Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok kismamik! Egyre többen vagytok és ez olyan jó! Kép

Zora
Kép
zora7

Micsoda borzalmas zuhanás a hőmben! :lol: :lol: Azelőtt ez volt a maximum.

Zora
Kép
zora7

Zora,
Ha holnap megint bemelegszel én beraklak a kismama táblába :lol:
Vendég

Oké szivi, de ha bemelegszem, akkor én is téged! :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7

Zora,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!
Itt vagyok és nagyon szorítok neketek!!!
Velem semmi különös nem történik. Szedem a macát és várom hogy teljenek az olmos percek...
Vendég

Ja, meg Mollit várom......... :wink:
Vendég

Olmos perceket írtam?????
Tiszta hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!! OLMOS NAPOKAT AKARTAM. :?
Vendég

Ráadásul ólmos.... úgyhogy már helyesen írni sem tudok.... bocsássatok meg! Elteszem magam holnapra.
Jó éjszakát!
Vendég

Na tessék! Újabban már mindenki csak bejelentkezik!

Pandácska!
Bölcs vagy! Szinte hihetetlen, de tényleg!
Írok új adatokat a táblába: (remélem Mo nem haragszik meg, de én is a varázsszerekhez fordultam!)
Closty, Multi-Maca, Royal Jelly, Folsav, C-vitamin
Szóval ennyi! Bevallom! Valamelyik csak használ! :lol:

Zora!
A holnapi hődet nagyon várom!!! A szakkönyvek szerint 9. nap van a beágyazódás, a 10 még belefér!

Hahó! Többiek!
Mit kellene tennem, hogy megint pörögjön a topik????!!!! :roll: :roll:

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt. Hát sajnos nem beágyazódás volt. De sebaj, mindjárt itt a kövatkező ciklus. Ti hogy vagytok? Kép

Zora
Kép
zora7

Zora,
:shock: :( nem tetszik...
Én jól vagyokma úgy tervezem hogy kimerészkedem a lakásból és elmegyek a párom elé délután.
Vendég

Nagyin jól teszed Panda, gyönyörű az idő. Kell a jó levegő és a napsütés a babókáknak.

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!

Hát Zora nem örülök neki! Bár most elég optimista voltál, azért remélem nem törsz le majd nagyon , ha megjön. Te olyan erős csajszi vagy!

Panda! Örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magatokra nagyon! +++++++++++++++++++++++

Sajna mi még nagyon az elején vagyunk a hónapnak, de azért már este beindult az akcóóóóóóóóóóóóóó! :oops:

Andi! Hol vagy már??? Miért dugdosod előlünk a hődet??? Hiányzol!!!

Ildikó! Akkor most nálad mi is van?? Ne dolgozz már annyit!!!

HAlihó Topiklalók ne bújkáljatok már!!!

Pusszantás!
Vendég

Sziasztok lányok

Bocsi, hogy nem voltam mostanában, de egy kicsit magam alatt voltam az elmúlt napokban de túl vagyok rajta vasárnap reggeé megjött, ugyhogy nem jött össze a hónap sajna ez van, Úgy döntöttem igyekszem nem görcsölni a babán és talán ez majd segít voltam orvosnál és azt mondta semmi akadája a babának csak ne nagyon görcsöljek és össze fog jönni.
A hőm megint a fenn van a fellegekben ma reggel is 36,9 volt és megvan nem tudom miért.

Most visszaolvasok és még irok.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andi! Az jó, hogy jöttél, de az nem jó, hogy rossz hírekkel. Nagyon sajnálom!
Az megint jó, hogy nincs akadálya a babásodásnak! Ezért csak azt tudom mondani HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Én is ezt teszem, mert sajna a kesergés nem segít inkább árt!
Vendég

Sziasztok Csajok!
Andi! Nagyon sajnálom!!! :cry:
Zora! Szerintem ez még nem olyan elveszett dolog. Nagyon szorítok neked!+++++++
Évikém! Megbabonáztunk?! :lol: :lol: Ennyi csodaszert....hmmmm....és egyszerre????? :lol:

A torna annyira "jó", hogy a mensim újra megjött tőle.... :cry: :shock: én ezt már nem értem. Persze nem erősen, de barnázgatok. Ez miért van????? Barna volt az elején, és most barna újra a végén. Szerintem a maca és a torna nagyon bekavart. Úgy látszik nem szeretik egymást. :lol:

Panda! Annyira örülök, hogy jól érzed magad!!!! Lazulj, pihenj!! Hajrá pozitív energia!!!!!!!++++++++++++
Krisz! Ti aztán nagyon belendültetek, így a hetedik napon.... :lol: :oops: Bár, mondjuk mi is elhatároztuk, hogy ebben a ciklusban nem fogunk számolgatni semmit sem, nem érdekel a pé meg a hő. :oops: :oops: Újra felhőtlenül és görcs nélkül próbálkozunk majd... remélem menni fog... :?
Vendég

Andi,
Sajnálom pirit remélem most már elkerül téged is :wink:

Mo,
Jó ha mensisik az ember rendesen de azért nem kell duplán :?
Bár ha csak barnázol az nem mensi.
Vendég

Hát Lányok nem sok olvasnivalóm van!
Igazából nekem se sok kedvem volt ma írni, meg nem is nagyon tudok magamról semmi érdekeset mondani.

Mo!
Tudom, nem mész orvoshoz! Pedig már úgy tűnik teljes az összevisszaság benned! :cry: Eddig kéthavonta egyszer, most meg havonta 2-szer. :cry:

Andi!
Annyira át tudom érezni a helyzeted! Hidde el még semmi okod aggódni, persze jogos a türelmetlenséged! Hamarosan itt lesz az ideje!

Pandácska!
Neked szabad csavarogni? Én nem is tudom, hogy van ez!
Már csak 1 hét és izgulhatunk!

Zora!
Tényleg szomorú vagyok! Viszont tudod, hogy a Closty nem az első hónapban fejti ki a hatását!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok! Én egyáltalán nem vagyok szomorú, most már megnyugodtam, ahogy érzem, hogy használnak a szerek és nem vagyok kiszolgáltatva a "rosszul működés" kétségbeejtő érzésének. Engem nem az borít ki, ha még várnom kell egy kicsit, hanem az, ha nyílvánvalóan hiába várok és semmi sem ideális a testemben egy baba számára. Szörnyű, ha azt kellett éreznem, mint a múlt hónapban, hogy hiába indul útjára a kis élet, biológiai tények miatt nincs esélye. Most van! És jó, hogy nem csak vártam a csodára, hogy hátha mégis, rossz lett volna , ha én magam nem lépek. Ettől vagyok nyugodt. Hiszen testileg és remélem a nyugalom által lelkileg is mindent metettem.
Panda! Olyan lassan telnek a napok nekem miattad! Már annyira várom a nagy bejelentést! Vigyázz magadra!
Mo! Nem tudom mit írjak. Szerintem a Maca neked nem jó. VAn ilyen. Minimum egy homeopátiás doki kéne, aki alkati szert ad, ráadásul azok a bogyók a tudatodra is hatnának! :lol: :lol:
Krisz! Izgalmas időszak következik! Olyan szép hőid vannak mindig, de Te is igénybe vehetnél egy enyhébb segítséget, hogy könnyebben érjenek a peték. Mert azért nem véletlen, hogy a nők alapvetően 28 naponta érlelnek egyet és gondolom ekkor a legideálisabb a pete állapota is. Olyan pici választ el emiatt a sikertől!
Andi! Nem is tudom. Az a hő babáról mesélt. Furák ezek a nehezen leeső értékek. Bár én úgy láttam a görbéden, hogy pont nem a jó időpontban voltatok együtt. Bár szép kislány még lehetett volna. De az nagyon jó, hogy minden rendben!
Sheila! Jelentkezz! Mesélned kell!
Éva! :D :D :D :D Hajrá!

Zora
Kép
zora7

Kép

Zora
Kép
zora7

Holnap az utolsó progis napom, hacsak valami csoda nem történik, de a gyomrom már nagyon fáj tőle.

Zora
Kép
zora7

Kedves mindenki:Nem tudom, milyen homeopatikus szereket szoktak Magyarországon szedni, de azt itt leírom nektek, hogy mit szednek itt nálunk a német nök. 3 homeo szer van, ami nagyon elterjedt és ehhez nyúlnak elöször a nök:

Agnus castus, azaz barátcserje
Ovaria comp
Bryophyllum D4

Agnus castus, azaz barátcserje
Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az elsö választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulálja a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban.

