Hello!
Újra itt
Kata alszik, Gyuri focit néz.
Ki mit csinál a hosszú hétvégén? Mi lehet, hogy a Balcsira megyünk 3napra, ha minden igaz több fiatal pár lesz, bébikkel
Fürödni nem fogok, de még napozni sem, nem mutizom a habtestemet
Ribizli!
Régen nagyon szerettem napozni, elég jól bírtam a hőséget, de most már nem. Ezért fogok korán menni reggel sétálni, vagy este 5-6felé. Bár 6-kor a teraszon voltam és még nagyon erős volt a nap
Nagggyon édes a herceggnőtök, nagyon ari a kis husis lába. Ő mekkora súllyal is született?
Gesztenye!
Pénteken kap Kata meggyet, kivi leszek hogy fogadja, lehet, hogy gesztenyepürét is előkészítem és hozzákeverem…
Foci: nálunk hétfőn 7-től 9utánig (ekkor csak mosdatás van), vasárnap reggel 8-9-től 11 utánig és van egy meccs, változó időpontban, min. 1,5 óra. Elég sokat eljár focizni Gyuri
Baleset
az a hülye meccs mi????!!!
Timi!
Éjjeli visszaaltatásnál szokott párod is segíteni?
Jubi!
Nagyon jó, hogy Jazi ennyit alszik. 2 óra alatt sok mindent lehet csinálni. Nálunk Kata visszaalszik reggel, vmikor ebéd előtt, de utána mképpen a babakocsiban, bár most a reggeli lesz a babakocsiban. És vmikor du. is alszik. Mindez változó. Van hogy 4x alszik egy nap, de van, hogy 2x. És vmikor csak 30percet, szóval nehéz ügy. Viszont nem panaszkodhatom, mert egyedül is szépen elvan ritkán nyűgös. Inkább csak elalvás előtt.
Melódia!
Jó lett Pistike haja, be van a huncut képen fésülve? Szép kék a szeme.
Bettus!
Jaj, de jó Kittinek, már pancsizik! Nagyon aranyos. Élvezte mi?
Milyen naptejet használtok? Szupi az autósülés.
Anyukám is felhívta a F.P-t, azt mondták neki, még 2-3hét!!! Türelem, mert hiánycikk 1-2játék és most szerzik be őket…Úgyhogy türelmesen várok. Sajna ez van. Még jó, hogy febr.elején beküldtük…Kitti tud már a csigával jászani?
Szopi: ma Kata is kevesebbszer szopott, de annyival nem evett több főzit stb. Én most már minden hónapban elhagyok 1-1 szopit, aztán meglátjuk hogy alakul. Kata ma 50ml teát megivott, ezzel is haladunk
Angel!
Én annó hónaljban mértem a hőt (kiváncsiságból, hogy tényleg a nagykönyvben megírt görbét kapom…) és tényleg szép lett. Gyuri már tök kivolt, mert digitálissal mértem és reggel mindig arra kelt, hogy csipogott
Amúgy amikor a Kata még pár mm volt, akkor nem esett le a hő még a 33.napra sem és hőemelkedésem volt este is, és ez gyanús volt
Beuka!
Ne aggódj, majd eszik Boti. Látod Kata is mennyit eszik és ma 9100g-at mutatott a mérleg. Hízással nincs gond. Husit adok neki majdnem minden nap, mert ő nem eszik nagy mennyiségeket. Mennyit szopik Boti? Mert nekem azt mondták ha kevesebb lesz a tej, akkor többet fog enni
De most olvasom egy egész üveg gyümit befal, ez nagyon szép. Nincs itt gond egy szál sem
Gyümi tízórai, ebéd főzi és du. is kap főzit, de vmikor gyümit. Ma 120g főzit evett meg, ez rekord (alma+csirkehusi)
C-vitamin: Kata majdnem minden kap cebion cseppet 8hetes korától. A hozzátápi megkezdésekor abbahagytam, de azt mondta a dokinéni, ha kevés gyümit eszik adhatom neki. Napi 6csepp. Amúgy nátha, köhögés stb. esetén is jó adni (szerintem).
Zsebzebra!
Nem semmi, hogy ennyiszer kelsz fel, hogy bírod? Napközben tudsz pihenni? Lola szopik sokat? Milyen kajcsikat eszik?
Anita!
De leszel még vékonyabb hidd el!!!Majd megszületik a baba aztán megint csinálod ezt a 90aposat és oké lesz a dolog. Ügyes a Manód! Nálunk sincs még fog, és nem érdekel, addig sem harap meg ennyi szopi alatt. Néha így is harap, de gondolom foggal fájdalmassabb…
Linda!
Örülök, hogy minden rendben Laurával. Ő egyedül ül már stabilan?
2 üveg főzi, hát az nem sok? Vagyis Kata adagjaihoz képest…Örülök, ha egy nap kétszerre 100-150g főzit megeszik meg 60g gyümit…Érdekes. És hízik. Azért jobban örülnék ha rendesebben enne…már lassan 9hós na…
Na megint hosszú lettem…
Jó éjt!
Edit