Új privát üzeneted érkezett!

Nadin!

Nagyon megható verset írtál. Teccik. És mindent
köszönök Neked is. Köszi
Veled egyébként mi újság?

Beja és a többiek!

Mindenkinek köszönöm, hogy erõt adtok nekem.
Ez borzasztó fontos számomra.

Természetesen amint visszajöttem az orvostól
azonnal megírom, hogy mi volt.
Eldönöttem, hogy mindent elmondok neki
õszintén, nem titkolódzok.

Adjatok tanácsot a pénz ügyben, mit tegyek!

Lécccccciii!!!!

Csak hát hol van még fél egy? Oltári messze.

Meg félek is, nagyon izgulok.
Csak el ne ájuljak, mert volt már rá példa, hogy
az izgalomtól elájultam. Komolyan.
Igaz csak kis ideig tartott, de a lábaim
összerogytak alattam.
Hát megpróbálok erõt venni magamon.

Millió puszi NEKTEK drága lányok.

Éva
Éva

Kriszi! Kép
Légyszi most már irj egy emilt, hogy mit mondott tegnap a dokid mert itt orülök meg a kiváncsiságtól! Kép
Én is nagyon bizok most a sikerben, de már most eldöntöttem, hogy ha nem sikerül akkor sem adom fel, mert rájöttem, hogy nálunk lehet, hogy az idozitésekkel volt a gond. Pontosabban a nem idozitéssel.... Kép
Puszi, Szonja
Szonja

...az emil cimem: csipike@kgb.hu
Szonja

Szonja!
Egyéb álmokról mit mondott a szakértõ? (én ma éjjel a fiam általam nem igazán kedvelt tanítónénijével álmodtam, és azt, hogy felszólaltam nála, hogy bánjon már igazságosabban a gyerekkel)
Amúgy nekem az ikrek 13-án születtek, igaz csütörtökön. De nekik néhány évente péntek 13-ra esik a szülinapjuk. Az vajon jó, vagy rossz???

Éva, örülök a pozitivizálódó hozzáállásodnak, egyetértek többekkel, elõbb a lelki béke és harmónia kell, mert most lehet, hogy az a legnagyobb akadály.

Szonja, neked továbbra is szorítok!

Ildi
Pethes Ildikó

Kedves Ildikó!
Azt mondta a jósno, hogy csak a jó álmok teljesülnek! Kép
Egyébként sem biztos, hogy azt már ma álmodtad amit leirtál, a ma éjszaka számit éjfélig!
Jut eszembe a férjem nagyon ikreket szeretne, az apai ágamon van is iker unokatesóm. És lehet, hogy már én is örülnék az ikreknek mert nem olyan rég két gyönyöru kisfiút álmodtam magunknak! Érdekes, hogy mindketto kisfiú volt, mert egy picit mindkettonknek jobban húzott a szive a lány felé. De amióta megálmodtam azt a két kis tündéri kisfiút... Kép
Köszönöm a drukkolást, remélem segit!
Jázmin!
Mi újság? Hogy vagy? Irj!
Pusz, Szonja
Szonja

Kriszti!!! Szija!!!

Írj egy pár sort, hogy mi volt a dokinál, légyszi!!!!

cupp, Beja
Beja

Sziasztok!

Az álmokról annyit, hogy én már sokszor
álmodtam, hogy gyerekem született, és
mindig kisfiú volt.

Jázmin!

Lécci jelentkezz!

Jázmin, Kriszti!

Nagyon örülnék, ha sikerülne Nektek.
Informáljatok, ha van valami fejlemény.

Puszi

Éva
Éva

Lányok...

Telefonaltam Pestre az Orsz. Kozeg. Int.-be. Azt mondja a noci aki felvette a telefont, hogy nincs ott a verem,es kulonben sem adnak ki eredmenyt telefonon(holott egy ott dolgozo doki mondta, hogy erdeklodjek telefonon), csak lezart boritekban visszakuldik a dokinak.
Nem mondom! Szigoruan orzik
az eredmenyt, a vermintat meg elhagyjak... szep dolog. Ezek utan kivancsi vagyok visszaerkezik-e az eredmeny a dokimhoz legalabb...

