Új privát üzeneted érkezett!

Dóra!
Nem tudom, melyik termet foglalták le, de lehet, hogy a kicsit, mert nem leszünk túl sokan, sztem max. 20-an.
Nekem is bevált a porszívós, csak a porszívónk elég hangos, amúgy szerintem nem durva kicsi babának sem.

Anita! Muszáj volt pótolni, még a végén elfelejtetek minket :D Nem is tudom, mitől félek, mert tényleg nem jár erre senki, az építkezéskor végig még egy szeg sem tűnt el. A múltkor Csilláék kint hagyták az üvegtéglát a nyitott garázsban, és senki nem nyúlt hozzá.
Cici: a nyúlkálás állandó, de inkább csak akkor, ha nyűgös, fáradt, vagy unatkozik, amúgy simán el van nélküle. Két napig kibírja, aztán miért kell mégis a cici? Kérdezz meg egy dohányost, minek gyújt rá másfél év után.
Na megyek, mert felébredt Tündérkém, mostmár megyünk lassan haza, aztán majd hétvégén leszek.

Tünde! Mint időjárásfelelős mikor lesz talink??

Puszi: Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Na végre van babanet! Bár nekem most sem 100as, kissé lassú! De az elmúlt két napban legalább csináltam egy tavaszi nagytakarítást :)

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket, Apától közösen kaptunk Dorkával egy nagy virágcsokrot, én anyák napjára, Dorka a 1/2. szülinapjára :)
Az evés kezd érdekes lenni. Mindent megeszik a kis szentem elsőre. Aztán amikor másodszor kínálnám neki akkor már nem igazán jön be és csak nyammog. Az alma egyenesen repül már az első harapás is, már a barack sem tuti és még a krumplipüré is csak a "na jó, megeszem" kategóriába tartozik. Nem is igazán erőltetem, inkább csak kóstolgatjuk az új ízeket. Meg biztos az is hozzátartozik, hogy szopi után kapja - anyával ezen mindig jól elvitatkozunk, hogy szerinte teli hassal nem lesz hajlandó megkóstolni semmit. Azért kitartóan próbálkozok, de az is biztos, hogy ha nem kell neki akkor nem fogok utána szaladgálni a kajával, ahogy anyósom csinálta a férjemmel. Meg is van az eredménye, olyan válogatós, hogy csak na! :evil: Majd eszik ha éhes lesz!

Anita! Kíváncsian várom a képeket! Egész jó lesz, ha szombaton is jön a csaj fényképezni, legalább lesz néhány kép azon a cd-n ha már ennyit kell fizetni érte! Ti mikor vittétek Botit szemészhez? Meg lehet kérdezni, hogy miért? Én is erősen gondolkodom rajta, mert Dorka néha úgy tud kancsalítani... De anya zerint én is ilyen voltam, de azért biztos ami biztos! Szegény Boti! Szurkolok, hogy ne legyen semmi baja, csak ilyen a bőre!
Nekem is vinnem kellne Dorkát Debrecenbe vérvételre, mert amikor megszületett felajánlottak egy olyan lehetőséget, hogy részt lehet venni egy allergiát kutató programban. Mi belementünk, mert akkor csak tőlem vettek vért meg tejcsit, aztán a babától fél, egy és 2 éves koban vesznek vért és 2 évesen egy komplett allargiavizsgálatot csinálnak. Szóval rá kellene szánnom magam, de én is úgy sajnálom megszúratni!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Zsuzsi! A tesz-vesz-en láttam egy olyan Fisher price lábbal hajtható kismotorrá alakítható járássegítőt amit én vettem Dorkának. Emlékszel beszélgettünk is róla. A Baba-mama rovatban a játékok közt a készségfejlesztő játékok címszó alatt, asszem a 3. oldalon van. Hétfőig él az aukció, most 3200 Ft az ára.

Huh, annyi mindent akartam még írni, de elfelejtettem. Visszaolvasok és akkor az eszembe jut!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!!

Petra!
Dehogy felejtünk el.
A csokirály a Bercsényi utcában van a Materiál helyén, a Tanárodával szembe. Tele van csokival, desszerttel, itallal. Holnap névnapozzunk, be is vásároltam az egyik ünnepeltnek. :wink:
Kisebb sebeket én sem kenem, de Manót megnyugtatja, ha van rajta valami, ha beüti is ragasztjuk, mert bibis lett. :) Hipo lesz, mint az apja. Vagyis, remélem nem.

Anita!
Jaj, de sajnállak benneteket, szerintem én is megkönnyeztem volna, főleg most, mindenen tudnék bőgni.
Még jó, hogy van tejcsi, így legalább könnyebben kibírjátok a diétát. Boti nem ellenkezik a kaja miatt? Vagy mindig más csinálsz az alapanyagokból. Pedig már a kezdett kezdetén odafigyeltél, hogy ne legyen gond.

Nekünk is az elemes orrszívó jött be, pórszívóstól félek.
Dóra!
Állítólag, ha tömítő gyűrű megy tönkre vagy tűnik el, nem működik, nézd meg, meg van-e.

Annamari!
Nagyon ügyes Ádi! Manó nálam most kicsinyítő képzőt tesz, majdnem minden szó végére. Gomba=gombaka.:)

Sláger nálunk most a kippkopp, imádja Manó, ugyan nekem is egyik kedvencem, volt anno. Alváskor mindig ezt olvassuk, nagyon tanúságos, érdekes mese. És még a növényeket is megtanuljuk.

Tünde!
Voltatok délelőtt fent. Láttátok a tűzoltó és a mentős bemutatót. Amikor odaértünk, azt hittem baleset történt. :? Busz felfordulva, szirénáznak a kocsik. Mi is nézelődtünk, Manónak tetszett, de Zalán biztos nagyon élvezte volna.

Holnap megyek genetikai Uh-ra. 10 körül végzek, akinek van kedve velem, Ágival, Zsuzsival (ő még nem biztos) találkozni, akkor a játszin leszünk. :wink:

Timi!
Hol vagy? Rég voltál. Remélem nem haragszol ránk, mert még nem volt délutáni tali.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dorkamama!

Hívlak majd, csak apával egyeztetek.

Én mindig szopi előtt kínáltam meg Manót, mert szopi közben általában bealudt. Dorka még olyan kicsi, ha lenne gond is a szemével, úgy sem csinálnak semmit. Majd kinövi, ha esetleg egy kicsit bandzsit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na megint én.

Zsuzsi! Ti hogy álltok az evéssel?

Jolka! A csokirályt kívülről már láttam, de önvédelemből nem voltam még bent :oops: egész nap tudnék csokit enni :(
Akkor holnap megerősítik, hogy tényleg kislányod lesz? De izgi!
A főzelékes hol van?

Az összes baba olyan édes lehet amikor beszélget! Mi még csak a fújkálásnál tartunk :)

Petra! Olyan aranyos fiú a Bence! Mostmár egyáltalán nem adod neki oda a cicit? Biztos nem könnyű!

Emese, Dóra! Jobbulást a gyerkőcöknek!

Andi! Tényleg hamar elröpül a 7 hónap! Élvezd ki, én nagyon szerettem! Jól vagy? Hányinger, rosszullétek? Kismamaruhám nekem sincs eladó, tevezzük a kistesót :)

Na mostmár tényleg sok voltam!
szép napot mindenkinek!

Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Dorkamama!

Főzelékes, a Hősok teréből nyíló átjáróba van.

