Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Jó volt találkozni Anikó.Patrik reggel azzal fogadta Gabit,hogy :Voltak vendégek,Geriék.
Ahogy elmentetek,megkérdeztem tőle hogy engedhetem-e a fürdővizet?Egyből hozta is a fürdőjátékait.
Fél 7kor már ágyban volt,és 7kor aludt.

Ildikó,veletek mi a helyzet?Jól telt a hétvége?

Ma rögtön felhúztak a bölcsiben,mert Patrik új helyen ül,éppen háttal a verekedős gyereknek,aki mindig piszkálja.És Patrik lett elültetve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEM A ROSSZ GYEREK,AKI MINDIG PISZKÁLJA.De már nem volt időm beszélni a gondozónővel,mert 5 perccel voltunk 8 előtt.Úgyhogy a suliból felhívtam a bölcsit és hagytam üzenetet a gond.nőnek hogy hívjon vissza.Szeretném ha magyarázatot adna miért Patrik lett elültetve mikor a bölcsiben az elültetés büntetés,és miért pont háttal a verekedősnek?Így meg se tudja magát védeni,mert Patrik teljesen háttal ül neki,de a másik gyereknek Patrik háta bal kéz felől van.
Olyan ideges vagyok,hogy legszivesebben érte mennék.
Nagyon sajnálom Manót,met Te is láttad Anikó,hogy Ő még akkor se verekszik ha oka lenne rá.
Tényleg nagyon ki vagyok,mert éppen az ilyenektől akartam megvédeni.Tudom hogy ha Ő nem védi meg magát,nem fog boldogulni,de akkor is,miért az ilyen kis idióta "miss Picsa,csak a pasik érdekelnek meg hogy hogyan nézek ki "anyuka gyerekétől kell rettegnie az én okos,ügyes,jól nevelt fiamnak?
De befejezem,mert csak jobban felhúzom magam.
Dolgoznom is kell egy kicsit.
Nem sok kedvem van.
El akarok menni táppénzre csak kell az a k..... pénz.
Na tényleg befejezem.Sziasztok.
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Nem tudom ez az óra miért ennyit mutat az írásoknál,mert már fél 9 van,a beírásnál meg fél 8.
Na mindegy
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok



Nagyon jó hogy taliztatok.Merre jártatok?? :D Írjatok!!!!!!!!!
Enikő ,sokszor nagyon igazságtalanok a nevelők.Nem biztos ,hogy mindíg jó az ha ajtóstul rontunk be a házba.Én előszőr kitapasztalnán hogy milyen a gondozónó,nehogy Patrik kárára váljon.
Nálunk Fanni öf-je nem nagyon bírja a lányomat.Mindíg megjegyzéseket tesz rá,legalábbis Fanni azt érzi hogy nem szimpatizálnak egymással.Mindíg az öltözködése miat piszkálja,pedig nem feltünő.A nagy átlag szerinz öltözködik. Az a baj hogy én ezeket nem hallom,és nem látom .És ezek nagyon szubiektív dolgok kinek mi a feltűnő öltözködés.

A hétvégén nem csináltunk semmi különöset,de az is nagyon jó.Annyira szeretek itthon lenni,és semmit csinálni.
Viszont holnap kezdjük a szobánkat festeni,ennek nem nagyon örülök,de muszály mert nagyon ráfér.
Bálintot megleptük egy nagy medencével :D :D ,annyira örült neki hogy már egyből fel kellet volna fujni.Ehez meg egy kicsit át kell alakítani az udvart.Apa itthon van szabin lesz ideje neki.

Anikó ,remélem te is jól vagy. :D

Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon elmaradtam, de ez a hét rémes lesz, mert péntek kivételével minden nap dokihoz kell mennem. Jövőhéttől pedig kedden és szerdán. Nagyon utálommár. Gerivel nem volt ilyen.
Ma is terhesgondozáson voltam és ki is akadtam. MOndja a doki, aki ott van a terhesgondozáson, hogy maga már 37 hetes. Mondom én még csak 36 hetesnek veszem magam. Erre ő beírja akiskönyvembe, hogy 35, mondván akkor egyikünknek se legyen igaza!!! :x Milyen hülye hozzáállás ez??? Hát nem az igazat kellene beírni a könyvbe???? Utána meg május első hetében kellene levenni a vért ellenanyag mérésre. Így van a papíron is. Közli, hogy akkor most leveszik itt nekem, holnap meg nagylabor. Közlöm jobb lenne jövőhéten,mert akkor nem szurnának meg 2x egymás után pont azon a helyen, mert csak egy helyről tudnak vért venni. A doki csak flegmán rávágja, hogy nem mindegy magának mikor szurják? Hát nem. Még jó, hogy a védőnénim vette a vért, aki rettenetesen aranyos és kedves, rugalmas. Ideadta a kémcsöveket, hogy szóljak a laborban holnap, hogy egy szúrással azt is vegyék le. Annyira örültem neki. :) Így csak 1x szúrnak.
Tehát holnap reggel labor, 12:45-kor ctg, csütörtökön vissza kel mennem a terhesgondozós dokihoz a labor eredményért, majd csütörtök délután 4-re megyek Baukóhoz. Talán a péntekemmég szabad. Akkor rendezzük be Zsófi kuckóját! Annyira várom már! :)

Enikő!
Nagyon jó volt találkozni és majd biztosan lesz olyan alkalom, amikor beszélgetni is jobban tudunk majd. De én komolyanmondtam, hogy nyáron gyertek el, ha a babák már megerősödnek és lehet őket vinni bárhová. Mert itt nagy kert van kicsi játszótérrel. Nem kell annyira figyelni a gyeekeket, mint a játszótéren. Na meg csak ketten lesznek, nem kell idegen gyerekek miatt aggódni.
Amúgy elképesztő, hogy nagyon milyen figyelmetlenek. Mi tényleg nem voltunk ilyenek. 6-an voltunk gyerekek szomszédok és mindig figyeltünk egymásra. De ami most megy.....

Bölcsihez annyit, hogy tényleg nem biztos, hogy az a jó, ha kinyitod a szádat egyből. Inkább higgadtan kérdezz csak rá, hogy most miért ott ül, miért volt a helycsere. Csak úgy, mintha egyszerűen kíváncsiskodnál. Patriknak lehet rosszabb, ha egyből felemeled a hangod.
Én azt vettem észre, hogy az oviban eleinte Gerivel gondok voltak, mert nehezen szokott be. Nagyon ideges voltam ebben az időszakban, plusz akkor tudtam meg, hogy babát várok. Mindenért bementem a vezetőnőhöz és már csúnyán néztek ránk. MOstmár kedvesen szólok, ha van valami baj, meg tudom beszélni az óvónénikkel. Sőt, tanácsot is kértemmár. Azóta tényleg megint máshogy néznek ránk, imádják Gerit, nincs is baj Gerivel mostmár. Nagyon ügyes, imád oviba járni, stb...
Ha esetleg ismered a másik gyerek anyukáját, vele próbáld megbeszélni ezt a verekedést. Amikor az oviban közölték, hogy Geri verekszik és ellőki magától a gyerekeket, akkor én Gerivel szépen leültem itthon és megbeszéltük a dolgot. Hátha az anyuka is hajlandó lesz erre.
Gondolkodtam ezen a megvédésen is, hogy Patrik inkább beletörődik a sorsába, minthogy bántson mást. Valahogy ezt is úgy kellene, hogy ne essen majd át a ló túloldalára. Mert ha azt mondod neki, hogy üss vissza, ez az oviban tovább is dőlhet. Geri is az oviban lett ilyen, hogy védekezik, megvédi a játékát, amit megszerzett, stb, de azért mindig mondom neki, hogy nem szabad a másikat megverni. Az oviban nagy sok rosszat tanulnak a gyerekek, mert okosabbak, értelmesebbek. Ugye ott vannak már 6 évesek is. Na azoktól meg végképp sok olyat tanulnak a kicsik, amik nem fognak tetszeni nekünk. A lényeg, hogy mindig beszéld meg Patrikkal, hogy mi a helyes és mi nem. Megérti ő hidd el. Látod Geri beteg volt, most zárkózunk fel és mindent megért. Igaz van, amit elenged a füle mellett, de megért mindent, hogy mit miért nem szabad.
Nagyon nehéz időszak ez.

