Kangi,
sajnos a meleg vizes borogatásra és zuhira sem puhul fel a csomó.
Puszit átadtam Bencének, köszi és én is puszilom Juliskát, nagyon édi baba.
Gombóc,
örülök, hogy Neked elmúltak a csomók a melledbõl. Nálunk Apa nem vállalkozik a masszírozásra, a Garmastan pedig nem használ.Majd csak lesz valami, ami bejön.
Myssnia,
a jeges vízes faszit én is láttam, de annyira megviselt a látvány, hogy nem bírtam nézni. Teljesen kiborultam.
Csomó ügyben én is abban reménykedtem, hogy a drnõ kimasszírozza, de hát nem így alakult.
Vérvétel ügyben nem kell izgulni, tuti semmi gond nem lesz. Nekünk kb. 1hét múlva küldtek választ, hogy negatív az eredmény.
Pemeske,
remélem nekem is fog használni a krém. Ibollyal heti 2* váltunk levelet, sok jó tanácasot adott(ugyan azt,mint a drnõ), de eddig még nem beszéltünk személyes találkozásról.
Ha egy hét alatt sem változik a helyzet, lehet megkérem, hogy jöjjön el és segítsen.
Zsani,
nem vártam, hogy varázsló legyen a drnõ, bár jó lett volna
. Remélem, hogy használni fognak a tanácsai, bár Iboly ezt már kb. 1,5hete mondta, így azóta is csinálom nem túl jó hatásfokkal. A csomó egyébként nem vándorol, mindig ugyan ott van. Szopi után annyi a különbség, hogy nem egy nagy csomót érzek, hanem 2-3 kisebbet, amik összekapcsolódnak. De sajna nem tûnik el.
Orsoly,
örülök, hogy már ilyen jól megy a szopi és nem is fáj. Gratula!
Én egyszer megpróbáltam betömködni a bimbóudvart Bence szájába, de majd megfulladt, hiába, kicsi szája van és az alsó ajka is befele áll. Ez van.
Amíg eleget hízik, addig nem aggódom.
Nem irigyellek a 2hónapos oltás miatt.
Sajna nemsokára nálunk is aktuális lesz, már elõre parázok, hogy fogja bírni az én csöpp fiam.
Lackó egész jól viselte, igazán ügyes fiú.
Beszti,
próbálom én, hogy minnél nagyobb rész kerüljön a szájába a bimvóudvarból de látom a döbbenetet az arcán mikor túl sok van a szájában a cicimbõl, nem tud mit kezdeni vele, majd megfullad. Nemhogy nem szopizik, de még levegõt is elfelejt venni.
Azon én is gondolkodtam, hogy tuti hatékonyabb lenne, ha nagyobb rész kerülne a szájába(hiszen, ha az ujjaimmal nyomom össze a cicim, minnél távolabb teszem, annál több tej jön), csak éppen kivitelezhetetlen.
Ilke,
köszi a tea receptet, holnap ki is próbálom.
A föléhajolós pózt már próbáltam, de mivel nagyon nagy a mellem és a bimbóudvar, nem igen megy ez a póz, ugyanis az egyik kezemmel fognom kell a mellemet, hogy ne fulladjon meg szegény a cicimtõl, de a szájába kerüljön viszonylag nagy rész belõle, így viszont, egy kézzel nem bírom sokáig tartani magamat.
Pedig nagyon jó póz, mivel így a gravitáció is besegít a mell ürülésébe, de leginkább azoknak válhat be, akiknek nics túl nagy mellük.
Tüni,
gratula Gergõhöz, hogy ilyen jól bírta az oltást.
Gömb,
köszi a gratut gyarapodás ügyben.
Nem semmi mennyit eszik Lili
gratula hozzá.
Remélem igazad van és van elég tejem, bár én sosem mértem, hogy mennyit szopik Bence, csak adtam neki a cicit ameddig kérte és kész.
Zita,
nekem is vízszintesen nõtt az elsõ 2 bölcsesség fogam, mint Neked. Ki is húzták õket, ezek szerint a többi is így fog nõni
vagy nem feltétlenül?
Lányok, egy költõi kérdés:
Eddig én úgy tudtam, hogy a szoptatás ideje alatt nem szabad rostos leveket inni, de most olvasom, hogy többen írjátok, hogy a rostos õszilétõl több tejetek lett.
Most akkor, hogy is van ez??? HELP ME PLEASE!
Én is szeretném, ha több tejem lenne és már nagyon unom a szûrt leveket.
Szép jó éjszakát, pusssza
Timici