Ovaria comp
Ha a peteéréssel van baj, pl. a pé jóval késöbb jön, mint a normális 14. nap, akkor kerülhet bevetésre az Ovaria comp, ami több gyógynövénynek a keveréke. Ez a pé-t támogatja, az ösztrogénhez hasonló hatása miatt javítja a hüvelyi nyálka minöségét és mennyiségét és javítja a petesejt minöségét.

A ciklus elsö napjától a pé-ig 3x5 globulust kell szedni.
Összetétele: Apis regina G l Dil. D4 (HAB, Vs. 41c) 0,1 g; Argentum metallicum Dil. D5 0,1 g; Ovaria bovis Gl Dil. D4 (HAB, Vs. 41a) 0,1 g
Megrendelhetö nálam: 20g = 3000 Ft (postaköltséggel együtt), hónapokig elég

Bryophyllum D4
Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D4-et (D4 > 4szeres higítás). Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya ´vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: egy késhegynyit a porból vagy 1 Tablettát vagy 2x5 globulust naponta
Megrendelhetö nálam: 10g = 2500 Ft (postaköltséggel együtt), szintén hónapokig elég

Mivel a peteérés zavarának (ovarinsufficiencia) leggyakoribb következménye a sárgatest elégtelenség, érdemes Ovaria compot és Bryophyllumot is szedni a ciklusban!

Zora
Kép
zora7

Elnézést, ezt természetesen Leonóra írja , nem én, viszont nektek.

Zora
Kép
zora7

Jó reggelt Lányok!
Itt vagyok és fent van a vonalzóm is!
Még csak a 9. napon vagyok, tehát semmi érdekesről nem tudok beszámolni. Majd ma hívom az orvosomat UH ügyben!

Zora!
Ez a görbe még nem feltétlenül jelenti, hogy ez a ciklus rosszul végződik! :wink:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Azért örülök ám, hog ynem tűntetek el!!! :lol: :lol:

Zora! Köszi a biztató szavakat, de most már még 1 mensit megvárok, tehát, ha júniusban megjön, akkor utána megyek is az orvoshoz, nem várom meg, hogy a júliusi mikor kegyes kedik megjönni. Egyébként az előző oldaon bemásoltam én is a Leonóra válaszát és ő is említi a barátcserjét.
Jaj olyan jó most a görbéd, ismét fent van a hőd, bár úgy is maradna! NAgyon szorítok!!!

Éva! Bármiről írhatsz! A Balázskádról is. CSAk gyere! Nem szabad, hogy magadba zuhanj és rossz gondolatok kerítsenek hatalmukba!
Látod mi egy olyan csapat vagyunk, akiknek valamiért nagyon meg kell küzdeni a kistesóért (bocsi :oops: , de azt hiszem mi vagyunk többen a csapatban), na meg az első babákért is.
Egyébként hidd el én is idegeskedem, hogy olyan hülye hosszú ciklusaim vannak, de már valahogy kibírom ezt a hónapot. Lehet pont most fog sikerülni??!!! :roll: :?

Mo! Na TE aztán érdekenél érdekesebb dolgokat produkálsz! Tényleg elmehetnél már dokihoz!!!!

Ildikó! Te most bizti dolgozol, de ha lesz egy pillanatnyi időd, gyere és mesélj mi van veled???

Kismamik! Hogy vagytok??? Sheila , lnd,és Ági???

Pandácska! Neked továbbra is +++++++++++++++++++++++++!

Nálunk még semmi izgi!

Pusszantás!!!
Vendég

Sziasztok!
A páromnak nem volt egy perce se, úgyhogy én vettem kezembe a dolgokat és megjavítottam a gépet: mindent dugót kihúztam ahelyéről, aztán ugyanoda visszaraktam és bejött. 8) :lol:

Az igazság az, hogy tanulnom kéne, mert holnao vizsga lenne, de olyan rosszul állok, hogy úgy döntöttem erre nem megyek el. Nem olyan sok különben: 70 oldal, de abból a z egész, mert ez már a tömör lényeg kiemelve asok hülyeség közül. Viszont még csak a 20. oldalon tartok és legjobb esetben is csak a 40.ig jutok el, mert rengeteg törvény van benne, amit szó szerint kell tudni. Mostanában sajnos csak a du-i alvásokat tudom tanulásra használni, este már alig bírom nyitva tartani a szemem. Mondjuk du. is nagyon szívesen szunyáznék.

