Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Na végre le tudtam ülni itthon, már csak a követ kéne felmosni.

A lényeg hogy ma is azt mondták hogy minden OK, a gyereknek van orra!
Igaz a pénteki Klinikás és a mai papíron is rajta van hogy nem 100% a dolog, és persze az adatok sem egyeznek meg, de hát ügye ahány gép és ahány ember méri az annyi mérési eredmény.
Ma a mozizást megkaptuk DVD-n is! + 2 db sima UH képet + 1db 3D-s képet kaptunk.
Képet csak akkor tudok felrakni ha apjuk lesz olyan kedves és hajlandó nekem segíteni.
Voltunk bent a Mágusnál és Harcikánál is, olyan jó volt velük találkozni!
És a Mágus is azt mondta a mai képekről és a ma kapott adatokról hogy OK!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Ééés újra van babanet!!! :D
Az UHon minden rendben találtatott, a neme nem derült ki mert mindkét lába ott volt keresztben :(
Teszek képet de rossz minőségű ezért kis magyarázat: balra a feje, a hátán fekszik, jobbra a lába felhúzva, középen fent a hasa íve, lent a gerince egy vastagabb fehér íves csík.
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Két napja nem működött a babanet... :evil:

Áfonya! Gratulálok! Szerintem tök jól kivehető a kép, bár egy kicsit halvány. Nekünk sajnos nincsenek ilyen jó képeink. A legutóbbin a doki az arcát próbálta fényképezni, de olyannyira nem sikerült, hogy egyáltalán nem tudjuk kivenni, hogy mi van a képen :? De most már mindegy is mert manócska az utóbbi időben úgyis kidugja a könyökét/vállát/fejét/fenekét, úgyhogy most már "kézzel foghatóan" érezzük. A nemét majd megtudjátok előbb-utóbb. Ha meg nagyon takargatja magát, annál izgalmasabb lesz. :lol:

Erika! Szuper, hogy minden rendben. Remélem megnyugodtál. Most nekem voltak olyan gondolataim, amiről te még egész a fórum elején írtál, hogy nagyon hiányzik az a baba, aki kettőnkből lett volna. Aztán persze rögtön lelkiismeretfurdalásom lett, hogy ezt a babát nem büntethetem azzal, hogy "siratom" a meg nem született féltestvérét. :roll: :oops: De szerencsére csak egy este volt, mikor eléggé elérzékenyültem, mostanra már helyrerázódtak a dolgok.

Csibe! Hajrá a stimuval! Szerintem az 1 kg túró és a 4 l folyadék nem szentírás, lényeg, hogy egyél/igyál, amennyit csak bírsz. Az úgy is sokkal több lesz, mint amennyit gondolom normál esetben szoktál.

Csajok! Már csak 3 hétig dolgozom!!!!! :lol: :lol: :lol: Elkezdtem gondolkodni azon, hogy addig még mit kell itt elvégeznem, hazavinnem, elbúcsúznom stb. Hát, nem lesz könnyes a búcsú. :wink:

nyusziful76
 
 

 
 

Sziasztok lányok,

Hát rájöttem, ha akarnék sem tudnék ennyi túrót megenni, egyszerüen ránézek és hányingerem van a túrótól, (bocsika) :oops:
Holnap megyek az első stimus vérvételre uh-ra. Éhgyomorra kell menni a vérvételre?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Velem minden oké.Örülök,hogy ti is jól vagytok.
Nyuszifül!
Akkor lassan otthon is helyet kéne szorítanotok egy számítógépnek!Mert remélem nem tünsz el!
Csibe!
Mikor lesz UH?
Vendég
 


Sziasztok

Áfonya
nagyon édes a pici babátok!!!

Nyuszifül
szerintem még egy párszor eszedbe fog jutni a dolog, még a babóca születése után is, mikor rá nézel, és gondolatban eszedbe jut hogy a ti kettőtök babája hogy is nézhetne ki!

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyulasz holnap lesz az uh.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!

