Új privát üzeneted érkezett!

Megint én!

A tesco-s akcióról hallottam újabb infókat: elnézést kérnek, de a szórólapon tévesen jelent meg a hirdetés, az Univer bébiételei vannak 1-et fizet 2-őt kap akcióban. Csak bizonyos termékei, mint pld. a banán-alma csirkeshús, alma-csirkehús, zöldborsófőzelék-csirkehússal. A nagyobbaknak valók, mondjuk a 8 hós kortól, azok rendes, normál áron vannak.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is a Szandinak!!!!!!!!

Ha jól emlékszem márciusban nem volt névnapja, szóval akkor csak most lehet!!!!! 8)


Kép


Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ha már az Andi igy belelendült akkor én is irok 1-2 akciót,hátha valakit érdekel:én a dm-be szoktam járni,most ott az Univer bébidesszertek /4 féle / 163 ft,a beba3 aktiv 1840 ft,milumil tápi ajándék tejpéppel vagy fémdobozzal 1899 ft,a humana tápihoz is van fémdoboz 1999 ft,pampers pelus 2449 és 3649ft,nivea popsitörlő 3 csg 1399 ft.

Ma végre eljutottam az allergológusomhoz a szakorvosi igazolásért,hogy még mindig beteg vagyok :lol: ,Mintha ebből ki lehetne gyógyulni!!!
Viszont meglepődtem,mert csak 300 ft-ot kértek . :lol: :lol:
bibolya
 
 

 
 

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


megint én:

most nézem a rossman oldalát ott a kecskeméti 8 hónapos kaja 169 ft,a libero pelus 4069 ft,a nagy csomagos pampers pelus 3349 ft.

na jó,most már megyek fürdetni
bibolya
 
 


Sziasztok!

Sajnos Samunál nem csak ennyi volt... Belefutottunk az első komolyabb betegségbe. Ma már 4x hányt, már a hasmenés is van, és a délutáni alvás után durván belázasodott... Voltunk délután a dokinknál, azt mondta, most nagyon sok gyerköc beteg hasonló tünetekkel, itt a házban az egyik 11 hós kisfiú is ma reggel hányással kezdte a napot.
Diétázni kell, de ma semmilyen kajcsi nem maradt meg benne - szóval diéta az van... Inni szerencsére ivott rendesen. Kaptunk dehidráló port, gyógytápszert a következő napokra (ha már nincs hányás), és adni kell a B6 vitamint is reggel-este.
És utánajártam a cola rejtélynek - megkérdeztem a dokit, hogy miért ajánlják ilyenkor a colát. (Nem is írtam, de reggel a másik doki asszisztense javasolta, hogy adjak colát Samunak a hasmenése ellen... Tökre kiakadtam) Doki azt mondta, hogy Samunak semmiképp ne adjak, max kisiskolás gyerköc ihat ilyet. És hogy régebben tényleg javasolták a colát, mivel a cocacola eredeti receptje tartalmaz coca cserje levelet (innen e név), aminek egy hatóanyaga valóban lassítja a bélműködést, ezáltal jól hat hasmenés esetén. De manapság már egyáltalán nem biztos, hogy van ilyen anyag a kóláben, de az biztos, hogy sok egyéb durva adalék, színezék, stb van benne, ami hasmenéskor kifejezetten kerülendő... Szóval ő határozottan nem javasolja - nagyobbaknál sem.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Hú, Évi, sajnálom, hogy nem úsztátok meg ennyivel. Elég brutálul hangzik így együtt ez a hányás, hasmenés, láz. Remélem azért hamar túljuttok rajta. Gyors gyógyulást kívánok Samunak!!!!

Coláról jut eszembe. Nem messze tőlünk lakik egy 2,5 éves kislány, minden délután mennek az anyukájával a játszótérre. Múltkor pont kint játszottunk a járdán, amikor jöttek. Marci persze lecsapott a bringájára, és kezdte kiszedegetni a holmikat a csamagtartójából. Anyukája meg mondta, amikor kivett egy 1 literes üveget, hogy hú, az nem neked való, Cola van benne, mert a Szonja csak azt issza. Annyira kiakadtam, hogy ennyi idősen colát iszik a gyerek, ráadásul ezt viszik szomjoltónak a játszótérre, és ráadásul literszámra. Nekem már a szénsav is fura egy ennyi idős gyereknél, főleg a Cola.

Na, megyek aludni, mert nem tudom, hogy milyen lesz az éjszaka.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Évi:sajnálom :( , mennek a gyógymanók gyorspostával!!!!
Ez a láz még pluszba, elég durva!!!! :? És te jól vagy most már????

Most délután a nővéreméknél voltunk és annyira jó volt hallani a Szoni nevetését, ahogy kacagott nagyon boldgoggá tett, 2 napig nem nevetett csak mosolygott néha-néha, de csak megnyugtatásként nekem!!!! :?

Ma vettünk Normafloret, meg B6 vitamint!!!Most már felkészülök!!!!Jobb félni!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a csemetéknek, tényleg szörnyű ez az állandó betegeskedés......

Gyógyuljatok gyorsan!!!

Kata is hányt ma, de sztem csak azért, mert nem vettem észre hogy le akart nyelni egy kisebb papírfecnit (amit persze a Bence hagyott széjjel :twisted: :twisted: ) és próbálta kiszedni a szájából ,így szó szerint meghánytatta magát.... legalábbis remélem hoy csak ennyi, mert ez 3 körül volt, azóta már evett egy adag eper-banán-narancs turmixot uzsira, meg krumplit, husival vacsira, meg 2 dl tejet, és egyik sem köszönt vissza.

Amíg dolgozok, addig Orsi fog vigyázni a gyerekekre, amikor Tamás dolgozik. De mivel 1 héten 15 órát kell dolgoznom, és azt is én döntöm el hogy mikor, ezért sztem könnyen megoldható lesz. És igen, a Zepterhez be kell mennem.

Szeptembertől meg remélhetőleg mindketten mennek oviba, bölcsibe... ha felveszik őket...

Eper: Bence is 1 évesen evett először, ill hát eperszezonban még nem volt egész 1 éves, csak 11 hónapos. Először hámozva kapta, később 1 darabot, utána napokig figyeltem, van-e vmi kiütés. Nem volt semmi, úgyhogy kapta már utána.

