Új privát üzeneted érkezett!

Ó, drága Ildi! Azért ne legyél elkeseredve, hogy Petike ilyen nyugis! Nézd a másik oldalát: most a 3. gyerkőcre szedte össze magát a szervezeted, hogy végig tartsa a szíved alatt. Biztos rossz, mert nem erre számítottál, de nemsokára taliztok már. Kitartás, ne legyél negatív!!
Ha meg több variáció is van arra, hogy a gyerekekkel ki lesz, míg a kórházban leszel, biztos nem lesz semmi gond.
De azért már én is mennék ám látogatóba....
Akkor ezek szerint mégsem anyukád megy be veled szülni? Vagy az csak egy kósza ötlet volt?

Ugye, milyen jó, amikor ennyien várnak egy babára? Én is ezért voltam annyira megzakkanva a net miatt, mikor terhes voltam, emlékszel?

Betti! Mi az, hogy "beálltál" a lepényi szakba? Az, hogy ottmaradtál, míg meg nem szülték a lepényt? Azt nem értettem, hogy állítólag az is úgy fáj valakinek, mint a gyerek szülése, de nekem egyáltalán nem volt fájdalmas....pedig rendesen rángatták, mert nem akart leválni :cry: Az miért van? Mármint, hogy valakinek fáj, valakinek nem?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri!

Anyukám még mindig be szeretne jönni, de engem biztosan halálra idegesíten, azzal, hogy olyan fájdalmasan néz. Ott lesz majd azért a szülőszoba előtt, és ha apa kidőlne, akkor átveszi a helyét. Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


hát anyukámat én sem tudnám elképzelni odabenn amikor szülök szerintem annyira felmérgelne a sajnálatával hogy kizavarnám!

Swenék teljesen el vannak tünve! :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 

 
 

Sziasztok!

Betti!
Nem nagy szó!!??!! Dehogyisnem!!!! Szerintem sokan irígyelnek majd a szakmád miatt hogy ott lehetsz amikor egy kis csöppség világra jön!! Ja meg még hogy ott lehetsz,te vezeted le!! Én is szívesen lennék a helyedben és megnéznék egy szülést a másik oldalról is :lol: :lol: bár nem hiszem hg akadna ismerősöm aki mostanában akar szülni és nem a férjével.....:( Teljesen átérzem az izgalmadat,be is lettem sózva!!!!!

Hmmm, a lepényszülés része nekem sem fájt,mondhatni meg sem éreztem!! Rendes volt a szülésznő,kérdezte hg kíváncsi vagyok-e rá és megnéztem! Hú nem is tudom ki írta hg milyen szívfacsaró hg mennyire megszolgál és "felnevel" egy magzatot és egyszerűen csak a kukába dobják:((((

Ildi!
Itt a rossz idő........:)))) ilyen szeles időszak........de tényleg igaza van Nórinak hg végre a szervezeted végig ki akarja Őt hordani. Tudom ez most csak okoskodásnak hangzik és biztosan felidegesít....Biztos várja a megfelelő pillanatot és időt mikor lesz kedve:))

Tényleg látszik hg rossz idő van, Nimi 2 napja fél háromkor is felkel kajálni:( pedig már úgy hozzá szoktam a jóhoz! :roll: eddig 9-6ig nyugi volt....

fanna3
 
 


Fanna, képzeld el, amikor Ancsit szültem, tőlem is megkérdezék, hogy meg akarom-e nézni a lepényt?
Olyan volt mint a tyúkbél, olyan vékony véreres, és hártyás. / elég gusztátlanul írtam le /

Imike lepénye meg olyan vastag volt mint egy autómosó szivacs, és olyan dolyhos, mint a moha. Kíváncsi vagyopk Petike lepénye milyen lesz.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


De jó nektek, én nem láttam :cry: Csak képen láttam itt a neten, és nem is gondoltam volna, hogy olyan nagy.

