Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee
 
 


Minyu,
Kép: :D :D :D
Boldog szülinapot!
Mi tette ennyire boldoggá?

Tényleg, szoktak nálatok hisztik lenni? Azt mondják így, a 2. év körül jelenik meg. Remélem, nálunk még nem jönnek egy darabig :wink:

Szilbee,
Milyen a terhesség? A bűvös 12 hét látom elmúlt, akkor most a boldog kismama periódusban kell lenned. :)

Kajla,
Kitartást a vizsgálatokhoz. Szabit tegnap oltották, nekem egy órával később 38 fokos lázam volt. Nagyon rosszul viselem, amikor szurkálják őket. :cry:

Kép KépKép
lorca
 
 


Nándi!
nagyon boldog szülinapot!!!!!!!
Kép

MInyu!
:lol: :lol: :lol:
Szuper a két kép együtt!!!!

Kép
kajla
 
 

 
 

Lorca :)
Csak az ébredés utáni üvöltés (ha rosszul ébred, akkor kell egy fél óra, mire megnyugszik)
Hát én tudnék mesélni a hisztiről :shock: :roll: :evil: Sajnos Nándi "elég erős személyiség" (ezt a korai fejlesztős óvónéni mondta igy) Igyekszek extra következetes lenni, mégis iszonyú dühkitörései vannak. Az ébredés utáni hiszti is ilyesmi. Ilyenkor sajna azt sem viseli el, ha ölbe veszem, ilyenkor csapkod, rugdos :cry: Ha valami nem úgy történik, ahgy ő akarja, akkor iszonyatos üvöltésbe kezd Komolyan, ha nem én lennék az anyja, azt mondanám, hogy neveletlen kölyök :oops: Nah, mindegy, most nincs kedvem erről mesélni, mégiscsak szülinapja van... :P

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Nándit Istenke éltesse nagyon-nagyon sokáig. Puszi!

bockbrigi
 
 


Sziasztok lányok!

Nándinak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!
Csak egy pillanatra jöttem, mert rohanunk Ringatóra.

:!: Egy másik topik lakóival talizunk a Hajógyári szigeten 13.-án vasárnap 10-11 között a csúzdáknál. Akinek van van kedve és ideje jöjjön. Hozzatok plédet, játékot, piknik kosarat :D
Mi tuti ott leszünk.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Mi is kívánunk Nándinak boldog szülinapot!

Mirtill is előveteti a gyurmát de nem játszik vele.Mindig nekünk kell gyurmázni Ő pedig nézi.Ugyanez van a rajzolással.

Tegnapelőtt elkezdett egyedül enni és azóta nem lehet etetni sőt tegnap az apukáját még ki is küldte a konyhából és egyedül ette meg az ebédet.

Teszek pár képet ha nem baj.

Sziasztok!



Kép

Bölcsiben
Kép
Kép
Kép
Tejszelet és paprika

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Gyurmát még én sem adtam neki, mert Annából kiindulva vagy megenné vagy eldugná valahova.
Hiszti nálunk is van......! Nagyon akaratos!

Rakok fel egy képet, olyan jól elkaptam a pillanatot:
Kép


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Nem mostanában írtam, de azért igyekeztem képben maradni.

Nándinak sok boldogságot!!!

Hiszti nálunk ritka vendég, de akkor teljes erővel tombol...
Remélem, rosszabb nem lesz.

Rajzolgatás folyamatosan megy neki (eddig még a falak megúszták), gyurmát és vízfestéket még csak felügyelettel használta, de nagyon élvezte. Arra gondoltunk apával, hogy az erkélyt úgy festenénk ki, hogy Annának hagynánk egy nagyobb felületet, ahova elkészíthetné a saját graffiti-jét.

