Sziasztok!!!!!!!!!!!
Jaj Panda annyira örülök. Szerintem ne tesztelj többet, egyrészt tök sok pénz. amit most már fontoab dolgokra tegyél félre, másrészt csak idegesited magad, ha nem lesz sötétebb, miközben úgyis minden rendben van.
Jó sokáig nem voltam, legalábbis nekem annak tünt. Hiányoztatok! Tudom Ildi, hogy azt mondtad, hogy már ne is foglalkozzunk azzal, amit irtál, én csak most jövök, úgyhogy hozzá kell szólnom. Szóval amióta elkezdődött a vizsgaidőszakom és mindig csak rohanva jövök néhány percre, óriási lelkifurdalások közepette szoktam elküldeni a leveleimet. Éreztem, hogy mindig csak magamról irok, mást legfeljebb csak futábban emlitek meg. Volt olyan, hogy visszaolvastam, hogy csak magamról irtam és törölletem az egészet, mert tudtam, hogy ez milyen bunkó dolog, de arra nem volt időm, hogy mindenkt visszaolvassak és reagáljak. A másik gondom, hogy mivel tiszte erőból minden memóriámat a tanulásra rakom félre egy csomószor elfelejtem, hogy kivel mi történt mostanában. Különben tényleg érdekes, ami veled történt. Amikor olvastam rögtön Andi jutott eszembe, emlékeztem, hogy neki is hasonló problémája volt.
Andi! Ti most végülis ott maradtok, ahol most lakotok és gyüjtögettek az épitkezéshez?
Zora! Olyan izgi ez a tanfolyam, tudod, én is irtam, hogy nagyon érdekel. Mennyi ideig tart? Szerintem, ha a férjed nem fér be a táskádba és nem tudod magaddal vinni, akkor az is jó ha indulás előtt jól felturbózod magad spermiumokkal, biztosan kitartanak addig.
Mo! Én is gondoltam, hogy csak év végén mész orvoshoz. Én ugyanáltalában a 18 feladatos gyakorlatot csináltam általában, de biztosan az is teljesen megfelel. De úgy csinálod úgye, hogy a 14. naptól csak a 6 szinten tartó gyakorlatot csinálod? Ez nagyon fontos!!!!!!
Krisz! irtó szép tortákat csinálsz. Én is akartam már feérakni képet tortákról, de akkor még nem tudtam, hogy kell lekicsinyiteni a képet. Mondjuk az enyémek nem lettek ilyen tökéletesek csak finomak. De a tied biztos nagyon finom is volt. Fogadjunk, rögtön lerohanta mindenki, úgye? Most már kezdhetitek gyakorolni apával a babás gyakorlatokat, remélhetőleg nem lesz tól hosszú a ciklus, de te is kipróbálhatnád a tornát!
Sheila! Remélem egyre jobban vagy. Már várom a csütörtököt! Nekem csak a fáradtságos tünetem van. Benivel ez is csak a 10. héten kezdődött, de most még nem olyan súlyos, biztos leszek még álmosasbb. Kicsit neheuebb igy a tanulás, mert az esti kimarad, csak du. van másfél órám. Az nagyon kevés. És hétvégén még akkor is elaludtam miközben altattam Benit. Ja és a másik a kávé! Minden reggel szoktam inni egy bögrével, de csak koffeinmentest, mert én az izét imádom, de az utolsó 2 alkalommal rosszul lettem tőle, ma meg nem is kivántem, pedig eddig mindig alig vártam, hogy igyak. És a hasam is egyértelműen nagyobb. Olyan mintha kinyomnám, pedig még mindig behúzom, ami nagyon rossz és kellemetlen érzés, de ha kiengedném, akkor mindenki észrevenné, azt meg még nem akarom, inkább fárasztom a hasam. Nem tudom, hogy lehet ez ilyen korán. Te miket érzel. Mikorra is leszel kiirva?
Ági! Tudom te ritkán jösz és nem tudsz mindent visszaolvasni, úgyhogy megint megkérlek, hogy ha jösz, irj le nekem bármilyen tapasztaélodat a terhesséűg alatti szoptatásról! Remélem jól vagytok és már jó nagy hasad van!
Éva! Szerintem neked nem kellett volna egyáltalán megsértődnöd. Te mindig annyira kiváncsi vagy mindenkire és inkább magadról hallgatsz, pedig érdekel minket is, hogy mi van veled! Fütyi gondotok már megoldódott? Most akkor minden este húzogtjátok? Hagyja? Nem fáj neki? Látszik rajta még valami seb?
Akkor bálad négyes ikrekre számithatunk? Nem lesz az egy kicit sok egyszerre?
Azt hiszem mindenkinek irtam. De ha valakit kihagytam, nagyon mérges leszek magamra!
Én ma voltam vizsgázni, 3ast kaptam, holnap is megyek, de az irásbeli lesz, úgyhogy nem tudom meg rögtön az eredményt, bár még tanulni se kezdtem el, úgyhogy sejteni azért fogom.
Mostanában elég hamar fáradok. Például a játszótérról egy szép magas emelkedőn kell hazamennünk, mire feltolom a babakocsit ömlik tólam a viz, nem kapok levegőt és majd' elájulok. Legalább 5* megállok útközben pihenni. A tejem meg sajnos nagyon elfogyott, csak az első szopi alkalmával tud belőle kiszivni vmt Beni, aztán meg nem adja fel, szivja üresen i órákig. Nekem a fáj a hátam, meg a végén a cicim is. Azt hiszem ezt a terhességet nem úszom meg hátfájás nélkül.
Két hét múlva szerdán este megyek uhra szivhangért. Utána vasárnap utazunk két hétre Rodoszra. Már nagyon várjuk, főleg a férjecském, szegény már kipurcan a 2 állástól. Pont úgy fpgok kinézni a fürdőruciban, mint egy vékony csajszi, aki nem birja behúzni a hasát. Nem baj, büszke leszek arra a pocakra is, végülis mi tudjuk, miért van, nem fogom takargatni. Mindenki azt hisz, amit akar.
Ja és apukám, aki semmit nem tud, ma megjegyezte, hogy eddig is szép voltam, de most valahogy még szebb vagyok. Mondjuk azt én is tudom, hogy a terhesség mindenkit szebbé tesz. a következő hónapban már mindannyian szebbek leszünk!!!!!!!!!!!!!