Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

1. cn!

De már nem vagyok szomorú!

Mindenkinek további szép napot!

"az élet utat tör magának"
dera
 
 


lecso köszi!

Pogi megírom majd privibe!

Anyo tök érdekesek ezek a görbék meg a játék velük...ezek szernit hajszálpontosan 14. napon van Pé-d hónapok óta?? Gratula!

Kép

Kép
rejo
 
 


Jó reggelt !

Dimet, jöhet a dvx is, úgyis a gépen nézzük :wink:

Dera :( fene vigye el, de örüljünk annak, hogy gyönyörű, tankönyvi ciklusod volt !

Csajok, foglal valaki helyet a Tranzitba, vagy nem kell ?

Kora reggel megjártam a gégészetet. A dokinő megkérdezte, hogy nem tűnt fel senkinek, hogy több, mint 1 hónapja ugyanaz a problémám ?! (persze ez a megjegyzés nem nekem szólt :lol: )
Az előző két antibiotikum nem volt jó választás.
Kaptam egy harmadikat és kiderült mindez az allergiám miatt van, helyesebben amiatt nem jövök rendbe, mert állandó gyulladást tart fenn.
Hát szó se róla, csodálkoztam is, hogy idén miért nem jött még elő az allergia :evil:

mniki
 
 

 
 

Sziasztok!

Megjöttem a doki bácsitól :( El ment a kedvem. A szerdai 15 mm es ígéretes tüsző ELTŰNT :!: Doki azt mondja, 5 nap alatt nem érhette el a kellő nagyságot és nem repedhetett meg. Erre én: lehet felszívódott?? Erre ő: olyan nem lehet, ez ahhoz nagy volt! Na okos lányok, ti mit gondoltok???

Egyébként váladékom még mindig van elég és a hőm 36,3! Reggel eléggé fájt a petefészkem kőrnyéke :( Szerintetek remélhetem hogy esetleg épp ma repedt a TURBO növésű tüszőkém???

:evil: :evil: :evil:

Pusszancs!
Vendég
 


Dera!
1.cn...IDŐBEN!!!...annak csak örülni kell, hisz uj remény új esély!

Pogi!
27 napos ciklus :) Irigyellek is. GRAT! ( a következő 9 hónapos legyen) :wink:

Kellemes nyári napot nektek :)
Vendég
 


Gina, bocs hogy azt mondom, de a dokid egy hülye. Simán elérhette a kellő nagyságot és megrepedhetett, akár ma, vagy tegnap este.
Én azt jó jelnek venném, hogy nem látta már :!:

mniki
 
 


Mniki!

Ebben bízom én is hogy a doki hülye :wink:
Vendég
 


Gina, szerintem is ez jó!
Amikor írtad, hogy mennyi a tüsződ, azalatt már rég megrepedhetett, csomó idő eltelt már!!!!!

(Nekem aszonta a dokim a 19. napon ebben a hónapban, hogy nem volt pé...nem lát semmit....hát hamarabb volt és ezért nem láthatta!!!!)
Vendég
 


Lafi, Niki!

Köszi a h.sz-t :) Én is igy gondolom...lám a tickerem :wink: De kérdésem, progit mikor kezdhetem el leghamarabb? és mennyit?
Vendég
 


Na Gina, ezt nem tom.....nem szedtem még progit.
Vendég
 


Ginuska, tuti hogy megrepedt és azért nem látta! 5 nap alatt miért ne nőhetett volna megfelelőre! Nem 2 mm-t nő naponta?!

Dera, ez tényleg tök jó, ilyen klassz ciklus! :lol:

Rejo, nem 14. nap van pém, csak ahhoz rendeztem a görbéket. Most már hónapok óta a 16. napon van. De ennek is örülök, 28-29 napos ciklusok, görbe szerint pé is van... Már csak a luteális fázis lehetne 14 napos - na és várom a zebrát is :P

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Pogi, de jó téged újra "látni". :)
Gratula a 27 napos ciklusodhoz!