Katával ugyanígy csináltam, semmi baja nem volt tőle. De ezt ugyanolyan óvatosan vezettem be, mint a tejszínt... de szerencsére attól sincs bajuk.

CocaCola: Lehet hogy nincs benne semmi különös, mégis hat :) Emlékszem amíg Katával terhes voltam, a 20. hétig semmi mást nem bírt elviselni a gyomrom, csak a kólát. Egész nap hányingerem volt, ezért átlag fél óránként itta megy kortyot, ettől sokkal jobb volt.
Bence is kapott amikor hányt, utána nem hányt többet. Persze a szénsavat kikavartam belőle, és tettem bele pár csepp citromot is.


Szénsav, Cola: Bence mindkettőt iszik, kólát ritkán (általában ha buli van nálunk, vagy ha mi vagyunk valahol) de venni ne mszoktam, mert akkor ő is, mi is csak rájárunk.
A szénsavast viszont nagyon szereti, tegyük hozzá hogy nekünk más nincs is itthon, csak csapvíz, meg szénsavas Balfi. Amíg a Kata tápszert kapott, akkor még volt itthon babavíz de azóta nincs.
A Bence vagy teát, vagy ásványvizet, vagy citromos vizet iszik legtöbbször (cukor nélkül persze)

Amit nem engedek egyik gyereknek sem, soha: (na jó majdnem soha) az édesítőszereket, és a tartósítőszereket, ill. a nem természetes szinezékeket és egyéb adalékanyagokat sem. Sajnos ezeket egyre nehezebb elkerülni, mert már a legtöbb gyümölcslében is van, viszont a bio-leveket sajnos nem tudom megfizetni. :(

KÉpzeljétek vettünk mosogatógépet :) Azaz kaptam apától :)

Sikerült a vatera.hu-n kifogni egy 3 éves hibátlan whirlpool 12 terítékes gépet 12 ezerért :) Iszonyat jó vétel, mert az új ára ennek a tipusnak 100 felett van. Szóval most a mennyekben vagyok, mert nem kell többet mosogatnom :) El se hiszem :)

Csak azért vagyunk gondban, mert mi 8 terítékeset kerestünk, mert azt tudtuk hogy befér a konyhabútorba, de ehhez szét kell szedni az egészet :( De majd valahogy megoldjuk :) A lényeg hogy nem kell mosogatnom :) Juhééééé :lol: :lol: :lol:

Ezzel a családi béke is sokkal tartósabb lesz :)

Na megyek apához hót unalmas filmet nézni :? :? :? De hát ha ő ezt szereti :?: :?: :!: :!: :!:

Jó éjt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Évi,Samunak jobbulást,remélem az éjszaka már nyugodtabban telt,mint a nappal.
Cola-nekem sikerült leszoknom róla,de egy jó pár évig elég függők voltunk a férjemmel.A 2 l-es kevés volt 1 napra.Most már nem veszek,csak alkalmakkor,mert én aludni sem tudtam tőle,/igaz,most meg a Gergőtől :lol: /,viszont a lányom is imádná ha hagynám.Ha vendégek jönnek,vagy mi megyünk és ott van akkor ebédnél ihat a csajom 1 pohárral de nem többet,mert aztán nem tud elaludni tőle.Amúgy más szénsavas dolgot nem nagyon iszik.Viszont most a kedvence a csapvíz.

Andi,milyen volt az éjszaka?

Zsu,remélem tényleg csak a papír volt a ludas!

na lépek,mert mindjárt itt a tesóm /9-re jelentkezett be :twisted: / mi meg még pizsiben.
bibolya
 
 


ja még annyit akartam hogy Zsu,a mosogatógép az naaaaagyon szupi!!!!Mióta megvettük,csak néha napján kell ezt-azt elmosnom,ami épp nem fér be.
Nóbel díjat annak,aki feltalálta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bibolya
 
 


Szandi, boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Évi, elég brutál amit a Samu benyelt. Úgy látszik, most ez a hányós hasmenénses vírus elég elterjedt. Csendesen megjegyzem a kamillatea bioanitibiotikum szerűség. Az jól fertőtlenít mindent. (Azért jegyzem meg csendben, mert a Márti szerint én mindenre azt ajánlom, használom.) Gyógyulgassatok! És itasd ezerrel.

Zsu, amit felsoroltál, hogy mit nem engedsz a gyerekeknek (mesterséges anyagok) az majd mind van pl. a kólában. És a szénsavval is vigyázz, mert az meg a fogakat roncsolja nagyon szépen.

Márti, hogy vagytok? Kissebbek?

Csajoknak szerencsére éjszakára már nem volt lázuk. Tegnap délelőtt kaptak utoljára lázcsillapítót és azóta minden oké. Remélem már így is maradnak! Igaz, hogy én kb. fél óránként ugráltam valamelyikhez. Valamiért sokat felsírtak. Livi nehezen aludt vissza, vagy nyugodott meg. Úgyhogy elég koki vagyok. És újra rájöttem, hogy MINDEN TISZTELETEM A ROSSZUL ALVÓ GYEREKEK SZÜLEINEK!!! Én biztos belehalnék, ha minden éjszakánk ilyen lenne. Tényleg Virág, Ádám valami változás alvásilag? Rég írtatok erről, megjavultak már az alvások? Vagy naív vagyok?

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntést.

Évi: Samunka is mennek a gyógymanók. Hogy telt az éjszaka?
Te jól vagy már?

Zsu: a váci úti Zepterhez kell menned? Az itt van mellettünk.
Én is kíváncsi vagyok, felveszike a Szandit a bölcsődébe. Ha igen akkor én is megyek vissza dolgozni.

Nekünk is ajánlotta múltkor a doki a colát. Én hiszek benne, nekem eddig többször segített, de a Szandi nem fogadta el.
A barátnőm meg a Smecta (lehet, hogy nem így írják) porra esküszik hasmenésre nekik nagyon bejött.

Tegnap délután a Szandi anyósnál volt és állítólag egész végig evett. Ha én is többféle kaját adok neki, akkor mindenből eszik egy kicsit. De szerintem nem ez a jó megoldás, de anyós fél, hogy lefogy az unokája ezért inkább tömi.

