Új privát üzeneted érkezett!

A pocak nekem is nagyon hiányzik,de enni most megeszem ami jól esik.hízni csak nem fogok4 :lol:
Hozzánk is a Margit sziget van a legközelebb,a többi messze van,és kocsink sincs! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hát nagy darab lévén azért hiányzik a poci bár nem sokan voltak miatta figyelmesebbek az utcán :D:D:D

Pár friss kép a huncut kisfiamról :D

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


húú csajok termeltetek rendesen!!! pedig csak egy napot nem voltam... :lol:

pocak nekem is sokszor hiányzik...főleg hogy lehetne mire kenni hájas hasam... :oops: :roll: Emlékszem szülés utáni napokban sokszor simogattam még...mintha Dalmimég bent lenne... :lol:

AAnnyira büszke vagyok Dalmira!!! Képzeljétek, ma reggel 8-tól d.u 2ig folyamatosan mentünk egyik barkácsboltból a másikba (vesszük a házba a csempét,parkettát...stb) és ez a kis angyalka egy szó nélkül tűrte a strapát!!! Pedig szegény mindig akkor aludt el mire odaértünk valahova és mikor kivettük a kocsibol felébredt...Nemsokat aludt.Naszóval naaagyon ügyi volt!!

Boszibaba,
jót kacagtam, hogy baba nélkül jönnél a babamama talira... :lol: :lol: Nade viccet félretéve megértem, hogy macerás a bkv... Valahogy nem a babakocsisoknak van kitalálva... :roll:
Nagyon édi a fiad!!!!!!!


Nika,
megzabálom Gegét...nagyon jófej pasi!!!

rzsana,
nagyonj szupi képek!!!!!!! büszke anyuci lehetsz!!!!

barbamami,
huhh...erre számíthatok majd én is 3 gyerekkel mi? :lol:

Na már elfelejtettem mik voltak még az előző oldalon....
Vendég
 

 
 

Nanett:
Mindjárt írok egy privit is..
Az oltás miatt ne aggódjál,legalábbis ezek az oltások már sokkal jobbak,mint még amit a nagylányom kapott. Petimanó egyszer se lázasodott be tőlük,Napsugár még sajnos igen..
Az én párom parketta,szőnyegpadló,pvc..lerakásával foglalkozik.. Hát tavasztól őszig fullszezon van,legalábbis mivel ritka lelkiismeretes és gyönyörűűen dolgozik,általában kézről kézre jár a telefonszáma. Egyszerűen SEMMI szabadideje nincs,és ez totál elkeserít. Na jó,a pénz kell.. :roll: ,de látom rajta,hogy hulla fáradt szegény..
Nekem van segítségem,anyu lakik az alsó szinten.. Hálát adok a Jóistennek.. Még a jövő hétig pl. ő főz nekünk is. És hányszor vigyázott már a gyerekekre,ha kellett.. :roll:

Zsana:
Jaj,a pocak nekem is hiányzik. Hát,én most is nassolok :oops: :oops: ,de még mennyit.. Mostanában valahogy kell némi extra energia.. :roll:


Ja,képzeljétek,egy tök aranyos dologra jöttem rá. Jó,nem nagy dolog,de kedves..
Van itt nálunk egy pékség-és cukrászda ("Sós"). Irtó finom a fagyijuk!! "Nagy" pocakkal (már amekkora volt..) fagyiztam ott jópárszor. Persze,mindig cukros tölcsérbe kértem a fagyit,és bár ki van írva,mennyi a külön díja,ezért sose számoltak fel semmit,és mindig 2-3 cukrostölcsért kaptam. Na,mióta megszültem hát már nem kapok "kedvezményt". Persze,ez nem egy összeg,nem is azért érdekes,csak szerintem kedves apróság a részükről.. És valahogy manapság ez annyira ritka..

Ma megmérték az én kis zabagépemet :D :D .Már több,mint 4 és fél kiló.Heti 250gr gyarapodás..,hát ezt még egyik gyerekemnek se sikerült produkálni :D :D

Bacilivi:
Le a kalappal,Dalmi jól bírja a strapát!!! De jó lehet a házikótokba vásárolgatni.. :roll: Jaj,irigykedem.. :oops: És ráadásul milyen kíváncsi vagyok!!!!! :roll: :oops:

Nika:
Jaj,azon az utolsó,csodálkozós képen valami ennivaló a Gege!!! És mekkoraaaaa!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Ja,Chrissy:
Tök igaza van mindenkinek. Egyszerűen gyere át hozzánk te is... :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Akíra: Természetesen nem haragszom amiért kivettél a táblából, dehát ha egy topik országos, akkor bizony előfordulnak távolságok. Na nem mintha manapság 100 km az lenne, de azért bébivel csak nem indulok útnak, főleg egyedül. Apát meghát nem igazán lehet ilyenekre rávenni,mert folyton dolgozik, ráadásul 3 hét múlva államvizsgázik...

Tegnap mértük Marcit, 4,44 kg. Hát eddig többet gyarapodott egy hét alatt, de a havi 600 g-os előírt gyarapodás már megvan, és csak kedden töltjük a 2. hónapot, szóval nem aggódom. Meg egyébként is jókat alszik, és folyton vigyorog, röhög mikor ébren van, és a pelus is rendszeresen megtelik! Így gondolom nem igazán maradhat éhes!

Jaj, titeket nem önt el néha a tejcsi??? Nekem most levegőztetnem kell a jobb cicimet, mert lett rajta valami furcsaság, és hiogy minél előbb begyógyuljon, és hát néha azon veszem észre magam, hogy mindenem csupa tejcsi. Pl. most is. :oops: Na sebaj!

És igazatok volt, hogy az első és második hónap közötti idő a legnehezebb! Igaz még csak közelítünka második hónaphoz, de Marci egy tündér! Tegnap is alig sírt, ja, és ahhoz kápest, hogy két hétig folyton cipelni kellett, mostmár alig van kézben. Nagyokat alszik, utána eszik, majd jókat "beszélgetünk, "játszunk", és újra bealszik! A babakocsizást pedig hasonfekve ugyan, de egész jó arányban átalussza. Szóval mintha kicserélték volna! Persze ha jönnek a frontok, nem egyszerű a helyzet, de remélem azért ha bejön a nyár ritkábban lesznek!

Chrissyy gyere nyugodtan közénk, nekem úgyis nagyon hiányzik a terhesség, így kapunk egy kicsit még belőle!

Hát Pannica irigylésre méltó az a háttér a fotón...