Dera, bár sajnálom, hogy 1. cn-on vagy, de a görbéd alapján - ahogy többen is mondták - mesebeli pé-s ciklusod volt! És most itt van az új esély... :wink:

Mnikike, most már aztán tényleg gyógyuljál meg! Remélhetőleg ez az újabb fajta gyógyszer már hatásos lesz.

Ginuska, lehetséges, hogy az történt a tüszőcskéddel, amit a lányok írtak - megrepedt! :D Nemsoká kiderül...

Nekem is van ám már hőgörbém, bár még csak 11 napi adat van rajta, és semmit nem mutat (nekem). :D Majd később felteszem, ha már érdemes lesz. De reménykedem, hogy lesz piros vonalam, még ha később is.
És nagyon kíváncsi leszek, milyen hosszú lesz ez az első metforminos ciklusom. Ha 45 napnál hosszabb, önkényesen emelek a meten.

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Ginuska!
Nagyon egyetértek azzal, aki a dokidat lehülyézte..... Naponta 2-3 mm között növekszik egy tüsző, és olyan 20 körül szokott megrepedni! Kellett volna hogy lássa legalább a Douglasban a folyadékot, ami a tüszőből kiszabadul, ebből azonnal kellett volna tudja, hogy megrepedt, és kiszökött a petécskéd! :twisted: :twisted: Kérdés persze, hogy miylen felbontású volt az uh készülék, lehet, hogy nem a doki hibája, hanem a gépé.......
Ha holnapra felszökik a hőd, akkor szerintem bátran lecserélheted a dokit......
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvége? Én fejfájósan otthon gubbasztottam, pedig tegnap milyen szép idő volt... No, ma már jobb, de állítólag jön ismét egy front, előre félek.

Ginuska: semmi sem lehetetlen... ;)

Dera:Tényleg nagyon szép ciklusod volt. Irigykedem is miatta, hidd el :D

Mnikike: Végül is levettek tenyésztést? Vagy várnak, hogy hat-e a mostani bogyó? Jó lenne már túl lenned ezen a betegségen. Gyomrod hogy bírja? Ilyenkor sok joghurtot kell enni, az állítólag segít. Ja és vigyázz ám, mert elég csúnya hüvelyi-gombásodást lehet miatta összeszedni... Használsz infralámpát vagy az arcüreged rendben van?

Szerdán akkor Tranzit? Arra készülök, aztán legfeljebb nem az lesz ;)

Pussza nektek, majd még jövök.

Kép

Kép
bettica
 
 


Hi mindenki!

Utálós fázisba léptem..ennyi nap magas hő...és tessék ma barna...barna ...barna... :evil: :evil: :evil: Már lassan nem is fog érdekelni ez az egész...

tyche
 
 
 


Hjajj, bocsi hogy ide írtam be, csak most nagyon összetört lettem ettől, hogy nekem nem sikerül sosem semmi :(

Szép délutánt, estét!

tyche
 
 
 


Tyche, ne add fel, nem szabad!!!!El kéne menned orvoshoz!!!
Nézetni kéne hcg szintet, abból látszódik, van-e baba, ha nincs, meg kéne hozatni a mensid, mert ez katasztrofálisan hossszú!!!

Csipi, hasonlóak vonatkoznának Rád is, mert tiéd is hosszú!!!!
Vendég
 


Hi!

Tyche!
Szerintem nézz be holnap a Klinikára.Az orvosod biztos elintézi a vizsgálatot (UH, v. beutaló a vérvételre). Good luck!!!

Pogi!
Örülök, h jöttél!!! Ez a ciklusod nem semmi!!!

Kép
lara26
 
 


Szép jó estét !

Tyche, egyetértek az előttem szólókkal. Biztosra kéne menni, hogy van-e baba,ha nincs, akkor sürgősen meghozni a vérzésedet ! Van lehetőséged dokihoz menni holnap-holnapután ?