Képzeljétek, Anna találta magának "pasit"! Alattunk lakik a kissrác, de teljesen oda vannak egymásért. Hatalmas puszikkal és öleléssel üdvözlik egymást, a fürdőszobába kiabálnak egymásnak...
A kissrác decemberben lesz 5 éves, de nagyon kísérgeti Annát. Persze mi jókat derülünk rajtuk. Megpróbálom majd lefotózni őket.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Betsy!
Boldog szülinapot kívánunk a nagylánynak! Ha jól tudom ma van a szülinapja.

Hiszti van néha, de amilyen gyorsan jön olyan gyorsan el is múlik. Rendszerint a szomszéd fiú motorja miatt ordít. Venni akarunk a névnapjára, de sehol nem lehet kapni. Már teljesen kivagyok miatta.

Voltunk ma a vadasparkba. Nagyon élvezte. Végig sétált, rohangált az állatokhoz. Majd hozok képeket.

Megyek, mert fáradt vagyok!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Én tegnap vettem egy motort mert nálunk is ment a balhé érte a kis barátnőjével.

Hiszti:Előfordul néha de nem gyakori és nem tart sokáig szerencsére!A képen látható hiszti azért volt mert hazafelé jövet a szomszéd nem nyitott ajtót a kopogtatására.(minden feljövetkor rutin,hogy bekopog ők pedig kinyitják az ajtót)de délelőtt dolgoznak és Mirtillke ezt nem érti meg és minden délelőtt ez van.

Sziasztok!

Hiszti
Kép

Motor este 10-kor
Kép

Kép
ildikó74
 
 


Ildikó,
Mi nem elég jó ok egy hisztire :lol: Nálunk is a szomszéd miatt van az üvöltés. Egy hónappal fiatalabb és kb 3 hónapos kora óta nagyon rendszeresen találkozunk. Majdnem napi szinten, sok-sok órában. Teljes a szerelem, olyan se veled se nélküled. A kezdetektől nyúzzák egymást és húzzák a fejlődésben, mindig az, amelyik előrébb jár. Méghogy ennyi idősen nem játszanak egymással! 1,5 évesek sem voltak, amikor maguk találták ki a játékokat. A gond az, hogy ők a 2. mi meg a 3. emeleten lakunk. Az ajtójuk előtt kell elmenni naponta többször, és ZENG az egész jó akkusztikával rendelkező lépcsőház, ha nem megyünk be. Még akkor is üvölt, ha aznap már 6 órát együtt játszottak és Bogi még csak az elsőn van :wink:
Lehet, hogy buta kérdés, de a hisztit ti hogy határozzátok meg? Én nemigazán tudom az ilyent még hisztinek hívni, mivel mire felér, átölelem, felveszem már csak a borzalmas világfájdalom marad. Még soha nem dobta magát a földre dühből vagy kezdett el rugdalni. Na, ez olyasmi, amit nagyon nem várok.

Rajzolás:
Azt hiszem, elszúrtam az egészet. Ott lett gyanús, hogy mondtam, hogy rajzoljon egy babát. Szerintem mindenki így csinálja, nem is gondoltam volna, hogy ez nem jó. Erre nekikeseredetten közölte, hogy "Natasa nem tud babát rajzolni" :oops: . Véletlenül most olvastam picik rajzairól (Picik és kicsik), amiben az volt, hogy a gyerek kb 4 éves korára tud alakot rajzolni, addig nem is gondolja, hogy az ő rajzának jelentenie kellene valamit, amit most csinál, az annyi, hogy nyomot hagy a papíron és ezt élvezi. Én meg jól elrontottam azzal, hogy belemagyaráztattam dolgokat. Ráadásul nem buta, látja, hogy én tudok rajzolni, ő meg nem. :( Azt hiszem, kezdjük a gyurmát, ott akkor nem próbálom megmutatni, milyen ügyes is vagyok. De persze lehet, hogy hülyeségeket gondolok, csak olyan elkeseredett volt.

Patrisa,
Lehet, hogy érdemes lenne egy telefonkönyvből felhívni pár játékboltot, akkor legalább nem mész oda potyára. Milyent szeretnétek?

Második szülinapra mi a jó ajándék szerintetek? Mi egy bicigliben vagy duplóban godolkodunk.