De elvileg mi is megyünk majd a Balcsira sokszor, mert a párom szüleinek van ott egy kis házikója, így majd hosszú hétvégékre, és augusztusban hosszabb iőre is megyünk!
Akik már nekiindultak hosszú útnak: Hogy viselte a babó az utat? Jobb esetben gondolom végigalussza, de ha nem??? És nem viseli meg a picit a más környezet? Bár lehet inkább jót tesz, hogy egész nap levegőn van?! Nekünk sajnos még erkélyünk sincs, így csak annyit vagyunk levegőn, amíg sétálunk. Ez napi 2 óra, de ha bejön a nyár, tuti kétszer is nekivágunk, délelőtt és este, mert akkor ugye délután nem lehet menni, én meg megőrülök bezárva a lakásba egész nap!

Bocsi, hogy ennyit írtam, de most Marci alszik, és ki tudja mikor lesz még időm jönni!

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Gyönyörüek a babók!! Nagyon gyors ütemben nőnek.

Elmesélem mi történt velünk a héten. Hétfőn elvittem Márkot a korai fejlesztőbe, ahol a csaj megállapitotta, hogy enyhe nyaki hipotómiája van, és azt mondta, hogy vigyem el a Dévény alapitványba, vizsgálják meg, ha ők azt mondják, hogy minden rendben, akkor ne is foglalkozzunk vele. Na de amit ezután mondott.... Megnézte a MÁrk kutacsát, és azt mondta, hogy nagyon kicsit, és (szószerint idézem): ".... én az ön helyében aggódnék, anyuka..." Aztán elkezdte ecsetelni, hogy mi lehet a következménye a kicsi kutacsnak.... Na ezt inkább nem részletezem.... akkor még nem tudatosult bennem, hogy mit is mondott, de ahogy hazaértünk, rögtön elkezdtem keresgélni a neten, és hát találtam egy jó pár kellemesnek nem mondható storyt, illetve infót a dologól. Rögtön be is jelentkeztem az itteni gyerekorvoshoz.... (azt még hozzá teszem, hogy amikor megkérdeztem a csajt, hogy ez az ő területe-e, hogy ilyen bátran nyilatkozik a kutacs "problémáról", erre azt mondta, hogy ő mindent megvizsgál, és ha szemőlcse lenne, azt is megnézné... Na erről ennyit, gondoltam...).
MÁsnap mentünk rendelésre az új gyerekorvosunkhoz (aki mellesleg nagyon szimpatikus hölgy). Megnézte a kutacsát, és azt mondta, hogy teljesen normális, jól tapintható, átlagos méretű kutacsa van Márknak, és hogy ne is foglalkozzak azzal, amit mondott a fejleszős csaj. Azt mondta még a háziorvosunk, hogy lehet a csaj a problémás gyerekekhez van szokva, akiknek (általában) nagy kutacsuk van, és ahhoz viszonyitott...
Hát igy tudják beparáztatni egy anyukát, és csak azért találnak ki mindenféléket, mert az elején voltak nehézségek (sárgaság)....
A Dévény alapitványhoz elviszem Márkot, már kértem is időpontot a kerületben, ezzel foglalkozó dévényestől. Ártani nem árt a módszer, legfeljebb még jobban fog fejlődni tőle a gyerkőc. Egybként azt mondta a házidokink, hogy szerinte is egy kicsit gyengébbek a nyakizmok, de hogy nem vészes, és hogy az otthoni ezzel foglakozás is segitene.... Na de én inkább azért elviszem a Dévényesekhez...

Ne harizzatok, hogy ilyen sokat irtam, csak ki kellett irom magambólé a történteket....
Jaj, most megyek, mert felébredt a kismanó...
majd még jövök, és visszaolvasok.
pusz

Kép
dijcsi
 
 


Dijcsi
Biztosan nincs semmi probléme-és ne keresgélj a neten...ez az én mániám is és túl sokmindent megtudsz,és csak rosszabb lesz...túl sok infó van és nemigazán tudjuk melyik vonatkozik ránk...szóval vidd el a dokihoz,megnyugtatnak és szép lesz minden újra...
Ez borzalmas egyébként,innentől kezdve az embernek nem lesz egy nyugodt napja??mindennap vki beparáztat majd vmivel minket???

Barbamami
tegnap Dórit rátettem a pelenkázóra,levettem a pelust letöröltem a popeszt,kivettem alóla a pelust bekentem popikrémmel a kezem,dóri bepisilt,éljen..kezemet letörlöm,újabb pelus..hoppá ruci is olyan ,ruhacsere,közbe üvöltés ezerrel..stb és amikor ezekl történnek KÖSZÖNÖM NEKED HOGY VAGY,mert mindig eszembe jutsz h ha közben még 2 gyerek rohangálna körülöttem tutira öngyilkos lennék :lol: :lol: ...éshogy nekem mennyire egyszerű hozzátok többgyerekesekhez képest!!!
Szóval köszi!!! :lol:

Chrissy
Ezekszerint én vagyok az egyetlen,de nekem nem hiányzik a poci!!!Semmilyen szempontból sem....
én egyelőre látok egy állapotos nőt,és sajnálom a terhesség vége miatt!!Nekem baromi nehéz volt az uccsó 2 hónap!!!na de mind1,hálisten túl vagyok rajta!!!

AKÍRA
Milyen lett a hajad????????????????????

Ma Dorka-manó édes volt nagyon..éjféltől reggel 6ig durmolt!!!IMÁDOM ILYENKOR!!!! :D

Cumi
Bár nincs nagy tapasztalatom,de sztem jobb ha az ujját cumizza m azt megtalálja magától is,míg a cumit egy ideig nemtudja megfogni és betenni a szájába,ezért kelhetünk mi fel 5percenként visszatenni..mondjuk később meg nehezbb lesz leszoktatni az ujjról gondolom...hát fel van adva a lecke itt is...HAJRÁ CSAJOK!!! :lol:

Nikole
DEEEEE!!Én megőrülök ettől a tejfolyástól..mindig elfelejtem betenni azt a betétet amit vettem,és tutira eláztatom magam a Corában,vagy az utcán a lényeg hogy olyan helyen hogy jó ciki legyen :oops: :lol: !!!!

Gyerekek,felpróbáltam a nyári topjaimat!!!Alul nem érdekes m bővülnek,tunika szerűek vagy hogy hívják ezt..na mind1..szóval mindenhol jó kivéve a melleimet!!Borzalom,de egyik sem jó a cicijeimre!!!!újakat kell vegyek és csak azért bánt mert megveszem szoptatok amíg tudok,na de utána???mit csinálok velük???
húú mennyi problémám van ma..inkább abbahagyom,sorry :lol:
nikky
 
 


Sziasztok lanyok!

