Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm!
Lesz, ami lesz, majd kiderül.

Chrissyy!
Dolgozol még?
Jó, hogy jelentkeztél!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok lányok!

Panny: úgy tudom akció előtt melegvizben fürcsi. De együtt a legjobb. :):):) ( ha befértek egy kádba :) szerencsére apácskám elég kákabélű, és a kád is nagy, annál nincs is jobb mint egy gyertyafényes(persze a gyertya a klotyón) esti fürcsikézés apácskával.....Hmmmmm :lol: )
Már nem sokat kell várnom a közös programhoz mert most meg is jött, de úgy............ :shock: Útána lesz ereszd el a hajamat. (remélem)
Kislibus: 1 db kép van a kisfiamról, amit úgy könyörögtem ki a dokitól, nem is akart adni, mert a 20hetes uh-n a képre már nem fér rá. Olyan képet kaptam (akkor még nem tudtam mi fog velünk történni), hogy nincs rajta se a keze, se a lába, merthogy csak úgy fért bele. Morbid, hogy csontfejlődési zavar miatt a a kezecskéje és a lába kifejlődött ugyan, de nagyon picike volt. :(
Chrissy: gratula, nagyon-nagyon drukkolunk érted!!!! :) Ne aggódj! :)
boeske: Tényleg hírek van valamI????????

Puszi csajok
Ezer ölelés!!!

Nyusz 8)


iwiw: angyalkáink az égben
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Nyuszifülű!
A melegvizes fürcsiről annyit, hogy a doki azt tanácsolta, lehetőleg kerülni :cry: fertőzésekhez,gyulladásokhoz nagyban hozzájárul :? nekem sajna gyakran van :oops:
Mit tudtok erről?

Pusz,
Kimma
kimma
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Folyamatosan olvaslak Benneteket,bocs a leskelodest 8)
Orulok hogy mindenki elore nez es optimistak vagytok,en is igyekszem es tulajdonkeppen egyre nagyobb silkerrel.
A melegvizes furcsit tenyleg nem szoktak ajanlani mar a lelkiismeretesebb orvosok(bar en is imadom :cry: )Sot nekem azt ajanlottak hogy egyaltalan ne furodjek,csak zuhanyozzak,mert tenyleg fertozes veszelyes lehet. :cry: En ezt megfogadtam,es tulajdonkeppen egyre kevesbe hianyzik. :D
Azt viszont nem tudom pl.a hevizi toban megfurodhetek-e,oda mennenk nyaralni az iden.A Balatont egeszen biztosan kihagyom...

Mit gondoltok?
Puszi mindenkinek:Rillisz
rillisz
 
 


Helló!

No a pár csöppnyi mensiről annyit, hogy megindultam, mint a Ni agara monsun után. Ez a nap nagyon rossz volt, én ennyit még sohse produkáltam..... Persze ez elvileg norm. csak az ember akaratlanúl is betojik. De a tisztulásom teljes lesz az biztos....

Chrissy:Örülök, hogy megírtad a történeted, sok erőt ad a továbbiakhoz. Kívánok nektek egészséget, és hogy októberben karodban tardhasd a mocorgó, szuszogó kisbabádat :)

Mindenkinek puszi!
kislibus
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül: az én dokim is azt mondta a meleg vizes fürdőről, hogy azt inkább ne mert fertőzés veszélyes lehet, meg alhasi vérbőséget okozhat a terheseknek.

A Balatonnal énis bajban vagyok, mert oda mennénk nyaralni júliusban, kicsit félek tőle, nehogy baj legyen belőle.

Kislibus!

Ez a tisztulást jelenti egyértelműen, ami jó, mert egy lépéssel előrébb kerültél a következő hónaphoz. :D

Chrissy:
Kitartást, jó egészséget és egy gyönyörű manót kívánok nektek.

Képzeljétek, nekem a fertility friend-en a hőgörbe alapján kidobta, hogy hétfőn volt peteérésem, 2 nappal a menstr. vége után (pont előtte nap akcióztunk apával), kicsit aggódtam mert jövőhét kedden megyek (hormon, stb.) vizsgálatra egy új orvoshoz. Ha meg nincs rendben a hormonszint akkor baj lehet belőle. Erre a mai napon újra leesett a hőmérséklet, és módosított a görbe, hoyg mégsem volt ovuláció hétfőn. :cry: Szóval jó is meg nem is a dolog.

Igaza volt egy kedves ismerősömnek: először a vizsgálat, ha minden OKÉ akkor a baba. CSak úgy örültünk volna egy "becsúszásnak".

Szóval mindenkinek kitartást kívánok, nehéz a várakozás, de megéri....

