Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :lol:

Hát megjött a nyár!De olvastam sajnos szerdától már csak 20 fok lesz. Nekünk meleg van nagyon a panelban,és még nem is kapjuk a napot egész nap.
Nálunk tegnap voltak itt a keresztszülők látógatóba. Gabika elbűvölte őket! :D Július utolsó vasárnapján Balatonon lesz a keresztelő. A nagybátyám kereszteli majd meg. :lol: Azért Balcsin,mert ott nőttem fel,és még a lagzink is ott volt. Nyáron majdnem 1 hónapot lent leszünk! :lol: Jó is lesz

Kép

Keresztmamival
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek :)

A hétvégén nem voltunk itthon, ugyhogy most próbálok visszaolvasni és reagálni mindenre és utána még a táblát is felteszem :)
Kérdés Kyra mennyit hagy ezekből a tervekből :lol:

Hétvégén dédiéknél voltunk lenn a telken, apa pecázott, mi meg jól elvoltunk anyumékkal, pihentünk, sokat foglalkoztak Kyrával, ugyhogy én kicsit kikapcsolódtam, jó volt :)
Kivéve az éjszaka, ami borzalmasra sikeredett, mert Kyra nem akart aludni igazából, gondolom új volt neki minden, szóval aludtam 2 órát, azt se egyhuzamba, szóval ma éjjel, hogy itthon voltunk már jobb volt a helyzet, és kicsit sikerült visszaállnunk, meg pihenni :)

A képek nagyon édesek!
Athina mekkorát nőtt :shock:
Nagyon tündi-bündi :)
Tetszik a kirándulásos tartás :lol: Én úgy szoktam tartani és ringatni amikor nagyon fáj a pocija, olyankor hinta palintázunk :)

Nikole: Én majdnem mindenhol hason fektetem Kyrát, különben szirénázik! Amikor fenn van és "beszélgetünk" meg nézelődik, meg a forgójáthoz "beszél" akkor háton van, de ez kb. napi fél óra, szóval nem jelentős! Ezen kívűl mindig hason van! A babakocsiba főleg! Olyan jókat alszik benne! Szóval ne félj a sok hason alvástól, hisz amikor fenn van és együtt vagytok ugyis elviseli, ha háton van, mert akkor téged néz, és eszébe se jut hason lenni :)
Nézzd a pozitív oldalát! A többiek azon szenvednek, hogy hasra tegyék kicsit, hogy erősödjön a háta, meg emelgesse a fejét :) Nekünk evvel nincs problémánk :lol:
Szóval sétáljatok csak hason fekve, akkor nem üvölt, és nem lesz semmi probléma :)
Egyébként mi már megyünk vele mindenhova, kb. két hete, mert már meg voltam zakkanva, hogy nem megyünk sehova! Ugyhogy mindenhova visszük a babakocsit, (bevásárolni is) és ott tologatjuk, miközbe vásárolunk :) Nagyo njól elvan, egyáltalán nem sír, szóval szerintem menjetek vele! Különben sose fogod tudni az emberekhez szoktatni, ha most nem kezded el :) Persze ez saját vélemény :wink:

Ancsa, gratula neked, sok tejcit, gyors felépülést és egészséget nektek :) Várunk ide :)

Látom ma lesz tali? Hányan mentek? De jó lenne menni! De sajna nekem csak most esett le mire készültök...hát majd legközelebb! De képeket csináljatok :) Kiváncsi vagyok rá :)

Barbamami, Bogi iszonyat ügyes! Én még várom a csodát, hogy Kyra mikor fordul át.. :roll:
Eddig avval vígasztaltam magam, hogy azért megy neki nehezebben, mert mindig hason van, és hát előszőr ugye hátról oldalra megy és csak a legvégén hasról hátra, szóval evvel nyugtattam magam, de most már...hát le vagyok törve... :cry:
De nektek gratula, nagyon ügyik vagytok :)

bbeti! Hát amit leírtál a fogzásról:
fogzás: nekünk annyi volt az egész, hogy estére mindig nagyon nyűgös lett nehezen aludt el, és gyakran felébredt sírva. ha cipeltem a fenekét, akkor egy hangja sem volt. így nem is tudtuk, hogy mi baja lehet, csak akkor jöttünk rá, mikor már láttuk a fogakat.
Hát nekünk ugyanez megy minden este! Napok óta ha megébred üvöltve ébred meg, fájdalmas arccal! És mint egy kutyának csorog a nyála :shock: De ez nekünk még nagyon korai lenne nem? Akkor meg mi baja lehet Kyrának? :roll:

A talira visszatérve, ha a millenáris parkba lesz valamikor, akkor lehet, hogy mi is elmegyünk (persze ha nem a találkozó napján döbbenek rá, hogy menni kéne :lol: )
De más nekünk nagyon messze van, hisz én nem Pesti vagyok :roll:

Jajj, a testsúllyával meg senki ne foglalkozzon! Komolyan! Én is kétségbe voltam esve, de ilyenkor mindig Kyrára nézek, és akkor már nem is érdekel tovább, hanem leszarom! Már elnézést, de tényleg! Lassan de biztosan megy le (pedig rengeteget híztam a terhesség alatt...nem mondom meg mennyit, de nem annyit ami elő van írva :D...jóval többet) Szóval nekem is esélytelen, hogy rámjöjjenek a ruháim, de ez van, veszek egy két darabot amit kombinálok, és téma lezárva...lényeg, hogy van egy egészséges kis tündérkém :) A kilók meg egy éven belül lemennek, főleg, ha a gyerek majd már kuszik, mászik, meg rohangál :lol: Szóval no para, ezen a nyáron nem mi leszünk a legszexisebbek a strandon, de majd jövő nyáron... :wink: :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Rekanna
Igen jól van gyarapszunk rendesen már elhagytuk a születési súlyunkat is előző hét pénteken voltunk 4250grosak..úgyhogy minden rendben hálisten,mozgékony..megyünk már sétálgatni ezerrel úgyhogy minden szép és jó!!!Lehet jönni bármikor,bár nemtudom hogy mikor jöttök haza??Inkább lemennék én hozzátok Balcsira 3 hónapra...mit szólsz???? :lol: :lol: :wink:
Szóljál ahogy itthon vagytok és gyertek át...vagy ha szép az idő kiugorhatunk a szigetre..??

Leesett a köldökcsonkunk!!!már azt hittem örökre ottmarad,m egy hete már alá lehetett mindenhol nyúlni de vmi tartotta magát nagyon erősen...de csak szombatig!!!:):)

BBetti
Szívemből szóltál és tudom hogy azt kéne írnom ne foglalkozz vele,de akkor magamat hazudtolnám meg..engem is baromira zavar!!!És ez nem kifejezés..sajna van egy tükrünk szemben a káddal...tegnap az egész zuhanyzást végigbőgtem!!!Szóval nálam nem lehetsz rosszabb...mindjárt megyek megint fürdeni..tutira ez lesz a vége megint...és úgy érzem tönkre fogok menni ebben..viszont undorító nem vagy!!!Azért ne mondj ilyeneket magadról...-bár én is ezt gondolom magamról..és ami leginkább zavar az nem is a súly m azt tutira eltüntetem,de a CSÍKJAIM a derekamon..abba belehalok ha ottmarad!!!

na megyek Dóri már keservesen sír...pusza
nikky
 
 

 
 

tegnapi kép: Kép

Kép
gyanixi
 
 


És akkor a heti tábla!
Ja, Benkoke, még nem küldtél privit, az adatokkal! Ha küldöd, akkor jövőhéten beteszlek titeket is :)
És lányok, tegyek még be valami új oszlopot a táblába? Vagy elég csak a baba kora? Ötletek?
Na megyek, ja, ha van ötlet vagy bármi, azt tényleg privibe, mert félek átsiklok valakinek a hozzászólásán :oops:

Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


na idehoztam magammal,és most nézelődik a székében...szeret ott lenni mindig ahol mi vagyunk,de azért próbálom nem kézben tartani hanem ebben az ülőkéjében...

szóval Bbetti egyetértek veled,de biztosan egyszer jobb lesz..ugyehát 9hónapig tartott felszednünk ezt a súlyt...ne várjunk csodákat,kb ugyanannyi idő is lesz leadni-ha nem több... :(

na téma lezárva!!!!!!!

Inni-már nemtudom ki kérdezte-én adok Dórinak..sétánál mindig többet is iszik..van hogy vizet adok,ha hasfájása van vagy látom h erőlködik én kamillateát adok neki vagy édesköményt..ezek használtak eddig!!!

Barbamami
Hát hatalmsa gratula a Boginak..ilyert még nem is hallottam h ilyen korán megfordulnak..de éééédes!!!
nikky
 
 


nikky, én ugyanezeket adom Kyrának a hasfájásra, és nekem is használ! Tegnap összeraktam a kettőt, mert a kamillát nem annyira akarja meginni, az édesköményt viszont igen, ugyhogy fele felét csinálom neki, és szerintem is segít... :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok! :D

Na,ma kicsit jobb a kedvem.. A nagylányom már jobban van,"csak" a fulladás ne lenne.. :roll: Szegény kicsi fiam totál rekedt,bágyadt,és napi 2x kell vinnem váladékszívásra a légcsövéből.. Jaj,iszonyúan sajnálom szegényt!!! Mindent megcsinálok,csak betegek ne legyenek!!!