Szóval ma talalkoztam Olgáékkal, és meg kell mondjam, tényleg nem az anyjára hasonlít Balázs. A képeken nem is jön úgy át, de a valóságban...hát tényleg apja fia.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Na ha már gusztátlankodunk.........a Nimié is olyan vastag szivacsos volt,ki volt nyúlva mint egy kocsikerék amikor kidurran :D

Na Nóri csak összejött a tali,már akartam írni,hg olyan jókat nevetek azon hg Olgáékkal mióta kerülgetitek egymást:))))))))) ide ételhordó-oda kajajegy.)))))) :lol:

fanna3
 
 


A mútkor,talán még tavaly,ja! Betti feszegette a nagy-kismami találkozót......egyszer tényleg kibérelhetnénk a sportcsarnokot magunknak :roll: :wink: :lol: 8) :P :shock: :D :) 8) :?: :!: :idea:

fanna3
 
 


Anna! Benne vagyok!

Méhlepény: biztos nem fájt megszülni, mert abszolút nincs emlékem róla. :oops: Nekem nem ajánlgatták, hogy nézzem meg, de eszembe sem jutott. Pedig én is Zobokinál szültem, de szerintem ő is azzal volt elfoglalva, hogy honnan vegyen annyi cérnát, amennyivel össze tud varni. :oops: A fiam meg az emberem függönyön kívül várakozott, mert velem nem végeztek addigra. Na de jól eltértem a témától. :lol:

Nóri, ha már kitárgyatál: tényleg tök jó lett a frizud! És Lilcsi is olyan nagy már!

Mindenkinek kitartás!

Üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nóri! Ő az a kisfiú, aki 2 napja született! Nézd meg milyen gyönyörű haja van! Olyan, mint egy kis angyal!



Kép Zalán

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Még mindig egyben. Tök jó éjszakával a hátam mögött.

Olga, nagyon édi a pici!

A férjem nagymamája azt mondta, Petike biztosan kék szemű és szőke hajú lesz. Hááát, én szerintem ő is fekete lesz és barna szemű. De már nemsokára meglátjuk!


Balwin!

Merre vagy, hétfőn mész nst-re.

Betti még igazad lesz és szombaton szülök.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


De szép! Még a haja is aranyszínű! Szabad tudni ő kicsoda?

Nekem is Zalán volt a második befutó név:)

fanna3
 
 


Sziasztok :)

Ildi, itt vagyok már, csak tegnap hazavittük Anyukámat, és ma jöttünk haza. Jaja, megyek hétfőn NST-re, már naon izgulok :oops: Hány órára érdemes menni, hogy ne kelljen órákat ott várakozni? Ha Petike még nem akar kijönni addig, akkor talizhatunk ott, ha meg a 7végén megunja a bentlétet, akkor majd látogatóba ugrok fel hozzátok :wink:

Egyébként én asszem inkább túlhordani fogom Lucust (semmi előjelet nem produkálunk, sőt, a pocak szinte a nyakamban van...néha úgy érzem, nem is a méhemben, hanem a gyomromban növekszik a gyerek...), de az lenne a legtökéletesebb, ha a 40. héten jönne :D

Olga, most már én is azt magyarázom lánykámnak, hogy tessék szépen így maradni...vagy legalább az uh-ok (meg persze majd a szülés) alkalmával tegye le a buksit, hogy ne stresszelődjek fölöslegesen :oops: :lol:
Boldog féléves fél-szülinapot kívánok Balázskának! :D
Hát nem is tudom, így kép alapján nem merném rávágni, hogy tiszta apja, bár kétségtelen, sokminden van benne Apukából is :) A fejforma mindenképpen :wink: És jól mutatnak együtt :D
(Megjegyzem, lányszobás ágyikómnak ugyanilyen sárga-virágos-krikszkrakszos huzata van :D )

Katlina, ugyehogy minden oké :D Örülök neki :)

Fanna, eddig ki volt a gyerekdokitok, hogy másikat szeretnél? Nekem is aktuális lesz lassan ez a kérdés, de mivel egy orvost sem ismerek Szolnokon, asszem kipróbáljuk a körzetist... Bár amit Szilbee írt – homeopátiában jártas doktornő, ráadásul a Mórán -, az kifejezetten szimpatikus nekem :)

Betti, gratula, hogy “nagylány” lettél a szülőszobán! :D Nagyon szép szakmád/munkád lesz.