Kép KépKép
lorca
 
 


lorca
a duplo nagyon jó ötlet,Leonie karácsonyra kapott duplo állatkertet,sokat játszik vele:-)...szülinapjára kis konyhát,háromkereküt meg fürdethetô baby born-t tervezünk
puszi

már rég raktam fel képeket: Kép Kép Kép

Kép
Kép
ritago
 
 


Kép Kép Kép

Kép
Kép
ritago
 
 


Ildikó!
Nagyon édes Mirtill! Tényleg együtt eszi a paprikával a tejszeletet? :lol:

Csucsu!
Nagyon csini Anna! Hol szoktad venni a felsőit?

Rita!
Hát a mosolyuk egyformán huncut a lányoknak! Gondolom, ha együtt csibészkednek a hajad is égnek áll! :lol:

Lányok!
Holnap 10órától gondoljatok egy kicsit ránk, mert kb. akkor műtik Regit! Remélem, nem lesz semmi baj!
Puszi Mindenkinek!!!

Kép
kajla
 
 


Kajla!!
Szorítunk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorca!
Köszi kérdésed! Már jobban vagyok, de azért még néha befigyel egy kis hányinger, mer gyomorfájás evés után... de mintha ritkulna... :) kop-kop-kop
szilbee
 
 


Sziasztok!


Kajla: Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Van itt helyben egy kis bolt, nagyon édes ruhák vannak megfizethető áron! A Képen lévő felső pl 550ft-volt.

Ritago: Tündériek a lányok!

Szilbee: Kitartás lesz ez még jobb is!


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok Csajok.
Bocsi, kicsit eltűntem. :oops:

SASKIA :)
Utólag is nagyon boldog szülinapot kivánunk!


Táblit dobok :)


Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Kajla!
Szorítunk Nektek, minden rendben lesz!!

Megmérettem ma Mirtillt és végre átléptük a bűvös 10kilót.Most 10440gr és 89centi.1hónapja szedi a Béres cseppet és hízott fél kilót és visszaszedte azt is amit leadott így kb.80dekát hízott.
Nagyon boldog vagyok!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Kajla! Gondolunk rátok, szólj, ha vége a műtétnek!

Ildikó! Örülök, hogy van eredmény hízás ügyben!

Minyu! Sikerült csinálnom kisvideót, köszi mégegyszer az infókat.

Ritus! Édesek a képek Leonie-ről. Msn-en nem szoktál fent lenni mostanában?

Azt akarom kérdezni, hogy meg lehet valahogy óvni a gyerekeket a térdsérülésektől? Tegnaptól rövidnadrágba van Vani, és 4 esés után már vérzett a térde. És ma is esett egyet. Annyit tudtam tenni, hogy lemostam a sebet és bekentem sebhintőporral. Olyan rossz, mert ilyen még sose volt a lábán.
Persze nálunk már az is gondot jelentett, hogy rövidujjút mertem ráadni. Ugyanis Vancsi raplizik, ha nincs eltakarva a keze vagy a lába. Mindenkire rászól, ha nincs rajta zokni, vagy ha kilátszik a lábszára. Hallottatok már ilyet? Néha olyan bosszantó!

Kép
patrisa
 
 


Ildikó!
Ez nagyon jó hír!!!! :D
szilbee
 
 


Kajla!
Mi újság? Túl vagytok a műtéten?

