Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Szoni!!!! Nagyon-nagyon Boldog névnapot kívánok!!!!!

Remélem nem haragszol, hogy elfelejtettem, mentségemre legyen mondva, veled együtt a sajátomat is :)

Edith, nagyon örülök hogy minden rendben van!!!! Az a ciszta el fog múlni, én tudom :wink: :wink: :wink: :wink: Majd sokat gondolok rá :)

A dátum tényleg nagyon, nagyon szuper :)

Mennem kell, szétkel a tésztám....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Andi, nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép
Gyógypuszik mennek Flórának, remélem Marci nem kapja el.
Olyan, mintha a mi dokibácsinakt írtad volna le. Szinte soha nem mondja meg, mégis mi baja a gyereknek.

Szoninak meg nagyon boldog névnapot!
Kép


Edith: én nem értek a cisztához, de ahogy Márti írta, majd nagyon erősen koncentrálok, hogy ne okozzon problémát, és minél előbb felszívódjon.

Márti: itt a meleg, kezdődnek az éjszakázások? Még emlékszem tavaly nyáron mindig hajnalban írtál.

Barbi: jó ötlet, hogy koszoljuk be a ruhát, de sajnos nem venné be az anyukám. Én mindig nagyon vigyázok az etetésnél, hogy ne legyen koszos. Szép ruciba meg nem is etetem.

Azt hiszem veszek egy nagy levegőt és ma bevallom anyának, hogy nem tetszik. Remélem nem sértődik meg nagyon.

Ibolya: a Szandi mindenből kb. 8-10 kanálnyit eszik. Lassan beleőszülök az etetésekbe. Minden érdekesebb, mint a kaja, állandóan szabadulna az etetőszékből.
Már ott tartok, hogy nem etetem csak addig, amíg nyugton van, hátha rájön, hogy ha nem eszik rendesen, éhen marad (de érdekes, hogy tápszerből is csak 80-100 ml iszik meg reggel is és este is).
Komoly vitáink vannak erről anyóssal, mert megtiltottam, hogy menet közben etesse vagy éppen óránként, mert ha valaki eszik abból persze kunyizik.

Tegnap is elkezdte délután etetni, és pár falat után köpködte ki a kenyeret (amit amúgy nagyon szeret). Erre anyósom indult volna, hogy csináljon neki valami mást. Én meg rászóltam, hogy ezt ne csinálja. Persze fel volt háborodva, hogy éhen marad a kiscsaj, és hogy én milyen szigorú vagyok.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy belepofázok, csak Edithnek írnék pár sort...

Edith!
Én is nagyon vártam a híreket, és elmondhatatlanul örülök, hogy Mütyürkével minden rendben!!! :D :D :D Jó a vonalzód!!! :wink: :wink: :wink:
A ciszta pedig biztos fel fog szívódni, ha ennyien akarjuk!!! Lényeg, hogy amennyire lehet, kíméld magad, és minden rendben lesz! :D
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Sok-sok-sok puszit és drukkot küldünk!!!

Meli és Tücsök
Kép
komine
Külföld
 
 

 
 

Bocsánat a zavarásért, a 2006. nyáriaktól vagyok.

Márti, bár nem ismerjük egymást, de engedd meg, hogy a gyönyörű kislányodnak nagyon boldog névnapot kívánjunk! Móni, Milán
Kép
Vendég
 


Móni nagyon aranyos vagy!!!Köszönöm szépen a kiscsaj nevében is!!!!!


Zsu:nekem te mindíg így vagy a tudatomban , hogy ZSU így a Zsófi nem is jutott eszembe!!!! :oops: :roll: Az nem a második neved???????????????
Boldog névnapot!!!!!
Kép
És szorítok 1 órakor!!!!!Ügyes legyél!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:na igen nyáron sokszor fent vagyok, de most ez nem azért volt, csak a Zsandi miatt, hogy neki jobb legyen a szülinapja mint az enyém volt :? , meg amúgy is nekem ez fontos!!!!!Én már csak ilyen dilis vagyok!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szoni, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Andi! Isten éltessen sokáig!


Nem tűntem el, olvaslak Benneteket, de írni időm már nincs.

Zsuzsi! Virág is ezt csinálja. Ha babakaját lát, már köpköd anélkül, hogy tennék a szájába valamit. Úgyhogy ma megkapta első virsli reggelijét, kenyérrel, paradicsommal (tejpép helyett). A szaros persze attól nem köpködött. Nálunk is feláll az etetőszékbe, én rendületlenül kipenderítem és mehet az útjára.
Egyébként 1 éves kor körül az orvosunk szerint a legtöbb gyerek szívatja a szüleit az evéssel. Barnus ilyen idős korában hónapokig idegelt a rossz evéssel. Annyira kiakasztott, hogy már görcsbe volt minden evés előtt a gyomrom. Most meg nem aggódok, tudom, elmúlik, Barnus is iszonyat jó étvágyú lett. Anyósnak meg ne engedj!!! Egyébként nálunk ha készítek mást, az sem kell. Én szoktam mondani, nem étteremben vagyunk, azt eszed, ami van.