Bettica, a doki nem vett le tenyésztésre mintát, szerinte felesleges, mert egyértelmű mitől van :roll: Nagyon ajánlom, hogy így legyen !!
A gyomromat eddig nem készítette ki a gyógyszer, remélem most sem fogja, mert ugye az előző kettő között eltelt 2 hét, most meg azonnal újat szedek. A Normaflor velem van :wink:

Pogika, én is gratulálok a szép ciklusodhoz és kívánom, hogy idén gyertek még haza :wink: :lol:

Lafi, mindjárt betöltöd a 7. hetet :shock: :lol:

HOlnap megyek már dolgozni :(

mniki
 
 


Sziasztok!

Ezer bocsánat! Nem voltam internet-közelben, most olvasok csak vissza! Köszi a hozzászólást mindenkinek (én voltam, akinek dr. Tüü csak a második Clostys hónapban kér uh-ot)

Zsizsik! Asszem te írtad, hogy 18-án mész a Tüühöz. Nem tudom, mire számíts. Én 2 lehetőségre gondoltam, miután egy éve szedek metformint, nem mensizek, viszont a hormonjaim és a cukor meg az inzulin is javult:
1. ) Mivel az előző alkalomnál ciklusfelépítést mondott, tudtam, hogy Closty lesz, amitől én azonnali bebabásodást reméltem
2.) Avandamet- 3 hónap parkolópályával, de még ezt is boldogan vállaltam volna. Ehhez képest teherbeesésről egy szót sem ejtett. Ráadásul a férjemet is odarángattam, és miután a Bp-i dugóban araszolgattunk 3/4 órát, a rendelésre vártunk 3 és fél órát, kissé bepöccent, hogy a babatémában sem jutottunk előrébb. Nem is értette, hogy ezért miért kell nekem pesti dokihoz járni, ezt otthon is elintézhettem volna.

Még egy kérdésem lenne: febr. 2-a óta nem mensiztem, ezért hogy megjöjjön, Duphastont vettem be, 2x1-et, 10 napig. Már 6 napja, hogy abbahagytam, de a miki nem jelentkezett. ( Sajnos nem vagyok babás) Most ilyenkor mi van? így a Clostyt sem tudom elkezdeni.
Kérlek, segítsetek egy tudatlan sorstársatokon!

Puszi mindenkinek, és mielőbbi babásodást valamint boldog kismamiságot kívánok az illetékeseknek!
itim
 
 


itim: sztem ha már ennyit utaztatok és vártatok a rendelőben, akkor rá kellett volna kérdezned a babatémára. Ez csak az én véleményem, mivel nekem is hasonló tapasztalatim voltak, persze nekem nem Tűű-nél. Más nem fog helyetted kérdezni. Ha már tényleg olyan sok küzdelem után bejutottál, akkor érdemes mindent megtudakolni... Mikor kell visszamenned hozzá? Duphaston-Closty témában nem tudok neked nyilatkozni, majd jönnek a tapasztaltabb lányok és kisegítenek. ;)

Mniki: Nem kellene még otthon maradnod? Már ennyire jobban lettél? Remélem igaza van a dokidnak és tényleg mostmár jó gyógyszert kaptál. Nem értem egyébként, hogy miért kísérleteznek az emberrel, ha egy viszonylag olcsóbb és kímélőbb módszerrel ki lehet deríteni, hogy mi lenne a legjobb gyógyszer. Annyi helyről halljuk, hogy ne szedjünk feleslegesen antibitikumot, mert rezisztensek lesznek a bacik rá és az orvosok meg össze vissza ész nélkül írják fel. Bocsi, nem neked szól a felháborodásom, sajnos többször sikerült nekem is így járnom ezért idegesít a dolog :evil:
No, ígérem lekattanok a témáról :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép
bettica
 
 


Kép
Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap megszabadultam a köteleimtől is....tök jó nélkülük! :lol: Áll. szépek a sebeim...legalább azok legyenek azok! :)
2hét múlva megyek Uh-os kontrollra,méhnyakpolip nélküliségi kukkra....szövettani eredményért....és Hsg-megbeszélésre! stb.
-és valószínű,hogy a főorvosnál maradok...ugye Lafika,ezt letárgyaltuk szerintem! :wink:
Ginus****Tuti megrepedt ,az a valaki,már ott kukkol féluton ! :wink:

Itim***Nekem is a legutobb,majd 10nap múlva jött csak meg a mensim(Duphaston után)...-és nem csodálom,hogy ideges lettél ennyi óra várakozás után és nem jutott semmi kérdés az eszedbe....Én is ,így szoktam járni .....a férjekről meg ne is beszéljünk.....ha jön a baba:legyen,de türelem hozzá :?: :roll: :shock: Kitartást kívánok!

