Új privát üzeneted érkezett!

tinu:
akkor adok másik címet. :)
molnar_agnes@t-online.hu asszem....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bunny: neked átmentek végül a képek? Ha igen, akkor ezek szerint a gmail nyert. És akkor a többieknek is kéne egy gmailes cím. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Mági: csak halkan merem megjegyezni, hogy mintha az utóbbi emilcímedről nem jött volna vissza. :wink: Egyelőre csak azokat küldtem át, amin Panna van rajt. Kérsz a többiekről is? Csak jelzem, hogy elég sok, én is csak valami harmincx képet csináltam.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Ma az utolsó hsz-em. :D
Szóval nézve a képeket, olyan érdekes, hogy mennyire látszik már most a babák karaktere. Mindegyik másmilyen. Pedig még olyan kicsik, és mégsem egyformák. Az enyémről meg is állapítottam, hogy tényleg vörös, fehér bőrű, és szegénynek épp olyan krumpliorra lesz, mint az enyém. :lol: Néha sajnálom, mert imádom, és hihetetlen cuki, de nem olyan lányszépség, mint pl. Panna, vagy a Rékák, vagy Fanni, vagy (szóval az összes többi lányka). :lol: Viszont az is érdekes tényleg, hogy az embernek a sajátja mindig a legszebb. Még a férjemnél is látom, mert szerinte Tündi aranyos baba (bezzeg a többi - nem a tiétek, hanem úgy általában - nem :roll: ). SZóval nem cserélném el egy másikra egyáltalán. Ti is így vagytok ezzel? (Nyilván, inkább azt akartam kérdezni, hogy ti is szoktatok ilyeneken gondolkodni?)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!


Én csak most... :oops:
Szuper volt a találkozó, nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket. Mi remekül éreztük magunkat - nem úgy, mint most Jázmin...úgyhogy már megyek is.
A fotózást én ugyan nem vittem túlzásba, s sajnos nem is mindenkiről készült kép, de itt megtekinthető: http://kep.tar.hu/szana80
Bocsi, de Mini üvölt...

Szép éjt mindenkinek!

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Sajna csak röviden...

Csak ismételni tudlak benneteket!
Jó volt, hogy személyesen is megismerhettük egymást.
Így még a további itteni diskurzus is másképpen fog zajlani, hogy már be tudunk azonosítani arcokat a nevekhez.

Igen, én is sajna, hogy el kellett jönni, de hát így jártam.
Viszont elmentem, még ha csak kis időre is, mert szerettelek volna megismerni titeket és a babákat is élőben.

Legközelebb már okosabb leszek, én is viszek plédet, hogy ne kelljen ácsorogni.

Tinu:
köszi a képeket, de ha tudod és nem gond a többiekről készült is jöhet.

Én is elküldöm majd mindenkinek az iwiwes mailcímre és ha lesz időm akkor kicsinyítek és felteszem ide is.

A többiek is akik csináltak, azok is küldjék nyugodtan át az összeset.

Bunny tényleg jó laza csajszi. Ez az állva szopi jó volt.
Én még csak ülve csináltam ilyesmit a szabad ég alatt anno fenn az űttörővasúton, kevesebb emberrel a láthatárban. :)

Ja és olvastam, hogy másnak is szimpi volt a babakocsira napernyő.Hát sikerült egyet beszereznem ma a Brendonban. :) Hiába sok kismama ad ötleteket egymásnak.

Winnie: milyen a járóka?Sikerült vennetek végül?

Akik meg nem voltak most a talin, majd jöttök a következőre!

Szép álmokat és majd igyekszem a fotókat is küldeni.

Zsuzsi és Fanni

Kép
zsuzsu74
 
 


Tinu,én is szoktam ilyeneken agyalni,de tényleg. :D
És mindenki mást lát szépnek,Tündi igenis szép baba,egy lányszépség. Én viszont az én Rékámat nem hiszem egy lányszépségnek,azon belül,hogy nekem ő a legszebb. :shock:

Egy kép jött át,amelyiken Ante Lidivel van. :D
Az enyémet megkaptad?

A többieknek is valamikor átküldözgetem.
Én is várom amit ti csináltatok.

Mági,látom te is sokat csináltál :wink:

A honlapon is biztos jól mutatna :wink:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Majd én is rakok fel képeket, még nem töltöttem át / kicsinyítettem le...

Ja, vettünk járókát, hétfőn szállítják...
meg mi is vettünk ma napernyőt a Brendonban :) hiába, Szana, divatot teremtettél :)

Most meg nézem az eurovíziós verseny,t hajrá Ruzsa Magdi :) na meg mindjárt megyek fejni.

