Új privát üzeneted érkezett!

Hoztam egy pár képet nektek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Az 2. képen az első "kajálás". Csak almalevet kapott, de nem volt oda a gyönyörtől... :?

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mamik,tündérek vagytok,hogy így támogattok! Néha muszáj az embernek panaszkodni.. De nehogy elvegye ám ez a kedveteket a tesóKKKKKKtól!!!! Egy gyerekkel is elég munka van. A többnek többek között az is az előnye,hogy a gyerekek EGYMÁSSAL elvannak. És higgyétek el,ez óriási előny!!!! Majd rájöttök,ha már kicsit nagyobb lesz a bébitek,és folyton rajtatok lógna..
Hát,tudtam,hogy nem lesz könnyű a kicsikkel,de más is túlélte az elejét :D :D :D :D
És tudjátok,mennyire édesek,mikor hárman fekszenek a nagyágyon? :D :D :D
Na,úgyhogy most mivel aludtam az éjjel :D :D ,tőlem jöhet a 4.,de minimum 5 év múlva :D :D :D

Ja,elesés téma:
Én úgy tudom,hogy egy év kell a szervezetnek,mire regenerálódik a szülés után. Namármost,mivel a terhesség alatt kilazulnak az ízületek,ezért még ilyen kicsi babák mellett sajnos "normális",ha előfordul,hogy az embernek ki akar menni a bokája.. Úgyhogy vigyázzatok magatokra :!: :D

A babák TÜNEMÉNYESEK!!!!! :D :D
Krisy,az a szemdörgölős!Jajj!! :D :D
Livi,Dalmi az első képen tiszta apja!!! És hogy nevet,még a szeme is! De azért ne egyétek meg egészen,valamit hagyjatok belőle nekünk is! :D :D

Fenix:
Nagyon sajnálom azt a kis babát!!!!!! Na,hát akkor én nem panaszkodom.. a terpesztőpelus legyen a legnagyobb bajunk! Remélem,mindenből kigyógyul,nagyon drukkolok neki!!!

Mamik,pl Berzkat NAGYON eltűnt!! Tud róla vki vmit?? :shock:

Na,még egy kérdés? Nem tudtok esetleg egy jó ácsot ajánlani??

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.
Megszülettt Nonóka.
A szüléstörténetem röviden:
2006.05.11-én mennünk kellett magzatvíz vizsgálatra, és hát 2 újnyira nyitva voltam, a magzatvíz tiszta volt fájás nem volt, de a dokim mondta, hogy maradunk és szülünk.
Felmentünk a szülőszobára, ami nagyon szép egy külön álló "apartman" volt nekem és apának.
Megkaptam a beöntést, borotválás, és vártunk.....
10-11 óra körül kezdtem érezni a fájásokat, de eléggé rendszertelenül. Majd olyan 12 óra körül már rendszeres 5 perces fájások jöttek.
12.45-kor burkot repesztett az orvos, és hát onnantól kezdődtek igazán csak a fájások.
13.45-kor kötötték be az edát, és onnantól kezdve a fájásokból csak a keményedéseket éreztem, a fájásokat nem, de a keményedések már 2 percenként jelentkeztek, vártunk..........
Vártuk a tolófájásokt, amik meg is érkeztek kb 18 óra körül, lekapcsoltak az edáról és innentől fáj egy kicsit......, vártunk, mert még nem lehetett nyomni...., majf 19.30-kor engedélyt kaptunk a nyomásra és 19.45-kor megszületett Nonó 3400 gr-mal és 52 cm-rel.
Ami ez után jött az volt a fájdalmas, a gátvarrás, hát abból mindent éreztem, Apának majdnem leharaptam még az ujját is.

Röviden ennyi. Majd még megpróbálok képeket feltenni.
Egyenlőre nagyon jó kislány, eszik és alszik, éjszaka egyszer ébred olyan éjfél körül és utána alszik 5.30-körülig.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

barbnamami: köszi a bíztatást de az én bokaizületem már eleve tropa volt mert régebben nagyon sokat kibicsaklott szóval nem feltétlenül a terhesség szülés miatt volt de biztosan van benne valami mert azért érzem hogy gyengébb vagyok mint a terhességem elött bár több a vitalitás bennem :)
Ancsa: üdv közüttünk mint friss anyuka sok boldogságot és sok tejcsit kívánok :):):):):):):):):
Mai friss kép :

Kép

nika70
Salgótarján

Üdv közöttünk ANCSA!! :D

Nika:
Hú,a szeme se áll jól a fiadnak!! Lesz még szaladgálnivalód mellette :D :D :D

Na,rakok fel két képet..
Az egyik:Bogi már ilyen ügyesen emeli és tartja a fejét! :D
(A pihenőszékben is hason szeret lenni :roll: )
Kép

Ja,és egy kis ízelítő,mire számíthattok ha nő a gyerek :lol: :twisted: .. Ezt ma fotóztam le,kicsi fiamat pl. a látványkandalló tetjéről kell leszedni. Fél perc nyugtot se hagy :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami: szép kilátások a jövöre :d :lol: :lol: :lol: habár nálunk nincs kandalló :D

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Luca baba neveben koszonjuk a bokokat, aranyosak vagytok!

Most eppen amugy ki alszik melyebben: Apa vagy Luca jatek zajlik a szomszed szobaban. Remelem a kicsi birja horkolast :wink:

Jut eszembe szulestortenet: egy rovidet irok csak, OK?