Vera
nagy vera
 
 


Nyuszifülű!
Köszönöm az érdeklődést, az "áltünetek" még megvannak, sőt még erősödtek is egy kicsit. :?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!
Na,teljesen elmúlt a vérzés...legalább mostmár én is egy lépéssel előrébb lehetek :)
Nagyon rossz ez a várakozás...néha olyan elkeseredett vagyok :( Igaz, hogy most van mivel foglalkoznom(államvizsga)de persze nem tudom a bébidolgot kiverni az agyamból...
Abban bízok, hogy a nyáron gyorsabban telik az idő.Már alig várom, hogy leteljen a 6 hét és mindent bele :oops:

Boeske!
Akkor van egy halványka remény,ugye?! :D

Vera!
Hátha tényleg becsúszott.... :)
Ha nem,akkor meg irány az új doki és onnan sima lesz minden, meglátod :D
Szerintem a Balaton OK,nyugodtan fürödhetsz benne mert természetes egyensúlya van,nem zárt és nem meleg vízű.
Kislibus!
Hát tényleg tuti akkor a tisztulásod,gondolom majd nekem is ilyen lesz az első mensi.

Rillisz!
Hát nem tudom a Hévizi tavat...csak azért vagyok szkeptikus vele mert az is kő keményen meleg vizű és tudva levő hogy a meleg vízben élősködnek a bacik szívesen.Ráadásul gyógyvíz.Babásoknak abszolút nem ajánlatos ,nem babásoknak nem olyan gáz ,de tudni kell róla amiket írtam.
Akkor inkább szerintem a Balaton sokkal elfogadhatóbb,nekem az orvos is azt ajánlotta a mesterséges strandok(medencék helyett)A Balatonban nem lehet annyi fertőzést elkapni mint egy zárt medencében.A hőfok se olyan rizikós meg a nyitottsága is alkalmas.

Nyuszifül!
A kádas fürcsi tényleg nekünk is bejön együtt,ráadásul jó nagy sarokkádunk van,még 4-en is beleférünk :lol:
De egyébként az én orvosom se nagyon ajánlja a meleg fürdőzést,nekem is a zuhit preferálja.


Panni
panny
 
 


Vera!

Attól hogy egy nap leesett a hőmérséklet egy nap még lehet pé. Nekem most így volt legalábbis. :roll:
Amúgy ha baba van a dologban,úgy tudom lehet segíteni a hormonszinten az első + teszttől kezdődően (már ha v.mi probléma van vele).
Akárhogyis legyen, megy a drukk :D :D :wink:

Most már csak jó dolgok kell történjenek velünk :wink:

Kimma
kimma
 
 


Sziasztok lányok!

hát igen, a melegfizes fűrdő tényleg veszélyes, de ha nincs még babó (vagy gyanú), egy héten egyszer apácskával csak be lehet vállalni. :lol: :lol: :lol:
Én még olyat is hallottam, hogy a törölközőn vannak bacik, sőt, még a tangabugyi is "életveszélyes". :) Már minden veszélyt rejt. :) Járjunk lányok anyszült meztelen a lakásba, meleg víz ide vagy oda, a lényeg biztosan nem fog elmaradni:) :)
Hejj de vicces. :)
Mensi. Nekem is niagara, emellett még olyan mintha valami belülről markolászna és szorítana, úgy fáj, hogy menni alig bírok, tudtam hogy gázosabb lesz mint szokott, de hogy ennyire, errre nem számítottam, legalább jó kitakarít, nagyon remélem. :)

Ui: Panny: a tus alatt meg nem kapunk levegőt:):):) , meg belemegy a víz az orrunkba.:):):) jó az a nagy kád:):)

Puszi nektek! Akinek lehet, mindent bele, akinek még várni kell KITARTÁS!! Az idő nekünk dolgozik. :)

Csók
Nyusz

iwiw: angyalkáink az égben
nyuszifülû
 
 


Szia Boeske!

Igen, dolgozom még. De képzeld el, pont beszélni akartam a főnökömmel, hogy mi van és eljönnék táppénzre és előtte ő azt kérdezte, hogy mi lenne, ha meo-s lennék. Annyira kapóra jött, hogy elfogadtam, és úgy beszéltük meg, hogy addig megyek, ameddig bírom. Nagyon rendes és megértő volt. elmondtam neki a tavalyi dolgot is és azt is, hogy most terhes vagyok.

Köszönöm a jókívánságokat és úgy lesz, ahogy írtátok, októberben a karomban tartom a mi kis drágánkat.
Ja, és csütörtökön megmozdult, apa is érezte, bár már egy ideje éreztem valami hasonlót.

Na, most megyek tanulni, mert hétfőn írásbelit írok, de jövök, ahogy tudok. Holnaptól délutános leszek.
Vendég
 


Sziasztok!