Szörnyű éjszakánk volt, egész éjjel ébredezett és üvöltött, nagyon remélem, hogy csak a foga kínozza és hamar kibújik. De azt is észrevettem, ha nem alszik napközben eleget (anyósnál max. 1 órát alszik egész nap), akkor mindig ez van éjjel.

Tegnap vettem neki HIPP babatejet. Nagyon finom, olyan, mint a vaníliás tej, de ezt sem itta meg 20 ml-nél abba hagyta és nem is fogadott el mást. Föladom, lehet megpróbálom fürdés előtt valami normális kajával megetetni, mert reggel 7-kor meg már üvölt olyan éhes.

Van a DM-be 21%-os kuponom, június elejéig érvényes, ha kell valakinek valami, szóljon, és akkor megveszem.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jobbulást Samunak! Itasd sokat, ki ne száradjon! De egyszerre csak keveset igyon, mert a háborgó gyomor nem tűri a nagy mennyiséget!

SZANDINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Julcsi! A ma éjjel pl. tök jó volt, de már 1/2 6-kor fent volt. Nézegettük a babanetet, egy kislány tortát evett, erre felpattant és irány az etetőszék ham-ham szavakat ismételve. De pár nappal ezelőtt volt nagyon kaki éjszaka is. Hol ilyen, hol olyan. Majd kinövi.

Zsu! Tartósítószer tényleg szinte mindenben van. Felvágottak, vaj stb. Ezt hogy küszöbölöd ki?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Drága kicsi Szandi, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Neked! :P

Éjszakáink: tegnap előtt 1/4 8-tól aludt éjjel 1-ig, egy hang nélkül. Ez nála nagy szó. De utána reggel 7-ig kelt 4x.
Ma éjjel meg vagy 5x volt fent. Úgyhogy én is feladtam, csak abban bízom, hogy egyszer majd alszik rendesen.

Évi, nagyon sajnálom, hogy Samu is beleesett a fosós hányós vírusba. Nagyon sok gyógypuszit küldök neki, de remélem már sokkal jobban van.
Te teljesen rendbejöttél már?

Zsu, nem akarlak teljesen letörni, de az István nővére ment tavaly ősszel dolgozni a Zepterhez. Kb. 1,5 hónapig bírta. Szépen lassan kiderült, hogy a fele sem igaz annak, amit az elején mondtak. De legfőképp a pénz.
Remélem neked sokkal több szerencséd lesz, csak azért írtam, hogy készülj fel, nem biztos, hogy ez a tuti állás.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsi:jól vagyunk, köszi az érdeklődést.
Örülök, hogy a csajok is, a nem alvós éjszakáért nem irigyellek!!!! :?

Edit:mi is fél 6kor keltünk, de Zsombi már napok óta ezt véli a legjobb ébredési időnek, persze azóta már visszaszunnyadt másfél órát, amit én nem tehetek meg!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu, ezt most találtam a babaszobán az ekcéma résznél.

"Hol jelenik meg?
A kéz és a láb krónikus ekcémáját számos, a kéz és láb bőrének gyulladásával és irritációjával járó bőrbetegség okozhatja. A visszatérő irritáció idültté alakíthatja a kontakt ekcémát.
A diszhidrózis krónikus betegség, amely a tenyereken és az ujjak oldalsó felszínén, vagy a talpakon viszkető hólyagok megjelenésével jár. A hólyagok gyakran hámlóak, vörösek, nedvedzőek. A diszhidrózis elnevezés "kóros verejtékezést" jelent, de a betegségnek semmi köze a verejtéktermeléshez.
Míg a felnőtteken a végtagok bőrét érinti az ekcéma a leginkább, a babáknál az ekcéma kialakulása az arcon kezdődik, de a pelenka alatti területet is bizton említhetjük."

Ezek szerint tényleg allergiás reakció volt Kata ujján? Nem is írtad, elmúlt már?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok ma reggel már!

Szandinak nagyon boldog névnapot, mégha utólag is! :)


Én sokáig ágyban voltam, elég ramatyul voltam délelőtt (gyomrom). Most sem vagyok egész, de muszáj volt felkelnem, ezt-azt elvégezni. Kriszta az ágyikójában van, hátha elalszik, és én is megyek még egy kicsit lebújni. Istvánnak az öltönynadrágját (pfujj de utálom) és a zenészingét már kivasaltam, ugyanis esküvőre megy zenélni, és du-tól reggelig ott lesz, majd reggel itthon alvás, déltől pedig ismét meg, ezúttal egy keresztelőbe muzsikálni. Ezt még ingyen is teszi, mert egy munkatársának a kislányát keresztelik. :roll: Úgyhogy nagyon el leszek apátlanodva ma és holnap. :( De legalább lustálkodom, amennyit bírok. :oops:

Nekem is van örömhírem, ugyanis tegnap este mi is vettünk mosogatógépet. :D István szerint ráért volna vagy 2 hónap múlva is :roll: , amikor teljesen meglett volna rá a pénzünk, de így "elloptunk" máshonnan, és úgyis sikerült megvenni. Egy új Bosch-t vettünk, és még kedvezményesen is volt. Persze, az ára (átszámítva forintba) meghaladja a 90 ezret, de ha jó lesz, nem bánom.
Zsu, gratulálok, hoyg ti is tudtatok venni, és elhiszem, hoyg lelkes is vagy vele kapcsolatban. Nekünk sikerült a keskeny fajtát (9 terítékeset) venni, ami nekünk is pont betalál egy bizonyos helyre, így nem kell mindent szétbombázni. Annyira örülök neki, bár csak valamikor jövő hét közepe felé tudja majd IStván beszerelni, mert addig nagyon foglaltak a napjai.

Lányok, kb. mennyi ideig mos a gép? Persze, tudom, hoyg programfüggő, de pl. a leghosszabb program mennyi idő alatt jár le a tieiteknél?