Hajnali 5kor fojt el a magzatviz, 6ra mar a klinikan voltunk. Betegfelvetel, dokumentacio utan CTG. 8kor mar oxitocin-infuziot kaptam. Beindultak szepen a fajasok. Nem kertem semmi fajdalomcsillapitast, csak neha azt a hulye gazt. De az meg nem volt szimpi, mert a fjaasok ugyanugy erzodtek, csak ajulaskozeli allapotba juttatott. Na, azt meg inkabb nem. 13 30kor a dokim mondta, fel ora mulva szulunk. Ennek mar nagyon orultem az 1 perces fajasok intenzitasa es surusege miatt. Koran orultem. Meg masfel ora jott 1percesekkel, mert bar tagultam rendesen, a mehszaj el is tunt, a kicsi feje csak nem szallt le. 3kor - akkor mar minden fajas alatt tuti arrol kiabaltam, hogy nem birom tovabb, en ezt nem tudom megcsinalni, :oops: irany a muto: csaszar. Altatasban, mert a gerincemen van egy nem teljesen zarult csigolya. 15 18kor Luca megszuletett, de en csak masnap hajnali 1/2 6kor lattam eloben. Addig csak a ferjem mutogatta a rola keszult kepeket a fenykepezon. Hat, ez ritka sz@r erzes volt. Masnaptol mar csak a szervezetemet kellett gyogyulasra birni, es hajra anyasag!!!

Nekem mindket szulesbol kijutott, nem tudnek "valasztani" most sem. A termeszetesrol nincs teljes kepem, a legnagyobb fajdalmak kozepette lemaradt a film vege, a happy end: radteszik a babat, ami minden fajdalmat feledtet.

Na, meglesem a ket kedvencemet a szomszed szobaban :D

Fenix: egy jo minosegu kepet szeretnek latni a huncutkadrol!!!
A koraszulott baba tortenete eleg szomoru, ugy szurkolok meg igy ismeretlenul is neki!

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok Lányok!

Bacilivi! Nem kaptad meg a 2. privimet??

Ancsa JUJ DE IRIGYELLEK!!! Milyen szépen alszik a babád éjszaka!!!! :) Zseniális!!!!!!!!!!!!!!!

Barbamami!
Hát igen... nagyon szomorú a pici baba története... és mindig miután beszéltem anyukájával és probáltam erőt önteni bele, miután elmeséle az aznapi korházi törtenéseket... odarohanok a Maxhoz és hálát adok I-nek, hogy /kop-kop-kop/ egészséges gyermekem van, együtt vagyünk... jaj.. nagyon nehéz... érted.....

Macsek! Nagyon örülök hogy látlak!!!
Te szegény Te!!! Tömör :D és szomórú /ám happy enddel végződő/ a szüléstörténeted!!! :D

Mutatok pár képet a szerelmemről!! :D Kép Kép

Kép

Kép
fenix

Na sziasztok :)

Ancsa, örülök hogy most már te is itt vagy :)
Te még nem vagy bent a táblázatba, ugyhogy ha gondolod és be szeretnél kerülni írd meg az adatokat és akkor beraklak :)

Holnap megyünk szurira meg csípőszűrésre... :shock:
Olyan nagyon nagyon félek :?
Szegénykémet megbökik...már előre látom, ahogy majd legörbül a szája és keservesen elkezd sírni...borzalmas...hogy lehet ezt kibírni... :cry:

Nemtudom mikorra fogok én megegyződni, de nem hiszem, hogy valaha is bekövetkezik ez nálam :cry:

A babák továbbra is tüneményesek :)
Dávidról a harmadik, elgondolkodó kép tetszik a legjobban :D
Hát Dalmi is nagyon édes...az a mosoly...meg az a "jesszusom ezt nekem kéne megennem" pofi...zabálnivaló :lol:
Hihetetlen, hogy Gergő is mekkora nagyfiú lett már :)
Bogi nagyon szépen emelgeti magát :)
És a mai legjobb kép a nagyfiad barbamami :lol:
Bár én azt hiszem szívrohamot kaptam volna ha meglátom, hogy felmászott... :shock:
De édesek mindannyian :)