Ennyit a virologiai labor hozzaallasrol.

Pusziko,

Mamacica
Mamacica

Sziasztok lányok

Sajnos nekem sincsenek túl jó híreim. Kép
Tegnap este még írtam, hogy reménykedek, mert kétszer erös görcseim voltak, de nem jött meg és a görcs is elmúlt. Este 11-kor hazajött a párom, én vidáman fogadtam, csacsogtam neki, sürgölödtem körülötte, majd kicsattantam, hogy nem tudja milyen "haditervem" van húsvétra és hogy talán milyen ajándék várja. Aztán elmentem pisilni és a WC papíron a tipikus elöjel, a barnás-pirosas jel. Kép Szinte tuszkoltam a párom az ágyba, nem értette, hogy hirtelen mi a baj, de nagyon fáradt volt (egész addig dolgozott), úgyhogy lefeküdt aludni, én meg ott sírtam a fürdöszobába. Életemben ennyire nem reméltem, mint ebben a hónapban, már meg is vettem mindent a bejelentéshez, rég kitaláltam hogy lesz. Alig tudtam elaludni, hozzábújtam, hogy kicsit megnyugodjak. 3 órát tudtam aludni és végig a menziröl álmodtam, fordolódtam csak végig. Azért megmértem a hömet, ami persze lejjebb ment és azóta is végig görcsölök.
Szóval nem valószinü, hogy tesztelni fogok.
Még nem jött meg teljesen (csak pillanatok kérdése), de ha meg is jön teljes gözzel arra szeretnélek kérni titeket, hogy ne sajnáljatok, ok? Annál jobban nem utálok semmit. A hétvégén úgyis összeszedem magam és újra belevetjük magunkat és akkor megint ott a remény.
Eddig nekem csak a reménykedés jutott, remélem egyszer már más is jut.
Jázmin

Nadin, Éva!

Tegnap, amikor olvastam a Nok Lapjában Reményik Sándor Kegyelem c. versét, én is azonnal pont Évára gondoltam, és arra, hogy le kellene írnom neki. De Nadin, megeloztél. Kép

Drága Éva!

Nagyon örülök annak, hogy jobban vagy, és elindultál azon az úton, aminek a végén a kisbaba áll. Nagyon jól tetted, hogy bejelentkeztél a másik dokihoz!

Amikor bemész hozzá, mondd el neki részletesen, hogy mi van veled. Kezdd el úgy, hogy a pároddal már 20 hónapja szereténk kisbabát, de sajnos még nem sikerült, és tegnap is újfent megjött. Ebbol azonnal tudni fogja, hogy nem tud megvizsgálni. Elmondod, hogy jársz egy másik orvoshoz, és mondj el mindent, hogy milyen kezeléseket, gyógyszereket kaptál eddig. És feltétlenül mondd el azt az óriási tüszot is!!!
Arra vigyázz, hogy ne kételkedj a régi orvosod szakmai tudásában, azt nagyon utálják, ha egy másik orvost pocskondiázik valaki. Csak mondd el, hogy úgy gondolod, több szem többet lát.
Ha telefonon ilyen készséges volt, ne félj tole, ez nagyon jó jel, nagyon aranyos lehet!

A pénz felol pedig azért ne aggódj, mert szerintem egy beszélgetésért nem fog kérni semmit (lesz még alkalma úgyis keresni rajtad). Ha mégis kér valamennyit, akkor is durva lenne 3.000,- Ft-nál többet kérni. De ha mégis többet kér, mint amennyi pénz van nálad, egyszeruen mondd meg neki, hogy majd legközelebb megadod a többit, mert csak ennyit és ennyit tudsz adni. Kész.

Fél 1-re mész, ugye?
Nagyon-nagyon izgulok érted! Kép

Jázmin, Zsófi!

