Új privát üzeneted érkezett!

Dóra, Hogy vagy?
Én most próbálom a hétvégi romokat eltüntetni. Na jó nem romok, de hétvégén annyi házimunka (mosás, vasalás stb.) összegyülik mindig(!), h. azt se tudom mihez kapjak. Most leültem pár percre, de az erkélytakaritás és ott lévö virágaim még várnak.
Nem tudom igy lesz-e valami a holnapi taliból? Ha nem jön senki addig, akkor gondolom nem. Amugy én már azon töröm a fejem, h. ahogy felkelünk megyünk is ki a strandra, de kitört kerekű babakocsival elég nehéz ... főleg busszal. Szerintem ilyen melegben amugy is gondoljuk meg a játszótéri talit.
Most tényleg csak ennyire futotta.
Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Egy cipőben járunk, eddig én is romeltakarítottam :) máramikor Dorka hagyta. Még mindig nem sokat alszik :(
DE Petra! A babakocsis altatás úgy tünik bejön a délelőttre. Ma kiraktam az erkélyre (merthogy nekünk csak az van :cry: ) és még csak tologatni sem kellett!!! Remélem így marad! Mégegyszer köszi a tippet!

Tali nekünk jó bármikor, bár szerdától mondja a hidegfrontot. Igaz én úgy döntöttem a péntek után, hogy nem hiszek többet a meteorológusoknak! Ha a holnapi tali nem jön össze akkor én is a strandon gondolkodom :)

Képzeljétek gyakoroljuk az egyedül ülést! Az oldalra billegéssel már megbirkózik a kismanóm, csak ha elfárad hátra dobja magát, úgyhogy jó ha van ott vki :)

Ági! Nagyon jók a képek! Tündéri a kisruha, de nekem legjobban a kissapka tetszik!

Most megyek, mert a szomszéd felújít, és nem túl csöndben :twisted: Elmegyünk sétálni a zaj elől!

Szép napot mindenkinek!
Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Vagyok!

Nekünk jó a holnapi tali. A erdei játszi ideális ilyen melegben szerintem, vagyis remélem, adnak egy kis árnyékot a fák. Levegőzni csak lemegyünk, akkor mind1 ha kimegyünk a játszira. :)
Engem is vár a terasz virágokkal együtt. Na és két adag teregetni való, de Manó a nappaliba aludt el, nem akartam a szobája átvinni, így most a terasz tabu, nehogy felkeljen. :)
Tegnap a kisszobába a szekrényt rendeztem, ma lett volna a nappali, dehát nem mehetek lomolni, mikor ott alszik a gyerek. :) Így most kipihenem a délelőttöt.
Strand sem rossz ötlet, mi nem babakocsival mennénk, de egyelőre fürdőruci hiányba szenvedek. :) Vagyis szerintem, marad a bikini, azt nem lehet kinőni, de valami jópofa atlétatrikót be kellene szerezni, azért nem mutogatnám magam kint. :)
Na és a lényeg pelus gond. 16 kg.ig vannak az úszó pelusok. :( Manóra már tavaly is kicsi volt. Honnan lehetne nagyobbat venni?

Ági!
Ment privi.
Dóra nagyon szép és csini a képeken.

Dorkakamama!
Nem vészes a kisruha. Ha, mentek nagyi látogatóba azt ad a kiscsajra. Had örüljön anyós egy kicsit, biztos jót akart, mikor megvette. Ugyan én is háborogtam anno, ha mentünk a gyerekre adtam, majd itthon a szekrény aljára került. De szerencsére jókat szokott venni. :)

Dóri!
Jobbulást neked.

Kép
Pénteken készült Manóról, kerti bulin voltunk. Szerencsére volt nyári konyha, ott ettünk. :) Ez konyha jobban fel van szerelve, mint az enyém. Minden vacsi új, jégadagoló hűtő és a többi....Na és a házban van a másik konyha... Ilyen nem lesz nekem sose.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Holnap Tali? Tényleg nincs nagy tolongás. :(
Holnap az erdei játszin 10-től kinek jó? Mi megyünk. :)

1x kimehetnék egy babakocsis állatkert nézésre is. :)

Nincs valakinek az ismerőseinél eladó v. ingyen elvihető kiskutya/kutyák? Nekünk egy németjuhász kellene, de más is jöhet. Keverék is jöhet. :)
MÉg a menhelyen nem voltunk. De majd oda is kinézünk.

CSütörtök 17 után tali a kórházi játszinál, hogy a kicsik se maradjanak ki.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka,
Manó téli kabátban? Ti merre jártatok pénteken?
Amugy vicces, h. épp te - pocakkal - fel se szólalsz a nagy meleg ellen. Jól birod, na.
Úgy emlékszem Petra is mintha csüt-öt mondott volna, h. nekik az a jobb. Mi holnap végül alvás után megyünk strandra, de ez eléggé behatárolja a délelöttöt. Zalust legkésőbb 1-kor le kellene tennem, h. valamit aludjon. Ha esetleg nagy tolongás lesz itt reggelig, akkor mi lehet bicajjal kinézünk, de mostanában fél 10 előtt sosem keltünk és a késői ébresztő miatt elég kevés időnk maradna a játszira. Szal nem tudom érdemes-e?
Úszópelus ránk még a tavalyi is jó. Tuti, h. a Dm-es v. v.melyik csak létezik nagyban is.

Anita3, Én is azt akartam irni, mint Jolka, vagyis Anyós kedvéért add rá Dorkára a rucit, amugy meg ilyenkor még hamar kinönek mindent. :D Te alapból a ruhák ellen vagy v. csak a habosfodrost nem szereted?
Azért jó tudni, h. volt egy sorstársam ma délután. Elég kimerítő volt a mai napom a délelötti gyerekes ügyintézés (Apeh, posta, bank) után még az itthoni strapa.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde!
Anyósék voltunk, Vagyis rokonoknál volt a kerti buli, de nagyon hideg volt és fújt a szél.... A kabátot ugyan télen hordtuk, de nem olyan meleg, még szerencse, hogy ilyen enyhe telünk volt.