Ancsa, hát nem volt rövid szülésed, de megérte, nem ? :wink:
Macsek a tied meg...nem irigyellek! :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok
Rég írtam... De azért néha beleolvasgattam az írásaitokba. :)
De nálunk az elmúlt hetek egy kissé eseménydúsak voltak. Azt hiszem írtam nektek, hogy Áront műtik. Ki kellett venni az orrmanduláját, (6-án)hétfőn befeküdt az apjával a kórházba, kedden műtötték. Délelőtt 10-kor ment be a műtőbe. Én itthon aggódtam végig azt az 50 percet, amíg benn volt. Már annyira ideges voltam, mert azt mondta a dokinő hogy kb. 30-40 perc. Eltelt már 50, de még semmi... Rácsörögtem Zsoltira hogy mi van, de nem vette fel. Már ekkor kész voltam, Zitát is átadtam anyukámnak hogy fogja, mert ő is kezdett behergelődni. Szegény, érezte hogy ideges vagyok... De aztán 5 perc múlva Zsolti csörgött hogy kész van az Áron, minden rendben, kinn van már az ölében, vért köp és hallottam ahogy nyöszörgött. Szörnyű volt, de gondoltam hogy délutánra már jól lesz, mint általában a gyerekek. De nem, csak feküdt, nézett maga elé, alig beszélt és hörögve köhögött. Én csak telefonba hallottam, mert nem mertem bemenni, mert haza kellett volna jönnöm Zitához, és akkor biztosan sírt volna, azt pedig nem szabad ilyenkor. De legszívesebben mentem volna. Főleg este, amikor még este 10-kor mindig ugyanolyan szarul volt, hányt, nem akart inni, és rákötötték infúzióra. Kész voltam. Már sírtam az idegességtől.Ezek után egész éjjel nem aludtam, csak vártam a reggelt.Minden hülyeség megfordult a fejemben. Reggel 7-kor anyu jött, én meg mentem a kórházba. Nem bírtam tovább...Ha maradnom kellet volna vele egy hetet, akkor is inkább Zitát hagytam volna itthon, mert ő jól van. Amikor bementem, még reggel is csak feküdt mint egy darab fa, lázas volt, kedvetlen és hányt. Na, én beletuszkoltam egy fél kindertojást, hogy egyen már valamit, bánom is én ha az csoki is.jól le is basztak érte, hogy ki fogja hányni. Kiment az ápolónő, erre odaadtam neki a másik felét is. Jó anya vagyok mi? De ettől kicsit jobban lett, beletuszkoltam egy vajas zsömlét, meg egy bögre teát. Ezektől olyan életerőre kapott, hogy délben már haza is engedtek minket.:) Kicsit megnyugodtam. Szörnyű volt, ne kelljen ezt nektek is átélnetek!!!!!
de most már jól van, vagyis volt, mert ma reggel megint a fülészeten kezdtük a napot...... :( Fájt a füle. Kezdődő középfülgyulladás. De az antibiotikumok már megtették a hatásaikat. Már jól van, nem fáj a füle. Persze a gyógyszereket szednünk kell.
Hál istennek Zitával nincs semmi baj, szépen fejlődik, és éjjel is csak egyszer kel. Este 9 körül elalszik, és hajnal 4-6 óra között kel fel valamikor. Szóval már tudok pihenni is. :lol:

Ja, és kinőttük a lakást... :roll: :roll:
Most, hogy lekerültek a padlásról a bébijátékok, már alig férünk el. Egész héten azon agyaltunk, hogy mit is csináljunk, hogy elférjünk. 110 m2-es a lakásunk, és nem férünk el 4-en. Mi van azokkal, akik 50-60 m2-en laknak??? :roll: Azon gondolkoztunk, hogy házatcserélunk anyósékkal. Tudjátok, mi egy udvarban lakunk, csak külön házaban. Övéké 3 szintes, miénk egyszintes, és tök új. Szóval ha cseréltünk volna, kezdhettük volna a felújítást, amire igazából most nincs nagy keretünk. ( Ablak, ajtócsere, fürdőszoba, függönyök, szóval minden, kivéve a konyha, mert az nekik is tök új.)Meg hát nálunk minden helységben légkondi van, amit nagyon szertünk. :oops: Úgyhogy úgy döntöttünk hogy kicseréljük a gyerekszobát a mi hálónkkal, mert abban talán jobban elfér a két gyerek. Eddig a gyerekszobában csak Áron volt, Zita a nappaliban. De most, hogy átalussza az éjszakát, már bevinném a gyerekszobába őt is. Csakhát az nem két gyereknek lett tervezve, sajna. Úgyhogy most rendezkedünk, festünk, stb... De nem költözünk. Végülis úgyis a nappaliban éljük az életünket, ami viszont szép nagy, a konyhával egy légtérben. Nyáron meg úgyis ott az udvar.
Szóval ezek történtek nálunk.

Én is most szeretnék Zitának elöször gyümilevet adni. de látom a hasonló korú babáknak már adtok. Úgyhogy mostmár én is adni fogok neki. Bár Zita megissza a sima lehűtött forraltvizet is :D

És minden baba gyönyörű.

Na, nem írok többet, mert meguntok. Csak egy kép:Kép Testvéri puszi

berzkat

Sziasztok!

Elizabeth
Domcsi alvós képe nagyon édes.

Barbamami
nyuszis kép nagyon tetszik tényleg nagyon fantasztikusan bírod 3 gyerekkel, a kandallós kép rémísztő.

Gabi.baba
gartula, jó egészséget és sok tejet kívánok

Bacilivi
alvós kép nagyon helyes.
Nika én szülés után kb. 2 héttel tanyáztam el a vaslépcsőn lefelé, a párom ki is jött a zajra. úgylátom ezen mindenki átesik. Gege szemei a tieid.

Nikole
a nevetős kép tetszik nagyon.

Krisy tündéri a babaád.

Berzkat
nem semmi a történeted, jobbulást a fiadnak és nagyon édesek együtt.

Akíra
kép az új frizuráról??????????

Fenix
Tündéri és nagy babád van, szerintem rád hasonlít. Te milyen nyelven beszélsz hozzá?

Autósülés, mi is fordítva tesszük be menetiránynak háttal, úgy szerintem is biztonságossabb.
Ma voltunk babaúszáson, nagyon tetszett, engem is átmozgatott, ahogy forogni kellett a babával, és Niki is élvezte. Egy kedves nő tartja, aki végig mondókákkal szórakoztatja a babákat. Már merültünk is a víz alá, egész jól bírta . az 50 perces foglalkozás végére elfáradt, akkor volt egy kis bömbi. Sok gyerekkel találkozott és az tetszett neki. Vettünk bérletet így hetente egyszer fogunk menni. Ezt az úszást 4 hónapos kor fölött ajánlom, mert ez alatt a babák hamar elfáradnak.
És ami a lényeg fürdőruhában voltam, egyrészesben, ebben nem tomboltak a hájaim annyira. De megnyugodtam mert láttam, hogy más anyukák -nagyobb babákkal - sem modellalkatúak.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok lányok!