Cserébe kérek infót :) a babaúszásról. :)
Az egyik ismerősömet érdekelné, mert ő Debibe járnak át. Tehát ami érdekelne, hol, mikor, mennyiért. Ja, és ami lényeg, felső korhatár? Nagy tesó 3 éves múlt, igazából neki kellene valami, de picurka is jár velük, még nincs 1 éves.

Köszi előre is.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

Köszi az infot! Ha babakocsival is megközelíthető megnézem majd :)
Várom a hívásod!
Babaúszás: mi Sóstóra járunk az élményfürdőbe (Anitáék is). Van csoport hétfőn és csütörtökön 9-től, szombaton és mostmár vasárnap is 8-tól. 10000 Huf/4 alkalom az első 3 hónapban, utánna 9000. Ha nem bérlet akkor 3000/alkalom. Ez 3 emberre, két gyerek+két felnőtt esetén nem tudom az árakat. A felső korhatárról nem tudok, de a mi csoportunkban is van 3 és fél éves kisfiú. Bővebb infó: www.babauszas.hu és Hamzáné Paszternák Andrea Tel.: 06-30-572-9332

Üvd!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Most nézem a honlapon is le van írva, hogy nincs felső korhatár

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!!

Én is ezer éve! Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést! Nem felejtettetek el! :wink: Nagyon tetszett Dórámnak minden kis „kép”!
Akkor magunkról egy picit! A hétvégén tesómnak volt a ballagása, szerencsére nem esett az eső! Nagyon büszke vagyok rá, ugyanis kitűnővel végzett a gimiben! Könyvet és oklevelet is kapott! Anyáéknál volt egy kis családi összejövetel, bár inkább Dóra volt a középpontban!
Ma pedig a picurkám 1 éves! El sem hiszem! Ez az év úgy elrepült! Gondolom, a többi is ilyen gyorsan el fog telni! Képeket hétvégén hozok! Akkor lesz az ünneplés, a családdal. Kajcsit rendeltünk, + a tortát. Remélem jó lesz! Reggelente Dóra 5-kor kel, ma sem volt ez másképp!

Jolka! Akkor holnap talizunk? :lol:

Anita! Én is remélem, hogy „csak ilyen a bőre” Botusnak! Biztos én is sírtam volna! Holnap csatlakozz hozzánk! Hova mentek eredményért?

Anita3! Dorkának utólag boldog félévet!

Beteg babóknak gyógyulást!
Bocsi, hogy nem írok többet, vendégek jöttek, majd hétvége után jövök!
Sziasztok!
Ági
Kép
ágimanó1

Persze, nem kezdtem hisztérikus zokogásba, de megindultak a könnycseppek, annyira sajnáltam, ahogy sírt :cry:

Ági, a dokinőt kell felhívnunk, így nem garantálom, bár szeretnék csatlakozni! :wink:

Mindenesetre jó dumcsizást Nektek, és mondjátok meg Zsuzsinak is, hogy írjon pár sort!

Babaúszás: mikor elkezdtünk járni, nekünk épp azt mondta Andi, hogy ő 3 éves korukig foglalkozik velük, de való igaz, hogy a hétvégi csoport(ok)ban én is láttam nagyobbacska gyekőket is. Főleg, ha a tesó is megy, szerintem nem akadály. De Andi tudja megmondani!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Kb. 1 órája már jártam itt, de elszállt a hsz-om. Újra próbálkozom. Visszaolvastam, csak már elfelejtettem, h. mire is akartam reagálni, de örülök, h. mindenki jól van. Ma is és holnap is vendégeink voltak/lesznek, ezért be sem kapcsoltam estig a gépet, de gondoltam ugyis sz.rakodik a babanet. Mint látom tévedtem. A héten 2 nap sikertelen próbálkozás után felmerült bennem, h. át kellene mennünk a nlc-re .... most este meg látom, h. a miskolci babanet-esek át is mentek. Egyelöre az a véleményem, h. maradjunk, de ha még lesz ilyen, pláne mikor talit szerveznénk és különösen jó lenne, ha nem halna be az oldal, nyissunk egy topicot ott (is). SZóval??????

DÓRABABA, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Jolka, Nem jártunk ma a belváros irányában. Kár. A múlt héten a tüzoltóautóktól is készen volt Zalán. Már a repülök is felkerültek a toplistára. Ma repültek Anyósomék Spo-ba, én meg mutattam a kisfiamnak, h. ott repül Nagyi, ö meg nézett fel .... na hogy ebböl ö mit vett le a kis agyával? :D Fogalmam sincs amugy, h. lehet-e még fokozni a jármüimádatát, de sokszor végigrikoltozza az utat, mert minden két v. négykereküre kiabál.

Ja, Játszóra mi a már fent emlitett vendégeskedés miatt nem megyünk. Bocsi, de most csak ennyi, mert félek ez is elszáll.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jelentem élünk, csak a gépünkkel voltak gondok: először lefagyogatott, elvitte az ismerős, hogy újratelepítse a programokat rá, és kiment a gépből a biztosíték. De most rendben van már, és remélem jó sokáig bírja majd :lol:

Ági Dórájának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Köszönjük a fél éves köszöntéseket, mi is kívánunk Anita Dorkájának boldog felediket :D

Ági!
Felhívtam Pamperséket, csak itt volt az üzenetek között a tel.számod, és nem tudtam ugye jönni, ezért Jolkán keresztül próbáltam üzenni neked... bocsi utólag is... szóval május 20-a után mindenkinek futárszolgálattal küldik a cuccot, előtte felhívnak, hogy mikor vagy otthon.

Anita!
Köszi az érdeklődést, megvagyunk, csak kicsit zűrös most az életünk, semmi komoly, csak azt sem tudom hol áll a fejem sajnos, egyenesbe kell jönnöm, kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok. A vérvételen szerintem én is elpityeregtem volna magam :wink:

Annamari!
Visszaálltunk a régi rendszerre, inkább csak szopizik Tomi, de van mikor nyávog, és a kistálkája láttán majd elrepül, annyira csapkod, örül, akkor kap egy kis gyümit. Lehet nem túl jó ez a rendszertelenség :? de eddig bevált...
Hogy állsz a vizsgával? Hogy sikerült?

Jövök majd, csak Tomi kajás...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Anita! van már eredmény???????? kíváncsi vagyok!
Peti most már állati náthás... minden tüsszentésnél egy zsebkendőnyi cucc jön ki belőle. de za már jó, mert legalább kijön! ma du. ha felkelt megyünk vissza a dokihoz...

Kép
dora1980

Sziasztok!

Megvagyunk. Nagyon szeretek itt lakni. Azóta Apuval rendeződött a viszony, de most 2 napja a mostohaanyámnak megint valami nem tetszett és üldözési mániája van irányomban vagy nem tudom, úgyhogy megint összevesztem Apámmal. De nem is ez a lényeg, hanem hogy itt vagyunk, együttvagyunk.
Próbálok majd képeket is küldeni. Eddig tartott az internet beüzemelése, de veszett lassú. Interjúra visszahívtak a következő hétre. Majd meglátjuk mi lesz. Letöltögettem az eddigi hozzászólásokat, igyekszem átolvasni.
Puszi mindenkinek.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

A táplálékallergiára még nem jött meg az eredmény, majd jövő héten kell ismét érdeklődni. Viszont csak beigazolódott, hogy mégsem a dokinéninknek van igaza, aki ugye mindent a fogzásra ken előszeretettel. Már nem volt hiábavaló a vérvétel, mert kiderült, hogy Boti vírusfertőzésen esett át :(
Bírom ezt, hogy engem néznek hülyének, mikor panaszkodom, hogy szerintem ez nem szokványos hasmenés.... Na, mindegy! De most minden egyes gyanúnál vigyem vérvételre a gyereket??? MIért nem lehet egy gyors tenyésztést csinálni ilyenkor...

