Szép jó reggelt mindenkinek
A hétvégén nem voltunk itthon, ugyhogy most próbálok visszaolvasni és reagálni mindenre és utána még a táblát is felteszem
Kérdés Kyra mennyit hagy ezekből a tervekből
Hétvégén dédiéknél voltunk lenn a telken, apa pecázott, mi meg jól elvoltunk anyumékkal, pihentünk, sokat foglalkoztak Kyrával, ugyhogy én kicsit kikapcsolódtam, jó volt
Kivéve az éjszaka, ami borzalmasra sikeredett, mert Kyra nem akart aludni igazából, gondolom új volt neki minden, szóval aludtam 2 órát, azt se egyhuzamba, szóval ma éjjel, hogy itthon voltunk már jobb volt a helyzet, és kicsit sikerült visszaállnunk, meg pihenni
A képek nagyon édesek!
Athina mekkorát nőtt
Nagyon tündi-bündi
Tetszik a kirándulásos tartás
Én úgy szoktam tartani és ringatni amikor nagyon fáj a pocija, olyankor hinta palintázunk
Nikole: Én majdnem mindenhol hason fektetem Kyrát, különben szirénázik! Amikor fenn van és "beszélgetünk" meg nézelődik, meg a forgójáthoz "beszél" akkor háton van, de ez kb. napi fél óra, szóval nem jelentős! Ezen kívűl mindig hason van! A babakocsiba főleg! Olyan jókat alszik benne! Szóval ne félj a sok hason alvástól, hisz amikor fenn van és együtt vagytok ugyis elviseli, ha háton van, mert akkor téged néz, és eszébe se jut hason lenni
Nézzd a pozitív oldalát! A többiek azon szenvednek, hogy hasra tegyék kicsit, hogy erősödjön a háta, meg emelgesse a fejét
Nekünk evvel nincs problémánk
Szóval sétáljatok csak hason fekve, akkor nem üvölt, és nem lesz semmi probléma
Egyébként mi már megyünk vele mindenhova, kb. két hete, mert már meg voltam zakkanva, hogy nem megyünk sehova! Ugyhogy mindenhova visszük a babakocsit, (bevásárolni is) és ott tologatjuk, miközbe vásárolunk
Nagyo njól elvan, egyáltalán nem sír, szóval szerintem menjetek vele! Különben sose fogod tudni az emberekhez szoktatni, ha most nem kezded el
Persze ez saját vélemény
Ancsa, gratula neked, sok tejcit, gyors felépülést és egészséget nektek
Várunk ide
Látom ma lesz tali? Hányan mentek? De jó lenne menni! De sajna nekem csak most esett le mire készültök...hát majd legközelebb! De képeket csináljatok
Kiváncsi vagyok rá
Barbamami, Bogi iszonyat ügyes! Én még várom a csodát, hogy Kyra mikor fordul át..
Eddig avval vígasztaltam magam, hogy azért megy neki nehezebben, mert mindig hason van, és hát előszőr ugye hátról oldalra megy és csak a legvégén hasról hátra, szóval evvel nyugtattam magam, de most már...hát le vagyok törve...
De nektek gratula, nagyon ügyik vagytok
bbeti! Hát amit leírtál a fogzásról:
fogzás: nekünk annyi volt az egész, hogy estére mindig nagyon nyűgös lett nehezen aludt el, és gyakran felébredt sírva. ha cipeltem a fenekét, akkor egy hangja sem volt. így nem is tudtuk, hogy mi baja lehet, csak akkor jöttünk rá, mikor már láttuk a fogakat.
Hát nekünk ugyanez megy minden este! Napok óta ha megébred üvöltve ébred meg, fájdalmas arccal! És mint egy kutyának csorog a nyála
De ez nekünk még nagyon korai lenne nem? Akkor meg mi baja lehet Kyrának?
A talira visszatérve, ha a millenáris parkba lesz valamikor, akkor lehet, hogy mi is elmegyünk (persze ha nem a találkozó napján döbbenek rá, hogy menni kéne
)
De más nekünk nagyon messze van, hisz én nem Pesti vagyok
Jajj, a testsúllyával meg senki ne foglalkozzon! Komolyan! Én is kétségbe voltam esve, de ilyenkor mindig Kyrára nézek, és akkor már nem is érdekel tovább, hanem leszarom! Már elnézést, de tényleg! Lassan de biztosan megy le (pedig rengeteget híztam a terhesség alatt...nem mondom meg mennyit, de nem annyit ami elő van írva
...jóval többet) Szóval nekem is esélytelen, hogy rámjöjjenek a ruháim, de ez van, veszek egy két darabot amit kombinálok, és téma lezárva...lényeg, hogy van egy egészséges kis tündérkém
A kilók meg egy éven belül lemennek, főleg, ha a gyerek majd már kuszik, mászik, meg rohangál
Szóval no para, ezen a nyáron nem mi leszünk a legszexisebbek a strandon, de majd jövő nyáron...