Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsizsik, 33 volt bent eleve.....

Kép
Vendég

Rambóka! Drukk, drukk, drukk, drukk!!!!
Lecso! Tűű doki egy tünemény, hozzáértő, alapos, emberbarát doki! Mindenképpen csak őrá halgass!!! A többit felejtsd el!
Vanda! Vannak 3. napi hormon adataid? Gépeld be ide kérlek, hadd sasoljam csak meg egy kicsit!!! Nem igazán bízom abban, amit a dokid mondott, sok rossz tapasztalatom volt már eddig is!

És végül.... Nézzétek csak mim van nekem???? Hihihihihihihi! A történet: Első metes hónapra Tűű doki felírta a Clostyt, amit én nem szedtem be, diéztáztam, és szedtem böcsülettel a metet. A következő hónapban a met mellett beszedtem a Clostyt, lett tőle szép peteérés, és szabályos ciklus. És ez az első spontán hónapom csak mettel..... :) Ugye reményt keltő???
Kép
Vendég

Jó reggelt !

Bettica, Zsizsikkel tökéletesen egyetértek. Az allergia bizony okozhat hőemelkedést, sőt egyéb gyulladásos folyamatokat is. Nálam most nem ez a helyzet, mert reggelre szépen leesett a hőm, bár a vérzésem még mindig nem nevezhető annak aminek lennie kéne :?

Ilona, hosszú lenne mindazt felsorolni, amire allergiás vagyok, inkább azt írom amire nem : kutyaszőr, macskaszőr, toll. Mivel olyan fokú allergia ez, hogy a vérvizsgálaton szinte az összes ételre is allergiásan reagáltam, a doktornő azt mondta anno, hogy túlságosan érzékenyen reagálok, ki kell tapasztalni mit nem bírok. Így hát eszek mindent és koppkoppkopp nincs problémám

Mamint, gratulálok a szép ciklusodhoz ! Szuper, hogy nem volt barnázás (mit nem adnék egy ilyen hónapért… ) :)

Okr, kitartás a sok tanuláshoz és utána pihenj egy nagyot !
30-án szorítok, majd műtét közben gondolok rád :wink:

Rambóka , lassan kezdődik a vizsgád gondolok rád, de tutira veszed az akadályt :wink:

Egyébként örömmel jelentem, hogy tegnap este szinte nem is jött elő a köhögésem, ma reggel sem, szerintem elindultam a gyógyulás útján :lol:

Lafi, mindjárt küldök pü-t és köszönöm a megjegyzést :wink:

mniki

Jó reggelt! :)

Vanda, nem tudom, írtad-e, hogy milyen orvoshoz jársz. Nőgyógyászhoz vagy endokrineshez? Bár én abból, hogy azt írod, a következő lépésben megstimulál, úgy gondolom, hogy nőgyógyászod van. Szerintem mindenképp érdemes lenne elmenned egy endokrinológushoz is a leleteiddel!
Amikor idekeveredtem pár hónapja erre a fórumra, meg sem fordult a fejemben az, hogy (vissza)menjek az endokrinológiára. Az itteni lányok "beszéltek" rá, és nem bántam meg. Emiatt (is) hálás vagyok nekik! :)
Hidd el, ha tényleg PCOS-d van, azt csak az endokrines tudja helyrerakni. De erről rengeteget olvashatsz itt is, és a PCOS.hu-n is.

Jokaliza, azóta néztek hormonokat, mióta szeded a metet? Abból lehetne látni, hogy javultál-e. Dokihoz mikor mész?

Zsizsik, ezek szuper hírek! :D Meglásd, spontán leszel terhes, ha már ilyen jók az eredményeid! Ez a Dr. Tűű tud valamit...! :wink:

Mamint, :(. Bár a 27 nap az egy szééép ciklusnak felel meg. Úgyhogy...! :wink:

Bettica, tényleg optimisták vagyunk, ugye?! :wink: Dokira fel!

Okriszti, vizsgák miatt részvétem, sok kitartást és türelmet kívánok a tanuláshoz!

Lecso, szerintem itt mindenkit segítőkészen és szeretettel fogadnak a "régiek" (is), hiszen egy a "bajunk" és a célunk is! :)
Tényleg lehetetlenség mindenkire reagálni, de látod, hogy valaki úgyis fog, ha tud mit mondani. :wink:
Amúgy miért hagytad abba a metformint? Neked a nődokid írta fel? :shock: Endokrinen jártál? (Ha nem, akkor kéne...)

