Sziasztoook!
Először is, nagyon jó volt a tegnapi tali! Tényleg rövid ideig voltam. Kezdtem azzal, hogy nem "ismertem meg" a lányokat. Arra gondoltam, majd Bogiról és Johannáról tuti ráismerek a csapatra, de amikor odaértem sehol se volt (még) baba, ellenben 2-3 asztalnál is sok lány.
Lafi, ha nem adtad volna meg a számod!!!
Dimet, nem értem mit szekíroz az orvos, tiszta csini vagy! Szép gömbölyű pocakkal, de hát mégiscsak ketten vagytok!
Vicky! Ügyes vagy! És ebben a hónapban mindent bele!
Tükörvíz, Ujjjé!
Monácska, hát miről beszélhettünk volna másról?
Én kínálgattam a merckformint. 30 darabos, bontatlan doboz. privibe megírom az email címem, add meg nyugodtan a nlc-s lánynak, nagyon szívesen elküldöm, vagy megbeszélünk egy talit. Örülök, hogy nem vész kárba!
Mniki, veled álmodtam!
Egy útazáson voltam, ahol a visszaútnál talán valami repülőtéren, vagy buszállomáson teszteket osztogattak minden résztvevőnek. Mindenki kapott 6 darabot. És én odaadtam neked az én részem, mert úgyse tesztelek.
Kavics, ugye megbeszéltük? Két év múlva neked is lesz egy 11 hónapos csajszid! Számon tartom ám!
Lafi, 8 mm-es csoda! Úgy örülök! Most már extra-hivatalosan is babás vagy!
Migrén meg majd csak elmúlik.
Anyooo, sajnáltam, hogy nem jöttél. Nekem a hasam nem ment, csak borzalmas hányingerem volt, kb, mint az inzulin terhelésnél. Szédültem is. Jaj, borzalmas volt. Kajára pedig még gondolni se bírtam.
Remélem gyorsan megszokod. Én most azon aggódom, hogy mire elkezdem szedni a Tűű által felírt teljes adagot (2000mg), 1 hónapot vesztek, és csak 2 hónap után megyek vérvételre. Lehet, hogy ráhúzok még egy hónapot. Szeretnék látni már egy 100 alatti inzulin értéket!
Ma jutottam el patikába, meg is rendeltem 3 hónapra előre az adagomat!
Betti, mi az, hogy feleslegesen zargatod?? 53. napon azért már jogos, ha szeretnél vérzést!
Ne csüggedj! Biztos találsz jó orvost!
Rejo, engem is feldobott!
Közben az jutott eszembe, hogy ha félsz a metformintól, de a dinanétól is, miért nem próbálsz ki egy alacsony hormon tartlamú fogi gátlót, amitől nem híznál, viszont hasonlóan működik, mint a diane?
Norka, Bogi élőben mégcukibb! Hátul a göndör fürtjeiért teljesen odavagyok! Nagyon szépen viselkedett! Mit csinálsz vele, hogy ilyen jó kislány?
Apple, hogy döntöttél? Emelsz?
Aki csinált fotót, majd külöm a mail címem, jöhetnek rá!
Nem akarom elkiabálni, de teljesen úgy érzem, hogy ez megint egy egészséges ciklus volt. Elképzelhető, hogy a sárgatesteket érzem a petefészkemben? Ma hazafelé úgy belém szúrt, majdnem felugrottam.
Mindjárt kujva péntek!