Évi, nagyon sajnálom, hoyg Samunál mégsem ért véget a betegség, de most már remélem, hogy hamarosan túl lesz/tek rajta. Gyors gyógyulást neki! :)
Én ebben a kólmesében nem hiszek. Lehet, hoyg használ, de én inkább nem próbálom ki. Én tudom azt, hogy engem szinte minden üdítő meghajt. Egy időben elég sok kóla fogyott nálunk, és egyszercsak azt mondtuk, hogy ennek véget kell vetni. Azóta jó az ásványvíz is (igaz, általában szénsavas). krisztának szoktunk most 5-6 l-es szénsavmentes ásványvizet venni, és én is főleg azt iszom. Visszatérve a kólára, szerintem, ha van is valami hasfogó hatása, annyi a rossz, mesterséges anyag benne, hogy jobb elkerülni, mint meginni. És főleg nem kisgyerekeknél.
Ugyanígy pl a kakaó sem ajánlott 2 évig, mert az is tartalmaz valami koffeinszerűséget. A csokinak is van ajzó hatása, bár az más szempontból is káros.
Szóval, szerintem úgysem tudjuk a végtelenségig eltiltani minden egészségtelentől a gyerekeinket, de addig amíg rajtam múlik, hogy eszik-iszik belőlük vagy sem, addig megpróbálom minél tovább húzni a dolgot.
Persze, az is ott van, hoyg pl. a házi lekvár valamivel tartósítva van, de az a késhegynyi szalicil az üveg tetején gondolom, mégsem annyira rossz, mint ha valami üzleti tartósított dolgot adsz neki.
Én egy arany középutat vallok. LAssan úgysem óvhatók meg mindentől, de legalább ne adjuk a plusz rosz dolgokat neki.

Na, bocs', hoyg ezt ilyen hosszasra engedtem, és biztos össze-vissza is írtam. :oops:

Örülök a gyógyuló vagy teljesen gyógyult manóknak. És sajnálom az éjszakázókat. Kriszta ezen a héten kétszer teljesen átaludta az éjjelt, így volt az elmúlt éjszaka is. Pedig már elég régen volt ilyen utoljára!

NA, megyek, lányok, szép napot, hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Szandinak én is boldog névnapot kívánok! A keresztelő emiatt van ilyenkorra időzítve?

Köszönjük a jobbulás-kívánságokat, úgy tünik, alakul a gyerek. Utoljára tegnap 7 körül hányt, azóta már megivott egy csomó teát, és a dehidráló cucc is nagyon ízlik neki (estére és reggelire azt kapott).
És a reggeli is benne maradt (fél adag bébikaja alma-banán-rizs), és az előbb ebédelt főtt répát rizzsel. Most alszik.
Remélem a hányós rész ezzel letudva... Hasmenése van, de nem olyan durva már az sem, és délelőtt is "csak" hőemelkedése volt. Szegényen azonban nagyon látszik, hogy beteg, iszonyú bágyadt időnként, meg nyűszögős, folyton vagy rajtam, vagy az apján lóg. De legalább - hogy ővé most a teljes figyelem - jókat játszunk. Rajzoltunk, formabedobóztunk, stb. Játszik, de csak ha ott vagyunk mellette. Ez mondjuk érthető.
Julcsi, adtam neki kamillateát tegnap, ma almateát iszik citromfűvel. A citromfűvet anyunál szedtem, megszárítottam, és zseniálisan jó illata van tőle a teának. És örülük, hogy a két csajszi már láztalan. Mi lett az autótokkal végül? Elkészül 24-re?

És köszi az érdeklődést az én egészségemről - mostanra gyógyultnak nyivánítom magam. Samuval épp váltottuk egymást...

Zsu, mosogatógép :) Ügyesek vagytok! Egy ismerősöm a gyerekjátékokat szerzi be nagyon eredményesen a vateráról. Nekem sajnos nincs hozzá türelmem és időm, bár valóban sokat lehet(ne) spórolni.

Márti, örülök, hogy nálatok is rendbejött a csapat! És nem hiszem el, hogy a leadott 10 kiló nem látszik. A párom 120 kiló volt (azért azt kétlem, hogy te annyi vagy :) ) és a leadott 10 kiló nagyon is látszott rajta!

Ibolya, én is szerettem a kólát, és kamaszkorban ittam viszonylag sokat. Leginkább vörösboros kóla formájában :) Aztán rájöttem, hogy ez merénylet a borral szemben (no meg a fogaimmal szemben, a kilóimról ne is beszéljünk), így aztán elhagytam. A kólát.

Lépek ebédet főzni - kissé csúszásban van a nap, Samu ugyanis reggel elaludt velünk az ágyunkban, és mi vele lustiztunk.
Szép napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Örülök, a babák nagy része jól van, remélem Samu is hamar meggyógyul, és Katánál sem valaminek a kezdete ez a hányás.

Nálunk még most is elég sz*r a helyzet, Flóra már jobban van, most Marci van dögrováson. Az éjszakánk is nagyon rossz volt, éjféltől Marci nálunk próbált aludni, nem sok sikerrel. Most már letettem őket, remélem tudnak egy jót pihenni. Az evéssel is küzködünk, most sem ettek tízóraira szinte semmit, úgy mentek aludni. Azért remélem, hogy a reggeli, ebéd és vacsi elég nekik, mert csak akkor esznek rendesen. Kíváncsi vagyok, hogy a keddi mérlegelésen mit látunk majd. Igaz, csak a 13 hónapos súlyukhoz tudok majd viszonyítani, de az is valami.

Én sem vagyok a toppon, már jó pár napja fáj a fejem, 2x már a gyógyszerig is eljutottam, pedig nagyon ritkán veszek be. Csak vánszorgok, utálom ezt. Kaja sem tudom, hogy mi lesz, pedig lassan dél. Zsolti meg tanul ezerrel a hétfői vizsgája miatt.

Visszatérve kicsit a szénsav-cola témára: mivel én szénsav függő vagyok, ezért szeretném elkerülni a gyerekeknél. Persze tudom, hogy előbb-utóbb ők is megkóstolják majd (ha rajtam múlik, akkor csak sokkal később), de amíg lehet, addig húzom a dolgot. Nagyon tiltani sem fogom, mert akkor meg az ellenkezőjét váltom ki lehet, de az egész napi szomjoltásra tuti nem kapnak szénsavasat, főleg nem colát. Elég baj az, hogy én iszom.

Edith!
Gratula az új mosogatógéphez, biztos szupi. Lassan nekem is rá kéne vennem a Zsolti, hogy jó lenne az nekünk.