Megkerestem a történetemet a másik topicban. Oda a szülés után két hónappal írtam január 20-án.
Íme:

Sajnos mi így jártunk.
Egy héttel voltunk a kiírt dátum előtt. Pénteken még voltam nst-n, minden rendben volt, szombaton is sokat mozgott, vasárnap délután már nem éreztem a mozgását. Aztán hétfőn mentem a dokimhoz, hogy kiiratom magam szülési szabira és szóltam neki, hogy nem érzem a mozgását. Gyorsan csinált ultrahangot, nem volt szívhang. Azt mondta, irány a szülőszoba. hosszú napnak néztünk elébe. Beértünk, megvizsgáltak, aztán egy darabig felénk sem néztek, aztán két óra várakozás után burkot repesztettek, rá öt órára kaptam méhszáj puhító gélt és csak uána indultak be a fájások. Aztán vajúdtunk a zuhanyzóba, a labdán. Utána átmentünk egy másik szülőszobába, és egy szülőszéken vajúdtunk tovább. Már elmúlt este kilenc óra, mikor indultak a tolófájások és fél 10-re 12 óra vajúdás után megszültük halva a kisfiunkat. 3,17kg és 57 cm volt. Nekünk azt tanácsolták, hogy nézzük meg, mert így könnyebben elbúcsúzunk tőle. Meg is néztük, több, mint egy órát ott volt velünk a szülőszobán. Gyönyörű kisfiú volt!Mindez november 20-án történt. Mondanom sem kell, hogy borzasztó karácsonyunk volt. Nekünk ő lett volna az ajándék, be akartuk tenni a fa alá és lefényképezni. Pont ma két hónapja. Úgy érezzük, hogy elég jól viseljük. Rengeteget beszélünk és beszéltünk róla és nagyon sokat segített. Ajánlom mindenkinek!
Nagyon sokat mi sem akarunk várni, sőt nem is fogunk.
Szülés után 4,5 hétre megjött először, két napig óránként eláztam, de aztán a hat hetes kontrollon minden rendben volt és azt mondta a doki, hogy ha szeretnénk újra babát, akkor hajrá!
Ja, még annyit kifelejtettem, hogy semmi tünetem nem volt, csak nem jött meg. Minta terhességem volt, első baba, korán (16 hetesen) megmozdult és olyan aktívan mozgott, hogy a nap 24 órájából 25-öt mozgott. Egész végig minden rendben volt.
Szüléssel kapcsolatban csak annyit szeretnék nektek mondani, hogy apás szülés legyen és, hogy szülőszéken szüljetek!
Nagyon jó, mind a babának, mind a mamának. A gravitáció sokat segít. Én kisnövésű vagyok, és sovány is, de nem kellett gátat metszeni, pedig nem volt kicsi a fiam hozzám képest.

Bocsánat mindenkitől, hogy ilyen hosszúra sikerült!

Sok erőt, kitartást kiívánok minden sorstársamnak, de eljön a mi időnk és egyszer, remélhetőleg hamarosan a karjainkban tarthatjuk gyermekünket!

Üdv: Krisztina
Vendég
 


Chrissyy!
Akkor jó tanulást!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.

Panny!
Ha nem lett volna az előző vetélésem, akkor azt mondanám, sikerült a baba. De figyelembe kell venni a lelki tényezőket is, így most bizonytalan vagyok.
Mindenesetre van egy tesztem, ha nagyon nem bírom tovább a feszültséget, akkor megcsinálom. :wink:
Hogy állsz a tanulással?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Chrissy!
Komolyan mondom,még mindig nehezen tudom felfogni, hogy hogy bírtátok ki ép ésszel ami történt...Szerintem ennél rosszabb semmi nem lehet!

De félre a bút,az a lényeg hogy mostmár minden jóra fordult és nemsokára ringathatod a babádat :D :D

Boeske!
Ha tesztelsz küldj infót!Drukk!!!!! :D :D :D
A tanulás megy.... :( már néha kettéáll az agyam a munkajogtól :cry:
PARA van rendesen!
Már azt álmodtam, hogy lekéstem az államvizsgát mert a két gyereket is hurcoltam magammal és sehogyse haladtunk :? kivert a víz mire ébredtem :o

Panni
panny
 
 


Panny

Én sem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogyan sikerült kibírnunk ezt a hatalmas tragédiát. És igazad van, ennél rosszabb tényleg nincsen.
De tényleg félre a búval, most minden oké, lassacskán beindul a mocorgása. Erre vártam, mióta megtudtam, hogy megint terhes vagyok. És milyen hihetetlen, már majdnem 17 hetes vagyok. Csak úgy repülnek a hetek. Észre sem veszem majd és megyünk szülni.
Vendég
 


Sziasztok!

Chrissyy!
Mindíg beleborzongok amikor ilyen történetet olvasok mint a Tiéd!
Drukkolok Neked nagyon! :lol:

Mindenki!
A Balatonról!
Nekünk az északi parton van nyaralónk ezért minden évben eltöltünk ott egy kis időt!Én nem nagyon megyek be a vízbe,mert írtózom az olyan vízektől amiben halak vannak! Tavaly pedig terhes voltam tehát pláne !A gyerekeket viszont nem lehet kiszedni!Tavaly az unokahúgomék is velünk voltak és egy pár nap múlva az összes gyereken piros viszkető foltok jelentek meg!
Kiderült,hogy a nagy meleg miatt elszaporodtak a kék algák (életemben nem hallottam még róla) és ez okozta.
Idén nem tudom mi lesz de kicsit félek tőle!