Úgy látszik ez a tali nem akar összejönni.
:(

Pedig mi mindig próbálkozunk.....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Miis kinézünk a talira de. ha minden ok. úgyis el kell tölteni a délelőttöt. Bár most estére megint elég vacakul érzem magam, és sajna most a mellkasom fáj nagyon, meg elég nehezen veszem a levegőt. Ha reggelre is ilyen leszek, akkor viszont játszi helyett doki :cry:
eddig azt gondoltam elmúlik magától, de ez már nem játék. félek h. tüdőgyuszi lesz belőle, és há tjön a hosszú hétvége, amit ki kéne élvezni, nem betegeskedni.
Én most megyek is a "tollasbálba", még kitalálok vmi házi gyógymódot gyorsan.... talán vizesruha mellkasra is?! jó éjt

Kép
dora1980

Ha úgy alakulnak a dolgok, mi is kinézünk :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Szerintem ne menjetek. Úgy látom nem megy senki. Na majd csüt-ön hátha összejön. A kórháznál nem lesznek túl sokan akkor? Én nem nagyon akarok küzdeni a sok triciklivel és motorral, vagyis ahogy a kisfiamat azokról kelljen foly-san leszednem. Mivel bicajjal megyünk nem tudok vinni még motort sem. Na mi majd meglátjuk, de Timiék miatt is mindenképp legyen délután.
Mi ma ahogy irtam is alvás után strandolunk, ha jön valaki keressen bennünket. Ugye jól tudom, h. szombaton kinyitott?

Dóra, Tényleg járj utána a dolognak. Én pár napja megint éreztem a veséimet (mert ugye mezitláb járkálok a hideg kövön és éjszaka is már csak kitakarózva birom), de egyelőre ugy tűnik pár meleg fürdő jót tett.

Jolka, A kép a kabát ellenére (ami csalóka igy nyáron) nagyon jó lett. :D Ennyi ruhát te télen sem adtál Manóra, tényleg hideg lehetett. Amugy jól birod a pocakot? Nekem 2 éve Zalussal együtt sem volt ennyi bajom a meleggel, mint most. Öregszem.

Ha tud segiteni valaki, irjon. Olyan keretet keresek (valami igényesebbet, mert szüleim 40. házassági évford-ra), amibe 3, akár 4 képet is bele lehet tenni. A paszpartura (vagy minek hivják) ugy van kivágva.

Szép napot mindekinek
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! 17 hetes kismama vagyok. Az érdekelne, hogy Nyíregyházán hol tudok 4D-s Uh-ra menni. Érdekelnének még az árak, és hogy mi tartozik ebbe bele? Esetleg egy telefonszámnak is nagyon örülnék! Előre is köszi, aki segít!
Sziasztok!
ani84

Na, kinéztünk egy nagyon rövidke villámlátogatásra. Csak annyira volt jó, hogy kihúzzuk délig az alvást :? Persze, 6-kor ébresztő volt. Ez már rossz szokássá vált, igyekszem Suttogó segítségével átszoktatni, nem tudom, mennyi sikerrel. Na, meg péntekre kész a teljes fényzáró sötétítő...

Tünde, mi lehet kinézünk délután, még nem 100. Attól is függ, mikor és hogy kel fel az ifjúúr.

Ani84, szia! :) Dr. Orosz László, Víz u. (tüdőszűrővel szemben). Tel.: 30/935-5575. Azét merem kiírni a számát, mert a rendelőre is ki van, meg én is a netről szedtem :lol:
Árakat pontosan nem tudok, 10 ezer körül. Én nem nála, hanem Debiben voltam "anno" :lol:, de mindenki dícséri.
Írj még, ha van kedved!:)

Annamari, hogy sikerült a vizsga????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, a lényeget még elfelejtem!

Jolka, baromi jól néz ki! :D MI már rég nem találkoztunk. Na, és Manó is mennyit változott, meg van nyúlva, semmi babás nincs már benne :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

:lol: Köszi Anita:) :oops:

Na igen, mi voltunk Anitával, és Ti nem. :(
Egyébként nagyon kellemes az idő játszin, mert árnyékot adnak a fák, csak az utazás hosszadalmas.
CSütörtöki délutáni tali?

Ani84 gyere írj magadról.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde!

Hova mentek strandolni? Mi még nem megyünk, pedig biztos élvezné Manó...
Lesz még jó idő az idén, remélem... :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
NA,amint észrevettétek mi nem mentünk. :( mi már csak ilyenek vagyunk. Pedig én mentem volna, és biztosan Peti is. De sajna elég szarul aludtam éjjel, így reggel nem voltam vmi happy hangulatban. rávettem, magam, hogy elmegyek dokihoz, erre nem rendelt.... :cry: a férjem felhívta egy doki ismerősét, aki mondta h. vegyek libexin köhögéscsillapítót, na meg bioparoxot. Hát ez a bioparox valami iszonyú!!!!!!!!!!! :x hányingerem van tőle, öklendezek, és tovább nem részletezem...
de hogy még mindig nem tudott kiürülni az orrom, hát ezt nem értem! :shock: szerződést kéne kötnöm vmi papírzsebkendőgyárral. de legalább könnyen jönne!! ááááááááááá dehogy , ,erőlködj csak dóra!!! :evil:
na, jó nem panaszkodom tovább!
Peti negyed 1 óta alszik, és én is elaludtam egy órácskára. :oops:
Iszonyú meleg van! emlékeztek tavly pünkösdkor milyen hideg volt?én határozottan.... az sem volt jó, ez meg túlzás.
na , befogtam :wink:

Kép
dora1980

JOlka, A rendes strandra megyünk, mert a tó még nincs nyitva az élményt pedig mintha felujitanák ettől a héttől, de nem biztos. Manó tuti nagyon élvezné. Majd leirom, h. mi a dörgés az én egyhelybenmegnemülnibíró gyerekemmel egyedül vagyis Z. nélkül, aztán megbeszéljük, h. mikor menjünk. Te egyébként gondolkodás nélkül bevállalod Manót pocakkal is? Lehet én vagyok már túl öreg?!
Amugy én nem jöttem rá, h. ti Anitáékkal végül taliztatok az Anita hsz-ból. Beszéltem Anitával mondja, h. te milyen jól birod stb. ... de már igy, h. irod ... leesett. A meleg azért a felfogásomat is lassitja.