Ági, Bunny, mi a hasonlevős módszer?
Nálunk most azt megy, hogy tegnap ugye hasrafordult Rékababa, ezt azóta is csinálja rendületlenül, de szegénykém amint átfordul, és ugye hamar elfárad, üvölt :( úgy sajnálom, de ugye kicsit kell hagyni.... d nem teszi le a fejét. Próbáltuk úgy is, hogy esetleg a feje alá teszem a kezem, így is csak pár másodperc, vagy annyi sem, egyszerűen nem fordítja oldalra a fejét...

Tinu, Ilgya, nekünk is a mienk a leggyönyörűbb :) de a többi baba is aranyos... ;)

Ági, nem tudom, honnan jött nekem ez a barna hajszín, lehet, hogy csak az én agyamban született meg :) és azért nem egész talin nem voltam képben, mikor elindultunk a találkozóhelyről, akkor már képben voltam :D :D :D

na megyek, fejésidő van...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Na megetettem, megfürdettem. Én nem tudom miért zongorázik az idegeimen, de olyan hiszériát lezavart evés közben, hogy csak na! Fáradt, és nincs kedve szopni, de azért éhes! Lehet, hogy nem közvetlenül evés előtt kéne fürdetni?? Nálatok hogy van ez?

winnie:
huh.. ezt nehéz elmagyarázni, de holnap szólok Apának, hogy folyamatában fényképezze le, és felteszem:)

A képeket én is mindenkinek el fogom küldeni, csak idő kell hozzá.:)

tinu:
átjöttek a képek! De kéne a többi is!Nem gond?
Néha én is elgondolkozom, hogy vajon csak én látom a lányomat gyönyörűnek, vagy tényleg az? :) Meg félek is, hogy nehogy túlságosan elfogult legyek, de aztán rájövök, hogy kivel legyen elfogult az ember, ha nem a saját gyerekével! Nem? :D Párom szokott mindig elájulni, hogy ez a gyerek extra okos, ügyes, ha valamit csinál. Én meg párszor visszarángatom a földre, hogy ügyes ügyes, de nem csodagyerek, nehogy elszálljon túlságosan.:) Persze nagyon örülök, mert minden apró dolognak örülni tudunk:) Én ma megkönnyeztem, hogy végre hason volt!
Tündi nem egy lányszépség??? Hát olyan édes!! Majd megzabáltam!! :D

deszilvi:
akartam is kérdezni, hogy megoldódott a szopis dolog? Sikerült? Mesélj!

Azért talin nem lévők! El ne tűnjetek! Kicsit még a tali hevében égünk (de jól megaszontam), de van ám más témánk is! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilgya: melyik emiledre ment át az Ante-s kép? Mert az volt az 5. részlet, mikor elküldtem az egészet. Megpróbálom még egyszer elküldeni.
Zsu: neked is akkor a többi is.
Mági: és neked is.
Ja, tudom, hogy Tündi egy cukormackó, de hát nem olyan gyönyörű, kerekbuksijú szépség, mint Panna. :wink: ÉN már a kórházban is úgy éreztem, hogy kis Chokito baba. :D Igaz, akkor még ráadásul boxolós orra is volt, ami most már nem olyan. De akkor se cseréltem volna más babára egyáltalán. Egyébként pedig szép a szeme, a szája és ennyi szép már elég is egy embernek egy életre szerintem. :lol: Na, valahogy nem tudom jól kifejezni magam.
Most megyek egyet pelenkázni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na eszembe jutott, hogy is tudnám a legjobban elmagyarázni, hogy mit is érzek és mi a fura benne (nem a mondanivalóm tartalma nehéz, csak úgy látszik, nem tudok beszélni :D ).
Szóval gyerekkoromban azt láttam, hogy az anyám szerint mi (az öcsém és én) voltunk a legszebbek, a legokosabbak, a legügyesebbek, a legtökéletesebbek. És mindezt fennhangon hangoztatta is, állandóan úgy éreztem, hogy dicsekszik velünk és egy idő után kissé kínosnak is éreztem, mert persze belül tudtam, hogy azért messze vagyok a tökéletestől. :oops: Na és az a fura, hogy most megtapasztalom nap, mint nap az anyám érzését a saját gyerekemmel kapcsolatban. :lol: De azért közben tudom is belül, hogy nyilván csak én látom ilyennek a gyerekem, és objektíve másmilyen. Egyszerre van bennem Tündi szubjektív és objektv megítélése.
Most megint mennem kell egyet altatni, mert már elégedetlen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok lányok!