Dobok képeket:
Kép hópárduc

Kép

Kép oroszlán

Kép nyuszinézőben

Kép hazafelé

Kép
patrisa
 
 


Ildikó :)
Húha, lehet, hogy nekünk is szedni kéne a Bérest?
Mostanában nagyon sokat bosszankodok, mert Nándi már tényleg alig akar enni. Vagyis legtöbbször csak joghurtot, meg persze csokit, de azt már jó ideje nem kap. Joghurtot is csak mértékkel, mert egy időben néztem a Vásott kölykök c. műsort, ahol volt jópár olyan kisgyerek, aki csak joghurtot volt hajlandó enni. Nah, hát ez a parám és lassan mi is itt tartunk. :oops: Régen szerette a főzelékeket, mostmár meg sem kóstolja, csak ellöki magától. Sültkrumplit eszi, és a derelyét, lekváros nudlit szóval az édes dolgokat, de néhe azt sem :evil: Teljesen kivagyok ettől. Félek, hogy nem jut elég vitaminhoz, ásványianyaghoz :roll:

Kajla :)
Nagyon szoritottunk ma! Remélem, midnen rendben!

Patrisa :)
Gyerek térdvédőt lehet kapni, csak nem tudom, ilyen pici méretben van-e. Sportboltban nézzétek meg, biciklis vagy görkorisfelszerelések közelében.
Esetleg szerezz be néhány nagyon véhony térd alatt érő vászongatyót. Én tavaly varrtam Nándinak, amikor még csak mászott. Egyszerű, olcsó vásznat vettem, és csak egy sima kis hosszúgatyót varrtam. :P
Viszont sztem (és hangsúlyozom, szerintem) abszolút rossz sebhintőporozni a nyilt sebet. Inkább Betadinnal kend, az nem csip és fertőtlenit is!

Megyek pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Patrisa
mintha csak Anna viselkedését írtad volna le, ő is raplizott eleinte, ha pólót vagy rövidnacit adtam rá, ill. a mai napig hozza nekem a zoknit reggel. Szerencsére meg lehet gyózni, hogy nincs rá szükség, de másnap újra próbálkozik.
Annám éppen tegnap esett egy hatalmasat és a bal kezén az egyik ujjacskáját totál összezúzta (sajnos a fél körme is oda lett). Én is eléggé megijedtem, mert annyira vérzett neki, hogy hosszú percekig nem bírtam megállapítani mekkora a baj. Viszont jó hír, hogy hamar gyógyul, ma már a fürdésnél sem volt probléma. Napközben ha ráesett a tekintete, akkor mindig elmesélte, hogyan szerezte a "bibit", majd kért rá gyógypuszit és játszott tovább.

Mit szóltok a mai viharhoz? Éppen Fehérváron jártunk mikor egyszercsak a nyakunkba szakadt egy halom jég és eső. Anna egy kicsit megszeppent, de mikor látta, hogy mi is ott vagyunk, megnyugodott.

Kajla
minden oké? Szorítottunk nagyon mi is....

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Kajla?????? :shock: Mizujs?

Szegény Anna! :( Jobbulást neki!!
szilbee
 
 


Ildikó :)
Béres cseppből mennyit, hogyan adsz?

Roberta :)
Vihar :evil: Nálunk jó nagy zutyi volt. Jéggel és iszonyatos széllel. Az áram is elment, igy csak gázon melegitettünk vizet a fürdéshez (mert ugye jól leizzadtunk napözben + Nándi homokozott jó sokat és tiszta homok volt, még a pelus alatt is. Hogy hogy csinálta :shock: )
MOst nézem, hogy vasárnap volt a névnapod :) Isten éltessen sokáig :D

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Már itthon vagyunk! Igazából rutin műtétnek számít az orrmandula kivétele, de az ember akkor is csak izgul!
Alig 20percet volt a műtőben, de nekem az akkor egy örökkévalóságnak tűnt. Mikor vitték be a kis elernyedt testét, csak lógtak a kezei, hát akkor majdnem sírtam...de összeszedtem magam és szugeráltam az órát, amíg ki nem hozták. Megpuszilhattam, a dokibácsi mondott pár szót, aztán rohant tovább műteni, nekem meg el kellett hagyni az osztályt és csak 3óra múlva mehettem újra be hozzá. Pont akkor ébredt fel, olyan kába volt még, egyből ki akart jönni az ágyból, de hát infúzióval nem könnyű mozogni, aztán elkezdett hányni, ráadásul vért (bocsi), ami szörnyű volt! Kapott ellene gyógyszert és aludt tovább. Szinte teljesen végigaludta a napot, estefelé felélénkült, a szobatárs kislánnyal megettek egy zacskó kekszet, hozzá 1/2liter teát, úgyhogy nem volt gond:)
Reggelig aludt, aztán meg jöhettünk is haza!
Jövő héten kontrol, addig sok folyadékot kell innia, amivel sose volt probléma!
Köszi, hogy gondoltatok ránk! Puszi