Zsu!
Neked is gratula hozzá, ügyesen vásároltál, remélhetőleg jól is fog szuperálni.

Na, el is felejtettem, hogy még mit akartam írni. Mindenesetre jó hétvégét mindenkinek, aztán ha még eszembe jut valami, úgyis jövök. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Szénsac-cola:én régen csak a szénsavas vizet ittam meg, és persze a colát, de szerencsére mindkettőről lemondtam, a cola nagyritkán bejátszik még, de nem szoktunk itthonra venni, már csak a Szoni miatt sem!!!!!HA valahol vagyunk , akkor egy picit ihat, de nem sokat!!!

Zsandi:szorítunk hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:


Évi:én nem mondom, hogy nem látszik, mert a Roland dícsérget is, és a nem itthoni cuccaimon érzem is, hogy lötyögnek, és azt én is érzem, hogy itt-ott leolvadt a zsírréteg :wink: , DE én magamat nem látom sokkal vékonyabbank,és eddig nem is jegyezte meg senki igazán, na jó a Julcsi igen és ő VALAKI , de biztosan csak bíztatni akart!!!!! :lol: :oops:

Edith:akkor pihizz sokat!!!!!!És írj nekünk sokat!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:szegény Marci, mennek a gyógymanók!!!!Szerintem ha 3x esznek normálisan akkor nincs gond, amúgy is a tízórai meg az uzsi az csak pár falat: egy alma egy joghurt vagy ilyesmi, és ha normálisan ettek előtte nem kizárt, hogy nem éhesek már!!!!Bízd rájuk!!!! :wink: No para!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Húúú, Márti, hogy te most mit kapsz!!!
Csak előbb a többieknek reagálok.

Edit, Barbi, remélem a fogak kinövésével elmúlnak a nemalvós éjszakák. Mert így még van mire fogni, de aztán...

Edith, pihizz és lustálkodj. És gyere ide sokat és irogass, ha elanyátlanodnál.

Andi, sajnálom Marcit. Most akkor ő is kap antibigyót? Vagy alapból kapott is?

Évi jót nevettem a kólás sztoridon. :lol: A dehidráló az olyan infúziós vitaminokat tartalmazó ízesített lötyi?

És most: MÁRTI!
Veled ezzel a témával kapcsolatban most nem állok szóba, majd személyesen. :wink: :lol:
Szóval csajok. Mártikánk egy lökött tyúk. Az a 10 kiló IGENIS látszik rajta. Tiszta bolond, én már nem tudom mit csináljak vele. Talán emberek közé is kéne mennie, és akkor más is megjegyezné. Jó az anyósáék is emberek, de szerintem meg sem nézték mostanában igazán. De mindegy, a lényeg, hogy látványosan fogyott! Őt meg majd jól megverem, csak találkozzunk!!! :P

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi drágám!!!!
Én szívesen találkoznék emberekkel a családon kívül, de lett mamatali??????????????????????????????????Kérdem én!!!!Nem!!!!Na akkor kit lepjek meg a habtestem látványával??????Persze a Rolandon kívül :oops: :lol: , hiába glasszálok vad idegenek előtt nem vágják, hogy én épp fogyózom!!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na az meg, hogy ki a LÖKÖTT TYÚK!!!!??????Erről nem nyitnék vitát!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!!! :D

Most csak nagyon gyorsan tudtalak Titeket olvasni,de szomoruan latom milyen sok kis beteg van mostanaban. :cry: Gyors gyogyulast kivanok mindenkinek!!!!

SZANDINAK NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK EN IS!!!! :D

Marti,meg van egy par heted es ugyis talalkozunk,es akkor majd EN :wink: eldontom latszik-e a fogyas vagy sem.EEEEssssss fotozas is lesz ahogy ezt megigertem,csak majd elobb Te megcsinalod a gepunkon a programot es hogy hogyan juttathatom el a fotokat a tobbiekhez :lol:
Julcsinak nagyon igaza van!!!!

Edith!!!A hanyinger ellen furcsa modon nekem az eves segitett.Kb.2 orankent ettem es akkor elmult a hanyinger.Illetve szedtem Elevitet allitolag az is segit.Remelem azert hamarosan jobban leszel.

En rengeteget dolgozom mostansag es tanulom ezerrel a darabokat,igy most kicsit ritkabban tudok jonni,de azert szemmel vagytok am tartva :wink:


Sok puszi mindenkinek:Iza
rillisz
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Évi,Samu hogy van?

Edith,mi is egy Bosch-t vettünk-legalapabbat csak 12 terítékest-50 fokon 140 percet,65 fokon 105 percet dolgozik.De kit érdekel,addig sem nekem kell mosogatnom. :lol: :lol: .Vannak olyan gépek,amiken van gyors program is kb. 30 perc alatt van kész,de nem tudom az milyen munkát végezhet?

Andi,fejfájásod elmúlt már?Lehet,hogy csak ezeket az időjárásváltozásokat érzed.

Julcsi,a kamilla tényleg sok mindenre jó,viszont nagyon allergizál és allergiás rohamot is kiválthat.Nekem ezt az orvosom mondta,hogy általában akik virágpor allergiások azoknak nem szabad kamillát,mézet használni,mert komoly rohamokat okozhat.De akik még nem allergiásak azoknak is először nagyon ovatosan kell használni.

Edit,csatlakozom én is Márti szólásához,Gergő is a héten minden nap 1/2 6-6 között kel,pedig már egy pár hétig egész jól beállt a 7 órai kelésre.Gőzős sincs mi váltja ki bennük az ilyen korai ébredést,lehet,hogy a du-i 3 órás alvás?Igaz,tegnap csak 1 órát aludt du.este viszont már 8-kor ment aludni.

Márti,látod-látod,ha tettél volna fel képet magadról régebben és most akkor mi itt biztos látnánk a 10 kg fogyást. :oops: De szerintem is kizárt dolog,hogy nem látszódik rajtad.És különben is ott vannak a ruháid amik lötyögnek rajtad!!!!Ugy érzem a beszámolóidból hogy neked könnyen megy ez a diéta,ugyhogy továbbra is kitartás,és tessék másképp gondolkodni!!!!!!!!!!!És tessék venni 1-2 új rucit a lötyögősek helyett.Az a lelkednek is jót tesz.
Julcsi,tessék elmenni a Mártival egy kicsit vásárolgatni.