Rena írt üzit, megszületett Balázs 49 cm-rel és 3400grammal, császárral, de amúgy jól vannak!

Gratula nekik és sok tejcit!

Ja, és várjuk ebbe a topikba!

Képzeljétek délelőtt írtam oda és egész nap nem írt senki!
Tényleg át kell ide költöznöm, ha nem bánjátok. Már a táblázatot is alig van értelme feltennem.
Na nem panaszkodom tovább, megyek aludni, holnap 8-tól írásbeli vizsga!

Légyszi szorítsatok!
Vendég

berzkat: nem lehetett egyszerü de a lényeg hogy te erös vagy és Áron is hamar felépül jobbulást neki és gratula a hosszú alváshoz :)

nika70
Salgótarján

úgy látom senki nem mentesül ez alól az esés alól legalább nem vagyok egyedül :lol: :lol: egy kicsit bíztató habár pocolnom kéne de annyi minden van nem igazán tudom pihentetni :) sebaj majd rendbejön valamikor:9

nika70
Salgótarján

berzkat,
hát a szívem szakadt meg, amikor olvastam a töréneted a fiadról...!!!! SZerncsére happy end...!!! :D :D Zita meg nagyon szép baba!! Valami hihetetlen haja van!!!!!!!!!!!!
GYere többet!!! :D :D

chrissy,
GYere!!!! EGyébként mi lenne ha pluszban még más 2007ben szülős topikban reklámoznád a topikot?? Hátha csatlakozik más kismama!!!??

Betti,
húúú, tökjó lehetett babauszi!!! Képek nincsenek a kis vizibabáról?

Fenix,
2 privi???? Huhh na mindjárt megnézem...
MAx nagyon jópasi!!!! :wink:
Vendég

Hello Lányok!

Jaj ezek a babák olyan tündériek!

Nika: Gege egyáltalán nem úgy néz ki mint egy 4 hónapos! Ja, most látom, hogy ma töltöttétek be e négy hónapot! Gratula! Na, igen a szeme sem áll jól...szerintem egy kis vagány kölyök lesz!

Bacilivi: Hát, Dalmáról nem lehet csak szépeket írni. Nagyon helyes kiscsajszi. HOgy álltok a reszelt almával? Én a héten ki akarom próbálni Bálinttal...megyek megnézem a színkódot :oops:

Berzkat: remélem tényleg túl vagytok a nehezén... nem lehetett könnyű. HŰŰŰŰ Zita nem semmi! Ez a hajkorona! Nem hullik még a haja??? Bálint férfiasan kopaszodik... na és az a pofi. Bomlani fognak a pasik érte az tuti! Most úgy látom, mintha kékes lenne a szeme... szerinted megmarad. Nagyon különleges lenne!

Dijcsi: elkiabáltam az almaleves dolgot. Most már az sem kell neki..,. ma megink mást próbálok. hátha

Nanett: hogy vagytok? Ne izgulj, Bálintnak is elég kötöttnek találták a bal oldalát, aztán elvittem kontrollva a Honvédba UH-ra és minden OK. Semmit nem kell hordania. Az hogy kötött az izomzata, az szerencsére még nem jelenti azt, hogy a csonttal is gond van...mi is szoktunk tornázni kicsit, szerintem javult, de még nem tökéletes. Domi hagy mostanában egy kicsit pihenni? Jaj, szerdán már 4 hónaposak leszünk! Hogy megy az idő...emlékszem mikor szültünk, és halálra izgultuk magunkat, hogy hazaengednek e minket...

Fenix: az a takarós kép az zabálnivaló!!! Nagyon helyes kis pasid van!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam táblát feltenni meg egy kérdés!
Ma viszem Kyrát délbe oltásra...volt akinek belázasodott az oltás után a babója? Nekem ez most a legnagyobb parám... :cry:

KépKép
KépKép
akíra

rzsana,
reszelt alma még nem volt, csak almalötty. hát a 2. próbálkozás sikeresebb volt. Nem lökött ki azonnal mindent a nyelvével... :lol: :lol:

fenix,
írtam PRIVIT!!!

NA csajok panaszkodhatok egy kicsit??? :oops: A TÖKÖM TELEVAN A FELÚJÍTÓNKKAL :oops: :evil: OOOlyan megbízhatatlan... De legalább dolgozna gyorsan és szépen. Úgy van, hogy két falat kell kiverni, egyet beljebb rakni. Na erre a melóra kaptunk egymillás árajánlatot is... :evil: :evil: Aki most csinálja az volt a legolcsóbb, de ahol lehet lehúz minket... :( Mondja pl. hogy megrendeli a konténert a sittnek,mi "ne fáradjunk"... Ja kiderült többet kért el érte, mint amenniiy valóban a konténer ára... SZEMÉT!!! :evil: :evil: MEg az is necces hogy időben befejezi...Ma már festenék az alsó szintet, holnap meg parketta, de nem úgy néz ki a kéró mint ami kész van... :evil:
Naaa sorry csajok, de ez kikivánkozott!!!!!!!!