Szép estét
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Fanna, Balwin!
Ma mentünk vissza a dokinénihez, hogy visszakérjük Levente eredményeit, de sajna helyettesítették. Hétfőn mehetünk megint, akkor már bent lesz délután. Tehát hétfőn este már többet tudok mondani a dokinőről, akkor már lesz személyes tapasztalatom is.
szilbee
 
 


Betti!
Szerintem tök nagy dolog elvágni egy köldökzsinórt. :D Nagy érzés lehetett. Én se láttam a lepényem, de nagy izgalmamban el is felejtettem ... csak a lila fiamat bámultam, ahogy grimaszol.
szilbee
 
 


Balwin, megint vak voltam.
Hú elég nehéz megmondani mikor vannak kevesebben az nst-n. Bár én már elég rutinos nst-snek számítok. Ha van szülésznőd, mindenképpen beszéld meg vele, mikor menjél, ha nincsen, érdemes odatelefonálni, hogy meddig van a munkaidő és kb. egy órával a vége felé érdemes menni. Amúgy nagyon sokan vannak mindig, nem is értem, miért mondják, hogy nem születnek kisbabák.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Anna! A kicsi Zalán munkatársunk kisfia, kedden született itt a Hetényiben, igaz egy kicsit hamarabb, mint kellett volna, de 4000 g-al és 55 cm-rel! :lol: Tegnap már haza is engedték őket.

Ildi! Betöltötted a 38-at! Gratula! Ügyik vagytok!
NST ha jól emlékszem 13h-ig van, én délre mentem és általában csak én voltam meg esetleg még 1 kismama.

Judit! Mi is itt agyaltunk, hogy válasszunk-e gyerekdokit, aztán végül abba maradtunk, hogy kipróbáljuk a körzetist. Még idáig nem volt semmi gondunk egymással.

Üdv mindenkinek!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ildi!
Ancsi 36. hétre, Imike 37. hétre született! Most te 38-ban van vagy... ;) Lehet Bettinek lesz igaza?! :shock: :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Oké Szilbee nagyon várom a véleményed!!

Balwin!
7-11-ig van a vidékieknek(elvileg,de nem tartják be) 11-13ig a Szolnokiaknak.Egészen változó hg mit fogsz ki ha nincs szülésznőd (mint ahogy Ildi is írja). Én egyszer 4.5 órát!!!!!!!!!!!!! vártam!Na az nagyon kiborító volt.De változó,úgy 10-11 fele mentem.De ez ugye attól függ hg akkor éppen hányan szülnek mert akkor a három gépből visznek el és akkor egyel nem nagyon halad a dolog.
Sok szerencsét meg türelmet hozzá :wink: ilyenkor mondják hg a kismamának más dolga sincs,ráér! :twisted: persze,rá!!

fanna3
 
 


Szilbee, én is kíváncsi vagyok majd a véleményedre :) Eddig nyugis voltam, hogy hát akkor a körzetis dokibácsi, de ezzel a doktornővel beletetted a bogarat a fülembe... Egyébként ő házhoz kijön, illetve szükséghelyzetben éjjel lehet telefonon zargatni? Nem mintha ez lenne a tervem :mrgreen: , de a piciknél sose lehessen tudni...

És hogy gyarapítsam a hülye kérdéseim számát :oops: : az NST ugye a hatodikon, az UH mellett van?... És ha odaértem, be kell "jelentkezni"/kopogni/akármi, vagy csak lecsüccs, osztán majd szól hozzám valaki...?
Már bocs, hogy ilyenekkel töltöm az oldalt, de szeretek felkészült lenni :oops: 8)

Ildi, nincs szülésznőm, a vakszerencsémre bízom magam NST ügyben :)

