Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Forti
a hévége pont jo akor tudom kire hagyni petikét Képmost már csak az idöt kéne tudnom .

Ági
nekünk havi 10000ft fix dijat kell fizetni cserébe a nap 24órájában van korlátlán telefon dij mentes internetem Kép .fogyás ketönk miatt szeretnék lefogyni mert akor feltud majd ujra emelni Kép és akor ujra jol nézeze ki mert most nem nézeki valami szépen pedig ö mindig azt mondja hogy jo vagyok ugy ahogy vagyok de én magamnak nem tetszem .tehát 2 okbol akarok lefogyni.

Ilke
nagyon aranyos Lilike Kép

Rit
az én petikám se tud hasrol-hátra fordulni csak hátrol -hasra de azt profin Kép és gyorsan ezt 4hónapos korátol tudja és jol elvan igy ,én nem aggodom lehethogy nem fogja megtanulni vagy csak késöbb viszont tud segitségel kuszni ami számomra fontos ugy hogy ne aggodj biztos hogy megtanul majd vissza is fordulni menyi idös a babád ? .és mit csinál a forgáson kivül ?.

Gumicukor
csak töled veszem jol a kritikát másnak már rég beolvastam volna mivel sajna gyerekoromtol ilyen vagyok ugy hogy az ismeröseimnek igy kell elfogadniuk Kép bár ök elis fogadtak igy .

Zsani
mi az a SZabad-szover mánia ? csak nem az hogy ha csak teheted akor kerülöd a fizetös Programokat ? mert akor csatlakozom hozád mert mi is azt szeretjük legjobban ami ingyenes Program Kép .

Judy
az én fiamat az apja horgászni akarja vinni majd Kép

Brokoli
aranyosak vagytak igy 3man a képen Kép

Kataa
irigyelek az éjszakai átalvásért petike még mindig felkel éjjszakánkát 2-3x de van hogy többször és napal sem alszik sokat 3-4 órát.

Pusz Csics és Petike
csics
 
 


Kataa,
Hát, nem irigylem a nõvéredet. Én mindig is sejtettem, hogy nem tudnék külföldön élni (még Európán belül se nagyon), de amióta tavasszal voltunk Amerikában, biztosan tudom, hogy ott semmi pénzért nem laknék. Az egy nagyon kemény világ... Persze ott is vannak kedves emberek: mi pl. sokat utaztunk buszon, és ott mindig mindenki nagyon rendes volt (t.i. a szegény emberek, mert ott csak õk utaznak busszal, meg a sofõrök).Alex tényleg átalussza az éjszakát? Solymihoz 2-3-szor tutira fel kell kelni Kép

Ági,
Én is nehezen sakkoztam ki, hová jelentkezzek. A nyelvvizsgák még csak meglennének, de a 8 félévet sokalltam. Egyrészt már 31 éves vagyok, másrészt hamarosan tervezzük a kistesót, és amellett ez már kemény lenne.
Szóval azt néztem, hogy max. 4-6 félév legyen, Budapesten, esti v. távoktatás v. levelezõ, és persze a téma is megfeleljen... Nem sok minden maradt.

Sasha,
Solyminak is a kanál jön be (imádja szopogatni), meg a szimplás kávéspohár, amibõl klasszul tud inni.

Nyelvtanulás: én heti 2x2 órást néztem ki (németet), szerintem ennyi bõven elég. Úgyis az a lényeg, hogy az ember még otthon rátanuljon. Nekem szerencsére itt van az anyukám, de õt sem lehet teljesen kizsigerelni

Üdv:
Zita
parazita
 


Panda!

Elvitte az egyik szomszédunk a gyerekét a közös dokinkhoz. És hát szopiügyben megint alakitott.Kép Két hónapos: adjon szopi után gyümölcsöt, ill. nagy baj, hogy nincs kakija, és ezért adjon reggelente 3-4 kiskanál cukros kamillateát a gyereknek, 3. nap már lehet egy 1/2 dl is!KépKépKép
Mondtam korábban, hogy a dokival elégedett vagyok, de azt elfelejtettem mondatni, hogy szopiügyben ne hallgasson rá.
Ugy látszik, mi a férjemmel annyira határozottnak látszottunk ilyen kérdésben, hogy nem hozta fel késöbb a kérdéstKépKép, söt, amikor én 6,5 hónaposan az mondtam, hogy Nátán nem fogad el semmit, még ök mondták, hogy nem baj.
Na, itt tudjon megint kiigazodni az ember.
De ha elgondolom, hogy mekkora károkat okozhatnak!Kép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 

 
 

Siasztok!
Köszönöm a biztatást szopi terén, szépen haladunk. Már csak minden harmadik tápszer.

Pocok!
Szerintem nagyon jó név az Ajsa, márcsak azért is mert õsi magyar, ahogy egyszer írtad. Terka meg csak lehet, hogy írigykedik titkon, mert neki nem lett babója. Kép

myssnia+szilárd 11 napos
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Tali:
Csütörtökön 2-tõl találkozó a Mikkamakkában, beszéltem velük, várnak minket. Ki tud jönni?

Djeszter,
Majd megmutatom Lilinek is Marci képétKép.

Rit,
Nehogy lecseréld az anyatejet tápszerre, ha van még! Hogy mondhat ilyet egy doki? Lili volt, hogy másfél hónap! alatt 6 dekát hízott csak. Kérdeztem én is a dokit, hogy ez nem baj, õ azt mondta, hogy nem, a védõnõ is megerõsített ebben és az itteniek isKép. S lám egyszer csak megint elkezdett gyarapodni, pedig szinte csak anyatejet kap, leszámítva napi egyszeri gyümi vagy zöldség adagot, ami 20-60gr. Azért ez nem egy mennyiség egy lassan 8 hónapos babánál. Szóval kitartás.
A forgás miatt ne izgulj, ebben nagyon különbözõek a babák. Lili is utált nagyon sokáig hason lenni, most pedig ha leteszem hátra már fordul is hasra.

Gombóc,
A lényeg, hogy megpróbáltátok, talán legközelebb több sikerrel jártok.

Orsoly,
Ha arra az övre gondolsz ami magában az autósülésben van, azt úgy lehet hosszabbra kihúzni, hogy a lábrésznél megkeresel egy kis fém bigyót, aminél ki van vágva az anyag és azt benyomod, legalábbis a miénk így mûködik. Szóval ha ezt a fém akármit benyomod, akkor meg tudod húzni fönt az övet. Vissza úgy tudod állítani, hogy a lenti kilógó pántot (ami a baba lába között van) meghúzod. Ha nem erre gondoltál, bocsi.

Gumicukor,
Nagyon ügyes Dani!
Hát számomra is érthetetlen, hogy egy 6 hetes babát hogy tudnak otthon hagyni és vissza menni dolgozni. 6 héttel a szülés után én még alig tértem magamhoz + akkor még Lili éjszaka is ébredt nem egyszer, szóval nem hiszem, hogy ez jó lenne mamának és a babának.

Beszti,
Gyógyulj meg! Gyógyulj meg!!!Kép

Kataa,
Köszike.
Lilinek én még nem adtam anyatejberizst, õ most 7 és fél hónapos. Úgy tervezem, hogyha majd még egy étkezést be kell vezetni az étvágya miatt, akkor az már az lesz valszeg, addig maradunk az egyszeri zöldség és gyüminél.

Macsek,
Lili is pont így csinálja séta közben. Inkább nem alszik, pedig próbálok akkor lemenni, amikor aludni szokott. Csak sír és sír és el nem tudom képzelni, hogy miért. Az autósülésbe én nem szoktam berakni séta alatt, mert lassan már azt is le kellene cserélni, mert pont végigér benne. Nálunk a kenguru az alternatíva, de azt meg én nem nagyon bírom. Szóval nagyon gáz, már nincs is kedvem lemenni sétálni néhaKép. Múltkor próbáltam, hogy kicsit felültetem a kocsiban, de így is sírt.
Akkor Elli nagy macskaimádó leszKép.

Pocok,
Jó volt a papás séta történeteKép.

Ági,
Nekünk is Graco babakocsink, van de múltkor én már felültettem abba a félig ülõ pozícióba Lilit, mert már nem tudtam vele mit csinálni. Annyira be van öltöztetve, hogy teljesen jól csücsült így, de mégsem tetszett neki.
Azért nem szabad micrózni a tejet, mert nem egyenletesen melegít a micro. Ezért károsodnak a vitaminom és egyéb fontos alkotóelemek.
A nyelvtanfolyamot még én sem tudom, hogy hogy oldom meg, de lehet, hogy ki fogom használni a kerületi munkaügyi központ ingyenes tanfolyamát. Persze ez gondolom nem túl komoly, de alapozásnak jó lesz, aztán jöhet majd valami más tanfolyam vagy egy magántanár.

Csics,
Köszi!

Brokkoli,
Szépek vagytok!Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!Kép

Nyuszi,
remélem anyukád hamarosan jobban lesz.

Rit,
szerintem 5 hónapos babánál nem nagy baj, ha kevesebbet gyarapodik. Anna most 3 hónapos, heti 10 dekákat hízik, egyenletesen, és szerintem ha idõsebb lesz, ez tovább csökken majd. De hurkás, arányos, vidám, úgyhogy nem aggódom.

Gumicukor,
nem semmi, ha így folytatja Dani, akkor villámgyorsan el fog indulniKép.