Értetek pedig szorítok ezerrel! Kép

Ha nem jönnék ma többet, akkor mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Az akciósoknak eredményes szerelmeskedéseket, a mensi nem váróknak pedig pozitív teszteket!

Puszilok mindenkit: Laura
Laura

Jázmin!

Vettem az adást, de nem sajnállak. Kép De ha nem sajnállak, akkor nem is tudok semmi olyat írni, amitol egy kicsit jobb kedved lenne.
Egyébként én sem szeretem, ha sajnálnak, mert akkor valahogy felerosödik bennem a problémám, sokkal nagyobbnak tunik, ha a környezetemben látom a sajnálkozó arcokat. Viszont ennek a hatására tudom jól kibogni magam.
Hát, ahogy gondolod.

Azért álmodj nagyon szépeket!!!!! Kép

És sokszor puszillak: Laura
Laura

Beja,Jazmin,Szonja,Eva es persze Mindenki!

Tegnap semmi jot nem hallottam a dokinal,abban maradtunk,hogy szerdan vesznek vert 1-2 het mulva meg lesz az eredmeny es attol fugg minden.Ujabb 2 doboz Closti,mivel semmi jel nem utal arra,hogy belathato idon belul megjonne.KépKépKép
El megyek egy masik dokihoz is!Kép

draga Jazmin!

nem is tudom mit mongyak,orulten sajnalom.De majd velem egyutt kezgyuk ujra az egeszet.OK???KépKépKép

Mamacica!

Hurra!Mostmar azon is izgulhatok,hogy el ne vesziccsek a verem.

pussz kriszti

ui ma meg egy percet nem dolgoztam!
kriszti

Lányok!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK, LEGYETEK JÓK ÉS VIDÁMAK!!!!!

cuppppppppppp Mindenkinek!
Beja
Beja

Jázmin!

Kép Kép Kép
Hát,meg tudlak érteni...
Pontosan 1 hét mulva(ha minden rosszul megy) én is ugyanazt fogom tenni a fürdöben(meg mindenhol),mint te:jo nagyot sirni.Nekem ez segiteni szokott. De azért klassz a + hozzállásod, irigyellek érteKép
De biztos vagy benne,hogy meg fog jönni?

puszi Nadin
Nadin

Szisztok!
Csak egy napot hagytam ki, de alig gyöztem olvasni, annyi a hozzászólásKép.

Ildi!
A fogamzás gátló kedvezöteln hatásairól nem szokás nyilatkozni, mert nem bizonyított. Az biztos, hogy aki szedte, az vagy mindjárt teherbe esik, vagy csak hosszabb idö után. Nekem igazság szerint 1 év és 3 hónap telt el a gyógyi abbahagyása és a terhesség között (még mindig nagyon fura leírniKép). Az biztos, hogy addig nem szedek ilyet, amíg már biztos nem lesz, hogy nem akarunk több babát!

Boglárka!
Köszi a gratulációt!

Jázmin!
Ez szuper, ilyen tüneteim voltak nekem is!

Nadin!
És te még kételkedsz. Nálad tutira pocaklakó van a hasadban Kép!

Lotti, Éva, Zsó-fi!
Én is teljesen beleéltem magam, hogy most minekinek sikerülni fog Kép. Továbbra is szorítok, legyetek optimisták! A tavasz már itt van ezerrel, és egy-kettöre itt a nyár is, addigra nektek is lesz pocaklakótok!

Éva!
Ne tedd ezt velem, már 3 zsepit bögtem tele miattad, le fogok bukni, ha így folytatod! Szebbet , okosabban nem tudok írni, mint a többiek, de teljesen megértelek. A múlt hónapban én is ezt éreztem, mikor megjött, s lám már 5 napja késik! Tudom, hogy én könnyen beszélek, de tényleg ne add fel!

Képzeljétek!
El kezdtem kinyomtatni a topicot. Rengeteg lesz. Már a februárral nehezen boldogulok, és a március még több, az áprilist asszem már most elkezdem, mert nem fogja bírni a rendszer!