Én is afelé hajlok, hogy 11-12 körül menjek, ez az időpont eddig még az uh-nál, meg a labornál is bevált :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Fanna, há' perszehogy egy kismama ráér, csak energiája nincs félnapokat ott ücsörögni :? Nem is értem, miért nem lehet időpontra menni. Annyi helyen bevált már ez a módszer.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin! Nekem sem volt szülésznőm, érkezési sorrendbe mentünk be NST-re. És igen, a hatodikon van, az UH mellett. Be kell menni a váróba, ha beférsz. Nekem is a dél-fél 1 bevállt. A nov.1 miatt én is megszívtam, akkor voltunk ezren. És valóban, akkor már volt ott olyan aki 9 óta várt. Persze ne adj Isten, de mint én is veszélyeztetett állandó fekvős kismama ráértem ott szaladgálni, meg terhesgondozóba, meg laborba, majd eredményért, stb...

Na megyek fürdetés van.

Sziasztok!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Balwin!

Az ajtóra ki van írva, hogy nem érkezési sorrendben vizsgálnak!
Ja és, ha van osztályról kismama, akkor őket előbbre veszik.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi!! Hogy vagytok?? :P Nagymama miért mondta, hogy szőke lesz Petike :shock: ??

Olga, tényleg szép a Zalán baba! És milyen nyugodtnak néz ki-egyenlőre. Ez az a kép, amit a kórházban csinált a nő? Mert csodálkozom rajta, hogy hagyta, hogy csukva legyen a szeme. Addig szokták piszkálni a babót, míg ki nem nyitja... :?
Ja! Tegnap Lilcsit 2 évesnek nézték :lol: :lol: . De én örülök neki, hogy ilyen hosszú a csaj! Inkább ilyen legyen!

Balwin. Én is kipróbáltam mindenféle időpontot anno az NST-re, de nem lehetett kiszámítani, mikor, mennyien vannak. De túl korán tényleg nem érdemes menni. Az volt a gáz, mikor UH-ra is hívott Balogh doki, mert akkor tuti korán kellett menni. És ugyan az UH-ról egyből mehettem a belső ajtón át az UH-ra, nem kellett várni, de az NST-t azt ki kellett seggelni. Olyan szerencsére csak egyszer volt, hogy vissza kellett mennem, de az már az utolsó előtti alkalom volt :lol:
Meg ha tudod mitől mozdul meg, ébred fel Luca, vigyél magaddal. Lilcsi az almától indult be :lol: .

Az Orosz dr-nőről én is hallottam. Egy ismim most vitte át hozzá a fiát, és hát igen húzta a száját, hogy már így is rengeteg páciense van. De azért még átvette.
Csak Vicziánhoz ne vigyed!! Általában félrekezeli a betegeket :twisted:, nem is egy anyukától hallottam, hogy magándokinál kötöttek ki. Mi is hozzátartozunk, de az elejétől kezdve azon vagyok, hogy átviszem máshoz. Van neki egy érdekes modora is, azt sem tudom megszokni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Ildi! Isten ments, hogy veszekedjek, biztos ki van írva az ajtóra, hogy nem érkezési sorrendben történik az NST, de azért nagyjából úgy van. Én is voltam bent hetekig a kórházban és szerintem érthető, hogy az osztályosokat előre veszik, hiszen nem nyaralni feküdtek be, és nekik is, vagyis az osztályos nővérnek is az NST-ről szólnak fel, hogy most menjenek le. Nyílván olyan is van, hogy akinek fogadott orvosa van, azt az orvos beviszi a többiek előtt. Mondjuk én ezt találom felháborítónak. Én sosem használtam ki ezt, és csak az NST végére hívtam oda Zobokit.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Igen, ezt én is így tapasztaltam, hogy akik pongyolában-köntösben voltak, azokat behívták a szülésznők. Meg azokat, akiket visszatapsoltak. Amúgy érkezési sorrendben mentünk be. Első alkalommal voltam kicsit megkavarodva, de utána már rutinos voltam, mindig megkérdeztem, ki után következek.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Én is hozzáteszem,hg az utolsó előtti alkalommal jutott eszembe hg eü-s vagyok,addig eszem ágában sem volt pattogni(én hülye!),de amikor szóltam olyan kedves volt a szülésznő hg még így is 2 órát vártam!!!! Ugye ennyi előnye se legyen az embernek.....Na nem baj,jön az a nő még az én utcámba 8)

Szóval vagy van mák,vagy nincs :?

fanna3
 
 


[/i]Hol dolgoztál Fanna?