Brokkoli,
a pelus Annának is nagy kedvence, nap közben aludni is úgy szokott, hogy egy kicsit az arcához kell érnie a pelusának. Úgy tûnik, az én porontyom is az ujját szereti jobban, mert bár sétához öltözködésnél elfogadja a cumit, máskor nagy ívben köpi kifelé. Megnéztem a profilodat, nagyon helyes kis család vagytokKép.

Pocok,
jókat röhögtem Motoros Manka kalandjainKép. Apukák nagyot tudnak alakítani, ezt már személyesen is tapasztaltam. Én a múltkor arra érkeztem, hogy Annán olyan furcsán áll a rugi, különbözõ dudorok és púpocskák voltak rajta. És ordít. Levetkõztettem, hát a bátyja XXL-es pelusa volt rajta, persze nem volt igazán patent az ötkilós kiscsajra. Kérdezem apát, õ csak a vállát vonogatta, hogy MINDENRE õ sem tud figyelni...

Betti,
nagyon tetszett a receptKép. Vajon miért van az, hogy iléyenkor vidáman kacagok az ilyen írásokon, de mikor ríltájmban lejátszódik valami hasonló otthon, akkor nem valahogy nem tudok röhögniKép?

Többen kérdeztétek a mikrót: a mikrohullám kinyírja az immunanyagokat a tejben. Olyan babánál, aki amúgy szopik, és megkapja ezeket, nem gond, de akinek annyi az egész napi anyatejadagja, na ott nem túl jó.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok

Mi megjartuk a METROT,de csak a bejaratig mert en nem tudtam hogy nem lehet gyereket bevinni: (((
Viszonta libero ott sem olcsobb mert 46/db-ra jon ki,ua mint a Rossmannban.

Csics
Hat mar ezt csinalja vagy 2 honapja,en gondolom azert is mert akkor jott ra hogy jobb ha betartja a napirendet mert kulnoben egy gyurott anya fog nezni ra ; )))

Paprazita
Ja emlekszem amikor voltal,meg is beszeltuk hogy kisbabaink mar a hasunkban nagy utazok lettek: )))
Mi voltunk egy csomo helyen voltunk de persze legtobbszor csak a noverem az uticel es a lenyeg hogy minel tobbet egyutt legyunk.Mi amugy is elegge ragaszkodunk egymashoz,minden nap beszelunk telefonon.Sajnos a mai napig nehez megszokni hogy nincs mindig itthon.Nekem van egy batyam is itt pesten de az nem ugyanaz .
De a lenyeg hogy a ferje egy nagyon inteligens es kedves ember es o a babak elott evente ketszer hazajart ugyhogy nincs azert a vilag vegen : ))))
A legjobban a chipset+salsa szoszt szeretem Amerikaban : )))))))

Myssnia
Ugyi vagy!!!

Ilke
Szoval akkor delelott felvaltva adsz neki gyumit vagy zoldseget???
Bocs a kerdesert de ugy olvastam hogy ha delelott megy mar a gyumi akkor kell a zoldseget delutan adni nek.vagy most akkor hogy???
Holnap en is felhivoma keruleti Munkaugyi Kozpontot es megerdeklodom a nyelvtanfolyamot,ha amr ingyen van.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Feltettem Marciról ideiglenesen egy új képet a profilomba. Ez most a kedvence. Tiszta extázisba jön, ha a fiúk csócsóznak.

Nálunk is a textil pelus a sztár. Marci mindenhova viszi magával, de Dani is ilyen volt. Kb. 2 éves koráig a pelus mindig a keze ügyében kellett hogy legyen.

Betti!
Jó a recept!
Errõl az jut eszembe, mikor Dani kb. másfél éves volt. Volt egy kedvenc könyvem, amit õ egy hirtelen ötlettõl vezérelve berakottt a mosogépbe. Én meg anélkül, hogy észrevetem volna betettem a ruhákat és kimostam. Gondolhatjátok mi lett a könyvbõl. Azóta is jókat nevetünk, ha eszünkbe jut. Viszont most már mindig megnézem mi van a mosógépben mielõtt bármit belerakok.

Lányok!
Unokahúgomnál beindult a lombik projekt. Holnap megy leszívásra, és csütörtökön vagy pénteken ültetik vissza. Szorítsatok neki.

Djeszter
djeszter
 
 


Ja igen. Ti mit csináltok, hogy néha a gyerek lábán is legyen zokni. Én hiába adom Marcira fel a zokniját, fél percen belül már le is kapja magáról és jól megcsócsálja.

Djeszter
djeszter
 
 


Sziasztok!

Betti!
Nagyon jó a recept! Hangosan nevettem rajta, még jó, hogy Peti nem ébredt fel rá.Kép

Pocok!
A történeted hasonló hatást váltott ki bennem, mint a fent említett recept.Kép

Gombóc!
Így is nagyon ügyik voltatok!

Myssnia!
Ti is ügyik vagytok!

Nyuszi!
Jobbulást anyukádnak!

Brokkoli!
Nagyon szép család vagytok!Kép

Djeszter!
Aranyos Marci!Kép Drukkolok az unokahúgodnak! Zokni ügyben nem tudok segíteni, Peti még nem tudja levenni, legfeljebb lejjebb húzkodja.Kép

Macsek!
Jópofa lehetett a baba-cica jelenet!Kép

Ilke!
Mi - elõreláthatólag - megyünk a talira Petivel. Aranyos Lili.Kép

Mi jól vagyunk, Peti visszatérni látszik a betegség után a rendes kerékvágásba, bár még mindig sokat alszik.

Jó éjszakát mindenkinek!

Dió és a már alvó Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok!

Huuuuuuuu,de regen nem irtam!De olvasni altalaban olvaslak!

Szeretnek kerdezni töletek valamit!
Rebi kb. egy honapja kap valamifele hozzataplalast,de nem eszik tul sokat.Ti hogy csinalnatok?(Ilke? Ti is igy alltok valahogy...Kép)
Marmint en altalaban egyszer adok neki valami fele zöldseget es egyszer valami fele gyümölcsöt.(tehat naponta 2X Kép )Együtt jövünk a nagyjabol harmad bebieteles üvegnyi mennyisegre.
Növelnetek a gyakorisagot,vagy majd csak akkor, ha a ketszeri etkezesnel mar nagyobb erdeklödest mutat???
Szerintem eleg majd akkor.
Hiszen a cici az tovabbra is nagymenö es most a lenyeg ugy is "csak" az, hogy megismerje a kajak izet es egy esetleges allergia napfenyre kerülhessen.A sulya miatt azt hiszem nem nem kell izguljak, egy honapja volt 8300 gr es 68 cm.

Egyebkent jol vagyunk, Rebi igyekszik negykezlabra allni, sikerül is neki, mostmar 7-10 mp-re.Neha meg csak harom "labon" all, mert valamit mindenkeppen meg kell fogjonKép

Maar annyi tagja van ennek a topicnak, nem tudom, Ti hogy gyözitek, hogy szinte mindenkivel beszelgethessetek!?Egyre nehezebb lesz!Mint eszrevettetek, en mar feladtam,pedig, irnek en szivesen naponta többször is....

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sziasztok!

Nalunk csutortoki tali ugrott, aznap kapja Lacko a 2 honapos oltast.

Gumicukor en kifejezetten nem birom az amcsi eletmodot, gondolkodasmodot stb. Es erdeklodve nezem meg neha a Bebilesen cimu amerikai sorozatot.Kép

Pocok! Az apukas sztori kesz.itten rohogtem hangosan a gep elott!Kép

Ugye csutortok reggel kapja Lacko a 2 honapos oltast. Pentek este meg mennenk le a nagyszulokhoz Szolnokra. Ugye nem gond igy oltas utan menni?

Ilke! Igen, az autosulesben levo ovre gondoltam. Sajna a mienkben nem igy mukodik, de en ertem am amira gondolsz.KépCsak a hevedereket nem lehet hosszabbra venni, es a baba laba kozott levo pant nincs osszekottetesben a tobbivel. Na mindegy, igy latatlanban nem nagyon tudom elmagyarazni, szerintem majd egyszer elmegyunk a Minimanoba es megkerdezzuk.

orsoly es Lacko (9 hetes)
orsoly
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de ez a szeparációs szorongás kicsit igénybe vesz. Elég súlyos eset a lányka, bár mindig is anyafüggõ volt. Most ez megháromszorozódott.
Már két fogunk vanKép

Betti!
Könnyesre röhögtem magam a recepten, apa meg csak nézett, hogy ilyen vicces ez a babanet?Kép

Ilke!
Mi is megyünk a talira, ha nem aznap kapjuk a szurit. Már nagyon szeretnék menniKép Mivel érdemes? Babakocsi vagy jó a kenguru is? Le lehet ott tenni valahova a gyerkõcöket?

Kataa!
Múlt héten mi is a bejáratnál vártukl meg apát a Metrónál, mi sem tudtuk hogy nem szabad kisgyerekekenek bemenni.Úgy kell nekik.

Képzeljétek!
Anyukám még novemberben rendelt a Kismamától hordozókendõt, mondván hogy karácxsonyra megkapom. Hát azóta is jön, pedig apa már szólt nekik, hogy vissza a pénzt, vagy küldjenek egy biciklit, mert kinõtte már a lány. Mindig megígérik, hogy küldikKép Tudom, hogy lehet venni is, de anyukám nem pesti és csak jót akart.

Jókedvet kívánunk mindenkinek!Kép

Pemeske és Gréta 5 és fél hónapos
pemeske
 
 


Zulu,
Hát apukák, jajKép, a mienk meg a patentokat felejti el mindig bekapcsolni. El nem tudom képzelni hogyan, de ha õ öltöztet, tutira végig kell nézzem Lili.