Ildi!
Mi most tapétázunk. leszedtük a régit, most lett glettelve itt ott a fal és holnap tapétázás. De én ennek nagyon örülök, mégha kosz is van és majd takarítani kell, mert látom, hogy milyen szépek leszünk. Nyáron ajtó festés lesz, ha már Zsófit hosszabb időre is ki tudom vinni az udvarra.
Számolod már a napokat, hogymikor utaztok? Olyan jó lesz! :) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy érzitek majd magatokat, de biztosan haza sem akartok majd jönni!
Egyet mondtak a barátaink, akik voltak. Hogy vizet csak ásványvizet igyatok, enni pedig, hááááát, lesz hasmenés... valahogy úgy ettek, hogy előtte egy kupica pálinkát megittak és akkor nem volt hasmars, de anélkül.... Erre kérdezz rá majd az utazási irodában!

megyek,mert hamarosanjönnek haza a fiúk!
Puszi nektek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Anikó, apa már festi a szobánkat.Azt én is szeretem hogy megszépülünk ,csak a felfordulást nem.Most is mást kéne csinálnom,de majd egy kicsit később.Kell egy kicsit pihizni.Azt találtam ki ,hogy két színű legyen a szoba,és a közepére meg vettünk dekor csíkot.Most még a függönyt kell lecserélnem ,mert nem megy a fal színéhez, majd holnap szét nézek a boltokba.

A nyaralást nagyon várjuk,én is hallottam hogy pálinkát kell inni.Apával nem is lesz baj,csak velem.Én még a szagát is nehezen viselem el.De majd erőt veszek magamon.Az interneten megkerestem és gyönyörű a hely.Nem is hiszem el hogy mi eljutunk ide.
Tegnap voltunk megvenni a festékeket az OBI-ba,és beleszerettünk égy nagy medencébe,valahogy be is került a kosarunkba.Mikor hazaértünk,Bálint ugrált örömében.Akkora hogy még én is tudok benne pancsizni,vízforgatós :D :D :D .
Bence ma hazajött és már ő is fel akarta tölteni,biztos nem lesz olcsó ,a belevaló víz .

Majd nyáron egyszer nálunk is talizhatnánk.Nekünk nincs olyan nagy udvarunk de a gyerekek bizti jól éreznék magukat.
Na megyek surolni,

Puszi nektek

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok

Kész a szoba ,gyönyörű lett.Nagyon elfáradtam,de megérte

Megyek aludni,puszi mindekinek

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Normálisan kérdeztem a gondozónőt,pedig szivesen leordítottam volna a fejét,mert Ők nem tudják megoldani ezt az egész helyzetet,pedig az Ő dolguk lenne.
Ők is mondják hogy sok baj van a gyerekkel,de az anyjával nem lehet beszélni,mert velük is ordibál ha valamit mernek neki mondani.Én hallásból ismerem,meg látásból és senkinek nincs jó tapasztalata vele.
A gondozónők is megmondták hogy mikor egyszer végre Patrik visszaütött már Ők is örültek hogy kapott az a gyerek is.
Akkor szerintetek én vagyok csak a túlérzékeny vagy igazam lehet?
De nemsokára megyünk oviba,és ott kis létszámú csoprtba fog járni.Waldorf csoportba szeretném iratni a Ligeti Károly sori oviba ha ott lesz még hely.Igéretet kaptam szóban hogy fel van véve.Jövő héten lesz a beiratás.

Ildikó,mikor mi készültünk Ciprusra,nekünk is a pálinkát javasolták.(Aztán Angliába mentünk,végül,de ez nem lényeges.)Ha nem birod,azt mondták elég egy kis gyűszünyi is mert ha meg attól leszel rosszul,nem fogod tudni élvezni a nyaralást.Ha befogod az orrod,talán meg tudod majd inni.
Evés előtt inni kell egy kicsit,és kipucolja az esetlegesen majd megevett bacikat.
Álítólag ez a módszer jobb akármilyen gyógyszernél.
Anikóékkal csak a játszótéren voltunk meg feljöttek kicsit hozzánk.

Sikerült Anikó a Panadol baby játékra jelentkezni még?Mert látom hogy még lehet kérdőívet tölteni csak nem tudom hogy hányan írtak már.Ha jól emlékszem az első 5000 vagy 5500-nak küldenek autós-tapadós figyelem felkeltőt.

Gabi reggel hazaállított 2 vaniliás cukorral,1 liter tejjel és egy csomag liszttel.Palacsintát akar sütni.Ha minden igaz,már süti is. :oops: Kiváncsi vagyok mi lesz belőle,de legalább próbálkozik.
Vasárnap kapunk anyuéktól 2 könyvespolcot és egy tv-állványt,így el fognak férni a cuccaink és végre mindent el tudunk hozni a másik lakásból.

Cirkuszba is fogunk menni,mert most a Nemzeti jött.
Megérkezett a szopipárna,tegnap vettem babahordozót is.Patrik egyből beleült,reggel meg cipeltette magát Gabival a lakásban.A párna is tetszett neki,ráfeküdt és vigyorgott.
Amiben érkezett dobozt,kinevezte markoló tárolónak úgyhogy most egy jó nagy tv doboz áll a szoba sarkában tele játékokkal.
Na mára ennyit írok ,mert már otthon kéne lennem.Kiváncsi vagyok mekkora füst van a lakásban :lol:
Sziasztok.
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Ildikó! De jó, hogy kész is van a szobátok. Gyorsak voltatok. Nálunk most Gabi annyit dolgozik, hogy még nem volt ideje tapétázni. Talán holnap este. És akkor hétvégén bepakolunk végre mindent.

Enikő!
Nem tudom, hogy mi a jobb. Az lesz a legjobb, ha Patrik ovis lesz! MIndenhol vannak ilyenek, ettől nem fogsz szabadulni. Nálunk is van egy kislány, aki mindenkit lerendez és az anyja nem igazán beszél a kislánnyal. Pedig kéne.
A kis létszámú nagyon jó! Biztos felvesznek benneteket! Ilyen aranyos és szép kisfiút mindenhol szívesen látnak. Gerit is imádják az oviban.
Amúgy jól agytok?
Én mostmár nagyon görcsölgetek. Éjjel beindult megint. 8 percenként jöttek a kb fél perces fájások, görcsök. nem volt kellemes, de nem is tartott sokáig. Kb fél óra, háromnegyed óra volt, majd ritkábban jöttek a fájások és el is múltak. Voltam ctg-n is és minden rendben van. Gabi is bejött és olyan édes volt. :) Nézte, hogyha mozog Zsófi, nyomnom kell a gombot. Látta a hasamon és szólt, hogy most! :) Én addigra már megnyomtam, de úgy izgult. :)
Vérképem is jó lett, bár vasat kell mostmár szednem. Eddig sok volt a vasam, most meg 1-gyel a határérték alatt. Szóval nem vészes, csak biztos ami biztos. Most vettem be magnéziumot is meg kalciumot is. Te szeded Enikő a magnéziumot és kalciumot? Elméletileg az utolsó trimesztben ajánlott. Én eddig csak a magnéziumot szedtem hébe hóba, amikor sokat keménykedtem, de nem igazán hatott.

Megyek, mert hamarosan fürdök, megyek a dokimhoz! :)
Puszi nektek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.

Anikó,én Supradyn multivitamint szedek néha kalcium pezsgőteblettát és ha eszembe jut cseppentek Béres cseppből 10-et a vas miatt.Nekem akkor is alacsony ha nem vagyok pocakos meg vérszegény is vagyok. A 25 hetes véreredményeket megkaptam szerdán és be volt jelölve a hemoglobin és a vaskötő kapacitás.Patrikkal ilyenkor írtak fel Maltofer Fol-t,de most semmit,szerintem a doki nem foglalkozott vele igazán.Majd én megoldom,meg jövő héten megyek a saját dokimhoz.Úgyis ír fel valamit ha fontosnak látja.A héten kellett volna mennem a méhszájvizsgálatra,de elfelejtettem bejelentkezni,gondolom nem baj hogy 1 hetet csúszik,ha úgyis minden rendben.
Én nem görcsölgetek még szerencsére,csak Lili egyre jobban mocorog és néha most már nem kellemes mikor egyet -egyet rossz helyre rug.
10 kilót híztam :cry: a terhesgondozói mérleg szerint,úgyhogy diétára fogtam magam.Bent nem mondtak semmit,de úgy vagyok vele,hogy ezzel a súllyal akartam menni szülni,de már most elértem :cry: és még van 11 hetem.Nem akarom hogy megint befektessenek a vizesedés miatt.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Jaj,itt vagyok újra csak ki kellett lépnem gyorsan mert kellett a gép másnak.
Szóval,főztem petrezselyem és zöld teát mixelve vízhajtónak és most már nem 2 zsemlét fogok melegszendvicsnek megcsinálva 10kor reggelizni hanem párolt spárgát,almát és egy kis főtt húst hoztam magammal.Pedig olyan fincsi a büfés melegszendvics :lol: de mindent Liliért.Nem szeretném ha valami gond lenne vele azért mert sokat eszek és cukorbeteg leszek vagy toxémiás.Meg alapból nem akarok új ruhatárat szülés utánra,azt a pénzt inkább a gyerkőcökre költöm majd.
Ha befektetnek,akkor az minimum egy hét és Patriknak elég lesz szülés után távol lennie tőlem,nem akarom hogy még előtte is távol legyünk.
De nem is gondolok ilyenekre,nem fognak befektetni és kész,mert van kitartásom és nem fogok sokat hízni.
Ma 6kor megyünk a cirkuszba,végre Gabi is itthon lesz egy egész napot és éjszakát.Patrik már nagyon várja,tegnap elszaladtunk megnézni a sátrat,és pont látta az elefántot.
A legjobban az oroszlánokat várná,de szerintem azok nem lesznek.Mondtam is neki hogy teve ,ló,kiskutyák biztosan lesznek.Erre ő mondta hogy bohóc is.
Valahogy szóba jött a jegyvétel is és megkérdezte hogy :Anya oda adod a pénzt a bohócnak?

