Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina,
Én is drukkolok neked és ha hiszel benne úgy ahogy írod akkor valóra válik az álmod :wink: minden fejben dől el hiszen az agy csodákra képes :wink:
Vendég
 


Dezsina!:)
pénteken megyek a védőnőhöz meg akkor a körzeti doki is megnéz, de az igazi dokimmal kb 3-4 hét múlva találkozunk egy rákszűrés keretében, majd UH a 18 héten.Olyan soká lesz még!
Olyan jó hogy vagytok itt nekem, mindig meg tudtok nyugtatni...köszönöm!:)
Vendég
 


Pandácska!
Pontosan így van, ahogy mondod!!! Minden fejben dől el. Nekem mindig így történik...: Nyugis vagyok, érzem, hogy terhes leszek. megcsinálom az első tesztet és akkor abban a pillanatban eldől bennem, hogy nem fog sikerülni! :? Ez idén kétszer volt így! :evil: De ez volt az utolsó! Most sikerülni fog! És nyugis leszek a teszt után! :) 8) 8) 8) Belőled merítem a nyugalmat! :D

Vikim!
Helyes! Csak nyugi 8)
Mi pedig mindannyian örülünk, hogy sikerült Neked :D :D :D
dezsina
 
 

 
 

Sziasztok!

Viki,
a helyzet az, hogy nagyon jó volt az esküvő, ahhoz képest, hogy kicsi volt. :D
Magánba szívesen küldök képet, de ha nem gond, akkor ide nem tennék fel. Legfeljebb .... lehet, hogy egy időre lecserélem az avatárom. :wink:

Amúgy a helyzet az, hogy tegnaptól betegállományba vagyok, mert a munkahelyemen úgy gondolták, hogy 'nem tudnak tovább nekem fenn tartani" egy asztat és egy gépet, mert már így is létszámilag többen vagyunk. :?
Mindegy, mert úgyis eljöttem volna már lassan betegácsiba vagy szülési szabira, de tegnap mentünk amúgyis a dokihoz.

Velünk minden okés. 961g!!! 26 hetesen. :D (3 hete 543g körül volt.) Jólnevelt gyerek lévén ásítás közben a szája elé teszi a kezét. Iszik már elég rendesen a magzatvízből és még mindig ül. Még minidg kislánykának mondja, de nem lehetett látni rendesen, mert zárva voltak a lábai. Legközelebb egy hónap múlva kell mennünk hozzá.
Közben szeretnénk majd megejteni egy 4Dst is. :D :D

Azért még nem fogok itthon unatkozni, mert holnap az APEHba kell mennem Pestre aztán csütörtökon meg cukorterhelésre és utána anyummal az orvoshoz javaslatért.:)
Nem fogunk unatkozni. :wink:

Remélem nem fog több rossz álmod lenni, de nekem is voltak olyanok, hogy hűha. Volt, hogy azt álmodtam, hogy 4 hónaposan egy ritun orvosi vizsgálat miatt meg kellett szülnöm a babát. :( Ráadásul fiúcska volt és nem jutott az eszembe a név amit szerettünk volna adni neki. :(

Bocs a többiketől, hogy rájuk nem reagálok, de néha nem bírom követni az eseményeket. De ígérem, ha már lesz időm nekik is reagálok. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Örülök, hogy hallok Rólatok, és minden rendben van :) Azért várjuk a képet, ha csak egy pillanatra is!!!