Dóra, egyébként meg is lepődtem volna, ha már van eredmény (bár nagyon bíztam benne), mert azért nektek is több időbe telt. Csak nem is akarom annyit zaklatni a doktornőt...

Majd jövök még!

Nusi, szuper, hogy írtál! Örülök, hogy jól érzitek magatokat. Gyere majd, mesélj!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Nusi, Jó, h. jöttél. Nagyon szeretek itt lakni .... hát ezt nem csodálom, végre együtt a család és saját, új házban lakni nem lehet egy rossz érzés. Sok boldogságot hozzá. Az álláshoz szoritok, de ha a gyereknevelés marad végül, szerintem azzal is elégedett leszel. A mostohaanyád meg már jó távol van, tehát csak arra kel ügyelni, h. Apukáddal azért megmaradjon a jó viszony. De sz.r lehet neki két tüz között.

Dóra, Csak csökken már Petinél a tengernyi 'anyag'. Szoritok, mert nem egy jó érzés. Zalus eddig egyszer volt fikás, de akkor sem volt sok, viszont az alvását még az is rontotta.

Zsuzsi, Amikor a héten összefutottunk én is elég nyomi voltam. Bocsi, de váratlanul jött egy ujabb fogászati téma, amin még rágódnom kell egyrészt mert amiatt mütettem meg a fogat 3 éve, h. ne veszitsem el (de most ugy látszik mégis az lesz a vége), másrészt vismajor költségként közel 100 lesz a vége. Szal a két Z kettesben megy nyaralni, mert én otthagyom a fogdokinál az arra szánt pénzt. :( Ja és két jó fogamat még fel kell áldozni, h. az az egy ok legyen. Sz.r ügy. Na.

Talin remélem összejöttetek páran. Délelőtt még tettem-vettem a lakásban, majd elmentünk Zalussal venni egy kis vendégfogadó kaját, erre fél 1-kor hivtak, h. storno. Nekik is vendégük van, de azt hitték hazamegy (mert mégsem kérdezhették meg előre ők sem, h. meddig óhajt maradni), de marad estig. Szal mehettünk volna a játszóra.

Szép napot nektek.
Tünde

KépKép
tuzal

Anita, Virusfertőzés? És már átesett rajta? A virusra tudom, h. nincs gyógyszer, tehát a doki sem tud mit kezdeni vele, de gondolom a normafloret igy nyomatod, ha már megtudtad. Semmi más tünete nem volt a kakin kivül? És a vérből azt meg tudják állapitani? Vajon a calicit és a rotat is meg tudják határozni. A bölcsibe, ahova Z. járni fog, most a calici tarol. Na a rota és ez a két abszolut mumus nálam.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nusi!
Szia, már hiányoltalak, láttom még net közelben vagy, írjál még. :)

TAlálkoztunk Ágival és Dorkamamával. :)
Dorka nagyon életvidám kiscsaj, na és nagyon szép. A kisünnepletünk pedig már kész hölgy, megint csini volt.

Uh meg votl, minden ok, csak csalódtam. :(
Úgy néztek minket mint a birkákat a futószalagon, semmi emberség, semmi mosoly. Nem kell kinyalni a sejhajom, nem akarok én mozizni, de, csak jó lett volna, ha nem csak átnéznek az emberen. Még a nemét sem tudtam megkérdezni, mert a doki annyira figyelt, diktálta az adatokat (dolgozott, nem is baj legalább azt figyelte amit csinált), hogy nem akartam zavarni. De mire kinyitottam volna a számat, már a következő áldozat bent volt. Na majd jövőhéten a saját dokinál kiélvezem a helyzetet, ogy csak velem foglalkozik.
Na most már tartok egy kicsit a szüléstől, ha estleg a dokim nem ér rá, és csak egy cafat húsként fognak kezelni a szülőágyon. :(

Tünde!
Jaj ezek a fogak, pedig már rég jársz utánuk, boszantó lehet.
Nálatok anno kértek fogorvosi igazolást a v.nő, hogy kezelve vannak a fogaid. És, ha nem lenne, nem mehetek szülni?

Anita!
Hú, nem tudok mint mondani, nekem is volt hasonló szitu a dokinál, olyan hülyén érzem magam mindig nála. Nagyon kedves dokink van, de az a kismosoly,ami azt árulja el, hogy "hát ez az anyuka is túl dramatizálja a helyzetet", ilyenkor olyan kényelmetlenül érzem magam, hisz ő doki, csak tudja mi a baja a gyereknek.

Ha valakit kihagytam volna 1000 bocsi, de még visszaolvasok. :wink:

Ja Papci már jobban van, vagyis mindenkinek ezt mondjuk, de csak nagyon hamar fárad. Vissza ált dolgozni is, nem mintha az emberek nem csinálnák meg, de így érzi jól magát. Ráadásul ő visszi az embereket mindenhova, mintha nem lenne erre is embere. Vacsi után persze mindig kidől. Anyu szerint, nem az igazi még, remélem nem lesz gond.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Bocsi, a tali részünkről kimaradt... 9-kor küldött üzit a barátnőm, h a szokatós gyerkőcét ott kell hagynia a bölcsiben, és nincs-e kedvem turiba lógni vele... Apuci látta, h zizzent vagyok mostanság, és felajánlotta, h délig vigyáz Tomcsira.... (Anita! Vmi apró meglepit viszek legközelebb a nyáladzó Dorkának:)))))))

Ági!
Ez az a turi, amit meséltem, de kiderült,. h nem a Selyem utcán nyitott a barátnő, hanem a Rákóczin... Tele van csajos cuccal... jövő pénteken mennek áruért Dunántúlra, beszélünk addig h milyen rucikat hord Dóri, és elhozhatom bizományba a cuccost... Ha így jó neked :D Természetesen másik Dorkára is vonatkozhat mindez :lol: fiús cuccok inkább nagyobbak voltak most....

Nusi!
Jó hallani rólatok!!!

Csillával találkoztam ma, jól vannak, csak el van havazva az érettségik javítása miatt....

Ééééés még egy kép:

Kép

Szép estét:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Tünde!
Semmi gond, láttam, hogy valami nincs rendben, csak azt hittem, én bántottalak meg vmivel.... de így minden oké... :wink: ( nekem is üldözési mániám van :lol: )

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni! Igaz erről én tehetek, hisz majd két hete nem voltunk! Ha meg jönni akartam nem volt babanet.

Köszönöm a köszöntést mindenkinek! És minden ünnepeltnek, névnaposnak, szülinaposnak kivánok nagyon sok boldog....mindent!! :)

Jolka: áááá, dehogy haragszom. Betegek voltunk. Elöbb férj, majd Domi, majd én aztán Domi majd férj... és ennek soha sincs vége. Már boldog voltam mikor Dodonak 4 napig nem folyt az orra! Ill. mostanában több a munka, meg itt a jóidő. Meg aztán a férj is itthon van már két hete!! szóval mentségemre szolgáljon.... családi életet éltünk :lol: Remélem minden oké a picikkel, na meg a papáddal! Ja, ment privi!!

