Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi 4750 gramm most :D

Kép

Timi
tftimi
 
 


Szóval 4740.Tiszta hülye vagyok :lol:

Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok! :lol:

Hát nem semmi ez a meleg napo óta,fölünk itt a lakásban.Sétálni mi is csak 15 után megyünk le,mert az a meleg elviselhetetlen!
most meg már jön a rossz idő sajnos! :(
Balcsin 15 óta szakad az eső,ami nemsokára ideér tuti,mert már itt se süt a nap,és kezd fújni a szél. Ma nem is mentünk le sétálni,csak az erkélyre tettem ki.

Gyanixi
én éjjel is felkelek fejni,pedig Gabika 6 előtt nem kell fel. Rutinszerűen ébredek már. :D


Akíra nagyon édes Kyra a napozóban! :)
Tali: Többiek babói is nagyon szépek!!! :D
Hát nekem e héten tuti nem jó,meg amúgyis mindig kérdéses,mert senkire se tudom a babót hagyni. :(

Kg:

Nem érdekelnek,vettem pár új rucit,majd csak lemegy,és jól érzem magam,csak a csíkok zavarnak még.

Akíra de jó neked,hogy végre eljutsz a fodrászhoz! Én is már úgy várom,de én csak anyuméknál a Balcsin járok,mert itt Pesten rablás,amit elkérnek egy vágásért. Festetni majdnem 1 éve nem festetek,most szépen lenőtt már,de majd,ha már nem szoptatok,akkor megint megszépülök e téren is,addig csak vágatok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

 
 

Ok timi, kuldunk! :) Bar most Domcsinak is ritkul....gondolom a babahajak tavoznak es nonek alatta az ujjak!
Suly> szerintem egyaltalan nem keves, ezen ne is parazz!

Akira, koszike! :) Amugy milyen talirol van szo, amihez felraktad a tablat?

Boszi tok csinos vagy....ugyhogy buszke lehetsz magadra! :) Rad mennyi jott szules elott es azota mennyi ment le?

Tenyleg lanyok nalatok hogy alakultak a szules elotti>utanni kg/k?

Kép
elizabeth25
 
 


Tftimi:
Szerintem egyáltalán nem kevés a súlya! Én úgy tudom,hogy ált. heti 100 gr gyarapodás az átlag. Az meg bőven megvan.. :D

Bacilivi:
Hát szerintem sokan irigykedünk az éjszakáid miatt :roll: :oops: ..

Akíra:
A nagylányomnak anno volt zöldes kakija elég sokszor. (ANyatejes volt..) És nem mondta se a védőnő,se a dokim,hogy baj lenne..
Wow,már mászik a lányod?? Nagyon ügyes!!!!!! :D :D

Mamik,NEHOGY aggódjatok,hogy még miért nem csinál ezt vagy azt a babátok!! (Főleg pl. a forgásra értem..) Mindegyik baba fog mindent csinálni!!!!!!! Nekem minden gyerekem más időpontban csinál először dolgokat.. Hát ez van.

Nanett:
Nálunk is 5 körül kezdődik a nyügi..
És én is sok csokit eszem.. :oops: :oops: Főleg,ha a nagylányom szemtelen,pimasz,és kiakadok..
Mit dolgozik a párod?? Az enyém se látom túl sokat :roll: Már most be van táblázva június közepéig,HÉTVÉGÉRE is.. Jajjj...

TALI:
Mamik,a talira babával mennénk,nem??? :shock: (Boszibaba írta,hogy nem tudja addig kire hagyni a babát... Hát én legalább a Bogit elvinném..)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


elizabeth: én 11-12 kg-ot szedtem fel és most még kb 2 - 3 kg van rajtam!! De nem érdekel, mert így is jól érzem magam az 52-3 kg-ommal!!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok,

Mennyire édes Kyrus! Kis husika.
Köszi a táblát Akira, szerintem célravezetőbb lenne megadni 3-4 dátumot, amiből választhatunk, nehogy mindegyik különböző legyen..... szerintem.... :lol:
A zöld kaki: Blaninak is volt, pont mikor itt volt a dokinő, így kapásból meg is nézte, és teljesen normálisnak találta. Következő alkalommal ugyanez volt, csak 'sárgában', azt mondta az is rendben. :lol: :lol:

Elizabeth, üdv itt, nagyon aranyos Domi, olyan kis karakteres arca van, pedig nagyon kicsike még..... Te mázlista, csak egyszer ébred fel éjszaka.... :D

Boszibaba, a mérleges kép haláli, ja és tényleg jól nézel ki :D

Nanett, hozzánk is jöhettek bármikor, a múltkor vártam is, hogy hívsz, mikor írtad, hogy jöttök a szüleidhez, csak nem akartam erőltetni..... Most már Blani is nyugisabb, így hátha jobban lehet sétálni is. A depiről még írok később, hátha másokat is érint....