Lányok!
Most olvasgattam a neten, hogy vetélés után 1 hónapig no szex és 3 hónap múlva vállalható új terhesség :shock: Na, ezt nem bírom ki :!: :!: :!: Már a csütörtököt is alig bírjuk kivárni, nem hogy egy egész hónapot! Nem értem, hogy a Nők könyvében miért írták azt, hogy elég egy hét és mehet a szex :roll: Most egy kicsit parázok, hogy csak kéne várni :roll: :roll: :roll:
dezsina
 
 


Dezsi,
1 hónap szex nélkül szerintem ez túlzás de az tényleg igaz hogy 3 hónapig még nem tanácsos teherbe esni.
Vendég
 


Pandácska!
Az eszemmel én is így gondoltam. De 3 hónapot nem engedhetek meg magamnak. Addigra szinte mehetek a lombikra (szeptemberben kezdem a stimut) és rohan az idő.... (öreg vagyok én már :lol: ) Tartom magam a jelmondatodhoz! (de azért nyafizok még a kínomon) 8) 8) 8)
dezsina
 
 


Na jó, avatarban nem lehet látni semmit. :(
De így már igen ....
Kép Kép rólunk

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Dezsina lelkem!!!!!!!!!!! Ugye emlékszel, hogy mi 22 hetesen vesztettük el a babákat? Na most: dr. bácsim a következőket mondta: mivel ez egy középidős vetélés volt, meg hát szüléssel végződött, várjuk ki a 6 hetet, merthogy annyi a gyermekágyi idő, meg aztán a tejet is el kellett apasztani......Aztán látta, hogy sápadunk - aztán azt mondta: tudják mit - bújjanak össze jó szorosan, ha jólesik, ő tudja, hogy az a legjobb vigasztalódás (persze ha mindkettőnknek ugyanolyan jóleső érzés lesz :oops: :oops: :oops: ) Az lett!!!! :oops: :oops: :oops: Szülés után rögtön 2 héttel.........akkor olyan nagyon jó volt jó szorosan ölelni egymást!!!!!!!! Dr. bácsim nekem is elmondta, hogy persze jobb lenne, ha csak 2-3 hónap múlva várnánk újra babát, merthogy nemcsak teherbe kell esni, de meg is kell tartani azt a babót, de aztán úgy fejezte be, hogy a szervezetem pontosan tudni fogja az időpontot, amikor képes egy új életet befogadni! Szóval hajrá - mondta!!!!!! Ennek már 3 hónapja! A szervezetem ugyan még nem fogadott új babát, de lett ciklusom önállóan ,s most nem titok gyúrunk rá nagyon, hogy ebben a hónapban már el is maradjon!!!!!!! Nekünk ki kell várni a fél évet a középidős vetélés miatt a lombikhoz, így augusztusban megyünk legközelebb, de addig nagyon jó ez a szabad szerelem!!!!!!!!!!!!!s talán............ha nem, akkor sem esünk kétségbe! :lol: Na akkor egy rövid összegzést: ha vágytok rá - bújjatok össze!!!!!!!!!!! Annyiszor és úgy, ahogy nektek a legjobb!!!!!!!!!!!!!!Szeressétek egymást nagyon!!!!!!!!!!!!Ilyenkor ez a legjobb gyógyszer!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
julika79
 
 


Hajnóca!:)
nagyon nagyon gratulálok sok sok boldogságot kívánok!!! Szép boldog pár vagytok, nagyon jó a kép...és látszik a pocakod!:)
Nagyon jó, hogy a babóval is minden rendben van, szépen növöget,gyarapszik...akkor már tuti kislány?De jó!Igaz a kisfiú is: de jó! mind a kettő csodálatos dolog.Nem is baj hogy elküldtek haza pihenni,neked most ez kell, csak vigyázz nagyon magatokra!!!!!

Dezsina!:)
Látod Julika tudja itt mi a dörgés, és szerintem is miért ne???? igaz én már kezdem elfelejteni..... de most nálunk nem ez a lényeg...
valóban a szervezeted tudni fogja, mikor készült fel egy baba fogadására, tud meglepetéseket okozni a természet!:) lehet a jövő hónap, lehet azutáni, de itt mindenki kismama lesz ebben az évben!!!!!Mindenki!