Bacilivi:
De jóóóóó!!! AAAnnyira jó nektek!! Komolyan,szinte irigykedem.. :oops: Majd egyszer,ha majd berendezkedtetek, megnézhetünk titeket????
:D :D Képzeld,tegnap kinn voltunk Vecsésen,a kémény alapját kellett megcsinálni. Na,és először mehettem fel LEGÁLISAN a felső szintre!! (Anyósom annyira féltett terhesen,hogy nem mehettem fel). Persze,azért voltam fenn,mert csinált a Pisti liftet,de most láttam először a falakat teljesen készen. Jaj,annyira jó volt! Végre kezdem elhinni,hogy egyszer ebből beköltözés lesz.. :roll: :D :D

Gyanixi:
Mekkora már a Réka!!! Gyönyörű nagy szemei vannak,nagyon szép baba!

Mennyien vagyunk már a táblázatban! Aztaa! Tök jó,hogy ennyien vagyunk! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hoztam egy két új képet Kyrusról :)

Már ilyen ügyesen tud inni a cumisüvegből egyedül (ha anya a kezére rakja :lol: )
Kép Kép
Így néz ki az új kiságy ha minden kacat benne van, pelenkázó meg lógóka meg minden, és ami a legjobb, hogy emelhető :)
Kép
És végül ilyen amikor apa vállán fekszünk, hogy a pocó ne fájjon olyan nagyon :cry:
Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


barbamami, örülök, hogy kicsit jobban van a nagylányod! A kisfiadnak meg nagy gyógypuszi a nevembe! Olyan rossz lehet amikor a gyerek beteg! Szerencsére Kyra még nem volt, de már a hasfájás is megvisel! Komolyan olyan jó lenne ha átvehetném tőle! Én megkűzdenék vele, csak ő legyen jól! :cry:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


gyanixi: Réka nagyon csajos abban a kis szoknyácskában :D:D:D

Kyra Baba is nagyon édes és nagyon ügyesen tartja a cumisüveget:)

nika70
Salgótarján
 
 


Ancsának és Bacsbernnek is megvan a babája!

Hatalmas gratula nekik.

Adatok: Ancsa: 05.11-én 19.45-kor 3400 grammal és 52 cm, hosszú fekete göndör hajjal megszületett Nonó!

Bacsbern: 05.12-én 10.30-kor 3250gramm és 50 cm-rel megszületett Dorci baba!
Majd még jelentkeznek!

Sok boldogságot és tejcit nekik!!!
Vendég
 


GRATULA az Újdonsült Anyuciknak!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Ancsa Bacsbern üdv a friss anyukáknak és gyertek mihamarabb :)

nika70
Salgótarján
 
 


luisa :Boldog hófordulót Laurának :)

nika70
Salgótarján
 
 


Köszi Nika!!:)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Luisa,
hát most már lemaradtunk a taliról. Reggel néztem, hogy írtatok-e, de aztán áramszünet volt. Priviben megírom a telószámomat, hátha még a jövőben összejön valami....:)

Tényleg mekkora nagy már Réka baba, nagyon csini a ruhájában!

Kyrus kis tündér, ahogy iszik az üvegből.

Barbamami, szorítok a kicsinyeidnek, hogy mielőbb rendbejöjjenek. Én hiszek abban, ha pozítív energiákat küldünk, akkor az segít... :D

Rekanna, Pannica, hát írigylésreméltó helyen vagytok. Amíg rossz idő volt, addig nem tűnt fel ennyire, de mostanában sokszor eszembe jutottok.
Pannica, azok a csodás görögországi kirándulások: Naphlio, Edina szigete, Livadia, Delphoi stb..... 8)

Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Jaj mamik,nagyon aranyosak vagytok! :D

Akíra:
Hát Kyrára érdemes volt várni.. Nagyon ügyes! És óriási! És látom,az apukája is odavan érte,nemcsak az anyukája.. :wink: Nagyon helyes!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Babcsern, nektek is gratula, már várom nagyon, hogy jöjjetek Ancsával együtt! Istenem, mintha már ezer éve szültem volna! Sok-sok tejcsit és gyors regenerálódást kívánok nektek.

Luisa, Livi, meséljetek! Taliztatok?

Szegény kis Blani most aludt el, nagyon melege volt, csak sírt, nyögött. (most, hogy már hűlt a lakás, 28 fok van) Remélem, hogy nem lesznek azért ennyire melegek. Napközben kint a kertben jókat tud aludni a hűvösben.

Jövő héten mi is megyünk 3. hónapos oltásra, a fenébe, hogy miért kötelező az ilyen! ? Remélem, hogy nem viseli meg nagyon...

Blani sem fordul még, sőt baromira fel van háborodva, ha meg szeretném neki mutatni, hogyan kell. :lol:

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


sziasztok!