MINDENKINEK KELLEMS HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, BÖ GYERMEKÁLDÁST ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Orsi
Orsi

Hát amilyen sikeres volt a múlt jét, annyira szerencsétlen ez a hét.Kép
Meg hát péntek13....
Próbálok olyan + lenni, amyenniyre csak tudok. Legalább táncolhatok tovább, kipróbálhatom az új Roces görkorimat...KépDe hát ez nem ugyanaz.

Kriszti,
te se keseredj el!

Nadin,
miért történne veled ez 1 hét múlva? Nem kétcsíkos lettél? Halványan, de két csík volt, nem?
Én már babásnak számítottalak!Kép
Szinte 100%, hogy ezután megjön, csak idö kérdése. Csak azért írtam le már most, amíg nem is indult el teljes gözzel, hogy aki hétvégén, meg este nem lesz, ne reménykedjen és izguljon értem.

Szonja,
írtam mailt.

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Jázmin!

Te+a többiek jobban biztok a babámban,mint én magam(pedig nagyon szeretném,ha lenne).Én inkább felkészitem magam arra,hogy megjön, akkor nem lesz akkora csapás(dehogynem).És ha nem jön meg, akkor Kép .Egyszer már jártam ugy,hogy 1 hetet késett,mondom tesztelek,mert lurko van! Persze a -lett és nemsokára meg is jött.Na,azt nem kivánom senkinek.
Most viszont olyan érzésem van,hogy talán... Kép
Ugyhogy légyszi szoritsatok nekem még1 hétig jo?

Orsi,
remélem,nálatok minden OK Kép

Nadin
Nadin

Laura!

Igen, fél egyre kell mennem az új dokihoz.
Nagyon izgulok. Annyira, hogy most már
megy a hasam is. Tiszta ideg vagyok.

Nadin!

Neked jó esélyeid vannak még, nem?
A hõd mennyi?

Sziasztok

Éva
Éva

Nadin!

SZurk-szurk!!!!!!KépKép

Eva!

megertem,hogy ideges vagy,de husd le magad mert elfelejtessz mindent amit meg akartal kerdezni!

pusssz Kriszti
kriszti

Éva!

Én is izgulok értedKép
A hom 36.9 volt 2-án,amikor megjött(?).Azota folyamatosan 36.8-37.1 között mozog,10-11-12-13-án végig 37.

Lányok,
már akartam kérdezni,miért a REGGELI hö számit? ilyenkor a legmagasabb?Vagy mi?Nekem volt olyan, hogy reggel 36.7 volt,du 37.3...

Nadin
Nadin

Nadin!
azért a reggeli hód számit, mert az az alap homérsékleted! Délután mindig magasabb mert akkor már dolgoztál stb...
Szonja
Szonja

Lányok!

MOst indulok a dokihoz.

Ha visszajöttem, írok.

Éva
Éva

Éva!
Remélem vissza érsz 2-ig mert nagyon kiváncsi vagyok milyen az új doki, mivel kecsegtet...
Drukkolok! Kép
Szonja
Szonja

[color=#FF000]

Most búcsuzok el, mert annyira görcsölök, hogy be kellett vennem egy görcsoldót és lefekszem.

Puszilok mindenkit:
Jázmin
Jázmin

Köszönjük, Jázmin! Neked és mindenkinek itt a topicon KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK én is!
Pihenjetek sokat, és éljen a szerelem! Kép
Sziasztok, Szonja
Szonja

Éva!

Feltétlenül ird meg,mi volt a dokinál!

Szonja,
köszi.

Én is boldog ünnepeket és jo hosszuhétvégét kivánok mindenkinek!

Azért lesz itt vki az ünnepek alatt is?
Nadin
Nadin

LÁNYOK! NÁLUNK(MISKOLC) ESIK A HO!!!!!!Kép
Nadin
Nadin

Nadin!

Akkor most mehecc hogolyozni?Itt meg sut a nap,de hetvegen lovagolni akartam volna,igy biztosan rossz ido lesz.