Julika!:)
végre rólatok is lehet olvasni, és főleg ilyen szerelmes sorokat!Nagyon remélem,hogy nem lesz augusztusi lombik... :) :) :)
Vendég
 


Hajnóca,
Gratulálok nektek sok boldogságot :lol:
Kép
Vendég
 


Viki,
még nem tuti a kislány, de mindketten - és a család is szerintem arra - készül. :)
Még nem kértünk időpontot 4Dre.
Tényleg mindketten nagyon boldogok vagyunk és olyan jó visszanézni a képeket.:D Fura látni, hogy pocakkal voltam menyasszony, de büszkén viseltem és viselem. :wink: :D

Pandácska,
köszönjük szépen. :)

Julika,
olyan jó látni - legalábbis nekem ez jön le a soraidból -, hogy jobban vagy már. Tudom milyen felállni egy romos helyzetből és szinte új erőre kapni és azzal a belső pozitívummal segíteni másoknak.
S ahogy írtad a szervezet tudja mikor minek van itt az ideje és mire, mi jó. :wink:

Dezsi,
tudom könnyen beszélek, mert pocakomban egy gyermek :D ....., de fel a fejjel!! :) Nekem sem volt könnyű az elmúlt évem. ... de látod a szervezet tudta mikor kell lépnie és tennie ahhoz, hogy neki is jó illetve jobb legyen. :wink: :D

Én már hiszem, hogy a testünk tudja mikor minek kell történnie és - sajnos vagy sem -, de vannak dolgok amiken keresztül kell mennünk, hogy másképp értékeljünk dolgokat és helyzeteket. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca
GRatula!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szép pár vagytok.:)


Na megvolt az endos dokis konzultáció.
Bár hasonló dolgokat vélt látni az uh-n mint a Kaális, mégis megnyugtatóbb volt. CSináltunk egy immunológiai vérvételt is, aminek ma meglesz az eredménye...ez megmutatja mennyire aktív az endom.
Abban maradtunk, hogy megyek a Kaáliba uh-ra a 2-4 napon (lehetőleg a 2.-on...hátha addigra csoda történik és nem lesz semmi a petefészekben és indulhatunk...ez csak az én álmom :D ), amúgy elkezdek szedni egy hónapig fogigátlót, aztán az uh eldönti mehet-e a lombik, ha mehet megy, ha nem akkor visszamegyek az endos dikomhoz (Debrecenbe szintén) és csinál egy lapart. De ő egyáltalán nem látta olyan reménytelennek a helyzetet. Ezek vannak, majd a mai eredmény után okosabbak leszünk, legalábbis az endomat illetőleg.

Ja...mértem ma hőt...hogy várhatom-e a menzit vagy nem...hát alacsony:36,6...úgyhogy valószínűleg hamarosan megjön. :D

Amúgy vasárnap voltunk a tuningautó kiállításon Debrecenben, hétfőn meg Szoboszlón is strandoltunk...ha már annyit járunk arra. :lol:
vizkriszisback
 
 


Sziasztok Lányok!

Hajnoca!
Gratulálok, csodaszép menyasszony voltál!!! :) Sok boldogságot kívánok!!!!

Julika!
Egyszerűen imádlak :D (ha lehet ilyet mondani) Nagyon köszönöm, a lelki segélyt. Erre igazán nem számítottam... Már tegnap pedzegettem otthon, hogy lehet, hogy mégsem akarok összebújni, mert igazság szerint 3-4 hét, mire az ember meggyógyul illetve 3 hónapig vigyázni kéne. Tiltakoztam, hogy én ugyan nem védekezem, ha már 5 éve gyereket szeretnék :? De most annyira megnyugtattál, hogy azért csak lehet kicsit csalni és össze lehet bújni és a szervezet úgy is tudja mit mikor kell :) Már kezdtem magam stresszelni, pedig tegnap még nyugi voltam. Mától újra az leszek és várom, hogy végre pozitivra forduljon a sorsunk!
Julika! Nektek is sok sikert kívánok, gyúrjatok Ti is, meg lesz a baba! :)