Kép
kajla
 
 


Ildikó!
Ez nagyon jó eredmény! Gondolom, dokinéni is meg van elégedve!

Patrisa!
Mi is voltunk a Vadas parkban, a szurikáták Regit is lekötötték legalább negyed óráig. Vani bebújt a kis alagútba hozzájuk?
Hópárducot köszi, hogy lefotóztad, mert nekünk nem akart megmozdulni és alig láttunk belőle valamit!

Robi!
Nálunk is nagy égszakadás volt!
Szegény Anna! Még jó, hogy ilyen hősiesen viselte!

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Kajla!
Örülök,hogy minden simánt ment és Regina jól van!!
A dokinéni nem mondott semmit ugyanis sosem szokott.Mindig úgy kell kihúzni belőle mindent.

Annyira örültem,hogy eszik és hízik persze így is vékony de akkor is.Erre tegnap egy anyuka a bölcsiben megkérdezte,hogy mi baja a kislányomnak,hogy ilyen sovány.Mondtam,hogy semmi de nagyon csodálkozó arcot vágott.Olyan ideges lettem.
Én soha nem kérdezném meg a másikat,hogy a gyereke miért ilyen vagy olyan.
Számítok még ilyenekre mert jön a jó idő és lekerülnek a ruhák.
Na mindegy!

Minyu!
A Béres cseppet 10kg felett lehet adni 2*5cseppet.Igaz Mirtill még nem volt 10kg amikor elkezdtük így 2*3cseppet adtam de tegnaptól felemeltem az adagját.
Én Kububa teszem bele mert elég vasíze van és abban nem érződik annyira.Teszek bele még 5csepp Cebiont is mert kell mellé C-vitamin.Reggeli után adom oda és eliszogatja délelőtt az estit 6körül szoktam odaadni.
Ami még lényeges,hogy tejbe nem lehet beadni mert romlik a hatóanyagok felszívódása.És minimum 1/2dl folyadékba kell beletenni.
Nekünk nagyon bevált!
Azt mondta a doki,hogy 3hónapig adjam aztán kis szünet.Attól félek,hogy mi lesz ha már nem kapja,fog-e enni.

Tegnap előtt volt nálunk fodrász és megnyírta Mirtillt.Nagyon ügyes volt nem sírt és engedte nyírni.
Jó lett majd teszek fel fotót.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Körkérdés: Ti ha használtok, akkor milyen és hányas védőfaktorú krémet kentek majd a 40 fokos hőségben a lurkókra?

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu!
Mi már most is kenjük Leventét. Fehér a bőre nagyon. Néha a 40-essel néha meg az 50 faktorossal.
szilbee
 
 


Csucsu :)
Én gondban vagyok, mert tavaly Nivea-t vettem, ami direkt gyerekeknek volt, de sajnos teljesen kiütéses lett tőle. Aztán vettem egy másikat, aminek viszont nem emlékszem a nevére, az jobb volt 1 fokkal, de attól is piros volt :roll: Most majd megint próbálkozok. Sztem 40-50-es körül, mint Szilbee.

Ildikó :)
Köszi a részletes leirást!


Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Mi 40-es Niveát használunk, de még csak egyszer kentem az idén.

Kép
kajla
 
 


Mi is ma voltunk fodrásznál, mindhárman rövidre váltottunk. Anna tök jól bírta, pedig eléggé paráztunk, mert nem igazán szereti ha vizes a haja és búg a hajszárító. Apa le is fotózta, hogy milyen kis csini lett.