Mióta voltatok nálunk Anikó,mindig eszembe jut hogy Geri olyan kis aranyos volt ahogy magában megbeszélte a homokzóban hogy Ő most mit is csinál.
Patrik dudolászni szokott vagy beszélget a játékok nevében: Hogy vagy?Jól?Nem vagy éhes?-meg ilyenek.

Eszembe jutott valami.Tegnap Gabi indult éjszakára dolgozni és Patrik oda rakta a kis pisztolyát a cipőspolcra hogy vigye magával azt is,mert tudja hogy a rossz bácsiktól védi a házakat.

Ettől a teától már megint pisilnem kell,szó szerint 10 -15 percenként megyek wc-re.

Ildikó,lehet hogy holnap kinézünk a piacra Patrikkal lángosozni(azt azért fogok enni mert imádom a fokhagymás-sajtos-tejfölöset)
Mikor is mentek pontosan?
Ha megadom a címünket,küldetek majd nekünk képeslapot?
Gyüjtöm a külföldi képeslapokat.

Mára ennyit írok.Hétfőn jövök.Jó hétvégét nektek.
Anikó vigyázz magadra,pihenj sokat.
Puszi nektek.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Épp reggelizem, így van egy kis időm írni. UTána megpróbálom utólérni magam és kicsit napozni is szeretnék.

Tegnap voltam az orvosomnál és húúúúúúúú, micsoda jó hírekkel jöttem haza! :)
1. , Zsófi tényleg befordult, mostmár nem farfekvéses.
2. , Minden rendben van. A külső méhszájam újkúpnyira nyitva.
3. , Békéscsabán fogok szülni az orvosomnál!!! És nem kell térítési díjat fizetnem a kórháznak.
Akkora kő esett le a szívemről, hogy nem is igaz. Persze beletörődtem, hogy Gyulán kell szüljek, de mégis, mikor megtudtam, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretném, hát, igazi megváltás volt! Nagyon örülök neki. Teljesen megnyugodtam.
A laborból kiderült, hogy határérték alatt van mostmár a vasam, így szednem kell vasat, de nem lényeg. Ez legyen a legnagyobb bajunk.

Enikő!
Még annyit, hogy aki június 30-ig szül, az szülhet az orvosánál úgy, hogy közbennem kell a kórháznak fizetni!!Még te is beleesel ebbe az időszakba! :wink: Jó nem?

Nekem mostmár nagyon nehéz minden. Szinte napról napra. A dokim is azzal fogadott, hogy jó nagy pocakot növesztettem. Kíváncsi vagyok, mekorával születik majd Zsófi. Tegnap este összekészítettem a kisruhákat, amiben hazahozzuk a kislányunkat. Olyan jó így pakolászni. Holnap tapétázunk és bepakoljuk a bútorokat. Mindent előkészítek. Illetve holnap és holnap után a színfoltban nagyon sok bútor féláron lesz, ha jól olvastam. Oda is elmegyünk nyitásra, mert megnézném, hogy van- e valami 2ajtós gardrobszekrény Gerinek. Olyan tolóajtósra gondoltam, aminek az egyik oldala polcos, a másik akasztós. Hátha sikerrel járnánk.
Tegnap még bementünk a Brendonba is. Szegény Gerikém azt hitte neki veszünk valami kis játékot. Ott simogatott egy kis teherautót, ami valóban nem volt nagy és nem volt drága sem, de tényleg annyi játék van már itthon... Úgy sajnáltam, ahogy simogatta és mondta, hogy ezt szeretném. Olyan szívbemarkolóan tud zsarolni. :) De úgye a kő kemény anyai szív! :? De megvettük a kis éjjeli fényt, hogy ne kelljen lámpát gyújtani majd éjjel, ha felkel Zsófi. Geri választhatta ki, hogy melyik legyen. Egy kis napocskát választott. Azzal is akart aludni.
Majd biztos ő fogja mindig felkapcsolni Zsófinak. :)

na megyek,mert sepregetek is, meg felmosok, a konyha is vár, bár nem sok mosogatni és pakolni való van, de szeretem, ha tipp topp. Illetve el vagyok marada a vasalással is. Utána pihenek a kertben.
Puszi mindenkinek!
Ildikó! Kérek egy képet az új szobáról!!!!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Enikő!

Épp egyszerre írtunk. :)

Igen, Geri mindig beszél, ha egyedül játszik, akkor is. Ő is előveszi itthon a cicáját és a kutyáját és azok beszélgetnek egymással. Tegnap előtt fél órán keresztül ezt játszotta. Néhány mondat: Kérsz palacsintát? Igen. Kakaósat? Igeeeen. Segítesz? nem, csak megeszem. stb... És a cica mély hangon beszél a kiskutya meg magas hangon. Olyan édes! :) De csendben nem tud játszani.
De ha legózik is, akkor meg az van, hogy anya nézd, ez egy csúszda, anya nézd, ez egy templom. És feszt ugrálok megnézni az éppen aktuális alkotást! :) De ez így jó. Fantáziájuk van!
Tegnap Geri elővette a mesekönyvet, hogy most ő olvas nekem. Apa is odaült és mondta neki Geri, hogy apa te most mennj aludni. Anyának olvasok mesét. Nagyon anyás lett kb 1 hónapja és nem tudom rávenni, hogy apa is szereti és ne piszkálja az apját.
Ma én vehettem csak le a pizsit. Mi lesz itt, ha szülni megyek....
Lehet egyébként ezt érzi, hogy nem leszek.

na tényleg megyek, mert sosem leszek kész azzal, amit elterveztem.
puszi... :)

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Nagyon jó hírek ezek Anikó.Végre legalább ezért nem kell izgulni.Pont most volt kint ma az eggyik ismerősöm ,és a szülészeten dolgozik.Összesen 15 ágyuk van ,azt mondta hogy ha többen lennének át kell hogy küldjék a szülő kismamikat Gyulára.Remélem veletek nem lesz semmi baj,bőven lesz hely.

Enikő,ird meg a címed ,de nem ígérem biztosra a képeslapot,mert még a családnak sem szoktunk küldeni.Nem vagyok egy nagy levélíró.De ha olyan helyzetbe leszünk feltétlen küldök.
Pontosan május 22.-én megyünk,már meg van a repülö is mikor indul11.50.Alig várom már. :D :shock: :D :D :D

Este majd csinálok képeket a szobárol és majd felrakok egy párat.Tegnap apa még megvarta a függönyt és azt is felraktuk.
Megyek mert Beni kivitte Bálintot a játszótérre és már mennem kell érte.

Puszi,majd jövök még

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok! Jó reggelt! :)

Geri hétvégén mindig olyan hamar felkel, hétköznap meg vita van belőle.

De már rendet tettem a konyhába, elmosogattam , elpakoltam, bár alig volt mit, mert tegnap szépen kipucoltam a konyhát.
Most mosok, hamarosan vasalok és a fiúk hozzák haza az új bútorát Gerinek! :) Tegnap és ma van a Színfoltban a nagy akció ( bár úgy emlékeztem hogy ma és holnap ) és tegnap gyors elszaladtunk ovi után. Találtunk is egy pont Gerinek való tolóajtós gardróbot. Nem nagy, de el fog benne férni a rucija. Úgy örülök neki. És ez a gardrób 50% kedvezménnyel volt, így 10000ft-ért vettük meg! Fenyő és kék színű. Szóval kisfiús. És lehet hozzá venni majd szekrényt, ha szeretnénk később bővíteni. De egyenlőre csak ez fog elférni a szobájába.

Képzeljétek! Tegnap Geri elmondta nekem az anyáknapi verset. :) Olyan édes volt. Azóta már többször elmondta nekem. :)

majd jövök még, csak most annyi erőm van és szép az idő is, hogy muszáj gyors megcsinálnom a házi teendőket. Ha ilyen csodaszép idő marad, akkor a kertben fogunk ebédelni! :)

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Enikő!

Gyűjtöd a külföldi lapokat? Csak olyanokat, amiket neked címeznek, vagy mindegy? Mert nekem volt vagy 30 levelezőtársam a világ minden részéről és van pár képeslapom is. Érdekel? Félretettem télire tüzelőnek.

Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Remélem jól telt a hosszú hétvégétek .Mi a 4 nap alatt szinte állandóan ettünk.Pémteken szalonna sütés, szombaton halászlé, vasárnap slambusz, hétfőn bográcsos kumpripaprikás,ma meg birkapöri.Ezt mind kint a szabadba,jól be vagyok füstölve.Egy darabig el vagyunk tartósítva.
Vasárnap kimentünk a köröshöz és kint aludtunk egy éjstakát.Nagyon hideg volt,majd megfagytunk.De nagyon jó volt azért.A fiuk horgásztak,mi meg pihentünk.A gyerekek nem nagyon hagyták a fiukat horgászni,de azért fogtak egy pár darabot.

Ankó nálatok mi ujság?

Enikő nem láttalak a piacon,biztos voltatok csak sokan voltak.A családdal találkozhatnánk máshol is .de ide szeretnek a legjobban jönni.
Megyek mert éhes Fanni,majd teszek fel képeket.
puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép
ez a kép itthon készült halpucolás közben

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Ma dolgozom már,eddig nem volt kedvem átmenni netezni,bocsi hogy nem jelentkeztem.
Gabi itthon volt vasárnap-hétfőn.Sok helyre mentünk.
Patrik nagyon élvezte.
Ma lesz az oviba iratkozás,munka után megyek.
Hallottatok valamit a Ligati oviról?Oda szeretném Patrikot járatni.De lehet már írtam.Ha igen,bocsesz.
Anikó,csak azokat a képeslapokat gyűjtöm amiket én kapok.De azért köszi.
Ildikó nem voltunk a piacon mert rettenetes fejfájásom van már 2 hete és egyes napokon elviselhetetlen a napsütés és a zajok.
Vietnami balzsamozok és a kávé kicsit segít rajta meg ha beveszem a vitamint,de gyógyszert nem merek.
De komolyan mondom,tegnap is annyira lüktetett az agyam,hogy amikor Patrikot altattam és lefeküdtem mellé,az is zavart amikor a lábát sutolgatta a falon.

Mára ennyit tudok,sok dolgom van.
Szép napot.
Puszi nektek.
Sziasztok.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Anikó csaknem megszületett a kicsi Zsófi? Ha igen akkor remélem minden rendbe van.

Tegnap volt Bálintéknál az oviba az anyáknpja.Nagyon aranyosak voltak,csak Bálint lebetegedet és nyűgös volt egy kicsit.Nem sokat szerepelt,inkább az ölembe ült.A dadanénije azt mondta ,hogy nem baj.Emlékszem hogy Bence is ugyan ezt csinálta, :)
Már alig várom hogy elinduljunk nyaralni,de Bálint nem nagyon szeretne elengedni.Próbálom neki óvatosan adagolni hogy majd anyáék egy kicsit elmennek pihenni.Már mondta a hugomnak hogy nem aludhatnak az ágyunkba.

Megyek mert árúért voltam ma és fáradt vagyok.
Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezem. Még éppen nem szültemmeg, de szerintem maay holnap. Nagyon furán érzem magam már napok óta és ma még rosszabb is. Néha már görcsölök. Valami más....
Szóval ha megint eltünnék ésnem jentkezem pár napig, akkor már Zsófi babázom. De fogok sms-t küldeni, jó?
Minden készen van itthon, így nincs akadálya, hogy jöjjön Zsófi.
Megyek is, mert henek. Tényleg vacakul vagyok.

Ildikó!
Majd Gabi vagy én a kórházból szólok, hogy mikor kell fizetni és pontosan mennyit, jó? Mert még nem indult útnak a cucc haza.

Puszi mindenkinek! Enikőnek plussz kitartást!
Boldog Anyák napját!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Zsófi kuckója:

Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok


Anikó gyönyörű lett a babaszoba.
.Siess ki kicsi Zsófi ide érdemes!!!!!!! :D :D :D

Puszi ,és sok erőt meg kitartást.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
ma szólt Dina, hogy holnap indul haza a kamion,amivel jönnek a mi cuccaink is.
Hétfőn ér Pestre, majd utána postázza az anyukája nekünk. Talán szerdán már itt is lesz nálam a cucc.

Neked az ágynemű 8995ft + 500ft posta. Mert most is értéknyilvántartással kértem. Így a teljes posta 1600ft, de én annyit rendeltem, hogy ez így igazságos.
Szóval majd összesen: 9495ft lesz. Jó lesz így? Még nem tudom, hogy mikor megyünk Csabára. Holnap biztosan mennünk kell, mert be kell ugranom az oep-hez. Ma közölte a dokim, hogy nincs fizetve a tb-m. Szóval nem vagyok biztsított beteg. De rájöttünk, hogy Geri után kapok gyest, de az most április 19-től fel lett függesztve. De sajnos az orvoshoz, ahol intézik a gyes hosszabbítását, csak május 9-re kaptunk időpontot, pedig már márciusban kértem. Szóval most ez idő alatt tényleg nem vagyok biztosított beteg. Nem tudom mi jön még, de már olyan elegem van, hogy mindennel így járunk.
Akkor leszek nyugodt, ha Zsófi megszületik és hazajöhetünk. Azután már csak 1x kell dokihoz mennem a 6 hetes kntrolra és utána nem lesz semmi ilyen program. Csak élvezem az anyaságot. Már tényleg kivagyok így. Zsófi nem akar kibújni, ma megvizsgált a doki. Már úgy vagyok vele, hogy majd jön, amikor jön, max kivárja a 40. hetet. Ami már csak 2 hét. Azt meg csak kibirom valahogyan. Csak túl ne hordjam, mert az megint olyan rossz.

Majd nyáron összejöhetünk mindannyian! Olyan jó lenne. Kicsit kikapcsolódnánk. De ti is jöhettek Ildikó hozzánk, mert attól hogy itt vagytok, még tudok szoptatni, meg tisztába tenni. :)
De várom a nagy sétákat is!
Megyek mert vége a fürdésnek.
Puszi nektek!

Enikő? Remélem csak elfoglalt és nincs gond vele vagy a babával.

Kép

KépKép
anyko
 
 


Szia Anikó!

Persze hogy jó az ár.Csak telefonálj és én elmegyek érte ahol jó nektek is.
Hát nem semmi ami veled történik,nem elég az embernek a babavárás körüli izgalom,még ez is.Nekem is küldtek levelet a oep-től,és az egyik ismerősöm megérdeklődte, hogy nekem kell-e fizetni.Papir forma szerint nem kell fizetni,de most már nem tudom!!!!!!!! :)
Remélem hamarosan megszületik az a kis manó,és minden rendbe lesz.

A nyári tali nagyon jó ötlet.Habár Bálint mostanába nagyon gáz.Hisztizik,csap -vág állandóan.Mostanság egy kicsit nem szeretek vele sehova menni. :D :D :D

Enikő merre vagy :?: :?:

Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Itt vagyok,minden oké.Nem tudtam jönni mert valamiértt nem nyitotta meg az oldalt a gépünk.Hétfőn írtam a munkahelymről,de azt meg nem töltötte fel valamiért,az utolsó pillanatban kitörölte és már nem volt kedvem újat írni.

Anikó,hétfőn délután eszembe jutottál.Valamiért olyan érzésem volt hogy megszületett Zsófi,de akkor ezek szerint nem jól éreztem.
Bár azóta lehet hogy megszületett tényleg?:-)
Nagyon szép a kis kuckója.Ha jól látom az ágy alatt az babapihenőszék?Van Gerivel tapasztalatod róla?Hol vettétek?Láttam a tescóban is de nem tudom hogy tényleg jó e ami ilyen olcsó,vagy szerinted nincs különbség mondjuk egy bababoltoshoz képest?Mert ha Lili is nagyon nyűgös lesz mint Patrik volt,akkor nekünk is jól jönne majd egy ki a konyhába ha főzök.Patrik a babahordozóban volt ha nem akart egyedül lenni és nekem főzni kellett,de most nem akarom minden nap felcipelni majd a kocsiból a 3. emeletre ami valójában 4.Ismerve magamat,mindig úton leszünk és akkor naponta min. 2-3-szor kéne fel-le cipelnem.De így Lili a kendőben lesz majd és a kezeim szabadon lesznek.Majd lehet anyósoméktól egy ilyen pihenőt fogok kérni,mert nagyon akarnak venni valamit,de már minden fontosat megvettünk mi.