Blani az utóbbi napokban egy kis tündér, sokat alszik, ha fent van jókat játszunk. Én már reggel kiviszem a kertbe, az árnyékban jobb idő van, mint bent. A babaőrző ad egy kis szabadságot... :D

Ma voltunk gyógyszertárban vásárolni. Ez volt a kikapcsolódás. Valahol csak el kell kezdeni :lol: :lol:

Blani sem forog még, de kúszik :lol:

Barbamami, a talira persze a babákkal megyünk! Élőben is látnunk kell a kis tündéreket! :lol:

Akíra, mézet nem szabad adni, mert virágporból van, és kialakulhat allergia. Cukrot lehet, de nem javaslom. Szerintem próbáld csak simán, vagy tudok javasolni egy természetes anyagból, (növényből) készült édesítőt. A sunridernek a suncare nevű terméke.

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Luisa,
Az oltás előtt megvizsgálnak minden babát, akkor szóljál a hasmenés miatt. Egyébként én azt figyeltem meg, ha Blaninál, ha bizonyos ételeket eszem, akkor többször kakil. (pedig én nem érzem a hatását)

Ja és Barbamami, a másik két gyermeket is megnéznénk, bár tudom, még eggyel is nehéz kimozdulni :)

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Hello Lányok!

Mostanában nem jöttem mert Bálintomnak volt egy két "rosszabb" napja. Szegénykém "minden bejelentés és ok nélkül" egy nap többször is sírt, de olyan nagyon keservesen, amikor az ember azt se tudja mit csináljon... szóval nagyon sajnáltam szegényt, már méregettem a hőjét, mindent bevetettünk, de semmi. Ja, és kevesebbet is evett, szóval teljesen tanácstalan voltam, hogy mi lehet szegénykémmel, meg hát én nem vagyok ehhez hozzászokva, szerintem többet sírt ebben a 3-4 napban mint a 3 hónapban. Csak arra tudok gondolni, hogy a múlt heti UH kavarhatta össze, ami nem volt több 10 percnél, nem is fáj, és nagyon kedvesek voltak, dehát sajnos volt, hogy le kellett fognunk, hogy rendesen megtudják vizsgálni. Lehet, hogy elvesztette egy kicsit a bizalmát és a biztosnág érzetét...??? Na, mindegy illetve nem mindegy, de úgy tűnik, hogy tegnap óta kezd helyreállni a rend, aminek nagyon örülök, és most már rendesen is eszik.

Itatás: az igazság az, hogy mikor hazajöttünk a kórházból akkor itatnom kellett nekem is, bár csak enyhe volt a sárgasága. Most, hogy táőszeres, meg pláne kellene, hogy igyon, de mostanában valahogy nem akar semmit inni. Már nagyon sok teát kipróbáltam: citromfű, kamilla, édeskömény, babatea, bodzavirás, csipkebogyó. Na talán még a csipkebogyót szereti, ill. néha megissza. Egyébként azt hallottam, hogy az anyatejes babákat nem kell nagyon itatni, viszont ebben a melehben figyelni kell a babák kutacsát, és abban az esetben, ha kicsit be van esve, akkor jó lenne, hogy ha több folyadékot innának, mert ez a folyadék hiányra is utalhat. Ja,ma már eper teával is próbálkoztam, kis cukorral (ez nálunk a party tea), de nem volt nagy sikerem. Nekem a védőnő azt mondta,hogy tulképp bármilyen koffeinmentes, vagy alacson koffeines teát lehet adni a babának, úgy is épp hogy belemártja az ember...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Jaj majdnem kihagytam: minden új anyukának gratulállok!!!

Pannica: annyira helyesek vagytok! Szerintem Athina teljesen rád ütött! :wink: (bár apukát még nem láttuk... :wink: )

Akíra: Kyra elbűvölő kiscsaj! Nagyon helyes és szép formás.

Forgás: Vackor oldalról már át tud a hasára fordulni, de oldalra még van hogy segíteni kell neki. Szóval Ő sem kapkodja el a dolgokat ebben az ügyben, úgyhogy akinek szintén nem forog még a babája ne keseredjen el én sem teszem. Viszont, nagyon szépen néz, tudatosan fog, "beszél" :wink: :wink: :wink: ír, olvas, stb...