Ja és a melegben a gyerekek alig esznek, nálunk csak szinte a hidegre hűtött főtt kaja megy hőségben. Pl. főzelék hidegen, gyümölcsleves hidegen .... Szóval nyugi, én már átéltem az elsőszülöttemmel a nem evést, helyreáll a téma, ne idegeskedj!

Andi! Sikerült szerezni Zetpol szandit? Jobbulást Flórának, drukkkolok, hogy Marci megússza.

Barbi! Ádám hogy van? Hőemelkedés elmúlt?

Márti! Várjuk ám a képeket! :lol:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti, azért mondtam hogy én is elfelejtettem :) Igen, a második, de volt egy "dac" (kamasz) korszakom mikor csak a Zsófira hallgattam :) Ilyenkor az akkori osztálytársaim szoktak csak köszönteni :) Most is onnan jutott eszembe :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edith,
szívből örülök a jó hírnek!A citszta meg nagy valószínűséggel felszívódik.Ahogy a dokid is mondta a hormonok miatt előfordulhatnak ilyenkor ciszták,de a lepény megjelenésével ezek nagy többsége felszívódik!Tartsd be az orvos utasításait és hidd el nem lesz semmi gond!

Flórának mennek a gyógymanók!

Zsu,
akkor neked is boldog névnapot!
:lol:

Pusz

Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Itt vagyok megint, csak elszaladtunk az Anikóval bölcsit nézni az Alexnek.

Edit, köszönöm kérdésed, tegnap és ma már nem volt láza. Viszont elkezdett köhögni. Nem vészes, ma pl. 2x köhögött, de én már kiélezve várom a folytatást. De szerencsére jókedvű, nincs semmi más baj. Úgyhogy szerintem nincsen vele semmi gond, csak annyit volt már beteg, hogy ha kettőt köhög én már frászt kapok, hogy most éppen mi a szart kapott el.

Edith, annak nagyon örülök, hogy babuci jól van. A cisztával meg biztosan nem lesz semmi gond, ha ennyien izgulunk érted fel kell szívódnia!!! De azért a lehetőségekhez képest próbálj tényleg pihenni.
Az is tök jó, hogy az orvosról egyenlőre ilyen jó véleménnyel vagy. Csak így is maradjon. Ez most új doki, vagy nála szülted Krisztát is?

Zsuzsi, az evéssel mi is így állunk mint ti. Talán a tápszerből eszik többet, de az ebéd meg a többi rémálom. Most tízóraira joghurtot adtam neki, a felét ette meg. Szerinted? Ez az adag még egy csecsemőnek is kevés lenne.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, ez lemaradt,
Flórának továbbra is mennek a gyógypuszik. Csak már odaérnének!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Továbbra is köszönöm a köszöntéseket!!!

Kaja: nálunk is egy ideje elég érdekesen alakul. A tízórai tejpép eddigi adagjának a fele fogy, és az ebédnek is. Vagyis pont annyit esznek egy pár hete ketten, mint eddig egyedül. De úgy látom, hogy lassan készülődnek a következő fogacskák, ennek tudom be. Rávettem magam, hogy megbízom bennük, éhesen még soha nem engedték magukat hagyni. A reggeli és esti tápszer továbbra is szépen fogy, meg az uzsi is, és közben még azért csipegetnek kenyeret, zsemlét, kalácsot, kölesgolyót, kukit, mikor mit. Szóval, én nem aggódom. Azért megemlítettem a múlt héten a védőnőnek, ha már itt volt. Ő is megnyugtatott. Felajánlotta, hogy szívesen leméri őket, ha aggódom (nem hozzá járunk egyébként súlymérésre), úgyhogy jövő kedden beugrunk mázsálni. Ha nem fogytak - szerintem nem - akkor minden OK.

Edit!
Zetpol cipőket még nem vettem, de már körbenéztem, hogy honnan fogom rendelni. Lassan aktuális lesz, Marci megint kinőtte a szandiját, kb. 1 hónap alatt. Ő most már a 21-esnél tart.

Teszek egy-két képet, ha nem bánjátok. Egy része Anyukáméknál készült a hétvégén, a játszóteresek meg itteni játszón.

Kukievés családilag 1.
Kép

Kukievés családilag 2.
Kép

Flóra kukucskál
Kép

Marci kukucskál
Kép

Marci letámadta apát
Kép

Flórával hintázunk
Kép

Flóra a játszótéren
Kép

Lelépett a banda térdig érő fűben
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok,

Jó régen jártam nálatok, csak hát most hogy már 1 éves a Gergő eszembe jutott sokminden, így Ti is :)

Köszönöm nektek, hogy annak idején kicsit lelket öntöttetek belém, hogy a tápszer az nem a világ borzalma, mint ezt a hős szoptatók állítják.
Gergő azóta is imádja, még reggelihez és vacsihoz kap 1-1 decit, de a többi már rendes kaja, és nagyon jól eszik, a súlya is mutatja hiszen már 11 kg. Jó nagy baba lett, mert már a 80-as cuccok némelyike kicsi rá.
A betegség eddig még szerencsére teljesen elkerült minket, még az oltásoknál sem lázasodott be, tehát jól működik a kis ellenállóképessége is :-)