Ildikó,Patrik is elég rosszcsont 1-2 hete,de Ő mondta is hogy fáj a feje.Ha a felnőtteket megviseli ez az "egyszer pólóban rohangálok,egyszer kabátban idő"akkor őket is szerintem.Én legalábbis nagyon unom már hogy mindig fáj a fejem és nem lehet kiszámítani hogy a következő percben milyen idő lesz.
Nagyon irígykedek ám rátok hogy mentek nyaralni.Mi az idén sem megyünk.Bár 50% hogy kivisszük öcsémet Londonba jún. elején,de ez még nem annyira biztos.Pedig haza kéne már hozni a kint maradt cuccaimat,de szerintem nem lesz rá pénzünk megint az idén.Most Gabinak levették az óraszámát,igy kb.20 ezerrel kevesebbet keres.Mondjuk Patrik örül neki hogy otthon van,de én tök ideg vagyok a pénz miatt,meg Gabi is állandóan agyal hogy mit tudna csinálni.Másik fix munkát nem tud vállalni mert akár mikor beoszthatják itt és akkor ha az a másik munkahelyen ütközik.....

Azt hiszem befejezem mert nagyon nem vagyok jól.Jók legyetek.Anikó,kitartás.
Puszi nektek.

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Enikő!
De rég hallottam felőletek! Örülök, hogy sikerült feljönni végre a babanetre. Napokig nem volt.
Még egyben vagyunk és nagyon nehezen viselem. Éjjel nem tudok aludni, mert 20 percenként meg kell fordulnom. Fájnak a csontjaim is. Háton már nem tudok egyáltalán aludni, mert nagyon nehéz Zsófi és rettenetesen nyom. A gyomromat is, így ég a nyelőcsövem végig.

A kiságy alatt valóban pihenőszék van. Nekünk nincs bébihordozónk, mert az autós ülés 0-18 kg-ig van, aminek már nincs hordozó füle. És nem akartam még egy gyerekülést venni.Így a pihenőszék mellett döntöttem. Nagyon jó, mert újszülött kortól lehet használni, hátámlája több fokozatban dönthető. a gyerkőc be van kötve, nem ugrik ki. Van hordozófüle is, így tudom majd vinni. Lehet fixálni is vagy hintázósra állítani. Van hozzá játék is.

És olyan jó, hogy ebben tényleg fekszik a baba, míg a bébihordozóban azért a kis gerince jobban meg van terhelve. A tesco-ban én láttam valami barna színűt, de nem néztem meg jobban. Szóval nem tudom milyen minőségű. Én a brendnban vettem akciósan 10000ft-ért.
MIndjárt megpróbálom belinkelni.

Kép

KépKép
anyko
 
 


Enikő!

nem találtam meg a brendon honlapján azt, ami nekünk van, de most is van egy hasonló leértékelve. Nézd csak:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=44
Igaz ehez nincs játék, de 5 pontos a biztonsági öve.
MIndjárt lefotózom a miénket. Szerintem nagyon jó. :) Barátnőm kislányát is beletettük és olyanédes volt benne.
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Enikő!
Itt vannak a képek. :)

Így fekszik benne a baba és ringatható.
Kép

Így tudod fixálni a pihenőszéket és akkor nem hintázik, nem mozog. Ez jó lesz etetésnél, ha még nem tud megülni az etetőszékben.
Kép

Itt van a játék is, ami nagyon sok szögben állítható és le is vehető. Külön a kis macik is levehetőek.
Kép

Így pedig ül benne a baba.
Kép

Ez a neve a pihenőszéknek:
Kép


Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Köszike Anikó,mostmár 100% hogy veszünk mi is egyet.Vagy kapunk!?
Mikor taliztunk a Centerben tényleg nem akartam hinni a szememnek,mert nagyon nagyot nött a pocid.Az arcodon egyértelműen látszik hogy már nemsokára szülsz.Vissza emlékezve magamra Patrikkal,nekem is olyan volt a szám mint neked.(olyan tipikus szülés előtti kissé feldagadt)Lehet neked nem tünik fel annyira,de nekem nagyon.

Jó volt kicsit dumálni Ildikó.

Mi jót csináltatok a hétvégén a kis családdal lányok?
Szombaton nem nagyon mertünk kimozdulni Patrikkal nehogy jöjjön a nagy zuhi,(miután végre hazahozták anyuék 10 óra helyett fél 3-kor) erre semmi nem volt.De én is gyeszora voltam meg Ő is tiszta hiszti volt.Szegénykém alig jött haza és már össze is vesztünk,mert semmi nem volt jó neki.Meg is lett neki igérve hogy nem mehet többet ha ilyen kis nyavajgósan jön haza.
Végül elmentünk fagyizni,de csak kocsival mertem.
Tegnap Debrecenbe mentünk az állatkertbe,de én úgy elfáradtam hogy még péntekenként munka után sem vagyok olyan fáradt.
Patriknak nagyon tetszett,főleg az oroszlánok meg a zsiráfok.De mondtam Gabinak hogy mivel ez meg volt igérve elmentünk,viszont mostmár nem nagyon kéne ilyen hosszú utakra mennünk mert nekem ez már nem kikapcsolódás.Persze nem mutattam Patriknak hogy a hátam közepére nem kívánom az egész állatkerti sétát.Majd ha Lili megszületett mehetünk,mert Patrikkal is mentünk mindenhová,már 4 hetes korától.

Este éppen mostam a hajam és már a habot akartam lemosni amikor elfogyott a melegvízünk is :x :x Olyan ideges lettem,mert a fürdő vizet nem melegítette a kazán,viszont elkezdett fűteni :shock: Pedig el van tekerve arra az állásra hogy nem fűt egyáltalán a radiátorokba csak a csapvizet melegíti..Jó lesz ha elromlott az a drága kazán.Mondjuk azóta nem volt vele semmi gond.

Lehet mégsem fogok dolgozni júniusig,mert már nagyon nem birok ülni,és a fejem is nagyon fáj a számítógéptől.Reggelente a tejes kávé segít ideig-óráig,ma viszont 10 körül bevettem egy panadolt is.De ezt meg nem akarom minden nap,úgyhogy megpróbálok valami homeopátiás bogyót szerezni.
Ha tudtok valami jót akkor írjátok le légyszi hogy mit csináljak,mert az orvos is csak azt mondja amit magamtól is tudok hogy csendben meg sötétben kéne ilyenkor aludni-pihenni,esetleg vizes borogatással is,de munka ,háztartás és Patrik baba mellett nem lehet egész nap feküdni.Múlt héten hétfőn lefeküdtem 10 percre délután,végül elaludtam 1 órára (jó hogy Patrik még nem volt otthon,szegénykém felforgatta volna a lakást unalmában)este meg nem bírtam aludni fél 3ig.Reggel persze még jobban fájt a fejem.
Na de befejezem a panaszkodást mert húzom haza a csíkot.Pontosabban mamámékat viszem ide-oda.
Na sziasztok
Szép napot
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Csak most van energiám írni. Annyira lefáradok már mindentől, hogy inkább sokat pihenek, lefekszem, stb..
Még egyben vagyok. Alig birom. A hasam mint egy nagy strandlabda. Szép nagy pocakos babát növesztettem odabent, vagyis még növesztem. Hátfőn voltam uh-n. A poci körfogata 34 cm. :) POcakos Zsófim lesz. :) Jaj alig várom, hogy láthassam.
Nyűgösnek nagyon nyűgös vagyok már. Tegnap egész nap jöttek a görcsök, noha rendszertelenül, de folyamatosan és hányingerrel párosult. Nagyon vacakul voltam. Bíztam benne, hogy taéán most, de nem. Jól érzi magát odabent a babám. Biztos szuper pocakom van.

Enikő!
Úgy szégyellem magam, hogy nem ismertelek meg rövid hajjal. :oops: Jó nagy birka szemekkel nézhettem. De te nagyon csini kismami vagy! Ln meg mint egy bálna. Na de majd szépen le fog ez menni. Jön a meleg, megyünk sétálni, kint az udvaron Geri is meg fog mozgatni és remélem a kívánósságom is alábhagy. valahogy a csokis dolgok, na meg a túrósak nagyon jól esnek.

Ildikóval mi lehet? Nagyonkészül biztos a nyaralásra. Hú, már nincs sok hátra és indul a repcsi. :) Jaj de jó lesz nektek Ildi! Bízom benne, hogy csak szuper élménnyel jöttök haza! Sok sok fotót csináljatok ám! Mi lehet sosem jutunk el oda!
Mi idén max egy egy napos kirándulást tervezünk, pedig mehettünk volna ingyen nyaralni a balcsira. De nem merem bevállalni egy ilyen picurkával, mint Zsófi. Főleg az út miatt. Hosszú lenne még neki és megterhelő. Majd jövőre biztosan jó lesz, de idén beérjük egy egynapos kirándulással is. De még nem tudjuk merre megyünk, valahol a közelbe.