Rambóka, drukk-drukk-drukk 1000-rel! És egy jóóóó naaagy kalappal neked!!! :)

Monácska, ez a görbe tényleg szééép! Kíváncsian várom a folytatást! :D

Az én görbuszom már megint módosította a Ferti. Szerintem most rakta jó helyre a Pé-t (ha volt, én még szkeptikus vagyok magammal és a szervezetemmel szemben)! És most már csak 1 hőmérőt használok, úgyhogy az sem kavar be! :lol:
(Mindjárt feldobom a görbém.)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

vizsgázó lányok, nagy-nagy kalappal!!!!!!!!!!!!!
dimet

S ime az új görbém:

Kép

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziaztok!

Vizsgázóknak kéz és lábtörést. Hamarosan túl lesztek rajta és lehet megkönnyebbülni. ;)

Monácska: Nagyon ígéretes... Neked is megy a drukk ;)

Tényleg: ahogy néztem a táblázatot, eszembe jutott, hogy Kikkáéknak mostanában jár le a 2 hét (visszanéztem 11-én járt itt ;) ). Mi lehet velük, annyira drukkolok, hogy végre jó hírrel térjen vissza.

Tükörvíz: a 2 alacsony hő, az a másik hőmérős mérés eredménye? Mert akkor valóban a mostani lehet a tuti :)

lecso: Azt, hogy ne kombinálj, úgy értettem, hogy mostmár jó kezekben leszel, teljesen rábízhatod magad dr Tűű-re. Ha PCO-d van akkor ő egyértelműen meg fogja mondani és nem fog kétségek közt hagyni. Jól értettem, hogy most nem szeded a Metet? Írtad, hogy vetélés után azt javasolták, hogy hagyd abba a szedését. Lehet, hogy csak egy kis időre gondoltak? Érdekel, hogy mire hivatkozot a dokid. No, majd Tűű úgy is felírja, ha azt látja, hogy érdemes...

Szerbusztok

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Rambóka!
Mennek a drukkok a vizsgához!

Monácska!
A hőd szép, szinte irigylem :wink:

Lecso!
Hidd el ez a topic sokat segit. Nagyon segitőkész csajok vannak itt :) Gyere gyakran, imádni fogod :D

Ŕólam:
Hőm egész jó, de a terhes hő szerintem magasabb lenne, és beágyazódási esés sincs :(. DE VAN PIRI VONALAM. Cicifeszt kezdek érezni, de ez inkább 1 hetes menzi elörejelzés :(

Pussz!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jelentem meggyógyultam!!!! - kivéve agyilag :) :)

Tegnap voltam terheléses cukron.....5-ször szóltam, hogy kérem az inzuklint is!!!! -remélem meg is nézték....ma megy apjuk az eredményért!!!
Jövö hét kedden megyek nőgyógyhoz ( szakrendelőbe-így gyorsan ) utána megyek belgyógyászomhoz........

Ha minden jól megy jövö héten lesz nektek egy jó hírem-ami kicsit off-lesz, de meg szeretném majd veletek osztani!!!-de amíg nm tuti nem akarom elkiabálni!!

Vizsga dukk meg minden vizsgázónak ezerrel!!!

Lona!
Köszi a tippet, ezzel nem találkoztam, de pont ilyet keresek!!!!

Mindenkinek sok-sok pusza
csipi
csipi78

Csipi, minden jó hírnek örülünk, mégha az off is :wink:
Amint a kezedben az eredmény, írd meg, hogy analizálhassunk :lol:

Gina, szép a görbéd, szerintem nem kéne magasabbnak lennie. Ne kombinálj légyszi :wink: Azt meg tudod Te is, hogy nem mindenkinél van beágyazódási esés !

Tükörvíz, kíváncsi vagyok marad-e a hőd, nekem is ilyen dupla esésű volt a mostani ciklus !

Rambóka, már biztosan túl vagy a vizsgán. Ugye sikerült ?!

Nem tudom megváltoztassam-e a tickeremet, holnap kiderül, mert ha marad a leesett hő és nem lesz erősebb a vérzés, akkor bizony el kell fogadnom, hogy csak ilyen piros maszatolós volt :roll: de legalább egyből a 3. napra fogok ugrani :lol:

mniki

Üdv mindenkinek....

Na, milyen szerintetek? Szakértene valaki?

Bocs, hogy szokás szerint nem reagálok, de majd ha otthon leszek gyesen, resszkessetek....most sajni csak ennyire "fussa"....
Kép [/img]
szisza30

Sziasztok!

Írtam egy hosszút és elszállt... :evil:

Régen írtam már, de azért olvastalak Benneteket! De hétvégén kegyetlen rosszul voltam. Valószínűleg nem bírom a 850 metet mert visszacsökkentettem 3x750-re és sokkal jobban érzem magamat.