Vikimi!
Úgy legyen, ahogy írtad! Jó lenne, ha mindenki megbabásodna!!! Mi akkor lassan újra próbálkozunk. És elhatároztam, hogy úgyan úgy, ahogy a múlt hónapban nem görcsölök rá a témára, hanem kertészkedem, nem kímélem magam, folytatom a megszokott életem. Sikerülni fog! Nem azért fogok ezentúl összebújni, mert babát szeretnék, hanem azért mert szeretem a párom.
Ahogy Pandácska mondta: Fejben dől el minden. Csak el kell jutni erre a szintre. :)
dezsina
 
 


Kriszi!
Örülök, hogy legalább pozitvebb híreket kaptál. Kiváncsi vagyok az immunológia teszt eredményére, feltétlen írd meg.
dezsina
 
 


Reni????
Mi újság a sejtekkel???????? :D :?: :?: :?:

Dezsina!:)
ha rajtam múlik akkor úgy is lesz, ha meg rajtatok akkor meg 100000% :)

Krisz!:)
akkor végül is ezek jó hírnek számítanak, hiszen nem is biztos az endo.... remélem a menszid is hamarosan megjön és eltűnnek amiknek el kell tünniük és indulhat a program!

Hajnóca!:)
ha lánynak érziktek akkor az is lesz..de ha nem akko meg fiú ugyan olyan kis csoda. Fura mert én fiúnak érzem a babónkat az uram meg lánynak....annyira mindegy, csak ne legyen semmi bajuk. Kell még járnotok ellenőrzésre genetikára????
Vendég
 


Sziasztok!

Az immunológiaim (ca-125) 29 lett...ami azt jelenti, hogy negatív!!! :lol: 35 alatt jó.
Nem nagyon tudok mihez viszonyítani, de pl egy barátnőmnek mielőtt megműtötték az endos cisztáját 135 volt.
Hát óriási megkönnyebbülés volt ezt hallani!!! :lol:

További szép napot nektek!!! :D
vizkriszisback
 
 


Krisz!:)
ez szuper hír, látod jól indulnak az események!!!!! Csak így tovább!!! :)
Vendég
 


Pandácska!

Tudd,hogy nagyon drukkolok Neked!!!

Kép
andrea23
 
 


Vikimi!

Neked pedig nyugisugit küldök... :arrow: :arrow: :arrow:
Biztos,hogy minden rendben van!!! És már igazán kirakhatnád a vonidat is! :wink:

Kép
andrea23
 
 


Lányok,

köszi mindenkinek a jó kívánságokat és a gratulációkat. :D

Vikimi,
lánykának érezzük és a kínai fogamzásnaptár is csak lányt mond nekem erre az időszakra. :wink:
Mindegy, hogy mi lesz, de ... már mindenki Bogizza. :D
Majd törhetem a fejem, hogy mihez kezdünik a 'Bogizással", ha mégis fiúcska. :shock: :D :lol:

Genetikára már nem kell mennünk. De a 4dnél majd fogunk szólni, hogy volt egy ilyen helyzetünk. Hátha alaposabban megnézik. ... s remélem akkor már nem lesz szégyenlős. :wink:
Sajnos képet nem tudok felrakni, mert egy fejkörfogatos van csak. Abból meg úgysem látszik semmi. Legfeljebb pár adat.

De TE tehetnél fel, ha van!! :wink: S jó lenne látni a vonalzódat is!!! :)
Az a babó ott van. Nem ezen fog múlni. Én is babonás vagyok valamennyire. Még nem vettünk MI semmit neki. Valahogy még nem érzem, hogy itt az ideje.
Mondjuk a nővérem 28 hetesen szülte meg a keresztfiamat. Lehet, hogy pont ezért nem vettünk még semmit? Nem tudom.
Lassan azért beindulnak a fészekrakó ösztöneim, mert már szépítgetném a szobát, de ... még az is ráér.
Sajnos olyan vagyok, ha valamibe belekezdek azt azonnal és rögtön. :?