Utána olvastam,de szerintem egyszerre írtunk.És akkor az Uh után már tudsz majd időpontot,hogy mikor lesz punkció?
Vendég
 


Nyulasz!

Már nézegetjük a gépeket, csak anyagilag most először szeretnénk túlleni a babaszobán (még szekrényeket kell vennünk). Meg még várok is egy kis plussz bevételt, plussz munkáért. Most hétvégén megyünk felmérni a terepet szekrényügyben, mert az asztalos olyan horribilis összeget mondott a szekrényekre, hogy csináltatni biztosan nem fogjuk. :? Ha az megvan, akkor jöhet a gép. Az internetet meg úgyis pár nap alatt bekötik. :wink:

Kis időre egyébként biztosan eltűnök (1-2 hét) június elején, mert még nyaralunk egyet. De megszabadulni nem fogtok tőlem. :lol: Én is kíváncsi vagyok, hogy kivel mi a helyzet.

Csibe! Nagyon drukkolok az UH-ra!!! Egyébként nem csak a túró jó, hanem bármilyen tejtermék és husi is. Lényeg, hogy sok fehérje legyen benne.

Erika! Hát végülis ezzel együtt kell élnünk. Nem voltam meglepődve, hogy előjött bennem, de azért örülök, hogy nem ez dominálja a napjainkat. Tényleg ez a gondolat motoszkál bennem, hogy hogy nézne ki a babó, ha a kettőnké lenne. Mindig olyan gyereket szerettem volna, amilyen a férjem volt kiskorában: kék szem, barna fürtös haj. De végülis egyáltalán nem biztos, hogy a közös gyerekünk ilyen lett volna, szóval ezen kár rágódni, de néha azért eszembe jut. Kicsit olyan, mintha lett volna egy gyerekünk, akit elveszítettünk. És tulajdonképpen erről is van szó. :roll:

Képzeljétek, manócska elérte a bordáimat és nagyon ért hozzá, hogy kifejezze, ha valami nem tetszik neki :D Tegnap este odabújtam a férjemhez a kanapén, nem volt túl kényelmes, éreztem is, hogy ez nem fog neki tetszeni. A babó egyideig csak izgett mozgott, majd akkorát rúgott az oldalamba, hogy még a férjem is megijedt tőle. :P

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
a babókátok akkor igazán a tudtotokra adja ha valami nem tetszik neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
férj = gyerek hasonlóság
szerintem nálunk (igaz sokan mondják hogy olyan mint én) de (az én fejem is hosszúkás kicsit) de inkább az apjáé (férjem), és a hajszíne is az ővé (igaz az én családomban anyukám révén vannak egy páran ilyen világosak) de én úgy fogom fel hogy a fej formája a haja színe, és a lába köze is tiszta apja, igaz apjuk szerint van amiben apukámra ütött (és nem igazán jó dologban, néha úgy vicsorít meg volt hogy csikorgatta a fogát :cry: ) de hát ez van, ő a miénk,
Ő pedig a tiétek!
Nekem még mostanában is szokszor van lelkiismeret furdalásom, hogy ezek a dologok eszembe jutnak! Mert hát ügye ezen segíteni még senki sem tud, de hát az ember agya és lelke már csak ilyen fura!
Na jó nem is untatok senkit tovább, mert szerintem azért ez életem végéig néha elő fog jönni!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Vérvételen mninden rendben volt, jpbb oldalon 12 bal oldalon 8-9 tüszőt látott a doki és az ösztradiolom 700-as lett, erre azt mondta a Tanár, hogy kicsit jobb is lett a hormon mint kéne a 4. stimus naphoz képest, így visszavett a puregonból, maradt a luverist és csatlakozik új gyógyszerként az Orgulotran.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!
De szép idő
Kép

Csibe,(itt is)ez csodás!

Nyüszifül!