Kataa,
A METRO-t én is sajnálom, régebben sokszor jártunk oda vásárolni. Jó volt, hogy ott kartonszámra megvehettünk mindent és jóval olcsóbban, mint máshol. De sajnos 10 éven aluli gyereket nem lehet bevinni.
Hát én nem ragaszkodtam ennyire ahhoz, hogy szétválasszam a gyümit meg a zöldséget. Amikor pár hétig már gyümit evett, akkor megkóstoltattam vele a krumplit, majd a sütõtököt, sárgarépát a héten pedig a céklát tervezem. Szóval ezeket variálom. Napi egyszer kap ilyesmit, ma pl. krumpli+alma+anyatej volt a menü, és 50 gr-ot meg is hamizott belõle. Délelõtt Lili nem nagyon fogad el még semmit, olyan 1 és 4 között szoktunk fõzizni, tudom, hogy ez talán kicsit nagy idõintervallum, de ha épp elalszik és mondjuk 3 órát, akkor csak akkor tudom megetetni ha felébred. Viszont azt már nem nagyon lehet, hogy kihagyom, mert ha hiszed ha nem látni rajta, hogy várja márKép. Hát itt tartunk most.

Djeszter,
Nagy drukk az unokatesódnak!
Lili is nagy zoknifalóKép. Kesergek is néha, hogy vagy olyan zoknikat lehet kapni ami lecsúszik a lábáról, vagy olyat ami olyan szoros, hogy még a minta is látszik a lábán.

Rzsuzsa,
Jó lenne, ha ti is el tudnátok jönni.

Dió,
Köszike.

Kryss,
Lilinek csak 1x adok egy nap mást a tejcsin kívül, ahogy azt Kataa-nak írtam le kicsit feljebb. Az elején én figyeltem, hogy egy-két kanál, aztán két-három kanál, de most már Lilire bízom. Ha csak 20 gr-ot eszik akkor annyit, de van, hogy 80-100gr-ot is lenyom, azért leginkább olyan 40-50-60gr-ot eszik. Egyenlõre én igyekszem olyanokat adni ami tutira nem allergizál. Alma, krumpli, s.répa, sütõtök, õ.barack. A körte hasmenést csinált neki, így azt csak 1x kapott eddig. Viszont mindig szoptatás után kínálom meg.
Nagyon ügyes Rebi, hogy már négykézlábazikKép. Lili is próbálgatja néha, de sajnos a keze még nem olyan erõs mint a lába, így általában orra bukik rögtön ahogy felemelkedikKép.

Orsoly,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira. Szerintem péntek estére már ha minden igaz akkor el is fogja felejteni az oltást Lackó.
El nem tudom képzelni, hogy milyen autósülésetek lehetKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Zita:
mérni én is csak a dokinál szoktam - bár az elején bebiztosítottam magam egy mérleggel, de aztán elég hamar rájöttem, hogy a dolog csak az én megnyugtatásomra/idegesítésemre szolgl, hiszen, ha éhes eszik, ha meg nem, akkor nem lehet beletömni egy falatot sem. Kép

macsek:
szia, de örülök, végre valaki, aki szintén macskázik bébi mellett. Nekem eddig mindenki elõ akarta adni, hogy talán meg kéne válni tõle. Én persze ilyenkor jövök a kis herceggel, meg mindennel - de alapjában véve nem nagyon tetszik a dolog senkinek rajtunk kívül. Szintén ex kandúr birtokosok vagyunk (vagy õ birtokol minket??) ráadásul a mienk XXL -es (értsd több mint 8 kiló), eleinte fenntartásaink voltak, hogy vajon hogy fogadja majd az "új gyerek" érkezését - de láss csodát imádják egymást. Jellemzõ, hogy Dodo egybõl leeagálja a hol a cica kérdést, és elkezd körbe-körbe nézelõdni, amíg meg nem találja - ugyanez persze sem a papa sem a mami szóval nem mûködik KépKép
Õ is imádja markolászni aszõrét és hangosan kacag hozzá - Persze Belfi (Belfegor - de manapság egyéb tulajdonságainak köszönhetõen Beles) ezt csak egy ideig honorálja. Persze a felügyelet nálunk is indokolt, hiszen ha túlságosan molesztálásnak érzi Belfike a dolgot a pofon azért "mancsnál" van. Megjegyzem idáig még nem igazán került rá sor (1x egy kicsi), ellenben puszit azt már adott a kobakjára - egy figyelmeztetés: ez sem jó, mert annyira érdes a nyelvük, hogy leszedi a felsõ vékony hámréteget. Kép

Kataa:
A Tétényi úton a Szt. Imrében okt. 1-jén hajnalban, de 4-én reggel már le is léptünk Kép és te??

Betti:
király a sütirecept!!!! Kép)

csics:
mit tud?? lásd a fentieket a macsekkal kapcsolatban. ezen kívül mindfent megfogni és a szájába nyomni - ha nincs elég közel a kiszemelt áldozat, akkor a legújabb módszer a "söprögetés" - ez elég hatásos, tud még baromi értelmesen nézni, dumálni ezerrel, gyöngyözõ kacajjal nevetni és persze hisztizni is, és a legújabb, hogy hintáztatja magát az ölünkben, ill. kinyomja magát lábbal - így még a híd is megy, persze a feje a másik végpont.Tudja, hogy a bohóca madzagját meghúzva emeli a lábait, meg még egy csomó mindent, amit gondolom Petike is Kép ja, és 5 hónapos

Zulu:
köszi, nekem is leginkább azzal van bajom, hogy így most hetente járhatunk vissza hozzá súlymérésre - meg emiatt lehet, hogy a szuri is csúszni fog.

Pocok, Zulu:
a történet nagyon szupi, a papánk viszont beállhat a tieitek mellé: õ meg rendszeresen elejét háttal adja fel a rucikat, még a hímzett állatfigurák sem jelentenek segítséget KépKépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Pemeske,
Gyertek!!!Kép Bármivel lehet jönni, ahogy neked kényelmesebb. A babákat le lehet tenni. Van kihúzható ágy, de mi kértünk múltkor plédeket és azon játszottak a babák. Mi meg jól körbe tudtuk õket ulniKép. Gratula a fogakhoz! Hû, ha belegondolok, hogy a Westend-be még milyen picike volt Gréta, és már foga van!?Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Ilke!

Fém bigyó?Kép
Elárulom, hogy a mienkben egy gyönyörü müanyag (vikágoszöld) kapcsoló! És nincs az anyag kivágva. Szóval ez is autósülésfüggö!

Kryss!

Szerintem nem érdemes új étkezést bevezetni, amig a másikkal nem vagytok értelmes mennyiséggel. Mi még (igy lassan 8 hónaposan) az 1-gyel próbálkozunk, kevés sikerrel.

Djeszter!

Zokni csak itthon (szerencsére nincs hideg, ha nincs rajta, az se baj), általában nálunk is a szájában köt ki (aztán a radiátoronKép). Ha máshova megyünk, akkor max. harisnya fölé, és akkor nem gond, ha leveszi.

Ági!

Az uszodát még nem próbáltam hamiügyileg!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok! Kép

Egy 8 napos pici cseresznyeszájú Julcsi lány anyukájaként jelentkezem be hozzátok. Néhányótokat már ismerem a "Friss" kismamákból. Jöhetek ide az egész pici babákkal kapcsolatos gondjaimmal is?
Ha érdekel Benneteket, a [url=http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi" TARGET="_top]http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi[/url]
oldalon láthattok minket, a szüléstörténetet pedig a "Friss"-be irtam, hiszen Nektek már nem olyan érdekes újdonság az ilyesmi Kép

Kataa, Zulu, Gumicukor Kép
köszönöm a gratulációkat!

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem, lemaradtam a temarol. Kép
Miert nem lehet az anyatejet mikroban melegiteni? En a lefejt tejet a hutoben tarolom, es a mikroban JET funkcion 15 mp alatt melegitem szobahomersekleture. Ez most jo vagy igy nem szabadna? Akkor hogy kellene?
Kerlek, segitsetek!

Kryss, en is szivesen segitenek masoknak, de en meg eleg kezdo vagyok. Kép Igy sajnos inkabb csak kerdezek...Kép

Koszi szepen,
Gombóc
gombóc
 
 


Hali!

Ma végre kiirtattam az õserdõt a lábamról!

Kataa

Szép kis karfiolfülü fiad lesz, ha birkózó lesz Kép Mint a Péter a VV-ben. Kép

Ma csináltam fincsi uzsit Daninak: kukoricadara + körte + banán + kicsi kefír. Nyakalta befelé, nagyon ízlett neki. Hétvégén a püréje mellé kapott egy kis tálkában párolt répát, brokkolit, zellert ment a nyúlkálás ezerrel és hamizta befelé Kép Persze utána takaríthattam, de a legfõbb, az õ kis öröme.

Macsek
Mi úgy oldottuk meg az autósülést, hogy tettünk alá egy Microsoft tanfolyami anyagot, majdnem 15 cm vastag és úgy rögzítettük a bizti övvel, így kilát Dani. Amikor kocsival megyünk, mindig alszik benne, meghallja a motorzúgást, ,már vágja is be a szundit.

