Új privát üzeneted érkezett!

kavics, ha már tudok, hozok :) ámbár a cégnél most kissé gáz a helyzet, megszorítások vannak/lesznek. de nem tűnik fel pár pár kesztyű.
juj, a nyugatinál szoktak jó kis bizsuk lenni!!!

köszi mamint, igen. gömbölyűek vagyunk. mindenhol :lol:

zsizsik, hazaértél??

boginak én is a göndörödő tincseit nézegettem. annyira szép kislány!! nagyon!!!

nagyon szép estét mindenkinek!!!!
lafin meg annyi kesztyűt kapott,hogy megtanulhat kesztyűbe dudálni :lol: a maszk eléggé idegesítő felvéve, én nem bíííírom. dartvéderes.... :lol:
dimet

Szép jó estét csajszik!

Na végre van annyi időm, h itthon leüljek. Tegnap 11 után érkeztünk haza, be estem az ágyba . Ma pedig reggel 6:30-kor elmentem és most értem haza.

Csajok, köszönöm a talit, teljesen feldobott engem is. És bocsi, hogy olyan korán leléptem, de ha a férjem hirtelen nem jelenik ott meg, akkor én el is felejtem, hogy máshol is jelenésünk van fél 8kor. Szépen el is késtünk... de az nem számít!

Lafi, nagyon nagy Gratula az Uh-hoz Csodálatos lehetett először hallani a baba szívverését!

Dimet, nagyon szép kismami vagy! Ne foglalkozz azzal, h cseszeget az orvos a súlyoddal. Egyik ismerősömnek is azzal tömte a fejét legelejétől kezdve, h nehogy merjen hízni, és szegény már alig mert enni.

Mamint, na csak sikerült megszabadulni attól merckformintól!

Tükörvíz, én is lassan emelem az adagom 2*500mgra. Remélem az étvágyam viszont nem csökken.

Niki, megy a drukk ezerrel!

Bettica, szerintem is Tűű doki. Péterffyről semmi jót nem tudok mondani. Ott történt meg velem, h 3 hónapig nem tudták megnézni a progimat, mert nem volt anyaguk.

Rejo, elmondtam uramnak, h mit tanácsoltál, Diane után 1000-rel :lol: Nagyon tetszett neki!

Norka, nagyon édes, mosolygós baba Bogi. Ennyi ismeretlen nőszemély és csak mosolygott!

Zsizsik, nem hiányolt a gyerkőc?

Kavics, kellemes sütést, főzést a hétvégére! :wink:

Mindenkinek Jóccakát! Holnap már péntek! :lol:

Kép
apple

Bettica!!!!
Ez a doki................ :twisted: :twisted: :twisted:
Gyógyszertári ismerősöd nincsen? Aki tudna hozni neked Duphastont vagy Norcolutot. Drágább, de legalább van. Aztán vissza se menj többet oda......... Nagyon sajnálom! :( :oops:
Mamint!!
Tündér vagy, intéztem.
Vendég

Sziasztok !

Bettica
Csak ha minden kötél szakad, akkor menjél a János Kh meddőségijébe. Kb. másfél évig jártunk oda és nem értem hogyan bírtam addig. Iszonyú sokat kell várni, nem is akarlak elkeseríteni..
Ha tehetitek, a Kaáli intézetet válasszátok !
(azt mindig el szoktam mondani, hogy a Kaáliban nem került többe az inszeminációm, mint a BMC-ben, pedig a Kaáliban ki kellett fizetni a beavatkozást.. ) A BMC-ben nem igazán foglalkoznak a PCOSokkal..
Ja és lehet nekem van otthon Norculutom, megnézzem ?

Mamint, én gondoltam, hogy hozzánk "tartozol", még amikor kint voltunk :wink: Remélem az álmod jelent valamit !
Én ma Zsizsikkel álmodtam, úgy tűnik a topiktali ilyen hatással van ránk :lol:

Kavicskám, hát mit kaptál volna el tőlem ? Nem vagyok fertőző, csak saját magamra nézve :evil:
Egyébként tegnap sokkal sokkal jobban voltam, csak estére vett elő a köhögés. Lehet hétfőn kapok még egy hétre való bogyót :roll:

mniki

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyi tanácsot adtok. Ma ezerrel ráülök netre és keres egy normális dokit. Meglátjuk sikerül-e.

