Sziasztok!
Először is,GRATULÁLOK AZ ÚJDONSÜLT ANYUKÁINKNAK.MELI,MAMEN -KITARTÁST,ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!
Hoppá!
Valóban itt vagyok,próbálom pótolni a lemaradásom
Olyan jó híreket olvastam eleinte,kár,hogy ilyen rossz lett a vége
Nagyon sajnálom
Anyusziszi!
Szorítok,hogy ne legyen rossz vége.Egyszerűen sikerülni kell a történtek után.+++++++++++++
Candi!
Bízom benne,hogy inszem nélkül is sikeres lesz ez a hónapod,és talán te leszel az első,akinek ikrei lesznek
Málna!
Tényleg nem lenne jó,ha eltűnnél.Persze mindenki tart néha kisebb szünetet mikor úgy látja jónak,de jobb lenne ha maradnál köztünk.
Szükségünk van a tanácsaidra,és remélhetőleg neked is szükséged van erre a jó kis társaságra
Ja,és még meg sem köszöntem az Anyák napi meglepidet
Örülök,hogy Máté ügyeskedik pelus nélkül.
Mókuska!
A képek tanúsága szerint is jó kis hétvége lehetett.Látszik,hogy a gyerekek élvezték.Dani ilyen ki szökős?
Lili meggyógult?
Kis_plutó!
Továbbra is nagyon szépek a gyerkőcök.
Esztike valóban rendkívüli mértekkel rendelkezik
Muszkuru!
Látom Esztike a javulás útjára lépett.És nyugi lesz ez még jobb is.Nem próbáltátok még alvás közben az ágyba csempészni?Nálunk sokszor bejött
Most pedig már ott tartunk,hogy magától elalszik a kiságyban
A mellgyulladással kapcsolatban-szoktál fejni?Azt írtad a múltkor,hogy a kézi fejők nem hoztak osztatlan sikert.Ajánlani tudom a májusi brendon akcióból a medele mini electrik mellszívót.(19e helyett
16e)nekem ennek van a plus változata,és nagyon bevált
Amit Esztike nem szív ki,ez biztos kifogja.
Vvviki!
Mi újság teszt ügyben?
Icus!
jó,hogy te is gyakrabban vagy mostanában
Rendes apától,hogy termékeny időszakban szabit rendez magának
Bea!
Cuki Ádi a napozóban
Sikerült találni b.bizományit?Vagy megveszed az újat?
Év végén újabb babaprojekt
?Azt hiszem én még ekkor nem csatlakozom.
Nektarin!
Kitartást a visszalévő 2 hónap munkához.Örülök,hogy odaért a festő.majd várunk képeket.
Régen voltam,mert sűrűsödnek a programok+repülnek a napok.+volt egy kis idegeskedés is.Pénteken 06.márc.11-óta először beköszöntött piri
Gerda nem volt hajlandó szopizni délutántól és cumisüvegből sem fogadta el a tejet,úgyhogy úgy döntöttem elkezdjük az almát,aznap még csak a levét kanalaztuk,de másnaptól már pürét kapott.Unokatesóm megnyugtatott,hogy a mensi miatt lehet az elutasítás,mert ilyenkor megváltozik a tej íze,de ne aggódjak,pár nap,és újra rendesen fog szopizni.Így is lett,de azért az almát esszük továbbra is.nagyon ügyi,már előre tátja a száját,és tegnap egész nagy mennyiséget elfogyasztott két szopi között.Az éjszakákat továbbra is átalusszuk,sőt reggelente már van,hogy 7-8 körül ébred csak.Iagzvan,hogy hajnalba 20 percenként rohangálok,hogy visszaadjam a cumiját,ez eltart kb.2 órán keresztül,majd újra mélyen visszaalszik.
De olyan is van,hogy megúszom.Hát ez a cumi átka,bár lehet,ha nem lenne,akkor meg cicin aludna vissza,ki tudja mi a jobb.
Nagy szervezkedésbe vagyunk,mert Pünkösd hétfőn lesz Gerda keresztelője.Kb.hét hetet töltöttem azzal,hogy találjak neki fehér kocsicipőt
és ne méregdrága áron
.Hát ennyi nagyvonalakban rólunk.