Tegnap egész nap lent voltunk!olyan jó idő volt.A Patrikon is csak egy napozó volt.mikor elaludt akkor takartam be egy vékony pléddel.

jövőhéten megyünk oltásra,remélelem most is olyan jól viseli mint eddig.

Mi még mindig nem iszunk semmit.pedig 6-7 óránként eszik.ez azért durva nem??????vagy nem baj hogy nem iszik???????????

a babák nagyon szépek.

sajna mennem kell.remélem lassan hozzák a mi gépünket is.
kismama18
 
 


Sziasztok :)

Ancsa, Bacsbern, gratula neketek :) Remélem minnél hamarabb jöttök ide közénk :)
Már alig maradtak a másik forumon...ennek nagyon örülök, jó sokan vagyunk már :lol:
Lassan két táblázatot fogok csinálni, hogy jól látszódjanak a betűk :lol:

Tegnap előszőr végre én is csak egy napozóba vittem ki Kyrust :)
Olyan tündéri benne :D Majd rakok fel róla képet, mert szerintem zabálnivaló a kis hurkáival :D

Jövőhéten hétfőn mi is megyünk Kyra első oltására, és én már előre rosszul vagyok :cry:
Szerintem én jobban fogok sírni mint ő :cry:
Hogy lehet ezt végigcsinálni lányok? Ti hogy bírtátok ki? Tudom neki nem arra van szüksége, hogy én ideges legyek, mert azt ő is érzi, de hogy ne legyek ideges, amikor őt bántják? Tippek? :roll: :cry:

Holnap megyek végre fodrászhoz és radikális változtatást teszek...a derékig érő hajamat levágatom vállig érőre :lol:
Kyra folyton ráncigálja, mert beleakad a kis keze, és nem engedi ha már megszerezte, ugyhogy kicsit fájdalmas...szóval rövidre vágatom...remélem nem bánom meg... :roll:

Majd utána csinálok közös képet Kyrussal végre :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

kismama18:Én is itatási problémával küzködtem a tegnapi napig amikor is muszály voltam már valamit belediktálni ,mert hasmenése is van szegénynek és meleg is volt.Te mivel próbálod itatni?Mert a vizet nekem szabályosan kiköpi és kinevet :) ?Utánna egy nagyon világos csipkebogyó teával itattam ,kicsi cukorral+pár csepp citrommal , melegen adtam és kb. negyedszeri próbálkozásra rákapott végre.Azóta már 3x is ittunk szerencsére :D .Talán próbálj meg valamilyen teát.Én azért a csipkebogyót próbáltam mert az egy kicsit megfogja a székletet a védőnő szerint.A kamilla kicsit meglágyítja,a köményeset nem próbáltam.Valakinek van tapasztalata a Mecsek teával kapcsolatban?Valamelyiket próbáld ki szerintem!Kicsit erőltetni kell és többször próbálgatni kínálni.Főleg most jön a nagy meleg...


Akira:Na hogy ment az ágy össze szerelése?Látom végül sikerült :D .


Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi!

Hát elég nehezen ment az összeszerelés, végül párom rátaposott teljes erejéből, és úgy összekattant :lol:
De addigra már tiszta ideg volt :lol:

Én egy kanál mézzel szoktam édesíteni a teáját, így megissza! Naturba minden nélkül nem kellett neki!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


sziasztok,
hát a tali nem jött össze, na majd talán máskor :)

Lilo:
van nálunk melegebb lakás? :) nálunk is 27 fok van, kibírhatatlan, szegény picúr is nagyon lengén van öltöztetve így bírja:)

Timi:
én sem adtam neki még semmi italt, csak anyatejcit, de nekünk is több napja hasmenésünk van, kevés van, de minden pelusban (régen naponta max 1 volt), ja és néha zöldes. Mitől lehet? Volt valakinek ilyen? AMúgy jó Laura hangulata, de kéne menni 3. havi oltásra, de így nem tudom, hogy el merjem-e vinni.
Mit gondoltok?

Akíra:
ne izgulj, a 2 hónapos oltást meg sem érzik a picik

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Kismama18
Patrik 6-7 óránként eszik? Ezt a mázlistát, ha így is szépen fejlődik! Mi tegnap 2 óránként ettünk

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


akira,
szerintem ne aggódj a forgás miatt. Nem barbamami csodaBogiját kell alapul venni! :lol: :lol: :lol: Dalmi 3hónaposan kezdte és a gyerekdoki el volt hűlve, hogy "máris"???
NAgyon tetszik Kyra...!!

barbamami,
VICCELSZ??? Persze hogy jöttök!!! Csak éljük túl a felújítást meg a költözést..brrr.... NA nektek is alakul ám!!! LEhet télen beköltöztök??? Szupi lenne...
Asszem Barbapapi most van(volt?) anyáméknál... :lol: :lol:
Jobbulást a családnak...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luisa,
úgy tudom, hogy a zöldes kaki vagy a túletetést jelenti, vagy a kevés kajcsit . (ha nem tápos, mert akkor természetes) Kérdezd meg dokid, nem jó szntem, hogy csak így megváltozott a szine!!

