Sziasztok
Princess
Jövő hétre: sok sok hatalmas rakománnyal kívánok neked!!!!!!!
van hájam sajnos
, és ez most is látszik mert már hetek óta csak 1 nadrágot tudok hordani az utcán
- ami kényelmes, de ügye a rendes kismami nadrág még nagy, és ezért mos nem akarok venni csak gatyót, de a héten azért turiztam egy nyári fehér halász gatyót, kemény 680Ft. Valameddig jó lesz, mert ha hízom combban, akkor ez sem tart sokáig
! Úgyhogy még 1 gatyót + pólókat vennem kellessz, mert ügye most onnan indultam ahol Ákosnál befejeztem
!
Cukormentes diéta: hát sajna nem igazán, mert általában Ákos etet engem, és nem én őt
!
Nyuszifül
akkor nem sokára mentek nyaralni, csináljátok a babaszobát .....
Jó sűrű heteitek lesznek! Azért pihenjél is majd otthon!
Pelenkázás: hát már ez egy ideje gázos, de most 2 napja már a kiságyból is kimászik (pedig nincs leengedve a rács) úgy hogy valszeg Ákosnak lesz ősszel véve leesésgátlós ágy, mert akkor már úgyis rutinja lesz a kimászásból, úgyhogy mindegy lesz, hogy rácsos v. leesésgátlós ágya van. És így sajna már a nappali altatás is kész horror!!!!
Jövő héten én sem leszek, mert vasárnap délelőtt megyünk a szüleimhez, és csak pünkösd után jövünk haza!
Anyukám már előre fél azoktól az óráktól mikor otthagyjuk neki Ákost (ő szabain lesz
, és így már retteg kicsit az unokájától, mert én állítólag angyali jó gyerek voltam minden téren, nem úgy mint Ákos - de hát ő fiú)
Ja: és engedélyem van rá hogy esténként megigyak 0,5-1dl vörösbort, talán ez segít abban hogy a lepény ne kezdjen ismét korán öregedni! De amúgy ez sem garancia rá. Mert a dokim azt mondta hogy ez ellen nincs mit tenni. Sokat kéne pihenni, de hát mikor! Kincs ami nincs! A Mágus mondta hogy nyugodtan igyam meg, és a másik nőgyogyim is megengedte!
Sziasztok
Erika