Na jó,pár napra elengedünk :wink:
De úgyis meglátod,az emberlánya tiszta Babanet függő lesz,nem is bírnád ki sokáig nélkülünk. :lol:
Vendég
 


Nyulasz,
annyira jó ez a macis kép, mindig mikor meglátom kedvem volna keresztszemessel megcsinálni! :D
Nagylányom bárányhimlős, nemrég jöttünk az ügyeletről. Én már voltam, így nincs veszélyben a baba (meg állítólag csak az első 12 hétben árthat).
Vendég
 


Áfonya!

Jobbulást kis mazsolának.Ez nagyon rossz,viszket meg minden,de neki is jobb,ha gyerekként esik át rajta.Jó,hogy ti nem vagytok veszélyben.
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Csibe! Hajrá! Ez így elsőre jól hangzik. :D

Áfonya! Te jó ég, már majdnem félidős vagy!! :shock: :shock: Nagyon rohan az idő. Kislányodnak jobbulást! Még jó, hogy te már voltál bárányhimlős.

Erika! Én azért beterveztem egy gyerekpszichológust, mert mi nem szeretnénk eltitkolni a gyerek elől, másrészt most kezdem azt gondolni, hogy számunkra is lehet egy-két jó tanácsa. Ha élni fog még a topik mikor felkeressük, akkor majd beszámolok róla. Nálad mi újság, múlnak már a rosszullétek? Tényleg, nem is nagyon panaszkodtál, hogy rosszul vagy. Pocak? :lol:

Sikerült szekrényt találnunk hétvégén. Férjem ma meg is veszi és a napokban valamikor el is hozzuk. :lol: :lol: A gyerekszobából is fordultunk egy kört a felesleges bútorokkal, amik most anyukámékhoz kerülnek. Kezd tisztulni a terep. :D Ha minden jól megy, három hét múlva festünk és bútort szerelünk. Aztán egy kis nyaralás és már csak az apróbb finomítások (mosás, egy-két apróság beszezése) maradnak vissza.

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Csibe
hogy te milyen gyogyikat kapsz? Én még egyikről sem hallottam.
és nagy nagy gratula a sok tüszőhöz!!!!!


Áfonya
Enikőnek jobbulást!

Nyuszifül
rosszullétek: olyan igazán terhes rosszullétek Ákosnál és most sincsenek, mint pl. a hányinger, hajolgatni rossz - utána a gyomrom (de elviselhető, csak rossz), fáradékony vagyok, egész nap ásítozok, néha rossz a gyomrom csak úgy magában is, és sokszor a csípőm - derekam kész!, de csak ennyi
Pocak: mintha egyre csak nőne, de szerintem ez a vacsiknak tudható be és a sok hájnak :oops:
Jó pakolászást! és minnél kevesebb munkahelyi munkát!
Élvezd ki ami még hátra van, főleg alvás terén.

mert én ma éjjszaka sem sokat aludtam, mert Ákos általában (persze este és nappal is szépen előírás szerűen - általában - elalszik a helyén de később - éjjel - felkel és át kell venni közénk, én általában megpróbálom több kevesebb sikerrel később vissza varázsolni a kiságyába, de ma éjjel sem sikerült, mert ahogy ott földet ért és 4kéz-láb is volt, és vehettem vissza, és az a szokása hogy keresztbe fekszik az ágyban (180x200-as franciaágy) és nekem most éjjel is kb. 10-15 cm maradt :lol:
Úgyhogy reggel mondtam is neki, hogy Pünkösd után (mert a jövő héten a szüleimnél leszünk) lehet éjjel majd koncertet adni - vissza akarom szoktatni a saját ágyába, mert ez már így nagyon rossz! és persze + elkezdjük a szobatisztaságra nevelést nappal!
Úgyhogy Pünkösd után jön a hadd el hadd! Pár nap éjjszakai koncert, + a mindennapos szőnyeg síkálás. Hát nagyon remélem, hogy hamar leszokik a bugyigatyáról. Végülis néha már olyan egy jó ideje mintha le akarná szedni magáról, de eddig azt mondtam neki hogy várjuk meg míg haza jövünk a nagyiéktól (elég lesz egy lakást nap mint nap fertőtleníteni többszőr is). Ja és persze a bilit utálja, max játéknak jó 1-2 percig, de ráülni azt már NEM!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy pénteken punkció. Jajj már én is várom nagyon, mert igen feszit a hasam alja, meg majdnem mindegyik tüszöm 20mm-es, nehogy kipukanjanak addig . 16. tüszőnél elvesztettem a fonalat, úgyhogy nem tudom mennyi tüszöm van. Kb.16-20 között.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Hűű Csibe,
ez ám a tüszőáradat! Ügyes vagy!
Ha már most 20 mm-esek miért csak pénteken lesz punkció? Nem mondták?
Vendég
 