Lilo,
ááhh nem volt tali :-( Úgy szeretném ha legalább 5-6 an összejönnénk... Egy másik topikban láttam, hogy valaki csinált "talitáblát" Volt rajta kb 4 dátum és mindenki beleírta, neki mi lenne a legjobb és a nyerő dátumon taliztak... VAlami hasonló kéne ide is...

Kééépzeljétek, egymás után két éjjel este nyolctól reggel félnyolcig aludt Dalmi kajcsi nélkül...Elöbb felkeltem mint ő...ilyen se volt még... :lol: :lol:
Vendég
 


Hú, nagyon meleg van itt, szerintem ma fürdök is a Balcsiban. Nikire már mi is éppen hogy csak adunk ruhát, napozót, én rólam is csorog a víz, szegényke nem tudom, hogy bírja.

Nika:
Igen, a Férjem idevalósi és nyáron itt dolgozik 4 hónapig, kerékpárüzlete van. Eddig ingáztam hozzá hétvégéken, mert Pesten dolgoztam, de most tök jó, hogy együtt vagyunk. Itt Anyósoméknál lakunk, de nagyon kedvesek, jól kijövünk, meg a ház is relatív nagy.

Luisa:
Nálunk semmi nem volt az oltásnál, egyiknél sem, ne izgulj, manapság már nincsenek nagyon mellékhatásai.

Nikky:
Gyere nyugodtan, itt is aludhattok Dórival is. Jövő héten több napra felmegyünk, akkor szívesen meglátogatnálak.

Akira:
Óriási Kyra, hány kiló? Én különben azt olvastam, hogy 1 éves koráig nem szabad adni mézet a babáknak.

Kép

Kép
rekanna
 
 


rekanna,
NEm tudsz véletlenül egy kicsi kiadó házat balcsin július aug környékén (1hét)
VAGy VALAKI???
Vendég
 


Huh...sok sok infó...
Előszöris!

Nem lehet mézet adni???? :shock:
De én meg cukros se nagyon szeretnék adni neki...akkor meg mit adjak neki? Édesítőt csak nem tehetek bele... :shock:

Hogy Kyra hány kiló arra pontosan ma este tudnék válaszolni mert mindig kedd este fürdés elött mérjük le...de egy hete 5230 volt! Gondolom most egy kicsivel több!
De!!! Váltanunk kellett pelust, mert a 6kilóig pelusok már nagyon szűkek voltak, mindenova bevágott neki...nem is értem miért írják rá, hogy 6 kilóig... :evil:

bacilivi!
Dalmi ennyit alszik? Hogy csinálod? Én is ugy szeretnék már egy nyugodt éjszakát...idejét nemtudom mikor aludtam át utoljára...vagy legalább egy egybefüggő 6 órát...maga lenne a menyország :?
Szóval gratula Dalminak :)
Ez a talitábla nagyon jó ötlet, meg kéne csinálni, csak az a ba, hogy hogyan ír bele mindenki?
Na várjatok van egy ötletem! Én csinálok egy táblafélét felteszem ide, és mindenki megírja nekem privibe, hogy neki mikor lenne jó, én meg beteszem...és a végén akkor lesz amikor a legtöbb embernek jó! Vagy több tali lesz :lol:
Hol találtad azt a táblát? Megnézném a mintát :)
De ha más jobbat tud, vagy más akarja csinálni... :)
De én szívesen elvállalom :)
A zöldes kaki komolyan bajt jelent? Nekünk van párszor, de én valahol ugy olvastam, hogy az normális... :shock:
Akkor most mi? Jajj nekem! :roll:
A forgással viszont megnyugtattál! Azt hittem ilyen korba már mindenkinek forgott a gyerkőce...halál el voltam keseredve, hogy Kyra nem tud ilyet! :oops:
Jajj de tudjátok mit csinál a kis boszorka? :D
MÁSZIK!!!!
Leteszem a kiságy egyik végébe és feltornássza magát a másikba...előszőr azt hittem rosszul látok!
Megkérdeztem apát, hogy ő tette-e fel, azt mondta nem...na kifigyeltem, halál komolyan a lábával tolja fel magát, a karjaival meg húzza...mint egy fóka :lol:

Na abbahagyom :D

Ja és köszönöm szépen a bókokat Kyra nevébe is 8)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


GRATULÁLOK az újdonsült anyukáknak! Gyertek majd, ahogy tudtok, ide közénk.