Visszolvastam, de hát nem mindent, örülök, hogy zajlik az élet körülöttetek is :-)

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Krisztát letettem aludni, hátha lesz valami belőle. Fogalmam sincs mi van vele (vagy talán én vagyok ma érzékenyebb? :roll: ) de ma annyi "hülyeséget" csinált. Csak fogott mindent és káká, azaz kaka felkiáltássan a kukába dobta, lehetett az naptár, kiflidarab papír, ruhadarab, bármi. Aztán csendben volt a szobájában, és rettenetes "kölni"-szag csapta meg az orromat: a kisasszony az összes popsitörlőt kihúzogatta atartójából. Amíg visszapakoltam, azt hittem kihányok mindent. :oops: Aztán "betette az ajtót" azzal, hogy a számítógép előtti forgószéken ÁLLT. Majd szívbajtkaptam, hoyg ha elmozdul a szék, hanyattvágódik. És persze, ezt annyi idő alatt cselekedte, amíg én lemostam a cumiját. :roll: :roll: :roll:
Na, elég a panaszból.

Köszönöm, lányok, hoyg így mellettem vagytok. :) Olyan jólesik. :) Tulajdonképpen valóban nem izgulok annyira, és nagyon bízom benne, hogy semmi baj nem lesz, de azért mégis ott a tüske. próbálok a lehető legtöbbet pihenni, ha elalszik Kriszta amúgyis az a szándékom, és persze, a továbi rendelkezések sem olyan szörnyűek, hoyg ne lehessen betartani. A babócáért úgyis mindent megteszünk. :) Rajtunk nem múlik. :)


Zsu, nekd is nagyon boldog névnapot kívánok, bár, én tényleg nem tudtam, hoyg Zsófia is vagy! :) NAgyon-nagyon szorítok az interjúhoz! :)

Gyógymanókat küldök a betegeskedő babáknak, és minél hamarabb gyógyuljanak meg! :)

Evés: Nem tudom, talán eddig a szerencsések közé tartoztam, mert néhány időszakos nemevésen kívül, amikor tényleg, valamilyen betegség miatt nem volt étvágya, Kriszta mindig is jóevő volt. Most még mindig tart az átmeneti időszak a babaétel és a felnőttes ételek között, hol ilyet, hol olyat kap, de mindkettőt elfogadja. Remélem, továbbra is így lesz. Este ő sem eszik sok tejet, de reggel a kb. 2 decit megeszi. Ma pl. meghagyott belőle egy keveset.
Tegnap ebédre Edit-féle spenótfőzeléket kapott, ezt csak neki csináltam, ma viszont csirkepaprikást tervezek puliszkával, mindenkinek.

Megyek is, hoyg tegyem oda, és aztán feküdjek le egy félórácskát! :)
Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Néhány kép a tegnapi uzsiról. Nem mondnám sikeresnek, de állatira élvezték. Egyébként először megetettem őket, aztán mindketten kaptak egy fél doboznyit saját felhasználásra.

Törpék és a joghurt esete
Kép

Marci
Kép

Flóra
Kép

Marci technikája nem rossz, csak rossz végével használja a kanalat
Kép

Flóra és a sikamika (ha bevégeztetett az evés, ő általában letakarítja a tálcát - most is próbálta)
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


DRAGA SZONIKA!!!! :D NAGYON-NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANUNK!!!!!

DRAGA ANDI!!!ISTEN ELTESSEN SOKAIG,EGESZSEGBEN,BOLDOGSAGBAN!!!! :D

DRAGA ZSU,NEKED IS MINDEN SZEPET ES JOT KIVANOK NEVNAPODON!!! :D

Sok puszi mindenkinek:Iza

Edith,Ne izgulj,minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!
rillisz
 
 


Iza!

Köszönöm neked is! Lényegretörő voltál! Mi újság veletek? Mesélj kicsit!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, a képek szuperek. Nekem az egyedül joghurtevős tetszik a legjobban. Mesélj, mit kellett utána takarítanod?
És hogy álltok a darabos kajával?

Mi már az egyedül evéssel eljutottunk odáig, hogy neki is van egy kanál a kezében. Oszt csókolom. Ha a tányért az etetőszék tálcájára teszem megfogja, kiborítja és végezetül a tányért elhajítja a fenébe.
Viszont ha nem tányérba, csak úgy a tálcára teszem a kenyér darabkát, vagy kölesgolyót, megfogja, nézegeti és amikor mondom, hogy hamm, akkor be is kapja. Tök jó fej. De azért ilyen egyedülevések alkalmával a Susy is simán jóllakik a ledobált kajákkal.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szoni, boldog névnapot kívánunk!!!

Kép


Zsu, neked is boldog névnapot!

