Sziasztok!
Zsani!
Mailt megírtam
Sõt, Borcsa is ott volt!
Beszti!
Remélem is, hogy nem úszunk meg legközelebb!!!
Remélem, már jobban vagy!
Vivien!
Nem, egy 4hónapos biztos, hogy nem választja el magát jószántából! Inkább sztrájkról lehet szó, ahogy írtad is. Minél több félálombani szopi, együttfürdés, pucérkodás. Nincs véletlenül szájpenésze vagy valami egyéb fájdalmas dolog a szájában?
Pelusokat nagyon figyeld, hogy elegendõ-e a folyadékbevitel, és ha nem, akkor FELTÉTLENÜL pótolj!!! Ne cumisüvegbõl, ha lehet, de megfelelõ mennyiségû folyadékra szükség van!
És csatlakozom Borcsához: nyugi! Lehet, hogy már a lelkiállapotod változása csodát mûvel! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!
Kati!
Azért sem túl jó ötlet a játszócumi, mert az megzavarhatja a szopási technikát, és akkor aztán tényleg kisebesítheti a cicidet. Ez a fogzás sajnos ilyen, babát-mamát is kimeríti, de szerencsére ezek a valóban nagyon rossz esték nem tartanak sokáig.
Szopin alvás: nem rontottál el semmit!!! A szopi élettanilag úgy van kitalálva, hogy olyan anyagok vannak benne, illetve olyan anyagok szabadulnak föl a szopizás hatására a babában, amelyek ellazítanak, elálmosítanak, elaltatnak. Szóval ez a természetes állapot, erre (is) való a szopi
Amikor a baba élettanilag megérik arra, hogy a szervezete belülrõl is regulálni tudja ezt az ellazulást, akkor már nem lesz szüksége a szopin elalvásra. Lehet, hogy ehhez több idõ kell, de egyszer biztosan be fog következni.
Myssnia!
Gratula a gyönyörû nagyfiúhoz!! Megnéztem a képeket!! Csodaszép fiúcska!
Én nem gondolom, hogy feltétlenül kevés lenne a tej! Az ekkora babák jelentõs része leginkább egész nap szopizna, de ez a normális. A babák gyomrocskája nagyon csöpp, az anyatej meg könnyen emészthetõ. Valójában az újszülötteknek a nagyon gyakori kis evések felelnek meg a leginkább. Minden nõnek van különbség a 2 cicije között tejtermelés szempontjából. Ahogy a többiek is írták, ha többet stimulálod a "rosszabbikat", elképzelhetõ, hogy kb. azonos lesz a termelés. A mellek nagysága nem befolyásolja a tejtermelõ képességet, mert a méretet a zsírszövet határozza meg, nem a tejtermelõ sejtek.
Ha szopi után éhesnek látod még Szilárdot, nyugodtan szoptathatsz 4-5-6 cicibõl is
, amíg jól nem lakik. És akármilyen gyakran megszoptathatod, akár félóránként-óránként is.
És nagyon ügyik vagytok! Tök jó, hogy összebújtok alváshoz!
Beszti!
Nálunk a mák és a baracklekvár is bejött, mármint ha én eszem! Szerintem ki kell tapasztalni, hogy az adott babánál mi válik be.
Orsoly!
Tök jó, hogy azért rá tudod venni a babót a lusta cicire is! Ha magától cuppan le a cicirõl, akkor szerintem nincs gond. Biztos hozzájut a hátsótejhez is.
Pele