Először is nagyon boldog babázást kívánok mindenkinek!

Az én legkisebb lánykám tavaly június 1-jén született,és ezalatt a közel 1 év alatt sok olyan kisruhát kinőtt,amire már nincs szükségünk,és néhány babafelszerelés (hordozókendő,cumisüvegmelegítő,pelenkázófeltét stb.) is feleslegessé vált.Ha van kedvetek nézzetek nálam körül,hátha találtok valami kedvetekre valót!
http://www.gportal.hu/portal/laboda/

Kedvcsináló nak néhány ruhácska: Kép Kép Kép

Ha többminden megtetszik ,akkor alkudhatunk is,vagy ajándékot adok!

Mindenkinek szép napot kívánok:

Jutka

Dundiégó
dundiégó
 
 


Mági: te nyertél, asszem neked átment az összes kép.
Ilgya: neked ismét visszajött.
Zsu: nálad tele asszem a postafiók :wink: . A maradékot majd átküldöm, ha letöltötted a képeket.

Kép
Kép
tinu
 
 


Lányok,
ha mindenkinek ilyen másfél mega körüli egy kép, akkor szerintem egyszerűbb feltenni a képtárra, és ha valakinek, kell valamelyik kép, akkor amikor nézi, jobb egérgomb a képen, és "hivatkozás mentése más néven" menüponttal az eredeti méretben letölthető.

Szóval nem küldeném át a képeket én senkinek, mert 14-szer 1,5 mega elég sok, inkább töltsétek le a www.kep.tar.hu/csernusn ről, nektek így is úgy is le kell menteni.:)

Javasom ezt a módszert a többieknek is.


Én is érzem ám ezt, hogy nem kell elszállni a gyerekemtől.:))))

A másik meg tényleg jó hogy személyesen is tudjuk kötni most már a hozzászólásokat.


Hát gratula Ruzsicska Magdinak!!!!!És nem értem mit ettek szerbián anyyira, nekem speciel a Finn, a Szlovén, Magyar, Spanyol (bár kicsit macsós volt), francia és Román tetszett. Nektek???

csernusn
 
 


Niki: én már próbáltam lementeni a képtárból, de nekem nem eredeti méretben tölti le, hanem akkorában, amekkorában megjelenik a képernyőn. :cry: Miért?

Kép
Kép
tinu
 
 


ha jobb egérgombnál, nem akép mentése más néven, hanem a hivatkozás mentése más névenre kattintasz, akkor az eredetiben töltöd le. Az egyiknál magát a képet töltöd, a másiknál pedig az a hivatkozást, ami az eredeti méretben feltöltött képre hivatkozik. ezt most jól megmondtam:)

csernusn
 
 


Niki: közben rájöttem, csak nem hivatkozás, hanem cél mentése. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Nagyon természetes, hogy a sok szép kép láttán a találkozói élmények még sokáig téma lesz. Legyen is, hiszen az öröm, hogy találkoztatok és beszéltetek, most meg begyűjtitek a sok-sok felvételt, olyan hamar , mint emlék marad. Hihetelenül gyorsan szalad az idő, és nőnek a babák.

Aranyosan mentegetitek magatokat, hogy a Ti babáitok a legszebb!
Naná, a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindenki a magáét tartja legszebbnek! Ez, így volt és van rendjén és aki nem érti ezt meg, az vessen magára, valahol, valami akkor nincs rendben.
Nekem is az enyéim voltak a legszebbek, mert a szeretet szemüvegén keresztül csak így láttam.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Mági: igen, minden rendben van újra, az előző oldalon meg isköszöntem a segítségedet! Újra beindult a tejcsi, hála a türelemnek, a sok etetésnek, Laktoherb, bogyó és sok folyadék, no stressz! Köszöneöm még 1x! :wink:

Tinu: naná, hogy mindenkineka saját gyermeke a legszebb! Nem tudom, miért írtál ilyen butaságokat: Tünde is gyönyörű baba, nagyon szép kis hölgy lesz belőle, az tuti. És ha még majd egy kellemes belső is társul hozzá, nyerő kiscsajszi lesz! Jaj majd nektek, csak győzzétek megjegyezni az udvarlók nevét! :lol: :lol: :lol:

Roni nagyi: szerintem is te egy igazi szupernagyi lehetsz, modern gondolkodással, hatalmas türelemmel és megértéssel. Szerencsés a kis Laura, hoy ilyen klassz nagyija van. De egyben valóban igazad van: rohan az idő!!!!! Még csak most születtek, aztán tessék, elmúlottak 3 hónaposak! Laura nem csócsálja az öklét állandóan? Ákosnak ez a legújabb heppje, torkáig nyomja be a kis kezét! :o :shock:
Vendég
 


Képzeljétek! Bementem a kisszobába, mert hallottam, hogy sikongat a gyerek. Erre az a látvány fogadott, hogy a gyerekem - akit hasra tettem le aludni - a hátán fekszik és jókedvűen dumázik. :D Aztán többször megcsinálta nekünk a mutatványt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Helló mindenkinek!
Látom a tali heve mellett azért máris jönnek az újabb gondolatok, kérdések.