mniki: megköszönném, ha megnéznéd, mert sztem is lesz most vagy 1 hónap mire eljutok egy dokihoz (időpont kérés, stb.) Persze az eredményeket elhozom majd a Szabolcs utcából, hogy annyivl is előrébb legyek. A Péterffy-be van egy nagyon jó nőgyógyász, a kolléganőm hozzájárt annak idején... Meg van egy barátnőm is, aki kb 3 hónapja beszélt a saját nőgyógyászával és a doki tudta, mi az a pcos és szívesen foglalkozott volna velem akkoriban is. Szóval megnézem ezeket a dokikat aztán, ha egyik sem jön be, akkor megyek Tűű-höz.

dimet: Nagyon szép kismama vagy és szerintem sem kell foglalkoznod a súlyoddal még. Egyéntől függ, hogy ki mennyit hízik. Az a lényeg, hogy szülés után le tudd adni, amit most felszedtél.

Majd jövök még, most ezernyi munkám van :(

Kép

Kép
bettica

Sziasztok !

Gyors bekukk, aztán tanulok.
Tegnap volt egy idegrohamos estém,annyira fájt a fejem, hogy bőgtem és csak bőgtem meg remegtem.

Hajnali 5-kor múlt el, úgy kb 3-4 nap után.

Ma végre tudok tanulni.

Olvastam a pozitiv teszteknél, hogy Sleepen + at tesztelt. Emléxem rá, néha kérdezősködött itt....írja, hogy 100 cn és 14 dpon lett +.

Hát nem semmi a csaj....meg a szervezete!Innen grat neki.
Vendég

Sziasztok!

Lafika!
Örülök a fotón látottaknak... .) -nagyon vigyázzatok magatokra!

Bettica!
:cry: én is új útnak indulok hamarosan......és tudod: kiktartás a mi fő fegyverünk!!!

Anyoka!
Gyógyulj meg mihamarabb.......

Kandika!
Örülök, hogy jól vagy...és jó uton haladsz :wink: :wink:

Bocs hogy nem mindenkinekm írok név szerint, de azt hiszem itt elvesztettem a fonalat és nam akarom összekutyulni a dolgokat!!!

Magamról: beteg vagyok és megint felidegesítettek itt a szakrendelőben :twisted: :twisted: :twisted:

Pusza
Csipi
csipi78

Sziasztok!

Lenne egy hőmérőzéssel kapcsolatos kérdésem hozzátok, hátha tudtok segíteni: lehetséges, hogy két ugyanolyan fajta (nem csak hogy higanyos, de egy gyártótól is származó) hőmérő különböző értékekeket mutasson?
Mert én két hőmérőt használok a "kétlakiságunk" miatt (még nem vagyunk teljesen beköltözve az új házba, így hol ott, hol a régi helyen alszunk), és azt vettem észre, hogy az egyiken mindig viszonylag magasabbak az értékek, a másikon alacsonyabbak.
Ennek a ma reggelki "alacsonyabb" értéknek köszönhető, hogy a Ferti elvette a piros szaggatott vonalamat... :(

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Gratula Sleepin pozitív tesztjéhez! :D

Csipike, mit takar az, hogy beteg vagy?
A szakrendelő nőgyógyászat volt? Intézed már a mensidet, vagy teszteltél mostanság? [/b]

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Csipike, milyen beteg?????????????????????

Tükörvíz, nem tudom, de tudod, mindig azt mondják, hogy ugyanazzal kell mérni.Amikor anyuákhoz hazamentünk, mindig a táskában volt a saját hőmérőm.Csak azt használtam.
Lehet, hogy hiába ugyanaz, mégis más..... :?: :!:
Vendég

Szia Tükörvizecske!

Megfázott a hátizmom...... ezáltel az egész lapockám + a mellkasom fáj, mintha össze akarná valaki préselni.....ráadásul alig tudog mozogni...nagyon gáz és utálom azt a tehetetlenséget.
Laborba mentem beutalóval, de elküldtek, mert hogy 1-2 kiért vizsgálatot csak hétfőn és csütörtökön csinálják... :twisted: :twisted:

Jövö héten megyek nődokihoz, de lehet, hogy nem az újhoz akit kinéztem, hanem gyorsan ide a szakrendelőbe UH-ra + mensi meghozatalra.....