Furcsa, hogy még biztos sem vagyok a terhességben, de a fáradtságot már érzem és a hasamat is. Ma ővet akartam felvenni a gyatyára és nem tudtam abba a lyukba rakni, amibe eddig, eggyel odébb kellett, viszont amikor leültem az is úgy nyomott, hogy ki kellett engednem.

Igazából nem idegesítem magam a vizsgák miatt, még 6 van, jó lenne ha a fele sikerülne, a maradékból ősszel mennék újra, addigra már nem leszek annyira álmos (csak szétszórt :lol: :lol: ) és a hasam is látszódni fog, úgy azért nem lesznek a tanárok olyan vérszívók. Különben a héten már volt egy vizsgák, az baromi jól sikerült: bármit kérdeztek mindent tudtam!!!!!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Most látom csak, hogy ma van 17-e és tényleg ma másféléves Beni!

KépKép

KépKép
lnd

Különben igaza van Évának! Azt hittem, sokkkal többet kell majd visszaolvasnom!

KépKép

KépKép
lnd

lnd! Olyan büszke vagyok rád a vizsgák miatt! Nagyon ügyi vagy!
Hát ha most úgy érzed nem menne a vizsga, akkor hagyd ki nyugodtan.
Gratula Beninek!!!! Az én Manóm 1-én lesz 1,5 éves.

Ezt Beninek küldöm:

Kép
Vendég

Igazából amellett, hogy írtó rosszul állok, kedvem sincs sok hozzá. Már úgy várom az orvost, olyan kiváncsi vagyok, mit mond, hogy tényleg van-e baba.

KépKép

KépKép
lnd

Mo! Te avivát tornázol? Ha igen, szerintem ne hagyd abba, csináld egyenlőre minden másnap. Lehet, hogy az elején bekavart, de mindent rendezni fog. A 18 feladatos gyakorlatot csinálod?

KépKép

KépKép
lnd

lnd! ELhiszem, hogy nincs kedved hozzá. De most akkor majd mi leszel, ha nagy leszel????
Vendég

Hát jogász biztosan nem. Az nálam csak hobbiegyetem volt és anyu szerint azért kellett, mert ennek köszönhetően ismertem meg a páromat. Most, hogy már lenne más hobbim (beni), már elég messzire jutottam ahhoz, hogy abbahagyjam, ez az utolsó előtti félév, aztán már csak az államvizsgák lesznek. Hozzáteszem "csak".
Lenne még szakvizsga is 3 évvel később, de abból már nem kérek. Elkezdtem a németet, hogy hátha tanár leszek. igazából óvónő vagy tanító akartam volna lenni, de fel voltam mentve tesiből és ez kizáró ok. Így meg akkor már az egyetemi képzésre mentem inkább hülye fejemmel, mondván, hogy azzal többre megyek, de az a baj, hogy eléggé ájulós típus vagyok, ha több embet előt kell beszélnem remegek, dadogok, izzadok. A következő félévben már próbatanításra kéne mennem, de gondolkodom, hogy inkább abbahagyom, mert ettől nagyon félek.
Szóval egyenlőre anyuka szeretnék lenni, később még nem tudom.

KépKép

KépKép
lnd

Aha értem, szóval még képlékeny. De most anyukaként van időd gondolkodni.
Hát amikor én is belegondolok, hogy vissza kell majd menni dolgozni egyszer, hűűűűűűűűűűű de nincs kedvem hozzá.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ind!
Szerintem ne legyél álszerény! Nem kis dolog elvégezni a Jogi Egyetemet! A férjem is elkezdte második diplomaként, de egyelőre szünetel a dolog, mert neki a szakmai felsőfokú az Államigazgatási, így elöbb el kellett azt végeznie.
Végül is, ha nem szakvizsgázol, azért pl jogtanácsosként dolgozhatsz! Ki tudja még mire lesz szükséged! Ha mást nem, fogd fel úgy, mint egy lehetőség, hogy olyan állást találhass, ami nem vesz el teljesen a családodtól.
Viszont egyre nehezebb lesz tanulni! Ha csak Európán belül nézzük is, nem olyan ritka, hogy valaki többször is pályát módosít. Nálunk erre úgy tűnik nem lesz lehetőség.
Ilyenkor mindig bosszankodom! Amikor azt mondják, hogy a magyar ember nem elég rugalmas!
Én imádom a munkámat és beteg vagyok, amikor rá gondolok! Annyira hiányzik! Viszont nem tudom, hogy fogok visszamenni 3 műszakba! Főleg, hogy már az óvodákba sem lehet bejutni!
A barátnőm kisfiát most utasították el az oviból! Márciusra már nincs hely! Talán következő január! És mit csinál addig a mama, ha még a GYES-t se kapja! Főleg, ha a határozott időre szóló szerződését nem hosszabbították meg! De tök mindegy úgy sem tudja kire hagyni a gyereket!
Na nekem még annyi jön ehhez, hogy mi csak ideiglenes címen vagyunk Budapestre bejelentkezve. Szóval nekem esélyem sincs semmire, marad a bébiszityó, ahhoz meg nem keveset kell keresni!
Szerintem a helyetekben elátogatnék az oviba, ha esetleg úgy gondoljátok, hogy a gyerkőcök járhatnának egyszer majd oviba! Ez nem vicc, hiszen legalább 1-1,5 év a várakozás!