Velettek mizujs? Hányinger, farkaséhség, pisilés, .... stb?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Andrea,
Tudom :lol: és köszönöm!
Vendég
 


Krisz,
Végre egy jó hír :D
Vendég
 


Hajnóca!:)
Az jó, hogy már nem kell mennetek genetikára a 4d-sen meg minden szépen megnézik.Nálunk 30 perces egy 4d-s vizsgálat állítólag nagyon nagyon alaposak, minden megnéznek.Én sem fogok semmit előre megvenni, sőt azt mondtam a z uramnak, hogy max szülés előtt 1 héttel kiválasztjuk a babakocsit kiságyat meg a többit, és amikor már megszületett manóka és hazafelé tartunk, ő szépen berendezi a szobát....tünetem nincs, olyan mintha nem is lenne semmi...csak kerekedek jönnek a kilók,pedig nem eszek többet.Nem kívánok semmit, sőt több kedvenc kaját megutáltam, pisi az még van,de nem olyan sok, hányinger nincs, cici sem feszül csak kemények...ja és lehetne rajtam tanulmányozni az emberi érrendszert... :) és te???

Andrea!:) Hajnóca!:)
Babonás lennék?Nem tudom, de egyszerűen félek... amikor este kiraktam a vonalzómat,olyan rossz érzésekkel álmodtam..nem volt még korai?Biztos minden rendben van??? rossz élmény volt az biztos.Tudom hogy nem ezen múlik, így lehet kirakom ismét... :)
Andi, neked vannak tüneteid? És képed??? :)


Pandácska!:)
nagyon angyon szorítok, sokszor eszembe szoktál jutni, jövök megnézni jelentkeztél -e.... már csak 8 nap! hogy bírod? Jobban vagy már??? vigyázz magatokra!
Vendég
 


Viki,
Szerintem jól bírom nekem gyorsan mennek a napok :D jól vagyok persze nem mindig de most voltunk sétálni és kellemes érzés volt ennyi fekvés után meg rendesen bevacsiztunk az elöbb :lol:
Vendég
 


első lépésként rakok fel pár képet! Remélem nem baj :)

1.kép:sejtes állapotban :)

Kép

2.kép:7,4hét :)
Kép

3.kép:9,4hét :)
Kép

4.kép:12,2hét :)
Kép
Vendég
 


Viki,
Nagyon aranyos és szépen növekszik :lol:
Vendég
 


pandácska!:)
örülök, hogy ilyen jól viseled, le a kalappal! séta? az mindig jó! :)
Vendég
 


Kép
Tegnap este olyan fura égő érzés volta méhembe lehet bográcsoztak a Pandák :lol: :lol:

Viki,
Nektek milyen vizsgálat következik? Nincs vonalzód így nem tudom követni hol tartasz :roll:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Vikimi!
Csodásak a képek! :) :) :) Nagyon szépek, nyugodj már meg végre :wink:

Krisz!
Csak így tovább a jó hírekkel!

Pandácska!
:wink: +++++++++++++ :wink:
dezsina
 
 


Pandácska!:)
lehet most van Pici Pandáknál háztűznéző... most fészkelik be magukat!:)
Ma voltam a vérellátóban, vércsoport és ellenanyag meghatározáson, holnap megyek védőnénihez, és csak a 18 héten lesz UH.Most azon gondolkodok, hogy lehet elmegyek 16 héten is egy magándokihoz.Még nem tudom.

Dezsina!:)
Köszönöm a dícséretet, kezdek kicsit lenyugodni, de még mindig....
ma volt egy kis barátnő találkozó, jó volt 3-an azaz 6-an voltunk.

Mindenkinek szép kellemes délutánt!:)
Vendég
 


Vikimi!