Tinu: természetes, hogy a SAJÁT gyermeke(i)d a leggyönyörűbb(ek) a világon!! Hiszen a TIE(I)D!! Nem attól lesz valaki "szép" (bár relatív, ki mit tart szépnek), hogy szabályos "lánykapofi". Lehet valakinek gyönyörű szemecskéje, fitos vagy éppen húsoska nózija, simuló vagy akár elálló fülecskéje, hosszú vagy alig-haja, rózsás pofikája, szeplője, ívelt szájacskája, stb.................. Egyedi és megismételhetetlen. Az igazi "szépségét" majd később mutatja ki, amikor beszélni kezd, amikor alakul a személyisége, ahogy nő és egyfolytában VÁLTOZIK. Egy belülről kiegyensúlyozott, boldog, nyugodt és biztonságot nyújtó családi hátérrel rendelkező emberke sokkal nagyobb magabiztossággal és tartalmasabb belső érzelmekkel felvértezve tör majd utat magának a világban és találja meg a helyét, mint a kiskorától "agyonszépségezett", de belül talán üres vagy labilis gyermek. Ez legalábbis az én véleményem.

Nálunk az óvodában van pl. olyan kislány, akiért az összes fiú rajong, mert fürtös a haja, huncutak a szemei, tippppikus anyuka által felmagasztalt gyerek, aki már (6éves) sminkkel jön az ovis fotózásokra, ünneplő ruhája szép bár, de totál kényelmetlen lehet és mindenkihez dörgölőzik, kierőszakolja a dícséretet. S van olyan is, aki szerényen meghúzódik, kicsit felemás, de szép és különleges az arcocskája, szálegyenes, sehogy nem fésülhető haja van, nem jár csinibaba ruhákban, de értelmes, szépen eljátszik akár a fiúkkal is és gyerekként viselkedik, nem kisnőciként. Szüleivel kölcsönösen imádják egymást, egészséges szinten. Nekem ő a kedvencem a fiam lány ovistársai között.

Igenis, kell imádni, kell szeretni, kell magasztalni őket, nekünk Ő a sajátunk és ezáltal számunkra a legszebb, de éppen az Ő érdekében érdemes megtartani ezt "egészséges" szinten, a személyiségtorzulás elkerülése végett - ismétlem saját véleményem és gondolatom ez. A nagyfiam értelmes, okos, kimagaslóan kreatív gyerek (mások szerint is), meg is kapja rendre tőlünk a dícséretet és szeretet mellé, de tisztában van vele, hogy van nála okosabb vagy akár kreatívabb gyerek is, s attól ő még semmivel nem kevesebb! Gondoljatok bele, mekkora sorscsapás lesz a fenti kisnőcinek, ha suliba megy idén, s ott lesz még jópár kisnőci mellette, akikkel aztán vetélkedhet a srácok figyelméért, amit itt az oviban automatikusan megkapott nem önmagáért hanem a külseje miatt. Mert a fiamat bizony kifaggattam, miért is őbelé szerelmes minden srác, a válasza az volt, hogy mert olyan szép. És játszani tudsz vele? Nem. És segít, ha megkéred valamire? Nem igazán. No ennyi, nem is ragozom tovább ezt a hasonlítgatós dolgot.

Visszatérve az alapkérdésre, az én érzéseim szerint is a leggyönyörűbbek a saját gyerekeim. :lol:

Persze a képek alapján senki nem bújhat el, mindegyik babóca zabálnivaló!!!!

Ja és Tinu, a férjem oly szinten elfogult a gyerkőceinkkel, hogy nem szeret más babát vagy gyereket megfogni,mert olyan idegennek érzi. Múltkor voltunk ismerősnél, közel egykorúak a kicsik és rá akarták tukmálni, hogy de fogd meg, ő meg nem akarta, erre fogták azt szó szerint belenyomták a kezébe. Szegény úgy szenvedett. :shock:
A másik, hogy majd meglátod, hogy a srácok épp azt fogják az egyébként már most gyönyörű lánykádban szeretni, ha esetleg szeplős lesz vagy istenbocsá nem piszeorral büszkélkedhet majd.