Anita, Tényleg gyertek, ha Boti is benne van. Habtest nem akadály :lol: . Szülés után ugyis szinte mindekinek az van.
Ja ma megrendeltem Zalusnak ezt a triciklit. Egyrészt kiváncsi vagyok ideér-e, másrészt, h. tényleg olyan jó-e, mint reméljük. http://www.arukereso.hu/gyermekjarmuvek ... 91352.html Boti szeret triciklizni? Erre a pedálhasználatra azért kiváncsi leszek.

Dóra, Jobbulást. Bioparoxtól nekem is minden bajom van, de jó szokott lenni.

Ja azt árulja már el valaki itt balra Zalánról a járókában fekvős képet hogyan tüntethetem el, v. cserélhetem ki frissre?

KépKép
tuzal

Tuzal!!
Ott fenn, legfelül A Kék társalgó felirat melletti 2. ablakban mennja profilra! enter, és aztán az avatar beállításánál...
remélem jól írtam le. :oops: jó strandolást!

Kép
dora1980

Dóra, Köszi. Na sikerült levenni, de már nincs időm most újat keresni.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Huh, felpörgött a topic!
Nekünk kimaradt a tali :( voltunk viszont helyette strandon :D
Tünde! igazad volt, nem is olyan vészes gyerekkel egyedül! Viszont lehet hogy vakulok, mert kerestelek de nem láttalak benneteket :( Voltatok?
A keretet nézted már a Photo Hall-ban? Láttam már máshol is, de most nem zudom betájolni, hogy hol. Ha eszembe jut megírom.

A strandot nagyon élveztem, Dorkáról nem is beszélve!!! Tényleg szervezhetnénk oda is talit! Vagy az élménybe! Én nem tudok felújításról, ma is működött és Andi sem szólt a babaúszáson, hogy vmi lesz. Anita?

Anita! Mi az a Suttogó? Ha alvással kapcsolatos akkor érdekelne a módszer! Bár ma mi is aludtunk reggel 9ig !

A ruciról: én is úgy gondoltam h ha anyóslátogatóba megyünk legközelebb (és nem lesz ilyen kánikula) ráadom a gyerekre a ruhát aztán megy a szekrény mélyére :? A kisruhákat amúgy szeretem csak nem a sötét habos babosakat...

Dóra jobbulást!

Szép estét mindenkinek!
Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Ezt az üzit már délelőtt megírtam, csak nem bírtam elküldeni, mert egész nap sz@rakodott a netem. Most gyorsan elküldöm, amíg van, aztán este még megpróbálok jönni.

Köszönöm az érdeklődést, azt hiszem, jól sikerült a vizsga, de nem akarom elkiabálni. :) Szerintem nem volt nagyon nehéz, 2 részfeladat volt, amivel nem tudtam megbirkózni, de remélem nem veszítettem vele sok pontot (egy függvény és egy lekérdezés, akinek mond vmit). Utólag persze okosabb vagyok, már meg tudnám csinálni... :oops:

Azért nem jöttem eddig, mert a 7vége elég zsúfolt volt. Szombatra meglepi vendégeket hívtam a férjem szülinapjára, főztünk egy jót, nagyon jól sikerült. Vasárnap pedig mi mentünk barátokhoz. Ott grilleztünk. Ádám elhasalt a betonon, lehorzsolódott az orra. Szerencsére csak felszínes sérülés, de elég látványos...
Tegnap Nyh-n voltam, és amikor jöttem haza, pont elcsíptem egy balesetet, úgyhogy kilométeres sorok álltak. Több mint fél órát vártam, hátha megindulunk, de nem történt semmi, ezért inkább visszafordultam és kerülővel jöttem. Majdnem 10 óra volt este, mire hazaértem... :?

Ádimama

Sziasztok!!

Csk hogy szó ne érje a ház elejét :). Nekünk jó a csütörtöki tali 4után. Viszont nem tudom mennyire árnyékos a korházi játszi!!! Habár még az sem biztos, hogy kánikula lesz!!!
Ez ügyben fordulnék házi meteorologusunkhoz! Tünde? :)

Nos ma éjszaka 40+ lázzal ébredtünk fél háromkor. Azért igy irom, mert ahogy elkezdtem mérni a kicsi hőjét már 39,2 -ről indult, és negyvennél már csak veszetten sipolt a mérő szerkentyű. Olyan forró volt, mintha minimum 44 fokos lett volna a hője! Borzalmas volt. A dokinéni megállapitotta, hogy fogacska. Észre is vettem délelőtt, hogy van egy uj szerzeméynünk. Furcsa is volt, hogy egész délelőtt csukloig a szájában lévő kézzel mászkál, és potyognak a könnyei. Közben sirva mondogatja: anya-anya.
Borzasztó volt!!