Nusi! De jó! pont a minap gondoltam rátok, hogy vajon milyen az új ház!! Én is nagyon szeretnék költözni, de sajnos nincs most rá lehetőségünk!!! Várom a képeket!

Anita: Mint mondtam régebben, mi is voltunk allergia vizsgálaton. Az eredmény egy hét volt. Nálunk semmit nem találtak azonban a gyerek testén nincs egy diónyi hely sem, ami ne lenne csupa kiütés. már elhagytuk a régi fürdetőt, mosóport, öblitőt, és naturlandos mosakodókrémet, hippoallergén mosó szereket használok. Kamillás vizben fürdünk... és semmi nem használ!! Senki nem tud mondani semmit!!!! Most el akarom vinni egy börgyógyászhoz, de egy magánhoz, mert a kórházban nem tudják mi a baja!!! Szegénykém nagyon csúnya! :cry: Remélem azért nálatok sem lesz allergia táplálékra. A v.fertőzés pedig bosszantó. Nekünk is mindig valami általános dologra fogja a dokink a pöttyöket, de már kifogyott az ötletből, és nem tud mit mondani.

Ági! Dórának sok boldog születésnapot! És én is kiváncsi vagyok a képekre!!

Zsuzsi: annnnyira szépek a fiúk!!! Kristóf rengeteget nőtt, igaz csak képről ismerem! :wink:

Szép estét mindenkinek!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

SZIASZTOK!!

Nusi!!
Örülök,h irtál, ha van időd irj még bővebben milyen az új ház :?:

Annamari.!!

én a neten nézegettem a puli honlapokat és ott olvastam h nem fontos szakemberrel nyíratni a kutyát hanem le van irva h honnan kell kezdeni és mi a technikája és a gazdi is meg tudja nyírni szépen csak még időben hozzá kell szokatni h hagyja magát. hát én lehet meg fogom próbálni bár még sajnálom mert olyan ki pihés a szőre. ti a szemétől kivágjátok a szört, azt hallotam ha még kölyök korban nincs kivágva a szöre a szeme elől később már nem lehet mert megvakúl. de szerintem ez hülység. Te hallotál ilyesmit :?:

Jolka!!
Örülök h minden oké veletek :lol: nekem is sokszor volt az az érzésem a korházi uh -on h úgy bánnak az emberrel mint egy darab hússal a húsboltban, esküszöm még a kutyával is jobban bánnak az állatkorházban mert az állatdokinak minden kis beteghez volt egy két kedves szava.én is a magándokinál élveztem ki a helyzetet.

Ági!
Szülinapi képeket raksz fel :?:

Zsuzsi!!
Aranyosak a fiúk. nem sokára együtt fognak focizni. :lol:

Anita!
remélem az eredmény jó lesz és hamar megoldodik a probléma, a tanácstalanság a legrosszabb helyzet.

Többieket is üdvözlöm és Kép mindenkinek.

TÜNDI.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!!

Csak egy szóra!
Szeretnék kérni mindenkit, hogy ha nincs más ismerőse a jelöltek között akkor szavazzon Dodora a Szon.hun a szépségversenyen!!! Köszi előre is!!!
Majd még este jövök!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Akkor elkezdem a „kisregényt”.
Tehát kedden hajnalban, 7-kor jött a férjem és másfél óra alatt összeszedtünk mindent, bepakoltunk. 10-re kellett odaérnem az interjúra, így legkésőbb háromnegyed 9-kor el kellett indulnunk Nyíregyházáról. Ez sikerült is. Pont időben odaértem az interjúra. Csak a HR-sel, nálam fiatalabbal volt egy elbeszélgetés, ami kb. 30 percig tartott. A csaj egyből letegezett. Kérdezett az iskolai végzettségről, szakmai tapasztalatokról, illetve ilyen sztenderd kérdés hangzott el, hogy mik az előnyös, illetve hátrányos tulajdonságaim. Utána angolul is beszéltünk. Két kérdés, a TVK-ról mit tudok és mi a marketing. Megdöbbenésemre alig bírtam megszólalni angolul, pedig a szakmai középfokú nyelvvizsgát Gergő születése előtt, januárban tettem le. Hát ennyit jelent, hogy az ember nem használja. Aztán abban megegyeztünk a HR-sel, hogy ez azért visszajön, ha nap mint nap használja valaki. Még jó, hogy jöttek velem a gyerekek, főleg Dávid, mert utána még megírattak velem három tesztet, ami még majdnem 3 óra volt. Volt egy számítási példákat tartalmazó teszt, táblázatok, grafikonok alapján kellett egyéb dolgokat kiszámítani, főleg közgazdasági dolgokat, forgalom, árbevétel, stb. 40 kérdés 30 perc alatt. Utána volt egy szövegértési teszt, újságcikke és utána állítások, amelyekről el kellett dönteni, hogy igaz, hamis vagy a szövegből nem derül ki. Itt vagy 30 kérdés volt 25 perc alatt. És a végén volt egy személyiség teszt. 100 kérdés, ahol 4 válasz közül kellett bejelölni, hogy melyik a leginkább és melyik a legkevésbé érvényes rám. Pl. hogy szeretek számokkal dolgozni, odafigyelek mások problémáira, ideges vagyok fontos megbeszélések előtt, stb. Ez nagyon lefárasztott.
Viszont kissé mérges voltam magamra, mert igazából nem készültem fel az interjúra. A férjem mondta is, hogy lehet, hogy a teszteket is megíratják velem – ő tavaly került át más munkakörbe és akkor ugyanezeket a teszteket íratták meg vele is – meg hogy angolul is beszélnem kell majd. Szóval utána úgy éreztem, hogy na hát ez nem sikerült. Főleg amiatt mert a HR-s azt mondta, hogy sokan jelentkeztek, van miből választani. Ennek ellenére tegnap hívtak, hogy jövő hét szerdán menjek a második fordulóra, kíváncsiak rám a leendő főnökök. Ez már csak egy 20 perces interjú lesz. Majd elválik. Az állást minél hamarabb be kell tölteni, gondolom június 1.
Az interjú után Dávid már nagyon éhes volt, ugyanis nem volt hajlandó a lefejt tejcsit cumisüvegből meginni. Igazából fél 8-kor evett és utána fél 2-kor. De utána szépen megnyugodott.
Azon a héten megcsinálták a férjemék (a testvéreivel) a parkettázást, illetve a lépcső korlátot. Gergő nagyon örült az apjának. Sajnos túlzottan is, szegényt nem hagyta dolgozni, folyamatosan rajta csüngött. 1 hét után engedte csak meg nekem, hogy én adjak oda neki valamit, vagy feladjam a cipőjét, mert mindent csak Apa csinálhatott. A 4 napos hétvége alatt kötőhártya gyulladást kapott mindkét gyerek, de Gergőnek volt csúnyább. Nem tudom, hogy fertőzés volt-e, vagy a huzattól, széltől, virágportól, stb. jött ki. Szerencsére a szemcsepp sokat segített és hamar meggyógyult.
A május 1-i héten jöttek a kőművesek és leszínezték a házat. Majd mellékelek képet.