Szerintem simán lehet, hogy két különböző helyen van minimális eltérés...... Szerintem minden rendszeres dokumentáció akkor adja a legbiztosabb eredményt, ha minden feltétel mindig ugyanaz......
Aztán lehet, hogy nem így van, de én erre gondolok......

pusza
Kép
csipi78

hát lehet, hogy kicsit össze vissza írtam...... bocsi

Lafika!
Hogy haladsz a tanulással????
csipi78

Köszi szépen a válaszokat!:) Akkor ezek után az lesz, hogy hurcolom magammal mindenhová a hőmérőmet. Még jó, hogy van tokja. :lol:

Csipike, gyógyuljál, és éjszakára jóóól takard be a hátad mindig, meg ne fázzon még egyszer!
A laborban biztos bosszantó volt, hogy lepattintottak, de tudod, hogy nem szabad feladni! :) Most már legalább tudni fogod, mikor kell menni, hogy megcsinálják azt a vizsgálatot! Kitartás!
Nőgyogyihoz pedig sok szerencsét (sajnos az is kell ahhoz, hogy jót fogj ki...)!

Lafika, jó, hasznos és eredményes tanulást! A migrén kerüljön el messziről! :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz :)

Köszönöm szépen! Igazából ég a pofán, amiért nem jöttem ide elújságolni, de még mindig nem merem beleélni magam (hiába erős és hiába lett gyorsan +...) tudjátok milyen az ember lánya... Jobb félni... Szóval még csak 80%os az öröm!
Szerintetek mikor éredemes első UH-ra menni? Először csak udni akarom, megvan-e és ott van-e...

Amúgy, ha PCOS-em van, merthogy még mindig nem derült ki. Pl ma is amikor felhívtam az asszisztenst, hogy bejelenkezzek nem értette miért néztek nálam cukrot, mi köze a hosszú ciklushoz... :evil: Szóval nem lehet hátulütője, hogy nem derült ki? Amúgy éhgyomori cukrot néztek csak és az jó lett.

Köszönöm mégegyszer, és Csajok nem feladni akárhanyadik napon is vagytok!!!!!!!!!
Ja és persze a szuper görbeszakértést is köszönöm! :D

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, érdemes a progiszintre odafigyelni, mert a PCOS-nél ezzel szokott probléma lenni! Szerintem nézesd meg minél hamarabb, ha tudod, ugyanis gyógyszeresen (vagy kúp formájában) lehet pótolni. Az előjele (mármint a progihiánynak) barnázás szokott lenni, ha jól tudom.

Amúgy pedig nyugi, szééép erős a második csíkod is, úgyhogy van valaki a pocidban! Relax! :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Lafi annyira örülök a kis babjankódnak! :D

A tali jó volt. Képzeljétek el, Dimeten méláztam ahogy toltam hazafele a babakocsit útban az autóhoz, és megint meglepett a kislányom, megint kapásból lecicázott egy hatalmas dög kutyát. :lol: Mostanában neki minden cica, ami él és mozog.

Bettica, nem tudom, ez a hosszas kálvária megéri neked...? Ha a várakozás tart vissza, akkor jelentkezz be Breyer Helgához a MMEC-be. Ha a pénz, akkor sajnos nem tudok mit javasolni. Ez azért őrület, hogy ilyen hosszú ciklusoddal nem adnak progit. És sajnos kockáztatod, hogy sokára leszel kivizsgálva. Már ha ki leszel... :(

Nagyon sok nőgyógyász tudja, mi az a pcos. És szívesen foglalkoznak is vele. :evil: a maguk sajátos módján.

Lányok, jönne velem valaki csoportos diétásra a Zentai Andihoz?? 2 hét múlva csütörtökön, 19 órát gondoltam. Ketten-hárman is mehetünk, úgy 5 ezer. Jókat mondanak róla az NLC-n, engem meg érdekelne.
Vendég

Tükörvíz :)

Igen, néztem a barnázást, érdekes, a ciklus közepén volt, de pé előtt már egyáltalán nem, utána meg végképp nem... Tehát jó ideje nem volt. Ezért is reménykedek, hogy azzal nincs gond. De úgy néz ki, nem tudok magánba menni a dokimhoz UH-ra, így kórház lesz, ott pedig lehet le is vetetem... Meglátjuk... Jövőhétnél előbb úgysem megyek... Ha valakinek van tippe első UH-ra szóljon! Kb hányadik pdo-n érdemes?

Bennem is az tartja a lelket, hogy erős lett! Halvány már volt sajnos... :?