Na vegre kis ido magamra is!

Sajna kicsit sargan jottunk ki anno a klinikarol, igy szigoruan kellett tartanunk a 3 orankenti kajat. Ez max ugye 1-2 ora alvas, es ezt azert szoknom kellett. Most mar szepek vagyunk es egyaltalan nem sargak, johet az igeny szerinti szopi.

Belebeleolvastam, mizu veletek, tok jo, hogy talalkoztok majd!

Barbamami, kepzeld, pont ma derult ki a vedoneninel, hogy mi is 250-et gyarapodtunk 1 het alatt. Ugy orultem, mert kicsit izgultam, en ugyanis nem meregetem Lucat.

Fenix! Hogy vagytok? Gratula Maxhoz, es nagyon nagyon sok boldogsagot es egeszseget nektek, akarcsak a 3 hete szuletett osszes uj kis jovevenynek! Meg nem vagyok teljesen kepben, de lassan felzarkozom, igerem :oops:

Bekerulhetek majd en is a tablazatba? Irna privit, aki csinalja, hogy miket irjak meg neki a kicsirol? Koszi elore is!

Es egy kep a kedvenckerol, aki eppen az uj jatszoszonyegenek orul: Kép

Es meg egy, ami a levegozos felszerelesben keszult. Imadom, akkora a szeme ezen, hogy nem is igaz! (Ja, es barnul,. ami titkos vagyam volt :wink: )
Kép

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Cumi: Hat Nikky, en nem vettem egy kanyi cumit sem a kicsinek, mert hogy o nem fog cumizni. Mondtam en a szuletese elott. Aztan jott o, aki mar most kesz szemelyiseg, es kozolte a maga modjan, hogy valaszthatok: vagy hagyom az ujjat ragni (nem is szopni), amikor ideges a hasfajastol, ami iszonyu gorcsoket okoz neki, es ettol csak megidegesebb lesz, mert jelenleg nem tudja meg a kezet pontosan a szajaba iranyitani, vagy cumirol gondoskodok, ami megnyugtatja abban a pillanatban, es elmulik minden torzulas a gyonyoru kis arcarol. Ez volt az elso lecke, amit tole tanultam. O a fonok. Ha a cumi az, ami a szenvedeseit csokkenti, en bizony azt valasztom, meg ha utalok ranezni is erre a muanyag vacakra.

Remelem, minel tobben meg tudjatok oldani cumi es ujjszopas nelkul, mi majd jovunk 1 ev mulva a leszoktatas dologgal. :?

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Dijcsi, nagyon sajnálom, hogy így megijesztett a csaj. Én is szívbajt kaptam volna. Próbálj meg nem aggódni, remélem a dokinő megnyugtatott. Biztos a dévényisek is megnyugtatnak majd.

Az éjszakánk megint szörnyű volt, kétóránként felébredt Domi. Nem tudom, mikor fogja már végre átaludni az éjszakát. Én már hulla fáradt vagyok. Párom leküldtem hajnalban, aludjon a földszinten a kanapén, mert alvás nélkül nem mehet dolgozni. Utána elmentünk délelőtt babamasszázsra, amit végigordított (a múltkor is ez volt), úgyhogy nem lett belőle semmi. Pedig otthon nagyon szereti. Olyan ciki volt, még az utcán is hallották a visítását. A többi baba meg szép nyugodtan feküdt. Ez is nagy gondom, szinte már nem merek vele utcára menni, mert olyan hangosan visít, sikít, nem csak sirdogál. A múltkor egy nő odajött hozzám az utcán, hogy segíthet-e,mikor épp sírt Dominika a kezemben. Később esett le, hogy Domi visítása miatt jött oda. Én meg az elején még azt hittem, minden baba így sír. :lol: Azt hiszem, többet nem megyünk közös babamasszázsra.

Cumi: sajnos Domi is cumizik (ő csak Mam cumit fogad el). Örüljön neki, akinek nem szokott rá a babája. Éjjel is vissza kell dugdosni a szájába, mert felébred rá, hogy kiesett és sír. De sajnos ő rögtön igényelte a cumit, ez nyugtatta csak meg.

Luca nagyon szép a képeken! Tényleg szép nagy szemei vannak.
nanett
 
 


Gege sem igényli a cumit a kezét annál inkább de hát ö már nagy legény :D:D:D Mindig kiköpködi a cumit eléggé akaratos ilyen téren :D:D:D:D De én nem itélem el mert ugyan én azt mondtam hogy nem kell cumi ellesz nélküle is de azért kettö van mert idönként amikor elalszik és nyügi akkor csak kell neki :):):):):
Viszont azt olvastam már nem is tudom hol hogy eg yfogorvos azt mondta hogy a cumi nem okoz gondot a fogakban de hogy mi az igazság az passz. :D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Most sikerült mindent végigolvasnom, jó sokat termeltetek, pedig 2-3 naponta mindig bekukkantok, csak időm nincs általában írni.

Ma voltunk 2 hónapos szurin. Csúsztunk 1 hetet, mert múlt csütörtökön még szigorlatoztam. Én annyira, de annyira féltem ettől a szuritól!!! De Balázsom tök jól tűrte, mire megnyikkant, már kész is volt minden. Majdnem 2 órát kellett várni a rendelőben, rengeteg baba, kb 30 fok, visító-síró kismanók, mi meg szépen csendben várakoztunk. Tökre büszke voltam, hogy ilyen türelmes a kis drágám.
Legfrissebb adatok: 5900 gr; 60,5 cm. Szóval megint sikerült két hét alatt több mint fél kilót gyarapodni. Már néha fáj a derekam az emelgetéstől, cipeléstől, mi lesz később???

Mielőtt elfelejteném: nagyon tündérik a babák! A fiúk is helyesek, de mi elsősorban a "menyasszony-jelölteket" szeretjük nézegetni. :lol: :lol: :lol:

Akíra!
Minket is kivehetsz a tali-táblából, mert 250 km-re vagyunk Pesttől, tutira nem tudunk menni.

Cumi: nekünk is csak este kell, alvás előtt. Sokszor annyira pörög, jár keze-lába és csak így nyugszik meg. Napközben megtalálja a kezét, bár ezt csak a héten kezdte el csinálni.

Nekünk elmúlt az esti nyűgösség (kop-kop-kop), bár a vihar napján egy percet nem aludt napközben.