Utána áthoztunk minden bútort. Még most sincs minden a helyén.  Kipakolni is még alig tudtam. Napközben nem tudok szinte semmit se csinálni, a gyerekek annyira lefoglalnak. Este meg már általában fáradt vagyok. Írtátok, hogy 2 nap babanet kimaradás után elvonási tüneteitek voltak. Hát gondolhatjátok mi volt velem a több mint 2 hét után. Jó veletek levelezni. Elkezdtem a babaszobára is írni, januári babákhoz, de ott valahogy nem a kedvemre való a társaság.
A héten csinálták a konyhabútort, de még nem fejezték be, pedig már nagyon pakolnék bele.
Ja és a héten volt Gergő 2 éves! A nagyszülőktől csúszdát kapott. Egyenlőre itt van bent. Tőlünk ruhákat kapott, szandált, pólót, halásznadrágot, pizsamát. Rakok fel majd erről, mármint a szülinapról képeket.
Egyébként Dórának én is boldog szülinapot kívánok!
A névnaposoknak is!

Anita, Dóra! Az ételallergia valóban nem jó hír. Minket is 1 éves kora körül küldött a doki, mert ő arra gyanakodott. Gergőnek kicsi kora óta atópiás a bőre, azaz allergiára hajlamos. Dávidé is ilyen. Kissé érdes, illetve piros apró pöttyök jönnek ki rajta hamar, főleg ha valamilyen vírusfertőzése van. Hálistennek komolyabb probléma nem volt vele. Télen kicsit szárazabb, ilyenkor a creme refrigeras-sal kenem (doki írja fel, gyógyszertári). Szóval mi is voltunk vérvételen, de nem volt semmire se allergiás. Anita! Lehet, hogy nektek is negatív lesz, főleg úgy, hogy diétáztattad, mert ilyenkor nincs a szervezetében az az anyag és nem tudja a teszt kimutatni. Tehát ilyen vérvételek előtt nem szabad diétáztatni, bár tudom, hogy az anyai szív, gyötrelmek miatt sokszor másképp cselekszünk.

Jolka! Remélem, hogy minden rendben lesz a UH-n. Velem is elég „otrombán” bántak, de én voltam olyan szemtelen és kérdeztem az UH-s orvostól, pedig az adminisztrátor már kívül látott volna. Ennek eredményeként hagytam ott minden papíromat, amiért vissza kellett mennem mégegyszer. Manó nagyon jó súlyban van, meg Anita Botija is. Gergő olyan 12 körül lehet, de hétfőn megyünk tanácsadásra, akkor kiderül. Dávid oltást is kapna, meg beutalót csípőszűrésre.

Annamari! Sok sikert a vizsgához!

Az újakat én is üdvözlöm, bár nem tudom milyen gyakran fogok jelentkezni. De meglátjuk majd. A kábelt elvileg 1 hónap múlva kezdik kiépíteni. Az gyorsabb lenne.

Dávidról még pár szó. Már nagyon ügyesen hasal, hason nyúl a játékokért, nagyokat kacag és ha valami nem tetszik neki akkor nyögdécsel, morog. Ma este együtt fürödtem vele (a férjem elment Gergővel az anyósomért és a sógoromért, itt lesznek hétvégén), és közben nagyokat nevetgélt.

Jó éjszakát mindenkinek.

Már tegnap este el akartam küldeni, de megjöttek anyósék és most értem el újra a géphez.
Nusi

Dávid: Kép
Kép
Kép
Kép

Dávid és Gergő:
Kép

Gergő szülinapi ajándéka a nagyszülőktől:
Kép

Házról:
Kép
Kép

Konyha készülőben: Kép
Nappali:
Kép
Kép
Kép

utca:
Kép

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Tünde!
Szörnyű ez a fog téma! Részemről nagyon utálok fogorvoshoz járni, pedig egy tündéri, aranyos, végtelenül preciz és lelkiismeretes, szakmailag nagyon top fogorvosom van. Természetesen azért félévente mindig meglátogatom becsületesen... Ha váltani szeretnél esetleg tiszta szívemből ajánlom! Kívánom h minnél hamarabb a végére járj!

Nusi!
Igaz, csak egyszer találkoztunk, de sokszor vagy eszembe, hogy mi van a munkahellyel és a házatokkal! Örülök, hogy jól érzitek magatokat az új házban! De jó nektek! :D Ha visszahívtak második interjúra az jót jelent!

Anita!
Azért nem piskóta, hogy így mintegy mellékesen kiderült a vírusfertőzés! Elhiszem h felháborodtál! De azt írtad, hogy átesett Boti rajta, akkor ez már múlik/elmúlt ugye?
Készen van a CD-nk az úszásról. Én a videó felvétel minőségétől nem vagyok elájulva, de legalább ilyenünk is van :?
Íme két kép:
Kép
Kép

Azok a képek amik szebbek lettek sajna nagyok, és nem tudok mivel kicsinyíteni. Valakinek valami ötlete?
Ma nagyon élvezte Dorka az úszást, meglátta a medencét és elkezdett visongatni és ezt a vízben is folytatta, pedig most hidegebb volt mint eddig bármikor. Komolyan mondom rendesen fáztam benne :x Aztán amikor Andi elvette merüléshez Dorkát úgy eltört a mécses, hogy 5 percembe telt megvígasztalni :(

Zsuzsi!
Hol van ez a turi?

Ági!
Képzeld el tegnap a Spar-ban elhagytuk Dorka kiskendőjét ami akkor volt rajta először :cry: Pedig annyira édes volt benne. Hiába mentem vissza amikor észrevettük a parkolóban, végigbolyongtam az egész eladóteret, meg megkérdeztem a főpénztárban is, nem e adták le, nem lett meg... Mérgemben el is mentünk a Kenguruba, hogy vegyünk másikat, de nem volt...

Petra!
Látom az iwi-en, hogy Te is "aranyos" voltál. Kinek az osztályába jártál?

azt hiszem lassan követem a család példáját és lefekszem aludni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Hú, Nusi!
Gyönyörű a házatok!!!! Éd Dávid milyen ügyes! Nagyon nagy fiú! Hány centi? Olyan hosszúnak látszik! Vagy csak a fénykép csal?
Az interjú nem semmi, főleg első körnek! Drukkolunk a másodikon is!
Mostmár tényleg jó éjt!
Anita (3)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Peti is fenn van a szonon!ha valaki szeretne szavazni rá!! :lol:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Szavaztam a két srácra. :) Sok sikert nekik, anyukáknak pedig kitartó mail vadászatot, estleg gyártást. :) :wink: Szóltam Zolkóéknak is, hogy zavazzanak, ha van egy kis idejük.

Később jövök!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Én is szavaztam mindkét babócára. Hajrá mindkettő!
Viszont Dorka is fent van a szon-on, ha van kedvetek szavazzatok rá is :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Szavaztam Dorkára is. :)

Nusi!
Jó volt olvasni rólatok, a ház kívül-belül csodás. A fiúk is nagyon helyesek!

Dorkamama!
A csücsörítős Dorka is nagyon szép a merülős képeken, nagyon jól sikerül felvétel. :)
Én photoshoppal kicsinyítem a képeket, demóját le lehet tölteni a netten.
Vagy van a picJet, amit a www.honositomuhely.hu oldalon le tudsz tölteni, ingyenes, fullos képszerkesztő. Képméretezés, vörösszem...mindent tud, ami kell.

Megyek, manót altatni, utána még benézek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó, mindenki hűsöl?

Volt már valaki az idén strandon? Tünde, Ti jártok most is majd?