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

No, ez gyorsan ment. Képzeljétek bejelentkeztem a barátnőm nőgyógyászához. Állítólag neki több PCO-s betege is van. A telefonban nagyon aranyos, kedves volt, akár ma is mehettem volna hozzá :shock: Jövő pénteken fogok találkozni vele és naggggyon reménykedem. Szorítsatok majd :)

Csipi: Gyógyulj meg mihamarabb! A labor sajnos néha ilyen :evil:
Borzasztó, hogy mit kell egy betegnek kiállnia, hogy megkapja a megfelelő kezelést. De ezt mi sajnos nagyon jól tudjuk :(

sleepin: akkor egyenlőre csak halkan, de gratula. Örülök, hogy úgy túnik sikerült. Egyébként asszem 7-8. héten érdemes uh-t csinálni, mert akkor már van szívhang és biztosabb, hogy ott van a babó... Ha rosszul emlékszem, majd a lányok kijavítanak.

Kép

Kép
bettica

Norka: hidd el, ha lenne most annyi "felesleges" pénzünk, hogy kifizessük a magán dokit, akkor gondolkodás nélkül már ott lennék. De sajnos nincs, így először mindenképpen az állami oldalról kell közelítenem. Jövő héten személyesen beszélek dr. Paragival, meglátom, hogy vele hogy haladok, ő miként áll ehhez a betegséghez... A terheléses cukrot, inzulint, ha nem fog csináltatni, akkor úgyis megyek MM-be, hogy ezeket megcsináltassam. Ennél többet most tényleg nem tudok anyagilag kiadni... Talán nyár végén lesz annyi keret, hogy ha nagyon nem jutok semerre érdemben, akkor magándokihoz el tudok menni. Egyenlőre nem sietünk sehova, majd az év második felében szeretnénk babót, ha csúszik fél évet, az sem baj.

Kép

Kép
bettica

Nézzétek, mit találtam:
http://www.ciklus.hu/index.php?p=90&act ... pic&tid=25

Szerintem elkelne ott is a hozzáértők segítsége, bár már többen ajánlották az ottani érdeklődők figyelmébe a pcos.hu oldalat. :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Norka:

a két hét múlva az június 7? Mert akkor megyek Tűűhöz, és esetleg jó lenne az Andit is lerendeznem egy kalap alatt....

Sleepin gratulálok a + hoz!

Csipi jobbulást! állat hosszú a ciklusod nem?

Bettica: sajnálom a dokit. most még nehezebbnek tűnik, mint máskor. Ha nincs rá az embernek pénze, akkor nagy a gáz. Örülök, hogy találtál, és reméljük nem csak kedves hanem hozzáértő is!

Akit kifelejtettem annak bocsi....
:oops:
szisza30

Bettica, én kíváncsian várom, mit fog neked mondani ez az új doki! Remélem, jó kezekbe kerülsz. Én minden esetre szorítok neked! :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

norka, azért miattam le ne maradj a gyerek minden rezdüléséről :lol:

egyébként, ha meg cica, akkor cica. szőrös és négy lába van. mit akarsz még többet???? :)

bejelentkeztünk a praxisba. sajna csak június elejére van időpontjuk, úgyhogy ki kell még bírnunk addig. akkor leszek a 30-31. hétben (hogy telik az idő...... :roll: ).
elfelejtettem megkérdezni,hogy mennyibe kerül.....

sleepin! nagy gratula!!!! a csík, az csík.
dimet

köszönöm a bíztató szavakat én is nagyon reménykedem, hogy végre hozzáértő a doki, ha igen, akkor majd beajánlom a pcos.hu-ra ;)

A gyerekek szavairól jut eszembe: A keresztlányom mondta egyszer hogy "Anyaaaaa, kakiltam egy falatnyit!" Azóta is gyakra előkerül ez a mondat :D

Egy kutya végülis tényleg olyan mint egy cica, csak nagyobb :) dimetnek igaza van: van 2 füle, 4 lába és még farka is van, annyira nem tévedett az a gyerek :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bocsi, hogy sokáig nem jelentkeztem, azért esténként mindig végigolvastalak benneteket, csak már reagálni nem volt erőm.
Valahogy mindig el vagyok havazva, vagy csak nem tudom beosztani az időm.(szerintem az utóbbi :) )

Lafi!
Gratula a kisbabádhoz!

Sleepin!
Neked is!És biztos örülhetsz, ha erős a csík, és hamar megjelent.
Én a 6. héten voltam előszőr Uh-on, ott már látszott az élő embrió.

Bettica!
Hát drukkolok, hogy találj egy jó orvost.Talán én vagyok az egyik kivétel, akinek ez sikerült nem magánúton, így nem került egy csomó pénzembe.De hát nem tudom, ez Pesten hogy megy.

