Lilo:
Tündér vagy,de biztos,hogy nem tudnám a 3-at elcincálni.. Peti meg aztán főleg nehéz eset mostanában..
Tegnap pl. 11-ig szórakoztunk azzal,hogy visszarakjuk az ágyába,miután zsákostul kimászott. Úgyhogy most próbálom napi 1x-i alvásra szoktatni.. Ez ugye azzal jár,hogy fáradt,hisztis,jajjj...
Bogi meg ma egész nap sír.. Lehet,hogy a széltől..
Ízelítő a 3 gyerekes életből:
Tegnap indultunk volna sétálni.. Mire a Petire nagy nehezen ráadtam a sétálós ruhát,és a Napsugár haját is megcsináltam
,vettem volna fel a Bogit. Hát látom ám,hogy egy csinos kis folt van alatta. Hajrá,tisztába tétel,átöltözés. Közben persze a menetre kész gyerekeim szórakoztatása..
Na,mire vagy 6-8 törlővel tisztára töröltem az én kicsi lányom popsiját,aki a hasától a háta közepéig kakis volt,hoztam a tiszta ruhát. Látom ám,hogy pisilt.. Egy akkora tócsában feküdt a pelenkázón,hogy ahogy felemeltem,csöpögött a hajából a pisi..
Na,gyors fürdetés,de ekkor már felhívtam anyut,mert a Peti nem az a türelmes típus. És VÉGRE elmentünk sétálni...
Hát én időnként horribilis mennyiségű csokit tömök magamba mamik.. De még így is fogyok,ma vettem észre,hogy tök laza a derekamon az a nadrág,amin 1 hete még szétpattant a patent..
NAAAAAAAAAGYON édesek a babák a képeken!!!!!
Boszibaba,hogy neked milyen jó alakod van!!!! Hát ettől még messze vagyok..
Pannica:
Cumi.. Hát hidd el nekem,hogy egyáltalán nem jártok jobban,ha cumizik,mintha az ujját szopja!! A lányom cumis volt,az első 2 évben alig aludtunk,mert mindig leesett éjszaka a cumi...
A fiam ujjszopós,gyönyörűen alszik..
A fogszabályzás miatt ne aggódjál,ha esetleg emiatt szeretnéd inkább cumira szoktatni. Ez teljesen hajlam kérdése,sokszor jobb is,ha a tejfogak között elöl rés van,mert a maradandók szélesebbek,és lesz nekik hely!!
Zsana:
Azt a zöld kis patentos rucit a corában vettétek? Mert mi ott vettünk ugyanilyet rózsaszínben.. Annyira aranyos!! És persze nem kevésbé a kisfiad benne!!