Sziasztok!
Viki,
a helyzet az, hogy nagyon jó volt az esküvő, ahhoz képest, hogy kicsi volt.
Magánba szívesen küldök képet, de ha nem gond, akkor ide nem tennék fel. Legfeljebb .... lehet, hogy egy időre lecserélem az avatárom.
Amúgy a helyzet az, hogy tegnaptól betegállományba vagyok, mert a munkahelyemen úgy gondolták, hogy 'nem tudnak tovább nekem fenn tartani" egy asztat és egy gépet, mert már így is létszámilag többen vagyunk.
Mindegy, mert úgyis eljöttem volna már lassan betegácsiba vagy szülési szabira, de tegnap mentünk amúgyis a dokihoz.
Velünk minden okés. 961g!!! 26 hetesen.
(3 hete 543g körül volt.) Jólnevelt gyerek lévén ásítás közben a szája elé teszi a kezét. Iszik már elég rendesen a magzatvízből és még mindig ül. Még minidg kislánykának mondja, de nem lehetett látni rendesen, mert zárva voltak a lábai. Legközelebb egy hónap múlva kell mennünk hozzá.
Közben szeretnénk majd megejteni egy 4Dst is.
Azért még nem fogok itthon unatkozni, mert holnap az APEHba kell mennem Pestre aztán csütörtökon meg cukorterhelésre és utána anyummal az orvoshoz javaslatért.
Nem fogunk unatkozni.
Remélem nem fog több rossz álmod lenni, de nekem is voltak olyanok, hogy hűha. Volt, hogy azt álmodtam, hogy 4 hónaposan egy ritun orvosi vizsgálat miatt meg kellett szülnöm a babát.
Ráadásul fiúcska volt és nem jutott az eszembe a név amit szerettünk volna adni neki.
Bocs a többiketől, hogy rájuk nem reagálok, de néha nem bírom követni az eseményeket. De ígérem, ha már lesz időm nekik is reagálok.