Sziasztok!
Jobbulást a csemetéknek, tényleg szörnyű ez az állandó betegeskedés......
Gyógyuljatok gyorsan!!!
Kata is hányt ma, de sztem csak azért, mert nem vettem észre hogy le akart nyelni egy kisebb papírfecnit (amit persze a Bence hagyott széjjel
) és próbálta kiszedni a szájából ,így szó szerint meghánytatta magát.... legalábbis remélem hoy csak ennyi, mert ez 3 körül volt, azóta már evett egy adag eper-banán-narancs turmixot uzsira, meg krumplit, husival vacsira, meg 2 dl tejet, és egyik sem köszönt vissza.
Amíg dolgozok, addig Orsi fog vigyázni a gyerekekre, amikor Tamás dolgozik. De mivel 1 héten 15 órát kell dolgoznom, és azt is én döntöm el hogy mikor, ezért sztem könnyen megoldható lesz. És igen, a Zepterhez be kell mennem.
Szeptembertől meg remélhetőleg mindketten mennek oviba, bölcsibe... ha felveszik őket...
Eper: Bence is 1 évesen evett először, ill hát eperszezonban még nem volt egész 1 éves, csak 11 hónapos. Először hámozva kapta, később 1 darabot, utána napokig figyeltem, van-e vmi kiütés. Nem volt semmi, úgyhogy kapta már utána.
Katával ugyanígy csináltam, semmi baja nem volt tőle. De ezt ugyanolyan óvatosan vezettem be, mint a tejszínt... de szerencsére attól sincs bajuk.
CocaCola: Lehet hogy nincs benne semmi különös, mégis hat
Emlékszem amíg Katával terhes voltam, a 20. hétig semmi mást nem bírt elviselni a gyomrom, csak a kólát. Egész nap hányingerem volt, ezért átlag fél óránként itta megy kortyot, ettől sokkal jobb volt.
Bence is kapott amikor hányt, utána nem hányt többet. Persze a szénsavat kikavartam belőle, és tettem bele pár csepp citromot is.
Szénsav, Cola: Bence mindkettőt iszik, kólát ritkán (általában ha buli van nálunk, vagy ha mi vagyunk valahol) de venni ne mszoktam, mert akkor ő is, mi is csak rájárunk.
A szénsavast viszont nagyon szereti, tegyük hozzá hogy nekünk más nincs is itthon, csak csapvíz, meg szénsavas Balfi. Amíg a Kata tápszert kapott, akkor még volt itthon babavíz de azóta nincs.
A Bence vagy teát, vagy ásványvizet, vagy citromos vizet iszik legtöbbször (cukor nélkül persze)
Amit nem engedek egyik gyereknek sem, soha: (na jó majdnem soha) az édesítőszereket, és a tartósítőszereket, ill. a nem természetes szinezékeket és egyéb adalékanyagokat sem. Sajnos ezeket egyre nehezebb elkerülni, mert már a legtöbb gyümölcslében is van, viszont a bio-leveket sajnos nem tudom megfizetni.
KÉpzeljétek vettünk mosogatógépet
Azaz kaptam apától
Sikerült a vatera.hu-n kifogni egy 3 éves hibátlan whirlpool 12 terítékes gépet 12 ezerért
Iszonyat jó vétel, mert az új ára ennek a tipusnak 100 felett van. Szóval most a mennyekben vagyok, mert nem kell többet mosogatnom
El se hiszem
Csak azért vagyunk gondban, mert mi 8 terítékeset kerestünk, mert azt tudtuk hogy befér a konyhabútorba, de ehhez szét kell szedni az egészet
De majd valahogy megoldjuk
A lényeg hogy nem kell mosogatnom
Juhééééé
Ezzel a családi béke is sokkal tartósabb lesz
Na megyek apához hót unalmas filmet nézni
De hát ha ő ezt szereti
Jó éjt
Zsu