Megyek,mert kimosott agép. Most rakom majd be a 3. adagot. A lakás rendben van, csak felmosni kell majd, meg ebédre zöldbablevest főznöm és kész is vagyok. Fiúk odavannak. Egyik oviba másik dolgozni. Olyan jó ez a kis csend. :)
Holnap lesz a gyereknap az oviba és lesz ugrálóvár. Már tegnap este ezzel volt Geri elfoglalva. Ma meg rohant az oviba. :)

Téynleg megyek, mert így nem haladok!
Puszi!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Majd szét pukkanok most írtam egy hsz-t és nem küldte el. :( :o :roll:

Szoval ............. készülődünk 1000-el,jövöhéten indulunk.teszek fel képeket,mert anyák napja volt az oviba.
Kép
Kép
Kép

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Bocsi de nagyon katonásra sikeredet a hsz.De hirtelen olyan mérges lettem.Írtam egy jó hosszút is huss...........

Anikó kitartás biztos hogy hamarosan kíváncsi lesz zsófi a kis családjára.
Nálunk ma volt az oviba ugrálóvár ,nagyon élvezték a gyerekek.

Puszi nektek

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Jó hogy jelentkeztetek.Minden nap benéztem de nem volt időm írni nekem sem.

Milyen kis csinos a Bálint,Ildikó.
Látom Ő is szeret segíteni dolgozni.
Biztosan nagyon jó lesz a nyaralás.
Holnap lehet kinézünk a piacra.Ha nem lesznek nálad sokan majd odamegyünk.De inkább legyenek sokan.( A bevétel miatt értem :lol: )

Még hogy én vagyok csinos,Anikó :oops:
Én pont azt néztem te vagy nagyon csinos,csak a pocid nőtt.Ha én így haladok,igen csak vágó súlyban leszek nemsokára :lol: már a combom is sokat vastagodott,a karomról ne is beszéljünk.
Biztosan ezt a rossz időt érezted.Nekem azt mondták Patrikkal a 39.héten hogy sokat sétáljak.Attól kezdve Gabival minden este nagyokat sétáltunk(persze szigorúan a környéken ahol laktunk,de kb.1 órát)és a 4.séta utáni éjszaka beindult a szülés.
(Akkor kellett pihennem sokat amikor 35 hetesen akart megszületni egy nagy frontkor.Akkor állítólag 17-en szültek 24 óra alatt)
3 hete amikor írtam hogy elkezdtem diétázni,azt abbahagytam mert mindig éhes voltam.Viszont most vasárnap nagyon fájt már a lábam és alig tudtam felvenni valamit magamra,igen csak begurultam.Azóta tejes kávé 7kor,10-kor gyümölcs(alma,banán,körte)ebéd 12- fél 1-kor valamilyen leves+második a Barneválnál,és délután 4körül zöldségsaláta 1-2 tojással.Ha este nagyon éhes vagyok akkor iszok egy kis tejet.
Megpróbálok a Norbi módszer szerint enni,mert tavaly előtt azzal fogytam nagyon sokat és nem kell grammra számolni mennyit eszek,csak azt kell nézni hogy mikor mit.
Mondjuk tegnap este Gabinak csináltam sülthús zsíros kenyeret paprikával meg újhagymával,és igencsak nagy volt a kisértés :twisted: ,de kibírtam :)

Jövőhéten hétfőn én is megyek a 32 hetes UH-ra,utána terhes gondozóba.Ott majd megmérem magam mennyit híztam 1 hónap alatt.

Olyan hülyeséget álmodtam az éjszaka.Felébredtem fél 1kor arra hogy rázta egy kicsit a szél a redőnyt.Amikor visszaaludtam,akkor álmodtam hogy tornádó volt Mezőberényben és 7-en meghaltak.Utána mentünk kocsival és megint jött egy tornádó amit láttunk is és követett minket.De végül nem ért el.

Bocsi hogy már megint hülyeségeket írok,de most ezek jutnak eszembe.

Ja,még valami.
Láttam a BBC Prime-on egy olyan műsort ami arról szólt,ha az emberek érzik hogy valami másra vágynak mint amit dolgoznak,de nem mernek lépni,vagy éppen el szeretnének költözni de nem mernek belevágni,esetleg nem tudják mit is szeretnének igazán csinálni,akor segítenek nekik.Olyasmi mint egy önismereti tréning,de nagyon jó kis gyakorlatokat csináltak velük.Elme és testgyakorlatokat is.Hihetetlen hogy mi minden van elrejtve az agyadban aminek pedig ki kéne jönnie ahhoz hogy boldogabb legyél az életeddel.És ezek az emberek "kiszedik"a jelentkezőkből.
Volt egy csajszi aki irodában dolgozott és nagyon komoly volt.A válaszaiból és a testgyakorlatokból arra következtettek hogy elnyom magában sokmindent amiről Ő azt gondolta hogy nem valóak egy felnőtt irodista dolgozó nőhöz.(többek között művészettel kapcsolatos dolgok jöttek ki,már nem emlékszem szó szerint hogy mondták)Erre a csajszi elkezdte mondani hogy most kezd rá emlékszni,ő festett a 20-as évei elején és szeretett volna abból élni,de az évek alatt lassan erről letett.
A lényeg,hogy mostmár újra festeget és sokkal jobban érzi magát a "bőrében".
Az elme gyakorlatok nagyon tetszettek amiket csináltak vele.
Kinyújtott karral egy tollat tartva forduljon törzsből akkorát amekkorát tud nyitott szemmel.Kb.140 fokos ívet rajzolt a tollal a levegőben.Utána csukott szemmel képzelje el hogy 360 fokot fordul.Ezt el kellett képzelnie 2-3-szor.Végül a gyakorlatban is meg kellett tennie csukott szemmel,és kb.270 fokos ívet rajzolt.De ő úgy érezte hogy nem fordult többet,mint nyitott szemmel.Azt mondták hogy ez arra bizonyíték,az elménk sokkal többre képes mint azt mi gondolnánk,és amennyire használjuk.
Így olvasva biztosan nem olyan érdekes nektek.
Ez döbbentett rá,hogy én is hiába tervezgetem már évek óta hogy írnom kéne,he nem fogok hozzá,akkor én is ilyen örökké elégedetlen maradok,mert addig úgysem érzem magam jól egy munkahelyen sem amíg azt érzem,valami még hiányzik.Úgyis otthon leszek Lilivel,lesz időm írni.Patrikkal is terveztem,de mindig halogattam.Tizenéves koromban nem egyszer el is kezdtem,csak mindig abbahagytam.

Na de befejezem a filozofálgatást.Bocsi hogy ilyenekkel fárasztalak titeket,de mostanában sokat gondolkozom.
Szebb napot nektek mint amilyen az idő
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Enikő írj.!!!!!!!!!!!!!!
Én álltalánosba jártam és ,nekem is nagy kedvem volt hozzá.A barátnőimmel nagyon szerettük a Házibuli c. filmet és ennek a folytatását meg is írtuk.Még a mai napig örzöm.Igaz hogy nmár felnőt fejjel egy kicsit bárgyú......., de gyerekként nagyon jó játék volt.Én is érzek magamba valami kreatív, vagy inkább karitatív késztetést.Mindíg szeretnék segíteni voltak olyan gondolataim hogy szívesen fogadnák örökbe gyerekeket,vagy valamejik távoli országba segíteni ,árvaházakba,vagy kórházakba.
De mindíg van valami ami meggátolja.Már most a gyerekek miatt nem is mennék,de ha felnőnek akkor valószínű hogy megvalósítom az állmomat.

Na ennyit az ömlengésről,de jó volt leírni ezek olyan belső dolgok hogy nem szívesen beszélek róla.

Megyek mert Bálint nagyon elevenjébe van ,szint mióta haza jött az oviból egyfolytába rosszalkodik,viszem lefektetni.
Puszi nektek

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Most csak gyors bekukkantottam, de majd írok én is.

Ildikó!
Nagyon jó utat kívánok nektek és vigyázzatok magatokra! Érezzétek nagyon jól magatokat és kiránduljatok sokat. Lássatok világot! Fotózzatok aztánkérünk majd egy nagy és hosszú élménybeszámolót!
Sok puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Én is szeretnék jó utat kívánni Ildikó.Érezzétek jól magatokat és azért vigyázzatok is magatokra.