Na végre!!! :wink: Szép a vonid! Hidd el nekem egy vonalzón nem múlik semmi.Én amint megtudtam a vérvételen,hogy sikerült a lombik,már jöttem is haza és csináltam a vonit... :lol: Úgyhogy nyugi!!!
Tüneteim?Hát... Én Hála Istennek nem voltam rosszul az első trimeszterben,illetve 3-szor látogatott meg rókakoma,de ez semmi.Azonkívül,hogy nő a pocakom megsem érzem,hogy terhes vagyok.Illetve mostmár igen,mert pár napja már kezdem érezni,hogy mocorog ott bennt valaki. :) Ami változás még van,hogy a cicim ugyebár megnőtt és véraláfutásos lett.És iszonyú sokat járok pisilni,de ez többek között azért van,mert nekem a placenta a mellső falon helyezkedik el(a 16.héten még ott volt).Most szombaton megyek a genetikai UH.-ra.Remélem már megtudjuk azt is,hogy mi van a lába között. :)
És Te hogy érzed Magad,mint Kismama? :)

Kép
andrea23
 
 


Viki,
Végre nagyon szép lett a vonalzód :wink:
Vendég
 


Pandácska!:)
A te vonalzód is aranyos, remélem lassan a heteket számolja!:)
hányinger? Haspuffadásod nincs? Nekem volt, azt nehezen viseltem. még mindig elvagyok képedve mennyire könnyedén viseled ezt a várakozós időszakot...hihetetlen nyugalom árad a soraidból :)

Andrea!:)
Akkor téged is elkerültek a tipikus tünetek. :) Azon gondolkoztam, hogy nem lehet ,hogy azért nem érezzük annyira ezeket, mert a lombik során hormonbombát kaptunk?és a szervezet már hozzászokott???
Nekem is a mellső falon tapadt a méhlepény,sőt fedi a méhszájat...vagyis vigyázni kell.Remélem bejön az, amit sokan mondanak, hogy felhúzódik, ahogy nő a pici. neked ezzel kapcsolatban mondott valamit a doki?????
Hogy érzem magam, mint kismama?Jól,és talán már lassan el is hiszem...ha nem kerekednék,akkor minden olyan lenne mint régen,..... a ruházkodással nagyon nagy bajban vagyok,nekem most ez a nagyon nagy gondot okoz.Remélem kialakul majd.:)

Zsani???? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Reni????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Lola????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nyulasz??? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jucmuc????:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Backa????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit zsufolt volt a hét,de itt vagyok,és visszaolvastam.

Viki!
Széééééééééééééép vonalzó!Én is akarok!!!!! :wink:
És olyan jó látni ezeket a képeket,hogy igenis sikerülhet!

Pandácska!

Nagyon izgi!Sikerülnie kell!Viki megtörte a februári rossz szériát,és mi szép sorban követjük majd őt.
Ugye Dezsi,Backa és többiek?

Olvaslak ám titeket,veletek sírok és nevetek,de most kevesebb időm van írni,meg amíg olvaslak titeket megfogalmazódnak bennem a dolgok,aztán mire a végére érek,már nem is tudom mit akartam írni. :oops: Lehet,hogy jegyzetelnem kéne :D Vagy napi szinten jönni,és akkor belekerülök itt a pörgésbe,de most nem volt túl sok időm.

Dezsi,Julika,Lola!
Hajrá spontán!!!!!!

Charlott!
Elmúlt a tejcsorgás?
Vendég
 


Viki,
Hát a túlstimutól nagy a hasam szóval nem tudom hogy puffadok-e mert amúgy is nagy :lol: most minek idegeskedjek lehet ezek az utolsó nyugodt perceim :roll: miután megtudja az ember hogy terhes örök aggodalom az élete majd ráérek akkor rágni a körmeimet :wink:
Vendég
 


Sziasztok! :D

Viki!

Nagyon szep a vonalzod, es a kepek is szuperek! Inkabb a Kaalisba szoktam irni azert nem jöttem... :oops:

Jövö kedden kell tesztelnem, jol vagyok, semmit nem erzek. Illetve csak annyit, mintha megjönne... :( Csak az a furcsa, hogy mar vasarnap ota erzem. Vegül is szombat körül "kellenne" megjönnie.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Ma megjött...de mivel csak este így 0. vagy 1. cn.:)
Holnap Kaálii uh. Drukkot kérek!!!:)

Padácska
Kicsi panácskáknak mennek a babatapik!!!