Na pusza Nektek!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szia Drága Kandikám!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd hívlak ma valamikor, kicsit dolgozgatok, azt is kell és majd utána hívlak. (Minden munkát ma el kell látnom, hogy aztán "nyugodt" szívvel menjek tanulmányi szabira keddig....)
Vendég
 


Itim! Ne haragudj hogy közbekotyogok, de Tűű dr. nem nőgyógyász, még kevésbé meddőségi szakember! Miért tőle várjátok, hogy teherbe ejtsen titeket?
Az ő dolga az, hogy lehetőség szerint hormonálisan a háztartásodat rendbe hozza ahhoz, hogy teherbe tudj esni. Mindent megtesz ezért, a lehető legtöbbet megpróbálja kihozni belőle. Aztán ha semmi, megpróbál pici dózisú Clostyt, de már ezzel is el kéne menni UH-ra, ő ezt helyettetek nem tudja egyelőre megoldani. Innentől, ha az agyalapi mirigy nem stimulálható ennyivel, nem tud mit tenni, hatásköri túllépés is lenne, ha teherbeejtési kísérletbe fogna, azzal már meddőségi centrumba kell menni (és nem nőgyógyászhoz, mert véleményem szerint PCO-st egy sima nőgyógyász NE stimuláljon.)
És igen, sajnos, egy Clostys ciklus hónap még nem a világ, többen nem esnek teherbe, mint igen. Itt is érvényes a 25% átlag.

A MMEC-ben jön az UH gép, mostmár biztonsággal állíthatom, és legalább ez a része is meg lesz oldva. Ha dr.Arnold becsatlakozik, akkor a stimulálás is, mert ő meddőségis. De Tűű ezt felvállalni nem tudja helyette.
Ha 3 és fél órát vártatok, akkor gondolom a kórházba mentetek. Ott még kevesebb lehetősége van ez ügyben.

Az Avandametre miért nem kérdeztél rá?
Vendég
 


Oksika Lafi!
1/2 1- 2ig tuti nem vagyok itthon.....
pusza
Kép -megyek,ezt csinálni! :wink: Tök jó itthon! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


lányok beindultam, ma reggel voltam laborban, néznek LH, FSH, tesztoszteron, prolaktin. igaz nem 3. napi, majd legközelebb, de ez islami....nőgyógyinál is voltam, rákszűrésen meg kértem hüvelyi petefészek UH-t, megkaptam a beutalót. Ő küldött laborba is.

nagyon gondolkodtam, legalább egy éhomi inzulint nézetek, mert csak be kellett volna ikszelni, de mondom úgyis elmegyek a MMEC-be egy terhelésesre...

Szerintetek mikor mennyek UHU-ra? Szerdára van időpontom, de az csak még 9 cn. Igaz nem tüszőnézés a cél, hanem a petefészkek állapota, de ha már ott vagyok...nekem 17. napon szokott lenni PÉ, valszeg most is ez van, mert 31 napos volt aciklus. Akkor 9 cn. még nem látszik semmi, igaz? Asszem átrakatom az UHU-t.

Ja és dokinak mondtam a fejfájást, meg nézte a pattanásaimat, azt mondta esetleg abba kéne hagynom a szopit... Szerintetek ez hülyeség? Nézetett prolaktint is .

Sztem ki fogok még alkudni nála pár hónap szopit...olyan jó...

kandika örülök hogy lyen jól vagy! Élvezdd ki az otthonlétet! :D

Akkor holnap tali????? vagy jövő hét szerda?? meg vagyok kavarodva.