Anikó.
Remélem nem baj hogy a B.csabán szülök topicban hírt adtam rólad :?:
Szerdán jön egy újabb front :wink: Hátha...
Nekem pénteken délután igen csak jöttek a jósló fájások,dehát nekem Patrikkal is hamar jöttek már.
Tesómékkal voltunk a duzzasztónál tegnap.Nagyon jól éreztük magunkat.Kint voltunk mi 3-an(4-en :lol: )és a 2hugom meg öcsém.És nem mellesleg azt mondták hogy jól leereszkedett a hasam ( 2 hete nem láttak).Utána olvastam,és lehet hogy megfordult,mert a gyomorégések is elmúltak egyik napról a másikra.Én nem bánnám ha hamarabb szülnék ha Lili egészséges lesz,bár azért jó lenne kivárni legalább a 36. hetet.Nem tudom miért,én valahogy azt érzem hogy hamarabb fogok szülni mint ahogy kiírtak.
Ma 1-re megyek UH-ra,akor hátha tudnak valami okosat mondani hogy hány kg és megfordult e már Lili.Bár nem reménykedek,mert ha a ma soros dokibácsinak rossz kedve lesz örülhetek ha köszönnek nekem.
Ja,eszembe juttott mit akartam még.
Megmondom az őszintét,olyat csalódtam Békésben hogy az nem igaz.Jót csalódtam,nem rosszat.Mivel mi mindig csak kersztül mentünk eddig Csabáról Vésztő felé meg vissza,nem igazán volt se jó se rossz véleményem róla mint városról.Amikor először mentünk Mezőberénybe Békésről, akkor csak pislogtam hogy te jó ég mi van itt.Én nem vagyok valami jó véleménnyel a c..........ról (nem részletezem hogy miért,mert hosszú)és ahogy észre vettem elég sokan vannak Békésen.:( Tegnap viszont a gát környéki részen kocsikáztunk mert Gabi nem tudta pontosan hol kell menni a duzzasztóhoz..A rendőrség előtt fordultunk le egy kisebb utcába jobbra, rögtön a nagytemplom után az első utca.A kereszteződéssel szemben panellakások vannak és egy hentes bolt van alattuk.Mivel nem tudtuk hová is kell menni pontosan jól körbejártuk az utcákat és nagyon tetszett hogy Békésnek ilyen kis nyugis része is van,ahol rendezettek a házak és a kertek,sehol egy lila vagy méregzöld ház,esetleg kerítésre teregető család :oops: .Mintha 2 teljesen más város lenne ez a rész meg a Berényi úti.Szóval azon a részen akár laknék is.Ezt csak úgy leírtam,bár nem igazán lényeges.

Még írnék sokat mert most nem sok munkám van,de nem untatlak titeket.
Szép napot nektek.
Ildikó,neked még nyugis készülődést.És ha nyaralni mentek,tényleg nyaraljatok.Itthon minden rendben lesz a gyerekekkel,gondolom nem véletlenül tesódékra lettek bízva.Tilos agyalni és idegeskedni hogy itthon valyon mi lehet.Kapcsolódjatok ki!!!!!!
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Még egy utolsó bekuk.Holnap lesz a nagy nap.Még szinte semmit nam pakoltam be,csak elkészítettem.Bálint miat nem akarok pakololni,mert nem mondtuk meg neki hogy mikor megyünk.Ha csak említettük már mondta hogy ne menjünk sehova.próbálom magam hozzászoktatni hogy ne gondoljak csak a nyaralós dolgokra.A ngyokkal semmi baj,már alig várják hogy induljunk.Nekik az a legnagyobb gondjuk hogy nem egyedül lesznek.
Bálintot anyuék elviszik estére hogy nyugottan betudjak pakolni.

Ti is vigyázzatok a babákra,és remélem hogy mire hazajövünk Zsófi is megszületik.

Puszi nektek,és képpekkel jövök legközelebb

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Szia Anikó.Most csak neked írok.Ildikóék már biztosan nagyban pihennek. :D
Hogy vagy?Nem hozta meg a kis Zsófit ez a frontocska éjszaka?
Egy ismerősünk máj 22-re volt kiírva,de még vasárnap nyoma sem volt a babának.Bár ki tudja azóta...Mindjárt írok is neki egy üzit.
Patrik vasárnap óta nem kér éjszakára pelust,és nem is pisilt be.Olyan kis ügyes.
Ma veszek a Tesco mögötti bababoltban babapihenő széket.Találtam egy nagyon jót,piros-bézses,napfényteteje is van, lehet állítani a fekvőrészén külön a lábrészt is,nagyon könnyű.10990ft.
Patrik kap egy új ágyat gyereknapra,ugyan ebben a bevásárló udvarban a bútorboltban 13000-ért van egy nagyon jó.Olyan mint egy francia ágy,csak 1 személyes,és a végén kíhúzható ágynemű tartója van.Barnás mintásat veszünk mert a gyerekszobában minden bútor ha emlékszel rá,barna.Amin most alszik Patrik,visszaalakítjuk Lilinek pelenkázós kisággyá és végre moshatom ki neki is a baladchint,fejvédőt,ágyneműt.Már nagyon várom.A kisruháit is végre berakhatom a pelenkázós rész alá a polcokra.Ha készen lesz teljesen a szoba,majd valahogy töltök fel képet.Ha sikerül.
Holnap hazamegyünk anyuékhoz hétfő estig.Amíg ott leszünk,Gabi hazaszálítja Patrik ágyát meg összerakja a másikat,kiváncsi leszek mit fog szólni hozzá Patrik.
Geri jól van?Nem nyűgös ebben a nagy melegben?
Jó hétvégét nektek,legközelebb kedden jövök.Bár lehet benézek majd anyuéktól,ha lesz időm.
Kitartás!!!
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Szia Enikő!

gértem, hogy írok, de annyira kedvtelen vagyok, hogy nem jöttem fel.
Nincs kedvem semmihez, nemmegyek sehova csak a dokihoz. Már menni is alig birok, mert a baba kobakja nagyon nyom ott lent és írtóra nyilallik. Itthon még úgy ahogy megcsinálok mindent, de nagyon lassan és csak a legfontosabbakat. 3 napja nem főzök, ma sem fogok. Bár vettem túrót. Talán csinálok túrógombócot vagy túrótortát. Bár ahoz sincs sok kedvem.
Minden nap beindulnak a fájások nem is kicsit. Percre pontosan 10 percenként jött tegnap is kb 3 órán keresztül. Nem sűrűsödött be, csak egyre jobban fájt, aztán elmúlt egyik percről a másikra. Gondolom az idő is kihozza, illetve csak készülődik már valami.
Ma délután megyek a dokimhoz.
Én kezdek félni, hogy be kell majd indítani. Annyira a természet híve vagyok és féek minden beavatkozástól. Magától a szüléstől nem, azt nagyon várom, csak annyira jó lenne, ha magától beindulna.
Nagyon ügyes Bálint, hogy már éjelre is szobatiszta. Náunk ez még nem jött el. Sajnos Geri nagyonnagyon sokat iszik éjjelés nem ébred fel, hogy pisilni kell. Vagyis reggel közli néha, hogy anya, belepisiltem a pelenkába. Ez van. Azt mondta a védődnő, hogy hagyjak neki időt. Örüljünk, hogy szépen fejlődik. Ne erőltessük. Majd nyáron megpróbálom ébreszteni éjjel is egyszer, hogypisiljünk, aztán hátha hozzászokik hogy felébred rá. Majd meglátjuk.
Jövőhéten vége az ovinak. Addigra szeretnék hazajönni Zsófival a kórházból. Szép álmok, de hátha valóra válnának!
Az ágy biztosan fog tetszeni Patriknak.
Mi most elővettük a babakocsit, mert kiderült, hogy ez a kocsi többre képes, mint amit a boltban elárultak róla. Persze, hogy nem mondanak el mindent, mert rám akartak beszélni egy 20 ezerrel drágább pp-t, ami kisebb, mint ez és nem is tud többet.

Na jó, nem locsogok tovább, megyek lepihenek, mert hamar elfáradok. Ez is mostanában jelentkezett. na meg a lábdagadás. MInt egy rinocérosz. Húúúúú.....

Puszi! Szép hétvégét és vigyázz magadra!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975
 
 


Sziasztok

Megjöttünk a nyaralásból,nagyon jó volt.Fáradt vagyuk úgyhogy csak egy rövid bejelentkezés majd holnap jövök.
Anikó remélem hogy megszültél!!!!!!!!

Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Szia Ildikó!

jaj de várommár a hosszú beszámolót és a képeket! Örülök, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! Mesélj, mesélj!!!!

Sajnos még nem szültem meg. :cry:
2 naponta járok be a kórházba ctg-re és meg is vizsgál az orvosom. Azt mondja, hogy még nem az igazi a méhszájam. Nem elég puha??? valami ilyesmi van. Kedden már azt mondta, hogy halad, de még mindig nem az igazi. Fájást már szinte nem is mért a gép.
Már kételkedem abban is, hogy megszületik valaha. SEmmi jele annak, hogy Zsófi ki szeretne bújni. Már azok a fájások is elmúltak, amik voltak 2 hete 1 hete. Már semmi nincs, csak keményedés.
Nagyon nehezen viselem. De ez van. Tűrni kell és várni.