Naptejet már mi is használjuk. Tavaly 60-as Vichy-t, idén 30-as gyerekeknek valót vettem (Garnier, Ambre Solaire). Ez azért tetszett meg nagyon, mert pumpás kiszerelés és mikor ráfújom a gyerekre zöld színű, majd elhalványodik, de legalább látom, hogy hol kentem már be.

Lányok, nincs vmi jó ötletetek 10. házassági évfordulóra? Páromat szeretném meglepni vmi kreatív dologgal. Jövő hónap 7-én ünnepeljük.

köszi

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Egy kis programajánló a hétvégére:
Egyszer volt Budán ... Vizifesztivál
szilbee
 
 


Czéh Ákos :!:
Ha erre jársz és bekukkantasz, Nándi gyermekem üzeni hogy nagyon boldog

Kép
szülinapot kiván


És csatlakozván a jókívánsághoz magam is sok boldogságot, jó egészséget, és minden elképzelhető jót kívánok neked és édesanyádnak. Teljesüljenek kivánságaid, nőj nagyra és legyél boldog ember!!!

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Patrisa,
Nati rendszeresen kiviszi a cipőt a szobából, ha valaki eltévesztené. Ha anyós megemlíti, hogy indul, már szalad is a cipőért. Nem is égő :) Őt is zavarja, ha nincsenek helyükön a dolgok, pl a fiók nincs rendesen becsukva. Bezzeg a játékait nem pakolja el :wink:
Minyuval egyetértek, inkább Betadin.

Csucsu,
Tavaly nekünk is Nivea volt, mindig beleragadt a homok, utáltam. Most is kéne, nagyon sokat van kint Nati a játszin. De még nem jutottam el odáig. Vichyt szeretnék.

Roberta,
Ha az anyagi oldalát nem tekintjük, én azt szeretném, ha házassági évfordulón Robim beültetne egy taxiba, ki a reptérre és kiruccanás Párizsba, gyerekek nélkül. Majd próbálom adagolni, hogy egyszer eszébe jusson. Eddig a 3ból egyet tartottunk meg, elvitt egy étterembe, de álmodozni szép :D

Ildi,
Örülök, hogy szépen gyarapodik Mirtill. Kedves egy anyuka lehetett :evil: Az ember amúgy is halálra izgulja magát a gyerek miatt, nagy segítség az ilyen beszólás.

Kajla,
Jó, hogy ilyen jól viseltétek a dolgokat. Remélhetőleg a jövőben már nem lesznek problémák.

Kép KépKép
lorca
 
 


Robi!
Az én férjem, most mutatott nekem egy ezüst karkötőt, hogy milyen jól néz ki, gondolom, nem célzás volt a közelgő szülinapjára!!!!!! :lol: :lol:
De nem tudom, milyen stílusú a férjed, lehet, hogy ő nem is hord ékszert...

Lorca!
Hát, igen! Párizs! Egy kedves barátom most kérte meg ott a barátnője kezét! Na, ez már nálunk elmaradt! :evil:

Nálunk folyton esik az eső! Pedig olyan jó programok lennének Szegeden! :twisted:
Kép

Kép
kajla
 
 


Ma kirúgtunk a hámból és leugrottunk Fehérvárra gyereknapozni, barátnőzni. És most Szabi sem ordította végig a hazautat. Nem a kedvencem a kocsi hátuljában a szoptatás apuci rodeós stílusával. Még Szabi nélkül is alig férek el a két gyerekülés között, vele az ölemben meg kész bűvészmutatvány. Nem beszélve arról, hogy Nati olyankor roppant boldog, hogy huzigálhatja Szabi kezét, fülét, nyomkodhatja az arcát és közelről nézheti, hogy is reagál, amikor egy jót sikít. Kerek két másodpercig még lovagolt is :D