Sziasztok!
Vendég
 


Egyébként én se szeretek olyan vízben fürödni amiben tudom, hogy mások is laknak :o
Csak a doki szerint még mindig jobb mint az adott esetben melegvízű medence ,amiben mindenféle-fajta ember beviszi a baciját,fertőzését és az ott elkezd szaporodni.

Én úgy vagyok vele,hogy amikor terhes voltam egyátalán nem strandoltam semmilyen vízbe,de nem is esett nehezemre mert tudtam, hogy miért kell tartoztatnom magam.Valszeg idén se strandolok ha addigra babás lennék(de jó lenne :) )

jó éjt mindenkinek :lol: :lol: :lol:
panny
 
 


Teszt híradó: 5 perc után halványan kijött a második csík. (Nem reggel csináltam, hanem tegnap du.) Hát mégsem áltünetek a tünetek. :)
Kérdés, megmarad-e. De szerintem igen. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Nagyon drukkolok neked!
Vendég
 


Boeske!

Megy a drukk ezerrel!
:D :D :D

Puszi,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Boeske!
Szorítok én is:)
kettõõõõ
 
 


Hali lányok!
Benéztem egy gyors gratulára!

Boeske:
Szívből gratula Neked! Hú, már nagyon vártuk ezt a hírt! :) Vigyázz magatokra! :)

Chrissyy: Gratula a mocorgáshoz! Nagyon örülök Neked! :)

Nyussz: Tudom, nehéz, de néha kukkancs ránk az augusztusiban.... plííííííííííííííííííííííííííííííííz! Hiányzol ám bestia! :(

Bocs, h. beugattam....

Puszi lányok:
egy ex-topicos....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Gratulálok Boeske! A legjobbakat kívánom nektek és a pici jövevénynek :D !

Remélem hamarosan én is csatlakozhatok hozzátok.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!
Köszönöm, hogy drukkoltok!
Még mindig nem merem elhinni. Ma csináltam még egy tesztet, halvány, de kétcsíkos. Na, meg az émelyés is elkezdődött.
Vizsgáimat átszerveztem, holnap megyek, meg a jövő héten csütörtökön, és vége.
A költözés sem izgat már. :)

Remélem most minden rendben lesz.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!


Boeske!
HURRÁ!
Drukkolok Neked!!
Mondtam én valamelyik nap,hogy így lesz!! Kép
Egyébként nekem olyan halvány csík volt,hogy én átrohantam a barátnőmhöz megmutatni jól látom e?
Vigyázz nagyon magatokra!!

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Visszaolvasgattam a topikot és olyan boldog lettem, képzeljétek, edina (szekeres) babája pár napon belül születik meg :D :D :D
Topikunk első babája.
Most már kezdek nagyon bizakodni, hogy hamarosan mindannyian itt követjük a szép példát. Egyesek (jó páran) már el is kezdték :D Többiek HAJRÁ!!! :wink:

Nagy örömömben fel is dobok egy görbét:

Kép

puszi mindenkinek,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Alziza!
Köszönöm!
Azért addig még nem nyugszom meg, amíg nem dobog az a pici szivecske.
És csak 4 nap múlva érek a ciklusom végére, de remélem már nem indul újabb.
A magam megnyugtatása végett beszerzek még egy tesztet a 29. napra. :)

Kimma!
Neked ez már próbálkozós hónap?
Szépen kúszik felfelé a hőmérsékleted. Ez jó!

Panny!
Holnap drukkolok!

Vera!
Mi van Veled?

Mandala!
Neked is köszönöm!

Többiek
:?:

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Sajna még nem próbálkozós hónap, csak a következőtől.
De az is csak félve :? mert most fogok hormonprofilt csináltatni.
Azt kérdezném , ha sikerülne a köv. hónapban és a hormonvizsgálat nem lenne megfelelő, még lehet utólag besegíteni? :roll:
Bár nem hinném hogy elsőre sikerül éppen, de hát ki tudja... :wink:

Szerintem nem kell feleslegesen tesztelned, hisz biztos ott a babó. :D :wink: Bár az a kétcsíkos érzés oly jó,sz.tem én napokig tesztelnék és gyönyörködnék... :lol:

Merre vagytok lányok?????
Akinek most van a "mindent bele"periódus, igazolt hiányzása van :D :D :D

Pusszancs,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Kimma!

Én azt mondom előszőr a vizsgálat!!!
Nem tudom olvastad e az én történetemet de én 3× vetéltemel el mire rájöttek,hogy a progeszteronom alacsony!
Nekem Pl. nem segített volna ha teherbeesés után kezelnek!
Van akinek segít de nem tudhatod!
Bár tudom,hogy nagyon nehéz de hidd el jobb ha megvárod a vizsgálat eredményeit!!
Utána pedig Neked is lehet "mindent bele" periódusod!


Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok,

Boeske,
Nagyon drukkolok!!!!