Na pussz Mindenkinek... már megint hosszú lett. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
marslakocska
 
 


mai friss kép jól érzem magam pedig nagyon ritkán vagyok a kiságyban :):):):):)

Kép

Kicsit kicsi nekem ez az ágy :):):):

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Marslakócska: igazad van, hogy a gyermekeink egészséges fejlődéséhez szorosan hozzá tartozik az állandó értékek megléte. A pici gyermek már születése pillanatában érzékeli a fogások (határozott-ami biztonságérzetet sugároz, simogató-a szeretet állandó biztos jelenléte stb.) alapján, hogy nem kell félni, van védelem, várták jöttét és ezt a kinti világban érzékeli. A kisgyermekek, mint írtad is nagyon jó érzékkel megtanulják, hol mennyit lehet elmondani, elvenni. Szinte csoda hogyan tud lavírozni a szülők és nagyszülők között, feszigetve néha a korlátokat. Olyan ez, mint a kis növény (elnézést a hasonlatért)
állandóan öntözni kell, ápolgatni, de a rossz hajtásokat is nyesegetni kell, mert a növekedésnek ez velejárója.

Arra, hogy a lányom felnőtté válása nekem nehéz volt-e?
Abban igen, hogy 16 évesen azt mondta nem akar ebbe a ronda, álszent világba felnőtt lenni.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Csajok

iwiwen kész a Télibabák 2006/2007

jelöljetek be

ha akarjátok megadom a jelszót is és egy-egy képet tehetünk fel a babákról...

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Bunny
Jo az otlet, hogyelgyunk egy csokoba az iwiwn 8)

Marlakocska
Dett ugyanigy vagyok en is,a nagy fiam 2 evig nem is evett csokit,most is kb havonta egyszer.Egyszeruen nem szoktattuk hozza,ha ker persze fo etkezesek utan kap,de nem is keri szerencsere.Nyalokat es cukrot max 2szer evett vendegsegben ,de meg is allapittoa hogy nem jo :lol:
Leonnal isigy szeretnem ,hogy ne igyon kolat sem nem beszelve a gyorsettermek szemeterol..arra is jol ra lehet szokni am.
Nekem a szulok,nagyszulok mindig megjegyzik, hogy igen mi mar huslevest ettunk 3 hosan...de az tenyleg korai volt.....

Szilvi
Orulok hogy megoldodott aszopi,de latod Akos nem ehezett :D

Tinu
Tundid egy cukorfalat,de tenyleg.Es igenis lanyszepseg.
Ezen kulonben en is aggodtam volna ha lanyom van,mert valljuk be azert sajnos fontos a kulso...
Viszont objektivnak lenni azert jo,ez ennak is erzemmagam.Alex nagyon vagesz de nem kifejezetten szep(pedig fiuban is van ilyen am)De hodit massal az tuti,azzal hogy okos ,segitokesz es kedves,vagany.
Leon mindenki szerint szep arcu,de ettol pont ugyanugy imadom mindkettot .Fontos hogy ne tudatositsuk bennuk ok mindennel jobbak,hanem az egyensulyt megtartva erosteni a jo tulajdonsagaikat.

Na mennem kell..

Kép
Kép
kataa
 
 


Ja Leonnak elkezdtem az almat,biot,es kepzeljetek elsore bepuszilt egy felet :shock: .Minden nehezseg nelkul kezelte a kanalat,ugyhogym egnyugodtam,mert feltem hogy cicis leven nehezebb lesz vele mint anno a nagynal.
Majd teszek fe lkepet is.

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Helyhiány miatt eladók ikerlányaim 56-68-as ruhái jelképes, 100-600 Ft/db áron. Ha érdekel benneteket, a

http://abbcenter.com/index.php?t=hasznaltholmi

válogassatok.
ktimó
 
 


Sziasztok!

Csak egy fél percre ugrottam be, később majd jövök többre, csak megkaptam a bejelölést az iwiw-ről, és rájöttem miért volt Winnie ennyire ismerős!!!
Együtt jártunk egyetemre! :lol:
Legalább mostmár tudom hogy nem csak ismerős volt az arca, hanem tényleg ismerős :shock:

Na megyek is, aztán majd jövök visszaolvasni :-)

Dorka

Kép
szdorka
 
 


Bunny tök jó én már visszaigazoltalak.Szerintem mindenki babájáról tegyünk fel egy képet és majd havonta frissitsük:) de ha nem jó az ötlet akkor szóljatok nyugodtan :D

nika70
Salgótarján
 
 