Ebben a melegben meg kell veszni... nekünk különösen "hűvös" a tetőtéri lakásunk, amit egész nap fentről süt a nap!
Menekülök. Még jó hogy Dodo napközben a bölcsiben van, és nem éli meg ezt a hőséget.
Na de még nincs is nyár! :roll:

Na jó megyek, mert hegyekben áll a gyűrött ruha!
Szép estét

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, megyek Dórát fürdetni!
Jolka! Tegnap a telbeszélgetésen elfelejtettem mondani, hogy délután nagyon zsúfolt itt a játszi! Nagyon sok ovis van, anyukával! Tünde! Nagyon ráéreztél a problémára!
Délelőtt 5-en voltunk! :lol:
Üdv: Ági
ágimanó1

Anita3, Nem, ott nem néztem, de köszi, holnap megyek. Voltunk kint, de barátnöm a kisfiát fél 4 előtt nem tudta a bölcsiből elhozni és csak utána mentünk, igy zárásig maradtunk. Jól éreztük magunkat, de hazudnék, ha azt állitanám, h. hú de kipihentem magam. A kisfiam nem volt halandó az uszógumiban 5 percnél többet tölteni, ezért többször is 'megnézte' a medence alját, de felhúztam a vizből és ment tovább, még mindig anélkül, h. a kezemert fogta volna. Pedig önfejűke tuti nyelt nem keveset.
Anita kár, h. nem jöttetek. Amugy nekem egyértelműen az élmény jön be jobban, mert ott van pocsolyaviz is és ott jól elvolt akár hosszú időt is a gyerekim és nem kellett a sarkában lennem. Itt viszont cicimagasságú

Timi, Időt majd holnap nézek, akkor biztosabb lesz. Amugy, ha épp holnap fagyna le a babanet (amire ma is volt példa), akkor az nlc-n inditok topicot, h. meg tudjuk beszélni a talit. Jó? Nem tudom milyen névvel, de a babázzunkban ugyis megtaláljátok.

Annamari, Ügyes vagy. Zalusnak is meglett az első bibije (elesett, felált és mnet tovább, mintha mi se történt volna) a múlt héten, egyáltalán nem vészes, de már annyi ismeretlen is szóvá tette pl. boltban stb., pedig ezért most nem fogom hosszú gatyába öltöztetni. Én meg már megint szaranyának érezhetem olyankor magam, holott 20 hónap alatt 1 bibi nem a világ.

Kicsit tapétázok. Első 3 kép még élményben készült, két utolsó, pedig ma.

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
tuzal

http://www.origo.hu/itthon/20070522jegeso.html
Ilyet!? Vezető hir minden hiroldalon. Bennünket meg ezalatt szétégetett a nap Sóstón, de azért a szivárvány gyanús volt. Annyira jó időjós meg már én sem vagyok, h. csüt-ön épp melyik játszón nem esik, ha pár km-en belül ekkora különbség is lehet ... ugyhogy visszavonulok.

KépKép
tuzal

Sziasztok!kis panasz megint...
Na, a mai napot törölném az életünkből!! :evil: jobb lett volna ma fel sem kelni!
már reggel összekaptunk itthon az urammal, aztán itthagytam őket ketten, mennem kellett a piaccra, anyukám megbíízott, mert holnap mennek erdélybe, és visznek magukkal minden földi jót! gömölye, zöldség, beigli... és ezt most mind én szereztem be. irány haza, kipakolni, rohanás... dög meleg. gyors jövet haza, mert a férjemnek időre kellett jönni az önkormányzathoz.
telefonál onnan, h. 1 papírt nem írtam alá... induljak el felé babakocsival, ő indul felénk.. na én otthoni ruhában elindultam petivel, h. úgyis hamar összetalálkozunk. erre telefon, oldalról belehajtottak a belvárosban :evil: menjek végig a városba, mert nekem kell beadni a papírt, mert ő a balesetet intézi, és 11 -re máshol kell lennie. én meg úgy talpig elegánsan továbbhaladtam.. ekkor találkoztunk Tünde! :oops: BOCS, DE AZ ESZEM NEM VOLT A HELYÉN.
na végül a kár nem túl nagy az autón, és kifizetik. remélem ma már nem jön csak jó!
Hűűűűűűűűűű de irigylem ezt a starndolós képet!!
Tuzal! milyen fürdőpelenka van a képen zaluson??vagy ez már fürdőgatya?? :roll:
Bocs a panaszáradatért, de a mai napból elgem van, meg melegem!!!!!! :x

Kép
dora1980

Sziasztok!!

Tünde!!
Nem mondod komolyan, h míg nálunk borbányán galambtojásnyi jég esett ti meg stradoltatok????????????????????????? Kép
Egy percel a jégesső ellőt szedtük ki a gyerkőcöket a kis medencéből, derűlt égből jött, és azt hittük el sem akar állni.Mindenesetre jók a képek Zalánról.Egy kicsit irigykedek is h már az idén töbször is voltatok.Mi nemigen jutunk ki az idén sem,de tavaly szezon végén vettünk egy nagy medencét és valszeg csak abba fogok stradolni, csak ahoz nemártana beüzemelni ami az apa dolga lenne de Ő igen elfoglalt.

Dóra!!
Sajnálom ami a kocsival történt, de szerencse h az embernek nem lett baja. Szerintem ez a meleg mindenkinek az agyára megy, én a gyerekkel nem bírok napok óta. :shock: :shock:

Jolka!
mint kismama h viseled a meleget meg ezeket a jövö menö frontokat?

Többiek és ti h viselitek, és a gyerkőcök??

mennem kell minden jó és szép napot!!!