Na nem panaszkodom, megyek is. Kedvem a béka feneke alatt van.
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Csak jöttem búcsúzni. Na nem örökre, csak egy kis időre.
Holnap be kell feküdnöm és megindítják a szülést.
Nagyon félek, de örülök is, mert végre megszületik a kis Zsófi. :)
Drukkoljatok, hogy hamar túl legyek rajta és minden rendben legyen.
Bízom benne, hogy Zsófi is ügyes lesz, tud majd szopizni és hamar jöhetünk haza.

Enikő? Mi lehet vele? Remélem csak elfoglalt. Majd ha idetévedsz Enikő, írj egy pár sort. Igaz legközelebb valamikor a jövőhéten tudlak olvasni benneteket, ha hagy majd a kis drágám, meg a nagyfiam. :)
Azért képet majd tesz fel Gabi.
Puszi nektek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Hát Anikó ezt a kiscsaj nagyon jól érzi magát a pocidba. :D :D :D
Remélem minden rendbe lesz és jöhettek haza minnél hamarább.Olan furcsa lesz majd ha hazaviszitek a picurit,nekem olyan volt mintha már évek óta velünk lenne,de a többiek meg csak bámulták hogy hogy került ide ez a manó.Főleg akkor éreztem ezt mikor Fanni születet.Bálintnál már nem volt ilyen érzésem,csak az hogy évek óta ismerem ezt a kis jövevényt.Sok sikert a babucihoz,már aig várom a képeket.

Más. :D
A nyaralás gyönyörű volt,el sem tudtam gondolni hogy milyen is lehet az a táj,hát csodás. :D A repülő nem volt egy nagy szám,csak a fel és leszállás izgalmas a többi unalmas.Ne nagyon látsz ki az ablakon,meg olyan magasan megy a gép hogy minden aprónak tünik.Sokat búvárkodtam valami mese a tenger élővilága,szinte minden színű hal megtalálható benne.Egyik nap elmentünk Luxorba és amit egy napba be lehetet sűríteni azt mind megnéztük.Annyira meleg volt hogy mindig az árnyékot kerestük,meg amivel be lehetet a bőrünket takarni azt magunkra húztuk.Jól is néztünk ki vannak fotok, a gyerekek jókat nevettek rajta.Kétszer voltunk hajózni az is nagyon jó volt.Voltunk ergy olyan szigeten mint a filmeken lehet látni.A partot fehér homok takarta,és a víz mosta.Nem tudtam betelni vele.A szállodánk nagyon szép volt,minden nap tiszta ágynemű,törölköző.A kaja is ficsi volt,annyit ettünk hogy majd szét pukadtunk.
A város egyépként nagyon mocskos,csak a szállodák környéke szép.Másholaz igénytelenség és szegénység.Szépen lebarnultunk,de apa egy kicsit megéget ,ígyhát most új bört növeszt,én annyira nem égtem meg.

A gyerekek is nagyon jól megvoltak,Bálinttol féltem egy kicsit,mert nagyon anyás,de nem is sírt.Az utolso napon emlegetet egy kicsit többet.

Teszek fel képeket,csak ezt a hsz-t elküldöm. :)

Puszi

Enikő, remélem nincs semmi baj? :D

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép
Ebben a szállodába laktunk
Kép
ilyen meleg volt,vicces mi? :D
Kép
búvárkodom
Kép
Kép
egy teve
Kép
tengeren
Kép
Álom tenger,ez volt olyan mint a filmeken
Kép
evvel jöttünk haza

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép Patrik a medencében

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok.
Péntek óta minden üzenetemet kitörölte ez a sz...,pedig minden nap írtam :cry:
Bezzeg a képet felrakta elsőre,mondjuk ennek örülök,de miután szöveget is írtam,nem is kicsit,nem tette fel,sőt kitörölte.

Ildikó,nagyon szép helyen voltatok.Kár hogy nem tudtunk többet beszélgetni a piacon,na de majd ha szombaton jó idő lesz megint kimegyünk.Biztosan nagyon jól éreztétek magatokat.
Én nem mertem nagyon a tenger mélyét fürkészni mikor voltunk Horvátországban,mivel mindenhol cápát véltem látni.Aztán inkább nem néztem le,csak úszkáltam remegő gyomorral.De te nagyon bátor voltál.

Anikó,remélem jól vagytok és gondolom már otthon.
Ha lesz szusszanásnyi időd feljönni,mesélj az első napokról otthon.Biztosan nagyon nehéz amelett hogy jó is.Geri hogy fogadta a kistesót?Van tejcsid?A gátsebed remélem már nem nagyon fáj.Tényleg hazaküldik az "emberfiát" a 3 nap után?

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Itt vagyok megint,csak a biztonság kedvéért elküldtem nehogy megint ha sokat írok,ne tegye fel.
Bocsi Anikó hogy ennyit kérdezek :oops:
Jó egészséget nektek,és nagyon várunk vissza :lol:

Mi 34 hetesek és 3 naposak vagyunk most.Minden este jönnek a jóslófájások,főleg ha jön az eső,mint például tegnap.Jött pár 20 perces,aztán elmúlt.
Ma azt írta a doki a kiskönyvembe hogy a méhszájam 2100-as.Az mit jelent,tudja valaki?Mert már csak a kocsiban vettem észre,és nem akartam visszamenni megkérdezni.
Azt is mondták hogy nagy valószínűséggel hamarabb lesz meg Lili.
Mondjuk szegény Anikónak is ezt mondták,erre 41 hétig kitartott a kis Zsófi :?:
Mondjuk abból kiindulva hogy Patrik 35 hetesen el akart indulni mikor jött egy nagy front,de őt vissza tudták tartani még 3.5 hétig.Lehet Liló is hamarabb akar majd jönni.A biztonság kedvéért már készen várja a kuckója,a pólyát is felhúztam és a "hazahozós" ruhája is ki van már készítve.
Állítólag amikor Patrik is úgy döntött azon a bizonyos nagy frontos napon először hogy ki akar jönni,7 kismama szült 24 óra leforgása alatt :shock: Ezt a dokim mondta akkor.

Na jó,mára abbahagyom.
Ildikó írjál ha van időd.Ha tudsz valamit Anikóékról,megírnád,mert én péntek óta nem tudok semmit.? :cry:
Szép napot.Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 



Sziasztok!

Bocs, hogy félig ismeretlenül írok, vagyis úgy, hogy nem ismerek mindenkit. :)

Ildikó, én "szólítottalak le" tegnap a piacon, hogy ismerlek a babanetről! :D Gondoltam, miért ne, ha már a piacról úgyis ismerjük egymást látásból! :D

Anikónak hatalmas gratula a kicsi lányhoz, már naponta nézegettem ezt a fórumot, hogy van-e valami hír róluk! Jujjj, de jó!!! Anikó, ha lesz erőd és időd, majd írj egy kis beszámolót!

Enikő, téged nem ismerlek, de ha nem baj, azért válaszolok a kérdésedre. :) A méhszáj értéke alapesetben 3000. Az első számjegy a méhszáj hosszát jelzi, a második számjegy a külső, a harmadik számjegy a középső, a negyedik pedig a belső méhszáj nyitottságára utal. Megnéztem a kiskönyvemben, nekem anno 28 hetesen lett 2100 az értékem, sokat kellett pihenni és a kisfiam a 37+4. napon született (szerintem egy erős front miatt), de akár végig kihúzhattuk volna.

Szép napot nektek!

Kép

Kép
diverse
 
 


Sziasztok


Én sem tudok többett Anikóról mint ti ,nem akarom zaklatni a telefonnal.Remélem minden rendbe van velük.

Enikő nagyon ügyi vagy hogy sikerült a képet felrakni :D :D Patrik cuki rajta.Mi is összeraktuk a medencét és ki is próbáltuk Bálinttal,nem sürün fogunk a strandra menni.Most hogy ilyen jó idő van jó melegre felmelegszik a víz,délután tök jó.
Én mióta hazajöttünk a nyaralásból teljesen el vagyok veszve.Állandóan vagy nálunk van valaki,vagy nekünk kell menni.Ma egy kicsit hazajöttem hamarább,mert nem éreztem jól magam,de itthon megláttam a sok tenni valót és még szarabbul vagyok :( :( :(

Enikő ,neked hatalmas pocid van,de nagyon csinos.Nekem soha nem volt ilyen mert bennem elvesztek a gyerekek.Fanni mikor megszületet, sokan megkérdezték ,hogy kié a gyerek.

Bocsi hogy nem tudom a neved,de jó hogy te is itt vagy.Gyere sokszor és csacsogj velünk.
Most megyek mert pihizek,és neki állok a főzésnek,meg a lakásnak.Annyira utálom hogy................... :) :) :) :) :)
Tök jó volt amíg nyaraltunk,minden nap tisztaság várt a szobába,még a ruháinkat is össze hajtották,és kajára sem volt gondom.
Pedig a férjem nagyon sokat segít,nem is tudom hogy mit csinál az akinek senki nem segít.

Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?