Bacilivi, én úgy, de úgy irigykedek! Domi még közel sem alussza végig az éjszakát, pedig már elég nagy baba szerintem. Továbbra is tök fáradt vagyok, mert nappal se nagyon alszik, csak fél órákat max.

Most mi is nagyon szenvedünk a meleg miatt. Fenn a tetőtérben 27 fok van, az ablakon csak ömlik be a meleg és a zaj. Éjjel sem ment 25 fok alá a hőmérséklet. Megkérem a párom, mielőbb szereljen fel légkondit, mert kibírhatatlan (ő szerencsére ezzel foglalkozik, de nem gondoltuk, hogy a jó szigetelés ellenére ilyen meleg lesz fenn). Hogy irigykedek a Balcsinál levőkre! Hát még Görögországra.

Ti mikor viszitek ki a babákat ilyen melegben? Én csak du. 3 után merem.

Még egy kérdés: írtátok már többen, hogy nyűgösek esténként a babáitok. Továbbra is így van? Mert Domi minden estéje szörnyű sírás, nyűglődés, kb. 5 körül kezdődik. Ha nem a foga, akkor csak úgy. :( Ja, a foga továbbra sem jött ki, csak szenvedünk vele, hol jobb a helyzet, elmúlik egy időre, hol visszajön.

Egyre kevesebb a tejem, mert Domi már szinte csak hajnalban hajlandó szopni és egyszerűen nem bírom energiával, hogy egész nap fejegessem. Főleg, hogy Domi nem is engedi. Kész, feladtam a dolgot, már teljesen kikészültem az állandó kínlódástól.

Pár napja adtam egy kis almalevet neki, egy-két kanállal. Szoktatom az új ízhez.

Barbamami, mielőbbi jobbulást a gyerekeidnek. Biztos nagyon aggódsz miattuk.

Kyra nagyon ügyesen fogja a cumisüveget és édes, ahogy apukája vállán pihen. Én úgy tudom, mézet egy éves korig nem szabad adni a babáknak, de lehet, hogy tévedek.

Kismama, Domi sem akar inni semmit, vizet, limonádét, teát is próbáltam, de egyik sem kell neki, pedig most már naponta többször próbálom.

Kilók: azt hiszem én vagyok a legrosszabb állapotban, a szülés óta HÍZTAM 3 kg-t. Szerintem ez összefügg azzal, hogy kissé "depis" vagyok és az összevissza evés (főleg csoki) úgy gondolom, segít a bajaimon. Nem tudom, milyen nyári ruhát fogok felvenni.

Eléggé magam alatt vagyok mostanában, párom sokat dolgozik, beindult a szezon sajnos. Írtátok ezt többen is, teljesen meg tudlak érteni titeket, hogy ez milyen rossz. És ahogy már írtam régebben, tök egyedül vagyok itt. Anyósom csak tesz egy lapáttal rá, megőrjít, ha néha "segít". (ez abból áll, hogy pl. du. 14.30-tól 15.15-ig elviszi a babát, aztán visszahozza - ja, tényleg percre pontosan megy nála minden. És aztán mondjuk 4 napig se híre, se hamva. Hogy közben ordít délutánonként a foga miatt és elkélne a segítség? Kit érdekel? Ő vigyázott az unokájára) Úgyhogy néha már félek, hogy depis leszek. Elég sokat sírok is. De azért remélem, jobb lesz majd valamikor. Na, most már abbahagyom itt az önsajnálkozást.

Remélem, hogy összejön azért egy tali. Nekem olyan hely kéne, amit kocsival meg lehet közelíteni, le lehet parkolni. Egyébként kinti vagy benti hely a jobb szerintetek?

KépKép
nanett
 
 


Ja, és még Dominika sem forog, már kezd aggasztani is a dolog. Ahogy Pannica írta, ő is még csak hintázik hason.

KépKép
nanett
 
 


Bacilivi, neked már este 8-kor elalszik Dalmi? És kb. fél 8-kor fürdettek, vagy előbb? Mióta sikerül így? Mert mi hiába akarjuk 8 körül elaltatni, 10 -fél 11, mire kínlódva elalszik, pedig fáradt.

KépKép
nanett
 
 


Na és ha még nem untátok meg halálosan Kyrust rakok fel még 3 mai képet sapiba és napozóba :lol:

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Még jó, hogy jött egy kicsit anyukám és meg tudta fogni, hogy jó képeket lehessen csinálni :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


nanett: nálunk sem hajlandó Réka napközben sokat enni és a két kaja közti idő is nagyobb, egyszerűen hisztizik, ha hamarabb akarom cicire tenni!!
Réka még hason lenni sem hajlandó!!!Szóval ne aggódj, mindenki más!!!

Kép
gyanixi
 
 


kérdés: akiknek a babája átalussza az éjszakát, szóval Ti felkeltek este fejni????