Kataa
Akirõl írtam az USA-ban ott a család ellenzi a szoptatást, tájékozatlan barmok, az az igazság, és eléggé elszomorító. Ráadásul a férje nem is engedi haza Mo-ra a csajt és nem is jönnek, csak a szülõk szoktak kimenni néha. Ilyen férjem lenne, akkor már rég nem lenne az, az tuti. A tesód pedig jól csinálta!

Pocok
Csörgõ Teri én sosem bírtam, bár nem tanított. Talán a Terkával ki fog békülni. Ha nekünk lányunk lett volna, akkor Lizandra lett volna.

Kataa
Anyatejberizst én 6 hónapos kor után adtam és délután, gyümölccsel.

Csics
Nem is bántónak szántam, na! Kép Azért olvaslak ám, már lassan megszokom Kép Chellotok van? Bár az 11900 pénz havonta. Nekem jó, mert a cégem fizeti a nethozzáférésemet, ráadásul megoldottuk úgy, hogy egy elõfizuval egyszerre 3 géprõl tudunk netezni. Hiába mi vagyunk az informnatikusok gyöngyei a párommal. Látnátok mi van itthon, kábelrengeteg Kép

Szabadszoftver mánia = Linuxos õrület = 600féle verzió és nem mûkszik semmi + sufnituning Én inkább MS párti vagyok, sokkal megbízhatóbb, bár vannak rossz oldalai is néha.

Lányok!
Nem tudjátok hol lehet Libero Up and Go-t kapni 8 kg-tól? DM-ben nuku, tesco-ban sem láttam. daninak lassan a nagy izgés mozgásban már az kellene, mert múltkor már majdnem kakigurulósdit játszott Kép

Myssnia
Csak így tovább, nagyon ügyi vagy!!!! No, meg ügyes ez a Szilárd gyerök Kép

Másoddiploma
Én eredetileg fogorvos néni szerettem volna lenni, de nem vettek fel, ezért lettem informatikus. Most megcsinálhatnám, de hát bazi hosszú idõ, na meg nappali is...

rit
nekünk is van mecsekunk, de õ nem engedi, hogy nyúzza a Dani, pedig nagyon szeretné, de kutyázni szokott, utána persze mi is kezet mosunk. Cuki, ahogy mosolyog rá. Egyébként a kutyánk minden este fürdik teljes habfürdõs lemosásban részesül és csak bizonyos helyekre van bejárása a lakásban, máshová nem is megy be. Már kiskora óta így nevelték, ezt szokta meg. pl. a szobákat nem mászkálja össze, ,csak a kályha mellett szokott feküdni, meg az elõszobában szokott mászkálni napközben, este pedig fürdés után elmegy alukálni a helyére.

Kangí
Üdv közöttünk!! Persze, ,hogy jöhetsz! Én szoktam válaszolni, feltéve, ha tudok Kép
És igenis újdonság az ilyesmi, ,mert amikor szüléstörténetet olvasok, ,akkor mindig eszembe jut az enyém is!


gumicukor és álldogáló danika

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Szia Kangi!Kép
Megnéztem, tündéri!

Lányok, én már régebben is gondolkodtam azon, hogy a szülésre felkészítõ tanfolyamokon miért nem fektetnek nagyobb hangsúlyt a kispapák képzésére. Gondolok itt a " Hogyan adjunk rá gyermekünkre egy kombit negyed órán belül", "A pelenka elölnézetbõl",a "Mennyi idõt bír ki egy bébi talpig bárányban egy 25fokos nappaliban" és hasonló témakörökre. Bocs, kifelejtettem a kedvenceimet:a "Mi a különbség a popsi-és az arckrém között", és ennek mintájára a "Miért NE popsikenõccsel fürdessünk" tárgykört.

Pakoltam fel egy új képet Annáról, ugyan kissé nyuszis, de nem volt idõm kiszedni. Malacról is lesz majd kép, csak össze kell rakosgatnom.
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok

Orsoly
A mi autós ülésünkben sincs összeköttetésben a lenti pánt a többivel, de ha felhajtod a huzatot, akkor ott kell lennie a fönti pántok lefogatásának. Szerintem Ilke is erre gondolt.

Pocok
Nem semmi lehetett a Margitszigeti körséta az apuciknak. Kép Kép Kép Kép

Ilke
Mi is megyünk a talira!!!! Ebéd után. Kép

Képzeljétek Levi is 2 napja teljesen átalussza az éjszakát, 5 óra felé egy kicsit megébred, akkor kell neki a cumija (amit a sötétben egyedül nem talál még meg), és utána alszik reggel 8-9-ig. Nem hittem volna hogy 1x eljutunk ide, de sikerült, és nagyon büszke vagyok a fiamra, hogy hagyja aludni anyucit is most már.

Tettem fel új képet a kis "kutyázó" manómról.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Kangí

Nagyon szépek vagytok a képeken! Sugárzik a boldogságtól! Olyan ctg-s pocakos nekem is van ám! Szerintem a férjed valahonnan nagyon ismerõs nekem...

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Kangi!

Gratulálok Julcsihoz.Kép

Sorstárs vagyKép, mert mintha 8 hónappal ezelötti szülésem történetét olvastam volna újra (a hörgés ébredés után nálam kimaradt, meg én már a vajúdás alatt is cifráztamKép). A legemlékezetesebb nálam a lekötözve a mütöágyon, kevés tolófájással megspékelt, lihegjünk, de ne nyomjunk, "mindjárleugrokalekötözésellenéreis" fájás volt.
Jó lábadozást, remélem hamar felépülsz!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kangi, most olvasom csak! GRATULALOK es SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK!!!!! KépKépKépKép
Megneztem a kepeket is, nagyon aranyosak vagytok! Kép
Szia,
Gombóc
Gombóc
 


Gombóc,
mikró tönkreteszi az immuncuccokat az anytejben. Ha sokat cumisüvegezel, érdemes melegítõt venni, mert az lassan melegíti fel a tejet, optimális hõfokra. Praktikus olyant választani, ami szivargyújtóról is mûködik. Kicsit macerásabb, mint a mikró, a lassúság miatt, én anno azt csináltam, hogy gyorsan betettem melegedni, és addig pelenkáztam/fürdettem/öltöztettem.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu!

Hangos kacaj a részemröl!KépKépKép
Bár a sort biztos tudnám böviteni...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti,
a sor végtelen hosszú...Kép A pasik bonyolult szerzetek, mint ugye tudjukKépKépKép.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok Lanyok,

De reg irtam...vagy csak nekem tunik ugy?
Lili mostanaban delutanonken es estenkent nagyon nyugos (4-5 korul rakezd es csak ejfel utan hagyja abba)...utan meg negyon hulla vagyok...de kitartoan olvasok. Az ugyanis szopi mellett is megy. Lili mellettem fekszik mellette meg a laptopi...csakhat irni azert megsem tudok igy...

Ilke,
Konyvlistadat atemileztem Apacskanak...jo mi? Az egyik szobabol a masikba emileket kuldunk egymasnak...hat igen, ez a technologia...meg a lustasag, hogy kinyomtassam Kép
Kataa, Te is mondtad, hogy kuldesz listat. Jo lenne minel elobb, hogy ne kelljen tobbszor nagykereznunk.

E-k, avagy adalekok, aromak...
Volt egy musor a TV-ben, amiben az E-krol volt szo. Ott azt mondtak, hogy mivel az E-k a termeszetes anyagokat masoljak, elvileg nincs veluk semmi gond. Csakhogy a termeszetben nem talalhato tiszta betakarotin, aszkorbinsav...es ez a tisztasag is lehet, oka annak, hogy allergiat es mindenfele gondot okozhatnak...szoval csak az a gond az E-kel, hogy nem termeszetesek.

Csics,
Ezt nem ertem. miert csak 1 eves korig van tamogatas az agyhartyagyuszi elleni oltason? Lili dokija csak 1 eves kora utan javasolja. Es egy kerdes: Az 1 eves kor elotti masfajta oltoanyag, mint az 1 eves kor utani? Ha igen, melyik a jobb?

BK - azelott en is neztem, de mostanaban meg csak a TV-ig sem jutok el...pedig neha jo lenne...bezzeg Apacska a babamuszakjat is a filmekhez ighazitja Kép

Csics,
Mi az a babatej?

Szeparacios szorongas - en itt hallottam rola eloszor...siman rahagytam mar parszor a nagyira Lilit.

Timici,
Remelm, javult azota a cicid.

Lanyok
Ha egyedul mentek a babuval autoval, akkor az elso, vagy a hatso ulesre teszitek?

Brokkoli,
Irigykedek Zsofi kacagasara Kép
Lili meg nem nagyon csinal semmit...Persze kis imadnivalo, de mikor kezd el gagyaraszni, meg nezegetni a kezet? Most ket honapos. Nem kene mar. Ugy irigykedek, mikor irja valaki, hogy ezt meg azt csinalja mar a csemeteje. Persze a fejvedon nezegeti a macikat, meg a csorgo is lefoglalja par percre, meg veletlenszeruen jonnek ki hangok a kis torkocskajan, meg mosolyog is...huuuu...nem is tud olyan keves dolgot az ne lanyom igy ket honaposan, ugye? Kép

Lanyok,
Anyukam mondta, hogy en kisbaba koromban a szallonat szerettem, es a doki mondta neki, hogy nyugodtan adjon nekem, ha kerek...hat en majdnem padlot fogtam...amugy most ki nem allhatom a szalonnat...

Viki,
Az Anna nev nagyon szep Kép

...na most megyek, mert Lili eddig birta...

folyt. kov.

gomb
gombolyu
 
 


Viki
Én közel lakom a Margit kórházhoz ha gondolod akkor hozzad fel Levit.

