Sziasztok!!!
Bocsanat hogy nem irtam,igazabol kicsit hulye voltam,azt hittem hogy utaljatok ha itt vagyok.Talan ezt sem kellett volna most megirnom,dehat valahogy igy ereztem.Tudom hogy tul erzekeny vagyok mostanaban,nagyon nehez most nekunk.Anyukam allapota nagyon sulyos es igazabol az orvosok teljesen tanacstalanok.Az a baj hogy nincs diagnozis.Egyfajta komaban van es mar annak is orulunk hogy tud nyelni es nincs lelegezteton.
Na ,mindegy ezt most be is fejeztem,mert nem a topic temahoz tartozik es nem akarom magam sajnaltatni,mert igazabol iszonyatosan eros akarok lenni es minden apro dolognak orulni akarok.Es ez nagyon sokszor sikerul is,csak tudjatok(biztosan tudjatok nehanyan)egy ilyen tortenet az ember eleteben olyan melysegeket kavar fel,amikkel nap mint nap meg kell kuzdeni,es ez sokszor iszonyu nehez.Denesem rengeteget segit,nelkule nem is tudom hogy birnam ki.
Kozben iszonyatosan kell dolgozni,mert nagyon nehez koncertek kezdodnek egy het mulva,es olyan nehezen tudok figyelni,pedig nagyon ossze kell szednem magam hogy minden jo legyen.
Ezekrol a dolgokrol csak azert irtam,hogy kicsit megertsetek.Ugy erzem hogy nincs a vilagon annyi szeretet ami nekem most eleg lenne.Es en is legalabb ennyit szeretnek viszonozni.Na, kb.ilyen allapotomban vagyok,bocs hogy ezt most megirtam....
Ami ennel sokkal szivderitobb,hogy olyan csodas kepeket kuldtetek!!!!!Annyira gyonyoruek a gyerekek!!!!
Andi!!!Ne izgulj,hamar meg fog gyogyulni Flora!!!! Meglatod egy-ketto szaladgalhatsz megint hat fele utanuk.
Tervezunk egy kis nyaralast Hevizen juniusban.Talan ossze tudunk jonni valahol egy kis dumcsizasra?Ti szoktatok atjarni Hevizre?Olyan jo lenne talalkozni!!
Marti!!Orulok hogy Zsombi jobban van,de az szomoru hogy Szoni nincs jol.Szerintem siman lehet virus,a hasmenos is volt akinel csak 1 napig tartott.Remelem nagyon hamar meggyogyulnak!!!!!!!
Zsu!!!Nagyszeruek a hireid!!!Nagyon ugyes vagy!!!!Csak igy tovabb!!!
Julcsi!!!
A lanyok annyira de annyira,, nocisek'' mar most,hihetetlen edesek ezekben a ruhacskakban!!!!De azert nekem a haraisnyanadragos nagy pelusos kepek is nagyon bejottek!!!!
Ibolya!!!Remelem nincs nagy baj nalatok,es hamar elulnek a viharok aztan olyan szep szivarvanyok jonnek mint a tegnapi egbolton!!!!
Zsuzsi!!!Kiderult miert hisztizett Szandi???A fenykepezot nagyon elvezzuk es szuper kepeket is csinalunk,csak meg nem tudom feltenni CD-re sem,mert meg kellene csinalnom a programot es hat az eleg nehezen megy nalunk,rem ugyetlenek vagyunk.
Edith!!!Mi ujsag???Tudod nagyon erdekel minden!!!!
Evi,Edit!!!Nagyon eltuntetek!!!!
Timi!!!Olyan jo hogy igy osszejottetek Martiekkal!!!Szuper hogy Hanna fule ilyen szepen gyogyul,megis jo hogy tulestetek ezen a muteten!!!
Az alberlet meg majdcsak osszejon,kitartas!!!!
Barbi!!!Remelem Adamod nem esik vissza,csak egy kis ijesztgetes es hamar elmulik!!!A szivarvany keped nagyon szep.Mi eppen autoban ultunk,alig tudtam vezetni,mert valami gyonyoru volt az egbolt es csak azt akartam nezni.Kepzelheted a Kerepesi uton
Teljes ivu szivarvany volt teljes elenk szinekkel!!!!
Gabek!!!Jo hogy jelentkeztel,es gratulalok a kisfiadhoz.Persze
hogy nem tragedia a tapszerezes,latod micsoda klassz sracok es lanyok gyarapodnak itt a topicban!!!!
Na,ezt gyorsan elkuldom,mert ha most visszaolvasom biztosan kitorlom a felet.Igy meg csak majd utolag fogom banni hogy mindezt leirtam...
Millio puszi mindenkinek