Kajla,
A mi leánykérésünknél nem lehet kevésbé romantikusat elképzelni, ilyen kedves dolgok fel sem merültek. Ücsörögtünk a kádban én meg próbáltam célozgatni, hogy merre is kéne haladnia a kapcsolatunknak. Robi a maga kis empatikus stílusában meg csak annyit kérdezett: Csak nem akarsz hozzám jönni feleségül?! De azért voltunk közösen Párizsban, és naggyon szeretem. (mindkettőt)

Kép KépKép
lorca
 
 


Minyu!
Gimp 2-t töltöttem le, de nincs súgó rajta és egyszerűen nem boldogulok. Kivágok egy képrészletet, de nem tudom elmenteni, mert a formátumokban nincs jpg.
Vagy már megint bénázok??????

Kép
kajla
 
 


Kajla :)
ÖÖÖÖÖ. Nemtom, az enyémben van. JPEG sincs irva? Az ugyanaz. Bár én nem is windows alatt használom, és még régebbi gimp-em van. :oops: Ne haragudj, de nem tudom :roll: Holnap estére megnézem, hogy hogy van sorban a lista (ma este már nincs kedvem kapcsolgatni a gépet, holnap meg áramszünet lesz, utána megnézem.)

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


A rajzolásról nemrég volt szó, azóta fejlődtünk. Én nem rajzolok, csak firkálok. Azóta Nati is lelkesebb. Néha mondja, hogy babát vagy macit rajzoljak, én meg csak olyasmit csinálok, amit ő is tudhat. Most pont a köröknél tartunk :)

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca!
Nálunk az a menő, hogy én labdát rajzolok, Regi meg kiszinezi. A sárga zsírkréta a kedvence, de imád a betonjárdára is firkálni krétával, néha neki is sikerül kört rajzolni :D

Lányok!
Ti mit vesztek/vettetek 2.szülinapra? bevált játékokat keresek, lehet drága is. Nagymamák rágják a fülemet!!!!!

Kép
kajla
 
 


Kajla :)
Mi csúszdát vettünk Smobyt, sztem kicsi, mert Nándi fejjel lefelé, hason jön le (a nagycsusziról is a játszótéren) és ezen a kicsin hamar földetér. De azért szereti. 8) Apukám csinálta ugye a hintaállványt (nem emlékszem, hogy kertes házban laktok-e :oops: ) nagyon bejött, lehet kapni hasonlót, asszem Bricostore, Obi stb-ben) Tesómék vettek Fisher Price tanuló telefont. Számokat és betűket tanit. Nándi ugye imádja a betűket (már ismeri az ABC-t :shock: ), úgyhogy nagyon tutira bejött :) Anyósomék felfújható ugrálóvárat vettek, még nem fújtuk fel, de a dobozán lévő képről itélve nagyobbacskáknak való :( ÖÖÖÖ, hát a 2. szülinapra nálunk nagyjából ennyi volt. De van egy másik zenélős-nyomkodós játék, illetve nagyon tetszett neki a bogyó-húzogató és a az állatos formaberakók és most az aszfaltkréta :) Ja, tavaly kapott ksi felfúshatós medencét, amit valszeg idén pótolnunk kell, mert sztem kilyukadt tavaly, mikor vonszoltam :oops: :? Klassz nagy 4szögletes, 150 cm-es egy oldala, de nem magas, csak térdig ért, néha én is beültem hozzá, mellé :D

Lorca :)
Örülök, hogy visszajött a kedve a rajzolgatáshoz! Nándi még csak a lengő-firkáknál tart, köröket még nem tud, illetve a pont-pont vesszőcske elejét mondja, és pontozgat :D Én rajzolok mindenfélét neki.

Épp most hivott anyósom, és mondta a jó hirt,hogy sógornőmék (Csabi húga) babát várnak :D

Megyek, kihalászom a gyereket a fürdőkádból :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziszike :)
Nagggyon régen jártál erre, de ha olvasod, akkor Annának nagyon boldog szülinapot kivánunk!!!
Ha van időd, mesélj, hogy vagytok!
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Sziszike! Annának mi is boldog szülinapot kívánunk! Mi újság a három gyerkőccel? :lol:

Köszi az infókat térdápolás ügyben. Szerencsére azóta nem esett el (lekopogom). Vettünk egy másik szandit, mert az még nagy volt. Úgy örököltük.