Igazából nincs mit írnom… de olvaslak Benneteket. Néha kicsit nehezebb, néha picit könnyebb… Még 9 hónap, mire újra megyünk lombikozni :? Ez még annnnnnyira messze van.
Amúgy voltam múlt héten dokinál, és Ő is azt mondta, hogy elég lenne a fél év szünet, de sok helyen olvastam arról, hogy a császár miatt érdemes inkább egy évet várni, mert nagy a rizikója az újabb koraszülésnek, ha túl korán jön a babó… Szóval jobb az óvatosság alapon várunk jövő tavaszig… Addig meg fogászat, meg kivizsgálások, meg fogyni is kellene mondjuk úgy 20 kg-t :oops: :oops: Szóval van mit tenni :wink:

Minden próbálkozónak mennek a drukkok!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Sziasztok!!!

Boeske!!!!

Nagyon orulok a szep hireknek!!!Hatalmas gratula!!!!Ne izgulj,minden rendben lesz!!!!

Zsokuci!!!

Nem vagy egyedul,nekunk is varni kell meg, ugyhogy kitartas es addig elvezzuk a lelki atvaltozas oromeit es persze kinjait.Legalabbis ami engem illet.De az egy csoda lesz ha ujra egy vagy nem tudom hany kisbaba koltozik ismet hozzank es valoban talalkozni tudunk egeszsegben es minden szepben!! :D

Szoval csak turelem!!! :D

Puszi mindenkinek:Rillisz
rillisz
 
 


Rillisz,

nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Most próbálok előre tekinteni (és nem a múlton rágódni), és arra koncentrálni, hogy jövő ilyenkor már remélhetően lesz egy újabb pocaklakóm, aki 9 hónapig bérli a pocimat, és makk egészségesen jön majd a világra és onnantól boldog kis családanyaként tengethetem mindennapjaimat. Annyira várom már... :)

Puszillak, és még egyszer köszönöm. Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Sziasztok!

Bocs hogy kicsit eltűntem,de nem volt netünk két napig.

Szóval a nagy hírnek nagyon örülök Boeske,és gratulálok!Látod én is megmondtam :D :D :D
Vigyázz magatokra :)

Zsókuci!
KITARTÁS!!!!!!!!!Hidd el meg lesz a gyümölcse egy édes egészséges baba személyében a várakozásaidnak! :)

Rillisz!
Neked is KITARTÁS,látom te nagyon optimista vagy ami nagyon-nagyon klasssz! :D


Kimma!
Szeintem is igaza van Alzizának,inkább várj egy hónapot még és várd meg a vizsgálat eredményét,nehogy a miatt legyen baj mint náluk.Utána lehet beleadni apai-anyait(szó szerint!) :oops:

Sajna mennem kell tanulni :( még pont két hetem van az államvizsgáig.

Hello,Panni
panny
 
 


Sziasztok csajok!

Csak bekukkantottam egy picit, mielőtt tanítani megyek...
Képzeljétek, megjött pontosan és most kivételesen nagyon örülök :D :D :D
Pénteken megyek hormonvizsgálatra :wink:
Veletek mi újság?

Panni!
Kitartást, még egy pici és túl leszel rajta :D

Rillisz!
Nektek mennyit kell még várni?

Zsókuci!
Biztos jó dolog a fogyó? Doki mit mond?Én most épp hízókúráztam, talán így jobbak az esélyeim...

Boeske!
Vigyázz magadra és sok pihi
:!:

Kép
Puszi mindenkinek,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Panny!
Én azt hittem, hogy már most kedden vizsgázol. Hát akkor még jó tanulást!

Kimma!
De jó, hogy pénteken már mehetsz. Remélem mindent rendben találnak.

Zsókuci! Rillisz!
Nagyon köszönöm Nektek is. És sok-sok türelmet kívánok a köv. hónapokhoz.

Ma csináltam még egy tesztet, de ez volt az utolsó. Már 1 percen belül szép erős csík lett, majdnem olyan erős, mint a kontrollcsík. Megnyugtató, hogy ilyen szépen nő a HCG szintem.
Elkezdtem szedni a vitaminokat is.
Szóval eddig minden rendben. :D

Asszem a vonalzóm is lecserélem. Fő a pozitív hozzáállás. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Lányok!

Tegnap voltam a nőgyogyinál, aki megállapította, hogy kezdődő PCOS szindróma lehetett a vetélések hátterében. Erre egyébként én is gondoltam (az a „fránya” internet miatt összeolvas az ember lánya mindent), csak elég lesújtó volt vele tegnap szembesülni.
A tünetek: túlsúly, zsíros bőr, pattanások (nem mindig), szőrösödés megvan, időnként vércukorszint leesése.