Iza, bővebbet! :lol: :lol: :lol:

Edith, nem lesz semmi baj, mert ennek úgy kell lennie. Máshogy nem lehet csak és kizárólag, hogy minden oké. Hát igen, szerintem most a hormonok játszanak veled. Jó játék, de ez is el fog múlni. Majd akkor jót nevetsz a popsitörlő szagán. Addig meg tarts ki. És pihenj ha lányod engedi.

Andi, képek tutik!!!! Tetszik az a felfújható izé, de én nem tudnám hova rakni. Pedig biztos élveznék a csajok is. Meg mi is...

Betegeskedők, gyógymanókat postáztuk!!! Úgyhogy ablakot tessék kinyitni, hogy célba is érjenek.

Én is rakok néhány képet. Kicsit sok lesz, bocsi érte.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
kgiulia
 
 


Barbi!
Nekem meg olyan érzésem van egy-egy zsemle vagy kalácsevő parti után, hogy annyit nem is adtam nekik, mint amennyi a földön, etetőszékben és a ruhájukba szórva van.
Nem volt vészes a tegnapi turnénk, mert csak az etetőszék tálcáját kenték össze, még a ruhájukat sem. Nagyon kultúráltak voltak. :wink: Én sem tudok tányérban tenni eléjük semmit, mert kiborítják. Azért reménykedek ám rendületlenül... :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja, kérem, akkor most össze lehet hasonlítani a két ikres család evési szokásait. :lol: Még a körülmények is hasonlók, a kaja legalábbis mindenképp. :lol: Asszem kezdhetünk elsüllyedni.
Julcsi, nagyon ügyesek a csajok! Nagyon csinosak, és szuper az "adok neked is egy kis tölcsért" kép!!!!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nem csináltam túl sok képet :roll:

Hanna:
Kép

kis cumisok:
Kép

mit nézel????????????????? :shock:
Kép

a lakberendező csajok:
Kép

sok manó kis helyen is elfér:
Kép

sütire várva:
Kép

na végre, Julcsi is tátog :lol:
Kép

Dorka Árpival és 2 nyuszival:
Kép

Dorka erősen figyel:
Kép

Livi útra kész:
Kép

Zsombi így ette a joghurtot:
Kép
(úgy látom én vagyok a leglazább, előke nélkül a szőnyegen :roll: , de nem volt gond, mert picit raktam bele neki!!!)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, amikor a csajok egyedül esznek én is mindig elgondolkozom, hog y ennyit nem is adtam nekik. Na meg hogy ebből mikor lesz "tiszta" evés. De asszem elkönyvelhetjük, hogy a gyerekek még a joghurtban is szépek! Ez persze nem csak a mieinkre igaz.

KépKép
kgiulia
 
 


Márti, abban a Danonino nagyságú joghurt bisz-bszba sem volt sok... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Barbi, még egyszer írtad, hogy tanfolyamra akarsz járni. Már el is kezdted? Ha nem akkor mikor kezded? És Ádámot hogyan tudod megoldani? Anyukád vigyáz majd rá? Remélem nem baj, hogy rákérdeztem. :oops: :oops: :oops:

KépKép
kgiulia
 
 


A képek gyönyörűségesek. Illetve a manók rajta.

Julcsi, már régen elkezdtem. Ez marha egyszerű, mert minden hónapban kapom a leckét és csak a házi feladatot kell visszaküldenem. Úgyhogy konkrétan eljárni valahova nem kell. Majd a végén lesz egy 2 napos konzultáció és utána a vizsga. Ha valami gondom van, akkor pedig a tanárom telefonon, levélben vagy e-mail-ben segít.
A tanulással sokszor gondban vagyok, mert nappal olyan keveset alszik az Ádám, és akkor mindig van mit csináljak. Este pedig, ha ő már lefeküdt sokszor olyan fáradt vagyok, hogy egy oldalt olvasok 10x és még mindig nem tudom mit olvastam.
De azért esténként néha-néha még tanulni is tudok.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Olyan vihar készülődik nálunk, hogy csak na!!!!!!Beborult az ég , és nagyon sötét van!!!! :shock:

Gabek:örülök, hogy benéztél, szért egy fotóval megajándékozhatnál minket!!!!! :wink:

Iza drágám:rettentő szűkszavú voltál!!!!!Remélem minden rendben van nálatok!!!! :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szivárvány van az égen! Olyan régen láttam már.
Lefotóztam, de az én kis gépemmel csak ennyire sikerült.

Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:ügyi vagy!!!!! :wink:
Nálunk csak sötét fellegek voltak, amik a mai napot jelképezték, a kiscsaj névnapja alkalmából extra hisztis volt, sikerült 3 hisztirohamot kapnia!!!! :? Így mire a Roland hazaért én már kész voltam idegileg!!!!! :(
Levágtam a lánykám haját rövidebbre, mert ha megcsinálom neki, nem hagyja sokáig benne és most a 2 meleg nap után tiszta csatakos lett a kis feje!!!! :? Nagyon még nem látom hogy sikerült, mert most este csináltam!!!! :lol: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Azt azért nem hiszem, hogy mi keltünk a legkorábban!