Dorka: én meg azt látom, hogy szfehérvári vagy. Igaz ez? Ha igen, nyáron talizhatnánk, mert én valszeg Úrhidán töltöm a nyarat a férjem szüleinél. :)

Bunny: ide azzal a jelszóval. :D

Kata: hu, de ügyes Leon! ÉN is már várom, hogy TÜndi fincsi gyümiket egyen. Bár most, hogy a fagy elverte nálunk a gyümiket, nemtom mennyibe fognak kerülni. :shock: Na majd anyóséknál a bio... Csak az tele van kukaccal. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szóval azt gondoltam, hogy mindenkinek, aki visszajelöl megadom a jelszót, mert akkor tudjátok Ti is menedzselni a lapot és saját gyereketekről feltölteni egy kisméretű képet :-) Valamint akkor üzenni is tudunk, ha bedöglik a babanet és ha a Téli babákhoz léptek be, akkor csak azoknak megy el az üzenőfalon az üzenet, akik Téli babák és nem megy el az összes ismerősnek :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Lányok,

azóta nekem is mozog belülről a hasam,amióta beszéltünk róla :D Mági,rád gondoltam,de többen is mondtátok...

Tényleg Ante merre vagy?

Kata,örülök,hogy Leon ilyen jól veszi a hozzátápis "akadályokat" :D mi emlékszem a Dávidnál nagyon szenvedtünk.
Nálatok most nem éjszaka van? :oops:

Tinu,na mindegyj,akkor hagyjad,ne szenvedjünk,majd innen lementem,aztán legfeljebb nem hivatom elő.
A susanildi-s címre jött át az egyetlen kép. És nekem is folyamatosan küldi az adminos üziket. :?

Nika,kicsi nekem ez az ágy?kirugom az oldalát? :D

Dorka,nem úgy volt,hogy te is jössz a talira?Először Szanáról azt hittem,hogy te vagy :D

Marslakocska,nagyon tetszett a megfogalmazásod :D

Winnie,milyen járókát vettetek? Majd megmutizod?

Bunny,tök jó,hogy kitaláltad ezt az iwiw-es dolgot,ha nem műkszik a Bnet,jó lesz tartaléknak :wink: :D látom az én közös képem lett a befutó :D

Képzeljétek tegnap babaszínházba voltunk a Dáviddal a Kolibri színházba,nagyon élvezte, a Toda-t néztük meg.Ha nagyobbak lesznek a babák együtt is elmehetnénk. Voltak sokkal kisebbek is,már 5 hónapos kortól ajánlják. Ezt kicsit korainak tartom,de mondjuk 8-10 hónaposan már belefér.
Rékára apa vigyázott,de legközelebb őt is elvisszük. :D

Szana,mit is mondtál a tartót hol vetted?(napernyő) vagy az is van a Brendonban,csajok,akik vettetek? :roll:

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Tinu, félig vagyok fehérvári :-) Ott laktam ifjú koromban, meg ott is dolgoztam az utóbbi időben, viszont Pesten lakom.

Ilgya, úgy volt hogy én is megyek, csak aztán átszerveződött a programom, így nem tudtam menni. Nekem elég messze lett volna a Liget, és kb. 20 percet tudtam volna ott tölteni ha elmegyek, azért meg nem sok értelme lett volna. Na majd a következőre!!! De akkor azt tegyük majd a Margitszigetre :lol:

Mi lenne ha csinálnánk egy közös tár-as képtárat? Az védve van, nem látja bárki a képeket, viszont mindenki fel tudja rakni a talis képeket, vagy akár mindenkinek lehet külön mappája a saját babájáról, és így későbbiekben is vissza lehet nézni.
Egy másik topikon ahova írogatok van ilyen, és tök jól működik!

Mágnes, vettél most is ruhákat csütörtökön? Raksz fel képeket?

Dorka

Kép
szdorka
 
 


Sziasztok,
Nika tuti az ágyas kép:-)))
Tegnap óriási túrán voltunk, Ikea és Árkád ( H&M:-))) ) Aludt Ádám a kenguruban, de azért este kidőlt és reggel 6-ig fel sem ébredt. Este 9-től, ilyen még nem volt:-)

Viszont egyszer alszik nappal, 2-3 órát. Szerintetek ez normális? Nem kellene még többet aludnia?