Macsek, Orsoly, Dió
Néha már én is kiakadok. Nekem is a férjem csak este jön haza. Reggel mikor elmegy még ágyba vagyok és este mikor jön akkor meg fürdetés, vacsi. Úgy várom mindig a hétvégét mert akkor õ soha nem dolgozik és akkor tudunk csinálni közös programokat. Mindjárt itt van húsvét és akkor egy kicsit több idõnk lesz együtt lenni. Utána meg máj 1, és majd Pünkösd. Jól megnéztem elõre az összes ünnepet.

Dió
Nem tudom, hogy melyikbe de valamelyik kismama újságba tesztelik az etetõszékeket.

Dec8
Én is kiszoktam tenni a Petrát az erkélyre, nagyon szeret ott aludni. Ahogy beteszem a kocsiba már el is alszik.
Oltás A Petrának a BCG csak 5 hónaposan látszott meg már én is aggódtam, hogy újat kap de végül nem kellett.

Beszti
Én a fóliás gesztenyére gondoltam (fagyasztott), ez nem dobozba van. Amit a gesztenyepüréhez szoktak tenni.
Nagyon ügyes Nátán, biztos már nem sok kell a mászáshoz.

Nyuszi
A Petra is mindig addig ficánkol a szõnyegen amíg el nem éri a parkettát. Nagyon szereti ütögetni.
Anyukádnak jobbulást!

Ági
petra2
 
 


Sziasztok lányok!

Éppen éjjeli ügyeletben vagyunk. Bogika ilyenkor szokás szerint nyügösködik, de most kicsit apa dajkálja. Apuci erre a hétre kivette a kispapa szabadságot. Olyan jóóó! Kép
Sétáról:
Bogika többnyire ébren van séta közben, és nézelõdik.
Tegnap voltunk sétálni is együtt apucival, és végre meszebb is jutottunk a környezõ utcáknál, ugyanis elmentünk kocsival a Gellért hegyre és a Citadellánál tologattuk a babakocsit. Csodaszépen sütött a nap, marhára élveztem.

Kangi Üdv, és ezer gratula! Kép

Az elmúlt napokban többször is belefogtam, hogy írok, de a kis éjjeli terroristám mindig kifogott rajtam. Fantasztikus érzékkel kezd el azonnal nyüszögni, amint akár én, akár az apja szeretne valamit csinálni. Az, hogy pl. együtt vacsorázzunk, olyan nincs. Ha leülünk az asztalhoz, abban a percben elkezdi a nyüglõdést... Kép
Szóval azért próbálom olvasni a topicot, de a hozzászólásra már többnyire nem marad idõ. Kép

Tornáról:
Brokkoli, fogok is itthon tornázni. Most már kicsit több idom lesz talán, amióta már csak 7 szopi van egy nap. (Nem akarom elkiabálni, mert még csak pár napja jutottunk el ide...kop-kop) Ha már ilyen témában mozogsz, esetleg tudsz ajánlani valami olyan videokazit, amit érdemes megvenni?

Sziasztok!

Kispici
kispici
 
 


gumicukor: ha nem vagy a Linux terén elég tájékozott, akkor légy szives ne nyilatkozz. Az én gépemen 3 éve csak Linux van, és minden müködik, amit használni akarok. Egyébként meg nemcsak a Linux Szabad Szoftver, hanem pl. a FBSD is. (www.fsf.com)

gombolyu: nem 1 é. kor alatt van támogatás, hanem 1 éves kor alatt az önkormányzat is támogatja (pont azért, mert a 3 oltás együtt k.... drága) még pluszban. 1 é. kor után már "csak" a TB támogatja (magyarul a recepten fizeted kb. a felét az árnak).

Forti: gratula az alváshoz!!! Szerdán sétáljunk KépKép

ilke: csütörtöki tali nekünk OK.

kangi: gratula!

Megyek vissza aludni Kép

zsani
zsani
 
 


Szia Kangi!

Épp a napokban jutottál eszembe, hogy mi lehet veletek. Úgylátszik, ez megérzés volt...
Irigyellek, mert olyan fitten és üdén nézel ki a képeken, szülés alatt/után is. Én asszem egy kicsit lepusztultabb voltam Kép
A párod arca nekem is rémlik valahonnan, nyilván a somlói halászléfõzõ versenyrõl Kép.
Gratulálok Julcsihoz, nagyon aranyos bogárszemû kislány!!!!


Üdv:
Zita
parazita
 


Gomb!

Mi szigorúan hátra kötjük be, mert elöl utasoldali légzsákunk is van, és akkor a Nátán-féle, menetiránynak háttal beköthetö üléseket nem szabad az elsö ülésre tenni. A késöbbi üléseket (amikben már rendesen elörefelé ül a baba/gyerek) már igen, Beni ült is már elöl.
Bár jó lenne látni, mit csinál, de pont azért tesszük gyerekülésbe, hogy megvédjük, ha valami baj van (nem leszKép), igy a biztonsága az elsö, marad tehát hátul.
Egy könyvlistát még én is küldök neked ma, jó? (Remélem nem felejtem el!Kép)

Ági!

Gyakorlatilag mászikKépKép, legalábbis a technika már megvan, de még csak pár mozdulatig közlekedik ugy, ha hosszabb távra indulna, akkor kuszik inkább.

Timici!

Segitett valamit a dolog? Jobb a melled?

Ilke!

Ha minden OK lesz velem (talán javulgatokKépKép), akkor i is megyünk. Benit már eladtam az apjának, kocsit megszereztem!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok,

Djeszter, Elli lábán is csak olykor-olykor marad rajta a zokni. Csak akkor, ha éppen nem figyel oda, amikor ráhúzom. És Elli is mindig textilpeluson alszik, hason. Reggel mikor felébred, elkezdi gyürögetni meg nyalogatni. Kb 5 perc alatt teljesen eláztatja a nyálával. Este meg úgy alszik, hogy az egyik kezét becsúsztatja a pelus alá és aztán az arcához simítja így együtt a kettöt. Napközben viszont van egy piros "rongya", azt szokta nézegetni, tekergetni, megenni. Kép

Szemeske, ismerös ez a szeparációs szorongás. Csak én azt hittem, hogy majd 8 hónaposan kezdödik. Lassan már senkivel nincs el rajtam kívül. Még az apja kezéböl is engem keres a szemével. Kép Tegnap meg itt hagytam az öcsémre, akit amúgy jól ismer és jól elvannak együtt. Meg már nem is elször maradtak kettesben, igaz, sose hosszú idöre, mindig max egy órára scak. Nos, tegnap utánam szólt az öcsém, hogy jöhetnék lassan hazafelé, mert üvölt a gyerek. Azt mondja, hogy 5 percig egész jól elvolt, aztán körülnézett, rájött, hogy nem vagyok és elkezdett bömbölni. Akkor már csinálhatott szegény amit akart -és ami máskor jól beválik- semmi nem segített. A vicc az, hogy amint beléptem az ajtón a gyermek elkezdett vigyorogni, de aztán amikor nem vettem át azonnal (kezet kellett mosnom), olyan üvöltésben tört ki, hogy még. Aztán atvettem, akkor lenyugodott és tölem már vigyorgott meg magyarázott megint az öcsémnek. Erre visszaadtam neki, hogy kipakoljak. Na, mondanom sem kell, hogy ekkor megint elkezdett hisztizni.

Tényleg, lányok, csinálja valamelyikötök babája azt, hogy ha kiakad, akkor elkezd sírni, aztán egyszer csak nem vesz levegöt? MErt az enyém rendszeresen. Ilyenkor lilul-kékül és szó szerint nem vesz levegöt. Egy darabig. (Egyszer lemértük, 48 másodperc volt! Mondjuk ez extra hosszúnak számított, ennél azért jóval rövidebbek általában) Tiszta hiszti a kiscsaj. HA valami nem úgy van, ahogy szeretné, akkor ezt produkálja. Hogy fogom én így befejezni az egytemet? Ilyenkor rá szoktam fújni, majd ha már vesz levegöt, akkor magamhoz ölelem. Ilyenkor már nem is sír, csak elpilled a karomban. Mit szóltok ehhez?

Ezt most elküldöm, mert felébredt a manó. Aztán majd tovább olvasom a tegnap esti termést.

macsek
macsek
 


Sziasztok!

Régóta olvaslak benneteket,de csak most regisztráltam magam.
Szeretnénk bekerülni a táblázatba 23 éves vagyok,Levente 2002.07.05-én született Óbudán lakunk,kihagytam valamit?
Jõvõ héten lesz a kisfiam keresztelõje és még nincs ruhája,tudtok valami jó boltot,ahol nagyobb gyereknek is árulnak,vagy esetleg nincs valakinek eladó használt?
Levente már több,mint 11kg és 74cm,de 80-86-os ruhát keresünk.
Ildi és Levente
hildi
 
 


Jo reggelt
Ilke
mi lehet hogy megyünk de még nem biztos majd holnapra elválik ,de lehet egy kérésem ? nem lehetne az áprilisi talit a szabadba tölteni ?.

Apukák
ugylátszik az én férjem az egyetlen aki nem kever össze semmit nem keveri össze a fürdetöt a popsikenöcsel Kép nehezen is tudná hisz én szoktam bekeni a popsiát petikének visszont ö fürdeti a petikét és még a ruhát se adta rosszul rá egyszer sem Kép .De ne aggodjatok 2-3. gyerekel már az apukák sem követik el ezeket a hibákat nézetek el nekik Kép .

