Akíra: Természetesen nem haragszom amiért kivettél a táblából, dehát ha egy topik országos, akkor bizony előfordulnak távolságok. Na nem mintha manapság 100 km az lenne, de azért bébivel csak nem indulok útnak, főleg egyedül. Apát meghát nem igazán lehet ilyenekre rávenni,mert folyton dolgozik, ráadásul 3 hét múlva államvizsgázik...
Tegnap mértük Marcit, 4,44 kg. Hát eddig többet gyarapodott egy hét alatt, de a havi 600 g-os előírt gyarapodás már megvan, és csak kedden töltjük a 2. hónapot, szóval nem aggódom. Meg egyébként is jókat alszik, és folyton vigyorog, röhög mikor ébren van, és a pelus is rendszeresen megtelik! Így gondolom nem igazán maradhat éhes!
Jaj, titeket nem önt el néha a tejcsi??? Nekem most levegőztetnem kell a jobb cicimet, mert lett rajta valami furcsaság, és hiogy minél előbb begyógyuljon, és hát néha azon veszem észre magam, hogy mindenem csupa tejcsi. Pl. most is.
Na sebaj!
És igazatok volt, hogy az első és második hónap közötti idő a legnehezebb! Igaz még csak közelítünka második hónaphoz, de Marci egy tündér! Tegnap is alig sírt, ja, és ahhoz kápest, hogy két hétig folyton cipelni kellett, mostmár alig van kézben. Nagyokat alszik, utána eszik, majd jókat "beszélgetünk, "játszunk", és újra bealszik! A babakocsizást pedig hasonfekve ugyan, de egész jó arányban átalussza. Szóval mintha kicserélték volna! Persze ha jönnek a frontok, nem egyszerű a helyzet, de remélem azért ha bejön a nyár ritkábban lesznek!
Chrissyy gyere nyugodtan közénk, nekem úgyis nagyon hiányzik a terhesség, így kapunk egy kicsit még belőle!
Hát Pannica irigylésre méltó az a háttér a fotón...
De elvileg mi is megyünk majd a Balcsira sokszor, mert a párom szüleinek van ott egy kis házikója, így majd hosszú hétvégékre, és augusztusban hosszabb iőre is megyünk!
Akik már nekiindultak hosszú útnak: Hogy viselte a babó az utat? Jobb esetben gondolom végigalussza, de ha nem??? És nem viseli meg a picit a más környezet? Bár lehet inkább jót tesz, hogy egész nap levegőn van?! Nekünk sajnos még erkélyünk sincs, így csak annyit vagyunk levegőn, amíg sétálunk. Ez napi 2 óra, de ha bejön a nyár, tuti kétszer is nekivágunk, délelőtt és este, mert akkor ugye délután nem lehet menni, én meg megőrülök bezárva a lakásba egész nap!
Bocsi, hogy ennyit írtam, de most Marci alszik, és ki tudja mikor lesz még időm jönni!