Az Ádám elkezdett köhögni. Különben minden rendben, napi 1x folyik az orra, csak köhög. Hogy ez már megint mi a fene!

Julcsi, mikor is kapták meg a csajok az oltást? Még nincs semmi tünete? (remélem nem is lesz)

Mártikám, túlélted a tegnapot? Biztosan az idő miatt volt olyan gáz a Szonó.

Andi, hogy van Flóra?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Nincsenek jó híreim, éjjel ZSombi hányt :cry: , most reggel jókedve volt, de a tápi(nem erőltettem, ő akarta enni) is visszaköszönt!!!!
Szoni azt mondta, hogy fáj a hasa, de nála eddig semmi és nekem is hányingerem van!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni,mert a vihar miatt nálunk vagy 1/2 6-tól 9-ig nem volt áram.Miután nagynehezen helyreállították addigra meg a víz ment el.Nem tudom,biztos kevés eső esett és tartalékolni kell a szűkösebb napokra. :lol: :twisted: .
9 után meg már lusta voltam bekapcsolni a gépet. :oops: .
Este romantikáztunk egy kicsit-gyertyafényes fürdést ejtettünk meg :oops: :lol: ,utána meg,mivel nálunk elektromos a tűzhely elővettem a régi kis gyufánkat és gázon melegítettem a tápinak a vizet,meg a többieknek a vacsit és a kakaót.Hát ilyet már tök régen csináltam az biztos.
A lányom meg halálra unta az agyát,-meséltük neki hogy mikor mi voltunk gyerekek,akkor még hétfönként nem is volt tévé adás,nagyanyáink korában meg még áram sem volt.
Azért a korai fekvés / 8 óra / sajnos megbosszulta magát,Gergő 1/2 6 kor kelt. :twisted: és ma el kéne mennem az új szekrényünknek az anyagát leadni,meg tücsökzenére is készültem még a délelött.

Na jó,lépek is mert kaja és indulni kéne a dolgunkra.

Az összes beteg babónak jobbulást.
Márti,majd kérünk képet a lánykádról a fodrászkodás utánról.De biztos jól sikerült,hisz te a Zsombit is olyan csinosan megnyirtad.Én bezzeg neki sem mernék állni. :oops:
bibolya
 
 


Márti,jobbulást az egész családnak.Ugy tünik valami vírust benyeltetek mindannyian?Vagy csak a tegnapi kaja?
bibolya
 
 


Sziasztok!

Iza: nem volt valami bőbeszédű! Mesélj, mi van veletek?
Kitapasztaltad már a fényképezőgépet?

Márti: remélem, ha a virust kaptátok el, gyorsan kimegy belőletek. Gyógypuszik mennek, mindegyikőtöknek.

Barbi: a Szandinak meg csak az orra folyik, de az se vészesen. Már arra is gondoltam, hogy esetleg a nyárfa pelyheitől. Néha olyan, mintha esne a hó. Még a macska is prüszköl, mert folyton beszippantja.

Mennem kell felébredt a csajszi.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Mártikám, jobbulást Nektek. És most hogy vagytok? Zsombi hányt azóta?

Zsuzsi, 1/2 10-kor kelt a Szandi? Hát... nem annyira szeretlek benneteket.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Mártikám!
Jobbulást nektek!Zsombi hogy van azóta?Remélem semmi komoly!Na és milyen lett Szoni haja?
Sajnos az albérlet mégsem jött össze,mert az ingatlanos megfúrta az egészet.De most kaptam egy másik ingatlanost,aki ma utána néz,hogy van e valami a számunkra!Fuvarost is találtam elég kedvező áron,a nagycsaládos egyesület segítségével.(kb.40ezerből megúsznánk,a cégek 60-80 között vállalnák)Jó lenne,ha összejönne valami,mert a házunkba meg jönnének már a lakók,ahogy mi kimennénk.Velük se szeretnék kicseszni.
Majd kereslek telefonon,mert történt egy dolog,amiről nagyon kellemetlen beszélnem.

A többi beteg manócskának is mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!

Ibolya,
a meghitt esték nagyon fontosak egy kapcsolat fenntartásához.Sajnos a mai világban a szeretteinkre jut a legkevesebb idő.A konfliktusok nagy része is ezért alakul ki,mert nem tudjuk a problémákat időben megbeszélni,mert rohanás az élet a megélhetés miatt!Remélem nálatok is sikerül rendezni a félreértéseket,és meg tudtok beszélni mindent!


Hannával kapcsolatban jó híreim vannak!!!!Ma voltunk kontrollon!Azt mondta a főorvos,hogy régen látta ilyen szépnek a dobhártyáját!!!!Még nem teljesen olyan,mint egy egészséges dobhártya,de jó úton halad!Nem is kell már vinnem,az utolsó két öltést is kivette!Annyira örülök neki!!!!!!!