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Tünde, nagyon jóóók a képek Zalánról! Látszik, hogy jól érezte magát :) Nagyon sajnálom én is, hogy nem mentünk. Botuskám alig több,mint egy órás alvás után úgy döntött, hogy nem alszik tovább, bárhogy is próbáltam meggyőzni az ellenkezőjéről. Össze-vissza kóválygott, elesett nem tudom, hányszor. Fotelbe kétszer beverte a homlokát, majd megtetőzésként hisztijében még a járólapba is beleverte ugyanott :roll: Megkíséreltem még lerakni, hiába.... Aztán férj hazajött, gondoltuk, kinézünk a strandra, hátha felpörög a drága. Amint elindultunk, elaludt az autóban. Kivettük a babakocsiba (gyakorlatilag el sem fér már így benne :shock:), így sétáltunk egyet. Felkelt, evett tölcsért, és elmentünk a Sparba. Mikor pakoltunka kocsiba, akkor láttuk Oros felől a fekete felleget, meg a dörgést hallottuk, közben szivárvány is pompázott. Aztán a hímesben lakó barinőm mondta, hogy felzavarta őket a játsziról a zivatar, nálunk pedig még verőfényes napsütés és forróság volt.
Habtest nem akadály, könnyú mondtani Neked :wink:, amúgy meg bele kell törődnöm :cool: Azért csak nem fogok megfőni ezért, na, meg a fiamat sem "büntethetem" miatta, hogy nem megyünk. :lol:

Dóra, sajnálom ezt a napot! Azért jó, hogy nem nagy a kár, és sérülés sem történt. Te hogy vagy?

Tündi, jó, hogy sikerült kikapni a gyerkőket a medencéből. Egyébként hogy vagytok?

Jolka, tegnap akartam még írni, hogy ezt P.O rövidujjút az Enikő bababoltban vettem B-nek. Azóta is hálás vagyok Tündének, hogy ajánlotta, mert megint ott volt a legnagyobb választék.

Akkor a holnap délután hol lesz a tali? Lehet tényleg jobb lenne a Tornapálya, mert hűvösebb.

Ági, Zsuzsi, Anita, Tündi ti el tudtok jönni oda?

Megyek, ki kell használnom az időt, mert ki hány perc múlva lesz megint ébresztő.... :twisted:

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!!!

Most nagyon szégyenlem magam :oops: !!! Dominak komolyabb baja van, min gondoltuk. Délelőtt hivtak a bölcsiböl,hogy megint lázas menjek érte. Dokinő szabin a helyettes nem ugy rendel... :x
vihetem az ügyeletre. Szóval a holnapi tali kilőve!!! Ne haragudjatok, mert többnyire miattunk van délután, de nem tudtam, hogy közbe jön!!! Sajnálom!!!!

Tünde: Isteniek a képek!!! a fürdőgatyi engem is érdekelne!

Tündi: ti Borbányán laktok??? én is ott laktam majd 18 évig!! a szüleim még mindig. ti merre???

Mindenkinek, hűsölős napot kivánok!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Tünde! Megkérdeztem a képkeretet neked az Üvegcsodákban a Kiss Ernő utcán. Nem tudom ott nézetd e már de nekem most útba esett. Van nekik készen olyan amibe 2 kép fér 4750 Ft, de készítenek megrendelésre is igény szerinti képmérettel és számmal. Árat erre kb. sem tudott mondani a nő, csak annyit h 10ezer alatt kijön :shock: Ja és egy hét alatt készítik el.
A strandos képek szupi jók! Mi sajnos nem vittünk fényképezőt :( A gyerek medence nekem is jobban bejön az élményben, a strandon egyszerően bevittem Dorkát a nagymedencébe. Végülis nagy vizben vagyunk a babaúszáson is! Bár jövőre azt hiszem már nem lesz ilyen egyszerű :)

Dóra! Tényleg "jó" kis napod volt! A lényeg, hogy a párodnak nem történt baja!

Timi!
Domikának jobbulást!

Nekünk az erdei tornapálya is jó a talira. Mikor lesz holnap? Azért a férjemmel még megbeszélem, hogy mit szól hozzá, hogyha nem leszünk itthon mire hazajön. Végülis munka után az ö babaideje :)

Anita! Milyen habtestről beszélsz? Ha lesz tali a strandon akkor mellettem simán észrevétlen marad bárki :cry: :oops: de ez van... majd ha már nem lesz szopi, talán...

Tündi! Ami a gyereket illeti nem vagy egyedül, Dorka is folyton csak nyávog, ha itthon vagyunk, akár mit csinálok. De van ez így többekkel is, mert ma találkoztunk az egyik babaúszós ismerősünkkel, és ő is arra panaszkodott, hogy nem bír a gyerekkel
:cry: De jó lesz nektek ha a párod beüzemeli a medencét! A mi erkélyünkre max a kiskád fér ki :)

Most megyek fözni!
Szép estét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Főzés elhalasztva, dorka felkelt :(
Tünde! Csináltál topicot a nlc-n? Milyen címen? Az én fantáziám kimerült és nem találtam :oops:

Mostmár tényleg megyek

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Suliban vagyok, úgyhogy végre tudok írni... :? Nem tudom, mi lehet az otthoni nettel, de már kiakaszt.

Anita! Amióta kiderült, hogy Botid a banánra allergiás, egyre jobban idegeskedek miatta. Ádámon kis piros pöttyök szoktak kijönni időnként, remélem nem azért. Nekem már nehezebb lenne elvenni tőle, mert már akkor is követeli, ha nem látja. Nagyon szereti, most azt mondom, sajnos...
Hogy van Boti az oltások után? Mi jövő héten megyünk 18 hósra.

Anita3! Dorka alvása hogy alakul? Ádámnak is volt olyan időszaka, hogy szinte semmit nem aludt nap közben, szerintem ez normális dolog. Mindig változnak.