Nanett: nagyon sajnálom, hogy még mindig nem alszik Domi éjjel...nem lehet könnyű. Nálunk általában Bálint határozza meg, hogy mikor fürdünk, de általában este 8 és 9 körül mindig fürdünk. Általában fürcsi előtt alszik még egy kicsit (az nagyon jó), majd amikor felkel, jön egy kis játék úgy 1 óra, aztán fürcsi, evés és alvás. Akkor van nekünk is kisebb problémánk amikor nem alszik a fürcsi előtt mert akkor nagyon elfárad a fürdés végére, és volt olyan, hogy a pelenkázón elaludt az evés előtt... , de ilyen azért szerencsére ritkán van. Szóval este 9 körül evés és reggel 6 körül reggeli. Tudom szerencsés vagyok. Azt akartam még mondani, hogy mi aztán tényleg közel lakunk egymáshoz! Találkozhatnánk, ha egy kicsit "lehül az idő", akkor vagy én vagy te eljöhetnél, vagy elmegyek és sétálunk egyet a gyerkőcökkel, meg dumcsizunk egyet.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Pár friss kép: Kép Manó vagyok :) Kép Ezt festettem anyának, anyák-napjára! (azért a Mami és Apa segített egy kicsit) Kép Eszem a kezem...finom Kép Huncutkodom anyának :) Kép Gondolkodom az élet nagy dolgain... Kép Fürcsi után tisztán!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Bbetti: most olvastam vissza. Nagyon jók a képek, és végre van egy amin mosolyogsz is!!! Többet kellene, mert igazán jól áll Neked! A párod nagyon kedves...ez a torta!, jó hogy megünnepeltétek, és az is nagyon jó hogy mindezt már hármasban!
A kilókról meg annyit, hogy szerintem is ez egy tök nehéz kérdés, de ahogy elnéztelek a képeken egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy írtad. Na, persze mindenki maga érzi. Én most azon próbálkozom, hogy nem eszem édességet, meg fehér lenyeret. Ez az első próba, de már most nehéz, hogy ne nassoljak valamit. Az igazság az, hogy már a terehsségembe is plussz kilókkal mentem (nem is kevéssel), a terhesség alatt meg híztam 14 kg-t ami nem olyan vészes, dehát így is van rajtam 15-20 kg többlet ahhoz képest amilyen "egykor" (na nem mostanában) voltam. Egyébként meg amikor elvagyok ezen a kérdésen nagyon keseredve, akkor csak arra tudok gondolni, hogy majd szépen leadom, és ez most csak másodlagos dolog, hiszen van egy egészséges kisfiam és ez a legfontosabb dolog az életemben!!! Minden egyéb megoldható! Szóval légy Te is nagyon boldog, hogy ilyen szép ajándékot kaptál az élettől mint Niki, meg a férjed! Aztán majdcsak ledobjuk azokat a kilókat! :wink:

Ja, van valakinek valami jó kis, de nem drasztikus fogyókúra ötlete???

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Hát már rég nem voltam de sokminden összejött,közben a gépem is bekrepált!Először is mindenki babája tündéri,gyönyörű és minden mami is!!!Nem kell túlzottan ezekkel a kilókkal foglalkozni!Én 26 kg híztam 80-al mentem szülni és most 61 kg vagyok szoptatok és ugranak le a kg-ók bár a kajálásra oda figyelek(nem zabálok és mindig meggondolom,hogy hánykor mit eszek!)+tornázom!Nálunk megvolt a keresztelő,egy pár kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok, pár reggeli kép! :)

Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Na sziasztok :)

Sokmindenre kell reagállni, remélem semmit nem hagyok ki :D

ELőszöris!

Tegnap mértük Kyrát és már 5550 :) Büszke vagyok az én kis Muminomra (ez a beceneve :oops: )

Timi, szerintem teljesen jó Réka súlya :)

Boszibaba,hát olyan boldog vagyok én is, hogy el se tudom mondani! Bár kicsit aggódok, merthogy most a derékig érőt levágatom rövidre, és remélem nem lesz katasztrófa, de majd meglássuk, csak már lenne kicsit emberibb külsőm... :?
A kilókkal én is így vagyok, még van rajtam, de most vasárnap megyünk veszek pár felsőt meg egy két nacit és nem érdekel! Talán őszre már tudom hordani a saját gönceimet, és akkor nem kell téli ruhatárat is venni :D Most ez a célom :lol:
Ja, és a tali baba-mama tali, nehogy otthon hagyd a babót!!! :shock:

Elizabeth, a tábla amit felraktam talitábla, és a dátumok a fejlécbe vannak, (jövőheti napok) és a helyszín eddig a liget vagy a sziget vagy a millenáris! Baba-mama találkozó!
Szóval ha jönnél te is írd meg privibe melyik dátum jó!

barbamami írtam privit! Hát igen szépen mászik, persze csak mint egy csiga, de a lényeg a tudomány, nem a tempó :lol:
De-de babás tali :) És szerintem a nagyobb gyerekek sincsenek útba :)

Lányok!
Komolyan mondtam azt is, hogy aki meg tudja oldani, vagy közelbb lakik hozzám, lehet ám jönni ide is, itt is lehet a tali :)

A táblázatba meg direkt csak egy hetet írtam be! Hogy így csak pár időpont van! Vagy ez még így is sok? :roll:
Felteszem megint, mert bacilivi már megírta neki mikor lenne jó a jövőhéten :)

Kép

[/b]

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Timi kérte, hogy kicsinyítsem le Réka képeit és tegyem fel, úgyhogy most eleget teszek ennek a kérésnek :)

Szóval Réka :

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


AKira:Köszi a képeket :)

Kép

Timi
tftimi
 
 


Jó reggelt..

Szépek a babák és mamák is..