Nem most aludt el Manó, de kellett egy félóra mire elaludt. Esti könnyebben megy. Délután is meseolvasás, énekelés, de nem akar aludni, ugrál, bohóckodik... :? Egyszer csak, többszöri ágyba fektetés után bealszik. Ja és közben hiszti, sírás is van. Azért ezt minden nap végig csinálni sok. :( Adjatok tippet, ki hogy csinálja. Tudom, Tündiék nagyon ügyesek, a második gyereknél talán okosabb leszek.

Ja, és Nyíregyen hol lehetne venni visszeres lábra harisnyát, vagy valami hasonlót. Szerencsére nem nekem kellene, hanem Zolkó nagyijának, nagyon csúnya neki, de csak a hagyományos harisnyát hajlandó hordani, közben panaszkodik, hogy fáj a lába. :?

Timi!
Még szerintem mindenki nagyon várja az esküvős képeket. :wink:

Zsuzsi!
A srácok, egyre jobban hasonlítanak egymásra. Nagyon szép szemük van! Még mindig nagyon sok a munkád? Tudsz azért pihizni?

Anita!
Msn bajnoka. :)
Látom gép előtt vagy, de nekünk nem is írsz. :( Boti, hogy van? Hogy bírja a diétát?
Zolkó újságolta, hogy a párodék, múlthéten nyertek a focin, bezzeg ők kikaptak, morcos is volt itthon. :D

Ja sapek!
Tünde!
Nektek sikerült találni valami vagány sapkát? Tippet tudsz adni, hova érdemes venni, most már nekünk is kellene valami a nap ellen. De nem bébis, megkötős kellene.

Szép délutánt!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Senki nem hiányzok, se a babanet....

Mi lesz velem, ha már többen visszamentek dolgozni. :( Akkor már csak az utcán futunk össze néha?

Tünde!
Ma kint voltunk Manóval az állomáson. Pont defektet kapott egy vagon (ic 1 osztály), komolyan. Még jó, hogy indulás előtt alaposan átkalapálják a kerekeket. Le is csatolták, és nélküle ment tovább a vonat. Mindenestre Manó élvezettel nézte a vonatokat.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na, akkor írok :wink:

Sziasztok!

Jolka, az az igazság, hogy Boti megint olyan hamar felkelt, hogy meglepetésemben elfelejtettem kikapcsolni a gépet, de még az msn-ből se léptem ki :oops:
Alvással mi is kínlódunk. De mi hajnalban. Egyszerűen túl korán kel, álmos, mégsem tudom visszaaltatni. Talán túl világos van, de nem bírok jobban besötétíteni nála. Így már délelőtt hulla, sőt, van, hogy kétszer is alszik (ha délelőtt nem bírja továb). Nem tudom, mi ez a rendszer most nálunk, de egyre nehezebben bírom, és sürgősen változtatni kell!!!
Nektek is, az tuti. Elég lesz a kistesót altatgatni!
Tibi is mesélte, hogy milyen jó fej volt Zolkó, hogy lekezeltek :D Mi egyszer voltunk kinn a Stadiban, mikor játszott Apja, de elég későn játszanak idén, és mint említettem, a fiatalúr nem bírja este a strapát. Én sem bírnám hajnali fél 5-től (pl. ma ekkor kelt, nagy nehezen fél 6 után visszaaludt, sírva, hiába ott voltam mellette, fél 8-ig, tyűűűha, nem kényesztet el a fiam, az tuti :D)
Hogy viselted ezt a mai meleget?

Tünde említette, hogy esetleg strand tali is mehet az időjárás miatt... poéból, asszem :D

Nusi, de jó volt olvasni téged. A ház nagyon klassz, tök jó, hogy nem ilyen szokványos, tipikus amerikai típusú. Inkább meditárrános kívülről, nem?
Allergia-tesztben reménykedem, és köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat. Említettem dokinéninek, hogy diétán van, azt mondta, 3 hét, mire kiürülnek a szervezetéből a legallergénebb táplálékok, így elvileg ki kellene mutassa. Viszont több helyen olvastam, hgoy becsapós lehet, ezért is vaciláltam nagyon a vérvételen.

Anita (3), szuperek a képek! Majd én is töltök fel! Szavazam a hercegnőre :)
Képzeld, én meg múlt héten voltam meglepődve, hogy hétvégén milyen meleg a medencében a víz. Hétfőn a leghidegebb, de csütin is elég hideg. Mióta nem olyan hideg, Boti szívesebben is merül.

Srácokra is nyomom majd a szavazatot. Hány emberre lehet egy korcsoporton belül? Vagy más-más email-ről? Nem tudom, hgoy működik ez :oops: :D

Strand: Mi ma készültünk egy Boti úszókispajtásával és Anyujával. De még nincs nyitva :roll: :lol: , így az élményben voltunk. Egész jó volt, csak a kinti medencében forró volt a víz, meg a levegő is, azt Boti nem annyira komálta. Gondolom az úszás miatt.

Zsuzsi, ha beszélsz Ildivel, kérdezd már meg légyszi, nincs - e szüksége a kismamás börze-kuponra. Talán hétvégén lesz. Köszike!

Ági, Annamari, Andi, Tündi, Tünde, hogy telt a hétvége?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jolka, én maradok veled :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ági, szülinap milyen volt? KÉpek?

Dóra, nem írtál! Sok a vasalnivaló? :lol: Gyerünk! HOgy van Peti?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,
Megpróbálok mindjárt irni bövebben is, de laptop-on vagyok, igy lehet nem jön össze.

Anita, SOS!!!! Jól értem, h. a strand nincs nyitva?????? Zoli holnapra szabit vett ki, h. már délelött ki tudjunk menni. Ha ma este még jössz lécci irj választ, mert akkor mégis megy holnap dolgozni. Vagy az élményben is el tudunk tölteni egy napot? Bár nekünk a szabadtéri strandoláson lenne a hangsúly. A tó meg pláne nem lesz még nyitva ugye? Ha valaki jár még itt lécci irjon esetleg a környéken helyet, ahova mehetnénk.

Elvileg folyt. köv.

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

JOLKA!
ne agódj én is maradok veled csak még az enyémek mindg nem alszanak vagyis Dávid igen de 2 percenként vinnyog meg nyűszít nem tudom mi a baja de már kezdek kikészülni Dóra még nem alszik mert vele is ott kéne lennem dehát csak egy van belőlem az apjuk meg délutános 10 -ig van de úgy hallom épp most jött meg hál istennek legalább Dórát rendezi. utálom ha délutános mindenre egyedül. :shock: :shock: :shock:

na most csak ennyi mert valami nem oké a gyereknél.
jó éjt mindenkinek

Tündi. Kép

Kép
Kép
kispaszuly

Újra itt, csak néztem a Rettegést.
JOlka, A tervek szerint én is maradok, attól még, h. dolgozok, de ha jól végiggondolom szinte mindenki lemorzsolódott, ahogy munkába állt.
Az alvással kapcsolatban én már nem tudok újat mondani, de szurkolok, h. ketteskét sikerüljön hamar ’megtanitani’ aludni. Már el sem tudom képzelni, h. altassam Zalánt v. egyáltalán bármi alvás körüli hercehurcát, de tudom sokan küzdenek ilyen-olyan problémával én meg csak reménykedek, h. következő gyereknél is sikerrel járok. Délben ebéd után Zalus legtöbbször már veszi is az irányt az ágya felé, csak bemászni nem tud, de ennyit már szivesen segitek neki. Amugy az a legújabb hobbija, h. felkelés után még az ágyában énekelget akár egy fél órát is. Mi meg nem zavarjuk meg, csak röhögünk, mert nem semmi produkciót ad néha elő.
Anita, Amugy a redöny sokaknál képes volt akár órákat is növelni az alvás hosszán? Én biztos bevetném végső elkeseredésemben. Nekünk van. Anyukám szerint nem kellene lehúznom, mert a bölcsi pályafutása során nem egy sötéthez szoktatott gyerekkel találkozott, akik emiatt ott nem tudtak aludni, de épp náluk szokott megdölni ez is, mert ugyanugy alszik ott is.