Okosbabázik/ott valaki közületek? Ha igen, mi a tapasztalat ill. vélemény? ( www.okosbaba.hu )

Jó ötlet az iwiw Bunny, én is szeretnék majd jelszót:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok,


Kata én láttam élőben Alexot, és szerintem nagyon jóképű kispasi.:)
Dani is eszik már almát, de nekem jókat fintorog közben.Most vettem három különböző almát, hogy kipróbáljam melyik ízlik neki a legjobban. Eddig én csak úgy ismertem, hogy starking (???) meg a többi kerekképű alma, most már a tipusokat is meg fogom jegyezni:)))

Egyébként elmondom, hogy eddig a bátyám, mivel hülye hajakat hordott(kopasz, punkos, stb) nem tartottam a legjóképűbb hapsinak, de most a fodrász egy normális hétköznapi frizut vágott neki, és le vagyok döbbenve, mert meg is mondtam neki, hogy ha nem a tesőm lenne még tetszene is:)))Nagyon jól néz ki, és csak egy hajvágáson múlt. Szóval ennyit az arcokról, kinézetről, hogy mennyire változtatható.(A különbség látható a képtáromban, a Januári Rumcájsz és az áprilisi kép közöztt.)

Szilvi, örülök, hogy visszajött a tejed.:)
Azt mondjuk nem tudom, hogy a no stresszt, hogy lehet elérni, én mindig tudok parázni valamin.:(

Roni nagyi,
nem raksz fel magadról képet, hogy lássuk milyen vagy?(Persze nem muszály, csak esetleg a kis Laurával.:))))

Tegnap voltunk a MArgitszigeten, vagyis csak lettünk volna, met nem lehetett parkolni, ugyanis nem volt hely.:( Így elmentünk itt Újpesten a népszigetre, és ott napoztunk esernyő alatt Danival.:)

Lányok a brendonban menniybe kerül egy ilyen babaesernyő???

csernusn
 
 


Bunny, megvan a jelszó, töltöttem is fel képet, köszi:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

Napernyőt a baby fun-ban vettem (www.bababolt.net), de persze kapható a Brendonban is, már megnéztem a honlapjukon. www.brendon.hu <- Niki itt az árakat is feltüntetik.

Kép
Kép
szana80
 
 


http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... erny%c5%91
Amennyiben működni fog a link, ez rögtön a napernyős oldalra visz

Kép
Kép
szana80
 
 


Dani mégis elfogadta az almát? Hogy érted el?

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Ilgya itt vagyok, olvaslak titeket, csak most egy kicsit elvagyok szontyolodva és ezerrel rágódom dolgokon, mert nem úgy mennek ahogy menniük kéne. :-(
Dehát nem én lennék ha simán menne minden :-)

Niki, pedig ahogy megismertelek nem tűnsz nagyon stresszelősnek. :-) El nem tudom képzelni rólad, hogy stresszelnél.

Kataa, én sem kaptam kiskoromban édességet. Anno mikor kicsi voltam és vendégségben kaptam csokit állítólag anyunak lekellett törölnie a nyelvemről a csokit mert nem ízlett. Viszont azt is hallottam, hogy pont azért lesz valaki édesszájjú mert kiskorában nem kapott édességet és hát mivel otthon tiltják így máshol meg sokat eszik belőle. Ez azthiszem az áprilisi vagy a márciusi Kismamában volt hátul ahol az élet írta van vagy milyen cikkek.

Tegnap estére nagyon rosszul lettem még vacsorázni is csak fél tányér levest bírtam megenni. De Lidi nagyon rendi volt velem, mert nem sírt fel, mikor leraktuk aludni, hanem simán bealudt majd egyszer kelt csak éjszaka. Lehet megviselt a délelőtti két és délutáni két órás séta.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Bunny, jelszót én is kérhetek?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ilgya: majd megpróbálom feltölteni a netre a képeket és akkor le tudod onnan tölteni. Vagy jó lenne tényleg az a közös tár, csak én nem tudom megcsinálni.

Majd még jövök, de vendég jön és még iszonyú kupi van. :shock: És még sütit is akartam sütni, de az már tuti storno. :?

Ante: mi a baj?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Kiscsikó:
Szoktam olvasgatni az oldalt, de vannak dolgok, amik egyszerűen divat diktáltaknak gondolok, én nem javasolnám még a lányomnak sem.
Mire is gondolok? Arra, hogy a várandóság idején külső ingerekkel,pld: tusoló rózsa hasfali ingerlésére, vagy (a simogatást kivéve, ami szerintem nyugtat) ütögetése. Nem értem, hogy miért kell már magzati korbaningerelni a babát, hiszen az állapot maga is elég sok stresszt érzékel. szóval, lehet, hogy én vagyok maradi, de eléggé idegen dolgokat is írnak.
Vannak persze nagyon jó ötletek, de, ha jó belegondolok ezeket, amiket felsorolnak az Anyukák ösztönösen, vagy már célzott tudatossággal végzik.
Itt a szegedi kismamák is most szervezkednek egy előadásra, de amint látom híre ment, hogy elég nem bababarát maga az egész, amit én csak így olvastam erről.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Tinu, esetleg ha van muffin sütőd akkor tudsz egy gyors sütit csinálni. Vagypedig csináld azt, hoyg legyen süti, hogy babapiskótákat feltördelsz ráöntesz csokipudingot és a tetejére szórsz cukrosdiót. Max habot is lehet rá fújni és olyan mint a somlói.