Jó hír: Dami nem kelt éjjel és írtójót aludtam!!! :lol: :lol: Meg egyébként is egy kis tündér baba... :D :D
Vendég

Bacilivi: hát, azt gondoltam, hogy könnyebb feladatom lesz... lementem a pinyóba, de olyan kupi van!!! hogy csak a kazánig jutottam el...na majd ha hazajön a férjem meg is kérdezem mi ez a sok sz...r?! :roll: szóval kóddal nem tudok szolgáni, ne haragudj, egy egy jó tanács: a bordó ami nálunk van elég sötét, egy falfelület ilyen a többi vanilía és cappucino színű, de nem is ez a lényeg. Ha sötétebb színt rakattok fel, akkor az utolsó rétegben kenessetek selyemfényű festéket ugyanabban a színben. A lányeg, hogy nedves ruhával letörölhető, ami nagyon jó, főleg, hogy nemsokára gyermekeint kéznyoma mindenütt ott lesz... a sötét meg nagyon kényes és minden meglátszik rajta. Ja, és nagyon szép a felület. Kicsit drágább de megéri, ha nem olyan nagy a falfelület ahova kenitek. Azt hiszem selyemfényűnek hívják, de a keverésnél megmondják.

Krisy: Dávid rengeteget változott! Nagyon édi, és formás baba!

Barbamami: nem semmi amit csinálsz nap mint nap! Peti elég eleven kölyök lehet! Na, mindegy lassan minden könnyebb lesz...remélhetőleg! Addig is kitartás!!! Ja, és nagyon igazad van abban, hogy mindenkinek csak az legyen a legnagyobb baja a babájának, hogy terpesztő pelust kelljen hordania!!! Sajnálom Fénix barátnőjét, ilyenkor hálát adok, hogy nekünk egészségesek a babáink, még ha nem is könnyű egy egy nap, akkor is végül is minden rendben van!!! hiszem az egészségükkel nincs semmi gond és ez a legfontosabb!

KépKép
Kép
r. zsana

Akíra: ne parázz, én is nagyon paráztam az oltások előtt!!!, de szerencsére feleslegesen! Mi csörgőztünk, az elég jól elvette a figyelmét, majd rögtön felkaptam a szuri után, és alig sírt, olyan volt a feje, mint aki el sem hiszi, hogy mi történt :wink: én borogattam Neki 1 napig, és be sem pirult nagyon a helye. Én egy melltatóbetétet (anyag) vizeztem be, és mivel a combikába kapják, azt alá tudtam tenni a body alá, így nagyon el sem mozdult. A lázát is folyamatosan néztem, de nem volt semmi!!! Nálatok sem lesz! Ne izgulj! Szerintem ha Ti mentek a dokihoz, akkor mielőtt eljöttök már borogasd be neki. Az nagyon jót tesz.
Más: szerintem nekem is jó Páty.

Bacilivi: jaj ne is mondd. Mi két éve csináltuk ugyan ezt! Sokmindent magunk pl.: festeni, falat húzni mi csináltuk, dehát akkor még csak ketten voltunk. Tudom milyen nehéz jó és korrekt szakembert találni. Mi úgy voltunk vele, hogy olyan embert foglalkoztattunk, akiről az ismerősöktől jót hallottunk, még ha kicsit drágább is volt, de megérte... a burkolásunk pl.: szerintem szuper lett, mindent úgy csinált ahogy én szerettem volna, pedig voltak elképzeléseim.... :wink: kitartás!!! Tudom, hogy nehéz, de az lenne a legjobb, ha nap mint nap valaki rájuk "nézne" mert nagyon eltudnak kanászodni sajna...., de ha látják, hogy ott van valaki talán kevésbé. Ja, és sz..r munkát ne vegyetek át! oldja meg ahogy akarja, de csinálja meg jól. Végül is azért fizettek!

KépKép
Kép
r. zsana

rzsana,
nálunk se az összes fal lesz sötét, hanem a nappaliban a két legvilágosabb.A másik két fal ollyan homok szín lesz vagy mi. Már nagyjából megvan, hogy mi lesz a szín (tégla szerű asszem), ma kezdik, ha mindenigaz. De ezzel a selyemfestékkel nagyon jó tippet adtál!!
Húú de a hálóba elég merész színt választottunk,,,kivi leszek... MAjd tolok képet! Mégeccer köszi a tippet!
Vendég

sziasztok!

berzkat,
Jaj, nagyon sajnálom, ami veletek történt. De nagyon erős voltál, és a lényeg, hogy Áron már jól van!!!!Nagyon klassz a tesós kép.

Fénix,
Maxim nagyon helyes fickó. Tuti egy nőcsábász lesz belőle :wink: :wink:
Jaj, én is nagyon sajnálom a koraszülött kislányt. Mennyivel született? És hány hétre?
Mi amikor a heim pál korházban voltunk, volt ott egy kisfiu, aki 26. hétre született 560 grammal, augusztusban született, február közepén láttuk, tehát 6 hónapos volt, és csak 2500 gramm. Olyan picike és törékeny volt. Márk 1 hetesen úgy nézett ki mellette, mint egy óriás. De hihetetlenül aranyos fiucska volt. Az anyukája előtt pedig le a kalappal, hogy fél éven keresztül korházról korházra jártak, mert folyton valami gond volt a picivel, és mindezt végig tudta csinálni. Olyan erős nő volt!!!!! Én többett nyavajogtam, mint ő, pedig az én gyerekem csak sárga volt.

barbamami,
Bogi nagyon jól tartja magát. És olyan irigy vagyok, hogy szeret hason lenni :lol: :lol: :wink: Márk még mindig tiltakozik ellene, kb 5 percig bírja, aztán jön a bömbölés.

bacilivi,
Dalminak nagyon szép csajos csábítós mosolya van :wink: Csak almalevet adtál neki, vagy almareszeléket is? És végülis hogy izlett
?

vitte,
Nagyon eltüntetek. Remélem jól vagytok!!

