Sziasztok!
Hívtatok-jöttem
Zora drága!
Először is, sajnálom, hogy megjött és örömmel nyugtáztam, hogy ez Téged kevésbé rázott meg, hisz jó úton haladsz, szerintem a köv. ciklusban ha akarod, ha nem bebabásodsz
egyébként még meg sem jött, igaz?
miről meséljek?
a napjaim a hétvégi riadalom óta eseménytelenül telnek, és az én helyzetemben most a legjobb hír az, ha nincs hír, ugye?
Hála Istennek terhességi tüneteim változatlanok, pihenni nem sokat tudok, de azért igyekszem
minden este bealszom a film közben, ezért inkább vasalás közben dvd-zek, tegnap is megnéztem két filmet...ezt a luxust januártól mellőznöm kell majd egy időre, ha az Égiek is úgy akarják
van egy buta kérdésem: a reggeli Utro egy része visszaszivárog, főleg ha sokat jövök-megyek délelőtt...ugye attól még felszívódik a kellő progimennyiség?? / nem szeretnék most meg ezen elbukni /
egyébként hogyhogy fáj a gyomrod a progitól??
Te duphastont szedsz??
Andi!
Sajnálom, hogy Téged is meglátogatott piri, de már itt az új ciklus, új reményekkel
Éva!
Mesélj nekünk, és ne keseredj el léccciiii
Ind!
Kérlek szépen, hidd el végre, hogy sikerült!!!
a tesztek nem hazudnak...dokihoz mikor mész??
gratulálok a sikeres vizsgához, és Beni másfél évéhez!!!
igazad van, a legfontosabb most a baba, nekem ha most sikerül kihordani, a következő három évem a babázásról fog szólni
nekem is van már egy kis pocakom, ez esténként már elég szembetűnő
...de azért próbálok úgy tenni, hogy egyelőre ne vegyék észre azok, akiket nem akarok még beavatni...még a gyerekeim sem tudják...Melissa mindennap kérdezi:" Anya, beteg vagy?", mondom: "nem, nem vagyok"
"akkor csak, fáradt, és sokat kell pihenned?"
és hétfőn lesz egy ovis kirándulás az ausztriai élményparkba, ahova Apa megy majd vele, helyettem...fura lesz, de én nem mertem bevállalni