Nem ígérem hogy mindenkinek fogok tudni írni, olyan sokat írtatok, de azért próbálkozom!

Rambóka?!

Lafim hogy vagy?

Andika?!

Mamint, gratulálok a szépséges ciklusodhoz! :lol: A barnamentességhez pedig főleg! De nagyon örülnék én is egy barnátlan ciklusnak!

Zsizsik
, nagyon jó híreket mondott Tűű!!! Lesz itt baba hamarosan, meglátod! :wink:

Ginuska, mi az hogy egész jó a görbéd?! Szerintem nagyon ígéretes, egy hét múlva itt fogunk majd izgulni érted! Beágyazódási esés pedig nem feltétlenül van, elég sok babás görbét néztem a fertin!

Monácska, mindent bele Apával ma este!!! :wink: :lol: ÉS holnaptól menjen szépen fel az a hő!

Niki, örülök hogy jobban vagy! Hőd mennyire esett le? Tuti hogy lesz itt mensi?!

Tükörvíz, másik hőmérővel mérted azokat a nagyon alacsony hőket? Ha tudod hogy kb. mennyi az eltérés a két hőmérő között akkor miért nem javítod ki- én tuti ezt tenném! :P És drukk hogy ilyen szépen fent maradjon!!!

Okr, 30-án szorítok Neked!

Enyém görbe: Kép

Játszottam vele kicsit, ha még két napig feljebb megy a hőm akkor tegnapra kapok szép piros csíkot - pedig ma sokkal erősebb a tojásfehérje és azt is érzem hogy ma van pé, petefészkem fáj elég rendesen...

Kép

Kép
anyoooka

Hi!

Rambóka!
EGY KALAPPAL!!! :)

Kép
lara26

Bettica, Anyoooka, Mniki, az a gondom, hogy nem tudom, melyik hőket mértem a másik hőmérővel. :( Úgyhogy ez a hónapom marad ilyen, a következő már pontos lesz! :D

Ginuska, nem rossz ez a görbe (szééép piros vonal!)! Drukkolok, hogy a hőd fent maradjon!!! :)

Szisza, én a hőmérőzésben még nagyon kezdő vagyok, de szerintem pár nap (2-3) múlva többet fog mutatni a görbéd. (A mostani esésed akár beágyazódási is lehet, ha utána megint felmegy a hő, és ott is marad. Már amennyire én tudom. :))

Anyoooka, szerintem jól tetted, hogy csökkentetted a metet, ha nagyon rosszul voltál tőle. Főként ha a 750-et simán bírod. :) Görbuszod ígéretes! :D

További szép napot nektek!
Pusszancs,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Anyoo :P
Olyan kíváncsi vagyok a görbéd folytatására !! Apát aztán ne kíméld ! :wink:
Én egyáltalán nem bírtam a 3x 850-et, a 3x750-es adaggal vígan vagyok.

Egyetlen egy dolgot nem tolerál nálam a metformin. A tartármártást, tejfölös önteteket. Ma is ezt ettem :lol:

Szisza, hát egyelőre nem tudok a görbédre mit mondani, ha a köv. napokban a szaggatott felett maradna.. talán egy kis pé-t jelölhetne. Nem tudom, egyelőre nekem nem mutat semmit :oops:
Érzel, helyesebben éreztél pé-t ebben a ciklusban ?

Csipi, megvan már az eredményed ????

mniki

Sziasztok!

A francba! megírtam egy üzit és addig leskelődtem,hogy eltünt! :evil: Válaszolni akartam tükörvíz és bettica!De már megint muja voltam!
Nem felejtettelek el rejo!
Most el kell mennem apáért a munkahelyre,de ha visszajöttem folytatom ott ahol abbahagytam,csak a káromkodást hagyom ki!

Kép

Kép
lecso

Mindenkinek köszike a vizsgához a drukkot!Most épp azon gondolkozom,hagyom az egészet a francba.Két hétig kellene távol legyek Adától,és nem fűlik hozzá a fogam.Majd meglátjuk.....

Tükörvíz
Érdekes görbéd van. :wink: Az utóbbi p.é dátum szimpatikusabb!

Ginuska
Hát ez egész jó görbe!!!!!!Én látok benne egy pozitív tesztet!!!!

Anyoooka
Nálatok meg apás napok leszenek,így görbe alapján :lol: :D

Mniki
Látom még nem jött meg :P Hátha nem is fog! :P
Nálam a metformin a csokit nem bírta elviselni.Most meg lassan én a hiányát( a metnek)gyakran hypozom :x

Rejo
Ha vége a megpróbáltatásaimnak egész délelőtt itt fogok ülni,és írogatni. :D Ezt lehet fenyegetésnek venni! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Látom hogy nem csak nekem van gondom a technikával... :twisted:

Olvasgatok én állandóan, de az írásom lépten nyomon elszáll.