A dévényes csaj mondta, hogy 4-5 hósan meg kell fordulnia a babának, de én már előre parázok, hogy mi van, ha Márk nem fordul meg :? :oops: Még nem látom rajta a hajlandóságot a forgáshoz. Persze hülyeség, mert ez az én parám, a gyerekem ugy is akkor fog megfordulni, amikor ő akarja, na de én amilyen parapiri vagyok (már nemtom kitöl származik ez a kifejezés, de rám tuti találó), addig beleőszülök az aggodalomba.

Kép
dijcsi

Kép Kép Kép SZIASZTOK LÁNYOK! Remélem mis is csatlakozhatunk :lol: Raktam fel pár képet a pici lányomról,remélem nem bánjátok, aztán ha lesz 1 kis időm jövök és mesélek......csak kicsit még egybe folynak a napok. Bár Dorcykám egy áldott jó baba :D csak anyának kell még egy kis regenerálodás :oops: Ja május 12-én 10:27 kor születtünk 50cm és 3250 grammal!!!
Vendég

Na akkor a mai tábla a babák korával :) !

Kép

KépKép
KépKép
akíra

bacilivi,
most olvasom, hogy csak almalevet adtál Dalminak. Egyébként mivel fogod folytatni? Mármint milyen gyümivel? És melyik biópiacon voltatok? Én az Újpestire készültem, ott van asszem. De az itteni gyerekdokink azt mondta, hogy az Örsön az Árkáddal szemben van egy piac, és ott van bió részlet. Hát kiváncsi vagyok......
Kitartás a felújitáshoz!!!! Gondolj arra, hogy milyen tök jó lesz, ha minden kész lesz :wink:

Kép
dijcsi

Tegnapelőtt éjjel éjféltől semmit sem aludtunk, én már bőgtem napközben a fáradtságtól. Tegnap lejöttünk Domival a nappaliba aludni, itt hűvösebb van, és adtam neki egy kis Panadol Babyt a fogzási fájdalmaira. Csak egyszer kelt fel az éjjel! Akkor evett szegénykém, mert egész nap szinte semmit se tudott enni a foga miatt. Csak az a baj, hogy a Panadolt nem lehet állandóan adni. Nem tudom, mikor lesz már vége ennek a hülye fogzásnak, mert nagyon kínozza szegénykémet.

Zsana, bizony, nektek is boldog 4. hófordulót kívánok! Hát igen, még én is jól emlékszem a kórházas izgalmakra. Köszi a nyugtatást, remélem, így lesz. Ma megyünk szurira, izgulok nagyon. Ti mikor mentek?

Van olyan, aki beadatja az agyhártyagyulladás elleni oltást is 5. hónapban? Mi azt hiszem, be fogjuk adatni.

Bbetti, akkor tényleg igazam volt, hogy még nem megyünk úszni Domival. Kellett orvosi igazolás? És úszósapka kell a babának? Hülye kérdéseim vannak, de nem tudom ezeket. Majd mi is be akarunk csatlakozni.

Most megint eltűnök egy pár napra, megyek Kistarcsára. Majd ha lesz időm, elmesélem, hogy jó alaposan összevesztem anyósommal, úgyhogy már semmilyen segítségem se lesz itt sohasem.

Mindenkinek szép napot! Ja, és a babák nagyon édesek, csak nincs időm külön dícsérni most őket.

KépKép
nanett

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra: most nézem, hogy Páty nincs is olyan messze tőlünk!

Bacsbern: gartulálok Dorci babához!!! Jól tudom, hogy Te is a Délpestiben szültél? Milyen élményeid vannak? Ha lesz egy kis időd a szülés történetedet is leírhatnád! Jó egészséget kívánok Nektek!

Bacilivi: én kedvelem a kiwi színt!!! :wink: Szerintem nyugodtan lehet az ember merész! A lényeg, hogy Nektek tetszen! Végül is Ti fogtok ott lakni. Egyébként meg, nálunk, mikor aburkoló meglátta a csempét meg megtudta az elképzelésemet,hogy hogyan szeretnémk ha felrakná, akkor nézett egy kicsit. Mikor befejezte, akkor azt mondta nem is gondolta volna, hogy ilyen klassz lesz! Szóval a végeredmény a lényeg...

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett: rakhatnál fel képet most már Domiról!!! Már rég nem láttuk. Remélem kicsit ki fogsz tudni kapcsolódni anyukádéknál. Na, akkor áll a bál nálatok... sajnálom,hogy az anyóssal megint gondok vannak. Azt akartam még kérdezni, hogy érzed is hogy jön Domi foga? mármint az ujjaddal??? Én egy hete benyúltam Bálint szájába, mert nagyon nyálzik és a kezei állandóan a szájában vannak, de nem éreztem még semmit..., viszont láttam a fején, hogy jól esik neki ahogy masszírozom az ínyét...

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok csajok!
Akinek volt keresztelője (mármint a babának :)) meg tudná írni (akár priviben) hogy mennyit szokás adni érte? Bencének jövő hétvégén lesz és szeretnék naprakész lenni ezügyben...
Köszi szépen!