Zsanett
Lehet h az időtől volt olyan nyügi Bálint,nem??Ők állítólag érzékenyebbek rá...az hogy meg kevesebbet is evett-Mi is kevesebbet eszünk a nagy melegben,nem??,Én mindig ebből indulok ki,Dóri sem ette a megszokott mennyiséget tegnapelőtt,meg tegnap,viszont többet ivott!!Szóval sztem ez normális reakció náluk is... :lol:

Dóri is kúszik-mászik..bármikor lerakom a kiságyába az tuti hogy úgy kel fel hogy keresztbe fekszik az ágyon,a legtetejében!!!Csak úgy sajnálom ilyenkor mert még elég"esetlen" 3 hetesen a mozgása ugye,és mindig úgy segítenék neki-mert édesen nagyokat is nyög hozzá.dehát muszály neki próbálkozni hogy minél előbb sikrüljön neki...
Egyébként nektek tök nyugodtan alszanak a babáitok??Mert Dóri folyamatosan mozog alvás közben is..ha háton van csomószor megijed vmitől,ilyenkor felrakja mindkét kezét...vagy van hogy csak úgy elkezd ficeregni alvás közben,fura hangokat kiadva,mosolyogva 1-2percig és mintha mi sem történt volna alszik tovább...
Szóval nálatok is vannak vagy voltak ilyenek ilyen idősen...???

Basszus mostmár megcsinálom a vonalzót!!!

huu-húúú csajok ma szépülős nap van...délután megyek fodrászhoz és vééégreee lesz színe a hajamnak!!!visszafestem a természetes színemre,m nagyon lenőtt a feketém már...szóval szőke leszek újra..nagyon kiváncsi vagyok!!!Már 2001 óta nem voltam szőke... :lol:
Asszem Akira te mész még levágatni a hajad...tegyél fel képet!!Nagyon fura lesz a hosszúból rövid..olyan lesz mintha levettek volna a fejedről pár kilót,és mintha nem is lenne hajad,m nem érzed a nyakadon..de egyrészt praktikusabb,másrészt én jobban szeretem a rövid hajat úgyhogy kiváncsi vagyok nagyon Rád!!!!

Ti mikor kezdtetek el edzeni..reménykedhetek abban hiogy a 6hetes kontroll után azt mondja a dokim mehetek alakot formálni???m hiába a natúr csirke,barnarizzsel,salival...már 3 hete no cukor,zsír,no kaja 6-7után..egyszerűen nem mozdulnak a kilóim..nekem kell hozzá a mozgás!!!
nikky
 
 


Help lanyok,

a parom halalra szekal azzal, hogy miert nem fogadja el a cumit Athina, miert van a keze allandoan szajaban. Szerinte en nem probalom eleget. Pedig probalom, de mindig kikopi es nem akarja szopni, a kezeivel meg persze, hogy szivesen jatszik hiszen most fedezi fel oket!

Raadasul az a parom problemaja, hogy nem is a fogak miatt aggodik hanem hogy ha elkezd maszni igy majd mindent a szajaba fog venni es majd mindenfele betegseget osszesszed. Hiaba mondom neki, hogy amugy is minden a szajaba fog venni, hiszen a gyerekek igy tanulnak. Istenem hogyan ertessem meg vele, hogy a cumi ezen nem fog segiteni? Vagy hogyan lehet egy babaval elfogattatni a cumit, hogy a parom vegre megnyugodjon??? (bar en tudom, hogy ettol meg AThina mindent a szajaba fog venni ez ettol meg nem szed ossze betegsegeket)

Bocs a nyavajgas miatt, kesobb visszaolvaslak Titeket csak most rohanok furdetni, jol elcsuszott a napunk..

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pannica!

Hát én egy nem túl okos, de praktikus taktikát használok Kyrával, és úgy tűnik beválik!!!
Vettem neki egy olyan cumit amilyen nekünk is volt kiskorunkba, az a hagyományos kerek bumszli, ami nem fogszabályozós! És IMÁDJA!
A másikat utálta, visított tőle, és kiköpte folyton! Evvel meg halál jól elvan és megnyugtatja magát, nézelődik velel!
Én azért próbáltam ki ezt, mert észrevettem, hogy a cumisüvegből is csak az aventosat fogadja el aminek bumszli a cumirésze (én csak ciciformájúnak nevezem)! Viszont azokat a cumisüvegeket se fogadja el aminek fogszabályozós ilyen laposkás a cumirésze!
Szóval remélem érthető voltam!

Egy hete így már cumizunk (nem állandóan, de elég sokat) és most már ha néha bepróbálkozok a fogszabályozóssal azt is elfogadja!!!!
Szóval ráérzett a dologra, hogy jó ez, és utána majd cselesen kicserélem, hogy a fogainak is jó legyen :lol:

nikky!