Jolka! Nem semmi a kis fütyis! :lol: Gratulálok! Így legalább jöhet majd a harmadik is, hátha lány lesz. :D Egyik ismerősöm szülei 5 lány után adták fel, hogy legyen egy fiuk. :lol:
Ez komoly, hogy meg akarják szüntetni a baba-mama szobát?? Az nagyon gáz lenne, szerintem sokan azért szülnek itt, mert nagyon kultúrált körülmények között lehetnek együtt a picivel.
A patológián én is feküdtem, nem maradtak róla túl kellemes élményeim, de azért nem kéne bezárni.
Jól sikerült a kép a nagyfiadról!

Timi! Jaaj, szegény Domi! :( Jobbulást neki! Remélem nem komoly! Tesódék nagyon szépek voltak! :)

Ági! Édes Dóra a szülinapi képeken!! Jó kis lakomát csaptatok! :) A kiscsaj is evett a tortából?

Tünde! A szomszédunknak uilyen triciklije van, használtan vették 10E-ért, nagyon szereti a kislányuk, Ádámot is szoktam benne tologatni. A pedált nem éri el, de a lábtartón tökéletes helye van a lábának. :)
Zalus nagyon cukor a strandolós képeken, látszik, hogy nagyon élvezi. :) Ádám nem tudom, hogy fog pancsolni, attól is rosszul van, ha az arcára egy csepp víz kerül...

Dóra! Sajnálom, hogy így összejött ma! Tényleg az a jó a rosszban, hogy a férjednek nem lett baja. Te hogy vagy? Végül tényleg tüdőgyuszid van?

Holnapi talit is kihagyjuk, nem leszünk Nyh-n. Remélem legközelebb már tudunk menni!

Szép estét!

Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Anita!
MI tudunk menni, életem párja ( :D ) némi pedálozás után igent mondott kérésemre, és mivel délután lesz, Kristófot is visszük természetesen. Csak azért írjátok már meg, hogy hány órától lesz... ugye az erdei tornapályára kell menni???

Tünde!
Láttalak a városban, csak pont beszélgettél valakikkel, utána meg fénysebességgel megléptél :lol: mire odaértem volna...

Szép napot:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Akkor holnap délután hánykor lesz a tali? Bocsánat, hogy nem nagyon írok most , de nincs túl sok időm.

Dorkamama! Örülök, hogy bevált a babakocsiban altatás, de vigyázz, nehogy túl meleg legyen neki. Én miután elaltatom, betolom a leghűvösebb szobába aludni, mióta 35 fok van kint.

Tünde! Nagyon jók a képek Zalánról, már Ő is milyen nagyfiú!
Hétvégén megint lepasszoltam Bencét, egyszerűen viszi anyukám és kész, na jó, azért örülök, hogy kettesben lehetünk, meg kicsit tudok dolgozni otthon. Most hétvégén itthonhagyták a Bence táskáját, így ruha nélkül ment, anyukám pólójában és biciklis nadrágjában aludt :-)

Annamari! Gratulálok a vizsgádhoz! Kár, hogy nem tudtok holnap jönni.

Dóra! Sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a mai napotok :(

Na megyek, mert Bence nagyon csendben van lent a nagyapjával :D megnézem, mit ügyködnek.

Petra

Kép
ppetra

na, megint itt. cak hogy "jól" végződjön a napom...
elmentünk petivel a tescoba, gyalog, h. vegyünk vmit a tesóm+ a sógornőm gyerekeinek gyermeknapra(szigorúan csak apróságot!!!!)
ki is válogattam mit veszek, rakom fel a szalagra, venném elő a pénztárcát, nincs... :evil: itthon maradt. férj nincs ithon, h. utánunk jönne, telefon sincs nála!
irány haza, cucc nélkül. már nem mentem vissza :cry:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra!
Peckh sorozat kijutott ma neked. Szerencsére a férjednek nem lett semmi baja.

Timi!
Hogy dolgozzol most? Nem lenne jobb, ha egy darabig Boti nem járna bölcsibe? Túl sokat beteg.

Tündi!
Én nagyon jól bírom a meleget. :) Míg szoptattam sokkal rosszabb volt. Akkor állandóan folyt rólam a víz.

Tünde!
Nagyon tetszik a tricikli. Te mindig valami divatos színt találsz. :)
Strandos képek szuperek, Manónak is tetszett. Egy folytában azt állította, hogy képen Ő van Zalán mellett. :)

Annamari!
A dokim asszisztende mondta, potn előző nap volt valmi értekezletük, De ez még nem biztos, hogy megszüntetik, csak szó volt róla, hogy + ágyakat akarnak elhelyezni. Eddig évente 4e gyerek született, ost pedig csak 3e lesz, akkor minek a + ágy? Nem értem....

TAli, akkor a tornapályán? 16-17 óra körül?
Holnap derül ki, mi mikor érünk oda, nem leht tudni Manó meddig alszik. :)

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Jolka: Boti(aki DOMI :lol: )... nos tényleg elég beteges mostanság, de ha kihagynék bizonyos idöd a bölcsiből, akkor lenne beteg ha ujra kezdené. Most persze nem viszem 1-2 hétig, de hogy hova teszem amig dolgozom...??? Nos nem tudom. Egy két napot tudok kérni, hogy ne menjek, meg egy két nap a anya tud vigyázni rá, de nem mindig! Ráadásul itthon sem tudok most dolgozni, mert nem jo a benti hálozat...
Szóval valahogy majd csak megoldom!
Hogy vagy??? Vártam az e-mail cimed, mert nem tudok rakni képet ide, és elkültem volna e-mailba!!! de nem kaptam meg!

