Mona!
Irigyellek ezért az energiáért, meg mindenért.....
Érdekes dolgot figyeltem meg. Amikor jobban fennt volt a tesztoszteronom, akkor annyira de annyira akartam apát, hogy sokszor már ő mondta, hogy mostmár elég legyen, mert nem bírja..
Most, hogy lassan kúszik lefelé egyre ritkábban kívánom.
Ti nem tapasztaltátok magatokon?
Mindenesetre mostmár tudom mit élnek át a férfiak, ha tombol a tesztoszteron!
Rambóka: gratulálok. ügyes vagy, gyerek mellett tanulni! Le a kalappal. Különben már hiányoztál.
Dera: Ilyen endokrinológus mellett én is elvesztegettem pár évet. Lépj tőle, de gyorsan!
Még jó, hogy van a fórum, meg a net. Nem is tudom mi lenne velem. Talán már 100 kilós cukros, fusztrált nő lennék.
Kavicska: Hát nekem ez a szűk naci vétel a meforal előtt sose jött be. Csak szenvedtem, és szorította a nagyra nőtt petefészkeimet.
Különben én is nagy zabás vagyok. De jelentem, ha nem is fogytam tartom a súlyomat kisebb nagyobb ingadozásokkal.
Pedig fogyni kéne még legalább 10 kilót, hogy versenysúlyban legyek. Hát evvan, majd a ZAndi!
Mniki: sajnos görbe ügyben nem vagyok valami szakértő, úgyhogy köszi szépen. Igazából ellenőrzésképpen nagyon jó, mert azt tervezem, hogy tovább nem várok a clostyzással. Jó lett volna, ha csinál pét az Avandamet, de nekem nem bírja beszorítani a tesztoszteront határérték alá, és gondolom ez kever be, mert az LH-FSH arányom már tök jó. Ha lett volna ebben a ciklusban pém, akkor még vártam volna türelemmel, de így már úgy érzem nincs értelme.
Tükörvíz: aranyos vagy görbe ügyben, de beágyazódásos nem lehet, ugyanis nem próbálkozhatunk az Avandamet mijatt...de köszi, hogy reagáltál. Ugye tudod, hogy nagyon tátongunk ott a tábla alján, úgyhogy húzzunk bele!
Bocs, ha valakire nem reagáltam, de egyelőre ennyi telik tőlem, a főnököm épp nincs itt...de sajnos a munkát meg köll csinyáni...evvan.
Nem is tudom mi lenne velem nélkületek.