Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Ez így nem mehet tovább!
Akkora a csend, el sem hiszem!

Ildikó!
Hol vagy???? Ildikó!

Képzeljétek! Én még mindig nem érzek semmit! :roll: Igaz, hogy ez még csak a 10. nap, de akkor is! Nekem ilyenkor már rég minden bajom van!
Na jó azt azért nem mondom, hogy semmi bajom! Becsípődött a derekam! Kénytelen voltam reggel megtanítani a kisfiamat egyedül felmászni a mosógépre mert csak úgy tudtam tisztába tenni! :wink: Remélem holnapra jobb lesz! 8)

Pandácska!
Nem frissítetted az adataimat a táblázatban! Pedig írtam! :cry:
Már nem szedem az Utro-t. Viszont a Closty mellett van: Multi-Maca, Folsav, C-vitamin és Royal Jelly!
Mo babérjaira törtem! :lol:

Na megyek takarítani! Csiga lassúsággal haladok a derekam miatt! Na nem baj, mert Apa vidéken van, így ráérek estig befejezni mindent! :wink:

Éva

Kép
balimama
 
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Itt vagyok, de nagyon nincs erőm írni. Szontyom-bontyom vagyok. Sajnos a barnázgatásom vérezgetés lett. Sikerült őskáoszt csinálnom a szervezetemben. Ilyen még nem volt soha. Talán ez érlelte meg bennem azt, hogy felkerekedjek és megmutassam magam egy dokinak. Úgyhogy, ahogy vége a sulinak, irány az orvosom!!!!!!
Zora! Nagyon szorítok neked! Szép kis görbéd van!!!
Ind! 11 gyakorlatot csináltam, és ezeket többször is ismételgettem, de nem a leírt sorrendben. Ez egy rövidített módszer. Az egész kb. 20 perc. Ma is csinálom.

Elhatároztam, hogy a macával is leállok, ha elfogy az adagom. Most kezdtem egy új dobozzal, úgyhogy egy hónapig még szedem és kész, vége.
Vendég
 

 
 

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóó! Éva! Ez a vacak becsípődés nagyon rossz lehet! :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!
Az aranyos lehetett, ahogyan Balázskád mászott a gépre..... mosolyogtam nagyokat. :D
Vendég
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ezt nem is hiszem el! Hol van mindenki?

Azt hittem majd mindenki tűkön ül, hogy milyen hírekkel jövök, mert máskor is úgy vártok mindenkit az orvostól, erre nem , hogy nem izgultokj miattam, de még csak be se teszitek ide a lábatokat. EJNYE-BEJNYE!!!!!!! :( :?
Szóval Voltam dokinál. Csúcs ez a pasi. Nem is kérdéses, hogy váltok-e. Mondjuk 16.20ra voltam beírva és csak 2 órával később jutottam be, de ez nem izgat. Volt olyan kismama, aki késve érkezett az időpontjára. Igazából tök mindegy lett volna, mert hát úgye mindenkivel csúszásban volt a doki, de ez elkezdett hisztizni, hogy ő nem hajlandó váűrni, mert az időpont azért van, hogy ő akkor kerüljön sorra, nem sokkal később.
Na szóval bementem. Leültetett egy székre, hogy elmondjam miért is jöttem. Először elmondtam neki a császáros sztorimat, meg hogy másfél év után találta ki a dokim, hogy nem fér ki rajtam szerinte gyerek, de előtte az ellenkezőjéről biztatott. Azt mondta, hogy az eddigi betegei közül, akik császár után nagyon akartak szülni, azoknak mind sikerült is.
Aztán mondtam, hogy remélhetőleg babás vgayok, bár még nagyon pici. Megvizsgált és írtó rendes volt, mindig mondta, hogy mit csinál, rossz lesz, sóhajtsak és akkor könnyebb. A régi mindig csak vizsgált, nem asszisztálta a dolgokat. Uhval is megnézett. Ott volt akis pirinyó pocaklakom. persze még csak a petezsák, de nahyon honályosan már látszódott benne vm. Mondtam neki, hogy számítasaim szerint 5 hetes, azt mondta, hogy szűken, inkább 4 és fél. Lehet, hogy ez később változik, mert a ferti szerint pont 3 hete volt a pé.
Ja még előtte mondta, hogy ő már nem válal már új beteget, csak valószínűleg én azelőtt jelentkeztem be, mielőtt ezt kihirdette és, hogy sajnos az utóbbi időben is csak olyan kismamát fogadott, aki már előtte is hozzá járt. De mondta, hogy mivel szépen mosolygok és szereti az ilyen kihívásokat (mármint gondolom, hogy én szülni szeretnék császár után) ezért még mehetek. Mondta, h ő nem igérheti, h 100%ra term-en fogok tudni szülni és nem engedheti, hogy bárki is életveszélybe kerüljön, de ő mindent megtesz és rendszeresen fogunk beszélni erről a témáról a topvábbiakban. Ennél megnyugtatóbbat nem is hallhattam volna. Aztán amikor felvett adatokat, kérdezett családi betegségekről, mondtam, h az egyik nagynéném downos. Mondta, hogy ő nem szereti a magzatvizvizsgálatot, de hogy vannak +pénzért vérvizsgálatok és kérdezte, hogy olyat szeretnék-e majd. Mondtam, hogy nem, mert akkor már nem hiszem, hogy tudnék másként dönteni, mint hogy megtartom, akkor meg minek fárasszam magam felesleges hezitálással. Erre azt mondta, hogy most látja csak, hogy milyen jó, hogy elvállalt.
Mielőtt elutazubk Görögo-ba 10-én elmegyek egyszer megnézni, hogy van- e szívhang. Arra nem adott időpontot, mert már nincs is, mondta, hogy csak menjek oda. Biztos 3*szor többet fogok várni, de nem baj. Adott beutalókat, azzal, hogy még ráér csak a 12. hétre kell. Szóval nagyon elégedett és boldog vagyok!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ja és még vm. Mondtam neki a szoptatást. Azt mondta, hogy nagyon jól teszem és nincs is szükség ara, hogy abbahagyjam, mert ez nagyon fontos beninek még mindig, ha másként nem lelkileg. ÖÜrültem, hogy ehhez is így állt.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind,
Gratula a picihez :lol:

Mamacka,
Én mindig is úgy terveztem hogy kifestetem a babaszobát valakivel nekem ezek nagyon tetszenek. Most még nem aktuális sajnos de amint az lesz engem érdekelne a dolog.
Vendég
 


Jó reggelt Lányok!

Ind!
Nagyon gratulálok!!!!
Klassz, hogy az orvos is tudott vállalni!
Ilyet meg ne is mondj, hogy senkit nem érdekel! Engem például nagyon is! Persze lehet, hogy egy kicsit önző lettem, mert mostanában leginkább saját magam megfigyelésével vagyok elfoglalva.
Már a 11. napon tartok és nagyon szeretnék valami nagy dolgot érezni! A Closty miatt! Tiszta hülye vagyok! Egyébként nem érzek semmi! :cry:

Pandácska!
Nagyon szorítok!!!! Megkérdezem, hogy érzel-e valamit, de tudom, hogy hülyeség, mert ilyenkor a legrosszabb dolog, amit tehet az ember az, hogy saját magát figyeli!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziazstoik!

lnd! Jaja tudod, hogy nagyon érdekel, hogy mi van veled és a többiekkel is. Most is a tortát kéne díszítenem és Nektek írok!
Szóval köszi a részletes beszámolót és tök jó, hogy rendes orvost találtál . Szerintem az enyém is tuti orvo, pedig már egy párat elfogyasztottam.
Vigyázz nagyon magadra! Hová mentek Görörgorzságon belül???

Éva! Ez természetes, hogy egy idő után az ember sokat foglalkozik magával, főleg ha annyire szeretne babát, mint mi! Ezért nem is haragszunk rád! És akkor is ha csak magadról írsz gyere és mondjad! Mi meghallgatunk!

Mo! Na hát sajnálom. Te aztán nem semmi csaj vagy! De végre beláttad, hogy irány az orvos!!!!
:roll: :wink:

Millió pusszantás, most megyek díszítem a tortát, mert du vendégségbe megyünk, holnap sem leszek nagyon, mert a bababörzére megyünk pelusokat venni!
Vendég
 


Mo! Nézd csak mit kapsz, amiért elmész orvoshoz!!! De tényleg elmész ugye????!!! :roll:

Kép
Vendég
 


Jaj msot nézem csak elírtam a nevedet! :oops: :oops: :oops: De úgy látom a kor az jó rajta!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok! Nem tudjátok, mi lehet Zorával? Már olyan rég hallottam felőle. Mostanában lehet 14 DPOs vagy már lehet volt is.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Remélhetőleg csak pihennek a Mátrában ebben a jó időben!
Vendég
 