Lehet,hogy átfutottam rajta,de én nem is emlékszem a mamatalira :oops: ,néha nagyon öregnek érzem magamat köztetek. :oops:

Iza,hogy van anyukád?

na megyek,mert felébredt a lánykám is és kéri a reggeli tejeskávéját.Már csak a hétalvónk alszik-a férjem :lol:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, mert készülnöm kell.

Márti: én sem hiszem, hogy nem látszik a fogyás. Én kb. 5-6 kg-nál tartok és mindenki észreveszi a változást. Végre rám jönnek a régi ruháim, de azért még egy 5 kg-tól jó lenne megszabadulni.
Mamatalit sajnálom, nekem kivételesen jó lett volna a tegnapi nap. De majd bepótoljuk.
A jövő hét is lehet, hogy jó. Bár szombaton színházba megyünk, de délelőtt szerintem ráérek, mert a Szandi anyuéknál lesz.

Igaz mi többször ébredünk éjjel, de azért nem irigyellek benneteket korán kelő mamik. Azt hiszem én kipurcannák.

Nekem annyi eszem van. Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy én mit veszek fel ma.
Tegnap este végül csak kitaláltam, de az biztos, hogy nem én leszek a legcsinosabb anyuci.

Ja még el akartam mesélni, hogy este megint nem evett a Szandi csak 20 ml tápszert. Végül adtunk neki szendvicset és rá ivott még a kiságyban vagy 40 ml tápszert. Azt hiszem, átállunk erre a megoldásra, így mégse üres pocival alszik.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:legyen ma szép napotok, az idő biztosan jó lesz!!!
AZtán kérünk ám képeket!!!! :lol:

Ibolya:Zsombi 6 órára volt beállítva eddig, de most hogy még korábban ébred, megint visszatért a 2x-i alvásra napközben!!!!Én jobban szeretném, ha inkább éjjel aludna többet és így mi is!!! :?

Iza:persze a Julcsinak mindíg igaz van, ugye?????????????????? :lol: Jó munkát neked és a Dénesnek!!!

HA jól emlékszem tegnap lett volna a mamatali, de nem volt túl nagy jelentkezés rá :shock: !!!!Ezért elmentünk a Julcsiékkal sétálgatni este, mondhatom nekem a lábam leszakadt.............olllllllllllllllyan km hiánya van a Julcsinak, hogy ne tudjátok meg!!!! :shock: :shock: :shock: 8) De nagyon jó idő volt és jót dumáltunk!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sehol senki?A jó idő ugy látszik mindenkit kicsalt a természetbe.Mi ma nem voltunk sehol-csak a cukiba :oops:
Zsuzsi,hogy sikerült a keresztelő?
bibolya
 
 


SZANDINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép


Pakolászok ezerrel,olyan jó lesz végre ismét együtt élni!!!! :lol:

Puszi

Timi
timiban
 
 


Jó nagy pörgés volt ma!

Zsuzsi, hogy sikerült a keresztelő? Várjuk az élménybeszámolót természetesen a képekkel. :wink:

Andi, hogy vannak a manók? Remélem most már végre odaért a sok gyógypuszi.
Nem is mesélted, mi újság házeladási fronton?

Évi, Samu meggyógyult? (remélem ezt fogod írni)

Mártikám, ti merre csavarogtatok ma? Roland már agyonokosította magát? Ő mikor is vizsgázik? Szerdán? (tudod, nem állok jól memóriailag)

Az Ádám ma rekordokat döntött alvásilag. Délelőtt 2,5 órát, délután 1,5 órát aludt. Ennek ellenére estére oooooolyan hisztis volt, hogy minden szál hajam kiegyenesedett. Fel is hívtam az anyut, hogy ha akarja, akkor viheti is. Gyorsan összecsomagolok neki, vissza sem kell hozni.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ördögöd van!!!Méghogy nem jó a memóriád??????????? :shock: Akkor csak ráhibáztál , valóban szerdán és csütörtökön lesz a vizsga!!!!

Délelőtt vásárolni voltunk a manók nélkül, felüdülés volt, hogy nem kellett senki után rohangálni közben!!!!Amúgy itthon voltunk, Rolandkám tanult.......én meg 11 körül jól elaludtam:másfél órát szundiztam :shock: :oops: , na ilyen sem történt mostanában!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, látod az Iza is tudja, hogy nekem mindig igazam van, mert én okos vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te meg lökött tyúk. :lol: :lol: :lol: Akkor te is kidőltél? Én is szunnyantottam egyet a csajok azzal keltettek, hogy ráültek a fejemre. Jó volt, mert a Livi be is volt rottyanva.

Barbi, akkor ma front volt vagy nem tom mi. Lehet, hogy a gyerekeink beszéltek telefonon, mert az enyimek is zizik voltak. És mindketten engem akartak. De jó volt, mert kb. 3 órán át szó szerint mindketten rajtam másztak-ugráltak és nyavalyogtak. Azt hittem világgá megyek!

Tegnapi séta. 1,5 liter Sangria és egy üveg bor után a fiúk már nagyon jól voltak. Igaz, hogy Árpikám senkit nem hagyott szóhoz jutni. Roland meg szóba elegyedett egy kúttal. Márti csak ült és ásítozott, láthatóan jól érezte magát. Merthogy Zsombival nem közölte, hogy bulizni akar. Nekem meg állandó mehetnékem volt. És hazafelé mi el is áztunk, de esőileg. Én nagyon jól éreztem magam. Már szükségem volt egy kis gyereknélküliségre. Szóval tök jó. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggelt!

remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje! A Mártié és Julcsié most már tudom, hoyg jól telt! :wink: :wink: :wink:

Zsuzsi, milyen volt a keresztelő? Képeket kérünk ám!