Sziasztok

Csibe
szerintem a dokid nagyon bátor! Ha már most ekkorák hétfőn, miért vár szerdáig???????????????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Én egész héten el voltam havazva.

Csibe!

Nagyon drukkolok!!!!Gyere és mesélj!Ebből aztán csak lesz baba :wink:

Erika!

Nem korai még a szobatisztaságra nevelés?Nálunk a családban és barátok közöt van két 23 hónapos,meg két 19 hónapos picur,de még csak ott tartanak,hogy szólnak,ha bekakiltak,vagy ha csak pisi van.Persze annak is a fele átverés.De lehet,hogy Ákosbaba érettebb,és elöbb sikerül,hát úgy legyen.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
szobatisztaság: hát nem tudom, csak azt hogy utálja de nagyon nagyon a pelus cserét, és menekül mikor a tisztát rakjuk rá.

Sziasztok

erika

Csibe
mi van veled?

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok? Remélem mindenki jól van. Mostanában kicsit ritkábban írtam, de nyomon követem ám az eseményeket. Jövő héten utazom ki vizsgázni, közben írom a disszertációmat, szerencsére jól haladok. A kocsi is elkészül hamarosan, több mint 1 millió a kár, de a balesetet okozó biztosítója mindent fizet.

Csibe! Mi van Veled? Nagyon drukkolok!

Nyuszifül! Készül a babaszoba? Hova mentek nyaralni?

Erika! Látva az iwiw-en a képedet, nincs is hájad. Tartod a cukor mentes diétát?

Nyulasz! Mesélj egy kicsit! Mi van veled? Sokat dolgozol?

Áfonya! Jobbulást a kislányodnak!

Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Csibe! Jelentkezz, hogy mi volt!

Erika! Nem csodálom, hogy Ákos nem szereti a pelenkázást, mikor most annyi érdekes dolog van számára a világban :D Egy barátnőm nagyon büszke volt rá, mikor megtanulta "futtában pelenkázni" a gyereket. A szobatisztaságig meg elvileg az oviig kell eljutni, szóval most nem irigyellek egy ideig. :wink:

Princess! De jó, hogy jelentkeztél! Sok sikert a vizsgához! Lesz időd egy kicsit lazítani is utána Londonban?

A babaszoba egyelőre fejben készül, mert két hét múlva festünk, addig nem szereltünk össze semmit. De a bútorok, függöny megvannak, sőt, saját készítésű fali díszeket is kaptunk ajándékba egy ismerősöméktől és már kitaláltam a lámpát is. (Ami tetszett volna lámpa, csak 40w-os izzót lehet beletenni, ami semmire nem elég, ezért most kitaláltuk, hogy majd egy sima fehér IKEÁ-s lámpát fogunk babásítani.) Ha elkészülünk teszek fel képet az iwiw-re.