Az a baj, hogy szeretnénk elköltözni de a környéken maradni. Viszont eladás alatt van a lakásom de nem halad úgy ahogy kéne így kérdés, hogy kifutunk-e az időből ami a szerződésben megvan szabva. A vevő ügyvédje nekünk mást mondott mint a vevőnek. Nem egy jó ügyvéd amúgy sem mert pl ha valakit érdeklik az ügyfelek akkor felveszi a telefont ha már névjegykártyát is adott és ha kérdésünk van hívjuk. Közben meg mint Írtam mi is mennénk de nevetséges, hogy az embernek van mondjuk két lakása (páromnak és nekem egy) és kettőből nem tud egyet összerakni itt Pesten. Meg újjépítésűre kapnánk szocpolt is csak. De ezeknek meg irdatlan áruk van.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ja és még van hitelünk is így nem tudunk felvenni újjabbat. VAgyis több hitelt nem szeretnénk. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Köszi Roni nagyi:-) Én is olvasgattam az azon az oldalon lévő fórumot. Ott meggyőzték a kételkedőket:-) Nem tudom, talán egy próbát megérne. Bár az sem tudom mennyibe kerül az az öt órás program, a netes verzió 7e-ért nem tűnik soknak.
A Babajeles könyvet megveszem és lehet azt próbálom ki először:-)

Nekem azt mondták ne simogassam a pocakomat, mert kontrakcióba hozom az uterust( méhösszehúzódásokat idézek elő) :-))) Ez a főnővér volt:-))) Ennek ellenére én simogattam és soha nem volt semmi, meg olvastam is Ádámnak a pocakban, meg énekeltem neki:-)
Gondolkodtam a Raffai -féle anya-magzat kapcsolatanalízisen is, de végül azt iszonyú drágának találtam és hát apa sem rajonogott az ötletért elvből:-) Magyarul hülyeségnek tartotta, bár én azért továbbra is hiszek benne:-)
Meg az én nagy kedvencem Feldmár András is azt mondja, h a gyerek életében az első, pocakbeli és a kinti első 9 hónap a legfontosabb!:-)

Csokievéshez: Én is elhatároztam, h Ádámnak nem lesz cumija és csokit sem nagyon kap. Cumija már van, bár még nem függő:-) És valszeg csokit is kap, mert én iszonyú édesszájú vagyok genetikailag:-) De valóban azt látom, a barátaink gyerekén, h aki otthon nem kap csokit, tömi magába idegen helyen:-)
Pl. nálunk még ki van téve az asztalra, mert ritkán jön hozzánk gyerek, na arra kérdezés nélkül rá szoktak repülni:-) Ilyenkor persze szégyellem magam, h nem tettem el,de Ádám még nem eszik csak tejet mértéktelenül, így nincs rá szükség:-)
Majd kialakul ez is, mint a cumi dolog, azt hiszem.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Tinu:
kefíres?:-)
A kefíres pohár a mérce, ez egy kissebb adag.
1 kefír v, tejföl
1 cukor
2 liszt
2 tojás
fél olaj
1 sütőpor.
Tehetsz bele kakaót, meg dió darabokat, meggyet v vmi más gyümet. 20-25 percig kell sütni. Nagyon finom:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Én voltam a baba-mama kapcsolatanalízisen. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Jaj, Ante, mesélj, akár priviben is:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Az előző írásomhoz még annyit, hogy ami jó azt érdemes, de ami egy kicsit is elbizonytalanít, azt semmi esetre sem.

Ami az okosbaba előadással kapcsolatban olvastam véleményt idézek néhányat (remélem nem lesz baj belőle!).

Az egyik : " ez az okos baba progi, ez borzasztó...Nem lehet elég korán kezdeni a teljsítménycentrikusságot?
Másik: okosbaba program, sztem nem komplett, aki kitalálta(2 gyermekes , harmadikkal várandós Anyuka).

Persze a néhány idézet csak kiragadott, hidd el a jót is idéztem volna, de eddig csak ehhez hasonlót találtam.
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?