DJeszter
petikének idáig lábas rugija volt igy a zokni nem kellet de mostanába már kell mert vetünk neki rendes nadrágot igy zokni is kell és petike le is huza a zoknit a lábárol ahogy kell .Kép

Pemeske
mi az a szeparácios szorongás ?

Rit
az ölben hintázást kivéve mindent tud petike ,de azölbe hintázás helyet kuszás van segitségel és csibészes nézése is van amiután várhato hogy valami zsiványságot fog müvelni PL:kaja közben a kezét vagy a lábát a szájába veszi hogy csupa kajás legyen és nekem megkejen törölni és mikor rászolok hogy most ez mire volt jo akor nevet ezerel Kép persze ez a rászolás is viccesen megy mert viccesen megkérdezem töle hogy ez most mire volt jo és közben mosolygok ö meg elkezd nevetni Kép.

Gumicukor
ez szemétség szerintem hogy nem engedi haza a fére a lányt Mo talán atol fél hogy valami okosat is tanul a lány a szopirol és azt fogja csinálni és nem azt amit ott mondanak neki .más pont azért irtam neked hogy töled szivesn veszem a kritikát mert nem haragszom rád nekünk nem cehellon van mert itt Kispesten nem ök adják a tv szolgáltatás sem az internetet hanem az EMKTV és náluk 10000ft fix dijat kell fizetni az internetért , nálunk is 2 gép van egyelöfizetésel és hát nálunk is van jo pár különbözö kábel Kép és nálunk is MS van mert a párom szerint jobb a kezelhetösége mint a Linuxnak pedig az is van nekünk .

Forti
nagyon aranyos a monod a képen Kép

Gömb
az 1 kérdésedre Zsani már megadta a választ a második kérdésedre hogy az másfajta-e az 1éves kor elötti mint az utáni nem tudom csak azt hogy kétféle oltoanyag van a kunjugált oltoanyag ezt adják be 1éves kor allat és nagyon drága viszont imunmemoriát hoz létre és 15évig véd a másik a nem kunjugált oltoanyag ezt 2évesnél fiatalabb gyerekeknek nem adják be és nem is hoz létre asziszem imunmemoriát de eröl van egy egész oldalas leirás az e havi Kismama ujságban.remélem jol irtam mindent le de ha nem akor Beszti majd Kijavit vagy Zsani .

Babatej
pontosan én sem tudom de majd megnézem a Kismamában mert most azt e-havi számban van rola egy cikk .

na most már abahagyom a dumálást mert kicsit hosszu lett Kép

Csics és Petike Kép
csics
 
 


Sziasztok

En is eleg reg irtam, de tenyleg olyan sokat irtok,hogy mire elolvasom (a felet... Kép ) addigra Jazmin mar fel is ebredt , es eselyem sincs irogatni!

Kangi!
Udv. itt is! Jo,hogy atjottel! Kép

Zulu
Anna nagyon edes!!

Forti
Meglestem Levit is, tunderi!Es nagyon ugyi az alvassal!

Gomb
Csak somolyogtam az atkuldott emilen! Kép Mi mult heten csinaltuk azt,hogy Apanak excelbe megszerkesztettem a Tescos bevasarlo listat (persze szortirozva) es atkuldtem neki emilen! Kép
Miert nem veszitek fel a BK-t videora es havonta 1x ha kicsit raersz, megnezhetned.Meg a reklamokat is at lehet porgetni!!
Haaattt....a szalonnas sztori se kutya ! Kép

KIspici
Azert remelem aludni is sikerult 1 keveset?!

Lanyok
Jazmin 2x szopizott ejszaka 15 perceket es ugy bealudt,hogy vegig aludtuk mi is az ejszakat. Mar nem eloszor...Kép Nagyon ugyes!
Tettem fel friss tegnapi kepet a profilomba.

Szep napot mindenkinek
Norka es a 23napos Jazmin
norkini
 
 


Helló!

Megint lemaradtam olvasás ügyileg, most kezdem a hétfõt.Kép

Ági!
Mikrózni a tejcsit én úgy szoktam, hogy sürün megrázogatom az üveget, és ellenörzöm, igy elkerülhetõbb az egyenletlen melegedés.

Brokkoli!
Gabcsi is egy pelussal az arcán/arcánál alszikKép Mániájuk. Az a legjobb pelus amit szopinál használsz, (fiam szerint) miert abban ott a tejcsi illataKép

Kataa!
Igen sajnos 12 évnél fiatalabb gyereket nem lehet bevinni, mi is voltunk márKépKép

DjEszter!
Nagggyon jó a kép a profilodbanKépKépKép
Zokniügyben passz!Kép Gabcsi még nem a kezével szedi le, hanem a lába jár egyfolytában és ahogy a két lába egymáshoz ér, vagy az ágyhoz, le"dörzsöli"Kép Adjál rá harisnyát, azt nem szedi le olyan könnyenKép

Ilke!
Egyébként röhögni fogsz, de a Metro nem a legolcsóbb. Nagyon sok terméket az Auchanban vag a Tescoban olcsóbban megkapsz. Néha vannak jó akciók a Metróban a hifi részlegnél, vagy az édesség is jó áron van, de máskülönben.Kép De mivel se hifi cucc, se édesség nem kell, így nem is éri meg kimenni oda. Egyszer hasonlítsd össze az árakat, ha épp úgy adódik, és majd meglátod!

Szia Anemona7!
Üdv itt a babaneten!Kép Nekünk is vagy egy házicicánkKép

Kangi!
Üdv itt a 2. osztályban a kis cserkószájúvalKépKépKép Azt hiszem olvastam a születéstörténetet... bár mostanában mintha mindent valami ködön keresztül néznékKép Ó közben Beszti irása felidézte a történetet... már emlékszemKép Nem lehetett egyszerû.

Gumicukor!
A Soroksári Auchanban a múlt héten láttam Libero Up&Go-t több méretben.

Zulu!KépKépKép
Jót mosolyogtam a kispapás továbbképzési "tanmenet" terveidenKép

Mi lassan indulunk a dokihoz, hátha megkapja a 4 hónapos oltását már Gabcsi, hiszen a hét végén már 5 hónapos lesz!Kép
Azt hiszem megint fogzik. Múlt héten kezdõtött a nyügössége ami szerencsére délután tetõzik max 11-12-ig (éjjel). De ha nem alszik le se lehet rakni. Pont úgyanúgy van minden mint másfél hónappal ezelõtt. A kakik sürün jönnek és nyálkásabbak, a fenekét pirosra csípi és van, hogy vigasztalhatatlanul visit.
Felébredt.

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Ilke,Beszti!
KÖszi a valaszokat en is igy gondolom,hogy raerünk a mennyiseggel.Csak kivancsi voltam, hatha valakinek mas javaslata van!Kép

Gomboc!
En biztosan nem melegitenem a mikroban az anyatejet,nem vagyok arrol meggyözödve, hogy nem öli-e ki a hasznos dolgokat belöle.(bar az ellenkezöjeröl sem!Eddig senki nem akarta nekem se ezt,se azt bebizonyitani -igy hat ketsegeim vannak!!!)Esetleg,csak neha-neha, ha epp nagyon gyorsan kell.De rendszeresen tuti NEM!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Köszönöm szépen a kedves fogadtatást mindannyiótoknak! Kép

Norka Kép
szép nagy baba, de mi az ott a mellén abban a kék tasakban?! KépKépKép
Amúgy én a múltkori képet is megnéztem ám, és nagyon édes Jázminotok! És gratula, hogy csak kétszer ébredt! Csak igy tovább!

Gumicukor Kép
hát ez nem igaz, az én férjemnek mindenhol vannak ismerösei! Még tavaly a Moulin Rouge-ban is ráismert egyre, javára szóljon, hogy nem a táncosnök, hanem a közönség soraiból Kép
Ami azt illeti, a te férjed meg nekem ismerös. Mivel párom 1993-ban végzett gépészmérnök, én 98-ban végzett biomérnök vagyok, könnyen lehet, hogy valami nagyszabású hajdani kutyálkodás alkalmával futottunk össze, nem gondolod?! Kép

Parazita Kép
tök jó, hogy eszedbe jutottunk, Andris, gondolom, szépen nö és okosodik! Én a halászléfözön még két fonott copffal, bordó gézruhában kolbászoltam (akkor voltam 6 hetes terhes).

Gombóc Kép
köszi a gratulát! Sütöttél már azóta valami szép mézeskalács házikót megint? Vagy az csak karácsonykor dukál?

Beszti Kép
hát akkor viszontrészvétem Kép De én valahogy már most elfelejtettem, ugye te is igy vagy vele?

Kispici, Zsani, Zulu Kép
köszi a gratulát! Kép

Sasha Kép
neked is újfent hello! Juj-juj, oltás, én belegondolni sem merek, hogy fogom megfogni ezt a kis tekergöt ... a köldökcsonk-furkálásnál is úgy kukackodik, hogy igen komoly ügyességet iégnyel a gondos tisztitás! Kép

Na akkor kérdések:
Elsö : az én lányom akkorákat rotyogtat, hogy néha naponta többször is át kell öltöztessem, mert kifolyik a pisi a Libero Newborn-ból, mit tegyek? Cseréljem gyakrabban, mint két etetés? Kb három-három és fél óránként eszik (néha viszont két óra múlva üvölt, mint egy farkascsorda, és zabál két pofázmányra). Viszont alvás közben úgy nincs szivem zargatni ...
Másik kérdés: Mecsek csecsemöteát vettem, akkor ha csak szomjas, vagy még akarom tolni az etetést (mondjuk, mert másfél órával azelött tömte tele magát, és nem akarom túletetni, minimum két órát hagyok két kajakezdés közt), szóval amikor forralt vizzel kinálnám, akkor kináljam mindig ezzel a teával? Sajnos úgy néz ki, ö elég érzékeny arra, amit anyja eszik, szerintem muszáj a szélhajtó tea (ebben édeskömény és kamilla van).