Dimet!
Másik topikon olvastam, mit kér a nőgyógyid.Hát nem semmi fazon lehet.Nálatok így el vannak szállva a tarifák.Na most egy picit örülök, hogy nem vagyok Bp-i, én ezt ki sem tudnám fizetni, pláne, hogy ilyenkor az ember annyi mindent kell még vegyen a picúrnak is.Persze ez nem panasz, hiszen örülök, hogy jön a baba, most vasárnap bababörzére készülök, persze, ha apa is belemegy.

Anyooka,Niki,Csipi!
Nektek mielőbbi gyógyulást.

Akinek most nem írtam, bocsika,de nekik is sok puszi.
Na lépek varrni, mosogatni, stb.
ezoterike

Sziasztok!

Lafi!
Gratula az UH-hoz! Most már 10000%, hogy 2in1 :wink:

Sleepin!
Neked pedig grat a zebrához :wink: a 100 lesz a szerencseszámod :D

Niki!
Úgy várom már a zebra híred :D Ilyen progival csak TERHES VAGY :wink:

Rejo!
Már a 3.dikat tervezitek? Ó ez szuper...szép is a nagy család :D

Pussz!

Rólam: hőm xar, duphastont 2x1 et szedek.
Vendég

Betegeknek meg mielőbbi gyógyulgatást :D
Vendég

Kép
Vendég

Gina, mi az, hogy a hőd sz...r????????????
Asszem te még sohasem kaptál ilyen erős csíkot, és fent van az a hő, szóval nem sz...r!!!!
Vendég

Hogy örülnék én egy ilyen görbének.... ;)

Kép

Kép
bettica

Bettika!
Most siess el a dokihoz, remélem segít a probléma megoldásában.
Ha norcolutot írna fel tudok segíteni, van egy 20db-os dobozom, 2010-ben jár le. Szívesen neked adom, de csak, ha a doki is ezt adná, jó?
Szólj, ha kell!!
lona1

Jó reggelt !

Sleepin, nagyon nagy gratula a zebrádhoz ! Fantasztikus, hogy egy ilyen maratoni ciklusban lettél terhes :lol:

Bettica, nekem sajnos nincs már Norculutom, de látom épp előttem ajánlotta Ica :wink:

Ginuska, a görbéd miatt miért vagy elkeseredve ? Szép magasan van a hő, volt pé-d és úgy látom mindent meg is tettetek az ügy érdekében :lol:

Viszont a magas progi nem jelenti azt, hogy valaki terhes. Elég sokat olvasgattam a neten és találtam ilyen jellegű kérdést :roll:

Mindegy, tudjuk, hogy nálam a barnázgatás nem a progihiánytól van és ez már haladás. Nagyon úgy tűnik nem tudnak 30-án megműteni, még mindig köhögök és újra piros a torkom. Szerintem jövő héten egyik doki sem fogja engedélyezni. Ez van...

Mindenkinek szép hétvégét kívánok !

mniki

Sziasztok!

Norka! Én szívesen mennék Zentai Andihoz, csak a 7 órával van bajom! 20.30-kor elmegy az utolsó buszom... Nem lehetne kicsit korábban?

Üdv: Jutka
lyutka

Jó, akkor legyen 18 óra, ennél sajna nem jó hamarabb, Bogi miatt. Szisza neked ugye jó lesz így 18-19h között? Vagy pont akkor Tűű dokizol?
Egyébként aznap már menni fog a nőgyógyászat UH is 15-17h között...

Akar valaki még csatlakozni a kis csopinkhoz? Júni 7.
Vendég

Sziasztok!

Lona: köszi a felajánlást. Természetesen nem fogok öngyógyításba kezdeni :) Megvárom mit fog mondani a doki, lehet hogy ő is fog kérni vizsgálatokat. Uh-n régen voltam, szóval sztem a Norcolut előtt lehet hogy nem ártana csinálni egyet, hogy mégis lássuk mi a helyzet. Aztán meglátjuk. Ha vmiért nem fogom tudni kiváltani a felírt bogyót (és az Norcolut lesz), akkor igényt tartok a tiedre, de csak akkor. Lehet, hogy másnak nagyobb szüksége lesz arra a dobozra, ami nálad van.

nmiki: akkor ez a gyógyszer sem volt jó :( Csak jó lett volna az a tenyésztés... Remélem most már tényleg jó kezekben leszel, mert ez így nem meget tovább. Mi óta is vagy beteg?

Kép

Kép
bettica

Norka! Akkor június 7. 18.00, remélem Sziszának is jó így!MM. Milyen teendőm van még, bejelentkezés stb...?
lyutka

Bettika!
A gyogyi a tiéd, mindenképp!!