Kép
Szép estét mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

na, remélem a mai napnak lassan vége! :? Petit megfürdettem, én is elrendeztem magam, apa nincs... :cry:
BL döntőt néznek valamerre... :? Mákvirág pedig már 3/4 9-óta aslzik! :wink: még most vacsiztam, megettem majd egy fél rúd beiglit, egy jó adag tejcsivel! :oops: mondjuk már rám is fért, mert ma nem sokat ettem..
semmihez nem vagyok hajlandó már fogni ma, nehogy vmi megint rosszul süljön el!(jó kifogás! :wink: )remélem vihar sem lesz, bár elég hülye szél támadt fel!
azt hiszem nézelődök még itt egy kicsit, aztán előveszem a hímzést!vagy alvás?! :?
köszönöm a hogylétem felőli érdeklődést, de nem vagyok elragadtatva! :cry: még mindig tele a fejem, reggelre fáj a torkom, és köhögök is!azért bízom benne h. nem tüdőgyull. -akkor talán lázam is lenne...
már arra is gondolok h. lehet h. allergia. még eddig soha nem volt. :shock: nem kéne most ....
jó éjt mindenkinek! a talit még mi meglátjuk. (nem tudom így merjek e közétek menni... :roll: )

Kép
dora1980

Na, akkor még reggel, úszás előtt benézek az időpont miatt. De akkor marad a délután , igaz, ha már Zsuzsiék is így szervezték???

Dóra, nagyon bosszantó lehetett... vége lehetne a napnak számotokra... Szebb napokat!

Jolka, Boti az én fiam :lol:, de mind voltunk kismamik, én legalábbis nagyon szétszórt voltam néha- már írtam többször! :D (ÉN is Bencéztem már le Ági Baluját :oops:)

Timi, voltatok az orvosnál?

Anita, Neked még nem válaszoltam, majd holnap személyesen. Reggel úgyis megtudom Anditól a friss infókat.

Annamari, kár, hogy nem tudtok jönni :(

Tünde, ma kijutottunk a strandra. Jó volt nagyon, főleg, hogy Botit apja szórakoztatta, így kicsit pihiztem is.

Jó éjt lányok, akkor holnap remélem, sokan összejövünk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Én már szinte biztos vagyok benne, h. nem lesz jó nekünk holnap délután. Délelött üres, de délutáni tennivalómat már nem tudom hova halasztani.

Anita3, Nagyon felcsigáztál az üvegcsodákkal. Szép? Neked tetszett? Meddig van egyébként nyitva, tudod? Anyósék ott laknak nem messze, de nincsenek itthon és igy nem tudom elküldeni, h. nézze meg, v. tetesse el. Photohallba ma beugrottunk, de semmi.

Petra, Már én is ugy elviselnék egy hétvégét kettesben. Mondjad csak, hadd irigykedjek. Hiszed v. nem, de ebben a pillanatban, ahogy az előbb leirtam a neved ugrott be, h. vissza akarlak hivni két napja. Pedig esküszöm nem vagyok terhes, csak szimplán feledékeny.
Azért az a polo és biciklis naci megért volna egy fotót. Vagy van?

Dóra. Ezzel a storyval már nevezhetnél a Kinek volt ma a legszarabb napja versenyre. Mondjuk mindenkivel elöfordul hasonló. Mindegy holnapra csak tulteszed rajta magad. Nekünk anno az épp kéthetes vadiuj autónkat törte össze csunyán egy részeg,kábszeres picsa a házunk előtt még 4 másik autóval egyetemben. 5 perccel a történtek után már röhögtem, mert rájöttem ezen már úgysem tudok változtatni, összetört és kész. De minden rosszban van valami jó. Javitás közben kiderült, h. a jobb első féltengelyünk szériahibás volt, ami ha alattunk törik el az nagy gáz.

Annamari, Azért Zalánnal is van bibi. A homokos játszótéren a strandon szándékosan nem adtam rá szandit, ami neki nem tetszett, mert szúrta a talpát. A kis agyfurt meg felállt a fajáték peremére és el nem mozdult, inkább nem játszott. Akkor az Ádi vizhez való viszonyát összegyúrjuk a Zalánéval és te is, én is elégedettek leszünk, mert amit tegnap csinált már néha túlzás volt.

Anita, És Boti is belegázolt a vizbe v. ő úszógumiban megmaradt? Legközelebb lehet kicselezem a gyerekem és karuszót teszek rá, de én amugy azt sosem értettem, h. mire való. Vagyis tudom, csak mégsem tudom elképzelni, h. a vizen tart bárkit is.

Timi, Gyors gyógyulást Dominak. Már látom, h. ősztöl ez vár ránk is. :(

Tündi, Hidd el Sóstón egy csepp esö se volt, söt egy felhö se. Éppen ezért képedtem el, amikor olvastam a hirt és még ma is minden tele van vele.

Jolka, Mondd meg Manónak, h. legközelebb már tényleg rajta lehet a képen valóságosan is. Benne vagyok egy közös pancsiban. Én minden nap képes lennék menni, legalábbis igy szezon elején nagyon bennem van a strandos mehetnék.

Zsuzsi, A valakik csak kolléganőim lehettek. Ha tényleg akkor láttál, amire gondolok (a sok vigyázban álló rendőrautó mellett) akkor én a melegtől már eléggé kivoltam, de Zalus ma megint olyat csinált, mint hónapok óta sose. Elaludt a babakocsiban 3,5 óra ébrenlét után (ráadásul fektetni sem lehet a kocsit) én meg csak néztem, h. miért döl jobbra-balra, de rájöttem és a barátnömhöz bementem. A babakocsit az alvó gyerekemmel vizszintbe raktuk, vagyis hátra lefektettük. Kicsit sem nézett nagyon, aki látta, de igy legalább kényelmesen aludt. Máskor azért kiabálj, azt még a melegben is meghallom.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

szép reggelt!! :D
képzeljétek Peti még mindig alszik! vmikor hajnalfelé megitta a tápszert, és még húzza. mondjuk éjjel kb2-3X volt fenn, de csak 1-1 percre!biztosan melege volt, meg vmelyik foga is jön...
mi a talit sztem kihagyjuk, ui. még mindig nem vagyok 100as, és senkire sem akarom ráragasztani.
na meg még nem tudom h. mikor megyünk ki falura! leheet már délelőtt, ui. anyukámék elutaztak Csíksomlyóra a pünkösdi búcsúra, mi pedig megyünk a nagyikat pesztrálni. ja, és ma viszi az ember az autót szerelőhöz, így ki kell menjünk a szülők egyik autójáért, ha mostanra bevállalja még a szerelő.
de szerencsére már anyáéknál is jó net van, úgyhogy majd jövök!!
Tuzal! nem válaszoltál a fürdőgatyára!!pedig érdekel!!