Felírt hormonvizsgálatokat: a középidő után (21.-24.-28.nap), valamint a menstruáció 2. napján.
Az első vérvétel most pénteken lesz.
Azt javasolta, hogyha esetleg teherbe estem volna ebben a hóban (nem valószínű, mert a hőgörbe már 6 napja a 36,3-on van ) akkor progeszteron utánpótlás kell.
Ha meg nem vagyok babás akkor 2 hónapot várjunk még, és hormonálisan rendbe hoznak (remélem ennyi idő elég lesz), mert a vetélést val.szeg az egyéb hormonok magas szintje okozta, és míg amíg az nincs rendben addig újra elvetélhetek.
Egyébként az, hogy a 21.napon volt ovuláció az is arra utal, hogy valami nincs rendben.
Szóval ALZIZÁNAK igaza volt: először vizsgálat és utána baba!!!!!

Egy kicsit be vagyok tojva, mert olvastam PCOS-es lányokat, a több hónapos- éves küzdelmüket az orvosokkal míg babásak lettek!!! Remélem az orvos akit találtam nem nyúl mindjárt a petefészek kérgének leégetéséhez az ovuláció előidézésére. Bár valószínű nem fog…
Szóval nálunk még messze az alagút vége: csak azt tudom hogy már bánom hogy mindennek nem 2 hónappal ezelőtt álltam neki, mert nem vesztegettünk volna el hónapokat!!!!!

Panny!
Kitartást a vizsgához!

Zsókuci!
Majd ha sikerült leadni annak a 20 kg-nak leadását légyszi értesíts hogy hogyan sikerült!

Boeske!
GRATULA!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Vigyázz magatokra!

Kimma!
Hová mész hormonvizsgálatra? Én a SOTE II-re és szintén péntek reggel. Te hol méred a hőmérséklete? Szájban? Én már időnként arra gondolok hogy nem jó a mi hőmérőnk, mert mindig csak 36.3-t mutat. Igaza van Alzizának: először vizsgálat és utána baba, ha minden rendben van, akkor viszont gőzerővel ELŐRE!

Üdv Mindenkinek!

Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok Lanyok!

Nagyon, nagyon sok uj tag van itt es en ezt nagyon sajnalom, szeretnek a "regiekrol" tobbet megtudni mert hallom Szekeres par napon belul szul?! :shock: :D

Tunder Veled mi van?

Rillisz latom Ti meg nem probalkoztok, mikor kezdhetitek?

Boeske Neked hatalmas gratula es kivanom hogy csodallatosan szep 9 honapod legyen!!!

En augusztusban vesztettem el 16 hetesen babamat, januarban teherbeestem es most boldogan varom az ikreimet eddig problemamentesen. Lekopogom nem kemenyedek, nem gorcsolok stb. mar jo 3 hete erzem a mocorgast, olyanokat rugnak belem hogy neha megijedek. :lol: Elozo heten voltam uh-on ahol kiderult hogy az egyik baba kislany, a masik keresztberakta a labait igy nem tudtuk megnezni. Jovo het kedden megyunk majd genetikai uh-ra.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!!

Csak gyorsan beneztem hozzatok. :D

Zsokuci!!

Irj minel gyakrabban,meglatod az segit,es probalj nagyon elore nezni!!!!!Ne haragudj hogy megkerdezem,ugy emlekszem nalatok is fertozes okozta a bajt.Utana nezett az orvos hogy pontosan micsoda????Lehet hogy Nalad is streptococcus volt??Mert akkor legkozelebb erre figyelni kell es nem szabad a hulye szakmai protokollra bizni a dolgot,mely szerint eleg csak a 36.heten ellenorizni.En legszivesebben kovetelnem hogy ezt a baromsagot valtoztassak meg!!!Bocs,de ha ez kerul a gondolataimba rogton duhongeni kezdek!!!
Es nagyon remelem hogy jovore ilyenkor mar mindannyiunk pocakjaban kisbabak lesznek es meglatod milyen gyorsan fog atvaltozni a teljes topic baba varo topicca.TURELEM!!!!! :D

Kimma!!

Nekunk elvileg szeptemberig kell varni,de szerintem meg egy picit rahuzunk.Decemberig kozbejott nehany nagyon fontos szakmai dolog,amire nem tudtam igy a bizonytalanra nemet mondani,es most mar tudom hogy en terhesen nem szeretnek sem koncertezni,sem lemezezni.Nekem minden fellepes fontos,ezert egyfajta stresszel is jar,ami viszont szerintem nem jo a babanak.Legalabbis most igy erzem.Persze majd meglatom. :D
Szerintem is jo hogy elobb kivizsgalnak es utana mar nyugodtabban indulhat a babazas :D

Boeske!!!

Akkor mar egeszen biztos a jo hir!!!!Legy nagyon bizakodo,es ne felj semmitol!!!!Elvezd nagyon hogy ujra kismama vagy,ez annyira jo!!!! :D

Panny!!!

Kitartas a vizsgaig!!!A leheto legjobbkor jott figyelem elterelonek.Ilyenkor nagy aldas egy ilyen allamvizsga,meg akkor is ha most csak a nehezseget erzed!!!

Vera !!!

Remelem nem ijesztettek meg tulsagosan,es Te is mihamarabb johirekkel jossz!!!!