Na jó! Ez most rendesen OFF volt! :lol: :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops:

Éva

Kép
balimama

Anyám Éva! Akkor már most keressünk ovit Manónak. Fújjjjjjjjjj nincs kedvem, nem akarom!

Éva! Én már többször kérdeztem tőled, hogy merre laksz, ha az újpesti szülőotthonhoz tartoztál? Ha gondolod priviben érdekelne, mert lehet nem is lakunk messze egymástól! :roll:
Vendég

Sziasztok lányok

Nagyon nagy mostanában a panngás.

Nálunk a kisfiamat itt felvették az ovodába, nem úgy van hogy ahova körzetileg tartozol oda kötelesek felvenni a gyereket, mert itt így működik, nekem szerencsém van a legjobb ovihoz tartozunk körzetileg.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Helló Andi!

Nekem még meg sem fordult a buksimban az ovi, csak annyira, hogy hová nem iratom.
Múlik már a mensi nálad?
Vendég

Már elmúlt nem volt sok.

A párom a jövő héten éjszakás lesz és mondtam neki az nem gond de készüljön az utána következő hétre mert nem fogom békén hagyni. :lol: :lol:

Pedig szegénykém már hatodik hete 12 órázig

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Az ovira nekem már gondolni kellet, mert januárban már 3 éves lesz macikám, és már most fojton mondja, hogy ő megy oviba.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Hívtatok-jöttem :lol:

Zora drága! :)

Először is, sajnálom, hogy megjött és örömmel nyugtáztam, hogy ez Téged kevésbé rázott meg, hisz jó úton haladsz, szerintem a köv. ciklusban ha akarod, ha nem bebabásodsz 8)
egyébként még meg sem jött, igaz? :wink:

miről meséljek? :)
a napjaim a hétvégi riadalom óta eseménytelenül telnek, és az én helyzetemben most a legjobb hír az, ha nincs hír, ugye? :)
Hála Istennek terhességi tüneteim változatlanok, pihenni nem sokat tudok, de azért igyekszem :)
minden este bealszom a film közben, ezért inkább vasalás közben dvd-zek, tegnap is megnéztem két filmet...ezt a luxust januártól mellőznöm kell majd egy időre, ha az Égiek is úgy akarják :wink:

van egy buta kérdésem: a reggeli Utro egy része visszaszivárog, főleg ha sokat jövök-megyek délelőtt...ugye attól még felszívódik a kellő progimennyiség?? / nem szeretnék most meg ezen elbukni /

egyébként hogyhogy fáj a gyomrod a progitól??
Te duphastont szedsz??

Andi!

Sajnálom, hogy Téged is meglátogatott piri, de már itt az új ciklus, új reményekkel :)

Éva!

Mesélj nekünk, és ne keseredj el léccciiii :)

Ind!

Kérlek szépen, hidd el végre, hogy sikerült!!!
a tesztek nem hazudnak...dokihoz mikor mész??
gratulálok a sikeres vizsgához, és Beni másfél évéhez!!! :) :)
igazad van, a legfontosabb most a baba, nekem ha most sikerül kihordani, a következő három évem a babázásról fog szólni :)
nekem is van már egy kis pocakom, ez esténként már elég szembetűnő :) ...de azért próbálok úgy tenni, hogy egyelőre ne vegyék észre azok, akiket nem akarok még beavatni...még a gyerekeim sem tudják...Melissa mindennap kérdezi:" Anya, beteg vagy?", mondom: "nem, nem vagyok"
"akkor csak, fáradt, és sokat kell pihenned?"