Most egyelöre ennyi, tudom, ti néhányan már lassan a hozzátáplálásnál tartotok, de mi is utolérjük ám a nagyokat hamar! Kép

Elöre is köszi a válaszokat!

Pussz
Kangi+Julcsi (9 napos)
kangi
 
 


Sziasztok
A napi kerdesem az lenne hogy akinek mar megjott annak elotte fajt a hasa napokig???Mert nekem fajogatott tegnap meg ma is neha de semmi mikulas.

Djeszter
Drukk az unokahugodnak!!!

Kryss
Hat igen nehez kovetni,de probalkozom vele.

Szemeske
Gratula a fogakhoz,hat ez a kendo tema nagyon durva.Mit gondolnak hogy jovore is jo lesz majd.Csak telefonalgassatok.

Ilke
Koszi ,mar ertem.

Rit
En a Sote1-en.

Kangi
Udv itt is!!!
Orulok hogy jol vagytok,gyere gyakran,ja es Julcsi baba nagyon aranyos!!!!

Gomboc
Zulu fentebb leirta hogy megoli az ellenanyagot a tejben.En ugy csinalom hogy meleg vizbe allitom az uveget kb 10 percre.

Gumicukor
Hat igen ful temaban otthon vagyok mert a batyam is birkozo volt.Sot apukam edzo.
Hat ez durva hogy nemengedi haza a csajt a ferje.Hol el ez az oskorban,vagy csak nincs ra penzuk???
Es meg az arabokra mondjak hogy sanyargatjak a feleseguket
;)))
A Rossmannban lattam tegnap Liberot amit keresel.

Zulu
Anna novoget szepen!!!Nagyon kis lanyos!!!

Forti
Gratula az alvashoz,mostmar a vilag is mas nem???


Pocok
A noverem fiai is nyuzzak a cicat pl csavarozni akarjak a csavarhuzoval persze a macska erre bepipul es megkarmolta mar oker.Erre ok rohannak az anyjukhoz hogy Tita,Tita,no,no…….

Gomb
Ja a kismama agyammal elfelejtettem,irok is mindjart.
A kezet mostansag kezdi mar nezegetni es mosolyogniis fog mar rad,ne izgulj,Alex mar majdnem 5 honapos es meg nem forog es meg mar uuugy varom.Persze mar fogdos mindent,naha le akarja tepni a fulet ; ))))Meg nagyon jokedvu baba.

Pocok
Ha megyek majd nemsokara a Papp Csabahoz rakszuresre akkor is kek konyvvel kell jelentkezni,ha mar nem vagyok terhes??A Te dokid is csak a terhesambulancian rendel ???Mert O csak ott.

Pusz
Kataa es a ma 21 hetes Alex aki kereken 7 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kataa
 
 


Rit,

azt hiszem még Sashanak meg gumicukornak is van cicája. Amúgy nekünk kettö van. Egy lány, aki lassan hat éves ,ö inkább menekül Elli elöl, ha nyúlkál felé, de "beszélgetni" ö is hajlandó, meg az exkandúr, akivel bármit megcsinálhat a kisasszony.Legalábbis egyelöre. Pofonnal viszont még egyik sem próbálkozott. A puszit én nem engedem, amíg még tudom befolyásolni, addig tilos.

Engem is mindenki próbált meggyözni, de nem hagytam magam. Szerencsére semmi gond nem volt. Kb 1 hét alatt elfogadták a cicák az új jövevényt.

Szabadszoftvermánia: hát ez nálunk is megvan. Mielött megismertem a férjemet, én is Microsoft termékeket használtam.És az egyetmen meg a föiskolán (müinfo szakon) anno még én is a MS (is)tanultam. De szerintem nem megbizhatóbb, söt Most viszont már csak Linux van itthon szinte. Ez legalább jogtiszta. Söt , lassan eljutottam odáig, hogy egy mezei Word vagy Excel-nél jobban megy a Linuxos dolog. Meg jobban is tetszik. És szinte sose fagy le. Mondjuk nekem annyiból szerencsém van, ha valami nem müxik, akkor a párom szépen megbuherálja.

Zsani, nekümk is Linux van itthon és mindent meg lehet vele csinálni. Én sokkal jobban szeretem,mint a MS-t. És mostanában már nagyon hasonlít a kezelöi felület is. Nekünk RedHat van.

Forti, de irigyellek. Elli sajnos még mindig ébred egyszer éjszaka. De vasárnap aludt hatig egyfolytában, viszont utánna már nem feküdt vissza. Kép De általában 4-5 körül kel egyszer, eszik és vagy alszik tovább, vagy kel az egész család Kép Ma nem aludt vissza azonnal, de leraktam az ágyába és ém elmentem aludni. egy darabig hallottam, hogy dumál aztán én elaludtam. Gondolom, valamikor ö is, mert nem sírt. ÉS 1/2 7-kor már aludt, amikor mi keltünk.

Ági,

én már attól is boldog lennék, ha fürdetésre hazaérne. De mostanában csak este 9-10 körül ér haza (tegnap 1/2 11 volt már) és reggel 8-kor legkésöbb indul. Plusz a hétvége. Ha szerencsénk van, akkor csak szombat.

Inernet: nálunk chello van, elég drága, de megéri.

Hát, ma extra nyügös a lánykám. Nem akar aludni, pedig nagyon fárasdt. Már mindent kipróbáltam. Szopizott egy csomót, de a végén üvöltve kiköpte a cicimet, aztán ringattam, aztán letettem az ágyába (hagytam 5 percet sírni,) és ezt körbe-körbe. Pedig ha nem alszik, akkor az úszásnál lesz extra nyügös Kép

Na , most megint bemegyek hozzá. Bár most nem üvölt, de nagyon nyüglödik szegény. Vajon mi lehet a baja?

Dentinoxot már próbáltam, nem használt...

macsek
macsek
 


Én nyertem, elaludt. Persze végülis cicin, de szinte elájult szegénykém. Tényleg nem tudom, mi baja lehetett. Mindent kipróbáltam ami csak eszembe jutott, de semmi nem segített Kép

Hát, most nem tudom mi legyen az úszással. elvileg ilyenkor 3 órát szokott egyben aludni (10-töl 1-ig). Viszont ha úszni akarunk, akkor legkésöbb 1/2 2-kor fel kell kelnie. Szerintetek mit csináljak?
Bár az is lehet, hoyg megoldja saját maga és felkel a szokott idöben.

macsek
macsek
 


Sziasztok!

Babatej:
Ez is tápszer, a 3-as számú, 9 hótól 3 éves korig ajánlják tej helyett.
Igazándiból ebben is lehet üzlet, mert azt mondják, hogy ne adjon tejet az ember nekik 1 éves kor után sem, hanem adja ezt.
Ahol persze megy a szopi, ott 9 hó után sincs semmi szükség rá, mert az anyatej fedezni fogja a baba tej igényét a szopi befejezéséig (és a WHO is 2 éves korig ajánlja a szopit, utána meg már tényleg lehet sima tehéntejet adni).

Ma voltunk orvosnál, mérickedni, 68,5 cm és 7560 g. Nem egy duci baba, bár soványnak sem látszik. Kemény 27 dkg 5 hét alatt... Bár nem mondtak rá semmit, csak azt kérdezték, hogy sokat mozog-e!KépKép

Kangi!

Nem volt könnyü, mert azért ez nem volt egy túl pozitiv szülésélmény (ki akar néhány óra kemény vajúdás után a mütöasztalon elaltatva kikötni, ugy, hogy utána még a megszületett aranyos kisfiát sem láthatja?), meg rossz volt a lábadozás, meg utána a szopival sem volt minden rendben (a gyerek rendesen evettKép, talán túl jól is, ugyhogy nem úsztam emg egy kis mellsebet és mellgyulladást).
De igy 8 hónap távlatából persze mindez már csak egy múló emlék, és nagyon hálás vagyok érte, hogy egy egészséges, tökéletes, értelmes kisfiam van, öréte minden megérte.

Pelenka:
Ha kifolyik, akkor ne gyakrabban cseréld, hanem vegyél eggyel nagyobb méretet (késöbb ugyis kell, ugyhogy nem kidobott pénz), és próbáld ki, mert lehet, hogy kicsi a Newborn.