Mindenkinek jo pihenest es `eredmenyekben` gazdag husvetot kivanok.

kb 1/2 5-ig itt vagyok es mostmar nagyon raerek,ha valakinek beszelgethetnekje tamadna!

Kriszti
kriszti

Lányok!

Megjöttem. Megvolt az ismerkedés.
Úgy 20 percet várni kellett a dokira, mert
mûtõben volt.
Mikor megérkezett bementünk a vizsgálóba és
elmondtam a gondomat. Megnézte az összes
eddigi leleteimet (a korábbi dokimról nem
szóltam és õ se kérdezte, hogy kihez jártam)
és azt mondta, hogy nincs semmi eltérés,
ami utalna valamire. Kérdezett néhány dolgot,
én meg mindent elmondtam, amit tudtam.
Azt mondta, hogy az eddigi leleteim alapján
nem lát semmi bajt. Arra a nagy valamire se
mondta, hogy az ciszta lenne vagy valami más,
mindenre azt mondta, hogy rendben van.
Végül is abban egyeztünk meg, hogy a 14. nap
körül csinál egy hüvelyi uh.-t, hogy milyenek
a petefészkek és a petesejtek.
Az a jövõ hét után való hét szerdán lesz.
Már úgy várom.

Pénzt meg nem fogadott el.

Szóval, eddig ennyi.
Meg vagyok vele elégedve, nagyon normális volt.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK ÉS JÓ
PIHENÉST!!!!

Még maradok, csak én is szerettem volna
mindenkit köszönteni az ünnep alkalmából.

Írjatok

Éva
Éva

Lányok, itt Pesten, pontosabban Budán, a hegyen is esik idõnként a hó! (perpillanat nem,de egy félórája igen)
És állítólag ez így lesz az elkövetkezõ napokban.
Ildi
Pethes Ildikó

Jázmin!
Kérlek, még ne add fel! Teljesen megjött már, vagy csak az a kis pirosas-barnás h.váladékod van?
Mennyit késett? Nem akarok okoskodni, de vigyázz magadra, 1-2 nap múlva már okosabbak leszünk. Addig vagy vérzel tovább vagy abbamarad.

Ha meg megjön, akkor legalább megint egyszerre izgulhatunk. (Ez így jó, nem? )
Amúgy mi most eldöntöttük a párommal, hogy augusztusig csak úgy szeretkezünk, hogy nem gondolunk a babagyártásra. Mamacica szavaival élve csak a szerelem számítKép Tehát énértem hosszú ideid nem kell izgulnotok, de azért itt maradok közöttetek, és majd én szurkolok mindenkinek. Én leszek az, akinek most ez lesz a mottója: A részvétel számít, nem a győzelem.

Ha meg a kicsi mégis most akar jönni, akkor jöjjönKép

Más téma! Képzeljétek, tegnap a www.netkórház oldalon a nőgyógyászatnál az én dokimat találtam, tökre megnyugodtam, úgy feldobott, hogy meg tudtam kérdezni tőle egy problémámat. Ilyeneknek is lehet örülni!!!!

Még van egy kérdésem. Amikor ultrahangon megállapítja a doki a terhességet, akkor a rá írt időpont (pl.4-5 hetes) mit jelent?

Nadin!
Azért nem arra gondolok, hogy mégis baba van, mert a múltkor egy hét késés azért volt, most meg rendes idő van, ja és ma már van vérzés.
Érted nagyon szorítokKép

Köszi mindenkinek! Nagyon boldog húsvétot kivánok nektek!

Ui. Lesz valaki közületek itt a társalgóban húsvétkor. Mert én jövök ám olvasni titeket!!!!

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Éva!
Örülök, hogy megnyugodtálKép Már ez is egy újabb lépés a siker, a babuci feléKép

Ja, nálunk Finnországban is szállingózott egy kicsit a hó, de most már süt a nap, holnapra már megint 8-9 fokot mondott.