Egy kis fogyókúrás tipp: http://www.storyonline.hu/?cid=1481 :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Már régen írtam, és nem is hiányolt senki! :cry:

Pénteken voltunk szurin, és mázsáláson. 4600 g, 58 cm. Összehasonlítottam a Grétiével, és szinte megegyezik. Arra gondoltam, hogy egy páűr év múlva egy szekrény ruha lesz, mind a két lánynak, nem külön Leti, Gréti szektor. Tök jó!

Olga!
Sztem is mind a kettőtökből van Balázsban, olyan vegyeskereskedés. A szemöldöke a tied, a fejforma apáé.

Szilbee!
Nagyon jó az új dokitok, így olvasva, gondolom, ez majd a "gyakorlatban" is megmutatkozik. Én sem szeretem, az erős gyógyszereket, de ha tényleg beteg a gyerek, akkor persze megkapja az antibiotikumot, de én most Letinek is homeós kúpot nyomtam fel.

Olga!
Mi is menni fogunk, 3-4 napra, majd az ősszel, egy kis kikapcsolódás mindenkinek kell sztem. Mi eddig is mindig mentünk nyaralni, tényleg csak szervezés kérdése, és bármi itthon marad, ott is van bolt, minden beszerezhető. (Hacsak nem kerek erdő közepére mentek!) Van mindig egy játékos pakkunk, egy hátizsák, amibe mostanában már Gréti pakol, hogy mit szeretne vinni, de megmondom őszintén, hogy még soha nem került elő belőle semmi, kivétel fürdős játékok, és egy alvós baba, mert ott mindig van más érdekesebb játék, gyerek, akivel eljátszik. Kaja szempontjából nálunk majd a bébi étel, ital lesz, Letinek. Mi szállodára esküszünk, ott meg a konyhán megmelegítik nekem. Hova szeretnétek utazni?
Fajin a vonalzó! A számát a férjednek szántad, utalásképpen?

Fanna!
Újabban mi is beújítottunk egy 2 órakkori felkelést, kérdezték is, hogy megérezte a leányzó ezt a meleget? Hát meg. Ja, és jön a fogunk. Ömlik a nyála, a keze egész nap a szájában van, ha erősen ráharap, nyuszog egy kicsit, így elkezdtük a dentinoxot használni.

Betty!
Nagyon ügyes vagy, én biztos nem mertem volna belevágni! Sajnos én sem láttam egyszer sem a méhlepényt, a férjemtől kérdeztem meg, hogy milyen volt, azt mondta, mint egy véres szivacs. Kíváncsi lettem volna pedig rá, de nem kérdezték, abban a pillanatban pedig eszembe sem volt! Milyen szülést kívülről látni?


Na sziasztok, mert a férjem kérdezi, hogy könyvírásba fogtam?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Balwin képzeld az én pocakom már nagyon lent van,akkor lehet hogy mégiscsak egy időben leszünk benn :?: :!: :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Köszi lányok az NST infókat :) Legalább tudom, hogy mire számíthatok. Nagyjából semmi konkrétra :lol: Mindenesetre kipróbálom ezt a 11-12-es időszakot :roll: Lecsücsülöm én nyugodtan az időmet, ha tudom, hogyan működik a dolog. De azért bosszant, hogy nem lehet időpontra menni - így nem gazdálkodhatok szabadon a napi beosztásommal.
Olga, nálam a dokim eleve kilőtte a "majdazorvosombecipelsoronkívül" lehetőséget; úgy mondta nekem, hogy majd az NST után szól neki valamelyik szülésznő/nővér (bár gyanítom, ebből az lesz, hogy én telefonálok majd rá :| ), és akkor majd kitárgyaljuk az eredményt. Igaz, az is biztos, hogy nekem sem férne rá az arcomra az ilyesmi.

