Sziasztok!
Én is izgatottan néztem többször is ma, hogy van-e már valami hír...
Csak a másik gépünkön rosszul hozza be az oldalt, ott nem lehet hozzászólni. Remélem, nem volt semmi gond...
Én jól vagyok, teljes kíméletben részesülök, mert a doki hétfői kijelentése miatt a párom szerda óta itthon van, jókat játszanak Dorkával, meg el is szoktunk menni mindennap valahova ezt azt venni, én szeretek így mászkálni, mert biztonságban tehetem, így, hogy ő ott van, de ugyanakkor villoghatok a pocakommal, és ezt úgy élvezem!!!
Mindig megkérdezik, hogy mikorra várom, némelyek elképedve méregetnek, de én büszke vagyok rá és kész!!! (Kár, hogy félóránként meg kell szakítanom a pocakkörutat a mosdóban
)
Meg szerintem Dorkának is tök jó, hogy így most egymásra hangolódnak a párommal, nem lesz neki nagy törés, ha eltűnök. Már tervezgetik, hogy hova mennek el a 3 nap alatt, van már tervben cirkusz, játszóház, múzeum. Azt hiszem, jó, ha olyasmiket csinálnak, amit egyébként ritkán, ha a megszokott napi rutin van, jobban érzékeli, hogy hiányzom belőle.
Nálatok megszokott dolog, hogy máshol alszik a gyerek, vagy más vigyáz rá éjszaka?
Dóri! Jobbulást nektek! Milyen orrszívótok van?
Tényleg, akartam kérdezni a napirenddel kapcsolatban, hogy akkor mi történik Marcival, amikor 3 óránál hamarabb megéhezik?
:
Petra, te császáros voltál, nem lehet, hogy a heged feszül ott lent? Ilyenkor már szokott... Mit mondanak most a természetes szülés lehetőségéről? Nem tudom, hogy bírsz a kapával, Nekem ez a félig behajolt helyzet nagyon nehézkes, gondolkodtam is, hogy kéne vágatni a mosogató szélébe egy pocakalakú félkört...
Nelli, hurrá, hogy nem dolgozol többet!! Kicsit te is tudsz villogni az utolsó pocakoddal!
Kitta írta, hogy de jó nekünk, mert a napokban megszülünk, nem kell a nyarat nagy pocakkal megscinálni, hát eléggé egyetértek, én örülök, hogy így alakult, Mikor Dorkát megszültem, mondtam is, hogy még egyszer nem szeretnék nyáron pocakos lenni... És ez abszolut teljesült...
Szóval reméljük, nem lesz nagy kánikula rátok, mondjuk az egy újszülöttel sem valami jó...
Vérvétel: nekem is régen mindig belilult, aztán felvilágosítottak, hogy legalább 5 percig nyomni kell azzal a pamaccsal, amit adnak, még az sem elég, ha leragasztják. Szóval én úgy szoktam leülni, hogy már a másik vállamon a táska, kabát, hogy egy pillanatra se kelljen elengednek a sebet, az ajtót meg kinyittatom valakivel
, így mostanában semmi gondom nem volt.
Most már szorítsatok, hogy kibírjam még másfél napig, felőlem akár vasárnap délben beindulhatnak a fájások, csak jussak el a börzére, meg nem szeretnék hétvégén szülni, akkor a dokit is nehezebb elérni, lepedőt sem cserélnek a kórházban, és látogatókkal is tele van...
Micsoda szempontok...