Nyaralni a Balcsira megyünk, jó kis beutalós üdülésre. Külföldre már nem akartunk menni, meg a pénzre is szükségünk van, de a férjem tavaly nyáron volt utoljára 1 hét szabin, ezért szerettünk volna egy kis pihenést még a baba előtt, mert aztán ki tudja... :D

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Princess
Jövő hétre: sok sok hatalmas rakománnyal kívánok neked!!!!!!!
van hájam sajnos :oops: , és ez most is látszik mert már hetek óta csak 1 nadrágot tudok hordani az utcán :cry: - ami kényelmes, de ügye a rendes kismami nadrág még nagy, és ezért mos nem akarok venni csak gatyót, de a héten azért turiztam egy nyári fehér halász gatyót, kemény 680Ft. Valameddig jó lesz, mert ha hízom combban, akkor ez sem tart sokáig :cry: ! Úgyhogy még 1 gatyót + pólókat vennem kellessz, mert ügye most onnan indultam ahol Ákosnál befejeztem :cry: !
Cukormentes diéta: hát sajna nem igazán, mert általában Ákos etet engem, és nem én őt :cry: !

Nyuszifül
akkor nem sokára mentek nyaralni, csináljátok a babaszobát .....
Jó sűrű heteitek lesznek! Azért pihenjél is majd otthon!

Pelenkázás: hát már ez egy ideje gázos, de most 2 napja már a kiságyból is kimászik (pedig nincs leengedve a rács) úgy hogy valszeg Ákosnak lesz ősszel véve leesésgátlós ágy, mert akkor már úgyis rutinja lesz a kimászásból, úgyhogy mindegy lesz, hogy rácsos v. leesésgátlós ágya van. És így sajna már a nappali altatás is kész horror!!!! :x

Jövő héten én sem leszek, mert vasárnap délelőtt megyünk a szüleimhez, és csak pünkösd után jövünk haza!
Anyukám már előre fél azoktól az óráktól mikor otthagyjuk neki Ákost (ő szabain lesz :lol:, és így már retteg kicsit az unokájától, mert én állítólag angyali jó gyerek voltam minden téren, nem úgy mint Ákos - de hát ő fiú)

Ja: és engedélyem van rá hogy esténként megigyak 0,5-1dl vörösbort, talán ez segít abban hogy a lepény ne kezdjen ismét korán öregedni! De amúgy ez sem garancia rá. Mert a dokim azt mondta hogy ez ellen nincs mit tenni. Sokat kéne pihenni, de hát mikor! Kincs ami nincs! A Mágus mondta hogy nyugodtan igyam meg, és a másik nőgyogyim is megengedte!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

De jó,itt mindenki utazgat?
Nekem marad a munka,szükségem lesz még később a szabikra.

Princess!

Nagy kalappal kívánok!
Jól összetört a kocsitok. :shock: Férjeddel mizus?Haladtok valamerre,vagy még mindig változatlan?
Én sokat dolgozom,szinte repülnek a hetek,de mégis olyan távoli az augusztus. :? De most jól vagyok,tele reményekkel újra.

Nyuszifül!
Az biztos,hogy jót tsz a nyaralás!Én meg itt irigykedem :wink:
Nagy már a pocakod?

Erika!
Nektek is jó pihenést,vigyázz te is a pocaklakóra!
Jó neked,hogy szereted a bort.Én biztos nem bírnám meginni.

Jeni!
Mi van veled?Tanulsz már,vagy talán dolgozol?

Csibe!
Várjuk a híreket!!!!!!

Áfonya!
Kicsilányod jobban van már?
Vendég
 


Nyulasz,
köszönjük (és mindenki másnak is!) a jókívánságokat, a nagylány remekül van, igazán nem beteges típus. Még mindig megvannak a pöttyök, de nem is mind hólyagosodott ki, ami hólyag volt az már sebecske, ami nem hólyagosodott fel az meg halványodik szépen, hétfőn megyünk kontrollra a doktorbácsihoz, szerintem jövő héten valamikor mehet már oviba is.
Nagyon várom a keddi UHot, igazán remélem hogy kiderül végre a neme, hihetetlen kíváncsi vagyok, és duzzogok mert ennyi idősen már mindenki tudja kukacos van-e a pocakjában, csak persze én nem (mindegy különben csak megöl a kíváncsiság).
Nyulasz, neked már tényleg nem sok van augusztusig, addig biztos elnéztek valamerre nyaralni is, vagy legalábbis csináltok programokat, dolgozol, hamar elmegy. Persze ha az ember vár valamit nagyon meg tudnak nyúlni a napok...
Csibe,
én is kíváncsi vagyok, gyere mesélni!!!
Nyuszifül,
tök jó program a babaszoba gyártás :) Én szívem szerint mosnám vasalnám a sok babaruhát, de hol van még bele a kölök... :P
Princess,
drukk a vizsgádhoz! Disszertáció? Doktor Princess leszel? Hűűű!
Vendég
 