Lara olyan hihetetlen! MÁr 9. hétnél tartasz! :lol:

Okriszti azért pihenjél is!

Rólam (vagy Rólunk)? Hát nem vagyok túl boldog. Vizesedem. Csökkentett szénhidrát diéta mellé a hátam közepére kívánom a sószegény diétát......

Bee
beebeey

Sziasztok!

Huhh, már megint nagy lemaradással küzködök. :oops:

Azért mert nem írok naponta, nem azt jelenti, hogy nem is gondolok rátok!

Anyoooka!
Nekem ez a görbe egyértelműen PÉ gyanús, tényleg ne kíméld az Uraságot! Kép

Most muszáj elmennem kaját készíteni, mert éhesen nem tudok gondolkodni. :?
Csak az evéssel is az a nagy-nagy problémám, hogy felszedtem egy pár kilot és éppen nadrágot csináltatok (mert ugye sosem elég a hossza :? ) és kértem a varrónőt, hogy cipőkanállal lehessen felvenni :roll: , hátha hatékonyabb lesz a fogyózás.
No mindegy, maradjunk annyiban, hogy este hat után csúnya dolog enni és mivel én jó kislány vagyok, nem csinálok csúnya dolgokat. :lol:

Norka!
Ahoz a dietetikus csajszihoz én is szívesen elmennék.
De majd kitalálok egy nagyon jó időpontot és fel fogom keresni.
Csak itt is van egy kis próblémó. :roll:
Nálam az evésnél mindig problémók vannak :lol: :lol:

Nem értem, egy kicsit rosszúl vagyok. Azt hiszem túlságosan is teleettem magam eperrel. 8)
Vendég

Tükörvíz!

Azóta, mióta szedem (4 hónapja) nem néztek, jövő héten megyek vissza az endokrines nőhöz.

Gy*
jokaliza

Kavicska
Jó étvágyat!!Én is bedobtam gyorsan egy szenyót,nehogy lemaradjak tőled!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

A vizsgázóknak egy hatalmas kalappal. Még mindig fel áll a szőr a hátamon a tanulástól,a vizsgától, de az a megkönnyebbülés, ami utána jön, az megéri. Kitartás! :wink:

Tükörvíz :D
Hát nem semmi a görbéd! Néha csoda, hogy ki nem hűlsz.

Lara :D
Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő. :D

Anyooka :D
Apát ne engedd szabadságra! :wink: Várja a meló. :wink:

Ginuska :D
Még ne add fel, még olyan messze vagy a végétől, ilyenkor még nem lehet megmondani semmit ebből a görbéből. Még bármi kialakulhat belőle. :D

Rólam:
Voltam az endokrinológusnál. De minek.
Megnézte az uh. leletemet, a 3 hónappal ezelőtti vérvételi eredményemet, amin volt egy lh, fsh, tsh, prolaktin szint, azt sem kérdezte, hogy hanyadik napi. Megmérte a vérnyomásomat, a magasságomat, a súlyomat. Megnyomkodta a pajzsmirigyemet. És kijelentette, hogy pco-szindrómám van. Keressem fel a nőgyógyászomat, ő nem tud velem semmit csinálni.
A metforminról hallani sem akart. És egyébként is ez nem az ő területe, menjek a nőgyógyászatra. Laparral vagy clostyval lehet rajtam segíteni.

Hát ennyi.

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Ismét itt!
tükörvíz és bettica:hogy a kérdéseitekre válaszoljak:
a nőgyógyász írta fel a merckformint,tavaly szept.-től márciusig szedtem,mivel akkor terhes lettem,így a doki felfüggesztette a szedését.A babóka csak 6 hétig maradt ott.A merckformin szedését felfüggesztette a laborig.Most meg az IR miatt nem szedtem.Ápr.-ig én nem is tudtam,hogy létezik olyan ,hogy pcos.A teszt kitöltése után,és a lap átolvasása után kértem időpontott a Tűű dokihoz.Még soha nem jártam endokrinológusnál,pedig 2000 óta van vérzészavarom.Egyik nőgyógyász után a másikhoz.Volt olyan doki,aki azt mondta:örüljek,hogy csak kb. 2 havonta szenvedek .Volt egy másik is:ír fel nekem egy gyógyszert amit 2 hónapig kell szedni,és attól majd helyre jövök.Én kis naív elhittem.Mit gondoltok melyik gyógyszer volt az?????????NORCOLUT!!!Ha most mondana nekem ilyet egy doki az arcába röhögnék!
A nődoki azért írta fel a merckformint,mert az előző terhességemnél magas volt a vércukrom terhelésre.Azt mondta ez velem született dolog.Vérzészavar,és majdnem minusz progeszteron szint,túlsúly.
Egyébként egyszer sem ejtette ki a száján pcos.