Kakigondunk van nekünk is, mostanában kúpozunk 4 naponta. Azt mondta a doktornéni, hogy kicsit legyünk türelmesek, 3-3,5 hónapos korára be fog állni. Pedig eddig naponta 2-szer termelt. Most meg néha úgy szenved, annyira sajnálom.

Kilók: most vagyok annyi, mint a terhességem elején, de 4-5 kiló plusszal kezdtem. Engem ami igazából zavar az a hasam. A nacik mint jók rám (na jó kicsit feszülnek, de felerőltetem őket :lol: ), de a hasam az elég gáz. Ma ebéd után pont úgy néztem ki, mint aki 4 hónapos terhes. Hogy ez hogy fog lemenni?!? És a férjem már menne strandra. Hát én előre rettegek. De igazából időm sincs tornázni vagy konditerembe menni. Egy egész ágy tele van a vasalnivalókkal (én meg most is számítógépezek :wink: )

Na, most eleget írtam, kicsit eldugulok. Remélem most már gyakrabban tudok jönni!
Legközelebb dobok fel képeket is.

Tsóóók!!!

sch.judit
 
 


Hello Lányok!

Dijcsi: sajnálom, hogy ezeken keresztül kellett menned! Kész téboly! Képzelem hogy megijedhettél...egyébként meg mire gondolt, hogy kicsi a kutacsa? Arra, hogy korán csontosodik? Na, mindegy, az a lényeg, hogy minden OK.

Macsek: Luca tündéri kiscsaj! És igazad van...jelenleg Ők a FŐNÖKÖK... :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


sziasztok!

r.zsana,
Igen, erre gondolt a nőci... De azon húztam fel magam egyébként, hogy nem hozzáértőként miért mond ilyeneket. Hisz teljesen más területtel foglalkozik... Na mindegy, a lényeg, hogy a gyerekorvosunk megnyugtatott, hogy minden ok. Egyébként három hónap alatt 7 cm nőtt a buksija, és ez is teljesen normális, doki szerint.

cumi:
Márk mostanában nem akarja a cumit. Mióta felfedezte a kezét, folyton azt nyomkodja a szájába, a cumit kiköpi.

kilók:
rajtam még mindig kb 8 kg van, amit le kéne dobni... mivel nem szoptatok tudnék fogyózni, csak még nem volt lelkierőm belevágni... a régi nacik már rámjönnek, ez nagy haladás, mert még kb 1 hónappal ezelőtt nem tudtam felvenni egyiket sem. na de hogy állnak rajtam... az horror.... a karcsú derekam már csak egy szép emlék... na és a csikok.... :oops: Azért még mindig bizom abban, hogy összességében kell a 9 hónap arra, hogy minden fölösleg lemenjen (ezzel nyugtatom magam).

Már kezdjük felfedezni a környéket. Nagyon tetszik. Szép zöld minden... Olyan, mintha valahol falunk lennék :lol:

Tali:
Egyelőre nemtom, hogy nekem mikor jó, és hogy egyáltalán ki tudok-e mozdulni innen, még nem szoktam meg, hogy ilyen messze vagyunk itt a XVII. kerben a várostól. ha csak apa nem visz el minket autóval. De nagyon szivesen találkoznék veletek!!!! Tök jó lenne összehozni egy csajos-babás bulit!

Kép
dijcsi
 
 


most nézem, hogy egy csomószor elírok mindent, és a hosszú ííííí-t sem használom, mivel az asztali gépem még be van dobozolva, és a laptopról netezek... Eddig azt hittem, hogy nincs is rajta hosszú í, na de most már felfedeztem :D :D :D és az egér is hiányzik :D

Kép
dijcsi
 
 


Nikole: hat en sem tudok melltartobetet nelkul meglenni :D

Macsek: jajj de cuki a kis Luca, gyonyoru baba! en meg azon aggodom, hogy Athina nem akarja a cumit csak a kezet. Altalaban mind az 5 ujjat a szajaba gyomoszoli, ne kerdezd hogy fer bele, nem tudom :shock:

Nanett: ne vegye el a kedvedet a baba sirasa az eljarkalastol otthonrol. Mennyi idos is most Domi? (tegyel fel vonalzot!)

SchJudit: allitolag hozzaerosodunk majd a babakhoz! :D :D (en azert remelem egyre kevesebb cipelest fog igenyelni a kisasszony)

Dijcsi: most jol beparaztattal... Athinanak nagyon kicsi a kutacsa, mar szinte nem is talalom. (mondjuk szuletes utan is mar nagyon kicsi volt) De ha gond lenne azt a doki mondta volna nem? Na majd a kovetkezo vizitnel rakerdezek.

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Dijcsi:
Jaj,hogy mennyi hülye van!! Ezeket nem szabadna ilyen területen dolgozni engedni! Ha mondanak,vagy csak utalnak is bármire a kicsi manókájával kapcsolatban,az ember rögtön rémeket lát.. Szegény! Baromi rossz lehetett neked!
Én ma voltam a Bogival csípő UH-on. Szegénykémnek terpesztő pelenkát kell hordania 24 órán keresztül,mert az egyik oldalon annyira laza a csípője.. Sajnálom szegénykémet.. Ugyanezt végigcsináltam a nagylányommal,azzal a különbséggel,hogy őt még tornáztatni is kellett napi 6x.. (Neki meg kötött volt a csípője.. Tiszta röhej,ez is rossz,az is rossz..)
Jaj,dijcsi,te vagy a kismamában?? Megnéztelek ám!! (Nem vettem meg,mert valahogy nem találok semmi újat ezekben a magazinokban.Nem azért,mert annyira okos vagyok,csak mindig ugyanazokról írnak,és sok olyan témáról meg nem,amiről jó lenne..)

Macsek:
Woww,nagyon ügyik vagytok,hogy ennyit híztatok!!!! :D Luca biztos sokat nézegeti az ügyi anyukája keresztszemeseit! :wink: És mennyire édes pofija van!!

Nanett:
Hát nagyon nem lehet könnyű neked!! Nem tudom,mennyire vigasztal,de a nagylányom is rengeteget sírt,hisztizett,és mindenféle ilyesmi.. Cumi ügyben is totál ugyanilyen volt!! És hát túléltem :roll: :roll: ,de tudom,milyen rossz.. A tesói nem ilyenek,meg is őrülnék..
Másokkal ne foglalkozzál! Hidd el,rá fogsz erre jönni magadtól is.. Mondjanak,amit akarnak. Viszont akkor is nyugodtan vidd csak sétálni! És ha lehet,nagyjából ugyanabban az időpontban,mert az ismétlődő dolgok biztonságot nyújtanak,és előbb-utóbb megszokja majd.
Egyébként most éjszaka Bogi is 2 óránként kelt... Jajjj... Inkább 2 óránként ráraktam cicire,hogy ne ébressze fel a párom,mert így is totál fáradt szegény..