Niki!
A magas progi valóban nem jelent feltétlenül terhességet, de azért a gyönyör? eredményed komoly bizakodásra ad okot :wink:
lona1

Anyooka!

Most olvastam vissza, képzeld anno én is írtam az újságíró csajnak, és a válasza, mintha hasonlítana a tiédre!!!!!
:evil: :twisted: :roll:

Örömmel vettem levelét, de sajnálattal tapasztaltam, hogy nem találtam meg benne, hogy milyen pontatlanságot vélt felfedezni a cikkben.

Mivel a megyei napilap nem egy szaklap, így sajnos valóban sok mindenre nem tudtam kitérni a PCOS-sel kapcsolatban, de igyekeztem a leglényegesebb információkat leírni. Sajnos a hely szűke miatt sokszor tömörítenem kellett.

Célom az volt, hogy felkeltsem és felhívjam az olvasók figyelmét erre az alattomos betegségre. Ha legalább egy nő ráismert arra, hogy az említett tünetek alapján valószínűleg PCO-ja van, és elmegy orvoshoz, akkor már talán nem dolgoztam hiába.

Mivel én nem vagyok orvos, ezért kértem a gyöngyösi kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályvezető főorvosának a segítségét. A cikkben a dr. Hlinka Tibor által elmondottakra tudtam csak hivatkozni, amiben nem kételkedem. Természetesen utána olvastam az interneten is a PCO-nak, mielőtt megírtam volna a cikket, így az orvossal történt beszélgetés során rá tudtam kérdezni azokra a dolgokra is, amik esetleg ellent mondtak volna annak, amit az orvos állított. Például: a világháló szerint a PCO örökölhető, ám az orvos mindenféle szakkifejezésekkel és kutatási adatok ismertetésével arra hivatkozott, hogy ennek a betegségnek az örökölhetősége nem bizonyított.
lyutka

Sziasztok,

Niki, nem értem, hogy miér nem használnak neked ezek az antibigyók.... :twisted: :twisted: Nem kéne elmenni egy tüdőgyógyászhoz, szóval szakemberhez ??

Igazad van, hogy a magas(abb) progi szint nem jelent feltétlenül terhességet, nekem is magasabb lett, és tegnap meg is jött. Szabályos, 30 napos ciklus, ma 2. cn. De nagyon örülök így is, mert volt pé-m, pé után végig mértem a hőt, és folyamatosan 37 C volt, viszont tegnap reggel már csak 36,6 C, így tudtam ,hogy meg fog jönni, és délutánra be is köszöntött. DE ami a legfontosabb: JAVULOK !!!! Hétfőn megyek Tűűhöz, remélem, ad clostyt, azzal talán ebben a hónapban össze is jön a baba !

Szép napot mindenkinek !!
zsizsik

Zsizsik!

Ha javulsz, van PÉ-d, 30 napos a ciklusod, akkor minek closty?
A closty alapvetően arra való, h. lefedje az agyi hormonszint érzékelő receptorokat és ez által az agyban a stimuláló hormont termelő szerv azt higgye, h. kevés az ösztrogéned és még több stimuláló hormont termeljen.
Ha van PÉ-d és ráadásul időre is, akkor van stimuláló hormonod és van elég ösztrogéned is, nem?
Ha progipótlás nélkül 37 fokokat produkálsz, akkor a sárgatested is rendben volt és volt elég progi is.
RENDBEN VAGY! :D
Már csak a babán múlik, h. mikor látja elérkezettnek az időt a gólyataxi megrendelésére! :wink:
Ne akarj erőszakot tenni a szervezeteden!
Jól működsz így, ahogy vagy és meg is lesz az eredménye rövidesen!
Tudom, h. most azt mondod "jó, de meddig?". Szerintem a met szinten fog tartani!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

zsizsik nagyon örülök, hogy ilyen szép eredményeket produkálsz!

Én nem tudok tanácsot adni mit kéne csinálni, de én sem bírnék nagyon várni...

Niki nem teszteltél még?????????

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Zsizsik: én teljes mértékben megértelek. Van egy nlc-s barátnőm, aki ugyan így van vele, mint Te. Tök jól beállt a ciklusa, van spontán péje, végre jók az inzulin és cukor eredményei a Mettől. Kb. 3 hónapja van náluk minden rendben, de ő is szeretne már lépni. Megbeszélte a dokijával, hogy most már rásegítenek. Őszintén remélem, hogy ha Te is úgy döntesz, hogy segítséggel szeretnél már babát, akkor mihamarabb összejön... :P

Lona: Aranyos vagy, köszönöm :oops:

Lassan lelépünk itthonról, megyünk családhoz, mert ünneplés van ma. Szülinap, névnap. Remélem kisüt a nap és szép idő lesz, hogy napozhassak egy picikét.