Fanna, rosszindulatú emberek mindenhol vannak, és a gáz, hogy beléjük is botlunk :?

Judit, megelőztél, ma akartam rákérdezni, merre vagy :D

Katlina, lehet, de az is elképzelhető, hogy beelőzöl :D Nekem még nagyon fent van...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Olga, én sem kötözködésképpen írtam, csak azért, hogy Balwint ne érje váratlanul. Amúgy meg olyan zavaros az egész sorrend téma, mert ugye együtt van a váró az uh-val, és mire kinyomozod ki után jössz, már be is mentek előtted. Amúgy meg persze, hogy természetes, hogy az osztályosok előbb bemehetnek, de ha sokan vannak, egy osztályos, egy külsős a sorrend.
Zoboki sosem volt ott a kórházas uh-n, azt mondta, bárki meg tudja csinálni.

Nóri, köszi a kérdésed jól vagyok, bár a keményedesek teljesen elmúltak. Imi mamája azért írta, hogy szőke lesz, mert náluk a családban mindenki szőke, és kék szemű. vagyis apósom révén lehetne Petike szőke és kék szemű. Na és az én nagymamámnak is kék a szeme. Nemsokára úgyis meglátjuk!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Balwin, neked nem is gratuláltam a feliratodhoz! Kép
Üdv a nagypocakúak táborában!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Nóri!
A Zagyvaparton,meg magánrendelőben.
Kemény az a nő,ennyit szülni...............Szerintem már meg sem érzi,annyira rutinos hg nem is fáj neki!

Judit! (BBJ) hová kened a Kicsinek a dentinoxot,vagy csak úgy vhová a szájába?A nagylánynak jó korán jönnek a fogacskái :D
Milyen volt a szuri? Hogy bírta??Sírt nagyon szegényke?
Ha utaztok visztek külön ágyat nekik vagy a szállodában van? (nem mindenhol)
Mi is mennénk szeptemberben.....akkor már fél éves lesz a Minim:)

Olga!
Kíváncsi vagyok hogy sikerál majd az utazásotok!!!! Ti mire gondoltatok Balázsnak ágy kérdésben?

Nagypocakúak!
Kezd izgi lenni a helyzet :lol: :wink: :lol: be vagytok már sózva???..... én igen::))tudtok aludni éjjelenként? vagy álmodoztok a Bébiről:))) :wink:
Nem csinálnátok nagypocakos képet?Meg persze megmuti nekünk!!

Holnaptól jön a hőőőőőség............

fanna3
 
 


Hát Fanna én nem izgulok,igaz aludni nem nagyon alszunk mert sehogy sem jó,de már állni sem sem jó ülni sem szóval teljesen mindeggy

A vásárlás már mondjuk nagyon izgat hogy minden meglegyen amit szeretnék,de mondjuk a kórházas cumóm csak ma pakolom össze,de ezt is azért mert anyós rámszólt hogy ő azt sem tudja hogy mi hol van és hát nem lenne rossz.... :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Egy hétre megyünk Sajtoskálra, párom volt munkatársának a nyaralójába. Ez Bükfürdő-Sopron közelében van. Egyébként párom is azt mondja, nem baj, ha nem viszünk valamit, csak a bankkártya legyen nálunk! :) Bébinek már régebben vettünk egy utazóágyat, Debrecenbe is abban szokott aludni, meg a múltkor anyósomnál is kint aludtunk Szandán, elvolt benne a kicsi.

Hát igen Katlina, ideje már pakolni! Én is csak tanácsolni tudom, hogy a szülőágyas dolgaidat tedd felülre egy külön szatyorba. (Pl: hálóing, papucs, wc papír, wc ülőke, tusfürdő, törölköző.) Nagyjából ezekre lesz majd szükséged a szülőszobán.

Oh, mi holnap visszük Balázst oltásra. Beadatjuk a pneumo ellenit. Meg végre lesz mázsálás is! :lol: Négyhónaposan volt utoljára.