Roberta! Hogy van Anna keze? Rendbejött azóta?

Kajla! Nem bújt be az alagútba, de föntről nagyon nézegette őket. Kb. negyed órát mi is ott voltunk. A hópárduc meg nagyon "rendes" volt velünk, mert pont az üvegfalnál pihengetett. Így tudtunk pár jó fotót csinálni róluk.

Fodrász még nálunk sose járt. De mi se voltunk. Még mindig csak az a pár centis haja van Vaninak. Ennek ellenére minden nap össze kell gumizni. :)

Krémet tavaly nem használtunk, idén lehet veszek, ha esetleg strandolni megyünk. Itthonra a kertbe nem kell, mert tele van fákkal, tiszta árnyékos az egész.

Lorka! Örülök, hogy nem csak az én lányom ilyen rendmániás. Szereti, ha minden és mindenki a helyén van. Pl. ha a szomszéd kijön a kapun, pár pillanat múlva mutogatja, hogy menjen befelé a kapuján. Kicsit ciki!

Rajzolás terén egyenlőre firkálgatás megy. Nekem egyfolytában macskát kell rajzolni, ő pedig kiszinezi és rajzol neki hamm-hamm-ot.

Szülinap szerencsére még odébb van, mert nem tudom, hogy mit kapjon. Most a névnapi motort kerítem a városban. Ha minden igaz holnap hoznak a boltba. :shock:

Na megyek, mert vendégünk jött.

Kép
patrisa
 
 


Patrisa

köszi, már szépen gyógyul Anna keze, szerencsére a körmén sem lesz maradandó nyom. Azóta bringával is sikerült neki egy hatalmasat esni, az egész arcát megjelölte, de már az is múlóban van, csak a szája hólyagos még picit. Szóval, várom, mi lesz a következő attrakciója :roll:

Ja, azt hiszem, Minyu írta, hogy Betadint használjunk sebkezelésre. Ezt ma a gyógyszertáros néni megerősítette, mert állítólag a sebhintőpor olyan vastag pörköt képez, hogy ha nem sikerül rendesen kitisztítani a sebet, akkor csak drasztikus módon lehet újra hozzáférni (inkább nem részletezném...) :?

Sziszike
Annának boldog szülinapot, Neked meg sok-sok energiát a 3 lurkóhoz!!

Szeretnék dicsekedni is egy kicsit: amikor itthon vagyunk nem kell pelus!!! Kaki, pisi mind bilibe megy!!! :lol: Ha elmegyünk itthonról, akkor viszont csak a pelusába hajlandó (persze nem akarok panaszkodni).

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta :)
Húúú, Nándi is hasonlóan "hadi-maki" (Csabi szokta igy nevezni), de azért neki ekkora nagy baleseti nincsenek, csak apróbbak. Bár múltkor felnyalta a betont, mert a dömper gyorsabb volt nála :shock: és az álla sebes lett, de már elmúlt. Kisebb horzsolásokat viszont minden nap felfedezni vélek fürcsi után...
Fél-szobatisztasághoz nagy-nagy grat és irigy-irigy miatta. 8)

Mi holnap megyünk teljes kivizsgálásra, mármint Nándit visszük. Szoritsatok majd. Nem az eredménytől tartok, mert sztem minden rendben, csak hogy Nándi hogy viseli majd a tortúrát, stb.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Mostanában ünneplő szüli- és névnaposoknak sok boldogságot kívánok!!!!!!!

Kép

Kép
kajla
 
 


Minyu! Szorítok nektek! Legyetek rajta gyorsan túl! Miért kellenek a vizsgálatok?

Kajla! Köszönjük a jókivánságokat. Mi ma ünnepeljük Vanessza névnapjját! :lol:

Kép
patrisa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?