Sok puszi mindenkinek!!!Rillisz
rillisz
 
 


Böeske! Gratula! :D :D :D :D :D
kislibus
 
 


Mindenkinek kalappal az államvizsgáihoz.

Másoknak kitartást a fogyókúrához, vizsgálatokhoz és várakozáshoz.

Nekem elmúlt a mensi, jövő héten megyek kontrollra. Majd kikérem a doki véleményét várakozás ügyben, aztán meglássuk!

Rillisz! Babaváro topik. Amen.
kislibus
 
 


Sziasztok!

Vera!
Sajna nem a SOTE-ba járok, hanem dunántúlon egy kisvárosban...itt sajna nincs sok választási lehetőségem :( de azért nem panaszkodok...
A ciklus közepén nem kell menj vérvételre? :? Nekem a doki azt mondta hogy 3., 16. és 23.nap.
Vagy elértettem én?
Na mindegy, majd rákérdezek holnapután :!:

Rillisz!

Terhesen ajánlom én is hogy ne koncertezzél.Minden izgalom árthat a babának :( Kép
(tudom, hisz zongoratanár vagyok :wink: )

Tontica!
Örülök hogy benéztél! :D Köszi hogy elindítottad a topikot :wink:
Vigyázz magadra :!: Sok pihi :!:


többiek!
Megy a drukk!

Puszi mindenkinek,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Kimma!!!!

Oriasi,jaj de jo Te is zenesz vagy!!!!Olyan ritka hogy egy topicon belul 2 azonos ,,szakmabeli''legyen. :D Azert irtam idezojelben mert en inkabb hivataskent elem meg ezt,de ez csak reszlet kerdes.Koszi a kepet! :wink:

Kislibus!!

Kivancsi vagyok mit mond a doki,remelem nem kell majd sokat varnotok!!!! :D

Tontica!!!

Mi most nemreg leveleztunk egy masik topicban :wink:
Nagyon-nagyon orulok hogy minden rendben Nalatok!!!Elvezd csak ezt a szep allapotot es kivancsi vagyok a masik baba nemere is.Hatha jovo heten megmutatja magat :D Majd nezz be azert ide is.
Puszi mindenkinek:Rillisz
rillisz
 
 


Kimma!

A Dunántúlon merre felé ha nem vagyok túl indiszkrét?
Én korábban Somogyban laktam mielőtt feljöttünk Pestre!

Kimma/ Rillisz! Szép szakmátok/ hivatásotok van!
Tontica!
Gratula az ikrekhez!

Anubias!
Veled mi újság, már rég hallottam felőled! Próbálkoztok már?
Üdv mindenkinek:
Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok csajok!

Vera!
Én Veszprém megyei vagyok. A hőmet pedig én végbélben mérem :oops: , szájban nem mérvadó, hüvelyben meg nekem valahogy nem jött be...
A peteérésem azt hiszem nekem is 21.nap környékén van (legalábbis a két babónál úgy volt biztos, mert visszaszámoltam). Ez miért nem jó :?:

Anubias! (Eszter)

BOLDOG NÉVNAPOT :!: Kép

Puszi,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Kimma!

Nem tudom hoyg jó-e, de szerintem nálam ez is a hormonális zavart jelzi, mert nagyon kitolódik az ovuláció, ami miatt kevés idő marad a megtapadásra (7-10 nap mire beágyazódik az embrió, a HCG akkor kezd csak termelődni, ha beágyazódott az embrió, és nincs ami leállítsa a menstruációd, lehet hogy a kevés idő miatt nem tud jól beágyazódni, aminek a vége vetélés lehet.)
Az ovuláció kitolódása 1 héttel szerintem ha 28-30 napos ciklusaid vannak akkor utalhat hormonális problémára, de erről szerintem kérdezd meg az orvosod is mert én sajnos nem vagyok az.


Drukk neked a vizsgálathoz, majd írj hogy mi volt......

Vera
nagy vera
 
 


Sziasztok.
Ha lehetséges csatlakoznék hozzátok. Lenne pár kérdésem, amire igazán csak az tud válaszolni, aki hasonló problémákkal küszködik.
Bemutatkoznék: "2003-ban volt egy elhalt terhességem kb. a hetedik hétben. 2004-ben született egy kisfiam problémamentes terhességből. Idén tavasszal újra elhalt a terhességem, szintén a hetedik héten. Azt hittem, hogy mivel már van gyerekem könnyebb lesz feldolgozni. Lassan két hónapja ennek, de még mindig nem sikerült. Bevallom, a műtéti befejezés óta nem mentem vissza az orvosomhoz. Úgyis tudom mit fog mondani. Hogy ez véletlen, nem tudni az okát és 6 hónap múlva próbálkozzunk újra.Namármost én pedagógus vagyok. Decemberben lejár a gyesem. Ha visszamegyek dolgozni , azt szeptembertől tehetem csak meg. De akkor másfél évig nincs kistesó-program. Ezt én ép ésszel nem biztos hogy kibírom. Azon gondolkodom, hogy a következő ciklusban ( ez a harmadik lesz a műtét után )megpróbálok újra teherbe esni, ha sikerül, szeptemberig kiderül, hogy rendben van-e, és akkor nem mennék vissza dolgozni. A kérdésm: volt-e közületek olyan, vagy hallottatok olyanról aki ilyen gyorsan vállalt újra terhességet?
Mindenkinek további szép napot.
Ducimami
ducimami
 
 


Sziasztok!