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni h van valakinek nyűgös babája közületek?
Mert a kisfiam 1 hónapos, és hát elég borzasztó amit művel. Sajna rosszul evő baba, kevés tejem van, azt is nehezen tudja kiszopcsizni utána tápot adok neki. Így csak 1 óra az etetés. Aztán jönnie kellene az alvásnak ami nem megy. Pedig álmosnak látszik de leteszem a kiságyba és vagy egyből vagy rá egy pár percre ordít. Nem igazán tudunk rájönni mi a baja, mert nem hasfájós, normálisan kakál-pukizik.
Sokak szerint hisztis az a baja. Próbálom róla leszokatni, de nem igazán jön be a "hagyom ordítani" verzió sem. De azt is próbáltam h felveszem-dédelgetem ideig-óráig nyugszik meg. Érdekes éjszaka jól alszik, általában egyszer-kétszer kelek fel hozzá. A gyerekdoki szerint ő ilyen típusú gyerek h kevés az alvásigénye, én ezt el is fogadnám ha csak úgy simán fent lenne és nem ordítana végig. Az esti fürdetés előtti időszak a legkriminálisabb, akkor min. 1 órán keresztül lilára ordítja magát, szinte levegőt is alig kap, és bármit csinálunk vele nem hagyja abba.
Szeretném ha segítenétek!
Vagy legalább ötletetek lenne mit tegyek vele. Vagy esetleg ez csak a kezdeti időszakra jellemző dolog lenne?? A védőnő szerint amúgy sok negatív hatás érte: vákumos szülés volt, nem került hozzám egyből, csak 1.5 nap után, nem tudott egyből szopcsizni, mert tisztára bekeményedett a cicim a felgyűlt tej miatt, úgyhogy 2 napig csak kínlódott a cicin, ráadásul 1 hetes volt amikor kiderült (akkor kaptam mérleget) h keveset tud szopcsizni így azóta pótolom neki tápszerrel...
Vendég

Tim-csi, nekünk annak idején látszólag nem fájt a hasa, de mégis attól szenvedett. Az Infacol mellett tornáztattuk, Gripe Watert is adtam, meg ringattuk. Persze Domi most is problémás, de az más dolog már (fogzás...)

KépKép
nanett

Sziasztok!

Nanett:
Jaj,sajnállak nagyon! A nagylányom nekem is ilyen nehezen bírta a fogzást..,tudom milyen rossz.. KITARTÁS!!! :roll:

Bacilivi:
Hjajj,ez a felújítás.. Sajnos az építőipar erről szól.. Én nagyon büszke vagyok a páromra,hogy ő nem ilyen. Szerintem ezért van ennyi munkája :roll: Aminek örülök is meg nem is.. :roll:
Azért egyszer csak túl lesztek rajta,és lesz GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ házikótok!! Ez lebegjen a szemetek előtt :D :D :D

Berzkat:
VÉGREEE!! Már nagyon régen voltál!!
Hú,ez a kórházas dolog nagyon félelmetes! Jó ég,én is teljesen beparáztam volna!
Napsugárnak is kivették,de csak az orrmanduláját.Januárban.. El is kapott valami vírusfertőzést a kórházban,két hétig fel se bírt ülni,olyan gyenge volt..
De mivel akkor még nem volt tesó,ott tudtam lenni vele a kórházban,és ez nekem nagyon megnyugtató volt..

Zita GYÖNYÖRŰ!! Sok-sok erőt kívánok neked,és mihamarabb gyógyuljon meg a kisfiad!! :D

Macsek:
Én ugyanígy szültem az első babámat.. Pont a "legjobb rész" maradt ki.. De a tesót szülheted ettől még simán!! Úgyhogy nem maradtál le semmiről :D :D

Dijcsi:
A háton fekvésnek is megvan az előnye..
Egyébként pont tegnap hallottam a tv-ben,hogy mennyire nem egészséges a hason fekvés.. Mert ilyenkor nyomódnak a belső szervek,a gerinc nyomja a szívet,tüdőt.. :roll: Hát,ez van..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ja,még egy..Testvérféltékenység.. :roll:

Peti reggel azzal kezd,hogy megnézi a Bogit. Ha alszik,addig visít és hisztizik mellette,amíg fel nem ébred,és el nem kezd üvölteni szegénykém.. Na,akkor Peti,mint aki jól végezte dolgát,abbahagyja a bömbit. De azért egy-egy jól irányzott lökéssel gondoskodik róla,hogy ne nyugodjon meg a húga.. :roll:

Ma megrendeltem a neten egy testvérfellépőt.. Már nem bírtam tovább,hogy félútról nekem kell hazacipelnem a fiamat,mert végighisztizi az utat,hogy ő fáradt.. Bogi előtt persze nem volt ilyen probléma..

JHAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :evil: :evil: :evil: :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Bocs, részletekben írok, de most is ordított szegénykém a foga miatt. Már nagyon várom, mikor lesz ennek vége. Szóval, szélcsövet is kapott, az sokat segített neki. Nézd meg a pocakját sokszor, nem kemény-e, az is jelezheti, hogy a pocakjával kínlódik. Nem hiszem, hogy ekkora baba hisztis lenne, az csak jóval később jön. Most még mindig oka van a sírásuknak. Az is lehet, hogy több ringatást igényel a kezdeti megrázkódtatások miatt.
nanett

Zsana, igen, Dominak látszódik két dudor kétoldalt meg érezni is persze. Csak nem bír még áttörni sajnos. Akkor nektek is lehet, hogy be fog indulni a dolog, de biztos Vackornak nem fog így fájni. Ígérem, ha visszajövök, teszek fel képeket, tényleg rég nem mutattam már meg őt. Kapott Franciaországból nagybátyámtól egy csini ruhácskát, majd abban is le fogjuk fényképezni.

Barbamami, köszi! Próbálok kitartani, de most már megkönyörülhetnének rajtunk odafenn. Peti nem semmi, állandóan oda kell figyelned rá. Megnyugtattál, mert Domi is utál hason feküdni még mindig.