Nikky:
De ari vagy! :D Hát hidd el,néha totál ki tudok akadni.. Sajnos nem viselem mindig állati türelemmel a dolgokat.. :roll: De muszáj valahogy megoldani mindent. Nem a 3 gyerek a gond. Csak ezzel a kicsi korkülönbséggel vannak problémáim. Az egy dolog,hogy a gyerekeknek ez jó,de nekem NEM!! :( :(

Akíra:
Tényleg,milyen lett a hajad????

Nikky,és a tiéd???????

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Na sziasztok!

Hát a hajamról még nincs kép, de majd igyekszem feltenni valamit :)
Elég rövid lett, még szoknom kell a dolgot, de mindenkinek nagyon tetszik, csak még én nem találom olyan nagyon tutinak, mert hát a derékig érő haj után egy totál rövid...éles váltás...szokni kell :D

Talival kapcsolatosan azt találtam ki, hogy úgy látom elég sok különböző helyszín lenne jó! Szóval én úgy gondolom, hogy külön talik lesznek csak célravezetők egyenlőre, míg a babók ilyen kicsik!
Mert teszem azt jövőre amikor már sétálnak akkor sokkal könnyebb lesz felpattanni a buszra és egy könnyű babakocsi társaságába azért könnyebb már, mint ezekkel a böszme nagy babakocsikkal :)
Ez az én véleményem, ezért ugy gondolom, hogy most még csapatokra kell bomlanunk és páran találkozni csak akik egy helyen, vagy legalábbis közelbe laknak!
Így azt találtam ki, hogy több táblázatot csinálok, és így kiderül kinek hol jó, és akik egy táblába vannak könnyebben egyeztetnek!
De ehhez tudnom kell, hogy ki hol lakik, vagy legalább azt, hogy kinek mi van közel!
A mostani táblát még felteszem így, de ha egyetértetek velem akkor azok akik nincsenek benne ebbe a táblába írják meg, hogy hol lenne jó és akkor szétszedem helyszínekre holnap a táblát :)
Remélem érthetően írtam le :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!
jegyzeteltem kis papírra, hogy írjak mindenkinek, de így is valaki ki fog maradni.

Luisa
nekünk is szokott zöld lenni a kaki néha egész haragos zöld. a többi napokon sárga, a doki szerint nincs baj, ha nincs hasmenése.

Nanett
sajnálom, hogy ilyen sz.. nálad a helyzet, de lagalább akkor örülsz, ha anyósod nem megy hozzád egy pár napig. az ordítást pedig biztosan ki fogja nőni, az jó ötlet, ha mindig ugyanakkor próbálod elvinni.

Akira
Kyra nagyon helyes olyan jó kis husis.

Nika
Gege nagyon helyes, ahogy ül és nevet, hatalmas baba lehet.

Pannica
nagyon jó színe van a párodnak. elmeséled, hogyan ismerkedtetek meg? Ha nem titok.

Dijcsi
teljesen felháborított amit írtál, brutál, hogy mennyi hülye ember van. aki ilyen sötét, miért zaklatja a szerencsétlen anyákat, akiniket már akkor is ver a víz, ha a baba 5 perccel többet alszik.

bacilivi
mi si mindig visszük Nikit vásárolni, a múltkor a sportboltban sikongatott annyira jól éerezte magát a sok színes cucc közt.

barbamami
az mit jelent, hogy laza a csípője, foglmát tudom, de mik a tünetek? Írtam már, hogy Nikinek kattog a csípője és a neten azt olvastam, hogy ez ficam de a szűrésen és uh-n semmit nem vettek észre. lehet, hogy nekünk is majd terpesz pelust kell majd hordani? kedden megyünk ortopédiára.



Elizabeth
Domcsinak nagyon sok haja cuki.

Niki ma rettentő nyűgös volt, szerencsére délután 4 órát aludt így aránylag este leviselhetőbb volt. nálunk is volt már balesetes nap kakival és pisivel. Volt, hogy már indulnunk kellett volna elkészültünk mind a hárman erre hallom, hogy rityi-rotyi, jött a kaki, öltözés de teljesen mivel a ruhája is olyan lett. volt, hogy a pisi fürdés előtt belecsorgott a komód fiókjába. vagy kis időközökkel 2* kakilt. ebből tanulva indulás előtt jmár egy órával eszik, tisztába teszem, de előtte én készülök el, és így talán időben el is indulunk.
barbamami 3 gyerekkel tényleg nem lehet egyszerű, és mi is 3-t szeretnénk. :wink:

Kép
Kép
bbeti
 
 


csajok nekünk nagyon rossz éjszakánk volt ahoz képest amilyenek eddig voltak két óránként keltünk babóval cici aztán vissza szóval nem igazán aludtam ki magam :) sebaj :)egyszer élünk :D

beti: nem tudom pontossan mekkora majd jövö héten megyünk a tanácsadásra meg oltásra majd akkor megmondom de tuti már közelebb van a 8 kg-hoz mint a héthez :) a 68-as rucik nagy része meg már kicsi neki:9

"gftvrvvvvvvvgvvvhv ghhhhhhhhhhhhhhhhh cxxxxxxxxxxxx cvbnbokb "
ezt Gege írta nektek :D

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Hát teljesen kivagyok borulva.Tiszta hülye a gyerekorvosom.Tegnap lementem hozzá,mert nem nagyon tetszett nekem a Réka.Elég hasfájós és nem nagyon eszik (Milupa Milumil tápszert eszik),meg volt egy enyhe hasmenése.Erre azt mondja nekem,hogy be kellvinni a gyereket a kórházba kivizsgálásra a gasztroenerológiára.Mellé felírt egy tápszert amit mondanom se kell 4hónapos kórtól lehet csak adni rá van írva,és tányérba kell kikeverni,és kanálllal kell beadagolni a babának :shock: .Hogy etessek meg egy 7hetes gyereket 3óránként kanállal,tányérból?!?Nem normális.Az eszébe sem jutott esetleg,hogy kipróbáljunk egy másik tápszert?!Ma már annyi féle van.Nem kell egyből a kórházba küldeni.Bepipultam és elmentem a másik gyerekorvoshoz még tegnap,és az felírta a Beba HA-t.SZerintem a súlya sem annyira vészes kb. 15dgkat hízik hetente.
Szerintetek most mit csináljak?

Bocs a kifakadásért,de tegnap már majdnem elsírtam magamat a rendelőbe,hogy kórházba küld a doki.

Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi szerintem a másik tápitól rendbe jön majd Réka pocija ne aggódj. A ha hipoallergén szóval nem lesz semmi gond.Gegének a nutrilontól lett kiütéses a böre most humana ha-t kap nagyon ritkán azóta KOPP_KOPP lekopogom minden rendben.

nika70
Salgótarján
 
 


SZiasztok,
Dijcsi:
nagyon sajnálom, ami veletek történt, kész téboly...

Nika:
2óránként keltetek? mi lehetett a picúrral?

Timi:
látom te is kifogtad a "jó" gyerekorvost!!! csak kórházat tud javasolni, ahelyett, hogy rendesen megvizsgálná?

Nálunk áll a bál, tegnap előtt megint begyulladt a bal mellem, tegnap elvittem Laurát oltásra, és felmentem én is az osztályra, egy kedves nővér kimaszírozta a mellem, DE azóta a harmada a tej mennyiségem, a téboly kerülget...
Vettem már homeós bogyókat, teázom, fejem, de nagyon el vagyok keseredve, adtam még megamnak egy esélyt, ha ez sem jön össze végleg feladom.
Laura tegnap óránként szopikált olyan 20mg-okat, mára belefáradt, sehogysem eszik, csak keveset. Hála a gyulladás lement, de mitől jön vissza pik-pak a tejem???? Jövőhéten visszamegyünk a dokihoz, addig írnom kell mennyit eszik, ugyanis az utóbbi hónapban csak 200g-ot hízott :(

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Ja most 5050g, 3150g-mal született, ja és 13 hetes

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


luisa:Hát remélem beindul a tejcsid :? .És mennyivel jöttetek ki a kórházból?
Kép

Timi
tftimi
 
 


Luisa
remélem jön a tejcsi vissza lassan-csak az a baj hogy ehhez neked is meg kéne nyugodnod,m minél idegesebb vagy annál kevesebb tejcsid lesz-de kérdem én hogy ne legyen ideges az ember ha nemtudja eleget eszik-e a babája...szóval nemtudok okosat mondani..én az elején,mikor egy csomó szar összejött nekünk,akkor belenyugodtam hogy jó akkor veszek tápszert a lényeg hogy ne haljon éhen és nem idegeskedem tovább...kértem a dokitól receptet vettem tápszert adtam neki azt egy napig,megnyugodtam hogy tutira elég kaját kap stb.másnap ömlött a tejem a cicimből...úgyhogy biztosan számít a lelkiállapot is!!!

Barbamami
Milyen ez apelus??rossz neki??Mert valszínüleg nekünk is ez lesz a sorsunk..nekem is volt csipőficam gyanúm elég erősen és nekem 6hónapig kellett a pavlik kengyelben lennem..anya csak fürdire vehette le..és állítólag női ágon öröklődik..tesómnak pl semmi baja nem volt(fiú)..szóval tutira Dórinak is lesz sajna...

rakok fel majd képet most szopi...stb,aztán feltöltöm a gépre kicsinyítem és jönnek a képek...
Akíííírrraaa kivi vagyok naaaagyooon a hajadra...de "előtte" képet is kérünk h láthassam a különbséget!!! :lol:
nikky
 
 


Képzeljétek el felhívtam a gasztroenterológiát időpontot kérni,és közölték,hogy ők csecsemőkkel nem is foglalkoznak :lol: .Ezt komolyan nem hiszem el mennyire hülye ez az ovos :lol:
Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi: na, jól beparáztatott téged ez az orvos... mi a kezdetektő a BEBA HA-t adjuk Bálintnak és lekopogom nincs vele gond, szereti is, de emlékszem, hogy Nanették mennyit próbálkoztak a tápszerekkel, mert Dominak nem ízlet stb. Szóval szerintem próbáld ki a BEBA-t. Egyébként a hasfájásra próbáltátok már az Infacolt, vagy az espumisant? Hátha segítene. Ja, és ha hasmenése van akkor próbáld sokat itatni mert az ilyenkor nagyon fontos! Egyébként meg szépen fejlett Réka, szerintem ne izgasd magadat nagyon!!! A súlya is megfelelően gyarapszik. Ilyenkor szerintem azt kell figyelni, hogy változik e a hangulata, nem e lázas, nincs e beesve a kutacsa stb, mert akkor lehet, hogy elkaptt vmi vírust. Kitartást! Minden rendben van. Addig amíg jól érzi magát nincs gond. Egyébként Bálint is mostanában kevesebbet eszik, mondjuk, ahogy növekednek állítólag kevesebb is elég. Ő jól érzi magát így nem idegeskedem, pedig van hogy egy nap csak 600-700g-t eszik meg...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


dijcsi,
:evil: :evil: :evil: őőőrület!!! Hogy az emberre a frászt hozzák...!!! Nem gondolnak bele az anya érzéseiba...

macsek!!
nagyon szép Luca....húúú de tényleg!!!
Ez a cumis sztorid ismerős... :lol: baromijól megfogalmaztad!!! ÉS mi is kb így jártunk :lol:

cumiról még:Szerintem sokkal rosszabb ha a kezét szopja, tényleg naon lehéz erről leszokni... :( de a cumival nekem is az volt a parám, hogy ha az alvásnál hozzászokik akkor lesznek bajok. NA azt csináltam, hogy az esti lefekvéshez egyáltalán nincs cumi (elötte amúgy is sokat cumizik a kajával) így soha nem ébred fel, hogy a cumi kiesik. Nappali alvásnál sokszor van cumi, de azt csináltam, hog yha elaludt akkor kihúztam a szájábol.Néha felriadt ugyan, de azóta nincs gond ha kiesik a cuci, alszik tovább édesdeden. :lol:

tftimi,
idióta doki...no comment...

mennem kell...
Vendég
 


r.zsana:Köszi a bíztatást.Most volt kaki is és normális az állaga :D .Mi is átlagosan 611akat eszünk naponta,de tegnap pl. csak 540et.Tudod mi a furi?Egy nap többszőr is van,hogy elkezdünk enni, és kb. 60nál elkezd sírni,és nem is tudok többet belediktálni.Ez mitől lehet?Fáj a hasija?Nálatok a Bebától nem keményebb a széklet?Én azt hallottam hogy ezt produkálja a tápszer.Lehet ellene valamit csinálni ha ez lesz?
Kép

Timi
tftimi
 
 


Ja és az infacolt használom már 1 hónapja.Te mivel itatod Bálintot?