Vikimimi
De jók ezek a képek!!!! :D :D :D
vizkriszisback
 
 


Vizkrisz!

Drukkolok holnapra! :D Ha ma este jött meg akkor holnap van az 1. cn.

Jo ejt!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Krisz,
Drukkolok holnapra++++++++
Vendég
 


Nyulasz!:)
hidd el nekem mindenkinek lesz még ebben az évben vonalzója!én sem hittem soha hogy nekem lesz egyszer ilyen, még most sem hiszem el....
a szövegírással én is így vagyok, elképzelem a válaszokat,de mire le kéne írni,már nincs semmi...erre csak egy megoldás van...napi szinten jönni!!!!:)
azért gyere gyakrabban,ne dolgozz túl sokat!!!

Jucmuc!:)
nagyon nagyon szorítok,ha azt érzed hogy meg kell jönnie akkor az jó, mert úgysem fog megjönni, hanem a kisembrikék költöznek befelé!:)

Krisz!:)
nagyon szorítok neked az uH-hoz minden tünjön el ami nem kívánatos, és indulhasson a szuriparti! :)

Pandácska!:)
már nem sok van hátra! Igazad van,miután megtudja az ember hogy sikerült nem nyugalom önti el, hanem idegeskedés és aggódás.Most is izgulok,pedig csak a védőnőhöz megyek...
Hogy telnek napjaid?
Vendég
 


Viki,
100%-os pihenéssel :D amikor a párom megérkezikakkor meg elmegyünk sétálni.Most jó hogy jön a hétvége így együtt lehetünk csinálhatunk valami programot. Csak hiányzik nagyon a nővérem meg az unokahugom mert most ugye nem mehetek hozzájuk.
Vendég
 


Köszi Viki aranyos vagy! :D Neked is voltak mensis erzeseid?
Mult het kedden volt a beülti es mar mult het vasarnap ota erzem.

Ha a hetvegen nem jön meg akkor kezdhetek remenykedni..

Te kaptal choragon injekciot a beülti utan?

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Pandácska!:)
így is kell pihengess szépen és kapcsolódj ki.:)

Jucmuc!:)
én 100%megvoltam győződve róla, hogy nem sikerült, görcsölt a hasam,a melleim nem feszültek,semmi az égvilágon.én úgy is mentem az ereményért, hogy akkor mikor indulhat ismét?? és látod a szervezet megtréfálja az embert!
Én beülti után ovitrelle szurit kaptam ez hcg szuri, gondolom rásegítésként.
Ha kedden volt a beülti akkor vasársnap nagy valószínűséggel a beágyazódás indult el, hiszen általában a 3-5 napon ágyazódnak be a mini embriók!:)


Jajjj lányok én olyan óriásit csalódtam ebben az egészségügyi ellátásban...ez a tb-s rendszerben.... a védőnő nagyon aranyos volt,elmondott mindent amit csak tudni akartam, meg kellett várni a körzeti nődokit,aki pecsételi a kiskönyvet....háááát halljátok annyira egy paraszt bunkó volt, hogy azt elmondani sem lehet,köszönés ááááá az luxus, csak minnél jobban nézzük le a kismamát és minnél gyorsabban hajtsuk el.... nagyon megviselt ez az érdektelenség.Szörnyű
Vendég
 


Viki! :D

Köszi a tapasztalatokat! Detto.. :lol: A choragon is hcg. En harmat kaptam belöle. A beülti napjan, penteken es hetfön az utolsot. Ma vagyok 31. cn-n es 17. cn volt az ovulacio.

Az a dokinö meg elmehet a busba! Hülye erzeketlen p..a! Ne is törödj vele nem erdemle meg!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok Lányok!

