Sziasztok,
Hű, de belelendültetek az írásba
Panny,
A próféta szóljon belőled
Remélem, hogy igazad lesz!
Az államvizsgához előre is drukkolok! Csak ügyesen
Kimma,
Nekem muszáj lenne fogynom, mert nagyon nagy darab vagyok. Bár sem a lombiknál, sem a terhességem alatt nem szidott le senki érte, de azért úgy gondolom, hogy egy 20 kg-tól minimum meg kellene szabadulnom
(amúgy akár 40 is lemehetne, akkor sem lennék még vézna )
Boeske,
Jaj, nagyon örülök Neked! Vigyázz magatokra, és pihizzél, amennyit csak tudsz!
A vonalzód nagyon édi
Problémamentes és boldog pocakosodást kívánok!!!!
Vera,
De jó hír legalább, hogy most már van mit kezelni! Meglátod, helyre raknak és mire észbe kapsz, már anyuci leszel
OK, ha leadtam értesítelek… de egyelőre ez a veszély nem fenyeget
Amúgy a kalória-számolgatós módszeren gondolkozom, de még nincs meg a kellő elhatározás, úgyhogy még várok a kezdéssel (addig úgyis felesleges lenne belekezdeni
).
Tontica,
Örülök, hogy jól vagytok!!!!
:D:D Néha nézz be hozzánk, tudod, kell a motiváció!
Rillisz,
Látod, már írtam is
Most kicsit jobban vagyok.
Igen, azt mondják fertőzés volt, de hogy pontosan mitől az nem derült ki… Azt mondták, hogy még a méhlepényem is gennyes volt, de persze mintát nem vettek belőle, hogy esetleg kiderítsenek valamit… Meg hüvelykenetet is 7 nap könyörgés (na meg antibiotikumos kezelés) után vettek le, még jó, hogy akkor már semmit nem mutatott ki a tenyésztés…
Amúgy a doki szerint az is lehetett, hogy nekem volt valami gyulladásom (akár urológiai, vagy más), ami nekem nem okozott tüneteket, de a kisbabámra átterjedt, és ez okozta a koraszülést… De úgy érzem, ez a dolog már soha nem fog kiderülni
A legtöbb doki szerint „baleset” történt, konkrét ok, vagy tünet híjján.
Az tuti, hogy a legközelebbi terhességemnél havonta fogok kérni teljes vérképet, pisivizsgálatot és kenetet is; még ha az Ég és a Föld összeér, akkor is…
Ducimami,
Sajnálom amin keresztül mentél. Én is azon a véleményen vagyok, hogy vizsgáltasd ki magadat!!!
Anubias,
Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!!
Na azt hiszem most eleget írtam, bocsi