Pussza Nektek, este még benézek!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Mniki! Úgy izgulok! Ha haza érek holnap, az első lesz, hogy megnézem, mit teszteltél! Remélem az álmom tényleg jót jelent!
Egyébként én is rátok tippeltem, csak nyuszi voltam. Egyszerűbb volt Lafit felhívni. :)
Lehet, hogy nem véletlen, hogy nem tudnak megműteni! ;)

Lafi! Hajrá a tanuláshoz! De azért ne vidd túlzásba!

Sleepin, én is szívből gratulálok!

Csipi, jobbulást!

Bettica! Ez jól hangzik! Reméljük nem a laparral és clostyval támad le rögtön!

Gina! Ne szerénykedj!!! Amenyit én értek a hőmérőzéshez, nekem úgy tűnik elég bíztató!

Zsizsik! Olyan jó olvasni, amit írsz! Ez a hónap a tiétek!!!

Norka, az UHUról írnál kicsit bővebben? Konkrétan az érdekel, hogy melyik napokon lehet menni, be kell-e jelentkezni, és mennyibe kerül. Ideje lenne ránézni a cisztáimra, utojára 3 éve látták. És talán jó lenne legalább egy képpel mgörökíteni, hogy később legyen viszonyítási alap, mennyire javult a met hatására.

Nem akaorm elkiabálni de valószínűleg hiper-szuper erős pém volt. Mivel már napok óta mellesleg is, meg hasilag is fájdogálok. És ma vagyok a 26. cn-on, ha most jönne meg, már az se lenne vész! Én keddre tippelek. Az érdekes, hogy 1 hónapja kb csak 1000mg-t szedek. És mégis! De azért emelem 2000-re. Biztos, ami biztos. :)
Olyan nagyon szeretném, hogy egy pé és egy 28 nap körüli, rendszeres ciklus teljesen hétköznapi dolognak számítana!

Puszi!

Kép
mamint

SziasztoK!

Sleepin, én is gratulálok a pozítiv teszthez!!

Mamint, örülök, az erős pé-nek! Lehet, h nem kell annyira várni azt a menzit :wink: Ha úgy érzed, h a szervezetednek megfefel az 1000mg akkor mért emeled? Szerintem várj 1-2 hónapot!

Bettica, nagyon kíváncsi vagyok mit javasol a doki. Ha jó, akkor mehet a PCOS oldalra :lol:

Zsizsik, olyan jó "látni", h ilyen optimista vagy!

Niki, holnap teszt :?:

Nem tudom, ti h voltatok ma, de a nyomott levegő miatt elég sz..r hangulatom volt. Nagyon úgy néz ki, h ezt a hónapot ki kell hagynunk. Fogamzásgátló elhagyása miatt csúnya folyásom van. Tuti kapok vmi kúpot vagy hasonlókat. :(

Kép
apple

Apple csak folyás, vagy valami fertőzés is?

nehogy kihagyjátok ezt a hónapot se!!! A legértékesebb hónapok.
ha tényleg akartok most babát.

lehet nincs fertőzésed, csak most áll vissza a hormonrendszered.

mamint nem babára hajt pillanatnyilag, hanem rendes ciklusra és mensire! :wink:

Kép

Kép
rejo

Apple, Rejo jól mondja. Az én közeli célom, hogy rendbetegyem a szervezetemet, hogy később, amikor jöhet a baba, rögtön az első hónapban összejöjjön. ;)
Remélem ez nem csak egy naív vágy.
Tűű mondta, hogy nézzük meg, mit csinál velem kicsit több metformin. Szerintem addig szedek majd ilyen sokat, amíg rendeződik minden hormonom, a petefészkeim kitisztulnak, és minden tünet megszűnik. (vagy ilyenben ne is reménykedjek??) Ha "egészséges" leszek, akkor lehet, hogy jöhet csak egy minimális adag. De ezt csak én gondolom így, elképzelhető, hogy Tűű doki ezt másként tervezi. :)
Ha a diétát be tudnám úgy tartani, mint pl. Csakegy, és mozognék is, biztosan elég lenne napi 500-1000mg is úgy 1 év múlva.

Ha nincs fertőzésed, akkor szerintem se hagyjátok elúszni ezt a hónapot!