Tramzitba sztem nem kell foglalni.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo,holnap van a tali.Csak azt nem tom, mikor....és ki jön????
Vendég
 


Rejoka... :shock: szopi közben nem nézünk hormont. Ezt nekem Krizsa is elmondta a Kaáliban, meg Petrányi is.
Minek?

Neked az elsődleges feladatod még a szoptatás. Addig szoptass, ameddig tudsz. Ez a doki... hát nem is mondok semmit. Miért kéne abbahagyni?? Nem értem!
A prolaktinod természetesen jó magas lesz.

A szénhidrát anyagcsere teljesen más tészta. Ha a cukrod, inzulinod ugrál, nem jó, magas, azt a szopitól függetlenül is kezelni kell, mert a te egészséged rovására megy. Igaz hogy a metformin pár ezrelékben megy csak át a tejbe, de őszintén szólva én is viszolyogtam ettől. Viszont novemberben a napi egy szopival (akkor már csak 1 decit szívott le Bogi kb.) összefért, és lassan abba is maradt a szopi. De addig is, ha bármi gubanc van és a szopi az első, akkor is el lehet kezdeni a megfelelő étrendet követni, ha úgy ítélik meg, hogy szükséges.
Vendég
 


rejo, holnap :)
én megyek.
niki is. (ugye??)
zsizsik is.
bee is, ugye? (hiszen ő vetette fel a dolgot. vagy lukas az agyam??)
lafi tuti :)
norka?
dimet
 
 


Kavicska Te is jössz, ugyi???????????
Vendég
 


...és rám is számíthattok. Már intézkedem, hogy korábban kiszabaduljak a mókuskerékből...

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok,

Rejo, de jó, de örülök !!! Mármint hogy végre rávetted magad arra, hogy kivizsgáltatsz mindent !! A prolaktin tényleg fura, hogy miért nézeti, szoptatá alatt...??? Szerintem mihamarabb el kellene menned a MMEC-be terheléses vizsgálatra.

Képzeljétek, nekem megvannak a múlt hét csütörtöki eredmények. :shock: Minden romlott.
Cukor 0': 4,49 120': 6,98
Inzulin 0':20,14 120':100,5

És mindezek ellenére úgy érzem jobban vagyok, nem hullik a hajam, fogyok, ki a fene érti ezt ??? Tény, hogy az avandamet sokkal jobb nekem, a metformin hatástalan szinte.

Viszont elmesélek nektek egy rémtörténetet. :cry:
A bátyám hasonló testalkatú mint én, csak persze fiúban, pocakos, kövérkés. Feltűnt nekem , sőt anyám panaszkodott, hogy a bátyus folyamatosan csokit eszik, tizesével veszi a Milkát, és tömi magába. Gyanús volt a dolog, ezért rávettem, hogy jöjjön el velem csütörtökön ő is terheléses cukor és inzulin vizsálgatra. Még lelkiismeret furdalásom is volt kicsit, hogy rávettem egy ilyen drága vizságlatra, aztán lehet, hogy nincs is semmi baja.
Hát...... a cukor 0': 4,5, 120': 11,9 :!:
Inzulin: 0': 30 120': 130 :!: :!: :!:

Úgy volt, hogy csak elhozza a leleteket Tűűtől, én úgyis megyek jövő hét hétfőn hozzá, ő pedig majd az eredmények függvényében kér hozzá esetleg időpontot. No, Tűű egyből ott fogta, ugyanis a tesó a diabétesz kapujában áll, hacsak már nem az... :shock: :?
Most el kell menjen szemvizságlatra, azonnal avandametet kapott, kap 24 órás vérnyomás monitoringot.... az egész család döbbenten áll, nekem meg a hideg futkos a hátamon, hogy ha nem rángatom el magammal, akkor pár hónap múlva lehet, hogy inzulinozni kellett volna magát ??
Szóval ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ha a családotokban van olyan emberke, aki "gyanús", rángassátok el magatokkal egy vizsálgatra, mert lehet, hogy az életét mentitek meg vele (kis túlzással.... de tényleg)
zsizsik
 
 


Én is megyek!!!!