A joghurtos képek szenzációsak!Mintha a Hannát látnám evés közben! :lol:
Barbi,ügyi vagy,hogy lefotóztad a szivárványt! :wink:

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi,nagyon örülök a jó híreknek,remélem most már nem lesz semmi baj Hanna fülével.


Betegeskedők hogy vannak? Kép
bibolya
 
 


Sziasztok!

Márti, Barbi jobbulást nektek!!!

Timi, sajnálom az albérletet, (hogyan fújta meg az ingatlanos?) Remélem hamar találtok másikat!

Az meg egyenesen szuper hír, hgoy jobb Hanna füle :) Remélem többé sose kell emiatt aggódnotok!

A vihar itt nem volt dúrva, inkább az hogy nem tudtam levinni a gyerekeket, és estére teljesen kiborítottak.

Ráadásul tegnap ne maludtam semmit. Na jó 2,5 órát, Így este elaludtam a vészhelyzet közben :( És úúúgy sajnálom :(

Ma viszont fél 10-ig aludtam :)

Az állás nem tudom hogy sikerül-e, egyenlőre inkább ők beszéltek a jelentkezőknek, és majd hívnak ha tetszik az önéletrajzom. Nem hinném hogy összejön, túl szép lenne.....

Egyedül evés: Kata szokott már néha, elég jól megy neki, azaz jut a szájába is kaja :) De közel nem eszik olyan szépen mint a Liviék.
Viszont két napja mondogatja magának, hogy "zija Kata" mert mindig így fogadom ha felébredt :) De ha odafigyelünk elhallgat :) Egyébként sok szót mond így már, de ha kérjük, akkor még véletlenül sem.

Na megyek, a lakás romokban, tegnap 3 gyerekünk volt (Kamilla) és nemigen volt mára idő...

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jobban van a drágám, szerintem este össze-vissza evett az volt a baj!!!!Ivott kamilla teát evett egy kis almát meg banánt és 11kor elaludt!!!
Szoninak sincs baja és én is szerintem csak azért voltam vacakul, mert csak a kávét ittam meg, gyümi napom van és 2 órával később eszem a kávé után.

Timi:az jó hír ha a Hanna füle rendben van!!! :)

Ibolya:akkor macerás vacsi készítésed volt tegnap!!!!
Nővéreméknél a tv antennát birizgálta meg a szél!!!!!

Edith, Edit, Iza:remélem minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll:
Zsandi:tegnap felpakoltad a képeket ez rendes volt tőled, de azért ne tűnj el!!!!!Flóra hogy van??????????????????

Zsuzsi:fél 10?????????????Az széééééééééééééééééééééép!!!!! :lol: Nálunk a fél 7 a max.!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak kicsit zűrös lett a tegnap délután, meg a ma délelőtt is. Most alszanak, megpróbálok kicsit írni.

Tegnap jött az összes barátunk köszönteni, meg anyukámék is befutottak. A gyerekek meg már tök fáradtak voltak, 8-kor 2 perc alatt bealudtak. Flóra 3x volt fenn, de azért reggel sokáig aludt, tudott kicsit pihenni. Egyébként nincs jól, sőt, szerintem szarabbul van. Nagyon folyik az orra, folyton köhög, hőemelkedése van esténként. Persze el is van kicsit anyátlanodva, Marci meg hozza a szokásos formáját, nehezen szakadok most két felé. Ráadásul Flóra enni sem nagyon akar, a gyógyszert is úgy kényszerítettem bele tegnap, ma meg már úgy sem sikerült. Délelőtt már eljutottam a bőgés határára, annyira sajnálom. :cry:

Tegnap este még Apósom is beugrott, kicsit felhúzott, aztán lelépett. :evil:

Márti!
Örülök, hogy nálatok minden rendben, és csak gyomorrontás volt. Te meg egyél inkább, mint hogy rosszul legyél, annyit nem ér az egész!

Timi!
Örülök a jó híreknek Hannával kapcsolatban! Most már nagyon jó lenne, ha egészséges maradna!
Albérletet sajnálom, remélem sikerül másikat találni ilyen rövid idő alatt.

Nálunk is nagy vihar volt tegnap, de már ebéd után kezdődött. Olyan dörgés-villámlás volt, hogy csak na. Estére már jó volt, csak a levegő hűlt le kicsit.
Ibolya!
Tulajdonképpen még jól is hangozna egy a gyetyafényes fürcsi, ha nem muszájból kellett volna csinálni. Gondolom így nem volt olyan élvezetes. Habár a gyerkőcök biztos élvezték. Nagy bosszúság tud lenni az áramkimaradás, pedig valóban nem volt olyan régen, amikor még egyáltalán nem volt.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi: ne utálj, a Szandi már 7-kor fent volt. Megetettem játszottunk és visszaaludt.

Márti: örülök neki hogy, nincs baj csak gyomorrontás

Zsu: milyen munkára jelentkeztél?

A Szandi most aludt el. Olyan hisztit levágott, alig tudtam lenyomni. :shock: Nem tudom mi lehet a baja, ilyet már nagyon régen csinált. Semmi se volt jó neki.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Timi, sajnálom az albérletet. Hogy szúrt ki veletek az ingatlanos? A fülecskés híreknek meg örülök!!!

