Ildikó,
Mi nem elég jó ok egy hisztire
Nálunk is a szomszéd miatt van az üvöltés. Egy hónappal fiatalabb és kb 3 hónapos kora óta nagyon rendszeresen találkozunk. Majdnem napi szinten, sok-sok órában. Teljes a szerelem, olyan se veled se nélküled. A kezdetektől nyúzzák egymást és húzzák a fejlődésben, mindig az, amelyik előrébb jár. Méghogy ennyi idősen nem játszanak egymással! 1,5 évesek sem voltak, amikor maguk találták ki a játékokat. A gond az, hogy ők a 2. mi meg a 3. emeleten lakunk. Az ajtójuk előtt kell elmenni naponta többször, és ZENG az egész jó akkusztikával rendelkező lépcsőház, ha nem megyünk be. Még akkor is üvölt, ha aznap már 6 órát együtt játszottak és Bogi még csak az elsőn van
Lehet, hogy buta kérdés, de a hisztit ti hogy határozzátok meg? Én nemigazán tudom az ilyent még hisztinek hívni, mivel mire felér, átölelem, felveszem már csak a borzalmas világfájdalom marad. Még soha nem dobta magát a földre dühből vagy kezdett el rugdalni. Na, ez olyasmi, amit nagyon nem várok.
Rajzolás:
Azt hiszem, elszúrtam az egészet. Ott lett gyanús, hogy mondtam, hogy rajzoljon egy babát. Szerintem mindenki így csinálja, nem is gondoltam volna, hogy ez nem jó. Erre nekikeseredetten közölte, hogy "Natasa nem tud babát rajzolni"
. Véletlenül most olvastam picik rajzairól (Picik és kicsik), amiben az volt, hogy a gyerek kb 4 éves korára tud alakot rajzolni, addig nem is gondolja, hogy az ő rajzának jelentenie kellene valamit, amit most csinál, az annyi, hogy nyomot hagy a papíron és ezt élvezi. Én meg jól elrontottam azzal, hogy belemagyaráztattam dolgokat. Ráadásul nem buta, látja, hogy én tudok rajzolni, ő meg nem.
Azt hiszem, kezdjük a gyurmát, ott akkor nem próbálom megmutatni, milyen ügyes is vagyok. De persze lehet, hogy hülyeségeket gondolok, csak olyan elkeseredett volt.
Patrisa,
Lehet, hogy érdemes lenne egy telefonkönyvből felhívni pár játékboltot, akkor legalább nem mész oda potyára. Milyent szeretnétek?
Második szülinapra mi a jó ajándék szerintetek? Mi egy bicigliben vagy duplóban godolkodunk.