Nadin, Éva!
Tegnap, amikor olvastam a Nok Lapjában Reményik Sándor Kegyelem c. versét, én is azonnal pont Évára gondoltam, és arra, hogy le kellene írnom neki. De Nadin, megeloztél.
Drága Éva!
Nagyon örülök annak, hogy jobban vagy, és elindultál azon az úton, aminek a végén a kisbaba áll. Nagyon jól tetted, hogy bejelentkeztél a másik dokihoz!
Amikor bemész hozzá, mondd el neki részletesen, hogy mi van veled. Kezdd el úgy, hogy a pároddal már 20 hónapja szereténk kisbabát, de sajnos még nem sikerült, és tegnap is újfent megjött. Ebbol azonnal tudni fogja, hogy nem tud megvizsgálni. Elmondod, hogy jársz egy másik orvoshoz, és mondj el mindent, hogy milyen kezeléseket, gyógyszereket kaptál eddig. És feltétlenül mondd el azt az óriási tüszot is!!!
Arra vigyázz, hogy ne kételkedj a régi orvosod szakmai tudásában, azt nagyon utálják, ha egy másik orvost pocskondiázik valaki. Csak mondd el, hogy úgy gondolod, több szem többet lát.
Ha telefonon ilyen készséges volt, ne félj tole, ez nagyon jó jel, nagyon aranyos lehet!
A pénz felol pedig azért ne aggódj, mert szerintem egy beszélgetésért nem fog kérni semmit (lesz még alkalma úgyis keresni rajtad). Ha mégis kér valamennyit, akkor is durva lenne 3.000,- Ft-nál többet kérni. De ha mégis többet kér, mint amennyi pénz van nálad, egyszeruen mondd meg neki, hogy majd legközelebb megadod a többit, mert csak ennyit és ennyit tudsz adni. Kész.
Fél 1-re mész, ugye?
Nagyon-nagyon izgulok érted!
Jázmin, Zsófi!
Értetek pedig szorítok ezerrel!
Ha nem jönnék ma többet, akkor mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Az akciósoknak eredményes szerelmeskedéseket, a mensi nem váróknak pedig pozitív teszteket!
Puszilok mindenkit: Laura