Hát igen fura lesz, főleg, hogy már majdnem 10 éve hosszú a hajam, de hát remélem megszokom gyorsan! Praktikus hajat akarok amivel nem kell bíbelődni, hanem reggel felkelek és megfésülöm és már jó is! És a szárítása se tellík másfél órába! Mert most annyi, és erre a gyerek mellett nincs időm! Szóval hajrá rövid-félhosszú haj :lol:
Majd este, vagy holnap csinálok képet, és felteszem :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


njm,zhnhj hggggghcv cjmi nb mbnn gggggggggggghhhhhhhhhhr5tgbvrfbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb chb v j nvc -fg vvvcxyíabcv ,m f c ,. m m, <;m nb nnnnnnnnnnnnnnnnjht d cvjh m,n nbv b hj bvmnm 8777


EZT A PATRIK IRTA CSAK NEKTEK :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
DE KOMOLYAN.MAJD KÉSŐBB FELTESZEM A BIZONYÍTÉKOKAT :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

MÉG MOST IS PÜFÖLNÉ HA ELÉRNÉ :P :P :P


BOCSI MOST NEMTOK MÉGEGYSZER VISSZAOLVASNI UGYHOGY CSAK AZT IROM AMIRE EMLÉKSZEM:

ITATÁS:ÉN MÁR MINDENT AMIT LEHET KIPRÓBÁLTAM DE SEMMIT NEM ISZIK MEG A DRÁGA :( :( :( :( :( :( :( :( EZ VAN.

HÚ CIKI DE MÁSRA NEM EMLÉKSZEM :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: BOCSI.

MAJD HA LESSZ IDŐM MÉG IROK.


JA NÁLUNK MA KB 5 FOK VAN :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: MEG ÚGY FÚJ A SZÉL MINT ÁLLAT :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kismama18
 
 


Zsana:Annnyira gyönyörűűűű babád van :D !SZép nagy szemekkel :D :D :D



Kép

Timi
tftimi
 
 


Szioka!

Azt hiszem Elizabth kérdezte: 13kg-ot szedtem fel,és még 4-5 van rajtam.

Babás tali:
Hát nekünk akkor húzós lesz elmenni,mert BKV-val nem igazán szívesen vinném még a manót,kocsink meg nincs! De,ha vmi ötletem lesz elmegyünk mi is! :)

Timi nagyon édes a kislányod! :lol:

Akíra kiváncsi vagyok a frizudra! Nekem volt már rövid,hosszú,csíkokkal teli..stb

Mikor megtudtam,hogy kismama vagyok,és a szülés előtt 2 nappal
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Hát nem bánom, hogy elment a vihar, a mi tegnapi napunk szörnyű volt, és még az éjszakára is kihatott, így most nem vágyok másra csak a jó puha ágyra. Persze eddig tettem vettem, most olvasgatok, és tuti Marci hamarosan ébredezik. Azért bízom benne, hogy délután hagy egy kicit aludni!

Kg-k: rajtam 4 kg maradt, de baromira zavar. Már vettünk pár új rucit, és a párom is folyton dícsér, de én valahogy még nem tudtam megbékélni a helyzettel. Egyébként én tegnap voltam dokinál, és azt mondta mindent lehet csinálni, úszni, biciklizni, tornázni... Szóval mindent bele csajok! Én is elkezdem, csak még nem tudom mikor lesz rá időm és energiám. Mert ha itthon vagyok tuti mást csinálok ha Marci alszik, ha meg ébren van, nyílván csak vele foglalkozhatok. Ha meg elmegyek valahová tornázni, kész szervezés kell hozzá! Na majd valahogy azért próbálkozom!

Sajnos a talira én tuti nem tudok menni, mert minden helyszíntől 100 km választ el, így rám ne számítsatok, de azért a beszámolót és a képeket mindenképpen várom!

Cumi: Én is a gyógyszertári cseresznyecumit vettem Marcinak, és ő elejétől kezdve cumizik, sőt néha nem is nyugszik meg máshogy. Persze mostanában kezdi a kezét is megtalálni, de azért a cumi a befutó. Mi egy jónevű fogorvost kérdeztünk meg a cumiról, és ő, lássatok csodát, a gyógyszertári cumit javasolta, nem a fogszabályzósat. Hogy pontosan mivel indokolta már nem tudom, de majd a nővérem megkérdezem, mert igazából ő beszélt vele, de valami olyasmire emlékszem, hogy a fogak növésére nincs hatással a cumi!

Kép
Kép
nikole
 
 


Elizabeth: Nagy nagy gratula Domcsihoz nagyon szép baba és végre már ide tartozol.:D Nekem 103 kg-val kezdödött a terhességem és 115-el szültem jelenleg meg 98 vagyok.Ami alapból sok de a terhességhez képest meg 5 kg-val kevesebb :D:D:D

Timi: nagyon helyesek vagytok :D

Pannica: én nem eröltetném a cumit. De ez csak az én véleményem :) Gege sem akarja mindig kiköpi és persze a kezét is álandóan a szájában tömködi de ezt csak azóta mióta rájött hogy van keze is :lol: :wink: Szerintem ez tök normális hiszen ö még mindent úgy ismer meg hogy mindent a szájába tömköd.Én bármijen játékot adok neki az a legnagyobb elfoglaltság hogy hogyan fér a szájába :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Látom egyre többen akarnak tornázni, én még aktívan nem merek, viszont minden nap egyszer görkorizunk Laurával a ligetben, baromira élvezem, és talán a régi alakom is visszajön :)

A cumit mi szeretjük, de egyre többet teszi Laura a mancsát a szájába, akkor kiveszem és beleteszem a cumit, hála elfogadja :)


oltást végül még nem kaptuk meg, talán ma :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


sziasztok!