Zsuzsi, Szandi biztos a kánikula-szél-lehülést érezte meg. Vagy csak, hogy ne örülj annyira a későbbi kelésért...

Andi, mivel húzott fel apósod? Így akart boldog szülinapot kívánni?
Flórának jobbulást. Hidd el tudom milyen amikor mindkét gyereked téged akar. De remélem hogy Marci megússza a dolgot, és csak egy beteg gyerekkel kell kínlódnod. Nekem az egyszerre lázasság és nyűgösség a parám. Az valami borzasztó. Olyankor mindkét gyerek csak és kizárólagosan egyedül akar birtokolni. Mondjuk, szerintem a különböző korú gyerekeknél is ez van.

Zsu, milyen állásra jelentkeztél? Amúgy a joghurtot tök egyedül ették. Úgyértem én az egész adagot a kezükbe nyomtam, ahhoz képest jók voltak. De van még mit gyakorolni.

Tegnap én is azt hittem, hogy gyertyafénynél fogunk létezni. Be is gyűjtöttem a zseblámpát és azon gondolkoztam hol lehetnek a gyertyák. De megúsztuk.

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsi, Julcsi, a Zepterhez adminisztrátornak. És visszahívtak :) Holnap már mennem kell tanfolyamra, hétfőn vizsgázni, és a vizsgától függően kedden akár kezdhetek is. Ami a legjobb, hogy részmunkaidőben is lehet dolgozni, és úgy is egész jó a kereset. Bár elég nehéz elhinni hogy mindaz igaz amit elmondtak, de jó lenne. Meg az is ha megállnám a helyem :) Szóval még lehet pár hónapig értem izgulni :lol: :lol: :lol: :lol:

De örülök neki. Egy itthon végezhető munkára is visszahívtak, így elvállalom sztem mindkettőt.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Délután a Szoni is hányt :cry: , alvás után...akkor valószínű, hogy vírus, de ilyen hamar átment volna Zsombin :shock: ?????????????Ő már jól van, vagyis reggel óta eszegetett, ivott, de semmi nem jött vissza!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: a Szandinak már 2x volt hányós vírusa és egyiknél se hányt, csak inkább bukott valami keveset. Drukkolok, hogy mégse az legyen.
Nem ettek tegnap valamit amitől lehet (én pl. a paprika után mindig ramatyul vagyok)?

Zsu: de jó hír, akkor már biztos, hogy megvan az állás?
Katával mit csinálsz, amíg dolgozol?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi, hát ha jól levizsgázom akkor igen, de még van 1 hónap betanulás, és + két hónap próbaidő. Azaz csak 3 hónap múlva lesz 100 %. Na meg ha tényleg igaz amit mondanak, ez majd menetközben úgyis kiderül...

De remélem :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!!!

Bocsanat hogy nem irtam,igazabol kicsit hulye voltam,azt hittem hogy utaljatok ha itt vagyok.Talan ezt sem kellett volna most megirnom,dehat valahogy igy ereztem.Tudom hogy tul erzekeny vagyok mostanaban,nagyon nehez most nekunk.Anyukam allapota nagyon sulyos es igazabol az orvosok teljesen tanacstalanok.Az a baj hogy nincs diagnozis.Egyfajta komaban van es mar annak is orulunk hogy tud nyelni es nincs lelegezteton.
Na ,mindegy ezt most be is fejeztem,mert nem a topic temahoz tartozik es nem akarom magam sajnaltatni,mert igazabol iszonyatosan eros akarok lenni es minden apro dolognak orulni akarok.Es ez nagyon sokszor sikerul is,csak tudjatok(biztosan tudjatok nehanyan)egy ilyen tortenet az ember eleteben olyan melysegeket kavar fel,amikkel nap mint nap meg kell kuzdeni,es ez sokszor iszonyu nehez.Denesem rengeteget segit,nelkule nem is tudom hogy birnam ki.
Kozben iszonyatosan kell dolgozni,mert nagyon nehez koncertek kezdodnek egy het mulva,es olyan nehezen tudok figyelni,pedig nagyon ossze kell szednem magam hogy minden jo legyen.

Ezekrol a dolgokrol csak azert irtam,hogy kicsit megertsetek.Ugy erzem hogy nincs a vilagon annyi szeretet ami nekem most eleg lenne.Es en is legalabb ennyit szeretnek viszonozni.Na, kb.ilyen allapotomban vagyok,bocs hogy ezt most megirtam....