Legyetek jók ha tudtok!

Kép

Kép
lecso

Kép Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

A Clostyval kapcsolatban nekem is lenne kérdésem. Pl. a barátnőm 25 kilót hízott mikor szedte és ettől megijedtem, mert már így is sok vagyok. Aki szedte hízott tőle?

Szerintetek a merckkel együtt használhat? Nagyon bízom a dologban.

Lafead: beférek még én is a táblába? Eddig nem akartam befurakodni:) szóval 2006.01.01-től próbálkozunk, 28 éves vagyok, 2*850 mg merckformint szedek, a ciklusom változó, átjárható vagyok és clostyt fogok szedni. Sajnos babás még nem voltam. Ja, és budapesti vagyok (most már)

Előre is köszi
vicky79
Budapest III. kerület

Rambóka!
"Látlak"!

Remélem ma kivágtad a rezet! :lol:
Vagy legalábbis a tanárt! :lol: :lol: :lol: ... vagy mit is? :roll: :lol:

Vicky!
Ne haragudj, de én ezt nem értem, hogy ha valaki szedi a Clostyt hízik tőle.
Ez minden ciklusban csak öt napig szeded, max hat cikluson keresztül.
Szóval nem értem.....

Tudtommal a topikban senkinél sem okozott többletsúlyt.

Mettel hozhat szerencsét. Sőt! :)
Vendég

Szia Kavics!

(Többiektől elnézést, agyhalott vagyok!)
5-ös lett. A vizsgáztató igen-igen lájtos volt, és jóindulatú (nem csak velem!). Jobb is volt, mert lettek volna fehér foltok, ha mélyebben belemegyünk a tételekbe! :oops:
Csak így utólag feleslegesen elb...ott idő volt minden perc, amit nem a gyerekkel töltöttem! (Már megint én készültem a legtöbbet, szerintem! :? Tudod, rohadt stréber vagyok! :lol: )
De rohadt nagy volt az anyag!
Annyira elfáradtam. Már csak nézek ki a fejemből! :(

Ja! Szűk nadrág helyett kérj apától egy pont passzos aranyláncot a derekadra! A török szultánok tartották így karban a háremet annakidején! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka! Gratulálok!

Képzejétek! Jelenleg 1, azaz egy darab pattanás díszeleg a fejemen! A többi csak miteszer. El se hiszem!
Érdekes, ahogy megjön, egyből tisztul a bőröm. Most éppen annyira, hogy alig maradt valami. :D

Kép
mamint

Ja! Miután a délutáni eső alig egy centire áztatta át a földet és amerre a szem ellátott nyoma sem volt további felhőknek, végül úgy döntöttem locsolok egy alaposat (növő fű ill. sövény). Hát ezen az alapon kocsit is moshattam volna! :twisted:
Most úgy szakad, mintha dézsából öntenék! :evil: :evil: :evil:

Megyek megnézem a párom, mert szerintem megint sikerült magát álomba énekelnie gyerekaltatás címszó alatt! :lol: Ha igazam van, valszeg én is betársulok! (Nincs kedvem fogatmosni sem, de ezt ne mondjátok el senkinek! :oops: )

rambóka

Képzejétek = képzeljétek

Jaj, Lafi, nagyon aranyos lett a táblicsku az üzenetekkel és kommentekkel! :)

Kép
mamint

Sziasztok!
Lafika! Küldtem privit!
Dera!!!! Az endokrinológusod egy hülye, így nemes egyszerűséggel! Pesti vagy? Nem mész el Tűű dokihoz??? Én nem tudom, hogy mit lehetne tenni, hogy az iylenek eltűnjenek végre a föld színéről is, mint orvos..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A mai görbém! Jelentem alássan, tegnap a nagy babagyártási igyekezetben szétesett az ágyunk is. Kis híján röhögésbe fulladt az egész szerelmeskedés............... :oops: :oops: :oops:
Kép
Vendég

Mona!

Irigyellek ezért az energiáért, meg mindenért.....

Érdekes dolgot figyeltem meg. Amikor jobban fennt volt a tesztoszteronom, akkor annyira de annyira akartam apát, hogy sokszor már ő mondta, hogy mostmár elég legyen, mert nem bírja..
Most, hogy lassan kúszik lefelé egyre ritkábban kívánom.
Ti nem tapasztaltátok magatokon?
Mindenesetre mostmár tudom mit élnek át a férfiak, ha tombol a tesztoszteron! :lol: :lol: :lol:

Rambóka: gratulálok. ügyes vagy, gyerek mellett tanulni! Le a kalappal. Különben már hiányoztál.