PÉnteken megyek szülni,utána jönnék hozzátok,ha nem baj. :D

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Lilo:
Tündér vagy,de biztos,hogy nem tudnám a 3-at elcincálni.. Peti meg aztán főleg nehéz eset mostanában..
Tegnap pl. 11-ig szórakoztunk azzal,hogy visszarakjuk az ágyába,miután zsákostul kimászott. Úgyhogy most próbálom napi 1x-i alvásra szoktatni.. Ez ugye azzal jár,hogy fáradt,hisztis,jajjj...
Bogi meg ma egész nap sír.. Lehet,hogy a széltől..

Ízelítő a 3 gyerekes életből:
Tegnap indultunk volna sétálni.. Mire a Petire nagy nehezen ráadtam a sétálós ruhát,és a Napsugár haját is megcsináltam :roll: ,vettem volna fel a Bogit. Hát látom ám,hogy egy csinos kis folt van alatta. Hajrá,tisztába tétel,átöltözés. Közben persze a menetre kész gyerekeim szórakoztatása.. :roll: Na,mire vagy 6-8 törlővel tisztára töröltem az én kicsi lányom popsiját,aki a hasától a háta közepéig kakis volt,hoztam a tiszta ruhát. Látom ám,hogy pisilt.. Egy akkora tócsában feküdt a pelenkázón,hogy ahogy felemeltem,csöpögött a hajából a pisi..
Na,gyors fürdetés,de ekkor már felhívtam anyut,mert a Peti nem az a türelmes típus. És VÉGRE elmentünk sétálni... :roll: :roll:

Hát én időnként horribilis mennyiségű csokit tömök magamba mamik.. De még így is fogyok,ma vettem észre,hogy tök laza a derekamon az a nadrág,amin 1 hete még szétpattant a patent..

NAAAAAAAAAGYON édesek a babák a képeken!!!!!
Boszibaba,hogy neked milyen jó alakod van!!!! Hát ettől még messze vagyok.. :roll:

Pannica:
Cumi.. Hát hidd el nekem,hogy egyáltalán nem jártok jobban,ha cumizik,mintha az ujját szopja!! A lányom cumis volt,az első 2 évben alig aludtunk,mert mindig leesett éjszaka a cumi... :evil: A fiam ujjszopós,gyönyörűen alszik..
A fogszabályzás miatt ne aggódjál,ha esetleg emiatt szeretnéd inkább cumira szoktatni. Ez teljesen hajlam kérdése,sokszor jobb is,ha a tejfogak között elöl rés van,mert a maradandók szélesebbek,és lesz nekik hely!!

Zsana:
Azt a zöld kis patentos rucit a corában vettétek? Mert mi ott vettünk ugyanilyet rózsaszínben.. Annyira aranyos!! És persze nem kevésbé a kisfiad benne!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


gabi. baba, hogyhogy? Megindított szülés lesz? De persze, nagy szeretettel várunk :)
A másik topik már lassan kihal ha jól láttam :lol:
Gyere majd képekkel meg történettel :) És drukkolunk neked péntekre!

Én azért erőltetem a cumit, mert a nővérem szopta az újját, nem cumizott, és leszokni se tudott róla több mint 18 évig szopta az újját...én meg cumiztam és 2 évesen bedobtam a Dunába a kicsi halaknak akiknek nincs cumija mert a halmama nem tud venni nekik... :lol:

Szóval én inkább majd kűzdök vele egy kicsit 2-3 évesen, hogy ne cumizzon, minthogy 18 évesen nézzem, hogy még mindig szopja az újját...de persze ez megint csak saját vélemény :D

Én is elkezdtem tornázni, miden nap ráveszem magam mert ez már elviselhetetlen, szóval cselekedésre szántam el magam! :lol:

nikky, ne aggódj az alvásos "probléma" tök normális! Legalábbis szerintem, Kyra ugyanezeket műveli! Hol mosolyog, hol sírásra görbül a szája, hol mintha megijeden felrántja a karját, hol meg tekergőzik...szerintem álmodnak ilyenkor! Eleinte én is aggódtam, de már nem...és nem hiszem, hogy csak abba a korba! Kyra minden alvásánál még ma is csinálja! Szóval szerintem no para :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Woww,Gabibaba,GYEREEEE!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hello Lányok!

Pannica: nálunk Bálint cumizik, de csak elalvás előtt, vagy néha ha nyugtatni akarom, egyébként meg kiköpi és egész nap a keze a szájába van, így törölgetem is neki rendesen a kezét, de ez már így is marad nagyon sokáig... valahogy meg kellene értenie a párodnak, hogy ez így van rendben. Nekünk is a kezünk a szánkban volt. Egyébként meg nem hiszem hogy több betegséget kapnának el. Az ember így van kitalálva, meg az immunrendszernek se árt. Ja, mi először Aventos cumit használtunk azt szerette a legjobban a fogszabályzóst nem annyira. Monst már mindegy neki, de pl.: láttan a Chicco-nak vagy egy úgynevezett fiziológiás cumija ami nagyon hasonlít az anyai mellbimbóra. Lehet, hogy azt szeretni fogja! Próbáld ki, de egyébként szerintem semmi jelentősége nincs annak ha egy gyerek cumizik vagy sem. Ugyanannyi bacit fog összeszedni, mert a cumit nem pótolja az hogy mindent a szájába vesz. Legalábbis nálunk nem.