Berzkat, nagyon sajnálom a kisfiadat. Jobbulást kívánok neki!
nanett

Tim-csi:
Sajnos a szülés nagyon fontos tényező,biztos,hogy amiatt is ilyen sírós!! 1 hónaposan szerintem sincs még hiszti! Szegénynek meg kell szoknia ezt a kinti világot,és van olyan baba,akinek ez könnyebben megy,van akinek nehezebben..
Amennyit tudod,szeretgesd.DE ne addíg,amíg totál kimerülsz! Nagyon nehéz egyensúlyt találni,tudom :roll:
Sajnos,néha muszáj sírni hagyni kicsit a babát,mert az ember nem 24 órára van beprogramozva,és minél kimerültebb vagy,annál ingerültebb,idegesebb leszel.Na,ez meg átragad a babára,és ez egy ördögi kör..
KITARTÁS!!!! Ez el fog múlni,de nem hitegetlek azzal,hogy 1 hét alatt..Lehet,hogy 3 hónapos koráig is eltart.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

timcsi:a sírás attól is lehet, h nagyon fáradt, mi előszőr mindig azt hittük, h éhes, aztán, h fáj a hasa, de amikor már megetettük és adtunk neki hasfájás ellen espumisant is még mindig sírt....na szóval, akkor elővettük a Suttogó c könyvet és próbáltuk megfejteni!!Rájöttünk, h fáradt: kapálózott, sírt!!Annyira fáradt volt, h nem tudott elaludni!!A suttogó szerint meg kell tanítani a babának az elalvást és az álomhoz vezető út hosszadalmas.Pár napig szenvedtünk mi is, de mára ebből már nincs gond. Kezdetben, amikor már láttuk, h kezd a cicin elaludni, letettük. Sírt, kalimpált, mi meg odaültünk az ágya mellé, cumival próbálkoztunk, amit hol elfogadott, hol nem, zenélőkét felhúztuk neki. Egy pár nap keservesen zajlott, de megszokta mindennek a menetét, A lényeg, h az esti dolgok pl mindig ugyanúgy történjenek, tudja, h mi után mi következik!!!

Kép
gyanixi

ja..., Timcsi: van éjjeli fényetek?Fontos, h csak egy nagyon halvány fényforrás legyen, de legyen!!

Kép
gyanixi

Köszi az eddigi tanácsokat.
Szerintem is ez a két verzió lehet a baja. Mert én is azt gondoltam volna h nem hasfájós, de most a neten ahogy olvasgattam eléggé azokat a tüneteket produkálja, kifeszíti magát, lilás színig ordít, stb...
Kipróbálom neki a hasfájás elleni szereket hátha. Bár az Infacolt kapta egy ideig mégsem változott semmi.
De szerintem Gyanixi neked is igazad lehet. Mert én is azt látom h kínlódik, álmos, mégsem tud elaludni. Megveszem azt a könyvet én is. Mindent kipróbálok h jobb legyen neki is nekem is, mert ezt nem igazán lehet így kibírni...
Vendég

na hello..hoztam képeket..egyet a hajamról:),egyet a kis családról..egy alvósat Apával...meg egy sima kis Dórisat!!
Akíra mostmár aztán kérek képet a hajadról!!!!Különben lemegyek Pátyra a talira aztán lesz-kapsz!!! :lol:

Timcsi
Pont ezt akartam írni neked ami Gyanixi írt!!!
Lehet h szegényke nagyonj fáradt és nemtud elaludni...és tényleg fontos h legyen napirendje sztem!!Az biztosnságot nyújt neki...
nálam pl sztem azt is észreveszi ha eltűnök 2 órára-2 szopi közt!!Múltkor is elmentem Anyu volt vele itthon,de baromi hiszti volt mikor hazajöttem..vagy ha vannak nálunk látogatók..akkor is máshogy viselkedik utána szegény..dehát azért nem leszünk remeték ugyebár,meg kell szoknia m sok a barát nálunk,sokat vagyunk együtt velük...csak mértékkel az elején!!!
Nálunk sem úgy megy az elalvás nappal h beteszem a kiságyba és alszik..van egy kis nyöszöri-möszöri-nem nevezném sírásnak,és elaltatja magát!!
remélem csak ez a baja a picurnak!!!
na feltöltöma képeket... Kép Kép Kép Kép

Kép
nikky

ja és az uccsó képen,bár úgy néz ki üvölt ezerrel...csak ásított szegénykém... :lol: :lol:

Kép
nikky

nanett:Lenne 1 kérdésem.Mi 4 napja használjuk a Gripe Watert.Azt hány napig szabad használni?Ti mindig adtok neki?

Köszi
Kép

Timi
tftimi

Amúgy nálatok milyen körülmények között alszik nappal a baba?
Normális nappali fény mellett? Vagy el van egy picit sötételve?
Csend van körülötte? Vagy normálisan élitek az életeteket?
Vendég

[img]http://
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 15:59-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 16:00-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 16:00-kor.
Vendég

Raktam fel egy pár képet róla. Bár tudom h ezeken a képeken nem úgy tűnik mint aki annyira nyűgös baba lenne.. Igaz ezeken a fotókon 1 hetes volt. Azóta sokat változott minden téren, nyűgösség terén sajna rossz irányban..
Vendég

Raktam fel egy pár képet róla. Bár tudom h ezeken a képeken nem úgy tűnik mint aki annyira nyűgös baba lenne.. Igaz ezeken a fotókon 1 hetes volt. Azóta sokat változott minden téren, nyűgösség terén sajna rossz irányban..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?