Kép

Timi
tftimi
 
 


Luisa: nekem már 3x volt mellgyuszim és az utolsónál nekem is eléggé megcsappant a tejem és én azt csináltam, h minnél többször cicire tettem egy nap és hagytam jó sokáig rajta. Ilyankor a homeos bogyó nem is igazán jó.Illetve egy homeopata azt mondta, h van egy rakat homeos szer tejszaporításra, de általában, csak 1-2-t ismernek és nem is biztos, h ez mindenkinek jó és mellgyuszi után hagyni kell, h a baba állítsa vissza a tejtermelést! Maximum laktoherb teát javasolt!!!
Nekem jól helyreállt!Ja és a váltotmelles szopi helyett mindkettőből etesd egy- egy etetésnél!!!Nyugi!!Egyébként fejben is eldől az egész, erre én az utolsó mellgyuszinál jöttem rá, mert akkor úgy voltam, h lehet, h inkább nem akarok szoptatni, ha ez ilyen problémákat okoz, aztán erőt vettem magamon és eldöntöttem, h szoptatni akarok...na akkor indult be igazán a tej!!
Egyébként lázad is volt?vagy csomó?piros foltok??

Réka meg pár napja nem nagyon akar enni, meg van olyan szinte minden nap egy-egy etetésnél, h sír, ha cicire akarom tenni!!!

Kép
gyanixi
 
 


Timi: nálunk is volt pont ugyan így mint nálatok, hogy evés közben valamiért elkezdett sírni és nem is evett többet. Fogalmam sincs mitől lehetett , de pár nap múlva leállt, volt olyan, hogy fálórával később még bepróbálokoztam és akkor evett is még...Nálunk a kaki pontosan két naponta jön, mi csak óriás kakinak hívjuk :wink: mert tényleg jó kis adag. A védőnő azt mondta, hogy ez normális (mármint a két naponta), főleg a táposoknál. Egyébként ez is teljesengyermekfüggő, mert van hogy a táposok is ugyanannyit kakilnak mint a tejesek. Na, igen különbözőek vagyunk. Az állaga meg normális híg, zöldes, nem kemény. Viszont ha nagyon fáj a pocija tényleg próbálj ki valami szert, mert az segít a pukiba és a kakiban is.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


r.zsana:Hát akkor remélem elmúlik a sírás :( .Kaki nálunk is 2 naponta van és az is ,,óriás"kaki :lol: .Azt nem írtad,hogy mivel itatsz?
Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok! :lol:

Ma is nagyon jó éjszakánk volt,a fiatalúr 6kor ébredt fel. :D Most már nem mindig eszik sokat,van amikor 100ml is elég neki,de azért legtöbbször 140ml kell neki.
Holnap lesz 10 hetes,és pont holnap lesz 7éve,hogy együtt vagyunk a párommal! :P
Anyós írt mailt(nem,hogy felhívna :evil: ),hogy menjünk már fel holnap,mert régen voltunk. Na ők se jönnek. 3-4 hetente,ha 5 percre beesnek,de még semmit nem kapott tölük Gabika a mini csokinyuszin kivül. A barátnőmtől többet kapott! Ez azért durva! :evil: A páromat is bántja szerintem,csak nem mondja. Nekem őszintén semmi kedvem felmenni,majd később,húzom az agyukat. Meg az az igazság,hogy a párom mire hazaér lassan etetés,és 18 után meg nem megyek sehova a gyerekkel,mert fürcsi lesz. :) Na mindegy!

Akíra én is nagyon kíváncsi vagyok a hajadra! :D Teszek fel egy képet rólam és a páromról,hogy 7éve,hogy néztük és most! Hát változtunk! :lol:
Kép
Kép

És jöjjenek a kiskori képeink összehasonlítva Gabikával! :lol:
Kép
Kép

Friss videó:
:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=5lJVVw2VZeY

Friss képek: :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszibaba:Tök jók ezek az összehasonlító képek :D .
Szerintem alkalmazkodjanak az anyósodék hozzátok ne fordítva.Mert mostmár a baba a főnök nem?Ha szeretnének vmt akkor meg tudnak ők is látogatni.
Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi, Nikky, Gyanixi köszi a bíztatást! Rámfér...
Gyanixi:
nagyon sokat jelentett az emiled, írtam privit, köszi mégegyszer!!!!

Most ott vagyunk, hogy egyszerre max 30-40 van egy ciciben, óránként eszünk, így talán nagyjából tartjuk a mennyiséget, csak kivagyok a sok fejéstől, etetéstől, másból nem áll a nap. Ja egy jóhír, Laura nagyon -édi, amásik, talán lement a mellgyuszi :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Timi: még eszembe jutott valami ezzel a kevés evés és sírás témával...szóval ha Bálint így csináltakkor először is nem állok meg büfiztetni, csak akkor amikor már dugdossa a nyelvét, mert van ha megállok soha nem dugom vissza a szájába a cuclit. A másik, hogy nálunk még a csörgőzés néha bevállik. Az egyik kezem közelábe ott a csörgő, és ha elkezd nyügizni egy kicsit ezzel elterelem a figyelmét és akkor sokszor visszaveszi a cuclit és eszik. Hát, nem tudom talán egy próbát Nálatok is megér...hátha...ja, még valami. Ha nagyon fáradt, nálunk akkor is szokott nyügizni és akkor sem eszik rendesen, de ez azért nem jellemző, max este...remélem bejön valami :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


luisa: szerintem nincs gond csak talán a cici nem volt elég tápláló.most is napközben márfél óránként eszik szerintem megint növekedésben van vagy passz.Mindegy teszem cicire gyakrabban aztán meglátjuk lehet bepotlom egy kis tápival ha minden kötél szakad :)

nika70
Salgótarján
 
 


Timi: az kérdezed, hogy a táp mellett mit adok inni? Na, azzal több a problémám, mert eddig úgy ahogy, de megitta a teácskát... (mindenfélét kipróbáltam: kamilla, hársfa, citromfű, csipkebogyó, és most kezdem a gyümölcs teákat próbálni:eper barack cseresznye stb...)szóval a csipkebogyót néha elfogadja egy kis cukorral :roll: ma a baracktea van a menüben hát kíváncsi vagyok...ma kb két kortyot ivott belőle, pedig nagyon kellene, hogy igyon valamit, mert a múltkor kicsit beesettebb volt a kutacsa, ami állítólag azt jelenti, hogy több folyadék kell neki,meg egyébként is a táposoknak kell inniuk a kaja mellett...főleg ha jön ez a nagy meleg. Szóval jól megvagyok lőve ezzel az itatással, már el is keseredtem, dehát nem tudok mit tenni. Próbáltam már más cuclival (1,2,3-al) meg vettem varázsitatót is hátha, na meg persze pohárból de a vége mindig ugyan az sajnos, kivéve, hogy ha pohárból kap akkor néha még öltöztethetem is át. (biztos béna vagyok, de nem könnyű, ha löki ki a nyelvével :roll: ) Te mit adsz Rékának? Van valami bevált módszered??? Most azon gondolkodom, hogy mivel a jövő héten már 4 hónaposok leszünk megnézem milyen HIPP levek vannak. Hátha azt szeretni fogja, nekem már mindegy csak igyon valamit, mert már teaházat nyithatnék annyi teát próbáltam meg van itthon. :shock:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Boszibaba: a képek alapján inkább talán apucira hasonlít Gabika :wink:

Pannica: örülök, hogy láthattuk a büszke apukát! :wink: hát szerintem Te klónoztattad magadat, ahogy elnézem Athinát :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Gabibaba: hajrá!!! Drukkolok Neked!!! Lehet, hogy már babázol???

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


[quote="tftimi"]b írta:tftimioszibaba:Tök jók ezek az összehasonlító képek :D .
Szerintem alkalmazkodjanak az anyósodék hozzátok ne fordítva.Mert mostmár a baba a főnök nem?Ha szeretnének vmt akkor meg tudnak ők is látogatni.
Kép


Hát igen ezt mi is így gondoljuk,pláne,hogy 5 perce laknak,és még kocsijuk is van. De még abba is lusták beülni szerintem. Anyukám 160 kmről többet jön,és naponta többször hív,hogy mi van velünk. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


[quote="r. zsana"][ írta:r. zsanab]Boszibaba: a képek alapján inkább talán apucira hasonlít Gabika :wink:

Pannica: örülök, hogy láthattuk a büszke apukát! :wink: hát szerintem Te klónoztattad magadat, ahogy elnézem Athinát :wink:


Igen jól látod,tiszta apja! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


r.zsana:Én a csipkebogyót próbáltam.A negyedik próbálkozásra elkzdte inni szerencsére.Csak most hogy nyügi nem nagyon merem itatni semmivel.Az is csak telíti.Örülök ha eszik valamennyit.Állítólag a csipkebogyó tea fog.A kamilla hajt.A kömény összezavarja.Akkor most döntse el az ember,hogy mit adjon neki nem?Ma azt próbálom,hogy többször keveset adok neki enni,hátha jobban lesz.Most hívott a védőnő,és azt mondta,hogy ő tejallergiára gyanakodik a babánál.Hát nem tudom...Várok még pár napot,és ha nem javul,akkor elmegyünk kivizsgálásra.
Kép

Timi
tftimi
 
 


boszibaba:Ráadásul ilyenkor vinni kell egy csomó mindent:váltóruha,pelenka,cumisüveg,táp-tea....és még sorolhatnám.Mi is ezt szoktuk játszani ha megyünk valahová :? .Kész idegbaj az egész.Kocsiba bekötés fél óra.Kocsiból kimászás másik fél óra...
Kép

Timi
tftimi
 
 


anyós téma: nekem amúgy semmi bajom velük, csak picit fáj, h nagyon nem vesznek semmit Rékának, pedig megtehetnék és úgy várták, meg verték a mellüket, h majd Ők megveszik a babakocsit, hát annyira megvették, h még most is veszik és ha arra vártunk volna, akkor még mindig nem lenne Rékának kocsija!!
Ezenkívül pár hét múlva költözünk, de egy szóval sem kérdezték meg, h tudnak-e valamiben segíteni...még el is húznak spanyolországba pont akkor, amikor nagyban költözködünk majd!! Jöhetnek majd anyukámék 92 km-ről segíteni!!!Persze anyáéknál nem kérdés a segítség!!!Na.......!!!Lehet, h a szülés is kihozza az érzékenyebbséget az emberből és talán ez is rásegíta rossz anyós kapcsolatok kialakulására, de azért nem hiszem, h csak erre fogható!!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

r.zsana, tftimi,
Nálunk is ugyan ez volt. Márk semmit nem akart inni. Kipróbáltam egy jó pár teát, és egyik sem kellett neki. Viszont kb 3 héttel ezelőtt elkezdtem adni neki az almalevet, amit töményen ugyan nem szereti, de hígitva szívesen megissza. 30 gramm almaléhoz 80 gramm babavizet adok, és ez az egyetlen lötty, ami szivesen megissza. Egyébként kipróbáltuk már a sárgabarack levet is, ami nem izlett neki (A Hipp, és a Nestlé leveket veszem, amire az van irva, hogy 4 hónapos kórtól, viszont az orvos, meg a védőnő is mondta, hogy ezeket már lehet adni). És egyiktól sem volt semmi baja. Sőt, a tápitól nehezen kakilt, viszon amióta almalevet is kap, sokkal könnyebben jön a kaki, annak ellenére, hogy az alma fog, nálunk ez szerencsére nem következett be.

Én már nagyon várom, hogy elkezdhessem a hozzátáplálást. Beszereztem egy baba szakácskönyvet, egy csomó jó babarecepttel. Kb 4-5 hósan szeretném elkezdeni lassacskán adni neki a pépeket stb. Csak még azt nem tudom elképzelni, hogy fogok pepecselni pl 2 krumplival, amikor kilós mennyiségekhez vagyok szokva :D :D

Macsek,
Annyira gyönyörű a babód!!!!!

boszibaba,
Nagyon helyes a Gabika! És szerintem is tiszta apja kiskorában.

LÁnyok,
voltunk ma reggel a kerületi Dévényes csajnál (a Moszkvatéri központba akartam kérni időpontot, de ott 2 hónapot kell várni, és ők javasolták a csajt, azt mondák, hogy nagyon jó szakember). Azt mondta a nőci, hogy nem hogy nagy baj nincs, hanem kis baj sincs a gyerekkel!!!!!!!! Jó tartja a fejét, szerinte. Most akkor nem értem, hgoy máshol miért kötözködtek, hogy nyaki hipotómiája van.... Azt mondta, hogy a dévényes módszerre semmi szükség, mert teljesen a korának megfelelően fejlődik. Viszont 4-5 hósan meg kell fordulnia a MÁrknak, és hogy addig is gyakoroljuk a forgást, mutatta, hogy forgassam, és hogy segitsem abba, hogy megfroduljon. Julius közepén kell visszamennünk, és akkor újból megnézi.... na most megyek, mert hív a gyerkőc... Basszus, ma 5 percekre alszik el csak...

Kép
dijcsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?