Kép
mamint

Sziasztok, lányok,

olyan jó olvasni a bíztatásokat, köszönöm nektek !! :lol: :lol: :lol:
Rambóka, tudom, hogy igazad van, magamban mosolyogtam is, mert vagy Norkától, vagy tőled vártam már ezt a típusú hozzászólást (minek a closty), de Tűűtől teszem függővé. Ő meggyógyított, eddig mindenben hallgattam rá, ezután is ezt fogom tenni. Tudja, hogy milyen régóta várunk már a babára, de ha azt mondja, hogy próbáljunk még spontán, akkor ezt fogjuk tenni. Végül is ez volt az első IGAZI, EGÉSZSÉGES ciklusom, talán egész életemben. Ha nem lesz ellenére a closty holnap, akkor viszont nekiállok.

Ja, és mintegy mellesleg: 5,5 kg minusznál tartok.... 8) 8) komoly fogyózás és megszorítások nélkül, csupán csak odafigyelek, hogy mit eszem. (eddig is ezt tettem, csak nem működtem ilyen jól)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mamint, azért az emeléssel várd meg az orvos utasítását, ne öngyógyszerezd magad.... :!:

Apple, sajnálom ezt a folyást, talán próbálj meg venni a gyógyszertárban vény nélkül kapható kúpot, hátha pár nap alatt rendbe tesz.... tényleg kár lenne kihagyni ezeket a hónapokat, Rejo már csak tudja.... :wink: :lol:

Kismamákok, voltatok ma babaruhabörzén ? Dimetke ? Én már nem megyek, az én "kisbabám" már lassan a legkisebb női méretet hordja.... :roll: :lol: pedig olyan jó volt ott a pultok között "vadászni" a gyönyörű kisbaba ruhákra...

Éjjel azt álmodtam, hogy Dimet kisbabáját, Zsuzsikát ringattam..... és Dimettel beszélgettem közben. Ő egy hintaszékben ült, mosolyogva nézett minket, én pedig ringattam a kislányát. És annyira jó volt ! (lassan már az összes kisbabás ismerősöm kicsinyeit végig álmodom, mindenkit ringatok, vigyázok rájuk.... áááá, nem is vágyódom erősen.....)
zsizsik

Zsizsik! :) Gratulálok a mínuszhoz!
Nem önhatalmúlag emelem, pillanatnyilag 500 mg-gal kevesebbet szedek, mint eredetileg.
Komplikált kicsit, a lényeg, hogy a napi 3X-i szedés nem jött be, a melóhelyen valahogy mindig elfelejtettem bevenni ebédkor. Utána pedig elkezdtem a mercket, már szedtem a 2000mg-t, de nem bírtam, most meg várom, hogy a patikába megérkezzen a meforalom. :)
Holnapra ígérték, este már meforalt szedek! :)

Egyébként érdekes, mert az esti 1000mg-tól semmi bajom sincs, de ha reggel (is) vettem be mercket, majd meghaltam.

Kép
mamint

Sziasztok!

Zsizsik, ez fantasztikus!!!!!!!!!!Mármint a fogyás és a ciklus. Nálam is így kezdődött :wink: :!: :!: :!:

Mamint, remélem, meforal végre jó lesz neked!!!!Amúgy nálunk, újpesti gyógyitárban mindig van 1000-es meforal, amíg 500-a szedtem, 1000-est vettem, mert így több volt....és mindig volt, akármikor mentem, tök fura, hogy nálatok rendelni kell.
De tök mind1 , a hatás a lényeg!!!!Grat a pédhez!!!!!!!!!

Apple, hátha ez nem fertőzés.....

Niki?mi van veled?betegség?

Gina, hőd hogyan áll??????

Kikka, Kincs annyira hiányoztok.............mi van veletek??????????

Drága Kandikám, remélem, időben odaérek majd, már alig várom!!!!!!!!!

Anyókám, szerdán mész a dokihoz???????

Csipi, hogy vagy?????
Vendég

Topik-közlemény!

Tájékoztatok minden PCOS topikolvasót, hogy a minitali alkalmával felvetődött, kellene egy nem nyilvános, nem publikus táblicsku a köv adatokkal:
Nickname
Név
Email
Telószám

Aki szeretne ebbe bekerülni, írjon k i z á r ó l a g privit nekem!
Aki ír és megadja a fenti adatokat, csak annak lesz majd továbbítva a táblucsku. Természetesen aki nem akar bekerülni, megértjük, de azért jó lenne.............
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?