és hétfőn lesz egy ovis kirándulás az ausztriai élményparkba, ahova Apa megy majd vele, helyettem...fura lesz, de én nem mertem bevállalni :roll:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila nagyon örülök, hogy a hétvégi ilyedség után szerencsére minden redbe van. Most már csak az kell, hogy az elkövetkező 9 hónap is ilyen nyugodtan teljen.

Most már én is túltettem magam a pirin rendeltem LH tesztet és remélem lesz egy aranyos 2008 tavaszi babócám.

Sajna még lesz egy két letargiás napom a sógórnőm lassan mindenidős ez most biztos meg fog viselni, mert még augusztusban azt beszéltük, hogy ő nem akar még babát én meg akarok errefel ő szeptemberben terhes lett én meg még mindig nem.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok Lányok!
Vagyok ám, csak ilyenkor már nem nagyon van időm írni!
Nem titok, hogy merre lakom, csak valószínűleg átsiklottam a kérdésen!
Káposztás I. Egyelőre szolgálati lakásban, de hamarosan talán lesz saját házunk valahol pest környékén!
Az óvodával kapcsolatban: csak 5 éves korában köteles felvenni a körzeti óvoda, mert onnantól tanköteles. Szóval ha van kistesó, addig fel sem veszik. Túl sok gyerekintézményt zártak be és mégsem olyan kevés a gyerek!

Sheila!
Csak így tovább!!!! Olyan szuper! Úgy örülök!

Én vasárnap délben megyek UH-ra!

Éva

Kép
balimama

Én is vagyok csak aztán velem igazán nem történik semmi. Leírhatom hogy hány madár repültel az ablakom elött vagy hogy milyen hangosak a gyerekek az ablakom alatt és neveletlenek is :evil:
Vendég

Andi! :)

Aranyos vagy, köszönöm :) ...és bár úgy lenne :)
Az LH-teszt jó lesz, én is azt használtam, és viszonylag gyorsan sikerült is :)

hát, nem lesz könnyű, ha megszül a sógornőd, főleg azok után, hogy ő nem is akarta annyira...na de hamarosan Neked is sikerül, és olyan szép volt a hőd a múltkor is :)

én most szombatra lettem volna kiírva az előzővel :(

Éva!

Köszönöm, hogy velem örülsz :)
Bizony, nem gondoltam volna szombat este a vérfolt után, hogy az mást is jelenthet, nem csak oltári katasztrófát :roll: de szerencsére ezúttal megúsztam.

oviügy :(
nálunk szerencsére nem ennyire tragikus, és van némi protekcióm is / a barátnőm Melissa óvónénije, és Ő lesz a Pici keresztmamája is :) , tehát a pocaklakónak már bérelt helye van az oviban.

vasárnap déli UH :) micsoda időpont!! :)
nagyon szorítok majd :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Pandácska!

Már csak 1 hét a vérvételig...hű de izgi!!! :)
azért írj Magadról bármit, az is jó, amit írtál :)

nekem van egy mai sztorim: ma én és a párom vittük Melissa barátnőjét is lovagolni, szegény kislány életében először leesett a lóról (póni), és nem is kis esés volt...alig tudtam megvigasztalni, nagyon megijedt :( /én is/
szerencsére nem lett komoly baj, homokos a talaj, és a sisak is megvédte.
utána Melissa alatt felágaskodott ugyanaz a póni, a lányom lecsúszott róla... :(
sajnos az a póni akin lovagolni szoktak /Pille/ most fájlalja a lábát, így ez a kiszámíthatatlan jutott Nekik...

kíváncsi leszek, ezek után milyen lelkesek lesznek szombaton :roll:

bár én is sokat estem gyerekkoromban, mégsem gondoltam azt soha, hogy nem ülök többet lóra...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Helló Lányok!

Hol vagytok? Mi ez a pangás?? NAgyon szomcsi vagyok, hogy nem jöttök!!!! Irgum-burgum!!! Mi lesz így a topikkal???

Vagy most mindebnki belendült és a projektet csinálja? :roll: Na jól van , akkor megbocsátok! Egyébként kitalálok valami jó kis büntit!!!

Ha valakit érdekel mi már szeretgetjük apával egymást rendesen, bár még a pé messze van, de akkor is jó összebújni!

Nagyon szép napot Nektek! Végre péntek van!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?