Bocs az OFFért,de most az egyszer (évszázados átlagot tekinteveKép) itt van jobb idő. És én ennek annnnnnyira örülök! Bocs, hogy kárörvendő voltam, de legalább ilyenkor nem kívánkozom haza.

Nadin! Én leszek az ünnepek alatt, meg ma is végigKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Éva!

Klassz,hogy szimpi volt a dokiKép Már ennyivel is elörébb vagy.

Zsofi!

Nekem márc 2-án PONTOSAN akkor "jött meg", amikor (nem)kellett volna!Akkor most én is mondjak le a babárol? Ezt most halálkomolyan kérdezem! Kép

Nadin
Nadin

Bocs, 20-ÁT akartam irni.
Nadin

nadin!

Eszed agaban se legyen lemondani a babarol,max. meg varnod kell ra egy pottyet.

Eva!

nagyon orulok,hogy elmentel ehez a dokihoz,szerintem mostmar jo kezekben leszel.Kép

Zsofi!

En sajna szerdaig nem leszek netkozelben,de amint tudok jovok.

Mindenkinek millio puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Most megyek haza. Majd kedden jövök.

Szorítok Nadinnak és még azért Jázminnak sem
árt.

Kellemes húsvétot és jó pihenést mindenkinek.

Remélem a jövõ héten már új kismamákat
köszönthetünk.

Végül megköszönöm mindenkinek a jókívánságokat
a hétre és a bátorítást.
Vigyázzatok magatokra, fõleg az akinek már
pocaklakója van.

Millió puszi mindenkinek.

Tehát, akkor kedden újra itt leszek.

Sziasztok.

Éva
Éva

Nadin!

Őszintén, fogalmam sincs. De ha ez megnyugtat, amíg nem mész orvoshoz, írjál egy emilt az én dokimnak. www.netkorhaz.hu, Csermely Gyulának hívják a dokimat, de több nőgyógyásznak is lehet írni. 24 órán belül válaszolnak.
Írd le részletesen, mi történt veled, és azt is, hogy mész dokihoz, de addig is tudni akarod, mi a teendő.

A hőmérsékleted azonban bizakodásra az okot. Nekem mára le is ment a hőm,és ezért sem reménykedem.
De te nehogy feladd!!!!!

Nem írtatok arról, hogy mit jelent a doki által ultrahanggal diagnosztizált 4-5 hetes terhesség. Ez engem azért érdekel, hogy be tudjam lőni, hogy a múltkor mikor volt a fogantatás, vajon ciklus közepén-e.
Kérlek titeket! Válaszoljon rá valaki!

Az érdekelne, hogy ilyenkor az embrió (magzat) korát saccolják meg, tehát a beágyazódástól számítják-e, vagy a fogamzástól, vagy honnan.
Gondolom, nem az utsó mensitől, mert ahhoz minek az ultrahang, meg akkor miért csak körülbelüli időt tudnak mondani.

Válaszoljatok!

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Zso-fi!

szerintem az utolso mensihez viszonyitva mongya meg az UH. is.Azert gondolom,hogy igy van mert az orvosok mindenkeppen azt veszik alapul,tehat ha ketfelekeppen szamolnanak-eccer az uh. szerint,eccer meg a mensi szerint-akkor baromi nagy kavarodas lenne.
De ez csak a laikus velemenyem,keccer voltam mar terhes mindkeccer ugy emlexem egyezett az uh-os ido a mensibol szamitottal.

pusszzz kriszti
kriszti

Drága Jázmin!
Olvastam Czeizel könyvében, hogy ciklusról ciklusra egyre nagyobb az esély a teherbeesésre, mert szinte rááll a szervezet...Kép
Ez a hónap most nagyon jó FŐPRÓBA volt! A következő lesz az ELŐADÁS, és mi tapsolhatunk az eredménynek, a gyönyörű kicsi Jázminnak...Kép Kép Kép
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Viráganya
Viráganya

Sziasztok!