Ma van a 14. dpo-n.
Vendég
 


Sziasztok lányok! Elnézést, hogy ritkábban jövök, kicsit más dolgokkal is foglalkozom. Örülök Ind, hogy minden rendben! Nekem ez a hónap nem jött össze, most várom,hogy megjöjjön és kezdem megint a clostit. A helyzet szépsége, hogy pont a 10-13. ciklusnapon leszek erdei iskolában a gyerekekkel, így necces, hogy lesz-e alkalmunk babát gyártani. Mert, ha már gyógyszereknek teszem ki magam, legalább legyen alkalom erre is! Na mindegy, telve vagyok optimizmussal, és ami a legszuperebb, beiratkoztam a dúla-tréningre. Ezzel a második legnagyobb álmom teljesül! Okleveles dúla leszek végre, bár lélekben régóta az vagyok. Na puszi, jó hétvégét nektek!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora! :) :)


Mikortól dúláskodsz majd??
Lehetnék az első klienseid egyike??? /ez most komoly/

Ind!

Gratulálok a kis petezsákhoz!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila, Írtam Neked!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora!

Én is :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok? Jó lenne, ha mindenki életjelt adna magáról, ha nem is írna kisregényt! Nekem megjött. :D Újra kezdem a gyógyszert, de már a progit nem kell szednem, így sokkal jobb, mert szerintem az okozta a terhességre utaló tüneteket, így jót koppantam a végén. Drukkoljatok, mert most már biztos, hogy a 13. napon érek haza a sulis kirándulásról, és nagyon izgulok, hogy le ne késsem a saját babámat, bár ez így elég viccesen hangzik.
Krisz, kérlek most már azért mutass görbét, mert kezd a dolog izgalmassá válni!
Ind! Remélem egyre biztosabb vagy benne, hogy igaz!!!
Ildikó, jó lenne, ha beavatnál minket a történéseidbe, mert nagyon izgulok érted! Bár legutóbb a pozitív teszt után nekem is olyan mensim volt, hogy se görcs, se szurkálás, csak úgy fájdalmatlanul folyt a tiszta vér, aztán elállt. Ez azért is fura, mert egy korai vetélésnél tudjuk milyennek kellett volna lenni, de az álpozitív sem jön szóba, mert még 5 nappal később is látszott halványan a 2. vonal. De mindegy, mégis ez volt, lehet, hogy veled is ez történt.
Mo? Hogy vagy? Nem tudom leplezni a csalódottságomat, amiért folyton halogatod a fontos dolgokat.
Sheila kedves: Milyen napra ébredtél ma?
Krisz! A tortáid elképesztőek, Te művész vagy, hihetetlen érzéked, és türelmed van ezekhez az ételkölteményekhez!
Éva! Hogy alakult az estéd?
Na gyerünk, írjatok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Én vagyok élek. Már csak négy nap és minden kidrül. Este olyan hülyeségeket álmodtam óránkét felkeltem így lett vagy 5 álmom. Az egyik jó volt mert sikerült a lombik és pozitív lett a tesztem aztán feébredtem. A többibe meg verekedtem menekültem tiszta akció volt :lol: pedig nem is néztem semmit a tv-be.

Zora,
Azért jó lett volna ha nem jön meg na de majd most megmutatjátok hogy kell ezt csinálni :wink:
Vendég
 


Zora! :)

örülök, hogy elkezdődött az új ciklusod, kiváltképp, hogy nem fogadtad tragikusan a menzeszt...
nagyon erősen hiszek benne, hogy most jön el a Te időd :D

köszönöm szépen, úgy tűnik, szép napra ébredtem :)
reggel szeretgettük egymást kicsit Apával :oops: (persze csak simogatás szinten :oops: ) de nem akarom, hogy teljesen leépüljön a házaséletünk...
érdekes, hogy eddig nem álmodtam a babával (talán még álmomban sem mertem beleélni magam)
tegnapelőtt viszont nagyon valószerű álmom volt, egy szép és nyugodt újszülött kisfiúval :)

Krisz!

Gyönyörű a torta, tényleg művész vagy :)

Pandácska!

Már csak 4 nap?? de jó!!! nagyon várom :) :)

Ind!

Neked milyen tüneteid vannak?

Éva, Mo , Andi, Ildikó jelentkezzetek!!