Gabi baba: várunk sok szeretettel! és drukkolunk? császár lesz?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Akíra a sziget, az a Margit sziget?

Kép
elizabeth25
 
 


igen Margitsziget :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Lányok! Szerintem a Sziget nem olyan jó ötlet, ott nem lehet parkolni....

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Lassan egyedül maradok a másik topikban. Gabi-baba is elmegy szülni. Kivel fogok én beszélgetni?
Pedig még egy páran vagyunk a táblázatban, de nem nagyon ír senki. Majd én is úgy járok, hogy magammal fogok beszélgetni.
Vendég
 


Ha gondoljátok akkor a szigetet kivehetem a táblából és akkor opciónak megmarad a liget és a millenáris!
Vagy mondjatok ötleteket, vagy bármit :)
Én csak egy próba táblát csináltam de szívesen változtatok bármin!

Chrissyy szerintem senki nem harapja le a fejedet ha itt maradsz mostmár köztünk! Nem hiszem hogy ez zavarna bárkit is!
Ne maradj egyedül, hisz nem olyan élvezetes magadba beszélni :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra ment privi!

Chrissyy: gyere közénk, ha van kedved! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Kösz Akíra, rendes vagy. Majd ugyis jövök, ha a másik tényleg kihal.
Kaptam könnyített munkát, így nem kell eljönnöm táppénzre.
Vendég
 


chrissyy : legalább egy kicsit újraélhetjük mi is a terhesség örömeit, meg izgalmait!

Timi: zabálnivaló a kislányod abban a kalapban! a súlya miatt meg ne aggódj! nem úgy néz ki mint aki éhen akar halni... :wink:

Barbamami: nagyon tetszett a sétálós sztori.. nem semmi amire képes vagy! le a kalappal! a zöld rucink Auchanos, de a Corába most voltunk ott is vettünk pár vékonyabb rucit! ezt a zöldet terhesen kezdtem el imádni, nem tudom miért.Szerintem Bálint már akkor szerette ezt a színt, és ezt valahogy jelezte...így lett az egyik fal is zöldnála...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Zsana, neked is köszi!

Aranyosak vagytok. Majd csináltatok apával pocis képet nektek.
Nem hiányzik a pocakotok? Én már nagyon vártam, hogy elkezdjen nőni, tavaly is imádtam a nagy hordómat!

Tegnap voltam AFP-n, a szülésznőm levette a vért, beadtam az ablaknál, de nem kaptam semmi papírt, hogy mivel menjek az eredményért, csak egy cetlit, hogy melyik számon lehet érdeklődni. Most felhívtam őket, és egy tök böszme nő volt a telefonnál és még neki állt feljebb, hogy telefonon érdeklődök, aztán még kérdeztem volna tőle és letette szó nélkül. Ezt a parasztot! Ha tudnám ki az, tuti beszólnék neki valamit személyesen is. Ennyit a Magyar Egészségügyről! És még hol van nekem október? Addig pedig még kell mennem egy párszor vérvételre.
Nem emlékeztek, hogy hány nap alatt van meg az eredmény?

Na, befejezem, majd jelentkezem.
Vendég
 


Nikole, Pannica, ha nem haragszotok kivettelek titeket a talis táblából mert valószínűleg akkor ti nem tudtok eljönni! De ha bármikor irjátok hogy van rá esély akkor rögtön visszateszlek titeket :)
Remélem nincs harag!

Zsana, válaszoltam :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Hogy még boldogabb legyek, ma elromlott a mosógép. De szerencsére már kinn is volt a szerelő és megcsinálta.

Barbamami, a párom ipari kompresszorokat szerel, és emellett másodállásban klímákat is. Jó magyar szokás szerint pedig mindenki csak dög melegben szerelteti fel a klímáját, így nyáron nagyon sokat van távol. A te párod mit csinál? Van segítséged a három babóhoz, ha ő nincs otthon?

Zsana, már kezdtem megijedni, hová tűntél. Bálint nagyon édi a képeken! Tényleg lehet, hogy a frontok hatottak most a babákra. Tegnap a viharban pedig szörnyű volt, csak kézben, ringatva volt el Dominika. Most már össze fogom hozni a találkát veletek. De a héten csütörtök-péntek-szombatra jön anyukám, kikönyörögtem. Hétfőn pedig megyek hozzájuk, rögtön a 4. hós szuri után, mert rokonok oda jönnek látogatni minket. Akkor pedig már maradunk egy pár napot, ha már felpakolom a fél házat. Remélem, nem lesz gond a szuri miatt. Utána majd jelentkezem.

Lilo, majd hívlak, ha kinn leszek, ha nem gond.

Akira, nekem jó lenne nálatok is a tali. Kisebb gond oda elvezetnem, mint a város közepére.