Kép
gyanixi
 
 


akíra
wooow, mennyit írtál nekem :wink: :wink: :lol: :lol:
Zöld kakival nem akartalak megijeszteni,de azt hallottam, hogy az anyatejes babáknál mindig "jelent valamit" lehet csak túl sokat kajált..vagy hasonló... Dalminak a táptól mindig zöld.
Húúú szuper lenne ha megcsinálnád így a talitáblát!!! Mindjárt megkeresem a mintát!! Jajj nagyon csini Kyra...!! Megzabálom!
akíra,nanett: ha csak 4-5 hónaposan fordulnak meg az is tök normális. sőt, az a normális!!

nanett,
eljön Domi ideje is, nyugi!!! EGyébként meg kivácsi vagyok majd hogy vészeljük át megint a környezetváltozást... :roll: Ja egyébként fürcsi fényoc-nyolc között van,attól függ mennyire álmi.Utána kajcsi és van hogy rögtön elelszik, de max fél óra. Annyit csinálok, hogy 6 után nem hagyom aludni...szoval nem tudom mi a titka...
Figyu, látom eléggé magad alatt vagy...!!! Hol laksz??? CSak mert ha van kedved talizhatunk...hátha az jó kikapcs lenne. Akár át is jöhetnél, 2 hét mulva kertesben leszünk...szörcsölnénk egy limcsit, nyalnánk a fagyit a kertben... :wink: :lol:
Vendég
 


akíra,
a táblát itt tudod megnézni(nem sikerült kimásolni...)
Gyermekek,magzatok kor szerint
ezenbelül: 2006/2007 Téli babák
itt: 127. oldalon
Vendég
 


Nah, hát akkor megkérdezem majd a gyerekorvost, meg a védőnőt, hogy mitől zöld Kyra kakija :?

A táblát várom és már csinálom is :)

Egyébként én ajánlani akartam azt is, hogy nálam is lehetne a tali, mert mi is kertes házba lakunk, szóval elférnénk, csak az a baj, hogy ugye én nem Pesti vagyok csak Pest melletti (pátyi) és hát az gondolom nem sok mindenkinek jó! :roll:

Egyedül Timi lakik itt nemmessze, vele meg már taliztam is!
De ha valakinek nincs ez túl messze, akkor mindenkit várok szeretettel :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok

Most mar akkor idepofatlankodok :lol: en is! :)


Szül(et)és történet:

2007.05.03an este fel nyolcra ertunk haza az NST/rol, ahonnan vegul is nyugodtan tavoztunk, mivel doki azt mondta meg zart a mehszaj,nem szulunk. Nagy nyugalommal rendeltem egy pizzat, felhivtam a baratnomet, pihiztem az agyon, mikor egy hatalmas pukkanast hallottam es ereztem huvelyben, ami mar alapban gyanus volt. Baratnom mondta, hogy azonnal alljak fel, mert tuti, hogy megrepedt a magzatburok...nem is kellett felallnom, csak megmozdultam es mar folyt is el a viz. Ekkor volt kilenc ora. Felpattantam az agybol, kiabaltam a paromnak, hogy megyunk szulni (milyen Murpy torvenye, meg o mondta, hogy a kocsibol ne szedjuk ki a cuccokat, majd csak reggel :), ugyanis mar minden NST/re bepakolva mentunk). Gyorsan lezuhiztam, feloltoztem es negyed tizre a korhazba is voltunk.Atoltoztem, megvizsgalt az ugyeletes doki, ott meg egy jo adag magzatvizet leeresztettek...befekudtem a szuloszobara, ratettek az NST/re, vervetel, vernyomasmeres..a szokasos dolgok, akkor mar nyolc perces fajasaim voltak, es 4 cm/re voltam nyitva....aztan atmehettem az egyik szep szuloszobaba, mert ott nem szult senki..parom vegig mellettem volt...a fajasok egyre erossebbek voltak..nem gondoltam, hogy valami ennyire fajhat, de az eltetett, hogy nemsokra talakozhatok a kisfiammal....haromkor bekotottek az EDA/t, ami nagy megkonnyebbulest jelentett, akkorra mar beert a szulesznom is! O is ott volt velem vegig, rettento jo volt! Az EDA beadasa utan, hajnali negykor mar kilenc centis volt a tagulas, akkor mar ertesitettek a dokimat is, aki fel oran belul a korhazban volt.Mondta, hogy kb. 5/6 fele meglesz Domcsi. Pinduromnak a feje nemakart atbuckazni a medencen, ezert a doki a popsijat nyomta a hasamon keresztul, es par nyomas alatt sikerult....onnantol kezdve a harmadik fajasra kint volt (2007.05.04 05:53kor) ....(a gatmetszestol nagyon feltem, de csak 4 mm/et vagtak, es a doki plasztika, boralatti varrassal varta ossze, ugyhogy megsem latszik, harmadik nap mar szaladtam :))...hatalmas erzes volt, mikor a pocakomra tettek! A parom nelkul nem tudtam volna vegigcsinalni, es a doki ill. a szuleszno fanatasztikusak voltak, ha megegyszer szulok, akkor csak veluk :). Hetfon delben haza is engedtek minket...igy csak harom napot kellett a korhazban tolteni!