Barbi,azt hiszem errefelé más lehet a levegő :roll: , mert Kriszta tegnap angyalka volt. :D 3 óa és 20 percet aludt, azalatt én kitakarítottam a lakást, amivel persze azt értem el, hogy lertt némi görcsöm, de elmúlt. :oops: Tegnap a net nem ment, csak estére. :(

Most megyek is, mert még nem szedtem össze a házat. Későn keltünk, István is csak 9 után ment munkába, úgyhogy ma lustival kezdtünk. :)

Mindenkinek szép hetet, kellemes napot! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sajnos mi is beléptünk a betegek közé. Virág full taknyos, tegnap hőemelkedése is volt. Éjjel ha 1 órát aludtunk, akkor sokat mondok. 5 percenként ébredt sikítva, kapálózva. Voltunk dokinál, torka rendben. Most alszik, 1 órás sírás után aludt el, ha felébred, beviszem fülészetre. Azt nem bírta megnyomkodni az orvos reggel, mert már anélkül is üvöltött a váróban, belenézni meg nem szokott.

Minden betegnek mennek a gyógymanók!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Hogy sikerült a keresztelő? Várjuk ám a képeket! :wink:

Edith!
Ügyes vagy a lakástakarítással. Én soha nem tudom kihasználni a 3 órás alvásokat, mert a mindig csendben próbálok osonni, nehogy felébredjenek. Pedig lehet, hogy nem is zavarnám őket, ha már egyszer olyan mélyen elalszanak. Azért vigyázz magadra, a háztartás megvár!

Márti, Julcsi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, jó olvasni a beszámolóitokat. Nekem valamiért kimaradt, hogy mamatali szerveződik, lehet, csak szelektíven olvasok a témában, mivel úgyis esélytelen vagyok eljutni egy ilyenre.

Évi!
Samu jobban van?

Nálunk talán már egy kicsit jobb a helyzet, Marcinak talán tegnap volt a holtpontja. Éjjel max. 20 perceket aludt, és napközben is nagyon nyügi volt. Ma éjjel viszont 1x ébredt 5 percre, és aludtak 8-ig. (De jó is volt.) Az orruk még nagyon folyik, meg köhögnek is csúnyán, de a kedvük már jobb. Remélem lassan, de biztosan gyógyulgatnak. Azért a hétre tervezett oltást tuti elhalasztva - szerintem.

Barbi!
Háztéma: két ingatlanos volt itt, az első olyan összeget mondott, hogy csak néztünk, annyiért tuti nem menne el. A második egy régi barátunk, aki gyakorlatilag le se sz*rta az egészet, a legjobb ötlete az volt, hogy tegyünk ki egy jó nagy ELADÓ táblát. :shock: Gondolom a végén azért bezsebelné a 3 %-ot. Most ott tart a dolog, hogy a hétvégén nagy ötleteim támadtak házátalakítással kapcsolatban. Ellégé brutálisak, gyakorlatilag csak a tartófalak maradnának a helyükön, teljes tetőcsere, tetőtér kialakítással. Apukámnak már előadtam az ötletet - ő kőműves -, szerinte abszolút kivitelezhető. A Zsoltival azt beszéltük, hogy mivel a hely miatt - túl zajos helyen lakunk - megpróbáljuk először eladni, hirdetjük 1-1,5 évet, aztán ha halott az ötlet jelentkező hiányában, akkor nekivágunk a teljes generálnak. Így mevalósulnak a hőn áhított dolgok: nagy fürdő káddal, zuhanyzóval (kettő is), külön szoba a gyerekeknek, teraszok, nagyobb nappali, dolgozó és gardrób. Most valószínüleg szerződünk az ingatlanossal (az elsővel, csak kicsit kevesebbet kérünk a házért, mint amit ő javasolt), aztán keresünk egy építészt, hogy tervezze meg nekünk az új elképzeléseket, és csináljon egy költségvetést, ami a legfontosabb, mert csak akkor látjuk, hogy meddig ér a takarónk. (Egyébként nem ér semeddig, a lényeg, hogy mennyi hitelt kéne felvennünk.) Na, jó hosszú, és unalmas lett, de ez a lényeg. A megvalósítás meg úgyis évek kérdése. Zsolti szerint 2-3 évet kéne adni az eladásra, én jobban szeretném, ha még az ovi előtt készen lennénk az átalakítással - ha úgy alakul, mert akkor úgyis anyumékhoz költöznénk arra az időre, és szerintem sok lenne a gyerekeknek egyszerre az ovi, meg az új környezet anyuméknál. Szóval, nagyon képlékeny még a dolog, egyenlőre nagy gondolkozásban vagyunk.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit!
Sajnálom, hogy ti sem maradtok ki. Mi is valami hasonlóban vagyunk, úgyhogy totál átérzem. Már 1 hete orrot szívok, törlök, gyógyszereket próbálok beadni, és gyereket vígasztalok. Szörnyű, remélem hamar túl lesztek rajta.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Edit, akkor nektek is mennek a gyógymanók. És persze az Andiéknak továbbra is.

Andi, remélem azért úgy sikerül a házat megoldani, ahogy szeretnétek. Ha eladni, akkor lesz rá vevő. És utána akkor építkeznétek?
Úgy látszik ez a lakáseladások ideje, 1-2 hónap múlva mi is meghirdetjük.
A tököm tele van már megint költözni, de sajnos úgy tűnik, nincs más megoldás.
Mi ezt úgy vettük, hogy felül lakna az öcsém, alul mi, és hátul van a faterom műhelye. Ezzel nem is lenne gond, ha ez egy normális család lenne. De nem az. Az öcsém már kiszállt az egészből, (persze a hitelt ránkhagyta) a faterom meg nem egy egyszerű eset. Mi mondjuk kijövünk vele, bár rohadt idegesítő, hogy mindig mindenbe beleszól. Hiába, tényleg igaz, hogy közös lónak túrós a háta, de ha nem volt más megoldás...

A Zsolti ma vizsgázik? Ha igen, akkor nagyon szorítok neki.

Edit, te pedig jelentkezz, hogy mi volt a fülészeten. Remélem, hogy nem a fülecskéje.

