Sziasztok,
Rejo, de jó, de örülök !!! Mármint hogy végre rávetted magad arra, hogy kivizsgáltatsz mindent !! A prolaktin tényleg fura, hogy miért nézeti, szoptatá alatt...??? Szerintem mihamarabb el kellene menned a MMEC-be terheléses vizsgálatra.
Képzeljétek, nekem megvannak a múlt hét csütörtöki eredmények.
Minden romlott.
Cukor 0': 4,49 120': 6,98
Inzulin 0':20,14 120':100,5
És mindezek ellenére úgy érzem jobban vagyok, nem hullik a hajam, fogyok, ki a fene érti ezt ??? Tény, hogy az avandamet sokkal jobb nekem, a metformin hatástalan szinte.
Viszont elmesélek nektek egy rémtörténetet.
A bátyám hasonló testalkatú mint én, csak persze fiúban, pocakos, kövérkés. Feltűnt nekem , sőt anyám panaszkodott, hogy a bátyus folyamatosan csokit eszik, tizesével veszi a Milkát, és tömi magába. Gyanús volt a dolog, ezért rávettem, hogy jöjjön el velem csütörtökön ő is terheléses cukor és inzulin vizsálgatra. Még lelkiismeret furdalásom is volt kicsit, hogy rávettem egy ilyen drága vizságlatra, aztán lehet, hogy nincs is semmi baja.
Hát...... a cukor 0': 4,5, 120': 11,9
Inzulin: 0': 30 120': 130
Úgy volt, hogy csak elhozza a leleteket Tűűtől, én úgyis megyek jövő hét hétfőn hozzá, ő pedig majd az eredmények függvényében kér hozzá esetleg időpontot. No, Tűű egyből ott fogta, ugyanis a tesó a diabétesz kapujában áll, hacsak már nem az...
Most el kell menjen szemvizságlatra, azonnal avandametet kapott, kap 24 órás vérnyomás monitoringot.... az egész család döbbenten áll, nekem meg a hideg futkos a hátamon, hogy ha nem rángatom el magammal, akkor pár hónap múlva lehet, hogy inzulinozni kellett volna magát ??
Szóval ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ha a családotokban van olyan emberke, aki "gyanús", rángassátok el magatokkal egy vizsálgatra, mert lehet, hogy az életét mentitek meg vele (kis túlzással.... de tényleg)