Judit (bbj): A vonalzó nektek szólt, mert mindig ba*ogatva vagyok hogy hol van. :wink: Én jobban szeretek apartmanba menni, ahol a saját magam ura vagyok. Nem kell senkihez sem alkalmazkodni. De ez semmiféleképpen sem azt jelenti, hogy a konyhába főzőcskézek egész nap! Egyébként majdnem az erdő közepe! Néztem itt a t-online-os térképen, hát 4 utca az egész! Bolt 8-tól délig van! :) Viszont nagy családi házba megyünk, az emeleten 3 hálószoba van, jó nagy udvar főzőhellyel. 20-30 km-es vonzáskörzetben meg rengeteg látnivaló. Pont ilyet akartam! Megpróbálom rávenni valamelyik tesómat, hogy jöjjön velünk családostól. Hát igen, nekünk is hiányozna a nyaralás, ha kimaradna. Munkatársunk is megy Sopronba a VOLT fesztiválra, mondta, hogy majd ugorjunk ki mi is! :lol: Azt hiszem Balázs lenne ott a legfiatalabb! :lol: Sopront tervezzük, de a VOLT fesztivál előtt ejtjük meg inkább.

Na megyek, jó lenne ha már ébredezne a kicsi és a nagy hőséget elkerülve tudnánk elmenni az ebédért.

Sziasztok!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Olga!
Mi is Sopron mániásak vagyunk! Állandóan oda megyünk, most már lassan 10 éve. Egy-két év kihagyás volt persze. Volt, hogy egy évben kétszer voltunk. Hunguestesek vagyunk, van törzskártyánk is, már tudjuk mire számítsunka szállodában. Nagyon sokat megyünk az osztrákokhoz, de tavaly voltunk Pozsonyban is. 4-5 napot külföldön vagyunk. Tudok nagyon jó helyeket a határhoz közel Ausztriában, ami babával, kicsi gyerekkel csodálatos. Pl. Meseerdő, meg egy csoda fürdő hely Sonnentherme, külön babyworld, valami fantasztikus! Valszeg mi is oda megyünk, de csak majd az ősszel. Ha gondolod, írhatok egy-két jó helyről, amit érdemes megnézni!
Jó étvágyat az ebédhez!

Kismamák!
Szörnyű pokol hőség lesz a héten, még így szimplán is alig viselem magam! Csak kitartás!

Fanna!
A dentinox cseppet úgy teszem az ujjamra, hogy közvetlenül rányomom az ujjam a cseppentőre, felfordítom, és ami rajta marad, azzal benyúlok a szájába, és az ínyére rakom, majd amikor már nem akarja szopni az ujjamat (2mp), akkor bedörzsölöm vele, majd megint. 1 alkalommal 3-4-szer, mikor mennyire sikerül. Azért írtam le ilyen szájbarágósan, mert Grétivel annak idején folyt mindenfele, csak az ínyére nem sikerült rakni semmit, ez már kipróbált, és bevált technika! Úgy veszem észre, hogy így tényleg csillapítja a viszketést, és nem kerül a szájába az ökle jó ideig. Este mindenképpen elalvás előtt, napközben, meg ahogy látom, hogy mennyire eszi az öklét! Majd kicsit később, ha már majdnem feltörte az ínyét, akkor jön a gél.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Balwin!

Milyen volt az nst?

Betti, nagyon készülsz már a vizsgáidra?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Judit! Jöhet az infóözön, köszi! :D

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ó, lányok! irígylem a gondjaitokat...hosszú évek óta nem voltam nyaralni, és még hosszú évekig nem is lesz ilyen gondom. De valahogy majd csak kibírjuk.

Ildi! Mikor lesz a következő hidegfront?? :wink: Amúgy a mamádnak boldog szülinapot!