Már teljesen jól vagyok!Kép A görcsoldó nagyon jó ötlet volt, akárki is találta fel. Jól kisírtam magam, de már lelkileg is jól vagyok. Süt a nap, fital vagyok és szép az élet! Egy hatalmasat fogunk sonkázni húsvétkor és egy nagyot görkorizunk, már 3 hete nem mertem menni, de most ezen a héten kiélem magam, mert utána 9 hónapig nem tehetem majd meg!KépKép

Viráganya,
ez annyira cuki volt!Kép Kicsi Jázmin...hmmKép Bárcsak jós lennél!Kép

Nadin,
tényleg most hallottam, hogy hóesés söpört végig Miskolcon! :-O Nálunk Pécsen végig süt a nap!
Ilyen kicsi ország és mégis mindenhol más milyen az idö!Kép

Éva,
kedves vagy, de majd 3 hét múlva kezdj el értem igazán szurkolni, jó? Kép

Zsófi,
ez bizony menzi. Nem sok, de azért az.
De igazad van, legalább együtt próbálkozhatunk!Kép És a mostani ciklusomtól kezdve kapok hormont, ami segíti a megtapadást, úgyhogy nem szomorodok el, most nagyobb eséllyel indulok!Kép

Köszi mindenkinek a kedvességet!
Puszi:
Jázmin
Jázmin

Zsófi!

Az ultrahangos 4-5 hetes terhességet az utolsó mensi első napjától értik. Valószínűleg azért nem tudják pontosabban megállapítani, mert még annyira pici, alig látható, főleg a megsűrűsödött méhnyálkahártya és egy egészen picuri petezsák látható. De egyébként mit értesz az alatt, hogy pontosabban megállapítani. Ez nem elég pontos?

Szia
BGabi
Bánhidi

Azért kérdeztem, mert nekem tavaly 6ésfél hetes mensi elmaradás után állapította meg a terhességet a doki.
Direkt elővettem most a papírom, és az van rajta, hogy 4-5 hetes terhesség.
Na most akkor mi van???? Ezért gondoltam azt, hogy a doki az ultrahang alapján, és nem az utsó mensi szerint határozza meg a terhességet.

Amúgy az 5mm-es petezsák melyik hétnek felel meg kb.?

Csak azért kérdeztem, hogy be tudjam lőni, hogy akkor mikor volt a fogantatás, kb. mikor van a peteérésem. Mert ugyebár olyan jó lenne egy babuciKép

Jázmin?
Miért kell hormonokat szedned? Milyen panaszod volt? Bocs, ha már leírtad és elbambultam. De nagyon érdekelne.

Pussz mára Zsó-fi
Zsó-fi

Zsofi!

Nekem az 1. terhességnél a manuális vizsgálat után azt mondta a doki,miután megtudta az utolso mensi idöpontját,hogy 6 hetes.Utána az UH-n (kb.1 hétre rá) a másik doki már 10 hetest mondott(szintén az u.m. dátuma alapján).Valszeg azért,mert a méhem mérete 6hetesnek felelt meg,de a baba VALODI kora 10 hét.Tehát szegényke nem fejlödött rendesenKép

Nadin
Nadin

Jo reggelt Lányok!

Még mindenki durmol?
Mi szépet álmodtatok?

Nadin
Nadin

Jó reggelt!

Zsó-fi,eloszedtem az elso babával kapcs.terhességi papírjaimat:utolsó menstruácio-99.04.06,uh.ideje-99.05.18,eredménye-"az uterusban egy szabályos petezsák látható.Átlagos átméroje:17mm.Grav.s.:6 hét"
Eszerint ekkor a 6 hetes terhességbol 17mm-es petezsák látszott.Az UH és a számítás szerint is 6 hetes volt itt.
Nem tudom,ezzel tudtam-e segíteni neked.

Mariann
Mariann

Köszi Mariann!
Közben én is elővettem, és nem 100%-osan jól írtam le, mert szó szerint ez van: szabályos petezsákban 5mm-es foctus látható. Tehát nem a petezsák volt 5mm-es.