Megyünk Apával bevásárolni a holnapi ausztriai ovis kirándulásra...
Ő kíséri Melissát...hogy bírom majd nélkülük?? :(

láttam az Alexandrában egy jó könyvet, megveszem magamnak, legalább lekötöm magam, és nem agyalok olyan dolgokon, melyek felett nincs hatalmam... :) / 700 oldal, apró betűkkel, kitart egy darabig :lol: /
olyan büszke vagyok magamra, hogy következetesen nem veszek a kezembe babás újságokat, terheskönyveket, el akarok határolódni a témától, amíg elmúlik a kritikus időszak.

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok, lányok!

Először is, Ind: NAGYON NAGY GRATULA!!!! örülök neked!!!!

Tulajdonképpen azért nem jöttem, mert valahogy nem volt kedvem irni - nem úgy kell elképzelni, hogy magamba roskadtam, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen én is úgy éreztem, mint Ind, hogy senkit nem kezd érdekelni a más problémája....vagyis, néha beleolvastam más topikokba, és egyesekben a 80%-a az irásoknak úgy szól, hogy "én", "nekem" vagy ""velem".... reakciók nélkül a mások részéről..... na, ebből nem kérek - akkor inkább szépen megbeszélem saját magammal, hogy most mi van, és magamban tartom.... ne haragudjatok azért, amit most irtam, lehet, hogy csak én reagáltam nagyon érzékenyen.....

Mo, ha voltál a dokinál, légyszi ird meg, hogy mit mondott....

Zora, annak ellenére, hogy megjött, szerintem tökéletes ciklusod volt, hisz 14 DPO-val gyönyörű görbét produkáltál...

Krisz, a tortát csak Mo-nak küldted? - tudod, szerintem túl sok lesz neki, és elhizik :wink: - azt pedig ugy-e nem szeretnénk? :D :D

Andi, sajnálom, hogy neked is megjött - pedig nagyon igéretes volt ez a hónap...

Éva, a 11-ik napon még nem is kell semmit érezz.... az még nem jelent semmit!!!

Panda - neked mennek a drukkok...... A táblázattal kapcsolatban pedig, már 1 hónapja hogy Elevitet szedek Magne B6-al.... légyszi cseréld ki. Köszi

Magamról: fogalmam sincs mi van velem..... tulajdonképpen nagyon nyugis vagyok, és várom, hogy mi sül ki ebből - a hőm még mindig 36,6 - nekem a pé után szokott ennyi lenni.....érdekes, hogy eddig nem esett le, de talán a héten......

puszi mindenkinek!

Ildikó

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia, Sheila, - te is itt vagy? örülök, hogy most már jól vagy!!!!! maradjon is igy, és semmi idegeskedés!!!! :D

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó, teljesen igazad van, magunkba kell néznünk, hogy nem használjuk-e csak önző érdekeinkre néha a fórumot. Hiszen mindenkinek kell a jó szó, és nem csak egy-egy szó, hanem inkább mondatok. Szerintem mindenki nézzen utána, mennyit ír magáról és mennyit reagál a mások érzéseire, gondjaira és eszerint jöjjön a folytatás. És nem baj, ha az arány legalább 50-50%.
Kérlek Ildi, mutass egy görbét, mert nagyon érdekes az eseted. Mostanában olvastam valami hasonlót, hogy mi lehet a fent maradó hő hátterében (azt hiszem ciszta), de a Te esetedre nem illik, hiszen
látott orvos, de ajánlom, hogy vitasd ezt meg Leonórával, meglehetősen ért hozzá és nagyon rendes. Persze a legjobb, ha mégis baba lenne, de ugye csináltál tesztet? Kérlek írj, igyekszem jobban figyelni.
Panda! Bocs, hogy éppen Hozzád nem szóltam reggel, pedig nagyon is sokat gondolok Rád, talán ezért hagytalak ki. Az álmaitok nagyon érdekesek és biztosan fontos eseményeket jeleznek! Én is álmodtam a magzataimmal, amikor egészséges babákat hordtam. Érdekes, hogy a sikertelen terhességeknél nem. Nagyon drukkolok Nekltek lányok! És mégegyszer elnézést, ha figyelmetlen voltam!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát én magamra vettem ezt az önzőség dolgot!
Úgyhogy magamról nem írok és talán el is fogok maradni innen.
Azért tudjátok, hogy én őszintén szorítok mindenkinek!

Pandácska!
Sok-sok lelkierőt kívánok a hátralévő napokhoz!!!! Borzasztóan sokat gondolok Rád! Igazán megérdemled, hogy sikerüljön!!
Ne törődj a rossz álmokkal, csak azért vannek, mert már minden gondolatod a babák körül jár!!!!