Lányok, egy metabolikus szűrés nem drága a MMEC-ben amúgy. Szerintem már arra is be lehet jelentkezni.
dr.Breyer Helga csinálja, május 29-én már négyen vannak nála, őt írtam is.

Metabolikus szűrőcsomag
/mindenki számára, de különösen azok számára, akik túlsúlyosak, magas vérnyomással küszködnek, stresszes munkakörben dolgoznak/

* metabolikus kérdőív kitöltés, BMI, vérnyomás mérés
* labor: terheléses vércukor vizsgálat, lipidek
* kiértékelés

Először le kell vetetni a labort, tehát terheléses vércukor, lipidek, ezt a Terka megmondja, és utána menni a doktornőhöz pár nappal később, amikor rendel. Ez 4.500 Ft, kezelési javaslat nélkül, de azt megmondják, hogy valaki bajban van-e vagy sincs. Ha bajban van, akkor kezelési javaslat, konzultáció, esetleg további vizsgálatokat kezdeményeznek (pl. kardiológus, szemész).
Vendég
 


Jézus, Zsizsik!!!!Hát nem semmi!!!!!!azért tök jó, hogy rá bírtad beszélni, féfi, szóval tök jó, hogy sikerült rábeszélned!

Hát tényleg nem jók az eredmények, de az is jó már,hogy te úgy érzed, hogy javulsz, nem???
Vendég
 


Rémtörténetekről: Én tegnap láttam egy filmet az egyik csatornán. Dr. G, ha esetleg mond ez vkinek vmit. Szóval ez a néni boncmester és képzeljétek el, hogy volt egy nő kb. 50 éves, aki a nagyon elhanyagolt diabétesze miatt halt meg. Üszkös volt a lába (szepszisben halt végülis meg...), megvakult, leálltak a veséi, tönkrement a mája és a szíve. Teljesen ledöbbentem, hogy manapság van még ilyen. Állítólag nagyon rossz tapasztalatai voltak az orvosokkal, ezért nem volt hajlandó elmenni dokihoz már az elején. A férje meg szorgosan ápolta, de nem tudta rávenni, hogy megnézesse magát egy dokival. Hihetetlen volt...
Én Anyukámat akarom rávenni, hogy sírjon ki magának egy beutalót, mert neki kicsit magas volt az éhgyomri vércukra (asszem 6.8 körüli volt) és a rossz koleszterinje is (erre 1 éve szed gyógyszert, de mint kiderült, hiába). Mondtam neki, hogy kellene nézetnie terheléses vizsgálatokat is, de mivel sajnos a háziorvos nem egy "mindent a betegért" hozzáállású ember, ezért elég nehéz dolga lesz.
Szóval nálunk is zajlik az élet...

A lábadozóknak jobbulást!
Vizsgázóknak egy kalappal!

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!
Az a gond, hogy hiába a vérvétel, a megerősített diagnózis, ha az életvitelén nem változtat az illető. Mert a gyógyszerek egyike sem csodaszer, nem fogyi tabletta. És ha a változás igénye nincsen meg, akkor sajnos megette a fene az egészet. Persze a gyógyszerek fognak használni, és normalizálják mondjuk a cukrot a szervezetben, de ez nem elég! És magyarázd meg egy idősebb hölgynek, esetedben Bettica édesanyádnak, hogy az életmódján is változtatnia kell, több zöldség, kevesebb szénhidrát, stb, stb, stb. Hiszen ő felnőtt, ráadásul a nő, aki felnevelt!
Nagyon nehéz!
Zsizsik! Nagyon jó, hogy a tesód elment veled! Ha az életét nem is mentetted meg, de a további életének a minőségét nagyban javítottad! De rád is vonatkozik, hogy ez itt még nem elég, rá kell venned az életmód változtatásra is! Mondjuk fussatok együtt, vagy járjatok együtt terembe taposni, stb, stb......
Vendég
 


Sziasztok !