Dera
: Ilyen endokrinológus mellett én is elvesztegettem pár évet. Lépj tőle, de gyorsan!
Még jó, hogy van a fórum, meg a net. Nem is tudom mi lenne velem. Talán már 100 kilós cukros, fusztrált nő lennék.

Kavicska:
Hát nekem ez a szűk naci vétel a meforal előtt sose jött be. Csak szenvedtem, és szorította a nagyra nőtt petefészkeimet.
Különben én is nagy zabás vagyok. De jelentem, ha nem is fogytam tartom a súlyomat kisebb nagyobb ingadozásokkal.
Pedig fogyni kéne még legalább 10 kilót, hogy versenysúlyban legyek. Hát evvan, majd a ZAndi!

Mniki: sajnos görbe ügyben nem vagyok valami szakértő, úgyhogy köszi szépen. Igazából ellenőrzésképpen nagyon jó, mert azt tervezem, hogy tovább nem várok a clostyzással. Jó lett volna, ha csinál pét az Avandamet, de nekem nem bírja beszorítani a tesztoszteront határérték alá, és gondolom ez kever be, mert az LH-FSH arányom már tök jó. Ha lett volna ebben a ciklusban pém, akkor még vártam volna türelemmel, de így már úgy érzem nincs értelme.

Tükörvíz: aranyos vagy görbe ügyben, de beágyazódásos nem lehet, ugyanis nem próbálkozhatunk az Avandamet mijatt...de köszi, hogy reagáltál. Ugye tudod, hogy nagyon tátongunk ott a tábla alján, úgyhogy húzzunk bele!

Bocs, ha valakire nem reagáltam, de egyelőre ennyi telik tőlem, a főnököm épp nincs itt...de sajnos a munkát meg köll csinyáni...evvan.
Nem is tudom mi lenne velem nélkületek.

:shock:
szisza30

Mona :lol: :lol: :lol: nagyon pé-s görbéd van !

Rambóka, gratulálok az 5-ös vizsgádhoz !!!

Vicky, soha nem hallottam olyanról, hogy híztak volna closty szedése alatt, már csak azért sem, mert ez nem olyan gyógyszer, amit vég nélkül, állandóan kell szedni. Megkockáztatom, én még fogytam is tőle, annyira nem bírtam :evil: Barátnődnél máshol kell keresni a bajt !!

Dera, amit írsz az nagyon elkeserítő. Felismeri az endokrinológus a PCOS-t és visszaküld a nőgyógyászhoz ?! Ez agyrém :roll:

Magamról annyit, hogy mivel hőm ma is alacsony, a hétfői napot vettem első cn-nak. Még annyit sem vérzek, mint aki elvágta az ujját, ez felháborító :x :lol:

mniki

Lecso!

Ez a 36,7-es alaphőmérséklet nekem kicsit gyanús pajzsmirigy túlműködésre!!! Majd, ha mégy Tűű-höz, szólj neki, h. ennyi az alaphőmérsékleted!

Vicky!

A barátnőd nem Diane 35-öt szedett? Mert attól tényleg lehet hízni derekasan!!!! Meg cicire is, de az sajnos elmúlik! :?

Monácska!

He-he! :lol:
De remélem megérte! :wink:

Szisza!

Arra még nem gondoltál, h. rá kéne kérdezni, h. a tesztoszteronod nem lehet-e pl. mellékvese eredetű?
Ha jól emlékszem az DHEAS hivatott ennek kiderítésére, de most nem tudom megnézni neked, mert üvölt a gyerek!
Na lépek is!

rambóka

De Rambóka, már arra is gondoltam, hogy nincs e chusingom. Meg minden marhaságra.
:wink: :wink: :wink:

Igazából javult rengeteget. Talán az a gáz, hogy nagyon magasról indult.
Nem tudom volt e valakinek ilyen értéke.
fogigátlós, ugye az elvileg fékezi és szabályozza a tesztoszteront, ha jól tudom persze, abban volt 6,75 az értékem.

Ahhoz képes a 4,huszonvalamennyi már igazán nem nagy gáz.

Attól függetlenül rákérdezek.

Bááár, mintha a Petrányi dokinkkal ez leleveleztem volna. Az oradexon os próba nem a mellékvese problémáa kizárására van? Mert akkor azom volt, és azzal kizárták. Vagy mi. Bár az még 2001.-ben volt, nem tom, hogy azóta ez romolhatott é.