Kép
elizabeth25
 
 


Nah, megcsináltam a talitáblát!
Aki nincs benne nem azért nincs benne mert nem akartam beleírni, hanem ez a baba-mamás tábla! Csak átszerkesztettem! De amint írja hogy mikor lenne jó neki, írom is be a nevét ha nincs benne!
Szóval egyenlőre a jövőhét napjait írtam bele, de ha nem jön össze, akkor irok majd új időpontokat!
És egyenlőre a sajátom van csak kitöltve, szóval amint írtok PRIVIT rögtön berakom a táblába és minden reggel felteszem, hogy lássátok!
Remélem így könyebb lesz!
A privit azért emeltem ki, mert tényleg nem tudok mindig mindent elolvasni, és átsiklok esetleg valamin, privit meg mindig olvasok :wink:
Na szóval akkor a tábla :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Kilok: Nekem szules ota 13 kg ment le, de meg van rajtam kb. 10. :(

Szoptatas...mano igeny szerint szopik...amikor o keri....

Furdetes: Nalunk este hetkor van furcsi, aztan kajcsi es tenti!

Ejszakai alvas: Mano vegigalussza az ejszakat...altalaban en keltem fel harom egy negy kozott enni...aztan nyolcig meg alszunk.

Fejes: En nem fejek.

Ivas: Tejcsi melle meg szoktam neki adni teat vagy vizet, de azt poharkabol mar megissza...

Sajnos ot napja nem kakilt, ugyhogy ma mar adtunk neki egy glicerides kupot, mert sajnos volt ket nap, hogy volt bombi :(, fajt a pici pocija, remenykedunk, hogy ez most megoldast jelent a kakilas szempontjabol.

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth, hatalmas gratula neked :)
Örülök, hogy már ti is itt vagytok, vártam már, hogy te is ide tartozz :)
Képeket akarunk Domcsiról :lol:
És adatokat privibe hogy bekerülhess a táblába!
Súly, hossz, nap, és éppen aktuális kor :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akira, koszi, mar en is nagyon vartam! :)

Oxy, mindjart rakok fel par kepet! :)

Nap>2007.05.15
Suly> 4050 gramm
Hossz> hat ezt majd megmerem :)
Aktualis kor> 11 nap

Kép
elizabeth25
 
 


Hú Akíra! Kyrus nem semmi méretekkel rendelkezik, de megnéztem a táblát és pont az az egy kiló előnye van MArcival szemben, ami már születéskor is megvolt. Marci egyébként már fordul hasról hátra. Este, fürdetés után a pelenkázón hasra tesszük, hogy bekenjük a hátát, és folyton átfordul. De egyébként még tényleg ráér Kyra baba!

Én nem merek még semmit itatni Marcival, de ebben a melegben...
Szóval mi is hétfőn megyünk a 2 hónaps szurira, és akkor majd megkérdezem a dokinénit, hogy mit javasol. Merthát ugye általában azt hallja az ember, hogy az anyatej elég, de én is szomjasabb vagyok ebben a melegben.

Ma valahogy nagyon nyűgi, gondolom a meleg teszi, de szerencsére most bealudt, remélem egy kicsit még hagy pihenni...

Ma voltam dokinál kontrollon. Valakinek van olyan problémája, hogy megsüllyedt a mellső hüvelyfala??? Nekem ez van, és azt mondta a doki, hogy intimtorna ezerrel, és elvileg javulhat a helyzet. Igazából nem érzek semmit, csak látom :roll: Szóval ha más is így járt, és kapott valami tuti tippet, akkor írja meg!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


Elizabeth irtam privit :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Kép Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Akira:Látom Kyrának is van cuki sapija.Nagyon éééédi :) .

Elizabeth25:Mennyi haja van Domcsinak.Adhatnátok kölcsön egy kicsit Rékának,mert ő meg kopaszodik :lol: .

Kép

Timi
tftimi
 
 


Elizabeth, Domcsi tübdéri :)
Beírtalak a táblába!

nikole, igen Kyra aránylag nagy bébinek született, de ahhoz képest nem nagy most! Lasabban hízik mint a kisebb súllyal született babák... :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


sziasztok :) !

Réka is nagy súllyal született(3950)a kórházból 3700-al jöttünk ki,de most csak 3740gr.SZerintetek ez nem kevés :( :roll: ?


Kép

Timi
tftimi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?