Kép
dora1980

Dóra, Jajjjjj akkor most gyorsan válaszolok. :oops: A gatya ilyen uszóshortszerüség. Alatta van úszópelus. Mi ugyan Sp.o-ból kaptuk, de itthon is kapható. Ez jól odafogja az uszópelust a fenekéhez, én szeretem.

Anita3, A Suttogó mindent megold (v. A Suttogó titkai) c. könyvekről beszélünk, már sokat irtunk itt róla, ha érdekel ma személyesen szerintem többen tudnak válaszolni vele kapcs-ban kérdésedre, de én már csak ugy hivom, h. a bibliám. Számomra a legtutibb gyereknevelési tanácsadó könyv.

Jolka, A triciklit egyáltalán nem divatrosra szerettem volna, hanem, h. egyáltalán ne legyen feltünö, csicsás és massziv legyen. Talán ez az lesz. Igaz sokért.

SZép napot mindenkinek
Tünde

KépKép
tuzal

SZiasztok!

Dóra!
Kellemes hétvégét nektek!!!

Na, meg mindenkinek, aki már nem jön Net közelbe.

Timi!
Mail címet azért nem küldtem, mert itt van a hozzászólásom alatt, azt hittem észre veszed. :)

REmélem ilyen marad ma az idő, nekem ez is tökéletes, csak még azt nem tudom merre menjünk. Az ebéd kész. Tök leves és túrós palacsinta, gyorsan megcsináltam, míg meleg nem lesz...

Manó minta gyerek, nézzi a noddyt, míg magammal foglalkozok...

Szép napot mindenkinek! És akkor tali délután

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

AKkor a tali tuti tornapálya, És 4-5 körül? Petra az előbb hivott és neki ezt mondtam, de ha változás lenne irjátok. Nekünk a mai délelött nagyon tuti lett volna talizni (főleg, h. még az idő is ennyire viselhető, de a délután nem. Igy jártam.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Az Üvegcsodák 17.30-ig van nyitva hétköznap, szombaton meg 9-12-ig. Nekem tetszettek a képkeretek, tiffany stílusuak, nincsenek túldíszítve, szépek. Készen csak olyan van amibe két normál méretű kép fér egymás mellé, a nagyobbat rendelésre készítik. Szerintem egy utat megér.
A Suttogóra kíváncsi vagyok, majd kifaggatom a többieket :)

Petra! Én is behoztam a gyereket miután elaludt az erkélyen, mert nekünk ráadásul délelőtt ide is süt a nap. Tegnap mivel apjuk Pesten volt nem jött haza ebédre, szabad délelőttöt adtam magamnak és lementem Dorkával a fák alá. Míg ő aludt én olvastam :)

A mai talit remélem nem mossa el az eső! Remélem odaérünk mi is, mert az egyik kocsiról le kellett szedni a klímakompresszort, így azzal most nem lehet járni, a másikat meg apa vitte adolgozóba :(
lehet kipróbáljuk a 8-as buszt, egyszer mindent el kell kezdeni babakocsistól is...

Szép napot nektek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jajjjj, lányok, nem tudom, mit csináljak... :( Botinak 37,8 a hője (popsiban:38,3), meg egész nap olyan kis bágyadt. Valszeg az oltás (ez a 8. nap), de mi van, ha még sem??? Szerintetek???

Most letettem, figyelgetem. Majd meglátom, hogy ébred. Áááááá....

Anita, úszás 4 hétig a Júliában lesz. A hétvégi csoportoknak 8 helyett 9-kor lesz, de minden a megszokott rendben.
Suttogóra rákershetsz a neten. Keresőbe írd be: A Suttogó mindent megold, vagy vmi ilyesmit. Nagyon sokat olvashatsz róla.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Szerintem az oltás lesz a ludas, na meg ez a nyomott idő is tehet róla, hogy ilyen bágyadt. Hátha kialusza magát délben.

Milyen képkeretről beszéltek?
Mert a sávháznál a vadászbólt mellett is szoktak lenni ,elég jó pofák.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Egy mai kép, a Barca drukker!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOLKA!!!!!!!!!!!!!!! mots azonnal mondd meg hol vetted ezt a emzt Márkónak!!!a férjem megőrülne ha petinek is lenne!!!! :D kelllllllllllll nekem is!!!!!!!!!!

Kép
dora1980

Anita!

Hogy van Botond? Szerintem is lehet az oltás, de ha esetleg nyugtalan vagy miatta nem tudsz a doktornénitől/bácsitól telefonos segítséget kérni? Én mindig felhívom ha valami nem tetszik Dorkán.
Remélem azért hamar rendbe jön Botus!
A Júliának örülök is meg nem is. Jó, hogy oda gyalog is tudunk menni, a rossz meg, hogy külön vannak az öltözők...

Jolka! Tünde keres képkeretet amibe több kép is fér a szüleinek ajándékba, erről beszélünk. NAGYON jó a kép Márkó vonalzója mellett! Most csináltátok? Apja fia lesz? :D

Na megyek rákeresek a Suttogóra, most van egy kis időm, amíg Dorka alszik!

Eddig úgy van, megyünk délután a talira, de csak majd ha apa hazajött, tehát öt után. Remélem azért nem megyünk majd túl későn!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?