Tea:
Ugye szopik? Bocs, hogy kérdezem, ha már irtad, de annyian irunk, hogy néha csak kapkodom a fejemet, hogy ki és miért válaszolta ezt, mikor én nem is emlékszem rá, hogy olvastam volna.Kép
Ha szopik, akkor én a helyedben nem teáztatnám, de nem is adnék forralt vizet sem. A tejtermelés, és a kereslet/kinálat egyensúly beállása szempontjából nagyon fontos, hogy tényleg igény szerint kapjon szopit. Elötted többen is irták, hogy lehet, hogy az volt a baj a szopival, hogy rossz tanácsokat kaptak (szigorúan csak egy mell, 3 óránként, közte tea), és ez nem segitette a tejtermelésüket, rohamosan apadt a tej, vagy nagyon nehéz volt visszatornázni a mennyiséget, pedig elöször elég volt.
Anyatejes babát nem lehet túletetni, mivel a babák olyan ügyesek, hogy annyit esznek, ami kell. Ha csak szomjas, akkor pár kortyot, de lehet, hogy mindkét mellet üresre szopizza.
Az anyatej könynen emésztödik, és igenis elöfordulhat, hogy 1,5 óra múlva éhes (az meg pláne, hogy szomjas).
Egyébként a tea azért sem feltétlenül jó, mert megváltoztatja a baba bélflóráját. És ráadásul hasfájós babánál az édeskömény nem csak hasznos, de rossz is lehet. Inkább te idd a teát!Kép De lehet, hogy neked sem szabad, de azt könnyebb kideriteni. Valamikor nemrégen tettem fel egy táblát az Anyaság/Szoptatás topicba, hogy mit érdemes enni és mit nem szopis anyukáknak. Igaz, én nem próbáltam, mert egyik gyerekem sem volt hasfájós, és a kakival is minden rendben volt, de azt a táblát jónak tartják. Nézd meg!
Én mindkét gyerekemet igény szerint etettem, és a profilomban van kép Nátánról (túletetettKép?)...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kangi!
Hehe.....es milyen igaz!!! Kép (A nagy gyerek szindroma)

A Liberobol nekunk is kifolyt a minden. Viszont a DM-es Babylovebol es a Pampers newbornbol nem folyik ki. Probalj ki szerintem tobb fele pelust!
Edeskomeny teat en is adok Jazminnak, de csak elvetve, mert o nem igenyli.A tobbek ebben biztosan okosabbak!

Kataa
Ugy olvastam,hogy "A noverem fiai is nyuzzak a cicit , pl. csavarozni akarjak a csavarhuzoval".... Kép

Lanyok
Szules ota meg mindig nem ment le az osszes vizesedes rolam, pedig nem volt sok. Az a lenyeg,hogy a jeggyurumet meg mindig nem tudom felhuzni.. Kép Nincs valami modszeretek?

Norka es alvo Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok!

Macsek
megnyugodtam, nem csak az én fiam nyüglõdött egész délelõtt az elalvással. Nálunk se jöttek be a megszokott módszerek, (cici, simi, sírni hagy...).Végül elaludt és azóta is durmol.

Kangi
Üdv és gratula a kislányodhoz. Jók a képekKép
A teához nem tudok hozzászólni, én nem adtam a fiamnak, de az evéseket ne húzd szerintem se, én anno bedõltem a 3 óránkénti trükknek. A 4. hétre kevés lett a tejem és valóban keservesen tudtam feltornászni, ahogy Beszti írta. Ráadásul enyém gyermek nem szólt a kajáért, 8megjegyzem azóta se igen reklamál a kajáért, idõnként meg kell kínálnom). Szóval ha pláne még kéri is, akkor szerintem is szopizzatok.

Norka
Nekem nem volt vizes a kezem, a jeggyûrûm rajtam volt a szülésnél. Pár nap alatt állítólag távozik a víz.

Forti
De jó, akkor már Te is többet tudsz pihenni!

Kataa
Tényleg jól néznek ki a vizilabdás pasikKép Nekem mindegy különben, de j lenne, ha szeretne sportolni valamit. meg a zene is sok pluszt ad az embernek szerintem.

Kisüthetne már a nap.
Lányok, mikor és hol lesz a tali? Szeretnénk mi is menni, ha a férjem el tudna vinni.

pusz
Judy
Judy (fodroczy)
 


Képzeljétek a fiam harap!Kép
Na, jó, azt eddig s tudtam, hogy van foga (ma a dokinéni +4-gyel "ijesztegetett"Kép a 6 mellé), de mostanában azzal szórakozik, hogy lehajol és a fogával felveszi azt a textiliát, ami éppen ott van (mint a szaloncukis képenKép). Ez ugye textilpelusnál nem is gond, de akkor is eljátsza, ha a pólómat találja ott. Igen ám, de ugye az alatt itthon nincs semmi, igy legtöbbször sikeresen belémharap, és persze ö élvezi, tehát még el sem akar engedi! Tegnap nagyon harapósKépKép kedvében volt, kétszer megharapta a hasamat, és még szopikor is harapott! (Ma még csak egynél tartunk,a változatosság kedvéért a vállamat találta el, pedig épp nem is zsámitottam rá!)

Judy!

Itt Beszti, a nagy beleszóló (de jó, hogy nem látjátok a lakást...)!KépKép

Tali:
Csütörtök (márc. 6), 2-1/2 6-ig, Budapest, V. ker. Honvéd utca 27. (Mikamakka játéktár), ha jól tudom. Van "részvételi dij"Kép, mert ez tulajdonképpen egy bérelt helyiség, óránként 2 ezerért (annyi, Ilke, vagy rosszul emklékszem?), összeadjuk az árát (ezért is jó, ha minél többen vagyunk, mert akkor több felé oszódik!).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Halihó,

Képzeljétek, Zsófi 4 napja átalussza az éjszakát,Kép lekopogom ( kop-kop ) Este 9-kor szopi, beájulás, alvás reggel 6-ig.Kép
Talira most én sem tudok menni, mert Zsófi is asszem hét vége felé kapja meg az oltását.

Lányok, szerintetek érdemes még kengurut vennem? Zsófi 5700 gramm, és nem tudom, hogy elbírnám –e benne még egy pár hónapig. Milyen típust ajánlotok? Olyat szeretnék amiben tud felém is fordulni és kifelé is, viszont a fekvõreállíthatósat már kinõttük.

Még1 kérdés: A mérlegünk bérlési ideje jövõhéten lejár. Érdemes még meghosszabbítani ? ,v . visszaadjam?

Kangi,
szia, Gratulálok a kislányodhoz, és üdv. közöttünk!!!!!Kép

Gombóc,
Nekünk is van JET funkció, és apa is 15mp-ig melegítette a tejcsit Zsófinak.

Gumicukor,
Te mivel írtod az õserdõt? Én gyantával vágom a fákat.

Pocok,
Jót nevettem a 3 apukán! megnéztem volna élõben mit bénáznakKép

Betti,
A recept tetszik ki is nyomtattam, ha két babám lesz kipróbálom.Kép

Ági,
Nem azért nem lehet beövezni, mert nem lehet, hanem mert eddig én nem akartam az overallja miatt, mert visított ha úgy bekötöttem, de most már befogom kötni. Szerintem elég profi autósülésünk van, CONCORD Baboo, nem is volt olcsó asszem 28.000 körül volt, volt hozzá fejszûkítõ, gerinckiemelõ, 3 pontos a biztonsági öve, 3 fokozatban lehet állítani,tehát nem azzal van a gond, hanem velem, meg az overallal.Kép

Csics, Ilke, Zulu, DióKép
Köszönöm a bókokat a családom nevében is.


Zulu,
Jó lehetett ez a peluscsere. Édes a kicsi AnnaKép, mekkora keze van! ( ja, az a tied )


Beszti,
Cukros kamillatea? minek a cukor? Én már elterveztem, ha nagyobb lesz Zsófi még akkor is csak szõlõcukrot fogok neki adni, v. barnacukrot. Férjemmel nem eszünk édesen, teába mi sem rakunk sosem cukrot.

A légzsákot ki lehet kapcsolni, és akkor simán be tudod ültetni bárhogy bárhova.


Gomb,
Zsófi 2,5 hónaposan kezdte el a kezét nézegetni, most már 3 hónaposan megfog tárgyakat mind a két kezével, és nyúl is a tárgyak után. Majd meglátod szinte egyik napról a másikra produkál majd új dolgokat!Kép


Kataa,
Az Auchanba péntektõl akciós lesz a Libero.

Kispici,
Sajna videokaziban nem vagyok járatos, mert ált. magamat gyötröm, de szerintem a Béres Alexandra, v. a Norbi kazi biztos jó. A Bíró Icát azért nem ajánlom, mert nagyon ugribugri az egész, és sok gyakorlatban nem a kapkodás a lényeg.

na megyek mert cuppogást hallok a másik szobából

puszi

Brokkoli és MA 3 HÓNAPOS ZsófiKép
brokkoli
 
 


SziasztokKép

Csak most jutottam idáig. Az elmúlt néhány napot a családnak, no és persze a háztartásnak szenteltem. Kis laza levezetés vizsga utánKép Aztán már ugorhatok is neki a szakdolgozatomnak, meg persze kezdõdik az utolsó félév.

MacsekKép

Én már hallottam olyan hisztis kisfiúról, aki képes volt annyira üvölteni, hogy rendszeresen elájult (gondolom õ is azért, mert nem vett levegõt)

KangiKép

Üdv itt isKép Gratula a kicsi lányhozKép

Lányok

Kisbabáknál milyen testhõmérséklet számít láznak, és mi hõemelkedésnek? Gergõnek most 37,5-öt mértem. De nincsen semmi baja, eszik, alszik, vigyorog rendesen. Csak az orrán kicsit furcsán veszi a levegõt, olyan hanggal, mint mikor mi meg vagyunk fázva. Porszívózzuk az orrát, de nem igazán jön belõle semmi. A dolog fõleg azért aggaszt, mert csütörtökön kapná a 2 hónapos oltását, de így nem tudom, hogy beadják -e neki. Egyébként már nekem is iszonyatosan fáj a torkomKép Remélem itt meg is áll, és nem fog leverni a betegség.

Üdv
Tüni
tüni
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?