Sziasztok, lányok,
olyan jó olvasni a bíztatásokat, köszönöm nektek !!
Rambóka, tudom, hogy igazad van, magamban mosolyogtam is, mert vagy Norkától, vagy tőled vártam már ezt a típusú hozzászólást (minek a closty), de Tűűtől teszem függővé. Ő meggyógyított, eddig mindenben hallgattam rá, ezután is ezt fogom tenni. Tudja, hogy milyen régóta várunk már a babára, de ha azt mondja, hogy próbáljunk még spontán, akkor ezt fogjuk tenni. Végül is ez volt az első IGAZI, EGÉSZSÉGES ciklusom, talán egész életemben. Ha nem lesz ellenére a closty holnap, akkor viszont nekiállok.
Ja, és mintegy mellesleg: 5,5 kg minusznál tartok....
komoly fogyózás és megszorítások nélkül, csupán csak odafigyelek, hogy mit eszem. (eddig is ezt tettem, csak nem működtem ilyen jól)
Mamint, azért az emeléssel várd meg az orvos utasítását, ne öngyógyszerezd magad....
Apple, sajnálom ezt a folyást, talán próbálj meg venni a gyógyszertárban vény nélkül kapható kúpot, hátha pár nap alatt rendbe tesz.... tényleg kár lenne kihagyni ezeket a hónapokat, Rejo már csak tudja....
Kismamákok, voltatok ma babaruhabörzén ? Dimetke ? Én már nem megyek, az én "kisbabám" már lassan a legkisebb női méretet hordja....
pedig olyan jó volt ott a pultok között "vadászni" a gyönyörű kisbaba ruhákra...
Éjjel azt álmodtam, hogy Dimet kisbabáját, Zsuzsikát ringattam..... és Dimettel beszélgettem közben. Ő egy hintaszékben ült, mosolyogva nézett minket, én pedig ringattam a kislányát. És annyira jó volt ! (lassan már az összes kisbabás ismerősöm kicsinyeit végig álmodom, mindenkit ringatok, vigyázok rájuk.... áááá, nem is vágyódom erősen.....)