Sziasztok!
Na, csak gyorsan, mert lassan ébredezés lesz gondolom.
Évi!
Örülök, hogy jelentkeztél, jó nagy csend volt körülötted mostanában. Sajnálom a betegséget, de szerencsére már túl vagy rajta. Samunak gratula a 7. fogacskához. Sajnálom a hányást, elhiszem, hogy megijedtél, főleg éjszaka, amikor nincsenek is annyira szem előtt.
Remélem hamar rendbe jön.
Edith!
Ne aggódj a pöttyök miatt, biztos tényleg csak melegkiütés, főleg, ha ennyire egy helyre lokalizálódik. Remélem hamar el is múlnak.
Zsu!
Drukk a munkáidhoz, ill. munkahelyeidhez, ügyes vagy. Milyen időbeosztással fogsz dolgozni? Hol lesznek addig a mazsolák?
Julcsi!
Én is hallottam már mindenféle mellékhatásról a 15 hónapos oltással kapcsolatban, biztos ti is ebbe futottatok bele. Én már előre félek tőle, mert alig meggyógyulnak, utána meg az jön, brrrrr.
Hogy bírják a csajok a fodrászt? Én nem tudom elképzelni, hogy akár 3 percre is a székbe varázsoljam őket.
Márti!
-10 kg????? Az, apám, nem semmi!!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!
Hogy van a család? Remélem már mindenki túl van a nehezén.
Zsuzsi!
Örülök, hogy megbékéltél a fehér keresztelő ruhával, aztán reménykedni még így is lehet, hogy azért valami történik vele, amiért kicsit lehet majd Szandin a rózsaszín is.
Fülhöz kapdosás: fogtól simán lehet, kisugárzik oda a fájdalom. De nálunk Marci egy időben a fülét birizgálta, vakargatta, ha kezdett álmosodni. Már leszokott róla, de eleinte én is aggódtam, hogy nem fáj-e neki. Úgyhogy nyugi, ha más egyéb tünet nincs, akkor nem hiszem, hogy fülgyulladás lenne. Minimum egy nátha, vagy hőemelkedés járna vele szerintem.
Flórának sikerült beadnom a gyógyszer, kis innivalóba csemészem, simán megissza. Egyébként jobban van, tegnap már hőemelkedése sem volt, de azért csúnya köhögőrohamok jönnek rá időnként. A nap híre: Marci is taknyis lett, és néha köhécsel.
Most alvás előtt meg visszaköszönt egy kis kaja+innivaló, nem tudom, mi lesz belőle. Ezért is fülelek most, mint a hülye, mert az ágya átmenetileg használhatatlanná vált (meg kell szárítanom a matracot), így most a mi ágyunkon alszik. Viszont olyan kómásan szokott felébredni, hogy hiába tud lejönni az ágyról, képes ilyenkor frankón leesni. De az ajtó is nyitva van, minden kis moccanást hallok.
Ja, és még egy tegnapi élmény: délután kicsit kivittem őket sétálni a járdára, Marci persze beindult, a játszótérig meg sem állt (Kb. 100 m-re van csak tőlünk). Kicsit jöttek-mentek ott, aztán hazaindultunk. Itthon meg mászott a kezemen egy kullancs.
Még jó, hogy a játszótéren szedtem össze. Azért nem tudom, hogy szívesen ki akarom-e vinni őket ezután oda, mert azért néha hemperegnek a fűben, főleg, hogy nehezen is lépkednek benne, mert térdig ér nekik a fű. Ráadásul én ugye nem is hemperegtem, mégis összeszedtem valahogy. Szerencsére a gyerekekben nem találtam.