KépKép
nanett
 
 


chrissyy: nekem hiányzik a pocak. szerettem terhes lenni. arról meg már nem is beszélve, hogy volt mire fogni a nassolást...senki nem szólt érte :wink: azt hiszem az AFP eredményére kell a legtöbbet várni,(1-1,5 hét) úgyhogy kitartás biztos minden ok lesz! képeket kérünk!!!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


chrissy, én ugy emlékszem egy hét volt! Vagyis én sose a korházba mentem/telefonáltam az eredményért hanem a dokim magánrendelőjébe, és én mindig egy hét után érdeklődtem...szóval lehet hamarabb is megvan az eredmény... :roll:
A nőcit meg hívd vissza és ha ugyanaz veszi fel, üvöltsd le a fejét! Én tuti megmondanám neki a magamét :lol:

Pocak...hát azért hiányzik mert addig tudtam mire fogni a kilókat, és feszes volt a hasam :lol: Most meg... :oops:

De én pont ma reggel sopánkodtam, hogy milyen jó lenne ha csak egy 6 órára visszatehetném a pocakomba, hogy aludjak egy jót :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


nanett ez jó hír! Akkor csinálok oszlopot arra is, hogy kinek lenne jó nálam a tali :)
Aztán meglátjuk mi sül ki belőle :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


fTimi: 1,5 honap alatt 1 kg sulygyarapodas szerintem teljesen normalis.

Boszibaba: Gabika meg elkepesz utemben no, Athina mar 3 es fel honapos es most 6kg. Na persze o kislany... :D de a te kisfiad igazi kis vasgyuro!

Elizabet: jo hogy mar tudsz jonni ide! Edes a kis Domcsi es mennyi nhaja van! Athinae most nagyban hullik. (meg az enyem is :( ) beboritjuk a lakast hajszalakkal. Szoval terhesseg alatt 13 kilot szedtem fel, de en tulsullyal indultam sajna. Most mar leadtam 15 kilot, (ebbol az ami rogton szules utan lement volt 9 kilo) de meg szeretnek 2-3 kilotol megszabadulni. Lassan-lassan mert most nem allok neki fogyozni.

Zsana: koszi, na akkor itt egy kep apukaval :wink: Hogy ez a kis Vackor mekkorat nott :shock: Edesek a kis hurkai :D

Akira persze no problem, sajna mi most tenyleg nem tudunk menni. Elorelathatolag decemberben megyunk haza latogatoba. Kivancsi vagyok en is az uj frizudra tegyel fel kepet!

Vicuska: nagyon csinos vol Lotti a keresztelon (es te is :wink: )

gabi.baba: de jo drukkolok, varunk nagyon!!!! (maris szulsz, uristen hogy megy az ido...)

Koszi mindenkinek a cumis tippeket!!! Meg egy kicsit probalkozom, kiprobalok masfele cumikat is, aztan ha nem megy hagyom a francba. Elvegre nem pakolhatom egesz nap ki-be a szajaba a cumit nem?

Kép

Kép

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok mamik!!
A másik topicból a 2007-ben szülünk újból írok nektek!!!
Csak annyit szeretnék tőletek, tapasztalt kismamiktól kérdezni, hogy a 2100-as szám mit jelent a vizsgálati lapomon??Azt tudom, hogy a méhszáj nyitottságára utal, de ebből kb. mire következtessek?Egy ujjnyira van nyitva a külső méhszáj? Az nem baj 35 hetesen????
SEGÍTSETEK!!!!!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

Pannica:Nagyon szépek vagytok :D
Akira:Engem vegyél ki légyszi a táblából,mert én nem nagyon tudok bemenni a belvárosba.Ha nálad lesz tali természetesen oda megyek mert az közel van.

Nekem is leginkább azért hiányzik a pocak,mert akkor nem nagyon néztem,hogy mit eszem :D .

Kép

Timi
tftimi
 
 


A pocak nekem is ezért hiányzik nagyon, akkor lehetett mindent enni. :lol:

Pannica, Athina már mennyit nőtt! Szerintem mindkettőtökre hasonlít.

Judithappy, azt hiszem, a külső egy ujjnyira és a belső is valamennyire, de én nem vagyok ebben szakember. Úgy tudom, hogy ez nem jelent különösebb gondot vagy veszélyt. Nyugodj meg szerintem. Persze ne emelgess nagy súlyokat.

Lányok, eszembe jutott valami: Kistarcsához mit szólnátok, mint talihelyhez? Jövő héten úgyis ott leszek anyukáméknál. Lilonak biztos jó! Nincs messze a várostól, Gödöllő, Vecsés.. is közel van és Őzi sincs messze. Tényleg, róla tudtok valamit, otthon vannak már? Na, mi a véleményetek?
nanett
 
 


Akíra, nekem a Margit sziget az jó közel van, mert itt lakom tőle gyalogosan negyed órára! DE akkor az most már kiesett! :(
A millenáris az nagyon messze van, a liget még határeset...igaz van autóm, de nem szivesen közlekedem vele a városban! :(
Mindegy, majd irjátok meg, hogy milyen volt a tali és hogysikerült! :)

Kép
elizabeth25
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?