Áfonya!
Az jó,hogy már gyógyulgat a pötyikből.Mert hát nem mindig a piros pöttyös az igazi :D
Tényleg itt lenne az ideje,hogy mutasson valamit ez a csodababa!
Kiváncsian várjuk!

Hát,szívesebben tölteném mással a hátralevő időt,mint munka,de idén nem megyünk nyaralni,mert csak 11 nap szabim maradt,és az még kelleni fog.Az igaz,hogy táppénzen leszek a lombik alatt,de,hogy ez jól és diszkréten megoldható legyen,szabira vagyok beírva,és a közvetlen főnököm tud csak róla,hogy táppénz lesz,csak azt nem tudja,hogy miért.De nem is kérdezget,nagyon diszkrét.De a helettesítésem időben le kell szervezni,hogy ne a nyaralásból kelljen valakinek visszajönnie,hanem számoljanak velem.Így azért nem árt,ha van még szabim,ha már az van beírva.Remélem a háziorvosom is rugalmas lesz ezen a téren.
Vendég
 


Sziasztok,
De jó, hogy Ti már tervezgetztek a nyaralást, nálunk még nem jőtt szóba, gondolom a lombik után majd beszélünk róla, vagy nem, majd kiderül.
Princess nagy kalappal kívánok!!!
7 petécském lett, ma várom a telefont, hogy mennyi termékenyült meg.
Azt hittem, hogy gyógyszermentes napjaim lesznek, de sajna nem szednem kell Metypredet, Doxyciklint meg Utrót. Délelött nem éreztem semmit a punkció után, de estére alig birtam kiegyenesedni, mert annyira fájt a hasam :( , dehát a babáért

Kép

csibe
csibe32
 
 


Szia Csibe!

Hű,ez tök szupi.Remélem nagyon jól sikerül a randi!
Téged felhívnak?A Kaáliban nekünk kell 11 körül telefonálni,a punkció utáni napon.Végülis részletkérdés.
Mennyit fogsz visszakérni?
Vendég
 


Csibe,
dejóóó! :D
Félre ne érts, nagyon szép eredmény 7 petike, de miért ennyi lett? 16-20 tüszőből nem többre számítottatok? Vagy a sok várásban egy része kipukkadt? Vagy ilyen sok volt az üres? Mi volt?
Vendég
 


Most hívtak, 2 megtermékenyült, a többiből is lehet még embrió az hétfőig derül ki. Ez azért jó hír mert nem mozgó spermiumokkal történt a megtermékenyítés( herebiopsiával nyerték a spermiumot). Biológus nagyon örült neki, mert utólagosan bevalotta kevés esélyt adott a dolognak mert ritkán termékenyül meg nem mozgó spermium. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hétfön fél 1-re kell mennünk, akkor lesz a beültetés :D :D :D :D .Szurkoljatok nagyon, hogy nunden rendben menjen!!!!!!!

Kép

csibe
csibe32
 
 


Áfony a azt mondják, hogy nincs annyi petesejt amennyi tüsző van. Volt mellettem egy lány akinek 30 tüszője volt, és 3 petesejtje lett!!!