Ducimami!

Hát már megint én leszek az aki okoskodik!
Én azt gondolom hogy mielőtt teherbeesnél nézesd meg magad!
Ha pedig a dokidban nem vagy biztos (mert úgyis tudod mit fog mondani)akkor szerintem most kell orvost váltani!
Nekem egyébként az első két vetélés után 3 hónapot mondott az akkori dokim minden kivizsgálás nélkül!!Tehát nem az idővel van a baj,hanam azzal nem tudod mi miatt történik a vetélés!
Ha akkor nem váltok orvost lehet,hogy még most is próbálkozunk!
Bocsi,hogy okoskodtam!

Sziasztok!
Vendég
 


Ducimami!

Nekem is három hónapot mindtak, úgyhogy annyi elviekben elég...
De igaza van Alzizának, ajánlatos lenne elmenned egy kivizsgálásra.Lehet a hormonháztartással vannak gondok... :?
Amúgy ha évközben maradsz terhes, mi a gond?Nem értem... :oops:

Pusz,
Kimma

Kép
kimma
 
 


Ducimami!

Nekem az első vetélésemkor a 3. vérzés után fogant a nagyobbik fiam.
Bízom benne, hogy ennél kevesebb idő is elég a regenerálódásbhoz. Most ugyanis 1 hónappal hamarabb lett pozitív a tesztem. (Febr. végén volt a műszeres befejezés.)
Csak reménykedni tudok, de egyszer már sikerült, most is sikerülnie kell.
(Nálam sem derült ki a vetélések oka.)
Egyébként sajnos sok esetben a kivizsgáláskor sem derül ki semmi.

Szóval szerintem hajrá!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok,

Hű, de belelendültetek az írásba :wink:

Panny,
A próféta szóljon belőled :wink: Remélem, hogy igazad lesz!
Az államvizsgához előre is drukkolok! Csak ügyesen :D

Kimma,
Nekem muszáj lenne fogynom, mert nagyon nagy darab vagyok. Bár sem a lombiknál, sem a terhességem alatt nem szidott le senki érte, de azért úgy gondolom, hogy egy 20 kg-tól minimum meg kellene szabadulnom (amúgy akár 40 is lemehetne, akkor sem lennék még vézna :oops: :oops: )

Boeske,
Jaj, nagyon örülök Neked! Vigyázz magatokra, és pihizzél, amennyit csak tudsz!
A vonalzód nagyon édi :D Problémamentes és boldog pocakosodást kívánok!!!!

Vera,
De jó hír legalább, hogy most már van mit kezelni! Meglátod, helyre raknak és mire észbe kapsz, már anyuci leszel :wink: :lol:
OK, ha leadtam értesítelek… de egyelőre ez a veszély nem fenyeget :lol: :lol: Amúgy a kalória-számolgatós módszeren gondolkozom, de még nincs meg a kellő elhatározás, úgyhogy még várok a kezdéssel (addig úgyis felesleges lenne belekezdeni :D ).

Tontica,
Örülök, hogy jól vagytok!!!! :D:D:D Néha nézz be hozzánk, tudod, kell a motiváció! :wink:

Rillisz,
Látod, már írtam is :D Most kicsit jobban vagyok.
Igen, azt mondják fertőzés volt, de hogy pontosan mitől az nem derült ki… Azt mondták, hogy még a méhlepényem is gennyes volt, de persze mintát nem vettek belőle, hogy esetleg kiderítsenek valamit… Meg hüvelykenetet is 7 nap könyörgés (na meg antibiotikumos kezelés) után vettek le, még jó, hogy akkor már semmit nem mutatott ki a tenyésztés…
Amúgy a doki szerint az is lehetett, hogy nekem volt valami gyulladásom (akár urológiai, vagy más), ami nekem nem okozott tüneteket, de a kisbabámra átterjedt, és ez okozta a koraszülést… De úgy érzem, ez a dolog már soha nem fog kiderülni :cry: A legtöbb doki szerint „baleset” történt, konkrét ok, vagy tünet híjján.
Az tuti, hogy a legközelebbi terhességemnél havonta fogok kérni teljes vérképet, pisivizsgálatot és kenetet is; még ha az Ég és a Föld összeér, akkor is…

Ducimami,
Sajnálom amin keresztül mentél. Én is azon a véleményen vagyok, hogy vizsgáltasd ki magadat!!!

Anubias,
Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!!
Kép



Na azt hiszem most eleget írtam, bocsi :oops: :oops: :lol:

Kép

Kép
zsókuci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?