Amugy mi tegnap inditottuk a strandszezont Debiben. Z-vel kettesben mentünk csak. Most nyugodt, kikapcsolodásra vágytunk mindketten, ugyhogy Zalus maradt Anyukáméknál. Gondolom most mondjátok, h. menjek a szaranya.hu-ra irogatni ezek után, de nem volt azért rossz dolga a kisfiamnak sem. Egyrészt aludhatott egy jót, ami a strandon azért nem biztos, h. összejött volna, másrészt annyi vonatot láthatott, amennyit, csak esetleg a Thomasban lát egyszerre. Na és még Anyukámék is örülhettek, mert végre jól megtömhették a bendöjét, mivel nem voltunk ott. Hazainduláskor mondta is, h. most olyan boldog, mert Zalus sokat evett. Nem tudom másnál is igy van, h. a nagyszülök egyfolytában etetnék a gyereket? Amugy félre ne értsetek én sem koplaltatom a gyereket, de nem is állandóan az evés körül forog a nap. Mondjuk nincs is ilyen baj Zalussal elég jó étvágya van. Szal a vasárnapunk a strandolásról szólt, de a szombatunk is jó volt. Délután egy jó 4 órás biciklizéssel felavattuk az ülést. Elötte itt a környéken már tettünk pár kört, de ez volt az elsö igazi út. Az erdön keresztül a barátnömékkel kimentünk Sóstóra a játszóra (apukák nélkül is bevállaltuk, pedig azt mondtam soha többet, de nem volt a fiúkkal semmi baj). Elmentünk kisvonatot nézni (mi már annyiszor mentünk ki csak a kisvonat miatt, h. kivülröl fújom a menetrendet, tudom mikor jár ott vonat :D ). Amugy a tornapálya mellett elhaladva meglepett, h. sokan családostol ott sütögettek. Jó tudni, h. van egy hely, ahova a 3. emelten lakók (a többi emeleten lakok is persze) mehetnek a barátokkal sütögetni. Amugy Zalus nagyon élvezte a bicajozást.
Közben barátnömnek irtam és szerinte Tiszaújváros v. Kisvárda gyerekkel jó hely. Szerintetek hova menjünk holnap? Azt mondja Tiszaújvárosban két strand is van, de nem a jégpályás a jobb. Reménykedek reggelig valaki még ad tippet, csak ha már elmegyünk jó lenne, ha nyitva is lenne. Esetleg valaki tud tuti nyitva lévö strandról?

Anita3, Amit ajánlottál megfontolom. Ha talizunk majd beszélünk róla. Nem semmi képek. Nekem valahogy a babauszás sosem volt benne a pakliban, pedig nagyon jó lehet.

Nusi, Szurkolok. A házatok nagyon szép, na és van már berendezett nappalitok …. csúszdával a közepén. :D És a hatalmas terek miatt különösen irigyellek. Mennyi az alapterület?

Most megyek és szavazok a szon-os babáinkra. Dóra, Peti képe miért fekete-fehér?

Jó éjt mindenkinek.Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Ma voltam tanácsadáson, szurin a gyerekekkel. Dávid 7350 g és szerintem kb. 66-68 cm, nem mérték majd lemérem. Ő megkapta a 4 hós oltást. Gergő 12100 g és 86 cm magas. Azt mondta a dokinő, hogy nem vékony, ne aggódjak. Viszont elküldött sebészetre, mert fitymaszűkülete van. Nem tudom mi lesz majd ott. Miskolcra kell majd mennünk. Tünde te említetted, hogy van urológus ismerősöd. Megtudnád tőle kérdezni, hogy mit csinálnak ilyenkor a gyerkőccel. Vágják? Szakítják? Ki fogja vajon bírni?
Szerdán megyek interjúra, majd utána jelentkezem megint.
Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Visszajöttem, mert még eszembe jutott, h. Tündinek mindig elfelejtem megköszönni a Thomasos képet, ami Zalusnál ujabb nagy örömujjongást váltott ki. Belinkeled, ahol megtaláltad? Ja nemrég sikerült túrnom egy Thomasos polot, nagy sláger, ha azt vesszük fel akkor mutogtja uton-utfélen. Megszereztük a Thomas dvd-t is, ha kell valakinek átirjuk, nehogy megvegyétek. Bár még az életben nem irtunk egy dvd-t se, de valahogy csak megoldjuk. :)

Annamari, Annyira aranyos Ádi a képeken. Gumicsizink nekünk is van. Egyet már ki is nött Zalus anélkül, h. az utcán járt volna benne (nem esett az esö :wink: ), ami most jó rá azt is eddig kizárólag a lakásban hordta, de itt rendületlenül.Szinte minden nap elökerül. Remélem a kánikulában majd nem jut eszébe esetleg abban menni az utcára.

Tényleg elhúzok.
Lehet holnap már nem is lesz strandidö? Az megoldaná a dilemmát.

KépKép
tuzal

Te jó ég minden velem lesz tele.
Nusi, Nem vettelek észre. Z. rokona az a gyerekkorházban, pár hét múlva megyünk hozzá, ha addig ráér megkérdem, de ennyi topicot találtam a témában az nlc-n www.nlcafe.hu/modules/forum/forumkereso.php Én itt mindig kapok választ a kérdéseimre, hátha te is.

KépKép
tuzal

KépKép
tuzal

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=108454 Akkor most szimplán egy topiccal próbálkozom, hátha az bejön. De van több is, ha beirod a témák cime-be a kulcsszót.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Mi is most kaptunk 2 thomasos dvd, majd cserélgetünk. :) CSak még nincs nálunk.
Tiszaújvárosban a jobb oldali strand a jobb, mi oda jártunk Manó előtt.
Nem lenne rossz, majd egy strandos tali sem, gyerekek bent a kismedencébe mi meg körülötte, na persze, én biztos csak rohangálni fogok. :D
Szaranya.hu-ra ne írj. :D Én is lepasszolom Manót, jó én bent a házban, Manó meg kint, de mindig más figyel rá. Különben is elég nagyok, hogy oda lehessen adni a nagyszülőknek, kizárólag a sajátnak. :D Míg kórházban leszek, biztos lesz egy kis vita, kinél legyen. Én már rábíztam Zolkóra, de akkor Ő, hogy fog ünnepelni? :? :? :? Volt a kérdés, na majd arra a napra anyuék elviszik, ha nem bírja ki. Remélem csak viccelt, és nem a buli lesz neki akkor fontos.
Aranyos lehet, ahogy Zalán énekel.
Nekünk nagyon világos a kisszoba, muszáj délután leengedni a redőnyt, mert hő gutát lehetne kapni.

