Ezt nem is hiszem el! Hol van mindenki?
Azt hittem majd mindenki tűkön ül, hogy milyen hírekkel jövök, mert máskor is úgy vártok mindenkit az orvostól, erre nem , hogy nem izgultokj miattam, de még csak be se teszitek ide a lábatokat. EJNYE-BEJNYE!!!!!!!
Szóval Voltam dokinál. Csúcs ez a pasi. Nem is kérdéses, hogy váltok-e. Mondjuk 16.20ra voltam beírva és csak 2 órával később jutottam be, de ez nem izgat. Volt olyan kismama, aki késve érkezett az időpontjára. Igazából tök mindegy lett volna, mert hát úgye mindenkivel csúszásban volt a doki, de ez elkezdett hisztizni, hogy ő nem hajlandó váűrni, mert az időpont azért van, hogy ő akkor kerüljön sorra, nem sokkal később.
Na szóval bementem. Leültetett egy székre, hogy elmondjam miért is jöttem. Először elmondtam neki a császáros sztorimat, meg hogy másfél év után találta ki a dokim, hogy nem fér ki rajtam szerinte gyerek, de előtte az ellenkezőjéről biztatott. Azt mondta, hogy az eddigi betegei közül, akik császár után nagyon akartak szülni, azoknak mind sikerült is.
Aztán mondtam, hogy remélhetőleg babás vgayok, bár még nagyon pici. Megvizsgált és írtó rendes volt, mindig mondta, hogy mit csinál, rossz lesz, sóhajtsak és akkor könnyebb. A régi mindig csak vizsgált, nem asszisztálta a dolgokat. Uhval is megnézett. Ott volt akis pirinyó pocaklakom. persze még csak a petezsák, de nahyon honályosan már látszódott benne vm. Mondtam neki, hogy számítasaim szerint 5 hetes, azt mondta, hogy szűken, inkább 4 és fél. Lehet, hogy ez később változik, mert a ferti szerint pont 3 hete volt a pé.
Ja még előtte mondta, hogy ő már nem válal már új beteget, csak valószínűleg én azelőtt jelentkeztem be, mielőtt ezt kihirdette és, hogy sajnos az utóbbi időben is csak olyan kismamát fogadott, aki már előtte is hozzá járt. De mondta, hogy mivel szépen mosolygok és szereti az ilyen kihívásokat (mármint gondolom, hogy én szülni szeretnék császár után) ezért még mehetek. Mondta, h ő nem igérheti, h 100%ra term-en fogok tudni szülni és nem engedheti, hogy bárki is életveszélybe kerüljön, de ő mindent megtesz és rendszeresen fogunk beszélni erről a témáról a topvábbiakban. Ennél megnyugtatóbbat nem is hallhattam volna. Aztán amikor felvett adatokat, kérdezett családi betegségekről, mondtam, h az egyik nagynéném downos. Mondta, hogy ő nem szereti a magzatvizvizsgálatot, de hogy vannak +pénzért vérvizsgálatok és kérdezte, hogy olyat szeretnék-e majd. Mondtam, hogy nem, mert akkor már nem hiszem, hogy tudnék másként dönteni, mint hogy megtartom, akkor meg minek fárasszam magam felesleges hezitálással. Erre azt mondta, hogy most látja csak, hogy milyen jó, hogy elvállalt.
Mielőtt elutazubk Görögo-ba 10-én elmegyek egyszer megnézni, hogy van- e szívhang. Arra nem adott időpontot, mert már nincs is, mondta, hogy csak menjek oda. Biztos 3*szor többet fogok várni, de nem baj. Adott beutalókat, azzal, hogy még ráér csak a 12. hétre kell. Szóval nagyon elégedett és boldog vagyok!!!!!!!!!!4