Kép

csibe
csibe32
 
 


Áfony=Áfonya :wink:

Kép

csibe
csibe32
 
 


nunden=minden :oops:

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe,
értem. Nem baj, nagyon nagyon drukkolok neked, én konkrétan ismerek olyan lányt akinek egyetlen petesejtből lett egyetlen embrikéje, és azt kapta vissza, és terhes!!! Szóval neked (minimum) 2 embrikével legalább dupla akkora esélyed van! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Még nem tanulok, mert még nem kerestek, hogy menni kellene a tanfolyamra, és öszintén szólva nekem egyáltalán nem égetős a dolog. A munkahelyem megvan, és ugyan azt csinálom mint eddig.


Csibe!

Nagyon örülök a 2 embriódnak, ez nagyon-nagyon jó teljesítmény.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)


Húúúú, de szeretnék énis elmenni valahová kikapcsolódni!


Nyulasz!

Örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz, én sajnos ezt nem mondhatom el magamról.

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok!

Csibe!

Nagyon szorítok,ügyesek voltatok!Ezek szerint hétfőn lesz transzfer?Remélem addig még több is elindul,de ha nem,akkor se csüggedjetek.Ezek a ti babáitok lesznek,ha kettő,hát kettő.Nekem is csak három volt.
Pocid fáj?

Jeni!

Ti aztán még tényleg nagyon fiatalok vagytok!Tudom,hogy ezzel már tele a padlás,de én is nyugodtabb lennék,ha harminc alatt lennék.Még jobbra fordulhat a helyzet,látod,már olcsóbbak a gyógyik is,lassan közelebb kerültök egy újabb esélyhez.
Akkor a kis állatkáid még nem hagytad ott?
Vendég
 


Sziasztok,
Nyulasz, most elkezdett fájni a hasam, olyan feszülös lett, lehet, hogy az ultrotól? Rossz érzés mintha labda lenne benne,szúrkálások helyeit is érzem, végülis min. 20x megszúrták. Szóval nem jó érzés, csak már a holnapi napon legyünk túl.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok,
Nyulasz, most elkezdett fájni a hasam, olyan feszülös lett, lehet, hogy az ultrotól? Rossz érzés mintha labda lenne benne,szúrkálások helyeit is érzem, végülis min. 20x megszúrták. Szóval nem jó érzés, csak már a holnapi napon legyünk túl.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!

Holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És mindenkinek jó éjt
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!

Én a sok meló miatt vagyok magam alatt, helyesebben halálosan fáradt vagyok. Tudod az ember belefárad abba, ha csak dolgozik, dolgozik, és soha sincs megállás!

A korod miatt meg szerintem ne izgulj, mert még Te is fiatal vagy! :wink: :)


Csibe!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Még az állatkáimnál vagyok!

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok,

Ma 12.30-ra kell mennem mert Konc továbbképzésen vagy nem tudom, hogy hol van, de csak délután lesz, Kónya dr-nő mondta.
Köszi a drukkokat izgulok nagyon. Tervezgetem a napjaimat, hogy fogom majd múlatni az időt, egy biztos a 2 hetet nem fogom végigfeküdni csak az első napokat. Dr-om azt mondta elég az első 3 napot szigóruan venni, aztán majd lehet lazitani a szigorúságon. Leendő kismamik kérem az ötleteket tanácsokat, hogy Ti milyen praktikát követettek el a terhesség érdekében?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe,
nagyon nagyon nagyon szorítok!!!
Kérdésedre, én abban a hónapban mikor terhes lettem, azt hittem hogy következő hónapban lombik. És mivel lombik alatt/után pihenni kell, így mindent az adott hónapban intéztem el előre. Ez folyamatos rohangálást/szervezkedést jelentett, semmi időm nem volt praktikákra :)
Vendég
 


Sziasztok!

Csiba! Szuper hírek! Csak így tovább! :D :D :D A beágyazódáshoz továbbra is nyomasd a fehérjét (tej, túró tejfel, husi). +sok-sok folyadék. az jó a méhnyálkahártyának. egyébként pedig pihi és nyugi. (ezt persze könnyebb mondani, mint csinálni :? ). Szerintem, ha néhány napot pihentél, akkor próbáljatok meg minél több programot szervezni, persze nem megerőltetőt, hogy eltereld a figyelmedet a dologról. Különben hosszú lesz az a két hét! Drukkolok nagyon!

