Éva!
Örülök, hogy jobban vagy
, gondolom pihenni nem sokat tudtál
Őszintén remélem, hogy nem hiába szenvedtél!!
Krisz!
Remélem, Te is jobban vagy már vérzésileg...
háát igen, azt hiszem, most sokunknak jól jönne, ha gyorsabban telne az idő!
Mo!
Köszönöm szépen, Neked is a jókívánságot
Zora!
Neked valami fantasztikusan szuper a hőd, irigylésre méltó!
Várom, mikor dobod fel a zebra-tesztet
Aranyos vagy
én azért még csak titokban vagyok boldog, vissza sem teszem a tickert babonából a 12.hétig
Eszter!
Még nem is gratuláltam Neked
most megteszem...halkan
Egyébként mizújs Veled, hogy állsz a barnával??
Nem lehet, hogy Veled is az Utro babrált ki??
nekem még tegnap este is volt egy icipici véres folt, a halvány barnáról már nem is beszélek, mert az szinte mindig
...még szerencse, hogy minimális...
már teljesen el tudom hinni, hogy az Utro kezdte ki a nyálkahártyámat, ma mászkálás közben éreztem is, hogy fáj /csíp/
egy kicsit odabent...vettem a patikában Rutascorbint, most azt is szedem, remélem erősíti picit a hajszálereket, és nem kell paráznom a foltok miatt...
egyébként határozottan erősödtek a terhességi tünetek
légyszi írj Te is Magadról!!!!!
és nagyon jólesett, hogy vigaszt nyújtottál nekem
Pandácska!
Progi hiánytól nem kell tartanod, az tuti
remélem, sokat pihensz
érzel már valamit???
Utroval hogy állsz, Téged nem cseszeget?
Ind!
Jót mosolyogtam a tesztes sztorin
az én párom is ilyen...orra alá nyomtam a tesztet, nézett zavartan és megkérdezte: akkor ez pozitív??
a gyerekek megérzéseivel kapcsolatban: Melissának volt egy kijelentése a múlt héten (az apjával beszélgetett ) a következő foszlányra figyeltem fel: " majd ha Anyának megszület a kisbabája
)
és ma hajnalban átcuccolt közénk, ott akart aludni...pedig régebben soha nem tudott (nem is akart ) köztünk aludni...
talán érzi, hogy nemsokára nem Ő lesz a legkisebb a családban
remélem, ez jó jel és most tényleg megmarad a baba...
végül egy idézet: van egy naptárunk a címe: Angyalok, és a tegnapi naphoz ez volt beírva:
"A remény olyan, mint a Nap, amely, amint közeledünk felé, árnyékot vet a magunk mögött hagyott terhekre"
a tegnapi napomra ez tökéletesen illett