Illetve én rengeteg fájdalomcsillapítót szedtem annó, lehet, hogy az kárt tehetett, nem?
passz....

Gergő bébit pusszantom.
szisza30

Sziasztok Lányok,
Nem sikerült. Abbahagyom a fórumozást, nem miattatok, de változtatnom kell az életemen, máshova áthelyezni a hangsúlyokat, az elmúlt négy évem teljes kudarc, elegem van mindenből.
Mindenkinek sok sikert ahhoz, amit szeretne, hátha Ti szerencsésebbek lesztek, mint én

Kép
kikka

Sajnálom, átérzem a fájdalmadat, és megértelek. De én örülnék neki, ha maradnál, és megosztanád velünk a dolgokat, mert szerintem kell ez az embernek.
Ha én nagyon le vagyok törve, akkor mindig valaki megvigasztal, és segít.
szisza30

Kikka, annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Megértelek, ha így érzed, hogy nincs több fórumozás....de hiányozni fogsz!
És remélem, a következő sikerülni fog!Szurkolok Nektek!!!!!!!!!!
Vendég

Óóóóó Kikka!
Nagyon sajnálom.................
Várunk vissza, még akkor is, ha most úgy érzed, hogy nincs erre szükséged!
Sok sírást kívánok Neked most, és mihamarabbi megnyugvást a lalkednek!
Vendég

Szisza!
Amíg hülye volt a göbém, sosem vettem észre (persze talán mert nem is figyeltem rá) a peteérésnél a libidó ugrást, na meg persze szökőévente volt peteérésem! Hétfőn itthon voltunk, ezért volt az aktivitás......
És amíg hülye görbém volt, addig bizony én is irigyeltem másét, de hidd el, hogy minden kialakul!!!

A legutálatosabb szó következik: türelem......
Vendég

Kikka:,
Nagyon sajnálom, hogy most sem sikerült. Kívánom, hogy legyen elég kitartásotok és hamarosan összejöjjön az a babó. Ne adjátok fel!
Ha minden nap nem is, de remélem azért néha még adsz magatokról hírt nekünk és természetesen szeretnénk, ha a jó hírt majd megosztanád velünk is, hogy mi még küzdő lányok erőt meríthessünk a sikeretekbő és minden fórumozó veletek örülhessen!

Sok sikert!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kikka!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, és meg is értelek, hogy most nem akarsz ezzel a témával foglalkozni.(lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de én mindig úgy érzem, nem véletlen történnek emberekkel jó és rossz dolgok.Lehet, hogy nektek sem lombikkal fog összejönni a baba, annakidején én is elmentem meddőségibe,pedig előtte egy itt ismert jósnőnél voltam(csajok,nem röhögni!!!), aki megmondta, hogy elmehetek oda, de nekem akkor is spontán fog megfoganni a baba.És igaza lett, plusz, még minden, amit mondott, úgy lett.És még azt is megmondta akkor, hogy fiam lesz.Na, jó nem fárasztalak ezzel, de mindenesetre kívánom, hogy előbb-utóbb majd jó hírekkel gyere vissza.

Rambóka!
Gratulálok az 5-öshöz.Én is mindig halálra tanultam magam annó a fősulin, aztán az volt bosszantó, hogy aki rá se sz..t, annak is jól sikerült.De lényeg, hogy megvan, túlvagy rajt.
ezoterike

Kikka!

Sajnálom! :cry:
Pihizz kicsit és foglalkozz vidámabb dolgokkal!
Hiszem, h. nemsokára visszajössz hozzánk egy kis csíkos papírcetli képével!

rambóka

Rambóka
Ügyes voltál! :D :D Gratula!
Egyébként sztem a mi vizsgarendszerünkkel az a baj,hogy nem mondják meg jó előre mit is kérdeznek,vagy mit fogsz húzni.Pedig mennyivel egyszerűbb,és szebb lenne úgy az élet... :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Lafi,
küldem privit. Nem tudom, átment-e.

Kikka,
sajnálom én is, hogy nem sikerült. Tudom, most mit érzel - nekem is volt már két beültim. Teljesen padlón voltam és sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan túlteszem magam rajta. Meglátod, megnyugszol és újult erővel megy a dolog tovább. Én is teljesen pozitív vagyok, pedig hidd el, a nyavalyánk három párnak elég lenne :shock: Mi úgy döntöttünk, próbálkozunk spontán, ha nem, majd jövőre megpróbáljuk megint :D Szerintem adj magadnak/magatoknak egy kis időt. Én sosem tudnám elképzelni, hogy lombikról-lombikra éljek. Ennek eddig az ismerőseim körében csak a negatívumait látom. Szorítok neked, hogy mielőbb sikerüljön és küldök egy kis pozitív energiát az éteren keresztül... :D

Kép
wandrea

Jajj csajok, olyan nehéz a szívem... jó lenne, ha végre mindenkinek sikerülne a baba.

