Sziasztok Lányok!
Semmi baj.
Csak azért nem irtam tegnap, mert az uramat ünnepeltük, és teljesen lefáradtam.
Vagyis baj az nincs, de bepánikoltam rendesen. A méhnyak megrövidült, amivel persze akár a 40 hetet is ki lehet huzni, a külső méhzsáj 1 ujjnyira nyitott. A dokim azt mondta, még 1 hetet birjak ki egyben
Csak nem hiszi hogy megszülök?
Elterveztem a juni 12-t, ami valóban be vagyon irva mostmár a nagykönyvbe, és nem szeretnék előbb szülni! Ráadául a családom vasárnap és hétfőn nagymamázik, 1 éjjel egyedül leszek
Máté megigérte, Ő nem iszik 1 kortyot se, és ha riadót fujok, képes másfél óra alatt hazaröpiteni Apát 180 km-ről
Merthogy a multkor is annyi idő alatt értek haza. A cukrom jó lett, 6,5 a 120 perces. És bent is minden oké, lepényke jó, magzatviz normális mennyiség, a bébi kb 3200 gr környékén, szóval nem lenne már semmi baj, ha megszületne. De én szeretnék együtt maradni Vele még, Pöri is még nevelésre szorul, na és nem voltunk még hust venni a mélyhütőbe, és az állatkert, a vasalás... Szóval még kell nekem ez a két és fél hét. Ijedtemben felhivtam reggel a jó Krizsa doktoromat, aki Pörit összerakta nekünk, Ő meg a drága, ujjongott, hogy de jó, örüljek, ha előbb jön, ugyis milyen meleg van, meg könnyebb a mütét és a gyógyulás is ha már akar indulni magától is a dolog. De ne aggódjak, ki lehet huzni a kiirt ideig igy is. Hát majd meglátjuk, a lényeg, hogy hétfő estig semmi ne történjen. Nem szeretnlk egyedül szülni...
Ja, kaptam 1 szép üzenetet
A cukros leletemre odabiggyesztették, hogy az OEP nyilvántartása szerint én nem vagyok biztositott
Ugyan másfél éve kapom a gyedet,viszonylag normális összegben (mivel az uram volt olyan előrelátó és vaskos SZTK-t fizetett utánam), előtte meg ezer éve az Ő alkalmazottja vagyok, és személyesen szoktam intézni a banki utalásokat
Na mindegy, a könyvelő mondta, hogy előszedik a kartonomat és beviszik majda szülési szabadságos papirommal együtt az OEP-hez.
Na hát ez a tegnap története.
Köszi hogy aggódtok értem.
Icuskám!
Tavaly a kislányom térde ugy nézett ki állandóan, mint aki radirozza
Vele jár sajnos. De szerintem nem fáj nekik, esetleg kend be éjszakéra egy kis körömvirág krémmel.
Mostmár mi sem járunk játszótérre, mert szintén nincs a játékok környékén árnyék. Itthon jobb a helyzet, készül már a játszóterünk, és gondoskodunk majd árnylkról is fölé. Jelenleg félárnyékban van a homokozónk, de a legnagyobb szám most a pancsolás, imádja. Ma este a rendes fürdetés is kint zajlott, persze rendes meleg vizben, közben a Holdat csodáltuk, végre ismét látható
Csak utána kellett nagyon vigyázzak, nehogy visszakoszolja Magát
De sikerült hazahoznom tisztán
Persze mostanában folyton 9 óra is elmulik mire bedugjuk az ágyba, anniyra élvezi a kintlétet, meg hát mi is, ilyenkor már nincs forróság. Lassan nem lehet kint megmaradni nappal, bent hüsölünk a légkondiban.
Hogy birjátok a meleget lányok?
És ki mit csinál a hosszu hétvégén?
Ja, jelentkezett az anyukám, hogy "eljönne hozzám, ha nem megyek pl. NOX koncertre, vagy ilyesmi", de biztositottam, hogy már tényleg nem... Kiváncsi vagyok, csak nem a köztünk lévő feszült viszonyt szeretné elemezni? Vagy esetleg a baba születése körüli dolgokat? Már szerveztünk segitséget különben, igazából nem számitunk a szüleimre, de hát majd meglátjuk, vissza nem utasitom, ha ajánlkozik esetleg. De a napokban azt találta mondani, mikor épp futottam egyet Pöri után, hogy "milyen szerencse, hogy ilyen jól birom magam" én meg eléggé el nem itélhető módon rámondtam, hogy kénytelen vagyok, mert kb egyedül vagyok Pörire napközben. Értse ahogy akarja, ez a babavárás ugy telt, hogy december óta egyetlen egyszer sem vigyázott Emesére, és abban a decemberiben sem volt semmi ksözönet... A szeretetet kierőszakolni ugysem lehet, ez nem olyan, hogy megfogadom, hogy "holnaptól kezdve jó anya leszek", vagy olyan vagyok alapból, vagy nem. De majd megirom, mit beszélünk itt a nagy magányomban.