Ami ennel sokkal szivderitobb,hogy olyan csodas kepeket kuldtetek!!!!!Annyira gyonyoruek a gyerekek!!!! :D

Andi!!!Ne izgulj,hamar meg fog gyogyulni Flora!!!! Meglatod egy-ketto szaladgalhatsz megint hat fele utanuk.
Tervezunk egy kis nyaralast Hevizen juniusban.Talan ossze tudunk jonni valahol egy kis dumcsizasra?Ti szoktatok atjarni Hevizre?Olyan jo lenne talalkozni!! :D

Marti!!Orulok hogy Zsombi jobban van,de az szomoru hogy Szoni nincs jol.Szerintem siman lehet virus,a hasmenos is volt akinel csak 1 napig tartott.Remelem nagyon hamar meggyogyulnak!!!!!!! :D

Zsu!!!Nagyszeruek a hireid!!!Nagyon ugyes vagy!!!!Csak igy tovabb!!! :D

Julcsi!!!
A lanyok annyira de annyira,, nocisek'' mar most,hihetetlen edesek ezekben a ruhacskakban!!!!De azert nekem a haraisnyanadragos nagy pelusos kepek is nagyon bejottek!!!! :lol:

Ibolya!!!Remelem nincs nagy baj nalatok,es hamar elulnek a viharok aztan olyan szep szivarvanyok jonnek mint a tegnapi egbolton!!!! :wink:

Zsuzsi!!!Kiderult miert hisztizett Szandi???A fenykepezot nagyon elvezzuk es szuper kepeket is csinalunk,csak meg nem tudom feltenni CD-re sem,mert meg kellene csinalnom a programot es hat az eleg nehezen megy nalunk,rem ugyetlenek vagyunk. :oops:

Edith!!!Mi ujsag???Tudod nagyon erdekel minden!!!! :D

Evi,Edit!!!Nagyon eltuntetek!!!! :cry:

Timi!!!Olyan jo hogy igy osszejottetek Martiekkal!!!Szuper hogy Hanna fule ilyen szepen gyogyul,megis jo hogy tulestetek ezen a muteten!!! :D Az alberlet meg majdcsak osszejon,kitartas!!!!

Barbi!!!Remelem Adamod nem esik vissza,csak egy kis ijesztgetes es hamar elmulik!!!A szivarvany keped nagyon szep.Mi eppen autoban ultunk,alig tudtam vezetni,mert valami gyonyoru volt az egbolt es csak azt akartam nezni.Kepzelheted a Kerepesi uton 8) Teljes ivu szivarvany volt teljes elenk szinekkel!!!!

Gabek!!!Jo hogy jelentkeztel,es gratulalok a kisfiadhoz.Persze
hogy nem tragedia a tapszerezes,latod micsoda klassz sracok es lanyok gyarapodnak itt a topicban!!!! :D

Na,ezt gyorsan elkuldom,mert ha most visszaolvasom biztosan kitorlom a felet.Igy meg csak majd utolag fogom banni hogy mindezt leirtam...

Millio puszi mindenkinek :D
rillisz
 
 


Iza:én megértem, hogy most borzasztóan érzed magad!!!! :cry:
De azt sose gondold , hogy nem vagy idevaló, vagy hogy nem panaszkodhatsz nekünk!!!!Mert ez a topik azért van..................már a tápszerezés dologból kigyógyítottuk egymást, és most minden más gondban örömmel segítünk, vagyis én így vagyok vele!!!!!! :wink:
Sok erőt és kitartást kívánok nektek, tudod csak pozitívan!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ahhoz képest, hogy a múltkor azt mondtátok, hogy először a rágófog jön és utána a szemfog, és az nem lehet, hogy fordítva jöjjön, hát...
Akkor én erre most rácáfolok.
Kibújt az egyik szemfoga, és az egyik rágófoga. Ez így egyszerre. Persze ezek után már nem tudom eldönteni, hogy melyik jön még, mert a szemfog és a rágófog is nagyon-nagyon duzzadt.

Márti, nagyon sok gyógymanót küldök a Szonónak. Hányt este? És a Zsombi, már jól van?

Andikám, Flóra állapota?

Iza!
Először is, igen hülye voltál ha azt hitted, utáljuk, ha itt vagy.
Másodszor, borzasztóan sajnálom, ami anyukáddal történik. Nagyon sok erőt kívánok Neked ehhez az egészhez, borzasztó lehet.
Harmadszor, ha most ennyire padlón vagy (amit teljesen megértek), akkor ne próbálj annyi szeretetet adni, amennyit csak kapsz. Most próbáld meg CSAK elfogadni a sok-sok szeretetet, és ne törődj a viszonzással. Most az a lényeg, hogy lelkileg jobban legyél, a többivel ne törődj.
És nem kell mindig annyira erősnek lenni hiszen emberek vagyunk, nyugodtan mutasd ki, ha valami fáj. Persze csak azok felé, akik tényleg szeretnek, mert a többiek visszaélnek vele és még jól beléd is rúgnak. (saját tapasztalat)
Hidd el, nekünk szükségünk van rád, a mi kis tropa lelkületű társaságunk nagyon szeret téged. Megpróbálunk, ha máshogy nem is megy, de legalább a számítógépen keresztül veled lenni.
Amikor pedig helyre jössz, viszonozhatod a szeretetet, ha máshogy nem is, azzal, hogy itt vagy velünk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, ezt a fényképet láttad? (ha ez sem az akkor feladom, nincs több ötletem :lol: )

Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?