Ezoterike, lehet így van ez megírva, de x idő után nehéz ezzel vígasztalódni :roll:

Okr :lol: Teljesen igazad van !! Neked mikor is kell drukkolni ?

mniki

Ezoterike csatlakozom mnikihez.

Van ugyan mindennek oka, hogy mi miért történik, de a gyerekáldás annyira kezelhetetlen folyamat, és az ember állandóan remél és remél és remél.
Hiába minden, hogy ne görcsölj rá, hogy foglald el magad stb.stb. tudja itt mindegyikőnk, hogy ez nem megy. És ez rányomja a bélyegét nálam a munkavégzésem minőségére, a karrieremre, a mindennapjaimra.
Ugyanis nem érdekel az sem, mert mindig úgy vagyok, hogy minek erőlködni, úgyis babás leszek. És ez van már 2001 óta. Vegetálok mindig egy olyan munkában amit gyűlölök, mert várom a babát. Biztos hülyeség, de tudjátok mi a helyzet vidéken a munkaerőpiacon.

Én nekem is volt olyan időszakom, hogy annyira betetőztem, hogy kis híján nem lettem öngyilkos, mert ezek a dolgok sors és önsorsrontók, és az ember ezt nem fogadhatja el, nem és nem.

És abban igaza van Kikkának, hogy bizony át kell az embernek értékelnie az életét.
Én most ebben a hónapban töltöttem be a 31.-et. 7 éve vagyunk házasok a férjemmel, és belegondoltam, hogy az elmúlt hat év mivel telt, és arra gondoltam, hogy te jó ég! Ha ötven évesen visszagondolok erre az időszakra mi fog eszembe jutni?

Amúgy azt hiszem nem szabad így gondolkodni, mert itt van az nlc-n ama példája, aki a győztes, lendületes optimizmusának hála 42 évesen kismama! És sose adta volna fel, ezt látom rajta.

Kikka, kívánom neked, hogy kapj egy olyan erőt, ami kivisz ebből az állapotból, és megújulva, felfrissülve kigyere belőle.
Szerintem itt mindenki szeretettel fog várni, és veled együtt örülni, búsulni.
szisza30

Mniki, Szisza!

Igazatok van, én csak a saját példámat írtam le, ennek ellenére nekem is voltak borús pillanataim, amiket itt nem részleteznék,én sem jöttem annó egy darabig ide a babanetre, mert elegem volt, hogy mindenhol terhes nőt látok, mindenki a gyerekéről, unokájáról áradozik stb.Én meg egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam, a végén már ebben a jóslás dologban is kételkedtem, és mindig a férjem volt az,aki erőt öntött belém és a végén azt mondtam, hogy ha nem lesz közös gyerek, mert talán nekünk nem adatik meg, akkor is vele maradok,ha a fene fenét eszik is,mert szeretem,de fel kellett hagynom az állandó pesszimizmusommal, mert csak az ő életét keserítettem meg azzal, hogy egy hisztis tyúkot látott maga mellett, és nem érdemelte meg.Szóval tudom mi az vágyni egy gyerekre, és azt is milyen elveszíteni....
ezoterike

Hát nem egyszerű ügy ez, ezért vagyunk itt egymásnak, hogy próbáljunk meg a magunk módján valami jót kihozni egymásnak is magunknak is a dolgokból.
Nekem javamra válik a veletek való beszélgetés.
szisza30

Kikka nem tudok neked mit írni. nagyon sajnálom. Én sem tudom, mit lehetne tenni egy ilyen helyzetben. Csak azt tudom, hogy az ember mindent túlél, mert muszáj.

De szisza abban igazad van, hogy utólag 50 évesen visszagondolva azt fogja mondani az ember, kár volt megrontani a fiatal éveimet a pesszimizmusommal, de nem tudok tanácsot adni hogyan lehet nem megrontani.

viszont a munka lehet akár gyógyír is, van munkaterápia, de legalábbis nem segít a helyzeten, ha nem szereted a munkád. Egy jó munkahely, jó légkör, klassz munkatársak iszonyú sokat tud dobni az ember hangulatán, életmínőségén. Tudom vidéken nincs olyan sok lehetőség a váltásra, de én azt mondom sztem meg kéne próbálnod munkahelyet váltani. hátha sokminden más változik akkor az életedben.

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?