Persze talira mennék, nem talura
Nekem is fogy estére a tejem rendesen, de én is azt csinálom, hogy az utolsó etetéskor, olyan fél 10 körül, mindkét civciből kap. Van mikor még így is sírdogál, akkor kezdem előről. Álatlában jobb-bal-jobb, vagy fordítva, és megnyugszik, majd elalszik. Éhes tuti nem marad, mert 3-4 körül ébred újra enni! Egyébként a homeos bogyók jók, és én is iszom az alkoholmentes sört esténként
Képzeljétek, tegnap kipróbáltam a babkocsiban hasra fektetni Marcit, és kétszer felsírt ugyan, de nem kellett kivenni, gyorsan megnyugodott!!!
Szóval ma is megpróbálkozok vele így, hátha nem sírja végig a sétát. Próbáltam már fentebb ültetni, de sajnos még nem értékeli, és a csörgőket se, de szerintem már csak pár hét, mert már egyre jobban figyel mindent!
Tesót mi is szeretnénk, de azért mi 2 év korkülönbséggel minimum, így még várunk vele! Én imádtam a terhességet, még ha nem is volt néha egyszerű, merthát néha nagyon megijesztett a dokim, a szülésem viszont nem kívánom senkinek, így egy kicsit elbizonytalanodtam második baba ügyében, de ahogy távolodik az "élmény", annál inkább hajlok rá!
Ha az én párom folyton eljárkálna, hát.... Így is alig van itthon, rengeteget dolgozik, én meg majd megzakkantam itthon, de mostmár talán több ideje lesz ránk, és én is könnybbeben ki tudok mozdulni Marcival. Szerencsére mikor itthon van, nálunk is ő pesztrálja, a szoptatáson kívül mindent ő csinál, ki sem tudom venni a kezéből, sőt általában már úgy szólok rá, hogy nem kell állandóan fogni azt a gyereket, tegye le nyugodtan, merthát aztán én nem tudom ezt csinálni vele mikor egyedül maradunk! Nem könnyen, de csak leteszi!