Nusi!
Fütyi téma nehéz, múlt havi kismamában is van róla szó, érdemes elolvasni. Lényeg, hogy a gyerkőc 3 éves koráig ráér, mert még most fejlődik ki neki, csak felesleges fájdalmat okozunk vele a gyereknek. Viszont, akkor kell beavatkozni idő előtt, ha nem tud rendesen pisilni. Tornáztatni sem kell, de ezt már Manó is megoldja magának. :) Mi egyelőre várunk. Tünde is valami ilyesmit írt anno.

Anita!
Meleget egyelőre jól bírom, de lesz még rosszabb is. Egyelőre még a lakás nem vette át.
Szavazás, kategóriánként 1 gyerekre csak 1x lehet szavazni ugyan azzal a mail címmel, más gyerekre már utána ezzel nem tudsz szavazni, csak más kategóriában. Ja és ne felejts el visszaigazolni. :)

Tündi!
Este nálunk is későn alszik el Manó, de nekem az altatásban nem segít apa.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tümde, előbb sorozatmaratonoztunk, majd taunltam picit, azért nem voltam este, mint írtam az sms-ben. Remélem, jól fog telni a nap, írj majd, merre voltatok!

Nusi, én is ezt olvastam a Kismamában, amit Jolka írt. Nekünk mondjuk mondta a dokinő, hogy tornáztassuk, de nem nagyon szoktuk. Úgy tudom egyébként a cikk szerint, hogy már "egész" kíméletesen végzik.

Redőnyt ne is emlegessétek, mert hülyét kapok tőleg. Mikor készült Boti szobája (terasz lett beépítve neki), műanyagrendszerrel lett megoldva. Az ablakok szépek nagyon, kis csinosak, nem akartam nagyokat (meg adott is volt a terasz szerkezet miatt), viszont nem hagyták ki a helyet a toknak. Pedig beépített redőnnyel beszéltük meg. Mivel nem csak az ablakokat kellett volna cserélni, hanem az egész rendszert, annyiban maradt. Inkább majd személyesen elmondom, miért is nem lehetett annyira hadakozni. :?
Szóval most úgy néz ki, nem lehet rá redőnyt csináltatni, de nem nyugszom bele. A sötét mellett, hő-és hangszigetelése sem elhanyagolandó.

Tündi, mi volt Dáviddal?

Megyek, mert ha ébren van Boti, nem nagyon lehet gépezni, csak őt is a Thomassal foglaltam le picit. Menjek én is a szaranyara picit, hogy tévéztetem a gyereket önös érdekekből? :cool:

Két kép a babaúszásról, nekünk is elkészültek:
Kép
Kép

Szép, meleg napot! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!

Jolka!!
hétfőn irtad h adjunk tipeket az altatáshoz mert, h két gyerekes anyaként én már biztos ügyesebb vagyok. Na hát ki kell h ábránditsalak én ebben nem tudok neked tanácsot adni mert nekem is tanácsra lenne szükségem. :oops:
Mivel az a helyzet, Dávid nekem napközben csak a babakocsiba tud aludni és úgy képes max 2 órát csucsulni ha ringatom a lábammal mivel a kezem épp foglalt mert irok neked de ez már szinte születésétől így van.Az esti alvás a babakocsiba elringatom és nagy nehezen belerakom kiságyba jó esetben nem kel fel.Szóval ezt a pl ne kövezsd. Akkor lesz gáz ha felveszik a bölcsibe és szeptembertől járni fogunk, h ott mit fognak vele csinálni az rejtély. :roll:

Tünde!!
A thomasos képet már nem tudom pontosan honnan szedtem de itt van egy link és valahol itt megtalálod. www.animaltgif.lap.hu
De ha rákatintasz a képre itt a fórumon innen is lementheted. Kép
egyépként a mese minden mozdonya ott van, csak tudtam, h Zalán ezt szereti és ezt menetetem le. Majd én is megpróbálom neked visszakeresni.

Anita!
nem tudom h mi volt Dáviddal de ilyet nem nagyon szokot csinálni persze van úgy h felsír de hamar meg is nyugszik.vagy még bébi korában mikor fájt a poci, de az is lehet h a szemfoga fog jönni. Reggel is már 6 előtt fent volt elég nyűgösen ébrett és már most vissza is kellet h altassam mert nem bírtam vele.Remélem nem lesz beteg.Ja Dórámnak ma reggel hőemelkedése volt lehet, h kerülgeti őket valami nyavaja :x
Ngyon jók a képek én nem merném levini a víz alá félnék h megfullad :shock:

Ja a szaranya.hu-ra én is regisztáljak??mert megtetem a minap, h a gyerkőcöket anyukámra bíztam én meg a hitvesemmel elmentem horgászni, és bevallom h jól éreztem magam sőt csak egyszer teliztem haza h megtudjam mi van velük.
Kép

További szép napot mindenkinek este még jövök.
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Jolka ne aggódj, én is itt leszek még egy darabig! Igaz nem tőlem kérdezted, de én sapikat a piacon vettem.Mindjárt letöltöm a progit amit írtál és felteszek egy képet. Igaz ez kislány sapi, hátul van egy kis kendő része, de van ilyen fiúban is aminek nincs kendője.

Tünde, ahogy itt olvasom asszem tarthatnal nekünk továbbképzést hogyan fektessük le a gyereket gyorsan címmel :cry:
Tegnap este Dorka akkora patáliát csapott a lefekvés körül mint még soha. Este sosincs vele semmi baj, eszik, aztan vagy bealszik közben, de ha nem akkor is beteszem a kiságyba akkor elalszik magának.
Bár tegnap szerintem túl fáradt volt és az volt a baj. Vagyis én a nappali alvással vagyok meglőve... Hiába alszik be a cicin mihelyt felállok mellőle ő is felébred és ha berakom a kiságyba akkor úgy izeg-mozog benne mint aki legalább 3 óra alvásból kel fel... nem sír, csak össze vissza kóborol a kiságyban. És ezt képes akár két órán át csinálni ahelyett hogy aludna. Van erre valami ötleted?
A strand miatt kicsit irigyellek! Na jó nagyon :oops: Már én is úgy mennék, csak még nem igazán merek Dorkával elindulni...

Mikor vittétek a babócákat először strandra?

Anita! Nagyon jók a képek! Olyan természetesnek tűnik Boti a víz alatt! Milyen ügyes!

Tündi! NEm fullad meg a gyerek a víz alatt, amíg még picik bennük van a búvárreflex, később meg megtanulják visszatrtani a lélegzetüket.

Szép meleg napot mindenkinek, aki strandol annak jó lubickolást!
Anita3

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka! Itt a kép:
Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jajjj, de cuki Dorka a két kis fogával :D

Jolka, sapit elfelejtettem. Tegnap dilemmában voltam a fürdőzés előtt, hogy mit adjak Boti fejére, ugyanis én már vagy két hete nyári sapi után futok. A baseball sapit nem bírtam a fejére adni, állandóan vette le, meg sírt, na meg úgy gondoltam az ilyen dög melegben, talán meleg.
A Brendonosok most annyira nem jöttek be, meg a 49-es kicsi, 51-es nagy... nem találtam jót.
Aztán kaptam egy ihletet, hogy benézek a Kenguru Goldba (még nem voltam, mióta megnyílt). Ott vettem egy ilyen kendő-sapit Botinak, fehér, vászon. 1400 forint volt, a célnak nekem teljesen megfelel, nagy melegben is elviselhető, de védi a naptól.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?