Sheila!
Alig várom már, hogy felrakd az új vonalzódat, mert az azt fogja jelenteni, hogy végre megnyugodtál! Nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Krisztinka!
Ugye felrakod a finomságok receptjeit a receptes topikba!
Hihetetlenül irigylem a kreativtiásod!!!

Andi!
Remélem már jobban vagy egy kicsit! Tudom milyen! Hidd el elmúlik csak gyere közénk! Olyan sok erőt tudunk adni egymásnak! (legalábbis eddig azt hittem)

Mo!
Nagyon örülök, hogy elszántad magad!!! Innetől már csak egy lépés!! Írd majd meg mit mondott az orvos!

Ind!
Igazán sajnálom, ha megbántottalak! Pedig komolyan érdekel mi van Veled és sokat gondolok arra, ami veled történt, mert szerintem ez egy kisebb csoda! Szoptatás mellett és minden tökéletes!!!

Zora!
Akkor most első nap, vagy nem???? :shock:

Ildikó!
Én hiányoltalak, komolyan! De lehet, hogy bennem van a hiba!

Éva

Kép
balimama
 
 


Nehogy most mindenki magára vegye azt, amit irtam!!!!!!! Tulajdonképpen nem gondoltam senkire.... csak úgy kijött belőlem, de lehet, hogy nem szabadott volna mindezt leirnom.... most már mind1....

Zora, egyáltalán nem haragszok senkire, és az természetes, hogy néha annyira leköti az embert a saját problémája, hogy nem tud a másokra odafigyelni. Senki nem várja el tőled, hogy mindig készenlétben állj, és másokra összpontosits. Tudom, hogy te is nagyon kűzdesz a babáért, és ez éppen elég energiát igényel.
Igazad van, csináltam tesztet, de teljesen negativ lett.... Ha a hőm továbbra sem fog leesni, akkor megint dokilátogatás lesz....
Ja, a cisztának még milyen más tünetei vannak? Tudsz valamit?

És ilyen a görbém:

Kép

Éva, sajnálom, hogy félreértetted azt, amit irni szerettem volna.... és azt is, hogy nem irtál magadról nekünk.... Elolvastam a másik topikban, hogy jól alakulnak a dolgok nálad, és szeretném, ha tudnád, hogy nagyon örülök ennek, és ezerrel drukkolok!!!!

Remélem több senki nem lesz, aki magára veszi az irásom!!!!

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildi! Akkor csináltad a tesztet, amikora táblázatban van?

Zora
Kép
zora7
 
 


Utána is csináltam, csak nem jelöltem....

KépKépKép
ildiko74
 
 


A héten volt olyan érzésem is, mint mensi elött - görcsölgetett a hasam. Egy délután pedig erösebben begörcsölt- akkor bevettem egy magneB6-ot, amitől elmúlt.

KépKépKép
ildiko74
 
 


Mert mi van akkor, ha valami csoda folytán a vérzés beágyazódási volt és a 21. napon volt a pé, hiszen onnantól emelkedett meg a hő. Fura ez az egész, a hő tényleg nagyon magas.

Zora
Kép
zora7
 
 


Nem tudok mit mondani, de mindenképp doki kéne, nehogy valami gond legyen. Tudod a méhen kívülinek is lehetnek ilyen tünetei, de nem akarlak megrémíteni. A vérezgetés , a fájdalom, a negatív teszt, holott a hő magas. Megkeresem a cisztás dolgot, oké?

Zora
Kép
zora7
 
 


Én 28 körül éreztem a feszülést a bal oldalamon - ott is látta a doki a nagyobb tűszőt..... akkor azt mondta, hogy annyira szép odabent minden, hogy akár ebben a hónapban összejöhet. De én már semmit nem értek, csak bámulok bambán jó nagyokat, hogy miket tud produkálni a szervezetem....

KépKépKép
ildiko74
 
 


A ciszta tünete egyébként a bizonytalan hasi panaszok, vérezgetés.

Zora
Kép
zora7
 
 


Én is gondoltam a méhen kivülire, viszont annál is pozitiv lesz a teszt.... de jövő héten, azt hiszem mindenképp elmegyek a dokihoz...

Köszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Milyen az a bizonytalan panasz?
Azóta nem volt vérzésem...

KépKépKép
ildiko74
 
 


Mikor volt a legutolsó vizsgálat, 28-án?