Elborít a munka, ezért csak annyi, hogy holnap én is mennék, ha nem gond ! (nem vagyok fertőző, csak köhögök :mrgreen: )

mniki
 
 


Én is mennék....... A francba! Sajnos este 7-ig dolgozom, úgyhogy maximum gondolok majd rátok sokat!
Érezzétek magatokat remekül!
Vendég
 


Igen, monácska, igazad van, már tegnap este óta nyomom neki ezerrel a tudnivalókat, most anyámmal is beszéltem ( anyám és a bátyám kettesben élnek ) és anya tök jó fej, vesz ma egy vércukor mérőt, és egy diabéteszes étkezési könyvet, teljesen elszánt, hogy most aztán a bátyust lefogyasztja, nem lehet beteg !! Annyira jó, hogy anya ebben partner, egy pasi, mint a bátyám, aki ráadásul egyedülálló, nem igazán foglalkozna magával....

Ja, a talira én is megyek !! Ha eddig még nem mondtam volna... :lol: Kár hogy monácska nem tudsz jönni.... :cry:
zsizsik
 
 


A következőn ott leszek!
Remélem...... :lol:
Vendég
 


Hát Anyumnak nem lesz nehéz változtatni. :) 45kg vasággyal, nem igazán eszik édességet, a mozgás is megvan: gyalog megy munkába (dombon felfelé, majd munka után lefelé), konyhán dogozik... A vércukor mérő már úton van, szóval alakul a dolog. Szerintem most nem csak rajta múlik. ráadásul trombózisos, szóval amúgyis kerülnie kell bizonyos ételeket...

Jó sokan leszünk ezek szerint holnap? Tök jó, annyira kíváncsi vagyok rátok ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


csak hogy pörögjön a topik :lol:

Kép

mniki
 
 


NIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát tudod........................ én nem mondok semmit....................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de azért ez elég jó..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsizsik
 
 


Norka tesztoszteront sem lehet nézni szopi alatt? én arra lennék a legjobban kiváncsi.

Kép

Kép
rejo
 
 


niki, elég szép a görbéd!!!!! :)

még ki kell bírnom negyed órát a melóhelyen.....grrrrrrrrr.......
hazamegyek és alszok.
dimet
 
 


Niki, Norka banya nagyon jól sejtette, hogy mennyire tartod be az 1 hétig nem hőmérőzöm fogadalmat... na maj' Bogi holnap jól megrángatja a copfodat!! :P

Ma volt pecsét?

Rejoka, tesztoszteront, szerintem azt lehet nézni, az nem egy ciklusfüggő dolog, tehát az androgén szintet lehet csekkolni. Rami ugye jól mondom?

Kikkával mi lehet lányok? Nem teljesen értettem, azt írta, hogy 21.cn-től még két hét... na jólvan, nem kíváncsiskodok... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Mint mindig rohanó üzemmód!

A holnapi találkozási lehetőséget én dobtam fel, mivel most pesten vagyok.

Akkor a helyszin Tranzit (Rejoka többet tud mondani róla)
Időpont: holnap (május 16 szerda) 17 óra, vagyis du. 5 óra.

Aki tud jöjjön. (persze ha van kedve :wink: ), lehet késni is akkár 7-kor is lehet jönni... ki ahogy tud úgy szotyogjon. :lol: (csak ne nagyon várakoztassatok meg, mert a pénztárcám és az inzulinom fogja bánni a betermelt fagyi mennyiséget-vigyori pofa-)

Sok puszika Mindenkinek!!!!
Vendég
 


Norka, ma volt egy pötty, meg múlt héten csütörtökön. Semmi más :shock: Pocim enyhén görcsölget, ha holnap nem lesz barna akármire is gondolhatok :D és amilyen kis hülye vagyok tutira arra fogok :wink:

Évekig nem bírtam rávenni magam a hőmérőzésre, de most az az első, hogy nyúlok érte (ki kellett volna vinni a szobából..)

Ja, nem leszek copfban :lol: :lol: :lol:

Zsizsik, a rosszban az a jó, hogy fülöncsípted a tesódat és most már jó kezekben van !!!

Holnap nézetek progit
Puszmák

ui.: jön a vihar :evil:

mniki
 
 


Norka jól mondtad, tesztoszteront is lehet nézetni.

Cuppppp
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?