Na mindegy. Remélem a következő terhesség után már a szülési zárójelentésemet idézgetemKépKép

Amúgy most kezdem nézegetni a hőgörbéimet, és szerintem 98%-ra be tudom lőni mikor voltak az utóbbi ciklusaimban ovulációk. Mi van akkor, ha nekem utána nem 14 napra, hanem ált. 12-13 napra jön meg a mensim, és előfordul néha, mint pl. most, hogy az igazi "vérzős" nap előttin
már van egy kis barnás váladékom?

Ugye ez nem olyan vészes? Nyugtassatok meg!

Kikért lehet izgulni?

Pussz Zsó-fiKép

KépKépKépKépMINDENKINEK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTI KépKépKépKépÜNNEPEKET KÍVÁNOK!:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Zsó-fi

Zsó-fi!Szerintem pontosan úgy van,ahogy írtad:nem vészes.Bár az én homérsékleti görbéim annyira nem egyértelmuek,de a teherbeesést megelozo ketto ciklusban(ekkor mértem a hot)az biztos,hogy nem volt 14 magas hos nap.
Persze,szakérto nem vagyok,de egyébként mint ha az rémlene,hogy a mensi elotti barnás valami sárgatest-elégtelenségre utal.Ha a magas hos 2.szakasz rövidebb egy bizonyos számú napnál(hogy mennyinél,nem tudom)az viszont tuti,hogy sárgatest-elégtelenség.
Mint nagy diagnoszta,meg voltam gyozodve róla,hogy nekem ez van.Aztán most még mindig a magas hos szakaszban vagyokKépÚgyhogy,kitartás!

Mariann
Mariann

Köszi Mariann!

Remélem, nincs ilyen problémám.Kép
Kívánom, hogy Neked továbbra is zavartalan terhességed legyenKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Jázmin !
A reményt soha nem szabad feladni!
Sajnos nekem is megjött,de az az érdekes , hogy csak 3 napig tartott. Most megint kezthetem a bogyokat szedni,de nem adom fel és te se tedd!
Tényleg, te is szedsz hormont és milyet?

Valaki irta , hogy a barátnöjének volt méhszájsebe
mit csináltak? Megmütöték?
Nekem is van de az orvosom azt mondta egyáltalán nem befolyásolja a terheséget.

Csütörtökön megyek dokihoz mert nem múlt el a folyásom,remélem nincs komoly baj és gyógyszerrel tudja majd kezelni.

Mindenkinek kellemes husvéti ünnepeket!!!!!!!!!4
Boglárka
Boglárka

Sziasztok!
Hosszú hallgatás után irok csak megint, nem tudom emlékeztek-e még rám egyáltalán...
Sajnos a férjemmel történt egy munkahelyi baleset, aminek következtében, az egyik ujját elvesztette. Az elsö pár nap iszonyat volt, teljesen tehetetlen lett, infuziót is kapott 3 napon keresztül a fertözés miatt.
Most már jobban van, bár lelkileg még mindig összetört, hiányzik neki az ujja.
Ennyi szomoruság közben nem is nagyon jutott idöm gondolni másra, de most már ujra itt vagyok a bébiprojekt topicban.
Kicsit ez a baleset ráeszmélt minket, hogy mi a fontos az életben, és mi az amit nagyon szeretnénk, és ezért mondta is a férjem,hogy most már álljunk neki teljes gözzel a bébinek...
Még mindig nem jött meg a vérzésem, immár 11-ik hete, de most változatosságként magas a reggeli höm, amire még idáig nem volt példa.(36,8-36,9 között van minden reggel.)
Szoval, orvosilag nincs további tennivalom, az eredményeim jok lettek, most adunk idöt magunknak, és várjuk, hogy teljen az idö.
Kicsit biztat, hogy változott a höm,idáig mindig csak 36,4 volt, talán mégis beindul a szervezetem magátol. Az orvoshoz pedig akkor megyek vissza , ha ö hiv, mert ebben egyetünk meg.
Egyelöre ennyit irok, és maradok továbbra is olvasotok, na meg néha hozzászolo is!
Sziasztok:
Barbi
Barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?