Zora
Kép
zora7
 
 


25-én

KépKépKép
ildiko74
 
 


Valahogy nekem ez a mensi nem tűnik elég mensinek, ezt mondjuk Te is megállapítottad. Mindig ilyen rövid? Az a fura, hogy az ovuláció tuti megvolt, és akkor, amikor mondod, de akkor miért működik még mindig a sárgatest? Mert a hőt az tartja fent. És ráadásul amikor véreztél, akkor ingadozott csak a hő, ami szintén a progeszteronszint ingadozásnál fordul elő.

Zora
Kép
zora7
 
 


Hú, Ildi, jól feladtad a leckét. Tényleg, kérdezd meg már Leonórát, mutasd meg a hődet, mit mond rá? Tudod, kiről beszélek, ugye?

Zora
Kép
zora7
 
 


Igen, tudom kiről beszélsz....

KépKépKép
ildiko74
 
 


A mensim kevesebb volt, mint máskor. És az volt a fura, hogy 1 napra teljesen megállt a vérzés, aznap csak bő folyásom volt, és a következő nap lett néhány csepp vér (bocsi, hogy igy irom). Általában néhány napig a mensi után még szoktam pecsételni.....

Köszönöm, hogy irtál, de sajnos most mennem kell, mert vendégeink érkeznek.

További szép napot!

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


És azért rossz nyíltan megbeszélni az ilyen fájdalmas kérdéseket, mert aki érzékeny a mások gondjaira, rögtön magára veszi, aki meg kevésbé gondoskodó típus, az meg úgysem változik meg. Nem vagyunk egyformák. De alapvetően szerintem nem igaz, hogy nem figyelünk egymásra. De nyílván, ha komoly gondod van, érzékenyebb is vagy, ez is normális. Szóval ördögi kör, de talán mégis jobb, ha szólsz, ha fáj valami, aztán megbeszéljük. Hát ennek se füle, se farka, csupa ellentmondás. Ez egy ilyen nap.. :D

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként honnan tudjam hányadik nap Évikém? Hát válaszolsz Te nekem valamire is? :lol: :lol: :lol: :lol: Pirosasbarna trutyi, de nem az az igazi mensi még. Neked a progipótlás után hogyan jött meg?

Zora
Kép
zora7
 
 


Na tessék!
Megint én vagyok a dög! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a gyógyszer abbahagyása utáni 2. vagy 3. napon szokott megjönni. Most volt előtte barnázás, de egyébként nem szokott lenni. Szóval érdekes nekem ez a sokáig maszatolás. Olvastam valahol, hogy a Closty megváltoztathatja a vérzés minőségét!
Akartam kérdezni, hogy ha leesik a hő, az azt jelenti, hogy meg fog repedni a tüsző, vagy azt, hogy már megrepedt!
Ha az utóbbit akkor rekordot döntök és 8-as ikreket szülök! :lol: :lol:

Ildikó!
Én is érzékenyebb vagyok, de azért még szeretlek! Néha nekem is eszembe jutnak csúnyaságok! Aztán hess...

Éva

Kép
balimama
 
 


Dobok egy görbét:
Kép

Egyébként az UH szerint van 4 óriástüszőm, amit meg is repesztettem.

Pandácska!
Technikai kérdés: Hány órával a Choragon inj. után reped meg a tüsző????
A 25. napon kell mennem vérvételre! Megnézik van-e már HCG-m! Addig is most ebben a hónapban megint szednem kell az Utrogestan-t. Ha nincs Hcg a 25. napon akkor a következő hónapban HSG.

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama,
kb. 36-40 óra múlva reped meg. Mondjuk én ovitrellet kaptam de a hatása ua. mikor kapod hanyadik napon?
Vendég
 


Zora,
Az a baj hogy nagyon sokszor álmodom azt hogy terhes vagyok szülök szoptatok vagy pozitív tesztem lesz szóval nem tulajdonítok neki jelentőséget :roll:
Vendég
 


Zora,
Nekem a progi után úgy jött meg hogy pl. hétfőn már nem szedtem és kedden vagy szerdán megjött egy icipici barna aztán vér.
Vendég
 


Köszi Panda és Éva! Lassan már kezd beindulni, így csütörtöktől closti. Hülyére fogom magam görcsölni, hogy hazaérjek időben. El tudjátok képzelni, milyen lesz, ha mondjuk csütörtök reggel érzem, hogy mindjárt megreped, de csak péntek este leszek otthon. :oops: :oops: :cry: :cry: :lol: :lol:
Iszonyúan várom a csütörtököt! De miattad Panda! Meg Sheila miatt, neki a szívhangja látszik akkor, ez a csütörtök ominózus nap lesz, az egyszer biztos!

Zora
Kép
zora7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?