Jeni! Kitartás! Hétvégén sincs időtök egy kicsit lazítani, kirándulni, ilyesmi?

Áfonya! Örülök, hogy a kislányod jobban van. Drukkolok, hogy a babó is megmutassa magát. Nekünk is a 19. héten derült ki.

Erika! Ha még jó rád a nadrág, akkor olyan sok zsírpárna azért nem lehet. Nekem ez az időszak volt, amikor a régi nadrágjaim már kényelmetlenek voltak, a kismama nacik meg leestek rólam. :D Aztán a 16. héten már kényelmesebb volt a kismamanadrág, de még össze kellett tűzni derékban. Bezzeg most már rajtam marad. :lol:

Nyulasz! A nyaralás jót tesz, de a meleg iszonyatos hatással van rám. Babó szinte meg sem mozdul 30 fokban, ettől én persze aggódni kezdek, minden bajom van és teljesen elsárkányosodom. :oops: Szóval kicsit tartok a nagy melegtől, hogy mi lesz.

Ha hiszed, ha nem még mindig nincs rólam kép pocakkal. Mondtam is a férjemnek, hogy ideje volna készíteni emlékbe, de még mindig nincs normális fényképezőgépünk. De talán ha megyünk társasággal hétvégézni+ egy esküvőre a családdal, akkor ott majd lesznek fotók. A hasam állítólag nagyon nagy, jógán csak azoknak nagyobb, akik velem egy időben vannak, akiknek már nem az első gyerekük. De hát akkora, amekkora, legalább van helye manónak úszkálni. :D

nyusziful76
 
 


Bocs , természetesen Csiba=Csibe... :oops: :oops:
nyusziful76
 
 


Nyuszifül,
már elmúltam 20 hetes és még mindig nem tudom a nemét!!! :twisted: Na, majd holnap kiderül!!! Ha akkor sem akkor beruházunk igen igen hamarosan egy 4Dsre mert megveszek már hogy Emese vagy nem Emese!
Rólam apa 4 hetente csinál pocakfotót :lol: van 12 16 és ma lesz remélem 20 hetes is :lol:
A nagy melegtől én is nagyon tartok... baba nélkül is rosszul vagyok kánikulában, azt hiszem a nagy meleget idén a szobában egy ventillátor társaságában töltöm. :?
Nagylányom már igen jól van, ma voltunk kontrollon, holnap mehetne is oviba, de majd csak szerdán megy mert holnap a mama vigyáz rá míg mi Pécsen leszünk.
Vendég
 


Sziasztok,

Most értünk haza, 2 embriót kaptam vissza. Jó, hogy korábban mentünk, mert mégis volt dokink, hamarabb sorrakerültünk. Megyek pihizni, kicsit görcsölget a hasam. Embriókra azt mondta dr-nő, hogy kicsit lassan fejlődnek, dehát a TESE-ek már csak ilyenek. Vérvétel jún. 1-e.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Hűűűűűű Csibe!
Akkor most lerágjuk a körmünk!Jó beágyazódást kívánok,és mondogasd nekik,hogy kapaszkodjanak erősen,mert már nagyon várjátok őket!!!!

Kismamák!
Akkor csak hűsöljetek amennyit csak lehet,nehogy felforrjon a magzatvíz :lol:
Vendég
 


Jeni!
Ismerős,a fáradtság,én is nagyon sokat dolgozom,4-kor kelek,3/4-6-ra benn vagyok,és kb 3-ig öt percem sincs megállni.Se enni nem szoktam,esetleg egy csokit,se pisilni,azt mindig már hazahozom.Tudom,hogy nagyon egészségtelen ahogy élek,de ez van.Talán egyszer jobb lesz.
Hétvégén azért lazítsatok ti is!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?