Edith, édesem, mi lenne, ha tényleg kicsit többet pihennél? A takarítás úgyis megvár, senki sem csinálja meg helyetted, szépen oszt be és ne akard egyszerre megváltani a világot. Most nagyon fontos, hogy vigyázz magadra. Megértetted?!!!!!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi!
Ahhoz képest, hogy eddig foggal-körömmel ragaszkodtam az eladáshoz, most annyira tetszenek a tervezett átalakítások, hogy talán még jobban is hajlok erre. A környékkel az elmúlt 1 évben voltak problémáim, mivel gyakorlatilag egy 4 km-es utcából áll a falu (van még 1-2 félreeső kis utcácska), így a sétáink eléggé egyhangúak voltak. És majdnem egybeesett a gyerekek születése, ill. a 2 kocsink 1-re redukálása, így autóm sem volt itthon, hogy kimozduljunk, pedig nagyon közel van a két nagyobb város. Szóval, ezért is voltam nagyon beindulva, de belegondolva, most már nem megyünk akkora sétákra nap mint nap, mert az udvari játék is jó tud lenni, óvodáskorban meg már amúgy sem szempont ez. Telket venni meg megint csak egy környékbeli faluban tudnánk elfogadható áron, nekem viszont fontos, hogy ott legyen az ovi és az iskola, ahol élünk, ne km-ekkel arrébb, hogy buszozniuk kelljen. Szóval, nehéz ügy ez.
A közöl lovas szitut abszolút megértem, anyukáméknál van bazi nagy ház, mindig azt gondolták, hogy vagy én, vagy a bátyám otthon marad majd. De nem így lett, pedig tudjuk, hogy mennyire szerették volna/szeretnék. Kellett egy kis idő, míg megemésztették a dolgot, hogy mindketten függetlenedni akarunk, inkább napi szinten hazamegyünk, de csak látogatóba. Anyu azért nagyon megérti ezt a helyzetet is, sajnos rossz példa van előttünk a több generációs együttélést illetően.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, akkor meg hagyjátok a fenébe az eladást és csináljátok meg úgy, ahogy szeretnétek. Azért annak is megvan a varázsa, olyan lesz amilyet szeretnétek, nem kell mindent előről kezdeni. És olyan jó az a tervezgetős időszak!
Hidd el, baromira nem egyszerű egy új házat felépíteni. Nálunk így volt, és annak ellenére, hogy az István ért hozzá, és nem tudják átvágni a szakemberek, meg sok mindent megtud maga csinálni, én a végére már annyira untam, hogy csak na! (mondjuk nálatok is ott van apukád, aki vágja a témát)
Az elején még élveztem, hogy vásárolgatunk kádat, csempét, ilyesmit, a végén már mondtam, hogy szarok rá milyen színű lesz a fal csak már végre ott lakjunk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Megvan a mai sikerélményem. Elaludtak a gyerekek, teljesen egyedül. A szokásos módon nem ment, mondjuk nem is próbálkoztam sokáig. Így mindenki bekerült a kiságyba, egy darabig hallottam, hogy Marci a cumisüveggel veti a falat, Flóra meg a kukát rugdossa a kiságyból, de most csend van. Flórát látom csak a kulcslyukon keresztül, ő alszik. Gondolom Marci is. Apró örömök az életben. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi!
Várjuk ám a beszámolót! :wink:

Márti!
Merre jársz?

Timi!
Akkor ti ezen a hétvégén költöztök? Nem semmi lebonyolítani a gyerekekkel, gondolom.

Zsu!
Hogy szuperál a mosogatógép? Sikerült helyet találni neki?
Kata nem lett beteg?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jól elbeszélgetek itt magamban. :oops:

Most beszéltem Zsoltival, az elmélet-teszt sikerült neki, azt nem osztályozták, csak teljesíteni kellett. Az 5 kisgépből 1-en van túl, arra 4-est kapott, a többi még ezután jön.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi,
Zsoltinak gratula!A többi is biztosan sikerül! :wink:
Igen,most szombaton költözünk!Ilyenkor látom mennyi cuccunk van! :shock: Péntekre csak végzek! :roll:
Látom ti is nagy tervek előtt álltok!Sok sikert hozzá,bármelyiket is
válasszátok!

Barbi,
nektek is sok sikert az eladáshoz.Fogalmam sincs,hogy én mikor tudom majd eladni a mi házunkat!Egyszer csak megjön a vevő!

Zsuzsi,
én is várom a beszámolót és a képeket!

A betegeskedőknek továbbra is mennek a gyógymanók és a gyógypuszik!

Puszi

Timi
timiban
 
 


Zsandi:nagyon ügyi a Zsolt!!!! :lol: Csak így tovább!!!!
Ne is kérdezd, hogy mit csinálunk, hát TANULUNK!!!!!Ami 2 gyerkőc mellett nem kicsit nehéz, de szeretném ha mindenről lenne fogalma, mondjuk először nekik is teszt lesz meg a gyakorlati vizsga attól nem fél =én sem :wink: , de másnap szóbeli lesz, és nem szeretném ha olyan tételt húzna amiről nem tud kinyögni egy szót sem!!!!!Mondtam neki ha kell éjjel is tanulunk, de már most kivan!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit,Zsandi:mennek a gyógymanók!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nincs jó hírem, mindkét fülön középfülgyulladás. Elég a gyógyszeres csík a fülbe, meg antibiotikum is kell. Pár napig járni kell csíkcserére. Fülszúrást megúsztuk. De annyira sírt a drága, hogy még a kaja is visszaköszönt. Holnap evés előtt viszem.

Még jó, hogy önszorgalomból vittem el a fülészetre, mert a reggeli doki szerint nem fáj a füle. Fasza!!!

Annyira ömlik az orra, hogy álmában is folyik, tiszta taknyi ébredéskor az arca. De csak átlátszó és vizes.

Köszi a gyógymanókat!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:ez nem jó hír :( , szegény kicsi Virágod!!!!!Megy a gyógymanó utánpótlás gyorspostával!!!!
De a doki is jófej!!!!Ha a torka rendben és ilyen rosszul aludt, akkor talán a fülébe érdemes lett volna belenézni!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Köszi Márti a gyorspostát!

Ő hozzá volt szokva, hogy fület vizsgálni nem kell, egy emelettel feljebb volt a föl-orr-gége osztály a kórházban. Na ezt megszüntették, most már macerásabb a SZTK-ba (mostani neve rendelőintézet) küldeni a beteget, ami kb. 2 km a kórháztól. Majd lelettel vissza. Így hogy ne legyen nagy bonyodalom, nem fáj a fül.

Egyébként a fül-orr-gégész szerint nyomkodásra csak a hallójáratgyulladás fáj, a középfül. gyull. nem.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?