Sziasztok,
Én már szinte biztos vagyok benne, h. nem lesz jó nekünk holnap délután. Délelött üres, de délutáni tennivalómat már nem tudom hova halasztani.
Anita3, Nagyon felcsigáztál az üvegcsodákkal. Szép? Neked tetszett? Meddig van egyébként nyitva, tudod? Anyósék ott laknak nem messze, de nincsenek itthon és igy nem tudom elküldeni, h. nézze meg, v. tetesse el. Photohallba ma beugrottunk, de semmi.
Petra, Már én is ugy elviselnék egy hétvégét kettesben. Mondjad csak, hadd irigykedjek. Hiszed v. nem, de ebben a pillanatban, ahogy az előbb leirtam a neved ugrott be, h. vissza akarlak hivni két napja. Pedig esküszöm nem vagyok terhes, csak szimplán feledékeny.
Azért az a polo és biciklis naci megért volna egy fotót. Vagy van?
Dóra. Ezzel a storyval már nevezhetnél a Kinek volt ma a legszarabb napja versenyre. Mondjuk mindenkivel elöfordul hasonló. Mindegy holnapra csak tulteszed rajta magad. Nekünk anno az épp kéthetes vadiuj autónkat törte össze csunyán egy részeg,kábszeres picsa a házunk előtt még 4 másik autóval egyetemben. 5 perccel a történtek után már röhögtem, mert rájöttem ezen már úgysem tudok változtatni, összetört és kész. De minden rosszban van valami jó. Javitás közben kiderült, h. a jobb első féltengelyünk szériahibás volt, ami ha alattunk törik el az nagy gáz.
Annamari, Azért Zalánnal is van bibi. A homokos játszótéren a strandon szándékosan nem adtam rá szandit, ami neki nem tetszett, mert szúrta a talpát. A kis agyfurt meg felállt a fajáték peremére és el nem mozdult, inkább nem játszott. Akkor az Ádi vizhez való viszonyát összegyúrjuk a Zalánéval és te is, én is elégedettek leszünk, mert amit tegnap csinált már néha túlzás volt.
Anita, És Boti is belegázolt a vizbe v. ő úszógumiban megmaradt? Legközelebb lehet kicselezem a gyerekem és karuszót teszek rá, de én amugy azt sosem értettem, h. mire való. Vagyis tudom, csak mégsem tudom elképzelni, h. a vizen tart bárkit is.
Timi, Gyors gyógyulást Dominak. Már látom, h. ősztöl ez vár ránk is.
Tündi, Hidd el Sóstón egy csepp esö se volt, söt egy felhö se. Éppen ezért képedtem el, amikor olvastam a hirt és még ma is minden tele van vele.
Jolka, Mondd meg Manónak, h. legközelebb már tényleg rajta lehet a képen valóságosan is. Benne vagyok egy közös pancsiban. Én minden nap képes lennék menni, legalábbis igy szezon elején nagyon bennem van a strandos mehetnék.
Zsuzsi, A valakik csak kolléganőim lehettek. Ha tényleg akkor láttál, amire gondolok (a sok vigyázban álló rendőrautó mellett) akkor én a melegtől már eléggé kivoltam, de Zalus ma megint olyat csinált, mint hónapok óta sose. Elaludt a babakocsiban 3,5 óra ébrenlét után (ráadásul fektetni sem lehet a kocsit) én meg csak néztem, h. miért döl jobbra-balra, de rájöttem és a barátnömhöz bementem. A babakocsit az alvó gyerekemmel vizszintbe raktuk, vagyis hátra lefektettük. Kicsit sem nézett nagyon, aki látta, de igy legalább kényelmesen aludt. Máskor azért kiabálj, azt még a melegben is meghallom.
Jó éjt mindenkinek.
Tünde