Jucmuc! Pandácska!
++++++++++++ küldöm az energiát is :!:

Vikimi!
Hagyd a fenébe a hülye csajszit! Gondolom, úgysem hozzá fogsz járni :!: :?:
a lényeg, Te nyugis légy :wink:

Kriszi!
Drukkolok! Várjuk az eredményt!!! :!:

Nyulasz!
Kicsit gyakrabban is irogathatnál! :!: Most pihengetsz? Esetleg spontánoztok?

Azért még eldicsekszem, hogy milyen "hülye vagyok". Hát nem bírtam ki végül is :oops: letámadtam a apát :oops: :oops: :oops: .Az eszemmel tudom, hogy kellett volna még várni, csak 10 nap telt el a műtét óta... DE ilyen jó csak szerelmünk kezdetén volt :oops: :oops: :oops: és egyszerüen nem is értem, hogy ez az idei két vetélés mennyire összekovácsolt bennünket még jobban :!: Olyan érzésem támadt, hogy minden eseménynek van valami értelme. Én így próbálom feldolgozni ezt a kezdeti rossz szériámat, hogy ez azért volt, hogy még jobban szeressük egymást :roll: Biztos vagyok benne, hogy most már megkapjuk a megérdemelt utódunkat épen egészségesen, mert mindketten nagyon vágyunk rá... 8)
dezsina
 
 


Dezsi,
Egészségetekre :lol:
Vendég
 


Dezsina!

Köszönöm! :D Meghato volt olvasni amit irtal, örülök neki, hogy igy gondolod!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Dezsi!

Jövök ám amikor csak tudok,de néha csak olvasgatlak titeket.
Persze mi is spontán babóra gyúrunk,mivel augusztus még odébb van,és hát valamivel el kell ütni az időt :lol:

Bár tudom,hogy nagyon nagy csoda kell,hogy sikerüljön,mégis bizakodom.Soha nem tudnám feladni.

Jó,hogy Julika megnyugtatott,látom megvolt az eredménye :wink:
Legalább tudjátok,hogy sikerülhet!És fog is!

Viki!
Sajnos ilyenek eü-ben dolgoznak.Én a Kaáliban voltam így,amikor a szurizást kezdtem,még nem mertem beadni magamnak,és bementem.Egy akkora taplót fogtam ki,hogy sírógörcsöt kaptam,még amikor hazaértünk,sem tudtam megnyugodni.
Mondták utána benn,hogy külsős,és csak májusig van,és hogy tegyek panaszt a főnővérnél.De ezzel meg úgy vagyok,hogy amíg oda járok,nem akarok ellenséget,és gyomorgörcsöt,hogy nehogy hozzá kerüljek egy vérvételre vagy szurira,amikor meg majd sikerült,és nem kell mennem a Kaáliba,akkor már úgysem fog érdekelni.

Pandácska,Jucmuc!Csak ügyesen!Nagyon szorítok!!

Vizkrisz!
Már késő a drukkom?Sebaj,tedd el a következőre.Sajnos lesz még rá szükséged neked is.De rajtunk nem fog múlni! :wink:
Vendég
 


Köszi a drukkokat csajok. Helyzet:
Egy cisztafélét látott a doki mostmár csak a bal oldalon 20X30-ast kb. Más minden ok. Most várjuk, hogy felszívódjon. Megint gyúrhatok hasra. :lol: Szívesen csinálnék avivát is...de nekem nincs módom elmenni egy élő órára...meg lehet tanulni könyvből vagy vmi?
18 cn-en, ami júni 4...megyek kontroll uh-ra....ha lesz ott valami leszívja, ha nem nem.
Kapok majd vmi gyógyit kb 10 napig, aztán megjön és indul a lombik ismét....kb júni 15-én.


Jucmuc
Drukk hegyek!!!!

Dezsina
Éljen a szerelem!!! :D :D :D
vizkriszisback
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?