Sziasztok!
Már régen írtam, és nem is hiányolt senki!
Pénteken voltunk szurin, és mázsáláson. 4600 g, 58 cm. Összehasonlítottam a Grétiével, és szinte megegyezik. Arra gondoltam, hogy egy páűr év múlva egy szekrény ruha lesz, mind a két lánynak, nem külön Leti, Gréti szektor. Tök jó!
Olga!
Sztem is mind a kettőtökből van Balázsban, olyan vegyeskereskedés. A szemöldöke a tied, a fejforma apáé.
Szilbee!
Nagyon jó az új dokitok, így olvasva, gondolom, ez majd a "gyakorlatban" is megmutatkozik. Én sem szeretem, az erős gyógyszereket, de ha tényleg beteg a gyerek, akkor persze megkapja az antibiotikumot, de én most Letinek is homeós kúpot nyomtam fel.
Olga!
Mi is menni fogunk, 3-4 napra, majd az ősszel, egy kis kikapcsolódás mindenkinek kell sztem. Mi eddig is mindig mentünk nyaralni, tényleg csak szervezés kérdése, és bármi itthon marad, ott is van bolt, minden beszerezhető. (Hacsak nem kerek erdő közepére mentek!) Van mindig egy játékos pakkunk, egy hátizsák, amibe mostanában már Gréti pakol, hogy mit szeretne vinni, de megmondom őszintén, hogy még soha nem került elő belőle semmi, kivétel fürdős játékok, és egy alvós baba, mert ott mindig van más érdekesebb játék, gyerek, akivel eljátszik. Kaja szempontjából nálunk majd a bébi étel, ital lesz, Letinek. Mi szállodára esküszünk, ott meg a konyhán megmelegítik nekem. Hova szeretnétek utazni?
Fajin a vonalzó! A számát a férjednek szántad, utalásképpen?
Fanna!
Újabban mi is beújítottunk egy 2 órakkori felkelést, kérdezték is, hogy megérezte a leányzó ezt a meleget? Hát meg. Ja, és jön a fogunk. Ömlik a nyála, a keze egész nap a szájában van, ha erősen ráharap, nyuszog egy kicsit, így elkezdtük a dentinoxot használni.
Betty!
Nagyon ügyes vagy, én biztos nem mertem volna belevágni! Sajnos én sem láttam egyszer sem a méhlepényt, a férjemtől kérdeztem meg, hogy milyen volt, azt mondta, mint egy véres szivacs. Kíváncsi lettem volna pedig rá, de nem kérdezték, abban a pillanatban pedig eszembe sem volt! Milyen szülést kívülről látni?
Na sziasztok, mert a férjem kérdezi, hogy könyvírásba fogtam?