Katlina! Az okosak azt mondják, ha leszáll a pocak, onnantól számítva 2 hét és jön a baba :lol:

Balwin, tényleg írd meg az nst-s élményeid!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Lányok!
Elmentünk a rendelésre, de olyan sokan voltak, hogy inkább eljöttünk. Pénteken valahogy sokkal kevesebben szoktak lenni... vagy csak szerencsénk volt eddig. :roll:
Így pénteken megy a párom ismét, de én nem tudok vele tartani, mert csütörtökön és pénteken anyuméknál leszek a Törpével. :? Pedig már olyan kíváncsi voltam a dokira. :(
szilbee
 
 


Elin!
Akkor mi rekordot döntünk mert már ez a 3hetünk így,lent levő pocakkal :D :D :D :D
Alig birom magam ebben a hőségben

Kép

Kép
katlina
 
 


Nóri mi meg a negatív csúcsokat döntögetjük. Ancsika ilyenkor már három hetes, Imike meg két hetes volt. Holnap nst, ........
Balwinnal ugyan mi újság? Lehet, hogy még nindig ott csücsül? :oops: :roll: :lol:
Mi sem megyünk az idén sehova, úgy mint az elmúlt négy évben. Bár lehet, hogy őszre betervezünk egy hosszú hétvégét. Elég korlátozottak alehetőségeink, így, hogy kocsink sincs, de apósomék bizti odaadnák, ha kérnénk.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Pocakos fotókat kérünk!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szerintetek a dátumot és időt honnan vette a babanet? ápr.3? :shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Oh a szemét! Kijavította! Bocs, hogy csak egy mondatokat írok, de gyerkőc a kezemben.
Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


...


.... Új rovatunk címe: Olga és a számítógép!




.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol:

fanna3
 
 


Sziasztok Lányok!

Most még dolgozom, úgyhogy sajna nincs sok időm belépni a topicba :oops: , de azért mindig elolvasom, hogy kivel mi történt :) De látom nemcsak nekem van elegem a melegből:)
Lenne egy gyors kérdésem, tudtok valamit esetleg Komáromi Kati szülésznőröl? Híve a gátvádelemnek, gátmasszázsnak, türelmes vagy sietteti a szülést stb?

Előre is köszi az infókat!

Üdv,

Kriszta
kiss krisztina
 
 


Hát Ildi, nálad nem is lett volna ideje laszállni a pocaknak :cry: .
Nálam sacc/kb rendben volt a dolog, bár voltak, akik mindig meg akartak szüleszteni, mikor láták, hogy már lent van. De ezt eü-s dolgozótól is hallottam, nem csak öreg, tapasztalt emberektől, úgyhogy sorry, akinél nem jött be...

Krisztina! Tényleg jöhetnél gyakrabban is! A múltkor már itt "aggodott" valaki, hogy nem lesz kismamánk, akiért izgulhatnánk :lol: . No, meg azt a vonalzót is megcsinálhatnád már!! Tudod, rákattintasz valakiére, az egyből arra az oldalra visz. A Babafalvás még magyar is. Ott van bal oldalon az oszlopban, hogy Babafalva vonalzók, és a Várandós vonalzók létrehozására kattintasz (jobbra fent). Onnan már megy, csak adatokat kell írni, meg kiválsztani a vonalzót, stb...

Vica! Mindjárt vége májusnak, te meg még mindig sehooool!!!! :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Kriszta!

Nekem Komáromi Kati a szülésznőm, de azt hiszem már írtam a szolnoki kismamikban. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon türelmes, odafigyel a kismamiaira.A kisfiam is nála szültem és most is nála fogk szülni. Pártolja nagyon a gátvédelmet, és csak a szülés saját tempójában halad. Midenre van alternatívája. Amikor Imikét szültem, előtte mondta, hogy majd meglátom milyen jól lesz a labdán vajúdni. Persze, gondoltam, és tényleg nagyon jó volt. ha gondolod priveiben megadom a számát, de azt nem garantálom, hogy el tud vállalni, mivel egy hónapban csak négy szülést vállalhatnak.


Olga ne is törődj a géppel, nekem az idő nem stimmel sosem. Most állítottam be a tűzfalat, mert állandóan elkezdett mindenféle ablakot megnyitni és mindig levágott a netről. Kíváncsi vagyok, hogy sikertült-e átvágnom az agyát?! Hozzáteszem, hogy van vírusírtó is a gépen.

Balwin?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?